ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΗΚΑΜΕ

Παίξαμε λοιπόν κι όλοι είδαμε τι έγινε. Διαβάσαμε και τις κριτικές κι όλοι είδαμε την κοινή συνισταμένη : Η ΑΕΚ έδειξε ότι βαδίζει σωστά, φτιάχνει ομάδα και μάλλον έχει μειώσει την απόσταση από τον πρώτο. Κάποια άλλη διάθεση κριτικής δεν υπήρξε αφού όλοι καλύφθηκαν από την συγκυρία του πρώτου γκολ, την απόφαση για τον μη καταλογισμό του πέναλτυ και φυσικά το λάθος του νηπιαγωγείου του Μοχαμαντί. Να πάμε κόντρα στην ροή; Εγώ λέω να πάμε αλλά να το δούμε σε σωστές διαστάσεις και ορθολογικά.

Πρώτα πρώτα, ας μιλήσω για to γήπεδο και την ατμόσφαιρα του, μιας και είχα κάμποσο καιρό να πάω. Χωρίς περιστροφή θα πω ότι ξενέρωσα. Τα μεγάφωνα παίζανε μια αποκρουστική ροκ μουσική στη διαπασών και σκεπάζανε τις φωνές των οργανωμένων. Ρε ντε και σου να μην έχει παλμό η κερκίδα. Οι διπλανοί μου; Μιλάμε για φουκαραδισμό, ηττοπάθεια και μοιρολατρία. Παντρεμένα όλα αυτά με μπόλικη οιωνοσκόπηση και φουλ αμπαλοσύνη. Θα μου πεις ότι σε έχει κατακτήσει πλέον ο ΟΣΦΠ τα τελευταία παιχνίδια. Κι εγώ ρωτάω : Και; Εσύ πας στο γήπεδο σαν κότα; Δεν θα περάσει η νοοτροπία σου και στο τερέν;

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, πράγματι δεν μπορούμε να ξέρουμε την στρατηγική του Γιαννίκη, αφού φάγαμε γκολ στο πρώτο δευτερόλεπτο. Και να λέω εκεί στην ομήγυρη. Το γκολ είναι τυχαίο; Είναι να λένε όλοι. Και τους συνεχίζω : αφού λοιπόν είναι τυχαίο, το φάγαμε στο καλύτερο λεπτό. Έχουμε χρόνο για την ανατροπή. Να κουνάνε τα κεφάλια τους σαν τις χήρες των προσφύγων. Προσέξετε : Στην ευρύτερη παρέα υπήρχε ο Καραγκιοζόπουλος και ο Σιμιγδαλάς. Δεν βαριέσαι μου ψιθύρισα. Κι όταν λοιπόν έγινε η ισοφάριση, δεν χρειάστηκε να μιλήσω. Απολάμβανα τις χήρες που είδαν τον νεκρό τους να σηκώνεται από τον τάφο και φυσικά πνευματικά έγινα ένα με τον ύψιστο πανηγυρισμό του Αραούχο.

Στο 1-1 λοιπόν, με όλο αυτό το ψυχολογικό ντοπάρισμα που είχε η ομάδα, η κερκίδα τι έκανε; Μούγκα. Περίπου την ίδια που έδειχνε και η ομάδα, που φυσικά είχε την κατοχή αλλά ήταν φλύαρη. Δεν είχε βουτήξει τον αντίπαλο από το σβέρκο. Είχε βγάλει την υποχρέωση της με το γκολ. Δεν είχε ένταση, δεν έβγαζε τσαγανό. Γιατί; Διότι δεν έχει χαφ. Πόσο καιρό φωνάζει αυτή εδώ η στήλη; Για δυό χάφαρους, που δεν είναι ανάγκη να είναι παικταράδες. Αρκεί να έχουν άλλη νοοτροπία: Αυτήν που δεν συμβιβάζεται με την γκέλα κι αυτήν που όταν έρθει κάποια ήττα, γυρνάνε και λένε στους άλλους ότι δεν πάθαμε και κάτι. Γκε γκε αδερφέ; Μάλλον γκε γκε διότι είναι το πολλοστό παιχνίδι που δεν κερδίζεις με ξένο διαιτητή και το πολλοστό ντέρμπυ που δεν μπορείς να πάρεις.

Φυσικά στο διάλειμμα καταλάβαινες ότι κάτι έχει αλλάξει, αφού στα πηγαδάκια άκουγα ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Κι αυτό δεν το λέγαμε άλλες χρονιές.  Αυτό οφειλόταν σε μας; Όχι. Οφειλόταν στην κακή εικόνα του αντιπάλου και βέβαια στην αμπαλοσύνη. Διότι ρώταγα : Ποιος θα παίξει; Ο Γκαρσία ο αστείος; Ή μήπως αυτός ο κάκιστος Τσούμπερ; Θα μπει κάποιος χαφ; Σαν να μίλαγα σε Βαβυλώνιους χεσμένους μπροστά στον στρατό του Αλέξανδρου. Εντάξει θα έμπαινε ο Μαροκινός. Μόνος του θα έπαιρνε τον ΟΣΦΠ; Αστεία πράματα.

Το δεύτερο ημιχρόνιο ξεκίνησε λοιπόν και πέραν της ανούσιας φλυαρίας, ο Γιαννίκης θέλησε να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2, αφού ισοφάριση δεν ερχόταν. Και τότε μίλησε ο Μοχαμαντί. Γιατί έκανε το λάθος; Διότι από την αρχή ήταν χεσμένος. Και σε εκείνη την φάση, ούτε είχε εμπιστοσύνη να διαλέξει κάποιον χαφ για υποστήριξη, ούτε είχε νοοτροπία νικητή για να πετάξει την μπάλα αράουτ. Κι ο Γιαννίκης κάθισε πάνω στο παγωτό αφού για άλλη μια φορά, δεν μπόρεσε να εφαρμόσει την όποια στρατηγική είχε σκεφθεί. Εντάξει γκαντεμιά μέχρις ένα σημείο, αλλά αυτό δουλεύει στην προπόνηση; Κι αν το δουλεύει γιατί δεν το ξεκινάει; Ούτε κι εδώ μπορώ να απαντήσω, όπως δεν μπορώ να ξέρω γιατί παίζει ο Γκαρσία κι ο Άραμπαντ κάθεται στον πάγκο. Στην προπόνηση ο Γκαρσία βγάζει μάτια;

Τι θέλω να πω λοιπόν. Ας δούμε και πίσω από τις κουρτίνες. Και να σταματήσουμε να λέμε ότι έχει ξεφύγει ο ΟΣΦΠ. Έχεις χαφ; Έχεις ηγέτη στην άμυνα; Έχεις εξτρέμ; Έχεις δεξί μπακ; Για ψάξου λιγάκι στο κέντρο κυρίως και ψάξου και στα αποδυτήρια. Και ξερίζωσε την μαλακία της ηττοπάθειας. Διότι αν δεχθούμε ότι όλα τα έκανε καλά η ΑΕΚ κι ότι οι συγκυρίες κι ο ανάδρομος Ερμής έφταιγε, τότε στα επόμενα τρία παιχνίδια πρέπει να κάνουμε τρεις πειστικές εμφανίσεις και τρεις νίκες. Εκτός αν έχουν ξεφύγει και τα Γιάννινα με τον Αστέρα και τον βάζελο. Εκεί πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες και φυσικά αν πάλι μπλέξουμε στις ατυχίες τις επαναλαμβανόμενες, θα μιλάμε ξεκάθαρα για αδυναμίες. Και προσέξτε. Εγώ δεν μιλάω για πρωτάθλημα. Μιλάω να βλέπω βήματα προόδου. Και δεν θεωρώ βήμα προόδου τον Άραμπαντ στα 34 του. Θεωρώ τον Γκαρσία στα 22 του ή σε κάποια επέλαση του Μισελέν . Εκεί φαίνεται η σχολή της Κολωνίας. Όχι στο γυριστό και στην δεύτερη γκολάρα του Αραούχο.

Εντάξει στο τέλος χειροκρότησε ο κόσμος. Ο κόσμος που φοβόταν ότι θα φάμε πέντε. Κι άρα το 3-2 τον άφησε πιο ήσυχο. Εντάξει την εβδομάδα την  βγάλαμε κι άντε και κερδίσαμε και στα Γιάννινα. Το επόμενο ματς θάναι με τον βάζελο και πάλι με σαράντα χιλιάδες κόσμο. Εκεί το χειροκρότημα θάναι ανοιχτή παλάμη πλέον χωρίς ήχους. Διότι κανείς ΟΣΦΠ δεν έχει ξεφύγει. Στον ίδιο βόθρο παίζει. Απλά έχει κάποιους παίκτες ενώ εμείς δεν έχουμε. Άντε πια με την δημοσιογραφική τσίμπλα….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΗΚΑΜΕ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ενδιαφέρουσα προσέγγιση όσον αφορά τον κόσμο. Δεν υφίσταται η δικαιολογία του ΟΑΚΑ μιας και όποιος ήταν μέσα στο 4-0 θυμάται πολύ καλά την ατμόσφαιρα λύσσας από το ζέσταμα όταν προκάλεσε ο χαζός Νικοπολίδης.

    Ο ΟΣΦΠ ατομικά στην άμυνα δεν υπερτερεί. Υπερτερεί όμως στα ΧΑΦ καθώς και σε πληθώρα επιλογών μπροστά.

    Αφού δεν έχουμε ΧΑΦ, ας μην βάζει 2, ας βάζει 3. Ας προσπαθήσει να το καλύψει με περισσότερα τρεξίματα και πιο κοντινές αποστάσεις. Το έγραψα πριν το παιχνίδι. Έλα ντε όμως που πρέπει να παίζει ο Μάνταλος; Σωστά Γιαννίκη; Συνέχισε έτσι και το σκαλπ σου ετοιμάζεται να πάρει θέση στη συλλογή του αρχηγού…..

    ΥΓ. Διαφωνώ για τα μπακ μας. Τα μπακ είναι καλά. Όταν όμως παίζουν μονίμως χωρίς ντουμπλαρίσματα, τι θα πρώτο κάνουν; Θα μαρκάρουν; Θα δημιουργούν φάσεις; Θα ψάχνουν τα ανύπαρκτα ΧΑΦ για βοήθεια; Τα μπακ του ΟΣΦΠ (πιο μέτρια ξεκάθαρα) δεν μένουν ποτέ χωρίς ντουμπλάρισμα.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς n.nektarios : Αυτό έλεγα στο κείμενο πριν το παιχνίδι. Έλεγα για το 4-3-3. Έχω αρχίσει κι έχω τις αμφιβολίες μου για την τακτική του Γιαννίκη. Φυσικά δεν βιάζεται κάποιος. Όμως θα μιλάμε κανονικά μετά τα τρία παιχνίδια. Για τα μπακ, λέω εγώ, είναι απλά καλά. Τίποτα το ιδιαίτερο. Εξαιρώ το αριστερό, ασχέτως λάθους.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καταρχάς όταν ξέρεις πως έχεις αργή άμυνα (ακόμα και ο Βράνιες είναι στο 30% του παίκτη που ξέραμε) το πρώτο πράμα που κάνεις είναι να μην τους εκθέτεις ανεβάζοντάς τους στο κέντρο.
    Όταν ξέρεις πως έχεις άμπαλα χαφ που μπορεί ανα πάσα στιγμή να χτυπήσει η μπάλα στο καλάμι και να τη χάσουν δεν αφήνεις πίσω τους μισό γήπεδο άδειο όπως ήταν στο λάθος του Μοχαμάντι.
    Κανένας προπονητής δεν τόλμησε να παίζει την άμυνα τόσο μπροστά.
    Εδω και 4 παιχνίδια τρώμε γκολ/αποβολές για τον ίδιο λόγο: η άμυνα είναι ψηλά και ο αντίπαλος φεύγει στην πλάτη μας.
    Ο προπονητής που επιμένει πεισματικά σε ενα σύστημα που δε βγαίνει, είναι θέμα χρόνου να φάει το κεφάλι του.
    Για να μην πω πως τα όργανα θα είχαν αρχίσει αν δεν υπήρχε ο Αραούχο που είναι πιο παραγωγικός ακόμα και απο την καλύτερη χρονιά του. Και δεν είναι μόνο τα γκολ, είναι όλες οι δουλειές που κάνει αφού τρέχει και για τους υπόλοιπους που γυρίζουν σαν φαντάσματα.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ΑΕΚ όπως είναι σήμερα δε μπορεί να παίξει με την άμυνα ψηλά γιατί έχει Μάνταλο, άμπαλα χαφ και χαμηλής πχιότητας σέντερ μπακ. Το κάθε λάθος, η κάθε λάθος πάσα δε μπορεί να διορθωθεί όταν η ομάδα είναι τόσο μπροστά. Γι’αυτό έκανε τη γκάφα ο Μοχαμαντί, νόμιζε πως έχει παίκτη δίπλα του ενω ο Μήτογλου ήταν πιο μπροστά και απ’αυτόν.
    Και φυσικά στο σπρίντ ο 32χρονος Βράνιες έφαγε τη σκόνη του 34χρονου ΕλΑραμπί.
    Το βλέπεις μια, δυο, τρείς οτι δεν τραβάει. Τι σκατά περιμένεις για να το αλλάξεις?
    Έχασες βαθμούς, έφαγες τόσα γκολ, ακόμα και το Απολλωνάκι μας πήρε στην κόντρα.
    Περιμένεις να έρθει ο άλλος στα Σπάτα και να στο πεί?

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Συμφωνούμε. Ο Μοχαμαντί είναι μια χαρά. Δεξιά, κανένας από τους δύο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν καιγόμαστε για παίκτη εκεί. Αμυντικά ο Μισελέν τα πήγε μια χαρά, αλλά είχε απέναντι τον δικό τους άφαντο.

    Όσο για τον Γιαννίκη, τα έφερε έτσι το πρόγραμμα ώστε να ξεκαθαρίσει το Σάββατο. Αν τοποθετήσει ξανά την άμυνα ψηλά…τελειώσαμε κι εμείς και αυτός.

  6. Ο/Η byron λέει:

    Από ό,τι πληροφορήθηκα εκεί που καθόμασταν, ο Πορτογάλος διαιτητής σε συνέργεια με τον Μαρτίνς είχαν σχέδιο να εξοντώσουν τη μοναχοκόρη της προσφυγιάς.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς n.nektarios : Νομίζω οτι ο Γιαννίκης θα τα παίξει τα τρία παιχνίδια. Αν δεν τα παίξει, πιο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι με την αλογοτροφή.

  8. Ο/Η Pontios λέει:

    και ρωτω εγω

    αν αυτο το πεναλτυ δεν το εδινε μεσα στο καραισκακη και στην επαναληψη εκανε η ΑΕΚ το 1-2 τι θα γινοταν?και μαλιστα κερδιζε 2-3 στο τελος!

    ολη την εβδομαδα μας ζαλισανε τα @@ οτι ο διαιτητης δεν ειναι καλος.

    η ομαδα θελει κι αλλους παικτες ειναι φανερο εδω και καιρο.σιμοες σιμανσκι δεν μπορουν να δωσουν τη μπαλα μπροστα.και επισης η ανασταλτικη λειτουργια δεν υπαρχει.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Θα χαλάγανε τον κόσμο. Και λοιπόν; Ας τον χαλάγανε. ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. Είναι πλειοψηφία και συμπεριφέρονται σαν κατίνες. Τι σε νοιάζει εσένα αυτό; Γι’ αυτό γράφω για την ηττοπάθεια του Αεκτζή. Στα αρχίδια σου και δυό αυγά Τουρκίας. Και το ΚΚΕ 5% έχει και γαμεί όποτε γουστάρει κι όποιον γουστάρει.
    ΑΕΚ είμαστε και θα ασχοληθούμε με την προπαγάνδα του φουκαρά; Ας πάρουμε τους παίκτες βέβαια που έχουμε ανάγκη…διότι εδώ είναι η ουσία. Δεν είναι η ουσία τι θα γράψει ο Πρωταθλητής ή ο Γαύρος. Από την Καθημερινή ενημερώνεσαι;

  10. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Κάποτε η εξέδρα της ΑΕΚ έβλεπε την ομάδα να χάνει και ανέβαζε την ομάδα με τη φωνή της μέχρι το τέλος. Τώρα, η ομάδα χάνει και είμαστε σκόρπια διαδήλωση. Κατάντια σε αυτό το κομμάτι, ή μάλλον, και σε αυτό. Για το παιχνίδι. Πλην Αραούχο, δε νομίζω ότι κανείς άλλος από όσους έπαιξαν πίστευαν στη νίκη. Ο Γκαρσία και ο Τσούμπερ αναφορά στο φύλλο αγώνα, χαφ που ήθελαν αλλά δε μπορούσαν, ο Μισελέν καλός μόνο αμυντικά, ο Πέρσης δεν πάταγε γενικά καλά. Αυτός που τρομάζει με την καθίζησή του είναι ο Βράνιες. Μηδέν εκρηκτικότητα, αργός, σαν να τον έχουν ευνουχίσει είναι. Και επειδή όλη την εβδομάδα διάβαζα διάφορες δηλώσεις, καλό θα είναι να κόψουν γενικά τα λόγια, όταν πετύχουν κάτι, ας μιλήσουν…

  11. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
    ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ (ΤΣΟΥΜΠΕΡ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ. ΣΚΛΗΡΑ, ΟΧΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥΣ (ΑΡΑΜΠΙ) ΟΧΙ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΣΙΣΤ. ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΔΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΓΚ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΣΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ (ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΥΡΗ Η ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ. Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΩΣΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ ΝΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΥ (ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ) . ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ (ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 10. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΡΘΙΟΣ. ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΣΤΟ 55-60. ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΕΙΟ ΧΑΛΙ? ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ? ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ 55 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ 0-4? ΑΝ ΕΙΝΑΙ 1- 2 ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ? ΠΙΘΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 5 ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥΣΤΟ 55. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΕΦΤΙΤΣ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΣΑΚΧΟΦ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΓΚΑΡΣΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ 5-3-2 ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΤΟ 60 ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΠΦΦΦΦΦΦΦ!!! ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. . ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΗΤΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. Ο ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 60 ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 0-2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΙΤΩΝΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΜΕΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑΝΝΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΛΛΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΤΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ?ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ. (ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΤΟΤΕΝΑΜ). ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΓΚΕ ΓΚΕ? (ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

  12. Ο/Η theo λέει:

    @ΓΙΑΝΝΗΣΚ
    Την 1η ήττα την πέτυχες αδερφέ
    Καληνύχτα ….και μια ζωή
    ΑΕΚ