ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Χορταστικό παιχνίδι το αποψινό. Μπορεί να χάσαμε αλλά δεν έχουμε τα νεύρα που είχαμε σε προηγούμενες ήττες απο τον ολυμπιακό.

Και αυτό διότι η ομάδα προσπάθησε, τα’δωσε ολα κυνήγησε μέχρι τέλους όμως απλά δεν ήταν αρκετό. Τόσοι είμαστε, μέχρι εκεί μπορούμε.

Ο Γιαννίκης κατέβασε την 11αδα με το κλασσικό 4-2-3-1 με Αραούχο, Τσούμπερ, Γκαρσία και Μάνταλο, στους χαφ Σιμάνσκι – Σιμόες και στην άμυνα Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Μισλέν και τέρμα τον Στάνκοβιτς.

Ο γαύρος είχε την τύχη να σκοράρει μόλις στα 80 δευτερόλεπτα και κάπου εκεί είπαμε “τετέλεσται”. Όμως η ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο ’15 με τον Αραούχο. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο γαύρος μας άφησε την κατοχή διότι γνωρίζει πως τα άμπαλα χαφ μας αδυνατούν να δημιουργήσουν, και περίμενε να γίνει το λάθος για να το εκμεταλλευτεί. Όπως έγινε με δυο φάσεις – δώρα δικά μας που μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ-Αραμπί.

Τίποτα άλλο δεν χρειαζόταν, ούτε να τρέξουν ούτε να ιδρώσουν. Στα 3 γκολ τα 2 δώρο. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο μέγας Αραούχο που τους έπαιζε μόνος του, και λίγο ο Μάνταλος οσο άντεξε στο 1ο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ δείχνει οτι προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου αλλά της λείπει πολύ πχιότητα. Συν οτι με τα χρόνια έχει αποκτήσει κάποιου είδους κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον ολυμπιακό. Λογικό, θα μου πείς.. όταν στα 13 παιχνίδια έχεις όλες κι όλες 3 ισοπαλίες και τα υπόλοιπα μόνο ήττες, οσο να’ναι ο αντίπαλος έχει τον αέρα του φαβορί απέναντί σου.

Παρόλα αυτά όμως δε μπορείς να πείς πως δεν προσπάθησαν. Διότι δεν χάσαμε λόγω της δεδομένης ανωτερότητας του αντιπάλου, αλλά απο δικά μας λάθη.

Μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή και βασικό κορμό 3,5 χρόνια είναι λογικό πως θα ξέρει να κοντρολάρει και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της απέναντι στην ΑΕΚ που εδω και 3 μήνες προσπαθεί να γίνει κάτι σαν ομάδα. Υπομονή.. συμβαίνουν κι αυτά.

Προσβλέπουμε στην απόκτηση χάφαρου τον Ιανουάριο.. και βλέπουμε

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to ΑΕΚ – Ολυμπιακός

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η ουσια ειναι πως την διαφορα την κανουν οι μοναδες,και δη περισσοτερο στα χαφ. Το οτι οσες φορες εβγαινε στην κοντρα ο γαυρος μυριζε γκολ,οφειλεται στην ελλειψη παικτων να μαρκαρουν ,αντε να παρενοχλησουν την καθοδο των μυριων . Γιατι ετσι φαινοταν οταν εβγαιναν 4 και πεντε παικτες του γαυρου στην κοντρα με τρεις δικους μας πισω. Ενας γαυρος που επαιζε “σβηστος” αφου δεν χρειαστηκε να ανεβασει στροφες .Με τρεις- τεσσερις μπαλιες κατεβαζε την μπαλα οταν εμεις αλλαζαμε 10 για να αρχιζουμε να στριφογυρναμε εξω απο την περιοχη. Παμε για αλλα…..

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Εξαιρετική η τοποθέτηση. Φιλοσοφική. Έτσι το είδα κι εγώ από μέσα, χωρίς καμία στενοχώρια.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Να σημαίνει αυτό άραγε πως έχουμε αποδεχτεί τον ρόλο μας?
    Καλό δεν το λες πάντως

  4. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αν και χάσαμε, και μάλιστα από τις γαβριέλες, πρώτη ίσως φορά στη ζωή μου δεν είναι ιδιαίτερα λυπημένος.
    Η ΑΕΚ δεν έπαιξε παθητικά, προσπάθησε να δημιουργήσει, με σχέδιο.
    Η διαφορά είναι τα χαφ, είναι προφανές.
    Δουλειά γίνεται, δε μπορούν να διορθωθούν όλα τα στραβά, ειδικά στην άμυνα σε λίγες εβδομάδες.
    Φέτος το πρωτάθλημα ήταν χαμένο, έτσι όπως στήθηκε και με τον προηγούμενο προπονητή.
    Ας μη χαθεί η χρονιά, τουλάχιστον ας προοδεύσουμε (που φαίνεται ότι γίνεται)
    Τακτικό λάθος: Τελειώσαμε το παιχνίδι με 1 κίτρινη! Ο Αμραμπάτ (δεν είναι τυχαίο) την πήρε όταν έκανε λάθος κι έκοψε αιφνιδιασμό. Αν το είχαν κάνει 3-4 φορές πριν, πιθανότατα δε θα είχαμε φάει 1 από τα 3, ίσως και 2.
    Με ανησυχεί η πτώση απόδοσης του Τσούμπερ και η αδυναμία του Λιβάι να κατανοήσει τα βασικά σε θέση και τακτική.

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το να μη χάνεις με διαφορά 3 και 4 γκολ πλέον φαντάζει βελτιωση. Αυτό είναι ευχαριστοστενάχωρο συμπέρασμα. Αποδοχή της διαφοράς ποιότητας των ρόστερ αλλα και επίγνωση πως “θέλουμε αρκετά καρβελάκια ακόμα”.
    Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο 1-4 γιατί εκει θα είχαμε γκρινια,άσε που θα ήταν και αρκετά άδικη αυτη η διαφορά στο σκορ.Ακόμα και στις ήττες ο Γιαννίκης είναι κολόφαρδος.
    Το 2-3 το λες “σεξουαλική παρενόχληση”. Πλημέλημα δηλαδή. Οχι βιασμό. Κάτι είναι και αυτό. Βελτιωθήκαμε από πλευράς ποινικού κώδικα.
    Σε κάθε αγώνα γίνεται καταφάνερη η απουσία ποιοτικού κέντρου. Οι αντίπαλοι-ειδικά αν έχουν κεντρο-επιθετικούς της προκοπής,φτάνουν στην μ. περιοχή τράνσιτ. Δεν πληρώνουν καν διόδια. Τι να σου κάνουν και οι Μήτογλου…Ασε που και κει στην άμυνα,τις θέλουμε τις βελτιώσεις.
    Ενα ταλιράκι θέλει η ομάδα. Αγόρασε σκάγια αλλά ξέχασε το φλόμπερ.
    Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεδομένων των πλέυ-ωχ, έχει τις ελπίδες της η ΑΕΚ η οποία μοιάζει με τα συνοδά έργα και την υπογειοποίηση που όλο ξεκινά και όλα πάνε σαν τη χελώνα.

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αρκεί ως τότε να φυλάει και λίγο τον κώλο της γιατί δε θα γίνει ο Σιμόες κάτι που δεν είναι στα 31 του.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Χειροκρότησα στο τέλος και δεν είναι μοιρολατρικό. Είδα προσπάθεια, πείσμα, θέληση για τη νίκη και για να παίξουμε. Είδα 2 γκολάρες, το 2ο ειδικά ήταν κλάσης Βαν Μπάστεν χωρίς υπερβολή.

    Τυχερότερος όλων ο παλαίμαχος Σωκράτης τον οποίο ισοπέδωσε κυριολεκτικά ο Αραούχο. Τυχερός γιατί αν έχαναν χθες θα τελείωνε. Στο Λιμάνι ξεχνάνε γρήγορα (ας ρωτήσει το Λάζαρο), θα χρεωνόταν την ήττα….και τέλος.

    Το όποιο τακτικό πλάνο πηγε στράφι 3 φορές. Μία στο 1′ που δεν καταρρεύσαμε και μπράβο για την ισοφάριση.
    Μία στην ΑΛΛΟΙΩΣΗ του αποτελέσματος, μιας και αντί πέναλτι και ευκαιρίας του 2-1, έγινε το 1-2.
    Μία στο απίστευτο λάθος-δώρο του πολύ καλού Ιρανού στο σημείο που είχαμε αρκετές πιθανότητες για νέα ισοφάριση.

    Η τοποθέτηση της άμυνας τόσο ψηλά ήταν λάθος.

    Τελικά, όμως, τι θέλουμε? ΑΕΚ αλλά Πογέτ ή μία ομάδα που ΘΑ στηθεί για να παίξει ΜΠΑΛΑ? Την τεχνογνωσία για την ΑΕΚ-Πογέτ θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει ο Γιαννίκης χθες και στο τέλος θα τον κατηγορούσαμε ότι μας βάζει να παίξουμε όπως ο ΠΑΣ.

    Η ΑΕΚ έχει ακόμα μεγάλες ελλείψεις και όχι, δεν είναι μόνο οι ΔΥΟ ΧΑΦΑΡΕΣ. Θέλει ένα ΕΞΤΡΕΜ ποιότητας και ένα ΣΤΟΠΕΡ-ηγέτη-μπαλαδόρο για να μην πάει χαμένος ο Μήτογλου που έχει τα φόντα να γίνει πολύ καλός.

    Χειρότερο διάστημα η ευκολία που κράτησαν το αποτέλεσμα μετά το 2-3. Εκεί αισθάνθηκα περισσότερο απο κάθε άλλο σημείο τη διαφορά που μας χωρίζει.

    ΥΓ. Αυτό που γίνεται με τον Μάνταλο είναι εγκληματικό και ικανό να με κάνει να απορρίψω τον Γιαννίκη. Για να παίζει ο Μάνταλος του βάζουμε 2 από πίσω για να αναλαμβάνουν και τα τρεξίματά του. Με αυτό τον τρόπο ψάχνουμε να βρούμε τι έγινε με τον Σιμάνσκι. Θυμάστε πώς ήρθε? ΟΚ, χάλια τελειώματα, αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα, να πατάει στην αντίπαλη περιοχή εξαφανίστηκε! Δεν είναι 6αρι, δεν το έχει, θα γίνεται χειρότερος!

    Κλόουν ο Μιλόγεβιτς…τον Μάνταλο όμως δεν τον είχε τόσο κομβικό όσο ο Γιαννίκης…

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αν η ΑΕΚ κέρδιζε χτες το βράδυ κανείς δεν θα νοιαζόταν αν ήταν α-λα Πογιέτ ή α-λα Γιαννίκη.
    Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο για να δώσουμε όσκαρ στην καλύτερη παράσταση.
    Οι ομάδες “θρέφονται” απο το αποτέλεσμα. Ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχεις να τον κερδίσεις 3 χρόνια.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Σωστό. Όλοι θελουμε νίκες, ειδικά απέναντι σε αυτούς. Όλοι θέλουμε τίτλους. Αναρωτήθηκα για το στυλ, το πλάνο που φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει ο Γιαννίκης μιας και φέτος φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο μελλοντικά σε σχέση με τον περσινό εφιάλτη.

  10. Ο/Η Netrino λέει:

    Aν δεν έρθει κάποια στιγμη σοβαρός προπονητης τίποτα δε θα κανουμε ποτέ.

  11. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΣΤΟ 60 ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΤΟΥ) Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ. Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕΤΑ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Η ΕΠΑΦΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. Ο ΒΑΡΙΣΤΑΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΚ ΤΩΝ 400.000 EURO ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΧΑΜΑΝΤΙ.
    Ο ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΝΩΡΙΣ. Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 60 ΑΛΛΑ ΣΤΟ 74 ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΓΚΟΛ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ. Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 90 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ. Ο ΜΟΧΑΜΑΝΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑ. Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΜΑΝΕ 3-4 ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ 2 ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΕΖΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ) ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΓΕΦΤΙΤΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ 10 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΓΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΣΤΑ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΧΡΟΝΟ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΟΥΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.