ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ

Φως έπεσε στην πολύκροτη υπόθεση στο κοτέτσι του Μένιου Μπούγουρα,όταν και αποκαλύφθηκε μετά από έφοδο των ειδικών στις  14 Ιουνίου, ότι οι δέκα κότες είχαν κάνει 9 αυγά.Μετά από συντονισμένη προσπάθεια των Αρχών συγκεντρώθηκαν οι κότες στο αστυνομικό μέγαρο του χωριού και κατόπιν κατ αντιπαράστασης εξέτασης,αποκαλύφθηκε ότι η “Μαριώ” ήταν εκείνη που στις 14 του τρέχοντος μηνός δεν έκανε αυγό. Κατόπιν τούτου, η εν λόγω όρνιθα κρίθηκε προβραστέα.

—————————————————-

Σε κατάσταση hangover μεταφέρθηκε σκύλος στο κέντρο υγείας Μυκόνου,. Η ιδιοκτήτρια προφανώς και η ίδια μεθυσμένη μπέρδεψε το νερό με την σαμπούκα. Ως εδώ όλα καλά. Η περιπέτεια για την ιδιοκτήτρια ξεκινά με την άρνηση του κτηνιάτρου να κουράρει το ζωντανό. “έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για λύσσα, λεπτοσπείρωση, πορβοϊό κλπ” είπε απορημένη η Jessica B. ιδιοκτήτρια του ζώου.  “Ναι, αλλά δεν εχει κάνει για τον κορωνοϊο”  απάντησε ο κτηνίατρος. “Ε, κάντε του τώρα” ανταπάντησε η Jessica B. “Τι λες κοπέλα μου; Μου τον έφερες εδώ ανεμβολίαστο για να κολλήσουμε όλοι και ζητάς και τα ρέστα”;   “Μα αμα δεν εμβολιαστεί εδω, που θα εμβολιαστεί”; επιμένει εις μάτην εκείνη.  “Δεν ξέρω. Επρεπε να είναι εμβολιασμένος για να μπει εδώ.Τώρα τί να σου πω. Στάσου να σου κάνω εσένα ένα για Καλαζάρ, που έχω διαθέσιμο. Οσο για το ζωντανό,πήγαινέ το το ΚΕΘΕΑ”. Μετα από συνεννόηση με το ημιθανες κατοικίδιο,ζώο και ιδιοκτήτρια έφυγαν ευτυχώς  κακείν κακώς.

———————————————–

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών, η οποία και εστέφθει με απόλυτη επιτυχία,συνελήφθει αργά χθες το βράδυ στον εθνικό χωματόδρομο Κουρμενεϊκων-Βουγδούμπαση, η αγελάδα με το κωδικό όνομα “Marika”, η οποία και κατηγορείται για παράνομη παραγωγή γάλακτος. “πάνω από δέκα τόνους πρέπει να έχει κατασκευάσει τα τελευταία 5 χρονια,με τις απώλειες  εσόδων για το κράτος από μη καταβολή ΦΠΑ να υπολογίζονται σε 250 εκατομύρια” ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου αιμοδοσίας. Αγνοια δηλώνει στις Αρχες ο ιδιοκτήτης της ο οποιος ανέφερε: “εγώ την πήρα για τις καβαλίνες,γιατί διατηρώ κήπο με ζαρζαβατικά.Που να φανταστώ ότι επρόκειτο για διακινητή παράνομων ουσιών”.

——————————————

Τρία πρόβατα έπεσαν στα χέρια των διωκτικών Αρχών μετά από μη συντονισμένη προσπάθεια,δηλαδή αυθόρμητη διενέργεια ελέγχου, τα οποία και διακινούσαν κοκαϊνη. Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν ερεύνης εις την αυθαίρετη στάνη ευρέθησαν 3 κινητά τηλέφωνα smartphone, μια κονσόλα playstation3, ένα ψαλίδι, 4 τραπεζικές κάρτες, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και   δυο ζυγαριές ακριβείας. “Καλά όλα τα άλλα…αλλά το ψαλίδι τί το ήθελαν άραγε”;  απόρησε ο διευθυντής του τμήματος. Μετά από έλεγχο της ποιότητας του προιόντος, οι ιθύνοντες προχώρησαν στο κάψιμο των συσκευασιών και στην μεταπώληση του περιεχομένου.

————————————-

Επειτα απο καταγγελίες ευαισθητοποιημένων αχινών, κατέφθασε κλιμάκιο του υπουργείου καταναγκαστικής διαλύσεως, όπου και προχώρησαν εις την διάλυσην “κορωνοπάρτι” στην αμμουδιά “Κακιά Γριά” στο νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα στο beach bar “Αμοιβάδες”. Οι  πλειοψηφία των  συμμετεχόντων,περίπου 50 κόκκινα καβούρια,20 αχινοί μαύροι, 4 χταπόδια αχτύπητα και πάμπολες γαρίδες-“κουνελάκια” διέφυγαν δια θαλλάσης με jet ski. Ιθύνων νους, ο “ντι-τζέη”  και ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας ροφός 5.5 κιλών ο οποίος και συνελήφθει καθώς και  μισό τελάρο  περίπου από τους συμμετέχοντες οι οποίοι  δεν κατάφεραν να διαφύγουν την σύλληψη.

“καλά όλα τα άλλα.Αλλά ο ροφός πως ζούσε στην ξηρά,είχε κατάστημα με αριθμό ΓΕΜΗ και οργάνωνε και πάρτι”; ανέφερε εύλογα απορημένο ένα όργανο της τάξεως. “Γι’άυτό και θα παραμείνεις υπαστυνόμος, Πιστολόπουλε.Δεν έχεις ακουστά για τα ενυδρεία”; απάντησε αυστηρά ο προϊστάμενος των διωκτικών Αρχών, δίνοντας εντολή οι συλληφθέντες να προσαχθούν στην κουζίνα της τοπικής ταβέρνας λέγοντας ευχαριστημένος: “εγώ, θα βάλω τα ούζα”.

———————————————–

Μετά από τις καταγγελίες  πολιτών, προσήχθησαν 7.500 τερμίτες στο δικαστικό μέγαρο Καντούνιτσας, οι οποίοι και κατηγορούνται για αυθαίρετο κτίσιμο πολυόροφης κατασκευής εν τω μέσω του χωραφιού του μπάρμπα-Λάμπρου Λιάκουνα, ο οποίος τυγχάνει και πρώην δήμαρχος.  “η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη.Αν δεν πάρουμε μέτρα τώρα,θα χρειαστεί να πάρουμε αργότερα” δήλωσε ο ίδιος, όντας αγανακτισμένος.

Μπουλντόζες του τεχνικού τομέα του κεφαλοχωρίου, αύριο θα προχωρήσουν σε κατεδάφιση του παράνομου οικισμού. Μάλιστα λέγεται ότι οι κατηγορούμενοι διακινούσαν και παράνομους ανεμβολίαστους μετανάστες,τους οποίους και φιλοξενούσαν-έναντι αντιτίμου φυσικά-εις τας στοάς της αχανούς κατασκευής.Τα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου,ανέρχονται σε πλέον των 3.7δισεκατομυρίων” ανέφερε στέλεχος του οικονομικού επιτελείου.

———————————————–

Τοπικό lockdown στο χωματόδρομο που χωρίζει τα χωράφια του Παναή Βουρδούμπαση και του Μένιου Λιάκουρα προχώρησαν οι Αρχες,μετά από εντολή του Αρχηγού της αστυνομίας κυρίου Βλαχομούνη. “η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Το Rt είχε φτάσει στο 3.6 πλέον και τα θετικά rapiδtests ήταν περισσότερα και από τους κατοίκους”

“πως ήταν αυτό δυνατόν” ρώτησε αδαής χωριάτης. “Πολύ απλά έχουμε περισσότερα τεστ από ότι κατοίκους” απάντησε.”Αν χρειαστεί,θα προχωρήσουμε και σε άλλα τοπικά κλεισίματα…στην ανάγκη θα φτάσουμε ως τη ρεματιά” ανέφερε ο ειδικός αξιωματούχος του υπουργείου υγειονομικής ανασυγκρότησης κος Αλμπάνογλου.

“τα διερχόμενα η διαμένοντα ζώα, θα εμβολιαστούν υποχρεωτικώς και θα φέρουν καρτελάκι στο αυτί,η barcode στο μπροστά δεξί ποδάρι. Μέχρι να φτάσουν στον χασάπη πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα φέρουν κάποια μόλυνση” ειπώθηκε με σιγουριά. “δεν είναι δυνατόν να διακινδυνεύει την ζωή του ο εκδορεύς που μας θρέφει,επειδή κάποια ανεύθυνα ζώα αδιαφορούν” κατέληξε.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.