ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ

Η πιο μεγάλη πλάκα ξέρετε ποια είναι; Ότι όλο αυτό το επιτελείο στην εταιρεία ΑΕΚ, δεν μπορεί να οργανώσει την κανονική ομάδα, και προσπαθεί δήθεν να μας πείσει ότι κάνει προσπάθειες για κάποια ΑΕΚ β. Αν αυτό δεν είναι το ανέκδοτο του φετινού καλοκαιριού, είμαι ανοιχτός να ακούσω πιο γουστούζικο. Εντάξει, όχι σαν αυτό με τον Ριμπερί. Θάθελα ένα που μετά από σκέψη να έρθει το γέλιο. Κάτι πιο βαθύ ρε αδερφέ.

Δυό κινήσεις λοιπόν, που απλά δείχνουν ότι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε ενέργειες για να φτειάξουμε κάτι, πλακώνουμε τους Τσιάρτες ή τους Ριμπερί σαν αντιπερισπασμό στις κινήσεις ενίσχυσης ή μάλλον πιο καλά, στις κινήσεις μπας και φτειάξουμε κάτι της προκοπής για το γήπεδο. Και δεν αναφέρομαι καν στα χρονικά σημεία. Ομάδα που έχει τερματίσει 30 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, ομάδα που δεν είχε στόχους από τον Νοέμβριο, ομάδα που έχει αρχηγό κάποιον Μάνταλο, να μην έχει σαφείς στόχους και να μην είναι έτοιμη πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Ομιλώ για ετοιμασία πληρότητας του ρόστερ.

Και να βγάζει στη σέντρα ακόμα και τα δημοσιογραφάκια που είχε καλέσει τότε στα Σπάτα ο εγγυητής. Τα έχουν χαμένα ακόμα και αυτά. Ακούστε : <<αν η ΑΕΚ δεν ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα ( μιλάμε για την προηγούμενη ), τότε αυτό θα της βγει σε κακό >>. Ολοκλήρωσε τίποτα; Ναι, με καθυστέρηση επτά ημερών και βέβαια δεχόμενοι ότι ο Χατζισαφί ήταν επιλογή του μυΚονέ. Μην γελάτε. Ο αγαπητός Κώστας εδήλωνε : << η ΑΕΚ θα πάει για κάτι καλύτερο από τον Χατζησαφί >>. Πήγε; Ναι αμέ. Τον πήρε. Μετά βέβαια γύρισε η πλάκα : Αφού ο παίκτης για δυό χρόνια σχεδόν δεν παίζει αριστερό μπακ, << μάλλον προτιμήθηκε για να αφήνει χώρο στον Μιτάι>>. Μιλάμε για τρομερές πλάκες.

Και πού έφτασε η κατάντια; ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, αφού για την αγωνιστική συγκομιδή ουδείς ασχολείται πλέον. Την ΑΕΚ μπορείς φυσικά να την βλέπεις, όπως παλιά βλέπαμε την δεύτερη κατηγορία κι η ΑΕΚ ήταν κάπου εκτός έδρας και δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη.  Το κυριότερο είναι ότι επεβλήθη απόφαση στον εγγυητή από την οργάνωση. Μιλάω για τον Τσιάρτα. Φαντάσου πού έχουμε φτάσει. Η οργάνωση η οποία εδήλωσε ότι δεν θα είναι πελάτης φέτος, του επέβαλε τι να κάνει στην ΑΕΚ β. Εδώ πλέον δεν μιλάμε για το μπακάλικο που έλεγα ότι διαφημίζει σάπια προϊόντα. Είναι ακόμα χειρότερα τα πράματα. Πλέον ένας που έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι πελάτης σου, πέρασε απέξω από το μαγαζί και σου είπε πώς να το φτειάξεις. Πώς ήταν ο τίτλος στο προηγούμενο κείμενο μου; Ξεφτίλες; Πολύ μαλακό ήταν.

Και περιμένεις από κάποιον που άκουσε τον μη πελάτη, να σου οργανώσει την ομάδα; Περιμένεις αποφάσεις σοβαρές από κάποιον που ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τσιάρτα, πήρε πίσω την απόφαση του διότι φοβήθηκε να μην στενοχωρήσει κάποιον που δεν θα του δώσει ούτε φράγκο σαν πελάτης; Σκέψου νάταν κανας Μαρινάκης απέναντι του τι θα γινόταν. Κι ευτυχώς να λέμε δηλαδή που γίνονται κι αυτές οι προσθήκες στην ομάδα. Μάλλον μας θέλουν οι αντίπαλοι στην πρώτη κατηγορία. Διότι αν ζήταγαν τον υποβιβασμό μας, είμαι σίγουρος για την απόφαση του εγγυητή. Ειδικά αν υπήρχε και κανά ρεγάλο. Και φυσικά δεν μπαίνω στο δήθεν πολιτικό παιχνίδι με τον Τσιάρτα. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το πώς το βλέπει ο καθένας. Και μην παρασυρθεί κανείς σε αυτόν τον αντιπερισπασμό, διότι θα του πω ότι είναι πολύ χρήσιμοι οι Τσιάρτες για να μην βλέπει ποιοι είναι ιδιοκτήτες όλων των ομάδων. Πράγμα με το οποίο φυσικά δεν ασχολείται και η οργάνωση, η οποιαδήποτε οργάνωση, όσο πέφτουν τα χαρτζηλίκια.

Και πάντα κινούμαι στο γνωστό μοτίβο. Η ΑΕΚ θέλει παίκτες. Κύρια στο κέντρο. Και τους ήθελε να κάνουν προετοιμασία. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι μια καφενειακή μάζωξη παικτών που όποτε θέλουν έρχονται,  όποτε θέλουν τρέχουν, όποτε θέλουν υπογράφουν ή ξεϋπογράφουν και φεύγουν, που φυσικά δεν έχει κάποια προοπτική. Ειδικά ενώ λείπουν ακόμα τέσσερις βασικότατες προσθήκες βάσει των εξαγγελθέντων επτά μεταγραφών. Κι όλη η πολιτική του σκορπισμού, που εξυπηρετεί αφάνταστα τον Μάνταλο, απογυμνώνει ακόμα και τον προπονητή, και θέλω νάμαι δίκαιος για την κρίση μου. Πώς μπορείς να τον κρίνεις; Τι παίκτες προετοίμασε; Τι αυτοματισμούς εδίδαξε; Σε ποιους; Σε αυτούς που πήγαν στο Πήλιο και στην Ολλάνδία για να μην παίζουν αύριο; ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Υγ. Το παρασκήνιο είναι γνωστότατο αλλά δεν επέλεξα αυτήν την ρότα. Όσοι όμως είναι επισκέπτες του χώρου, εύκολα κατανοούν το επεισοδιάκι του πολέμου. Ένας πόλεμος που σε λίγο θα φανεί και στο μπασκετάκι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ

  1. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    Το παρασκήνιο είναι γνωστότατο αλλά δεν επέλεξα αυτήν την ρότα. Όσοι όμως είναι επισκέπτες του χώρου, εύκολα κατανοούν το επεισοδιάκι του πολέμου. Ένας πόλεμος που σε λίγο θα φανεί και στο μπασκετάκι.

    Μου το κανεις λίγο πενηνταράκια αυτό σε παρακαλω;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Τα χαρτζηλίκια κάπηκαν. Ο εγγυητής πριν καταλήξει στον Τσιάρτα, είχε ρωτήσει την οργάνωση, η οποία συμφώνησε αλλά μετά του την έφερε κανονικά. Επικοινωνιακά δηλαδή. Λόγω της πρώτης πρότασης μου. Λόγω αυτής εξ άλλου, αποφάσισαν την αποχή από τα διαρκείας. Και στο μπασκετ το ίδο γίνεται άσχετα αν αυτό συμβαδίζει με την οικονομική αναστολή στα πάντα. Αυτό πάει για διάλυση με το παρόν σχήμα. Για το ποδόσφαιρο πάντως, το θεωρώ ευτυχή συγκυρία, αν βέβαια γίνει η απαραίτητη εκμετάλλευση. Κύρια για τον επόμενο ιδιοκτήτη.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “μυΚονέ”; Ω Θεέ μου!

    Εδώ θα σας πω πως όταν πρωτοδιάβασα “η ΑΕΚ έκανε το “μπαμ” με Λάτσι” ο νους μου πήγε στον Σπύρο. “Ε,ρε πουστη λέω.Εδώ είμαστε”!
    Ελα όμως που ήταν Λάτσι. Και όχι Λάτση.
    Πιθανόν να υπάρχει κοινή ρίζα,αντε βρες άκρη με τα γενεαλογικά δέντρα εκει στη “διαστάυρωση” Αλβανίας-Σκοπίων-Μαυροβουνίου Σερβίας κλπ

    Φυσικά και ο γνωστός Λάτσης είναι Βορειοηπειρώτικης καταγωγής ( “Αλβανός” κατα κάποιους), Spyro Laci ο παππούς. Πιθανόν από το χωρίο Lac να έλκουν το επώνυμο. (όπως λέμε “Πάριος” ,η “Μονεμβασιώτης”.Αλλωστε τί είναι τα ονόματα; Απλά ηχητικές καταγραφές για να μπορούμε να βρισκόμαστε και να συνεννοούμαστε. Οπως τα σκυλια.Εχετε δει σκύλο να τον φωνάζουν “Τζακ” και να γυρίζει στο “Αζόρ”; Οχι.)

    Αλλα από Λάτσι σε Λάτση έχει μια “μικρή” διαφορά.
    Δεν γαμιέται λέω. Πάλι φασολάδα.
    Το αυτό και φέτος Θα φάμε τους Χατζισαφίδες στη μάπα..

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν,καποια στιγμη και η πουτανα “βαριεται” με τον ιδιο νταβατζη τοσα χρονια…Ποσο μαλλον οταν δεν της προσφερει και τιποτα ,ειναι μονο για να τα παιρνει.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Δεν θα γίνει διάψευση επίσημη από το χοντρογούρουνο. Παρά την μείωση του μισθού στον Μέσι, ο εγγυητής δεν θα του κάνει πρόταση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν είναι να δώσω αυτά τα λεφτά για τον Μέσι, θεωρώ πιο συμφέρον να αγοράσω την Ρεάλ και να βάλω εκεί τον Τσιάρτα. Η Μπαρτσελόνα πλέον δεν διαθέτει πάγια.

  6. Ο/Η JF λέει:

    Ένα ωραίο σενάριο θα ήταν να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και τέλη Αυγούστου να σηκωθεί να φύγει ο προπονητής λόγω φθηνης ενισχυσης της ομάδας. Πολλα ζητάω?

  7. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Με αυτή την ορίτζιναλ, τον καρκίνο της ΑΕΚ πως θα ξεμπερδεψουμε βρε παιδιά. Όλοι οι ανθρωπιστες μέσα σε αυτή την οργάνωση πια. Από την εποχή Ντέμη και μετά ξεκάθαρα οποίος δεν πάει με τα θέλω της είναι τελειωμένος. Αυτοί οι γαβροι πως ενώ είναι περισσότεροι είναι πάντα ενωμένοι ενώ εμείς πάντα διασπασμενοι? Και επιτέλους αν κάποιος διατυπώνει διαφορετικη άποψη από την Ορίτζιναλ θα διώκεται? Ποιοι είναι αυτοί που κρίνουν τους πάντες ανάλογα με το πολιτικό τους φρόνημα? Για ποδοσφαιρο μιλάμε η για πολιτική?

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φαίνεται ότι τα παιδιά της οργάνωσης δεν έχουν θέμα με τον καπιταλισμό και τα λεφτά του-αφού πήγαν γονυπετείς στα γραφεία του Μελισσανίδη ζητώντας του να επιστρέψει για να την “σώσει”,αλλά έχουν θεματα με τον ρατσισμό και τον φασισμό του Τσιάρτα.
    Συμπέρασμα: Ο φασισμός ενεδρευει στα δεξιά,ενω ο καπιταλισμός είναι αποδεκτός παντού.Γνωστά πράγματα αυτά.
    Στις ιδέες πολλοί έχουν ενστάσεις.Στο χρήμα ουδείς.
    Αντε βρε ταρνανάδες .

    Το ανέδοτο φυσικά ήταν ότι “θα απέχουν από τα διαρκείας οι οργανωμένοι”.
    Δηλαδή αγόραζαν μαζικά διαρκείας ως χθες;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stevie θα διαφωνήσω μόνο σε ένα σημείο. Ο προπονητής εχει ήδη κριθεί τη στιγμή που δέχτηκε τη θέση ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ και με ποιον εχει να κάνει,που πάει να μπλέξει και τι πολιτική, οικονομική και ποδοσφαιρική ακολουθεί ο σύλλογος εδώ και 7 χρονιά με αυτόν τον απίθανο στο τιμόνι.

    Εχει δουλέψει στην Ελλάδα, ΞΕΡΕΙ τι γίνεται στο αεκ πρώτο χέρι και αν δεν ήταν ενημερωμένος με τα πρόσφατα της διετίας, εχει και εδώ κόσμο που μπορεί να μιλήσει και να μάθει. Όπως έμαθαν η κατάλαβαν που πάνε να μπλέξουν δεκάδες πριν από αυτόν από προπονητές Μοντανιε- Gus- ο άλλος ΑΝ το πιστέψουμε ο Ρεμπροφ (μούφα είναι αλλά τέλος πάντων) μέχρι και ο.. Λουτσεσκου, μέχρι και παίκτες που μας φτύνουν κάθε χρόνο και καταλήγουμε στους Χατζησαφηδες και τους Αραουχους.

    Αν δεν ήξερε ανάλογα μπορούσε να μάθει ακόμη και άσχετος να ήταν. Ούτε την MI6 θες ούτε να είσαι καμμιά διάνοια. Βλέπεις στατιστικά πενταετίας, πόσα ξόδεψε, ΠΟΙΟΥΣ έφερε, πόσα πούλησε και ποιους, τι budget εχει (αν είναι flat line νεκρού η αν πέφτουν χρήματα), τι διαχείριση έκανε.
    Βλέπεις πόσες φορές πήγε Ευρώπη και τι έκανε, όπως βλέπεις και τι έγιναν τα λεφτά από τις συμμέτοχες. Όταν βλέπεις πχ συμμετοχή σε όμιλο CHL και χτυπάς διπλά να δεις τις μετάγραφες εκείνης της περιόδου και βλέπεις το απολυτό τίποτα, ε τι διάολο? Δε ψυλλιάζεσαι τι γίνεται?

    Και για να μη το πάμε πιο βαθιά, αυτά τα χρονιά κοιτάς τι απέγιναν όλοι οι πρώην συνεργάτες του. Παίκτες προπονητές ΤΔ κλπ.

    Οποιοσδήποτε manager σε όλες τις δουλείες, όπως και αυτός που τον προσλαμβάνει, εχει κάνει μια προεργασία να δει ΠΟΥ πάει να δουλέψει, τι φιλοσοφία εχει η εταιρεία, τι εφόδια ΗΔΗ εχει, τι μπορεί να του δώσει, με ποιες προϋποθέσεις, τι ανάπτυξη μπορεί να κάνει, γνωστά αυτά σε οποίον εχει κάνει μισό interview.

    Για μένα πάντα, ΟΥΔΕΙΣ που πάει να συνεργαστεί με το Μελισανίδη δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ δικαιολογία για οτιδήποτε.
    Τον ξέρουμε, ξέρουμε τι είναι, ποιος είναι και πως λειτουργεί.
    Αρα είναι συνειδητή επιλογή να πας να μπλέξεις με τον απίθανο και αφού είναι τέτοια, είσαι (όπως σε όλα) υπόλογος των πράξεων σου και θα δεχτείς day one και το βάρος αλλά και το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

    You are responsible for the predictable consequences of your actions.

    Είσαι υπεύθυνος/ υπόλογος για τις προβλεπόμενες συνεπείς των πράξεων σου. Με τη λέξη κλειδί να είναι το predictable- προβλεπόμενες.

    Οποιος δεν εχει καταλάβει ποσό προβλέψιμος είναι ο μεγιστάνας, είναι άξιος της μοίρας του. Ο άνθρωπος το φωνάζει 30 χρονιά δε φταίει αυτός αν δε θέλετε να το καταλάβετε.

    Για την ιστορία του Τσιάρτα.
    Συμφωνώ με το Patika ο άνθρωπος ηταν μια ΚΑΚΗ επιλογή για τον απλό λόγο ότι δεν είναι προπονητής.
    Τα αλλά είναι μαλακιες της οργάνωσης που είναι politically correct αλλά δεν εχει κανένα πρόβλημα να κάνει εμπόριο ηρωίνης στα σκαλιά του ΟΑΚΑ.
    Γιατί καλό το μέλλον των παιδιών μας που δε πρέπει να τα μπολιάσει ο Γκεμπελς- Βασίλης, αλλά στο να σπρώξουμε κανα γραμμάριο στα ίδια παιδιά δεν έχουμε θέμα ε?

    Φασίστας είσαι άμα είσαι από τη μια πλευρά. Άμα είσαι από την άλλη είσαι ‘προοδευτικός’. Φασίστας πχ είναι ο δολοφόνος του Φύσσα, αυτού του σιχάματος. Οι δολοφόνοι της Marfin που έκαψαν ζωντανή εγγυώ γυναικά είναι απλά ‘αγανακτισμένοι’ αριστεροί.
    Ναι ΞΕΡΟΥΜΕ ποιοι είναι, υπάρχει αποδεικτικό υλικό πλέον και ο ένας είναι αυτός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Δολοφόνος και φασίστας παλιότερα ηταν ο Χίτλερ με 45εκ νεκρούς, στρατιώτες και πολίτες εν καιρώ πολέμου.
    Ο Στάλιν ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ 60εκ μόνο ΠΟΛΙΤΕΣ, ήταν ο μεγάλος πατερούλης.

    Μπορεις ανετά να πάρεις ένα σφυροδρέπανο και να κυκλοφορείς με τη σημαία στο Σύνταγμα. Είσαι αριστερός άρα κρατάς το ιερό δισκοπότηρο.
    ΔΕΝ μπορείς να κυκλοφορείς με μια σβάστικα. Είσαι φασίστας, και ναζί.

    Το ρουπακιά και τους άλλους τους βρήκαν μέσα σε μια μέρα. Κυριολεκτικά. Τους δολοφόνους των 2 παιδιών της Χ.Α ακόμη τους ψάχνουν αν δε κάνω λάθος. Η μια ήταν δολοφονία. Η άλλη ήταν απλά Τέταρτη.

    Δεν είναι πολιτικό το θέμα ούτε υποστηρίζω καμμιά ακροδεξιά, όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν, αλλά αυτό το από τη μια άκρη είναι ο Βελζεβούλ και από την άλλη άκρη τρέχουν χαρούμενα κουμμουνιστακια στα λιβάδια με λουλούδια μόνο στην Ελλάδα το έχουμε.

    Τέλος το πολιτικό του θέματος ήταν η δικαιολογία. Το σύντροφο Κουτσουμπα να έβαζε ο άλλος στο αεκ β’ πάλι τα ίδια θα είχαμε όσο δε στάζει το μαρούλι.

    Its all about the monies.

    To Basket θα τελειώσει μόλις κλείσει τελείως η κάνουλα του ΟΠΑΠ από την οποία γίνεται και το ξέπλυμα του Μάκη. Που είναι συνεταιράκι και χειροπόδαρα δεμένος με τον εγγυητή. Τελειωμένη υπόθεση είναι θέμα χρόνου. Σπαρταράει ο νεκρός πριν τα τινάξει η τον βάλουμε σε κώμα.
    Η διαδρομή του χρήματος εχει γραφτεί από εμένα εδώ και χρονιά, το 2017 αρχικά το 2020 και ξανά πριν 6 μηνες:

    https://dailytripes.gr/blog/2021/02/10/%ce%b1-%ce%b5-%ce%ba-%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-3/

    Στο Link είναι όλο το story για οποίον εχει όρεξη, to cut a long one short, το ζουμί είναι εδώ:

    Κοιτά τη σχέση Αγγελόπουλου- Μελισανίδη και θα καταλάβεις..
    Εγώ απλά αναφέρω τα παρακάτω:
    Ο ισχυρός επιχειρηματίας εμπλέκεται με την “Δικέφαλος 1924” Α.Ε. της οποίας είναι μέλος, για την “Αγια – Σοφιά”, είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Ο ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ο …ευεργέτης του μπάσκετ, που είναι Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ μέσα στη Δικέφαλος 1924 συνεταίρος του Μελισανίδη στο γήπεδο.

    Η εταιρεία του η Neurosoft εχει μεγαλομέτοχο με 67,5% Ω ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ τον…. ΟΠΑΠ

    Την ίδια ώρα το 60% των πωλήσεων Ω ΤΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ είναι στον… WAIT FOR IT…. ναι σωστά μαντέψατε: τον OΠΑΠ βρε κουτά!

    Σαν την ασπιρίνη τον εχει τον ….ΟΠΑΠ ο Μάκης. Για πάσα νόσο και μπουγάδα. Είναι μεγαλομέτοχος άλλα και μεγαλοπελατης στη εταιρία του.
    Ταυτόχρονα είναι και μεγαλοχορηγος στην φανέλα της αεκ αλλά και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ μπήκε και χορηγός στη Δικέφαλος 1924 που είναι η ιδιοκτήτρια του γηπέδου του αεκ. Εκεί που ο Μάκης είναι συνέταιρος.

    Μιλάμε ότι τέτοιες ‘συμπτώσεις’ και τέτοια τύχη, ούτε ο Γκαστονε..

    Όταν έχεις φάει 12 BAN- για να συγκρίνω με το ποδόσφαιρο- ως εταιρεία τι περιμένεις να γίνει δηλαδή?
    Ο ΔΩΔΕΚΑΚΙΣ τιμωρημένος να ‘βάλει μυαλό’ τη δέκατη τρίτη φορά? Γελάνε και τα κορδόνια του Jordan με αυτά..

    Έπεσε τρελό πλυντήριο με τις μετάγραφες που αλλάζαμε τους σκούρους κάθε 15 μέρες επι χρονιά, πήραμε νύχτα και αυτό το ζόμπι στα Λιόσια, καιρός να το διαλύουμε σιγά σιγά- πάσα στον επόμενο.
    Και τρεχάτε εσείς νύχτα στα Λιόσια να παρκάρετε αμάξι να περπατήσετε μονοί σας και άμα δε σας κάνουν γραβιέρα οι Γύφτοι ελατέ να μου πείτε.
    Εδώ δε πατάει αστυνομία μέρα εκεί πέρα, ο Μάκης ονειρεύεται να πας να αφήσεις το αμάξι σου για να το βρεις- αν το βρεις- χωρίς ζάντες, πόρτες και ταμπλό..

    Μικρή διόρθωση: Το σύστημα με τους κεντρικούς αμυντικούς να ανεβάζουν τη γραμμή ψηλά και να μοιράζουν μπάλες, την ώρα που οι πλάγιοι μπακ γίνονται χαφ-εξτρεμ το έκανε όντως ο Κόντε στη Γιούβε το 2011 αλλά υπάρχει και μια μικρή διαφορά.

    Το έκανε πρώτος ο Paisley στη Liverpool το 1974, σχεδόν 40 χρόνια πριν…

    Τι έκανε ο Bob? Γύρισε από κεντρικό χαφ σε CB τον Phil Thompson διπλά στον τεράστιο Emlyn Hughes. Τότε το λέγανε 4-4-1-1 για τον απλό λόγο ότι το παιχνίδι είχε πιο αργό ρυθμό, δεν έβγαζε τα τρεξίματα και το σημερινό αθλητικό που όλοι πάνε σα τους παλαβούς σε όλες τις θεσεις.
    Η ουσία του πράγματος είναι η τακτική κίνηση στην άμυνα και πως ανέβαζε τη πίεση στα αντίπαλα χαφ.

    Ο Bob Paisley όμως ήταν σε μια εποχή που δεν είχε τη media κάλυψη που έχουμε σήμερα και όλα αυτά δεν έγιναν τόσο γνωστά.
    Όταν άλλαξε αυτό, αλλάξαν και οι αστικοί μύθοι, ειδικά σε αυτούς που διαβάζουν επικεφαλίδες και δε ψάχνουν παραπέρα.

    Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αστικός μύθος? Ότι ο σερ Τσίχλας είναι λεει ο πιο πετυχημένος προπονητής του Αγγλικού ποδοσφαίρου.
    Γελάνε και οι πάπιες του Stanley Park με το σανό που ταΐζουν τα ζωντανά εκεί στο Manchester που ακόμη νομίζουν ότι το άθλημα ξεκίνησε το 1992.

    Ο Σερ Τσίχλας κατέκτησε 19 τρόπαια σε 17 χρόνια.
    Ο Bob Paisley κατέκτησε 19 τρόπαια σε 9 χρόνια.

    Τα 5 από αυτά Ευρωπαϊκά, 3CHL/1UEFA/1SC.
    Τα δε ευρωπαϊκά με ΓΗΓΕΝΕΙΣ ομάδες, όχι με αλογοδανεια να αγοράζουμε Καντοναδες και Ροναλντους..

    Ούτε τα παπούτσια δε του έδενε του Bob ο τσίχλας.

    Know your history.

  10. Ο/Η αντισνιτσελ λέει:

    Πιτσιρικο συνηλθες απο την ιταλικη τσαπου; Απο αυτη την χωρα που το ποδοσφαιρο πλεον ειναι σε ανυπολυψια; Και που σαι το ποδοσφαιρο οντως δεν ανακαληφθηκε το 90 αλλα ο απο τοτε η ομας του τσιχλα σε παει σερμπαντινα. εσυ χωριαταρε ομως να εισαι στο klopp we trust. αφου δεν σε αφησε εκτος τσουλου και γενικως ευρωπης παλι καλα. για ξαναδες ποτε ξαναεγινε πρωταθλητες να τρωνε τετοιες πουτσες.
    παρε το ακριβο πουρο και ουισκι σου και βαλτα …….βαλε φαντασια.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όταν βρίσκει κανα ΤΕΤΑΡΤΟ σε φιλικό δε χαρίζεται ο Μαύρος Πάνθηρας. Ειδικά άμα είναι ο τέταρτος της ποδοσφαιρομανας Κύπρου.
    Μαγεία ο ένας, Turbo ο άλλος, έτοιμη ο τρίτος. ΚΑΜΜΙΑ ομάδα στη Ευρώπη δεν είναι έτοιμη. ΜΟΝΟ το αεκακι του σερβο-απατεωνα εχει λύσει όλα τα προβλήματα της..
    Ο ‘θα τους αλλάξω όλους’ να κάθεται να περιμένει λεει παίκτη των 10-12 γκολ, που τον εχει φέρει άλλες δυο φορές- κρατάει 5 χρονιά αυτή η ιστορία- λες και πήρε μεταγραφή το Salah.
    Είσαι ιδιοκτήτης εταιρείας και κάθεσαι να περιμένεις τον υπάλληλο που προσέλαβες.
    Που να ερχόταν και ο ….Ριμπερι!
    Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ..

    Στο χόρτο οι όλοι που αλλάξαν, ήταν οι 7 μετάγραφες βασικών (συ ειπας) και η ομας κατέβηκε με τους:
    Τσιντώτας, Μπακάκης (63’ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (86’ Ραντόνια), Λόπες (46’ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (86’ Ρουκουνάκης), Γκαρσία (79’ Νταντσένκο), Μάνταλος (86’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (65’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (86’ Κοσίδης).

    Έπηξε στα νέα πρόσωπα, όλοι βασικοί, ρε μεγιστάνα. Κυριακή (καλοκαίρι) χαρά, Δευτερά (Νοέμβριος) λύπη. Στο ίδιο έργο ΕΒΔΟΜΗ φορά θεατές.
    Ο τύπος που ‘πάθαινε ταχυκαρδίες’ και έφευγε στα ημίχρονα πριν 3-4 μήνες για να μη βλέπει τα μάνταλα τα Τσιντωτα και τα Αλμπανια με το μαύρο ΤΑΓΑΡΙ, τώρα είναι μέσα στη τρελή χαρά με την turbo έτοιμη ομάδα που εχει τα μάνταλα τα Τσιντωτα και τα Αλμπανια με το μαύρο ΤΑΓΑΡΙ.

    Στα φιλικά με τους τελειωμένους- τουλάχιστον ακολουθήσατε τη συμβουλή του Stevie να βρείτε καμμιά πιτσαρία για το πόπολο- πετάνε τα … πεπονιά (επίσης δικιά σου έκφραση).

    Θα τη σκίσουμε τη ….Βελεζ. Χαμός θα γίνει. Θα μαζευτούν και τα διάρκειας και μη σου πω ότι θα γεμίσουμε ολόκληρη θύρα κάτω κάτω στο διάζωμα.

    Αλήθεια φέτος τι έγινε? Δεν εχει ενημέρωση πόσες κάρτες έφυγαν 15 μέρες? Οι κανονικές, όχι αυτές του ‘φίλου’. Η ουρα που μας λέγατε έφυγε η είναι εκεί ακόμη?

    ΜΠΕΕΕΕΕ

    ΥΓ Νικολάκη ήρθε η ώρα για τα γουνακια. Και εκεί δεν είναι ‘επιτροπή’ να κάνετε μαγκιές και Πολλακηδες να σκούζουν, εκεί εχει εισαγγελέα και πρέπει να απαντήσεις αλλιώς πας να κάνεις παρέα στο κοινό σας που σας δίνει 87% στις εκλογές: τρομοκράτες, βιαστές, ληστές, δολοφόνοι κλπ.
    Και οταν θα απαντησεις θα πρεπει να πεις αν τα εκανες μονος σου- που σημαινει οτι ο αλλος δεν ηξερε τι του γινεται, η τα κανατε παρεα- που σημαινει οτι τα γουνακια θα εχουν δουλεια μπολικη μετα.
    Για το Μπαρουφα δεν ηξερε, για τη Ε.Ε ειχε αυταπατες, για τα οικονομικα θα βαραγε τα νταουλια, για τα μνημονια και τα ΕΝΦΙΑ θα τα εσκιζε με ενα νομο και ενα αρθρο, ουτε τι εκανες εσυ ηξερε?
    Για να καταλαβουμε, υπαρχει κατι που να ηξερε ο αχαστος, εκτος απο το να τρεχει στα κοτερα και στα Παρισια ΣΚ?
    OK εκανε καλη διαπραγματευση για τη βιλα στο Σουνιο. 500 ευρω το μηνα δε νοικιαζεις ουτε γκαρσονιερα 60 τετραγωνικα σε συγκροτημα στη περιοχη.
    ΑΥΤΟ το σπιτι κατω απο 15 χιλιαρικα/μηνα τη σαιζον απλα δεν υπαρχει. Τοσο τα δινουν γυρω γυρω εδω, αλλα δεν ειχαν το ΖΑΒΟ απεναντι να το ‘παζαρεψει’.

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.

    Sent from my iPad

  12. Ο/Η Dimitris λέει:

    Το Γκάλο άραγε τον δίνει ο Σπανός;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ότι κάνεις προετοιμασία παίζει βασικός εδώ και ένα μηνά σε προπονήσεις – φιλικά και μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς πας και πουλάς τον CB δείχνει και το πλάνο σου, και τη συνεργασία του ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΟ αλλά και πόσο ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ είσαστε που δε ξέρετε που πάνε τα 4.

    Ο ένας δηλώνει είδα ότι ήθελα στο βασικό τελευταίο φιλικό (αυτός είναι ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ) και ο άλλος την ίδια στιγμή του πουλάει το CB!!!! ΧΩΡΙΣ να εχει πάρει άλλον.
    Που ακόμη και σήμερα να έρθει ΔΕΝ εχει κάνει προετοιμασία, δε ξέρει καν που είναι, δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με την ομάδα.
    Μετα απορείς γιατί σε εχει μουρλάνει στη σβουριχτή ο άλλος και πέφτουν τα τριμπαλλα και οι πεντάρες σύννεφο.

    ΥΓ Γυρίζει η κλεψύδρα για το κ. Μητσοτάκη, δήλωσε με στόμφο χθες το ΖΑΒΟ. Δήλωση που εχει ξανακάνει πριν μερικές μέρες.
    Το ότι είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ το ξέρουμε, δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις κάθε τόσο.
    Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εκεί μέσα που να ακούει τις ΚΟΤΣΑΝΕΣ που ξαμολάει το αμόρφωτο?
    ΕΝΑΣ να του πει, ρε συ πρόεδρε, όταν γυρίζει η κλεψύδρα Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ!

    Τι διάολο, πόσα ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ έχετε μαζευτεί εκεί πέρα?
    Τώρα θα μου πεις εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τον ψηφίζουν και τον υποστηρίζουν, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που μας έγραφαν: τον ΕΝΦΙΑ τον εισπράττει γιατί δε μπορεί να κάνει αλλιώς!!! (αχου το κακόμοιρο..), και αν ΔΕΝ τον καταργήσει ΤΟΤΕ να φωνάζεις.
    Όχι μόνο δε το κατήργησε αλλά τον ΑΥΞΗΣΕ κιόλας ακαμάτη, οπαδέ του ΖΑΒΟΥ.

    The fool or the fool who follows him?”

    Sent from my iPad

  14. Ο/Η Pontios λέει:

    Καλημέρα σε όλους

    Γνωρίζει κάποιος τι θα κάνει η κυβέρνηση με αυτούς που δουλεύουν και δεν εμβολιάζονται;

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Βλεπω την αποστολη για την Βελεζ και απορω,μονο εγω βλεπω ποιοτικη αλλα και ποσοτικη ελλειψη στα χαφ?????

  16. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Βοηθηστε ρε παιδια.Βγαινει ο εκπροαωπος το πρωι και λεει για Γαλανοπουλο οτι παραπονιεται οτι ποναει αλλα οι γιατροι λενε οτι ειναι ΟΚ,συνεχιζωντας λεει οτι το θεμα του Γαλανοπουλου ειναι ψυχολογικο.Πως δεν ειχε ψυχολογικα στους προηγουμενους αγωνες???Ψυχολογικα και τον “χτυπαει” στον αστραγαλο????
    Δεν ξερω αν καποιος εχει τεκμηριωμενη αποψη για ολο το ιατρικο team καθως και αυτο της αποκαταστασης?????

  17. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    https://www.vipboxtv.se/
    Live streaming, συνήθως καλή ποιότητα και χωρίς κολλήματα, λίγο σπαστικό στην αρχή με τις διαφημίσεις.

  18. Ο/Η AEK LFC λέει:

    ΧΑΦ,ΧΑΦ,ΧΑΦ.Οποιος δεν το βλεπει μαλλον εθελοτυφλει