Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκπλήξεις είχαμε στο πρώτο παιχνίδι του Γιαννίκη. Το σύστημα δεν πειράχτηκε, ήταν το 4-2-3-1, αλλά είχαμε βασικούς τον Γιέβτιτς, τον Ρότα και τον Μήτογλου. Από την μια μπορείς και να μιλήσεις για ρίσκο, από την άλλη μπορείς να πεις οτι ο νέος κόουτς παρακολουθούσε την ομάδα καθώς και κάποιους αδύναμους κρίκους τους, όπως τα έχουμε ξαναγράψει.

Η ΑΕΚ ήταν σφιχτή. Αυτό μπορώ να πω. Προσεκτική, με κοντές γραμμές και μπόλικο πρεσάρισμα κυρίως στο κέντρο. Απέναντι της είχε τον Παράσχο. Μην το ξεχνάμε αυτό. Πολύ κλειστός αντίπαλος, με τρεις ζώνες άμυνες να ψάχνει την αντεπίθεση. Πού φτάσαμε; Να δούμε ξυλίκι κι όχι μπάλα. Όμως να δούμε σοβαρότητα και μπορώ να πω όχι ιδιαίτερους κινδύνους πίσω. Σε αυτούς που γίνανε, μάλλον δικαίωσαν οι Ρότα και Μήτρογλου τις αποφάσεις του Γιαννίκη.

Το παιχνίδι λοιπόν ήταν κλειστό, της υπομονής, χωρίς χώρους άρα δεν είναι δυνατόν να περίμενες κάποιο θέαμα. Πιο πολλούς χώρους αφήναμε εμείς από την διάθεση να νικήσουμε σε σχέη με τον αντίπαλο, που δεν βαριέσαι κι αν έχανε. Όμως έβλεπες μια σιγουριά στις κινήσεις και στα πατήματα των παικτών. Στις μπαλιές που προσπάθησαν να βγάλουν ή στα κοψίματα τους. Στο ψάξιμο για την οργάνωση κάποιας επίθεσης. Και σε μια τέτοια υπομονετική φάση, ο Γκαρσία έβγαλε την επιτάχυνση του, γύρισε σωστά την μπάλα στον Αραούχο, που σκόραρε.

Όπως είπα, δεν χαρήκαμε μπάλα στο πρώτο μέρος. Όμως τακτικά, εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος. Επίσης δεν κατάλαβα τι ψάρια πιάνει αυτός ο Γιέβτιτς, που βγήκε λόγω τρυματισμού. Όμως κατάλαβα οτι κάποια δουλίτσα έγινε μέσα στην εβδομάδα για να σφίξει η ομάδα και να βγάλει αγωνιστικότητα και ρυθμό με ένταση στον χώρο του κέντρου. Εκεί που φωνάζει οτι θέλει δυό παίκτες που να μπορούν να προωθήσουν την μπάλα μπροστά αφού κόψουν, και να μην ζητούν την υπσοτήριξη του κεντρικού δίδυμου για την ανάπτυξη της ομάδας.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ευχάριστο. Πολύ πιο ενδιαφέρον. Εκατέρωθεν. Οι δυό ομάδες είχαν τα διαστήματα τους, βάλανε την μπάλα κάτω, προσπάθησαν κι έτρεξαν και ξεδίπλωσαν καλές προσπάθειες μαζί με τελικές. Πιο προσοδοφόρα ήταν η συγκομιδή για εμάς, αφού κερδίσαμε με 3-0 με πολυδιασπορά επιθέσεων και σκόρερ. Κι αυτό ήταν πάλι ευχάριστο, σε αντιδιαστολή με τον κακό σήμερα Τσούμπερ.

Το γενικό όμως συμπέρασμα ήταν οτι η ομάδα, λόγω των κοντινών αποστάσεων, μακιγιάρησε είτε την κακοδουλεμένη αμυντική της λειτουργία, είτε την έλλειψη της φυσικής κατάστασης. Φυσικά έφαγε φάσεις και κινδύνεψε κάποιες φορές, όμως έβγαλε και η ίδια μπόλικες και δεν μιλάω για αυτές που σκόραρε. Κι έφτασε σε μια δίκαιη νίκη βάσει της συνοχής της, της κατοχής της μπάλας και της συνολικής εικόνας και της αίσθησης που μας άφησε.

Συμμετοχή στη νίκη είχε κι ο Γιαννίκης. Τακτικά διόρθωσε μπόλικα πράματα, ενώ διάβασε πολύ καλά την ενδεκάδα με την οποίαν παίζαμε μέχρι σήμερα. Και την άλλαξε, ενώ έδωσε σπουδαία ευκαιρία στον Ρότα και στον Μήτογλου, την οποίαν την πήραν κι ήταν από τους καλύτερους. Ειδικά ο δεύτερος, που έδειξε κανονικό στόπερ ακόμα και μακριά από την περιοχή της ευθύνης του. Φυσικά τα πάντα οικοδομήθηκαν ξανά πάνω στον Σιμόες και στον Βράνιες, αλλά αυτά είναι τα κλασσικά και δεν χρειάζονται κι άλλες σάλτσες.

Δεν θα μιλήσουμε βέβαια για υπερθέαμα. Θα μείνω όμως στο απλό : Αυτό που είπε ο προπονητής. Οτι θέλουμε νίκες αυτήν την στιγμή. Άρα ήξερε τι είπε, οι άλλοι άκουσαν, κι έφεραν τον πρώτο στόχο μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η δουλειά των προπονήσεων. Μου αρέσει αυτό ρε παιδιά. Μου μοιάζει οτι ξέρω πού πατάω και τι περιμένω. Και φυσικά δεν μπερδεύομαι από το 3-0, που είναι πολύ βαρύ για τον Ατρόμητο, όμως είναι αρκετό για το βάρος της δικής μας φανέλας. Το οποίο πήρε κάποια οντότητα με τον Γιαννίκη.

Γιατί; Διότι μέχρι τώρα, κάποιοι είχαν ρεζερβάρει την φανέλα για το κρεβάτι τους. Ό,τι και να γινόταν. Αυτό το οποίο είδαμε σήμερα, είναι οτι ο προπονητής με τα ρίσκα του, έδειξε να δημιουργεί κάποιο βάθος στο ρόστερ. Και να μην δεσμεύεται από τις μεταγραφές ή τους μονιμάδες. Και να μπαίνουν αυτοί που ήταν βασικοί, και κάπως να ξεκουράζουν τους άλλους που υπηρέτησαν το πλάνο του, που κύρια ήταν το φτιάξιμο της αμυντικής  λειτουργίας και το πρεσάρισμα. Κι άρα δίνουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές με την ευχή και την ελπίδα να πάνε ακόμα καλύτερα. Δεν ξέρω αλλά σήμερα είμαι πιο ήρεμος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Όταν είδα την ενδεκάδα και την αποστολή χάρηκα πραγματικά. Εκτός αποστολής Μπακάκης-Σβάρνας, επιτέλους! Μάνταλος πάγκο, πάμε καλά. Και βλέπω Μήτογλου και τη μεγάλη έκπληξη, Ρότα. Τον Μήτογλου τον ήξερα και μου άρεσε από πέρυσι. Ρότα; ΟΚ λέω, ο Γερμανός ήρθε και έδειξε στους παίκτες ότι παίζουν αυτοί που τον ικανοποιούν στην προπόνηση και στους υπόλοιπους ότι δεν με ενδιαφέρουν οι ΑΡΔ, ο Πρόεδρος και οι γύρω του. Τόσο απλά.

    Πρώτη φορά δεν δεχθήκαμε τόσες καθαρές φάσεις. Ναι, υπήρξαν προϋποθέσεις αλλά ευκαιρίες μεγάλες, όχι.

    Ο MVP Μήτογλου, πολύ γρήγορος για το ύψος του, πολύ σίγουρος και με θράσος πήγαινε καροτσάκι το αντίπαλο φορ στη σέντρα καθυστερώντας την αντεπίθεση. Επιτέλους, επιθετική άμυνα, όχι πισωπεταλιές.

    Ο Ρότα μετά τα πρώτα 20’ που είχε Τρακ και δεν είχε ρυθμό, ήταν εξαιρετικός. Καίριες επεμβάσεις, συνεχή overlaps, βγάλσιμο της μπάλας από την άμυνα με ωραίο τρόπο.

    Κανονικά, απόψε, μετά την εμφάνιση αυτών των δυο που ήταν μόνιμα εκτός αποστολής, αφαιρείς το δίπλωμα του σερβοκλόουν. Τόσο απλά.

    Άμραμπατ, στα 30 ούτε έξω από τη χώρα δεν θα περνούσε, μεγάλη παικτάρα.

    Κανονικό αριστερό μπακ, σταθερός τερματοφύλακας, κλασικός Αραούχο.

    Κακός Τσουπμπερ και επειδή είμαι δίκαιος, καλός Μάνταλος.

    Είναι ΑΜΑΡΤΙΑ να μην έχει 2 ΧΑΦΑΡΕΣ αυτή η ομάδα. Πρέπει το Γενάρη να έρθει έστω ένα ΧΑΦ επιπέδου Άμραμπατ.

    ΥΓ. Παπαδόπουλος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει το αφεντικό.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν περιμενα και τιποτα μεγαλες εκπληξεις σημερα,και μιλαω για την αποδοση των παιχτων. Πολυ νωρις για να αλλαξουν ( αν..) καποια συστηματα που να κανουν διαφορα στα ματια μας. Ευχαριστη εκλπληξη βεβαια ο Ροτα και ο Μητογλου,που δεν “υπηρχαν” μεχρι τωρα στην ομαδα.Βασικο,βασικοτατο οτι κερδισε η ομαδα. Και μαζευεις βαθμους, και αποκτας καλη ψυχολογια, και οποιαδηποτε “μικροπροβληματακια” αντιμετωπιζονται πολυ καλυτερα μετα απο νικηφορα αποτελεσματα.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios: Συμφωνώ σε όλα εκτός από τον Σβάρνα. Εκτός αποστολής; Φυσικά δεν ξέρω την κατάσταση του σήμερα, αλλά δεν είναι τυχαία η περσινή του χρονιά.

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, εκτός του ότι είχε 25% κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα πέρυσι, τραγικό δηλαδή ποσοστό, είχε κακή συμπεριφορά μέσα στην ομάδα. Θεωρούσε εαυτόν αδικημένο και γκρίνιαζε πολύ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι ωραίο (όπως φαίνεται αν και αρχή ακόμα) να λες ότι για να τον έχει έξω ο προπονητής, ξέρει αυτός.

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλημέρα.Η ομάδα έδειξε μια σοβαρότητα.Εχουμε δρόμο ακόμα.Οι επιλογές του αποτελούν και ενα μήνυμα στο εσωτερικό και τον περίγυρο της ομάδας.Δουλειά και πάλι δουλειά και ας είναι και λίγο “τυχερός” στα αποτελέσματα.Απαιτείται χρόνος για να φέρει αποτέλεσμα.
    ΥΓ Ο Δημήτρης που εχει εξαφανιστεί?Είναι καλά?

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : ( για το υγ )Θεωρώ κι εύχομαι να είναι καλά. Στον χώρο όμως εδώ, θέλουμε πιο ψύχραιμες φωνές.

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πάντα υπάρχει περιέργεια για την αντίδραση της ομάδας με καινούριο προπονητή. Προσφερόταν και ο αντίπαλος που δεν κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να δημιουργήσει (σπάνιο φαινόμενο για ομάδα του Παράσχου).
    Δεν περιμέναμε να δούμε θέαμα ή κάτι τρελό, αφού για κανένα μήνα τουλάχιστον θα βλέπουμε την “ομάδα” του Μιλόγεβιτς. Φάνηκε όμως πόσο τυχεροί ήμασταν με την σύντομη αποχώρησή του. Οχι πως τώρα θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό που δεν άρχισε ο κλασσικός κατήφορος. Είναι άλλο πράμα το -2 και άλλο το -20.
    Ο Γιαννίκης έδειξε πως δεν κολλάει σε ονόματα ούτε τον ενδιαφέρει να κρατήσει ισορροπίες όπως ο προκάτοχός του. Επίσης έδειξε πως μελέτησε τους παίκτες και δεν είναι τυχαίο που οι τρείς πρώτες αλλαγές ήταν στους αδύναμους κρίκους που το είχαμε επισημάνει και εμείς οι προπονητές της κερκίδας. Δεν ήμασταν τρελοί ούτε εμπαθείς όταν τα γράφαμε.
    Η ΑΕΚ φέτος έχει την τύχη να διαθέτει μπροστά κάποιους παίκτες που είναι αυτό που λέμε “η χαρά του προπονητή”. Αραούχο, Τσούμπερ, Αμραμπάτ είναι τέτοιοι παίκτες. Ο Γκαρσία πάλι οχι. Άναρχος τακτικά και συχνά ράθυμος, έχει να κάνει καλό παιχνίδι απο πέρυσι. Ο Γέφτιτς μου φαίνεται παίκτης χωρίς ουσία. Δεν έχει επικοινωνία με τους υπόλοιπους και δυστυχώς ενω έχει προσόντα δύσκολα θα φάει την θέση του Μάνταλου όταν θα τίθεται τέτοιο ερώτημα.
    Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Μήτογλου που πήγαμε να τον κάψουμε γιατί ο ισαποστάκιας Μιλόγεβιτς φοβόταν να κάνει αλλαγές. Όπως και με τον Λάτσι το ίδιο.
    Αυτοί οι δυο ταιριάζουν καλύτερα με τον Βράνιες, και έχουν το ύψος που λείπει απο την άμυνα. Ο Μήτογλου παίζει ενα κλικ πιο ώριμα απο τον Λάτσι.. λογικό αφού είναι και 2-3 χρόνια μεγαλύτερος. Ο Ρότα έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά και επιπολαιότητα στις δυο φάσεις που υπήρχε υποψία μπέναλτ.
    Όμως αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι πως ο Μισελέν δεν δείχνει να είναι αυτό που μας έλεγαν όταν αγοράστηκε.
    Παρόλα αυτά η μεγάλη πληγή παραμένει η έλλειψη δημιουργίας στα χαφ. Δυο παίκτες που μόνο τρέχουν και δίνουν τη μπάλα πίσω.
    Χάνεται το 50% της δυναμικής των επιθετικών. Έναν Ντσαμ χρειαζόμασταν σ’αυτή τη θέση.

  8. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΗ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ. Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΗ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΤ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΑΝ ΤΩΝ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΩΝ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΙΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΞΙΑ Ο ΡΟΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΟΣΟ Ο ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΓΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ. ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΝΣΚΥ ΑΛΛΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 5 ΤΕΤΑΤΕΤ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΑΜ. ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΕΣΕΓΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΥΜΙΖΕ ΣΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ. ΦΕΙΔΩΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ) ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΕΛΕΖ. ΤΟ ΜΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΚΑΙ Η ΒΕΛΕΖ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΤΑΡ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ H ΖΡΙΝΚΣΚΥ ΜΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ.
    Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΤΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ…

  9. Ο/Η bandog λέει:

    Ωραίος ο Γιάννικης στο ξεκίνημα του

    Έδωσε το στίγμα του για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα παίζει οποίος ταιριάζει στο σύστημα στις απαιτήσεις του αγώνα και έχει απόδοση στις προπονήσεις

    Γενικά ήμασταν κακοί εχθές αλλά κρατάμε την εμφατική νίκη απέναντι σε μία ζημιάρα ομάδα.

    Στα θετικά η ελπιδοφόρα εμφάνιση των δύο νέων μικρών και το μηδέν στην άμυνα.

    Θετικό επίσης ο μάνταλος δείχνει να πήρε μήνυμα και τον είδαμε να παίζει μπάλα αντί να βουτάει.

    Ο σιμόες είναι Δίκαια ο αρχηγός αυτής της ομάδας.

    Δυστυχώς δεν έχουμε οχτάρι ο σακοφ μόνο μπορεί να παίξει αυτή τη θέση χωρίς να είναι ο μοντέρνος παίκτης που έχουμε ανάγκη.
    Ο κριστισιτς όχι απλά δεν αντικαταστάθηκε από κάποιον καλύτερο αλλά δεν αντικαταστάθηκε καθόλου.

    Λύσεις με σιμάνσκι και λε ταλεκ στη θέση δεν αποδίδουν.

    Επειγόντως ένα τουλάχιστον χαφ δηλαδή το Γενάρη στη θέση 8.

    Και ο γευτιτς λίγα πράγματα μέχρι τώρα. δειχνει ότι ξέρει μπάλα αλλά δεν μπορεί ούτε να προσαρμοστεί ούτε να αποδώσει όπως επιθυμούμε.

  10. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ Καλημέρα.Βλέπωντας το πόλεμο για την διαιτησία εχω σχηματίσει την άποψη οτι όλος ο χαμός γίνεται γιατί πάνω στο τραπέζι εχουν μείνει πολλά “σπόρια”.Το βλέπεις και συ?
    Πέρα απο αυτό είναι πάγια τακτική των γαύρων να βρίσκουν παντού εχθρούς,ακόμη και όταν έχουν καλύτερη ομάδα,ετσι ώστε στο τέλος να υμνούν το μεγάλο προεδρό τους,άτυπος πρωθυπουργός και σίγουρα μελλοντικά κανονικός,που τα κατάφερε ενάντια σε θεούς και δαίμονες.
    Πραγματικά δεν ξέρω ποιά μπορεί να είναι η αντιδρασή μας ,ακόμη και σε επίπεδο ανταρτοπόλεμου…
    Ισως το να έχουμε πραγματικά καλή ομάδα αλλα δεν νομίζω οτι αυτό αρκεί.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Καλημέρα φίλε μου. Η τακτική των γαύρων, είναι η τακτική του Έλληνα γενικώς. Είναι η τακτική του φουκαραδισμού. Μπορεί αυτό που λέω να μην σε καλύπτει αλλά πίστεψε ότι αυτό είναι. Από εκεί κι έπειτα είναι σαφές ότι το λαμόγιο ο Κλάτενμπεργκ έχει γυρίσει. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον δικό μας να φτειάξει καλή ομάδα και να χτυπήσει το φαβορί που είναι ξανά ο Μαρινάκης.