ΘΕΡΜΙΝΕΪΤΟΡ

...TIN KATSAME JOHN...!

…TIN KATSAME JOHN…!

Eχει μπερδευτεί ο κόσμος και το σύστημα,με αυτα τα sms, από 3ψηφια και 5ψήφια κλπ.
Εν μέσω πυρκαϊών και άμεσων εκκενώσεων,ο άλλος έστειλε κατα λάθος επείγον το “6” στο 13033: “κίνηση με κατοικίδιο”,ενώ δεν είχε σκύλο και η γυναίκα του τον πλάκωσε στις φάπες. Λογικό.

Αλλος είχε αφήσει το κινητό στο σπίτι και ευρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη.Ελαβε μήνυμα από το 112 μέσω του τάμπλετ το οποιο είναι συνδεδεμένο με το κινητό, για “άμεση απομάκρυνση”…και σηκωθηκε και έφυγε και γύρισε στην Βαρυπόμπη.

Κάποιος άλλος,διαμαρτύρεται, “γιατί δεν ήρθε η Ρωσσίδα ακόμα”, αφού έλαβε-προφανως από λάθος του συστήματος- από το 112 την ειδοποίηση: “Αβάδιστα.Ερχομαι στο χώρο σου,τρελό αγόρι.Dragana!”

Αλλος, έλαβε την ειδοποίηση του 112 “απομακρυνθείτε και μετακινηθείτε σε ασφαλές σημείο” ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα. Και που να πάει δηλαδή και πως να πάει; Πήγε και έχεσε στις πεθεράς του,στον απάνω όροφο και έγινε-λογικό είναι-της πουτάνας.

Κάποιος άλλος έλαβε την ειδοποίηση πληρωμής φόρου εισοδήματος από το εν λόγο τριψήφιο. “δεν φτάνουν όλα τα άλλα,βάζουν τώρα τα παιδιά της πυροσβεστικής να συλλέγουν και φόρους.Ε, αυτό πάει πολύ”

Και το πιο ανησυχητικό; Πολίτες έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους “Χαρούμενο και ευτυχές το έτος 1909” Mετά από 112 χρόνια δηλαδή.Και όχι μόνο αυτό. Εστειλαν και απάντηση.
Αυτό θα πρέπει να κάνει τους εφαρμοστές ψηφιακής τεχνολογίας να ξαναδούν λίγο το θέμα του “digital rewind”.

Ρε Πιερρακάκη όλα καλά,με τα “app’s”. Φτιάξε ρε μια εφαρμογή που να ειδοποιεί τον κόσμο πότε καταφθάνει ο Μητσοτάκης στην περιοχή του, να ξέρουν οι άνθρωποι τί γίνεται.Να πάρουν παγούρια,φακούς,γαλέτες και να πάνε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση-δεν έχει σημασία προς τα που. Αντε αγόρι μου να σε χαρώ. Είναι ζήτημα επιβίωσης πια.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.