ΒΕΛΕΖ – Α Ε Κ

Σήμερα, σαν ανέτοιμος κι εγώ, δεν γράφω κριτική κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά αφού τελείωσε. Από την μια ανέτοιμος όπως προείπα, από την άλλη δεν θεωρούσα και τίποτα σπουδαίο αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να προσηλωθώ, να αγχωθώ και να το δω μετά περισσής προσοχής. Conference league έχω διαβάσει οτι λέγεται η διοργάνωση, Βελέζ οτι λέγεται ο αντίπαλος, τι να ψάξω και τι να περιμένω;

Ευτυχώς δεν ήμουν ο μόνος ανέτοιμος. Ανέτοιμη ήταν όλη η ΑΕΚ,  η οποία και έγραψε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Ευτυχώς είναι η ΑΕΚ 2013, είναι η ΑΕΚ του τρίχα εγγυητή, είναι η ΑΕΚ μόνο κατά το όνομα, κι ό,τι γράφει, γράφεται στον δεύτερο τόμο της πορείας της και δεν αλλιώνει τον πρώτο της. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ξεκίνησε με ένα σύστημα 4-1-4-1, και στην ουσία δεν υπήρχε τίποτα. Ή μάλλον για να μην τα ισοπεδώσω όλα, να πω, οτι υπήρχε μόνο ο Τζαβέλας. Που έκανε ό,τι μπορούσε. Είτε αμυντικά, είτε και επιθετικά. Είναι όμως γνωστό οτι ένα σέντερ μπακ δεν μπορεί να σώσει μια ολόκληρη ομάδα. Μια ομάδα που έπαιξε απέναντι σε έναν αντίπαλο της πλάκας, κι ενώ προηγήθηκε νωρίς, κατώρθωσε να χάσει και γρήγορα γρήγορα. Από το πρώτο ημιχρόνιο έγινε η ανατροπή του σκορ, κι ενώ υπήρχε ένα ολόκληρο δεύτερο μέρος για να γυρίσει το παιχνίδι, απέναντι σε ομάδα που απλά γύρισε πίσω, Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Φυσικά θα το πιάσουμε τεχνικά. Άναρχη, απείθαρχη, άνευρη, και με τρέξιμο μόνο για δεκαπέντε λεπτά. Εκεί που προηγήθηκε. Μετά; Βγήκε όλη η περσινή χρονιά. Παίκτες οι οποίοι δεν είχαν διάθεση να κουραστούν, παίκτες που πιστεύουν οτι κάνουν για καλύτερες ομάδες ή παίκτες που δεν έχουν κανένα κίνητρο. Μιλάμε για μια κάκιστη ομαδική λειτουργία στα πάντα, για ένα καφενείο που μαζεύτηκε και έβαλε ποδοσφαιρικές εμφανίσεις. Νάλειπε ο Νεντελτσιάρου; Νάλειπε ο Βράνιες; Νάλειπε ο Στάνκοβιτς; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.

Αυτό που έλειπε σίγουρα ήταν η συνείδηση σε ποιά ομάδα παίζουν, και ποιόν έχουν αντίπαλο. Από εκεί ξεκινάμε και μετά πάμε στα υπόλοιπα. Τα οποία υπόλοιπα πρακτικά, είναι πολύ απλά. Πολύ κακή τελική αμυντική γραμμή, πολύ κακή αλληλοκάλυψη και πολύ κακή λειτουργία των εσωτερικών μέσων. Αν φύγω από την αμυντική λειτουργία, που μπορεί να διορθωθεί με αλλαγή συστήματος και με οπισθοχώρηση των χαφ, φτάνω φυσικά στο πολύ πιο ανησυχητικό : ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗς ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Γιατί είναι ξεφτίλα; Μα διότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι δέσμια του Μάνταλου, που απλά δεν μπορεί. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΟΥΤ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΧΑΦ. ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΑΚΡΙΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΦ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ; ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ; Σήμερα κατάλαβαν οτι η ΑΕΚ δεν πάει πουθενά με τον Μάνταλο; Που ήταν ελεύθερος να πάει όπου θέλει, και να κάνει ό,τι θέλει. Σήμερα είδαν οτι δεν μπορεί πλέον να παίξει; Ελπίζω να το είδαν, όπως και να είδαν τι προσέφερε ο Λεταλέκ όταν μπήκε. Φυσικά νωρίς είναι και δεν κρίνω. Όμως δεν είδα και καμιά προσωπικότητα δα, που χρειάστηκε να πάρει και κάρτα για να σώσει κάποιον κίνδυνο.

Να το κουράσω κι άλλο; Αμέ. Παίκτης Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπεζ, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, απλά δεν υπάρχει. Είναι τέως παίκτες. Που μαζί με ένα περίεργο σύστημα το οποίο καθοδηγεί ο Μάνταλος, πηγαίνει ολοταχώς για τον γκρεμό. Κι ας περάσει από την Βοσνία. Μετά έχει Σουηδία και τέρμα τα αστειάκια. Και οι τσαχπινιές και τα λοιπά εγγυητικά κουραφέξαλα που θα τα αλλάξει όλα αλλά η ομάδα έπαιζε σήμερα με μόλις μία μεταγραφή, που φυσικά αμέσως ξεχώρισε. Από τους υπόλοιπους άχρηστους που πήγαν ταξίδι αναψυχής στο Πήλιο και στην Ολλανδία, ενώ θάπρεπε να τρέχουν στον Υμηττό μπας και καταλάβουν οτι η ΑΕΚ η κανονική ούτε για να φέρνουν τα τσάγια δεν θα τους είχε.

Παίδες μου ήταν θλιβερό το θέαμα. Απογοητευτική η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. ΞΕΦΤΙΛΑ. Μία μόνο λύση υπάρχει. Ούτε φράγκο στον εγγυητή. Να λιώσει στο ζουμί του. Να μείνει με τον Δημητριάδη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί και να φάει μέχρι κι αυτός κάρτα. Ούτε ένα διαρκείας. ORIGINAL ΚΙ ΕΜΕΙΣ, έστω κι από άλλη κατεύθυνση. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΥΟ ΧΑΦ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΛΙΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ  ΜΠΑΛΑ.

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΒΕΛΕΖ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η απώλεια του Χατζισαφί ήταν καταλυτική

    Ολο το ρόστερ, μαζί ο προπονητής και το τιμ,μαζί και ο “εγγυητής”, κάνουν το μισό δεξί αρχίδι του “Σάμπα”, ο οποίος ήταν παρόν στο γήπεδο;

    Φήμες θέλουν τον διοικητικό ηγέτη της “ΑΕΚ 2.0” να καβαλάει το ιδιωτικό αεροπλάνο-ποιος ξέρει τίνος νά΄ναι- και να πηγαίνει για την Βραζιλία,αναζητώντας μέσα στις φτωχοφαβέλες του Ρίο ντε Τζανεϊρο την Μποταφόγκο,προκειμένου να την αγορασει αύτανδρη.
    Δίνει και 50… και 100 εκατομμύρια δραχμές…δεν είναι οικονομικό το θέμα.
    Αραγε,να έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Ζαμπέτας έχει πεθάνει,ή θα ταραχθεί αν το μάθει;

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ολα ηταν αθλια. Βαρυς ο χαρακτηρισμος,αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Εκτος και εαν δεν μας νοιαζουν πλεον οι εννοιες των λεξεων. Με ποιο ευρωπαικο κατσικοχωρι θα πρeπει να κληρωθεις ,για να πεις οτι ειναι πιο κατω απο μενα,οποτε εχω το πανω χερι στον αγωνα ! Με κανενα ,πλεον, ειναι η απαντηση.Δεν εισαι καλυτερη ομαδα,απο τον καθε τυχασπαρτο οικισμο καποιας ευρωπαικης βουνοπλαγιας που ετυχε να εχει μια ομαδα στο conference ! Που και με την τριτοτεταρτη της Ανδορας να παιξεις,δεν ξερω κι αν εχει καν πρωταθλημα αυτη η κουτσουλια στον χαρτη, παλι στο αγχος θα εισαι. Παρατραβηξε το πραγμα…

  3. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα,
    Δεν μπορώ να ευχηθώ ούτε καλή σεζόν πλέον με την ομάδα μας…
    Νομίζω όλοι κατάλαβαν πως χρειάζεται αριστερό + δεξί μπακ, επιτελικό χαφ + αριστερό εξτρέμ.
    Επιπλέον να δούμε το νέο τέρμα τι καπνό φουμάρει + Βρανιες με Λεταλεκ. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι από τους σημερινούς.
    Μας μαύρισαν τη βραδιά για άλλη μία φορά

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έβαλα χθες να δω λίγο στο Tablet. Τελικά το είδα σχεδόν όλο- εκεί στο 75 το παράτησα και πήγα να κάτσω με τους φιλοξενουμένους, μιας και ένα από την αρχή κακό ματς είχε γίνει –ως συνήθως- πόνος στα μάτια. 1000 φορές θέα το λιμάνι με ποτά παρα αυτό το πράγμα.

    Προς στιγμήν, στην αρχή, νόμιζα ότι είχαν βάλει κάποια επανάληψη.
    Άκουγα τους παίκτες και ήταν ίδιοι με τους περσινούς. Δε μπορεί λέω, λάθος θα είναι, αφού τους άλλαξε όλους. Τελικά ο μονός που άλλαξε ήταν αυτό το αγέρωχο άτι ο Τζαβέλας. Που τον είχε βάλει κάτω ο απέναντι και του είχε αλλάξει 3 φορές λάδια στο ημίχρονο. Φαντάσου ότι αυτός ο Τζαβέλας έδειχνε ο πιο κάλος, ο τύπος σε μια γιόμα αφήνει τη μπάλλα να σκάσει!!!! και τρώει τη τριπλα χωρίς το αντίπαλο φορ να ακουμπήσει το τόπι.. Κακο πράγμα τα γεράματα.

    Αυτός όμως που με μάγεψε είναι το πουλεν μου. Ο Μαύρος Πάνθηρας, το υπερταλεντο του Τρινιντάντ εντ Τομπάγκο που κάνει το μέγα Μάκη Κρισαντους- που σαι ρε Jason- να δείχνει Luis Suarez πλέον. Εμένα μου φάνηκε, η μήπως η φανέλα έγραφε κάτι κιλακια εξτρά? Αυτοί καλοκαιριάτικα μετα από προετοιμασία – μη γελάτε- έπρεπε να είναι πιο στεγνοί και από pint σε pub στο Dublin.

    Το τρώει το φαΐ του ο πάνθηρας και μάλλον τρώει και του διπλανού του. Καλά το ότι δε μαρκάρει σε θέση άμυνας ούτε τον ίσκιο του, είναι γνωστό. ΟΛΕΣ οι μπουκες γινόντουσαν από τη πλευρά του Μπακακι (με ι είναι ουδέτερο το Μπακακι). Αυτό που με μάγεψε όπως ήταν ότι ο τύπος δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΛΕΟΝ. Λάθος πάσες, πήγαινε και τράκαρε στο αντίπαλο μπακ συνέχεια, εκτός τόπου και χρόνου και ΓΚΡΙΝΙΑ. ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ σα κακιασμένη πεθερά έκανε.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙ! Έτσι δε μας έγραφαν πέρσι? Ότι είναι λεει γρήγορος? Χαχαχαχαχα

    Για να είμαστε δίκαιοι ΟΛΟΙ γκρίνιαζαν συνέχεια, με εκείνο το Λόπεζ που του έφταιγε ο πλαϊνός επειδή τον είχε κάνει σουρωτήρι ο αντίπαλος, ο θεός όμως ήταν ο Τανκοβιτς που απλά παράτησε το ματς!!! και κυνήγαγε το ref να του τα ψαλεί. Με τη λογική μάλλον ότι ο ref γονυπετής θα ζητήσει συγνώμη στο παικταρά και θα αποβάλει με κόκκινη 3 αντίπαλους για εξιλέωση.
    Μιλάμε για ροκ καταστάσεις που δε τις κάνουμε στο 8Χ8 εμείς οι χαβαλέδες..

    Ο Μποζο – αυτό είναι το επίσημο όνομα του ‘προπονητή’ πλέον- απλά έβλεπε τα τρένα να περνούν.
    Ο Τιμουρης αν έκανε αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ θα είχε φύγει στο ημίχρονο.
    Στο κέντρο η τρύπα ήταν μεγαλύτερη από το Grand Canyon από το πρώτο τρίλεπτο και αυτός αντί να μαζέψει με ένα στοπερ το σκορποχώρι, άφηνε κάποιον Σακχοφ μόνο του και έβαλε το Μιται μετα από καμμιά ώρα και βάλε. Τέτοιο ΜΥΡΩΔΙΑ είχα χρόνια να δω από τη μεγάλη των Γιουγκων σχολή. Θύμισε το πολυνικιτς που τον έπαιρνε ο ύπνος στο πάγκο και τον ξύπναγε μια ο Πέτρος σε μας και μια ο Μελέτης στο γαύρο. Τον κοίμιζε η ατμόσφαιρα το πολυνικιτς είναι γνωστά αυτά..

    Ο μονός που δικαιολόγησε το μεροκάματο- και δε κάνω καμία πλάκα- ήταν ο Μπιλαρος ο Walker. Γκρίνια και αυτός, η ομάδα αντιδρά ΠΑΝΤΑ όπως την μάθει ο πάγκος της, κίτρινη κάρτα και βγήκε η υποχρέωση- μεροκάματο.
    Κριτική στους άλλους δε χρειάζεται να γίνει. Μετα από 5 χρόνια δηλαδή τι περίμενες να δεις από το Μάνταλο? Θα αλλάξει τον έκτο χρόνο? ΜΗΔΕΝ στα ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ στημένα έκανε το παλικάρι. ΜΗΔΕΝ δε βρήκε ΜΙΑ φορά συμπαίκτη, τα μέτραγα επίτηδες

    Πολύ κάλος και αυτός ο Λε-παπαρας που πήραμε με 100 χιλιάρικα από τον …. Wait for it: ΚΑΝΕΝΑ. Καμμιά ομάδα επι 2 μήνες δεν ενδιαφέρθηκε για το παίκτη…που είδε και αποείδε και ήρθε στο project του μεγιστάνα.
    Μιλάμε για αμυντικό χαφ που δεν είχε ομάδα καν και εμείς πάμε να ‘χτίσουμε’ άξονα.

    Θα περάσει τη Βελεζ? ΔΥΣΚΟΛΑ πολύ γιατί θα φάει και εδώ γκολ Η χθεσινή εικόνα αυτό δείχνει, δε ξέρω αν δούμε αλλά πράγματα αλλά αμφιβάλω. Ο επόμενος όμως έβαλε 4 χθες και εκεί το πιο πιθανό είναι να τελειώσει η ευρωπαϊκή πορεία στο κύπελλο ΕΒΓΑ που συμμετέχουμε.

    Όταν ο θα τους αλλάξω όλους έκανε δηλώσεις μας ενημέρωνε – δικά του λογία: Ο Βρανιες είναι… καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο.

    Ο καμένα λάδια απάντησε: Ο πρόεδρος μπερδεύτηκε λίγο. Ήθελε να πει ότι σε παλιά αυτοκίνητα δεν βάζουμε καινούργιο λάδι.

    Μετα ο θα τους αλλάξω όλους ξαναέφερε τρίτη φορά κάποιον Αραουχο και το καμένο λάδι.

    Ο Καμένος λαδης, δέχτηκε να ξαναέρθει σε παλιό αυτοκίνητο και κάπως έτσι με τον 34χρονο Τζαβέλα που πέταξε ο ζμπαουγκ πριν 5 χρόνια και τον ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ παικταρά Λε ταλεκ, αλλάξαν όλοι και πλέον δε θα παθαίνω ταχυκαρδίες να φεύγω στα τάλιρα στο ημίχρονο..

    Μελισσανίδης (Ιωάννης) στις κολοτουμπες ο μεγιστάνας. Αρκεί να είναι τσάμπα μπρε..

    Τι δε καταλαβαίνεις?

    ΥΓ Φυσικά όλοι αυτοί ΔΕΝ έκαναν προετοιμασία αλλά είναι έτοιμοι.
    Οι προετοιμασίες είναι για τα κοροΐδα.
    Φυσικά όλοι αυτοί μας κάνουν, άσχετα άμα όταν τους διώχναμε ΔΕΝ μας έκαναν. Τι είναι άλλωστε η τρίτη επιστροφή μπροστά στο Μανώλη των 4-5?
    Λογικά όλα αφού ο άλλος ο καμένος στο πάγκο δήλωνε ότι είδε ότι ήθελε στο τελευταίο φιλικό με τη Pizza Hut της Κύπρου.

    ΥΓ2 Ο Γαλανό πονάει γύρω στο ένα μέτρο πάνω από τον αστράγαλο.
    Γιατί? Γιατί μάλλον βλέπει πλέον το προφανές: η καριέρα του ΗΔΗ πηρέ τη κατιούσα μένοντας σε μια ‘ομάδα’ – ο θεός να τη κάνει- που απλά υπάρχει για να υπάρχει.

    Όσο για ο ιατρικό team του αεκ, είναι πανάξια μέλη της ένωσης χασάπηδων Ελλάδας. Ούτε ασπιρίνη μη πάρεις από τα χέρια τους οι άνθρωποι είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΟΙ. Τσοσιτς, Μπρεσεβιτς (αυτουνού του κόψανε τη μπάλλα κανονικά- δε ξανάπαιξε ποδόσφαιρο το παιδί- πήγε να βγει ανάπηρος- να χάσει το πόδι του με τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ) Τσιγκρινσκι- 2 από τα 4 χρόνια τραυματίας-, ΛΕΣΚΟΤ!!! και πολλά άλλα ΑΜΕΑ είναι ζωντανά παραδείγματα. Ο μικρός είχε βγει με μια θλάση, έτσι μας έλεγαν επι 2 μήνες- και έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων.
    Πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα που λεει και το ανέκδοτο.
    Μη θυμηθούμε τι είχε γίνει με το Τιμουρ και το Σιμοες που τους ξεμπρόστιασε κανονικά σε συνέντευξη τύπου με το γαύρο: ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και δε βγήκε ΕΝΑΣ τους να ψελλίσει ούτε κιχ.
    Ένα κιχ ρε έτσι από ντροπή και μόνο. Που σου λεει ο άλλος δε ξέρεις τι σου γίνεται. Δε μίλησαν ΚΑΝ όταν ο Τιμουρης έφυγε, κάτω από το χαλι (ο τόνος όπου θετέ) και αυτό.

    ΣΟΥΡΓΕΛΑ κομπογιαννίτες.

    ΥΓ3 Είδα λίγο γαύρο προχθές. Ο Καμαρα Νο2 που πήραν μου άρεσε πολύ. Όργωσε το γήπεδο, σωστές μεταβιβάσεις, ψυχραιμία στο παιχνίδι του.
    Δε μας έφτανε ο ένας πήραν και άλλον. Κάλος όσο άντεξε και αυτός με τα κοτσιδάκια απλά εκεί στο 60 κλάταρε.
    ΕΞΑΙΡΕΡΙΚΟΣ το τονίζω ο τερματοφύλακας τους. Τουλάχιστον σε αυτό το ματς. Όχι επειδή έπιασε μερικά δύσκολα αλλά πως έπαιζε την άμυνα του.

    Απλό πράγμα το ποδόσφαιρο.

    Sent from my iPad

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλημερα.Απο το πρωι βγαινουν ολα τα site και μιλανε για πανω απο 6000 διαρκειας.Σορρυ αλλα δεν το πιστευω.