ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΣ

 

…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Τώρα είναι γεμάτος “κινδύνους”. Και ποιοι θα σε σώσουν, παρά οι “carnations”.
Πέρασε ο Μπάλος σήμερα,αλλά ξέχασαν να κλείσουν τα σχολεία. Δεν πειράζει, κι αύριο -βροχερή- μέρα είναι. Δεν πνίγηκε κανένα παιδί άλλωστε. Από κορωνοϊό κινδυνεύουν αυτά.

Λογικά θα ξαναπεράσει ο Μπάλος,δεδομένου ότι δεν υπάρχει χορός που δεν φέρνει μίνιμουμ δύο στροφές στη πλατεία. Το σύστημα είναι πανέτοιμο. Το 112 δούλεψε. (ξαφνικά σκούζει το κινητό δίπλα μου. Χέστηκα πάνω μου. Λέω: “αυτό ήταν. Ανέλαβε τον έλεγχο το Skynet. Δεν τα κατάφερε εν τέλει ο John Connor” .
‘Ομως όχι, ήταν το 112. Της κυβέρνησης).

‘Αλλες εποχές, όταν έριχνε κεραυνούς και καρεκλοπόδαρα, βρίσκαμε ένα απάγκιο.Κάναμε τσιγαράκι.Και με την λήξη, βγαίναμε με χαρά, γεμίζοντας τα πνευμόνια με άρρωμα από φρεσκολουσμένο χώμα, με ένα ουράνιο τόξο,”να”, απο πάνω μας. Kαφεδάκι κάτω απ’το μουσκεμένο ήλιο.
Και τώρα σου λένε ότι “απειλείσαι”.Αυτο που βλέπεις, δεν είναι η εναλλαγή της Φυσης.Ειναι τα απότοκα από ΣΕΝΑ κερατά. Γι αυτό, “χώσου στη “σπηλιά” και μη το κουνήσεις ρούπι. Σήμερα και αύριο κινδυνεύεις από πλημμύρα. Χθες από καπνούς. Προχθες από φωτιές. Παραπροχθές από καύσωνα. Παραπίσω από καποιον λιωμένο πάγο στην Ανταρκτική. Μεθαύριο, βλέπουμε. Εχει ο Θεός.

Βουνό οι σκοτούρες.
Τί να πρωτοκάμει και αυτή η κυβέρνηση; Δυο χέρια έχει και αυτά είναι στις τσέπες.
Δεν μπορείτε να πάρετε μια πρωτοβουλία μόνοι σας; Πρέπει να τα περιμένετε όλα από τον  “Περικλή”;
Τί να πρωτοκάμει; Την “Ακρόπολη” στο Ελληνικό να ξεμπλοκάρει για να χτιστεί, τα “Προπύλαια” στο Τατόι να περιφρουρήσει,την “πανούκλα” του covid να καθυποτάξει, Τα “σπίτια” της “Ασπασίας” να φοροξαραχνιάσει, τους απειλητικούς “Πέρσες” γείτονες εξ’ Ανατολών να αντιμετωπίσει, τα στίφη των “βαρβάρων”  “παράτυπων” εκ βορά εισβολέων να αποκρούσει, “ξύλινα τείχη” εις την σύμμαχο Γαλλία να κατασκευάσει, τους κηφήνες στο βουλευτήριο να βολέψει, τους οβολούς να βρει για τους “ψυχοπομπούς” τηλεειδικούς προκειμένου να περάσουν απ΄τον Αχέροντα ανύπαρκτους νεκρούς, τα “γκάλοπ” των σοφιστών να ρεγουλάρει, τους ανεμβολίαστους βρωμερούς κυνικούς να φέρει βόλτα με μηνύσεις και εξοστρακισμούς, τη μήνη του νεφεληγερέτη και πλημμυρολάγνου Δία να καταλαγιάσει,…
Που στο διάολο να πρωτοπάει; Λυπηθείτε τον.

Επεσε και πάνω στο ΠΣΚ (χαμένο τριήμερο) αυτή η κωλομπόρα γαμώτο.
Ούτε μπάνιο στη παραλία, ούτε τένις. Το πολύ-πολύ να χωθεί σε καμιά ταβέρνα  και να φάει τζάμπα με το ζόρι.
Ζωή είναι αυτή γαμώ την πουτάνα μου μέσα…Μπουκιά δεν κατεβαίνει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.