ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ

Αν καταγράφω σωστά τον παλμό του μέσου Αεκτζή, είναι οτι υπάρχει μια απογοήτευση με την πρόσληψη Γιαννίκη. Το λέω από τις διάφορες συζητήσεις που έκανα, αλλά κι από τα διάφορα σχόλια που διάβασα εδώ και σε άλλους ιστότοπους. Ο κόσμος περίμενε κάποιον ξένο και κάποιο μεγαλύτερο όνομα. Δεν μπορώ να του δώσω άδικο για την προσμονή, όμως άδικο θα δώσω στην βιασύνη για την πορεία του νέου προπονητή.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα πάει αυτή η συνεργασία. Κανείς δεν ξέρει ποτέ για καμία συνεργασία. Είτε είναι υπάλληλος, είτε είναι σύζυγος, είτε είναι παίκτης, είτε είναι οτιδήποτε. Εντάξει, δεν είναι όλα θέμα τύχης αλλά ακόμα και πεντακόσιες διασφαλίσεις να υπάρχουυ, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Το είδαμε στην δεύτερη και τρίτη φορά που γύρισε ο Μανόλο, όπως το είδαμε και τον Σέρβο, που οι ίδιοι άνθρωποι που μίλαγαν για πρωτάθλημα ( !), μετά ήθελαν να τον καρατομήσουν.

Ας βάλουμε λοιπόν κάτω τα δεδομένα. Ο Γιαννίκης έχει ένα πολύ γεμάτο βιογραφικό. Σοβαρότατο. Επίσης έχει πλούσιες εμπειρίες και αρκετά χιλιόμετρα σε πρωταθλημα πολύ πιο σοβαρό από το δικό μας. Αυτό λέει η θεωρία. Επίσης η πληροφόρηση μου λέει οτι είναι πολύ καυλωμένος με την ΑΕΚ, την οποίαν περίμενε από το καλοκαίρι, και έχει τρελή διάθεση να δουλέψει και να βάλει την σφραγίδα του. Αυτά είναι θετικά στοιχεία μαζί με το νεαρό της ηλικίας του, και πρέπει να τα ταιριάξουμε με την μούρλα του Μελισσανίδη, που θέλει να βγάλει έναν προπονητή από την ΑΕΚ για την ΑΕΚ.

Αρκούν αυτά ; Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η ΑΕΚ, όπως τα είπαμε και πρόσφατα, δεν είναι η ΑΕΚ που ξέραμε, εμείς οι παλιότεροι. Ένα τραυματισμένο μαγαζί είναι, που προσπαθεί να ξαναμπεί στον χάρτη του πρωταθληματισμού. Χωρίς διοικητική πυγμή, στην σκιά του Μαρινάκη κυρίως, με πολλαπλά κέντρα αποφάσεων και με διαλυμένα αποδυτήρια. Αυτό, σε συνδυασμό με το οτι κανείς δεν ξέρει τι μοντέλο ποδοσφαίρου θέλει να παράξει η ομάδα, είναι και οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη νέα συνεργασία. Δεν είναι αυτό που νομίζουν κάποιοι, οτι η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Γιαννίκη κι οτι αυτός δεν θα αντέξει την πίεση.

Ποιά πίεση; Έχει μιλήσει κανείς για τίτλο από την διοίκηση; Έχουμε μιλήσει εμείς εδώ; Κάτι χάπατα ονειρεύονται τίτλους και κάποια νούμερα που θεωρούν οτι επειδή πήραν διαρκείας, ξέρουν και μπάλα. Καμία πίεση δεν υπάρχει. Η κύρια ανάγκη είναι να φτειαχτεί μια ομάδα, που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική και σίγουρη για την τρίτη θέση. Την μείωση της διαφοράς των τριάντα βαθμών που τερματίζει από την κορυφή. Μια καλή φυσική κατάσταση και το χτίσιμο κάποιου χαρακτήρα. Είναι δύσκολα αυτά; Φυσικά, αλλά δεν είναι και ανυπέρβλητα εμπόδια. Στοιχειώδη είναι για κάποιον που θέλει να κάνει καριέρα προπονητή.

Κι αυτό το θέλει ο Γιαννίκης, που είναι κι ελαφρώς τσόγλανος – με την καλή έννοια – και με σωστές ποσότητες θρασύτητας. Και καλά καταρτισμένος και με συγκεκριμένα αγωνιστικά θέλω., που ταιριάζουν με τα δικά μας. Και δεν θα ήθελα να συνεχίσω τις σάλτσες.

Προσπαθώ να αποδώσω τα του καίσαρος τω καίσαρι. Κι άρα φτάνω στο οτι είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε αυτήν την καινούργια επιλογή, διότι δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο. Ο Μελισσανίδης βαριέται κι ασχολείται μόνο με το γήπεδο.  Και ψάχνει απεγνωσμένα να δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού. Και να του τρέξει την εταιρεία, ο προπονητής. Ναι μην γελάτε. Κάπως έτσι τα έχει στο μυαλό του ο άνθρωπος. Οτι αν έχεις καλή ομάδα ή κερδίσεις κανά τίτλο, τότε η εταιρεία πάει φυσέκι.

Είπαμε μην γελάτε. Διότι μπορεί πράγματι να μην είναι έτσι τα πράματα, όμως όπως και να το κάνεις, το πιο δύσκολο από όλα, είναι να φτειάξεις το προϊόν. Το να φτειάξεις ένα λογιστήριο ή ένα εμπορικό τμήμα, είναι πανεύκολο άμα πατάς επάνω σε καλό προϊόν. Πιστεύει λοιπόν ο εγγυητής οτι ο Γιαννίκης – μαζί και οι δύο πολύ καλοί συνεργάτες του –  μπορεί να του φτειάξει την ομάδα και να αξιοποιήσει τις κάποιες καλές προσθήκες φέτος. Και μπορεί να του προτείνει τις μελλοντικές ανανεώσεις συμβολαίων καθώς και τις προσθήκες για τον Γενάρη και το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι ήταν τα πράματα και με τον Μιλόσεβιτς, θα πείτε. Δίκιο έχετε θα συμπληρώσω, όμως όπως φάνηκε, τα αποδυτήρια δεν σήκωναν ξανά Καρντόσο. Αυτό διαπιστώθηκε σχετικά αργά κι αφού είχε γίνει κάποια ζημιά, κυρίως ευρωπαϊκή. Και πλέον μένουν να δούμε αυτά τα αποδυτήρια πώς θα αντιμετωπίσουν την τρέλα για την πειθαρχία που έχει ο νέος, και πόσο η όποια διοίκηση θα στηρίξει τις εκθέσεις και τις αναφορές του Γιαννίκη.

Συμπερασματικά και διαισθητικά, θα ήθελα να πω οτι είμαι επιφυλακτικός αλλά αισιόδοξος. Τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο και στην παρακάμερα μας που παρακολουθεί τις προπονήσεις και τις ώρες εργασίας που θα αφιερωθούν. Στα πολύ υπέρ μας είναι οτι ο νεός προπονητής θέλει να καθιερωθεί στον χώρο και πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Και φυσικά οτι θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και να κάνει καριέρα στην Γερμανία. Και του το εύχομαι ολόψυχα να χρησιμοποιήσει σαν όχημα την ομάδα μας, η οποία με την πορεία της να εξαναγκάσει μεγαλύτερα κλαμπ να του δώσουν καλύτερα συμβόλαια.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

41 Responses to ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ

  1. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν, πιστεύω ότι η επιλογή αυτού του προπονητή που είχε κάνει τα Γιάννενα να μοιάζουν ότι παίζουν με 15 παίκτες στον μεταξύ μας αγώνα στο ΟΑΚΑ, είναι ότι καλύτερο για την Αεκ.Εγω προσωπικά τον ήθελα για την ομάδα από εκείνον τον αγώνα. Καλή αρχή να έχουμε και επιτυχίες

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Καλησπέρα Σπύρο. Τις πρώτες σκέψεις μου, τις έχω από πάνω. Αυτό που λες για εκείνο το παιχνίδι, το θυμάμαι μεν, αλλά δεν είναι σοβαρό εχέγγυο. Βλέπεις η επιστροφή Βούλγαρη αποκαλύπτει αυτό που έλεγα για την φυσική κατάσταση πρώτον, που διορθώνεται πολύ άργά. Δεύετρον διότι η ομάδα δεν έχει γρήγορα αμυντικά χαφ. Άρα αυτό το έργο δεν θα το δεις εύκολα παρά μόνο μετά από μεταγραφές. Πάντως κι εγώ θεωρώ οτι είναι καλή επιλογή αρκεί να ξεδοντιαστεί ο Μάνταλος.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Όλα σωστά, η ουσία όμως είναι σε μια συγκεκριμένη πρόταση. Θα τον στηρίξει ο Μελισσανίδης; Όχι η όποια διοίκηση, ο ίδιος. Τα παρελθόν του δείχνει ότι δεν θα το κάνει. Μένει η ελπίδα.

    Νομίζω ότι πολύ σύντομα, στους επόμενους 4 αγώνες θα φανούν όλα. Μέσα από τις επιλογές φυσικά και μιλάω για τη διαχείριση συγκεκριμένων προσώπων.

  4. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Έχεις δίκιο απόλυτο με τα αμυντικά χαφ, παρόλα αυτά πιστεύω στην οξυδερκεια του και ότι μπορεί να βρει λύσεις ακόμα και αλλάζοντας θέσεις σε κάποιους. Αυτό με τη φυσική κατάσταση είναι όντως μεγάλο πρόβλημα γιατί και οι παίκτες είναι μεγάλοι σε ηλικία και η νοοτροπία πολλών είναι δημοσιου υπαλλήλου που σημαίνει για εμένα ότι πρέπει να ξεβολευτουν για να υπηρετήσουν ένα πλάνο Γιαννικη.

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν η καλύτερη μεταγραφή ο Βούλγαρης,άντε να αποκτήσει τρεξίματα αυτή η ομάδα.
    Και πάλι Καλή Επιτυχία.
    ΥΓ Νομίζω οτι τον πρόεδρο τον κυνηγάει το φάντασμα της όλης ιστορίας με τον Ντούσαν.Αυτό ψάχνει απο το 13

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Το ευχόμαστε αλλά δεν ενδιαφέρεται πλέον γενικώς.

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Απλα μετριαστηκε η απογοητευση μου με τον Γιαννικη. Οχι ομως οτι δεν υπαρχει. Και δεν εχει να κανει με τον συγκεκριμενο,που τον θεωρω εναν πολυ καλο προπονητη,χωρις ομως να εχει δουλεψει σε μεγαλη ομαδα. Μακαρι να πετυχει ο ανθρωπος ,εχει δυσκολο εργο. Με την γερμανικη νοοτροπια που κουβαλαει ισως καταφερει να κανει παλι ομαδα την ΑΕΚ, που ειναι και το ζητουμενο. Η ενσταση μου ειναι ,πως φετος ,τωρα οπως ηρθαν τα πραγματα,ηταν η ευκαιρια να κανεις το κλικ παραπανω για εναν προπονητη εγνωσμενης αξιας. Δεν κολλαω στον Πογιετ,αφου ηταν αυτος που ξεραμε και για αυτο τον θελαμε ,ασχετως αν εχω εκφρασει αποψη για τις επιστροφες. Παμε λοιπον παρακατω ,με Γιαννικη προπονητη και να βγαλει ολη την νοοτροπια που κουβαλαει στο να ξανακανει ομαδα την ΑΕΚ. 41 χρονων ανθρωπος σιγουρα δεν θα βολευτει με καταστασεις και κατεστημενα γιατι το μελλον ειναι μπροστα του.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς το Πριγκηπατο : Θα έπρεπε αν υπήρχε κανονικότητα. Όμως τα δεδομένα είναι απλά : Έχει παραδεχτεί την καθολική ήττα του από τον Μαρινάκη. Και δεν είναι δικό μου μόνο το συμπέρασμα. Έχω αναλωθεί σε πολύ μεγάλες κουβέντες για το θέμα αυτό. Πρόσεξε τώρα την εξής πλάκα : Την έχει παραδεχτεί και αποδεχτεί, την ώρα που υπήρχαν δίπλα του άνθρωποι που τον χάπια θα τον είχαν κάνει τεχνοκρατικά μια μπουκιά. Αυτό λοιπόν που ζει, είναι οτι νόμιζε ενώ δεν γνώριζε. Τώρα που πλέον δεν νομίζει αλλά γνωρίζει, δεν έχει πια τους ανθρώπους. Αν έχουν μείνει όμως και κάποιοι, δεν θέλει να παραδεχτεί την γνώση του. Και βράζει στο ζουμί του κάργα αποτυχημένος αλλά με λεφτά που δεν ξέρει τι να τα κάνει.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Και για δεν κανουν μια τελευταια προσπαθεια προσεγγισης? Μιλαμε για την ΑΕΚ, κι οχι για το προσωπο ! Ξερω οτι ειναι αφελης η ερωτηση, αφου μιλαμε για προσωπα με εντονη προσωπικοτητα ενθεν – κειθεν , αλλα μιλαμε , το ξαναλεω, για την ΑΕΚ ….

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ελπίζουμε σε αναβάθμιση της φυσικής κατάστασης. Να φυγει από το επίπεδο της Γιουγκοσλαβοποίησης-το ραχάτι δηλαδή- και να Γερμανοποιηθει λίγο ( “ωχ μανούλα μου” λένε απο τώρα κάτι καλόπαιδα εκει μέσα)

    Φυσικά να φροντίσει με κάποιο τρόπο,να φυγει η Μανταλίτιδα.Αν μπορεί να κάνει αυτό το καλό,θα εχει πετυχει κατά 50% στο έργο του, μονο απο αυτό. Ο άνθρωπος-χειρόφρενο, ο άνρθωπος-κλίκα, ο άνθρωπος-ασχήμια σε κάθε επίπεδο,δεν χρειάζεται πλέον στην ΑΕΚ. Αν ο Μελισσανίδης δεν ξέρει πως να τον ξεφορτωθεί,μπορεί να με ρωτήσει: “Στείλ τον στο διάολο.

    Αυτα για αρχή.Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα,που και αυτά θέλουν χρόνο,τον οποίο δεν ξέρω αν τον διαθέσουν στον Γιαννίκη. Μοντάρισμα,τακτικές, βελτίωση ψυχολογίας κλπ.

    Στο ερώτημα, “αφού ετοιμαζόταν και εξελίσσοταν στη Γερμανία,γιατί επέστρεψε στα λαγκάδια της Ηπείρου” δεν το ξέρω.

    Ο Μελισσανίδης πήγε σε “φτηνή” λύση (απο πλευρας κοστους συμβολάιου εννοώ) Λογικό.Οταν έχεις δώσει κάποια λεφτουδάκια για σέρβις στο φιατάκι, που στο διάολο να βρεις το πενηντάρικο για βενζίνη.. Βάζεις ένα δεκάρικο για να πας στη δουλειά σου και “αύριο βλέπουμε”.

    Ο Μελισσανίδης έχει κάθε λογο να επισκέπτεται μοναστήρια και να βαστά εικόνες,ως καλός χριστιανός. Δεν τον ενδιαφέρει το αύριο.Ζει το σήμερα.Οπως τα πετεινά του ουρανού, Μπορεί να μην έχετε ξαναδεί σπουργίτι με πούρο,αλλά σίγουρα θα έχετε δει τον Μελισσανίδη να ζητά “λιγα από πολλους και πολλά από λίγους”.
    Θα έλεγα τί πηρε τελικά,αλλά δεν θέλω να προσβάλω τα σπουργίτια.

    Καλη επιτυχία στον Γιαννίκη. “Πάμε Για-νίκη”
    (κάτι τετοιες ευκολες μαλακιούλες θα διαβάζουμε οσονουπω,απο ηλεκτρονικές και χάρτινες φυλλάδες)
    ΅
    Ευχομαι να μη χρειαστεί να απομακρυνθεί δια λογους “ασυμφωνίας χαρακτήρων”, “μη ταιριάσματος των χνώτων μας” και λοιπες λεπτεπίλεπτες διαγνώσεις που ακουμε και ακούσαμε και στο παρελθόν.
    Πιεση χρόνου ή στόχων,δεν έχει πρακτικά.(Αυτο είναι έργο Μελισσανιδη,να του το πιστώσουμε . Ολα κι όλα.Μην αναφερουμε μονο τα αρνητικά).
    Στα Γιάννενα του ΠΟΚ ήρθε ο Γιαννίκης. Χαλαρα και ήρεμα λοιπον,αλλά με σθένος και τσαμπουκά,μπας και στησουμε και παρουσιάσουμε κάτι σοβαρό και άξιο λόγου,επιτέλους.
    Αντε να δούμε…

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Προπονητής χωρίς συμβόλαιο (6 μήνες και βλέπουμε) είναι σαν να μην υπάρχει.
    Γι’αυτό δεν συζήτησε με άλλους προπονητές η ΑΕΚ. Για τέτοια αστεία πρόταση δεν μπαίνουν σε διαδικασία ούτε να σηκώσουν το τηλέφωνο.
    Κανείς δεν θα δεχόταν να γίνει σάκος του μποξ και στυμμένη λεμονόκουπα του μπάρμπα και στο τέλος να φύγει τσαλακωμένος με άδειες τσέπες. Λεκές στο βιογραφικό.
    Μεγάλο ρίσκο για το τίποτα και το οτι δέχτηκε ο Γιαννίκης να γίνει άλλος ένας αλεξιπτωτιστής του Μελισσανίδη καταλαβαίνεις τι μυαλά και τι προσωπικότητα κουβαλάει.
    Τι να τα κάνεις και τα πτυχία, είναι άχρηστα
    Πως θα τιθασεύσεις μια ομάδα 40+ νοματαίων όταν ξέρουν πως έχεις ημερομηνία λήξης σαν τα γιαούρτια?

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπατο : Γιάννη μου μεγάλη κουβέντα η οποία πλέον σκοντάφτει όχι ακριβώς στον τρόπο διοίκησης αλλά σε αξιακές στάσεις ζωής. Το χάσμα είναι αγεφύρωτο και η ΑΕΚ είναι απλά μια έκφανση…

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    Ο Γιαννίκης σ’ εμάς έδειξε καλό έργο και πρόσφερε. Αυτό διότι οι παίχτες/υπάλληλοι του ΠΑΣ ήταν και συγκεκριμένης ποιότητας (όχι πως της ΑΕΚ είναι 3 και 4 επίπεδα πάνω, αλλά για να μην παρεξηγηθώ δεν συνεχίζω), αλλά και νοοτροπίας. Δεν υπήρχε ο “υπάλληλος του μήνα”, που απ’ ότι διαβάζω σε εσάς την έχει καταλάβει ο Μάνταλος τη θέση αυτή, όπως το πορτραίτο του Ιησού στα εικονοστάσια αυτών που ασπάζονται τον Λουθηρανισμό. Επίσης η ψυχολογία των παιχτών ομάδων επιπέδων ΠΑΣ, είναι πως ο προπονητής είναι πάνω από εμένα, άρα ευκαιρία να γίνω καλύτερος για καλύτερο συμβόλαιο. Απόρροια φιλοδοξιών. Επαναλαμβάνω πάλι από τα γραφόμενά σας, μάλλον κλίκες εκέι τα έχουν διαγράψει αυτά..

    Εμένα μου έκανε εντύπωση πως δέχθηκε ο Γιαννίκης, με την έννοια πως η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και χρόνια σε μεταβατικό επίπεδο τύπου ερχόμαστε, αλλά μάλλον στη ζώνη του λυκόφωτος πρέπει να βρίσκεται ο Μελισσανίδης, οπότε και όλα αυτά τα καθόλου ΜΗ επαγγελματικά που συμβάινουν.

    Ο Έλλην, μάλλον ο Νεο-γιουνανιστής, έπειτα από συμπλεγματικά σύνδρομα και θαυμαστής χωρίς ουσία των βαρβάρων τα πηγαίνει (ψιλο) καλά όταν ο συνειδητοποιημένος Βόρειο Ευρωπαίος -και εδώ εννοείτα βάζω και όλους όσοι έχουν ποτιστεί με αυτή τη νοοτροπία- επαγγελματίας τον ζορίζει. Τον ζορίζει με την έννοια να κάνει τα αυτονόητα, αλλά στον ρεμπεσκετοραγοαδασιμό μας αυτά θεωρούνται “ωχχ… στρατόκαυ(β)λος ο δικός σου….” Μένει εάν θα επαληθευτεί η υπόσταση των παιχτών σαν επαγγελματίες που έρχεται ένας ανώτερος, τουλάχιστον στα χαρτιά- ταγός, πείραμα που πέτυχε στον φτωχό ΠΑΣ ή ο Νεο-γιουνανιστής ρεμπεσκετοραγιάς Μάνταλος (και κάθε Μάνταλος) που είναι τύπου “.. κόουτς κάτσε καλά να ‘ούμε, ο Γαμάο Τάο, είμαι εγώ ας ούμε..”

    Πάντως ο Χριστοβασίλης, “ποιός;” και όμως το έπιασε σωστά το έργο. Πάλι παρόμοιο προπονητή μας έφερε. Δεν ξέρω εάν θα πετύχει ή θα φύγει ως ο χειρότερος της νέας ιστορίας. Αυτό είναι και συγκυριακό, αλλά τουλάχσιτον έμαθε να παίζει σωστά. Έχω κάνει χρόνια subscribe στην ιδέα παίξε ΣΩΣΤΑ και ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ. Το οποίο είναι απορίας άξιο, γιατί ένας πιο έμπειρος, τύπου τίγρεως, δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό. Εκτός και αν τους παρατρεχάμενους τους έχει για να δικαιολογεί τη θέση του ως αφεντικο/διαχειροιστή/εργάτη.

    Παράδειγμα, ο Μαρινάκης μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει όλα αυτά τα γραφικά -εν γνώσει του τα κάνει ΟΛΑ- αλλά νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό τα τεχνοκρατικά της ομάδας, αλλοι τα τρέχουν. Εξ ού και η πρόοδος σε σχέση με τις άλλες στάνες. Καλά στον ΠΑΟΚ…. Αυτόι εκεί πρέπει να εξανθρωπιστούν πρώτα και μετά να εκσυγχρονιστούν. Το δεύτερο γίνεται, αλλά το πρώτο υποθέτει και προυποθέτει πολλά, τα οποία φαίνεται πως η ποντιακή περεστρόικα τα έκανε ακόμη χειρότερα. Κυριολεκτικά ανέκδοτο. Οι άνθρωποι έχουν μείνει γύρω στα 60 χρόνια πίσω.

    Καλή τύχη και κάθε επιτυχία στον Επαγγελματία Γιαννίκη, όπου έχω πολύ καλή άποψη σαν προπονητή και ως άνθρωπο συνειδητοποιημένο και κατασταλαγμένο, από μία εντελώς σύντομη συνομιλία που έτυχε να ήμουν παρών.

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    Από το Πριγκηπάτο: Προσέγγιση;

    ΓΗΠΕΔΟ.
    ΕΠΟ.
    Aegean-USA -> ΒΗΜΑ.
    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
    Σαμαράς/Μητσοτάκης.
    Κούγιας.
    Ζωγράφος.

    Steven: Ακόμα και να ήθελε ο οποιοσδήποτε να αντιπαρατεθεί τεχνοκρατικά με αυτόν, θα ακολουθούσε; Κάνει αγωνιστικό περίπατο και ευχαρίστηση δεν βρίσκει…

  15. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Αλέξανδρο:Πολύ σωστοί οι προβληματισμοί σου.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απο τότε που έδιωξε τον Καρντόσο και του πλήρωσε αποζημίωση, δεν κάνει συμβόλαιο σε κανέναν προπονητή. Όλοι είναι επι ξύλου κρεμάμενοι => τους διώχνει όποτε θέλει χωρίς αποζημίωση.
    Καρέρα: δεδουλευμένα +1-2 μισθούς και γειά σας.
    Μιλόγεβιτς: δεδουλευμένα +1-2 μισθούς και γειά σας (μ’αυτόν τα γλιτώσαμε αφού λάκισε)
    Χιμένεθ: Ωρομίσθιος με ορίζοντα 4μήνου. Η κλασσική πρώην για ξεχαρμάνιασμα.
    Γιαννίκης: 6μηνο και βλέπουμε.
    Δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί απο ενα σημείο και μετά τα φόρτωσαν στον κόκορα άσχετα με τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος για την αξία τους.
    Ένας σοβαρός προπονητής καριέρας εκτός απο το δικό του συμβόλαιο (ανέκδοτα για 4μηνα, 6μηνα κλπ ούτε για αστείο) θα ζητήσει να μάθει ποιό είναι το project, τι μπάτζετ διατίθεται ποιοί είναι οι στόχοι κλπ.
    Γι’αυτό η ΑΕΚ δε μπαίνει καν σε τέτοιες συζητήσεις. Γιατί να χάνει χρόνο αφού δεν δίνει τίποτα απο τα παραπάνω. Το project της ΑΕΚ είναι “έλα και βλέπουμε”.
    Η Ελλάδα ούτως η άλλως θεωρείται ποδοσφαιρικό νεκροταφείο και η ΑΕΚ είναι απο τους πλέον αντιδημοφιλείς προορισμούς.
    Όποιος έρχεται να δουλέψει αντιμετωπίζεται περίπου ως “καλώς το παλικάρι που ήρθε να μας φάει τα λεφτά”

  17. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nnektarios, μαλλον ειναι κι αυτα μεσα ,αφου μιλαει ο Στηβεν για αξιακες στασεις ζωης.

  18. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.Νομιζω οτι εψαχνα για το παραρτημα τους,τον αρη

  19. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Να το παμε λιγο κι απο την αναποδη,απο την μερια του Γιαννικη. 6μηνο συμβολαιο με 15000 τον μηνα.Αφου εχω την καυλατζα να παω σε πιο πανω κυβικα απο τον ΠΑΣ,να δειξω τι μπορω να κανω αφου ειμαι σιγουρος για τον εαυτον μου,παω στην ΑΕΚ, με τα προβληματα της και τις ιδιοτροπιες της,και καταθετω οτι ξερω σαν προπονητης. Πετυχαινω ? Κλεινω καλο συμβολαιο συνεργασιας για δυο χρονια. Τι σημαινει πετυχαινω? Η ομαδα ξαναγινεται ομαδα,προσφεροντας σχετικα καλο ποδοσφαιρο,κανω οσες νικες μπορω με τα συστηματα μου,μειωνω στην χειροτερη των περιπτωσεων την χαωδη διαφορα με τον πρωτο,και ξαναδινω στους φιλαθλους μια καποια ικανοποιηση οτι αυτο το πραγμα ξαναγινε η ομαδα τους. Στην καλυτερη? Παιρνω πρωταθλημα,γραφω ιστορια και οι μετοχες μου ανεβαινουν στα υψη. Μπορει να τα κανει? Δεν ξερω,δεν ειμαι μεντιουμ,θεωρω ομως οτι ως ενα σημειο και με καποιες προυποθεσεις ειναι εφικτα. Γερμανικη νοοτροπια εχει ,πλην ΠΑΣ σε γερμανικες ομαδες εχει ξαναδουλεψει ,δεν βλεπω τον λογο να αλλαξει για εξι μηνες .
    Νεος ειναι,φιλοδοξος κι εγωιστης. Αυτα,γιατι απο δω και κατω αρχιζουν οι σαλτσες. Πλεον περιμενω στο χορτο να δω τον Γιαννικη…

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Τα λές πολύ σωστά Γιάννη, όμως…Αυτό το ρημάδι το όμως. Αυτό που είδαμε και στον Ουζουνίδη και στον Δέλλα. Αυτό το πούστικό το όμως…Αυτό που τρώει κάθε μέρα στον κώλο ο Μπακογιάννης σαν δήμαρχος, που είχε πετύχει στο Καρπενήσι. Αυτό το όμως, που φυσικά όλοι απευχόμαστε. Αυτό λοιπόν λέει, θα μπορέσει την νταλίκα επειδή ας πούμε ( λόγου χάριν ) έτρεξε φόρμουλα; Θα βρει ισορροπίες με τους τεμπέληδες που πάνω τους πατάει ο Μελισσανίδης; Και τέλος αυτό το όμως, που θολώνει την κρίση μας : Εξηγούμαι. Εμείς οι πιο παλιοί, πλέον θεωρούμε αποκούμπι και σωτήρα τον όποιον έρχεται. Κρίνουμε σωστά; Ή έχουμε ανάγκη κι εμείς να πιαστούμε από κάπου; Απλά ερωτήματα, όχι ευφυολογήματα.

  21. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εκει θα παιξει ρολο Στηβεν, ο χαρακτηρας του,η ιδιοσυγκρασια του. Καλα το πας το ΙΧ στην εθνικη, η την φορμουλα που λες,αλλα το επικαθημενο τιγκα θελει αλλη οδηγηση. Για αυτους τους λογους που αναφερες λεω οτι περιμενω να δω στο χορτο τον Γιαννικη. Και εχω την εντυπωση πως κι ο μεγαλος θα πατησει απο δω και στο εξης πανω του.Πλεον,απο καπου θα πιαστει κι αυτος ,οι αλλοι εχουν μπαταρει…..

  22. Ο/Η αλεκοσ λέει:

    γεια στιβεν.επειδη εμεις ειμαστε ασχετοι με αυτα μπορεις να μου πεις γιατι λες συνεχεια οτι ο μελλισανιδησ ειναι κατωτεροσ του μαρινακη ειναι στη σκια του και τετοια?η περιουσια του μελλισανιδη ειναι μεγαλυτεροι του μαρινακη.εχει οπαπ εχει τα μισα πετρελαια τησ ελλαδασ καραβια λιμανια .επισησ εχουμε επο .και πολιτικα με οποια κυβερνηση κανεις δεν τον ακουμπαει,πωσ ο φαταουλ ειναι ανωτεροσ?υπαρχουν πραγματα που δεν ξερουμε αν ναι πεσ μασ .πιστευω οτι τον αθωονεις ετσι τον εχεις κανει λεσ και ειναι ο μπαιρακταρησ ο σουβλατζησ που ελεγε να αγορασει την αεκ πριν καποια χρονια.

  23. Ο/Η Pontios λέει:

    Εχει παρουσιασει καποια δειγματα τις δουλειας του ο Γιαννικης.
    Μακαρι να πετυχει ο ανθρωπος.
    ολα στο χορταρι.

    Μπραβο προεδρε εδιωξες τον υπνο απο τον παγκο.

    Θελει χρονο η ομαδα.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς αλεκοσ : Πρώτον είναι κατώτερος εταιρικά ποδοσφαιρικά. Δεν χρειάζεται κάποια ανάλυση αυτό. Οι περιουσίες υπάρχουν σε πεντακόσια sites. Μπαίνεις, βλέπεις και συγκρίνεις. Τόσο προσωπικά όσο και εταιρικά. Απλά να πούμε εδώ για 2 εταιρείες του Μαρινάκη στο χρηματιστήριο. Έχει ΟΠΑΠ; Πού τον βρήκε; Έχει τα μισά πετρέλαια ; Πού τα βρήκε; Πού είναι το διυλιστήριο να πάω μια επίσκεψη; Λιμάνια έχει; Για πες μου ένα. Δεν επεκτείνομαι φυσικά στον χώρο του τύπου ή των ΜΜΕ. Θα γελάσουμε. Καμία κυβέρνηση δεν τον ακουμπάει πράγματι. Σε τι να τον ακουμπήσει; Κάνει κάποια δουλειά κι ενοχλεί; Αυτός ακουμπάει σήμερα την κυβέρνηση ή υπάρχει εντολή να μην τον δεχτεί κανένας; Εν πάση περιπτώσει, δεν αθωώνω κανέναν αλλά όχι να με ρωτάς και τα ηλίου φαεινότερα. Διαφορά ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, σε αξία ρόστερ την βρίσκεις άνετα. Αυτά τα ολίγα χωρίς επαναφορά.

  25. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Στήβεν θα ήθελα περιληπτικά να μου ξεκαθαρίσεις, αν μπορείς βέβαια.
    Τί γίνεται παρασκηνιακά;
    1. Πήραμε την ΕΠΟ. Οκ. Δεν βλέπω εγώ προσωπικά φώς. Όποιος κατά καιρούς την είχε, καθάριζε αυτόματα καί τίτλους.
    Δεν βλέπω δηλαδή κάποια εύνοια.
    2. Κάναμε πλάτες στον Τσετσένο τόσα χρόνια. Εγώ δεν βλέπω από αυτόν την ίδια συμπεριφορά. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ακόμα κάνει κουμάντο.
    3. Τό γηπεδικο επηρεάζει σε όλα αυτά; Δηλαδή, ο δικός μας κάνει πίσω σε πολλά θέματα λόγο γηπέδου; Εγώ λέω Ναι.
    Γενικά σε τι φάση είναι τα πράγματα τώρα;
    Δηλαδή, ΕΠΟ, χοντρός, Τσετσένος, πολιτικά.
    Περιληπτικά φίλε. Ευχαριστώ.
    Σε παρακολουθώ πάντα.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….: Καλημέρα φίλε. Αν διαβάσεις το σχόλιο που έκανα χθες στον Αλέκο, μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις. Αν τώρα πάω με βάση τα ερωτήματα σου, όχι με αυτήν την σειρά, μπορώ επιγραμματικά να πω τα εξής : Είτε έχεις είτε δεν έχεις την ΕΠΟ, δηλαδή την διαιτησία, τίτλο παίρνεις όταν έχεις και ομάδα. Εμείς μέχρι χθες δεν είχαμε προπονητή, και δεν ξέρω κι αν έχουμε ακόμα. Επίσης δεν έχεις χαφ μπροστά από το κεντρικό δίδυμο.
    ο τσετσένος τα έχει βρει με την κυβέρνηση μια χαρά, ο δικός μας έχει απαγορευτικό από το Μαξίμου, κι απλά κάθεται σε κάποια αντιπολίτευση με τον Σαμαρά και τον Φιλιππάκη, τον εκδότη.
    Φυσικά πρώτο μέλημα είναι το γήπεδο και τίποτε άλλο. Γήπεδο σημαίνει ότι είμαι κουρασμένος και θέλω να σηκωθώ να φύγω.
    Πάντως φέτος οι κινήσεις είναι πιο καλές λόγω διαρκείας.

  27. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Ας μου επιτραπεί μια παρέμβαση. ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ, οποτε όλα τα άλλα είναι δευτερεύουσης σημασιας.Την κυβερνηση την θελω αμα φτιαχνω γηπεδο,να μην μου βάζει εμπόδια και για να διευκολύνει τα έργα. Την κυβέρνηση την θελω,για τα επαγγελματικά μου η προσωπικές δουλειές η για να έχω μια αβάντα στο λαμογιαρισμα . Άμα φτιάξω ομάδα,γουστάρω και γράφω στα αρχιδια μου την κάθε κυβέρνηση που ίσως έρθει και πρώτη να με διπλαρωσει αντι να πάω εγώ.Στο Ελλαδιστάν , όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση για λόγους που δεν έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με το φτιαξιμο μιας γαμηστερης ομαδας .Και λεω αμεση,γιατι εμμεση ειναι η ΕΠΟ, οι διαιτητες, οι κωλογλυφτες οι δημοσιογραφοι. Εχεις ομαδα ?Οσα εμποδια και να σου βαλουν,τα ξεπερνας τουλαχιστον πιο ευκολα…

  28. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Ευχαριστώ φίλε. Πάντως εκτός από την ανάλυση των αγώνων που κάνεις μετά από κάθε ματς, πιστεύω ότι το παρασκηνιακό είναι το φόρτε σου.
    Κοίτα να δεις. Όντως φέτος κάτι έκανε μεταγραφικά. Καί απ’ότι φαίνεται μάλλον δεν θα του βγουν ούτε ο Γιεφτιτς, ούτε ο λε ταλεκ. Άρα θα φάμε στην μάπα Μανταλένα. Εκτός καί αν ο ΚΟΟΥΤΣ φέρει Τζουμπερ κέντρο μαζί με Σίμο.
    Όλη η ζημιά στην ΑΕΚ τώρα γίνεται από τους παρατρεχαμενους που έχει μαζί του ο Μελλ. Καταλαβαίνεις ποιους λέω.
    Αυτοί κυκλοφορούν στα Σπάτα και έχουν άποψη για όλα. Καί φυσικά δεν γουσταραν ούτε τον Μίλο. Γι’αυτό έβαζαν και λόγια.
    Όχι ότι αυτός ήταν άμοιρος ευθυνών.
    Αλλά δούλευε φάμπρικα από πίσω για τον τελειώσουν. Τί σήμερα,τι αύριο, τι τώρα που λέει και το άσμα.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Ο Τσούμπερ δεν κάνει για τόσο πίσω. Πίσω θες ένα σκυλί αμυντικό χαφ κι ένα οχτάρι, τύπου Κρίστισιτς ή Γιόχανσον, εννοώντας τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους, κι όχι την αξία τους. Και οι δύο να μπορούν να κόψουν, αλλά να έχουν και δημιουργία. Ο Λεταλέκ πρέπει να φύγει από εκεί και να γυρίσει στα στόπερ στην θέση του Τζαβέλα. Εκεί πρέπει να είναι ο Σιμόες και ο Σιμάνσκι ( με βάση αυτούς που έχουμε ). Ο Τσούμπερ ιδανικά είναι στην κορυφή σε κάποιον ρόμβο.
    Η ΑΕΚ έχει πολλά κέντρα αποφάσεων, έχεις δίκιο σε αυτό. Όμως κι ο Μιλόγεβιτς ήταν της πλάκας πέραν των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, για να το πω politically correct.

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    Από το Πριγκηπάτο….περίπου.

    Η ΑΕΚ του 1985, καλύτερη και μακράν θεαματικότερη θυσιάστηκε στο βωμό του εορτασμού της Θεσσαλονίκης…ΠΑΣΟΚ.

    Η Λάρισα του 1988 ήταν φυσικά η καλύτερη ομάδα αλλά τελικά χρειάστηκε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να πάρει το πρωτάθλημα. Θύμα; ΑΕΚ. Θύτης, ΠΑΣΟΚ.

    Πρωτάθλημα δεν πήρε η καλύτερη ελληνική ομάδα από το 1980 και μετά, μια ομάδα που δεν θα ξαναδούν τα ελληνικά γήπεδα, η ΑΕΚ του 1996. Θύμα εκτός της ΑΕΚ ο ιστορικός που υποβιβάστηκε ελέω Σπανέα.

    Τέλος το 2008 η καλύτερη ξανά ομάδα που έριξε 4 αντί 8 (χωρίς υπερβολή όμως) στο κρατικοδίαιτο σωματείο, έχασε ξανά.

    Ευτυχώς το 2018 έβγαλε το πιστόλι ο ΑΠΛΑΣ που θα έβαζε 100 για τη Νέα Τ(Ρ)ούμπα και παρακαλάει-εκβιάζει για λεφτά από το Κράτος. Μαντεύεις πιστεύω ποια θα ήταν η κατάληξη και τότε.

    Φυσικά να έχεις ΟΜΑΔΑ, δεν το συζητάμε, αλλά να διεξάγεται το πρωτάθλημα δίκαια. Ποια ΕΠΟ όταν διεξάγεται πρωτάθλημα με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ; Για να μην αναφέρουμε ότι κάποιος παίζει σε γήπεδο που δεν του ανήκει, δεν πληρώνει τα 40εκ αλλά κάνει μεταγραφές.

    Δεν διαφωνώ στο πνεύμα αυτών που έγραψες, στο τέλος της ημέρας θα θέλαμε όλοι μας σαν τρελοί να δούμε ξανά την ΑΕΚ, μόνο που η συγκεκριμένη ομάδα και καλύτερη να είναι δεν είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσει.

  31. Ο/Η Pontios λέει:

    @…Το φως του φεγγαριού…

    Εδω το καυτατζογλειο δεν του δινουν και επισης δεν βγαζουν το προεδρικο διαταγμα για την νεα τουμπα.Απο που το συμπεραινεις εσυ αυτο?Χθες παλι βγηκε και εδωσε εντολη ο τσετσενος να σταματησει καθε πολιτικη συζητηση.

    Εμενα παντως μου σφυριξαν οτι τα εχει βρει με το μητσοτακη ο τιγρης.Τα εργα του γηπεδου προχωρανε κανονικα και δεν υπαρχει κανενα θεμα οπως βγηκε και μας ενημερωσε κιολας αυτη απο την περιφερεια.

  32. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Ναι καί εγώ τον Τζουμπερ εκεί λέω. Δεν είναι αμυντικό χαφ το παιδί. Πίσω από τους επιθετικούς. Καί νά σού πω, αν είμαστε κομπλέ κάπου εκεί θα παίζει.
    Καί κάτι άλλο φίλε. Στο προηγούμενο άρθρο σου δεν κατάλαβα καλά. Ξέρουμε ότι ο δικός μας είναι Σαμαρικος. Αλλά στο τέλος έγραφες κάτι για Τζημερους, 5% καί τά λοιπά. Θα γίνει κάποια κίνηση από αυτούς; Καί γενικά τι γνωρίζεις σχετικά με το όλο αυτό που γίνεται τώρα; Περιορισμοί, εμβόλια κτλπ. Πόσο θα τραβήξει; Θα υπάρξουν αλλαγές πολιτικά;

  33. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Του Βλάνταν του αρέσει να φτιάχνει παιχνίδι απο πίσω σαν τον Καρντόσο?

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Του άρεσε πλέον….

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ …: Τζήμερος και Κρανιδιώτης είναι στο 2,4% με την σύμπραξη στο κόμμα που λέγεται Νέα Δεξιά. Ο Σαμαράς όλη την ημέρα ασχολείται πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Κανείς δεν αποκλείει κάποια σύμπραξη αν χάσει την αυτοδυναμία ο Κούλης, προκειμένου να μην συμπράξει με τον Λοβέρδο που θα διαδεχθεί την Φώφη. Γι’ αυτό εξ άλλου ο Κούλης έβαλε και τρίτο ακροδεξιό υπουργό. Για να μην χάσει ψήφους. Τι θα γίνει σε δυό χρόνια, δεν μπορώ να μαντέψω φυσικά. Εμβόλια και λοιπά που ρωτάς, λογικά θα πάνε μέχρι το 2023.

  36. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Σορυ ρε παιδια αλλα πεστε με γκρινιαρη.Εχεις συνεντευξη και την μεταδιδεις μεσω streaming.Σορρυ ρε αχρηστα κορμια εκει στη παε αλλα ουτε αυτο δεν μπορείτε να κανετε ΣΩΣΤΑ.
    Ηχος για τα μπάζα,ενα μικρόφωνο στους δημοσιογράφους που ρωτάνε δεν έχετε?Αν ειναι να κανουμε ερανο να παρετε ενα.
    Σορρυ αλλα αν θες να λεγεσε συγχρονη εταιρεια πρεπει να φροντιζεις ολες τι λεπτομερειες.
    Μου αρεσε η λακωνικοτητα του κουτς και τα αρχ…..απο κατω,μαθημενα απο τους προηγουμενους να ρωτανε για τονοαρελθον ξανα και ξανα.Οχι ρε μαλακες δεν σας εκανε την χαρη να ξεπλυνει τους υπευθυνους,αλλα αμα ειστε μαγκες πηγαινετε να ρωτησετε το CEO και τον προεδρο

  37. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Είναι ευκαιρία τώρα,μιας και ο Βαγγέλας είναι φουλ ερωτευμένος και έχει ζηλέψει τη δόξα του Γκάτσου. Τα μυαλά του είναι πάνω απ΄το κεφάλι του και γύρω από το μούσι του. Βουρ ρε Μήτσο να το πάρεις φέτος.Αντε αγόρι μου και θα σου πάρουμε μια σοκοφρέτα άμα το σηκώσεις,

  38. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στήβεν,απορούσα που όλες τις προηγούμενες μέρες όλοι οι κυβερνητικοί ανέβαζαν άρθρα επι άρθρων για τον Γιαννίκη.Ρε μπας και πήραμε τον Κλοπ και δεν το ξέρω,αναρωτιομουν.
    Σήμερα μου λύθηκαν κάποιες απορίες.Οι δικοί μας μαθημένοι τόσο καιρό άρχισαν να πουλάνε και καλά εκδούλευση στο νέο κόουτς.Σήμερα ο προπονητής,αυτό τουλάχιστον,κατάλαβα τους άδειασε και τους είπε οτι τον ενδιαφέρει μόνο η δουλεία του και τίποτα άλλο.Εν ολίγοις του ξευτίλησε.Εδω λοιπόν είναι το στοίχημα.Το άρρωστο περιβάλλον της ομάδας θα τον ανεχτεί? Θα του βάλει εμπόδια μόλις νοιώσει οτι χάνει “κεκτημένα”?Αναφέρομαι και σε παίκτες και σε παρατρεχάμενους.Μήπως ομως τον ρουφήξει και αυτόν όλη η κατάσταση και γίνει και αυτός Δ.Υ?
    Νοιώθω οτι το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος και η ομάδα κατ’επέκταση,θέλουν να προχωρήσουν μπροστά ή να μείνουν στα παλιά,και δεν αναφέρομαι αμιγώς στο αγωνιστικό αλλά περισσότερο στα γύρω γύρω.
    Ισως αυτός ο κόουτς είναι μια ελπίδα να παει μπροστά η ομάδα,έστω ενα βηματάκι.Θα είνα θετικό
    γιατί το κυριο πρόβλημα είναι η νοοτροπία.
    ΥΓ Διάβασα μετά τις ερωτήσεις και εύκολα συμπαιρένω οτι έχουμε τους πιο άμπαλλους ρεπόρτερ

  39. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Σωστά τα ακτινογραφείς τα πράματα, αλλά αν δεις στο κείμενο μου, τον έχω ονοματίσει ως τσόγλανο ( με την καλή έννοια ). Αυτό τα λέει όλα και φυσικά θα το διαπιστώσω και δια ζώσης όταν συναντηθώ. Πιστεύω επίσης ότι το ίδιο άδειασμα έκανε κι ο εγγυητής που μίλησε για τριετία.

  40. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε παιδιά,ξεκινήσαμε την χρονιά με αποκλεισμό από την Ευρώπη,χάσαμε πόσα λεφτά από εκεί,πήραμε τον μιλογεβιτς και έφυγε νύχτα λόγω κακών αποτελεσμάτων,μας έκαναν ολόκληρη παρουσίαση για μεγάλη ρελανς τίγρη με μεταγραφές,παίρνεις τον Γιαννικη με δήθεν προοπτική τριετίας.

    Μα το Θεω,από τότε που πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο,σαν εκείνη την ομάδα δεν έχουμε ξαναδεί,έπεσε η ποιότητα και οι επιλογές είναι τα ίδια και τα ίδια.

    Ο μέσος αεκτζης είδε την ομάδα του να γίνεται σε 2 χρόνια καροαζοεισπρακτορας του Ιβάν με χαμένα κύπελλα.

  41. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Νομίζω ότι το έθιμο «της μακριάς γαϊδούρας» τόχαν φανερώσει ρεπόρτερς του ΠΑΟ, επί καπετάνιου.Γι’αυτό τον αποδέσμευσε παρόλο πούταν καλος παίκτης.Ο καπτάνιος δεν αποδέσμευε κανένα ποτές