ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

Σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε θέματα ψυχολογίας, η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-2-3-1 και με πανομοιότυπη ενδεκάδα με το ντέρμπυ, πλην του δεξιού άκρου. Είχε σημασία αυτή η ενδεκάδα, διότι επειδή αυτή θεωρείται η βασική, θα μπορούσαμε να δούμε την δουλειά του Γιαννίκη απέναντι σε αντίπαλο που τον ξέρει θεωρητικά, που δεν είναι τόσο δυνατός σαν τον ΟΣΦΠ, και που το παιχνίδι είχε την πίεση για νίκη οπωσδήποτε.

Και καρμπόν η ενδεκάδα, και καρμπόν το ξεκίνημα με γκολ από τα αποδυτήρια. Και πάνω που σε πιάνουν οι σκέψεις για τα χαφ, κι ειδικά σήμερα με την βροχή, έρχεται ο Άμραμπαντ και με ένα ξερό σουτ ισοφαρίζει. Φυσικά δεν μιλάμε για παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά για μπιλιάρδο. Που συνεχίστηκε με την ομάδα μας να τρώει μπαλιές στην πλάτη της άμυνας της και να εκτίθεται αλλά και με την επίθεση μας που προσπαθούσε κι έχανε την ευκαιρία να προηγηθεί.

Σε έναν τρελό ρυθμό για το πρώτο εικοσάλεπτο – κι ο ΠΑΣ έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία – που οι τακτικές είχαν πάει περίπατο. Και κάπου εκεί αποφάσισαν οι προπονητές να πάνε σε πιο ελληνικό ρυθμό. Να ελέγξουν πιο καλά το γήπεδο και τους χώρους Και κάπως έτσι μαζεύτηκε πιο πίσω ο αντίπαλος κι έψαξε την αντεπίθεση, ενώ η ΑΕΚ πήρε κάποια σχετική κατοχή μπάλας κι έβγαλε μπόλικες επικίνδυνες οργανωμένες επιθέσεις. Πλέον δούλευε και το επιθετικό της πρεσάρισμα ενώ τακτοποιήθηκε και ο Άμραμπαντ στο δεξί άκρο, που το είχε αφήσει και βοήθαγε στα χαφ.

Το πρώτο μέρος λοιπόν, τελείωσε ισόπαλο. Μας άφησε πολύ καλή εντύπωση σαν θέαμα. Προσοχή, δεν μιλάω σαν Αεκτζής. Είχε γκολ, είχε τελικές κι είχε ρυθμό ακόμα κι όταν αυτός ελέγχθηκε. Η ΑΕΚ είχε καλύτερο τον Μάνταλο και τον Άμραμπαντ αλλά υπέφερε πολύ στο κεντρικό της δίδυμο, όπως κι ήταν λειψή στα δυό πλάγια της. Από δεξιά δεν είχε μπακ επιθετικό, κι από την άλλη είχε πάλι αρνητικό τον Τσούμπερ. Χρησιμοποίησε πιο πολύ την αριστερή μεριά με τον Μοχαμαντί, ενώ δεν ήταν κακή στον χώρο του κέντρου και στην αμυντική της κάλυψη. Θα μπορούσε και να έχει προηγηθεί αλλά μην ξεχνάμε οτι παίζει κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Χονδρικά το πρώτο μέρος μάλλον κατέληξε δίκαια.

Το δεύτερο μέρος φανέρωσε ακριβώς αυτά που έγραψα για το τελείωμα του πρώτου. Αντεπίθεση για τον ΠΑΣ και κατοχή μπάλας και γηπέδου για εμάς. Εμένα μου φάνηκε οτι το σύστημα είχε γυρίσει σε 4-4-2 με μετατόπιση του Τσούμπερ δίπλα στον Αραούχο, αλλά δεν έχει κάποια σημασία αφού σε λίγη ώρα πράγματι γύρισε σε τέτοιο με την είσοδο του Καρίμ και την οπισθοχώρηση του Μάνταλου. Στα λεπτά αυτά δεν γίναμε και πιο σοφοί περί της μπάλας.

Η ΑΕΚ είχε την γνωστή φλύαρη κυκλοφορία και σε κάθε αντεπίθεση κινδύνευε. Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν βγήκε κι ο Σιμάνσκι και ερήμωσε το κέντρο. Πλέον ο αντίπαλος εύρισκε πιο ανοιχτούς χώρους ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες. Εγώ κάποια συγκεκριμένη δουλειά του Γιαννίκη, δεν έβλεπα. Έβλεπα μια ΑΕΚ προβλέψιμη, κουρασμένη και αργή. Ενώ έβλεπα τον ΠΑΣ πολύ φρέσκο και κυρίως πολύ πιο γρήγορο. Εν τω μεταξύ είχε βγει ο Τσούμπερ κι είχε μπει ο Γκαρσία. Μιλάμε για πανικό.

Και μιλάμε για αναρχία. Για τον Αραούχο να γυρνάει μέχρι το κέντρο και για τυφλές σέντρες. Τουλάχιστον η ΑΕΚ δεν κινδύνευε πίσω ενώ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία εξ επαφής με τον Σάκχοφ. Φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο σύστημα, ούτε για κάποιο σχεδιασμό. Πολύ κρίμα ρε παιδί μου για τον Γιαννίκη. Που πήγε να διορθώσει αυτά που έκανε όταν έβαλε τον Ρότα μέσα αλλά κύρίως τον Σάκχοφ. Που μπόρεσε με μια στεκιά να βάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Και να της χαρίσει μια νίκη σπουδαία, που ελπίζω να μην ρίξει πάλι την σκόνη κάτω από το χαλί για τις αδυναμίες της.

Τα συγχαρητήρια όμως είναι άπλετα για την δύναμη που βγάλανε κάποιοι παίκτες μας. Ο κορυφαίος Μάνταλος, ο Άμραμπαντ, ο Σιμόες και φυσικά ο Μήτογλου που έδωσε ομηρικές μάχες. Ελπίζω να δουλέψει ο Γιαννίκης πιο σοβαρά στην προπόνηση. Με έμπνευση δεν πας πουθενά.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν είδα το ματς. Δεν έχω Nova αλλά και να είχα, δεν θα χάλαγε το ιερό Σάββατο της απόλαυσης του οίνου. Έχουμε και ένα χόμπι. Από αυτά που διάβασα όμως, έχω εικόνα και μπορώ με κάθε βεβαιότητα να πω τα εξης:

    1. Ο Γιαννίκης είναι ο επόμενος κλόουν. Παίρνει ξεκάθαρα χαρτάκι.
    2. Άφησε την ομάδα με ΕΝΑ ΧΑΦ!!!
    3. Από τη Βελέζ και για 100 χρόνια, το Καρίμ-Αραούχο δεν θα δουλέψει ποτέ!
    4. Αφού απελπίστηκε, έβγαλε την ιερή αγελάδα και νίκησε!
    5. Η άμυνα πάλι ψηλά.
    6. Ίδια 3αδα στα ΧΑΦ που ΔΕΝ αποδίδει.
    7. Η ΑΕΚ ΜΙΑ ΦΟΡΑ έπαιξε μπάλα στην Κρήτη ακόμα και με 10(!!) όταν ήταν στο τερέν οι 4. Μόλις μπήκε η αγελάδα, έχασε!

    Τι άλλο θέλεις να δεις ρε βλάκα από τη σχολή της Κολονίας;;;;
    Συνέχισε να πατάς πάνω του, θα απολυθείς λίγο αργότερα. Ο Σέρβος έφυγε γιατί τον Άφηνε στον πάγκο και βαρέθηκε να του σκοτίζουν τα @@!!!!!

    Φτιάξε το κέντρο με 3 που τρέχουν Γιαννίκη! Τράβα πιο πίσω την ομάδα!!

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Με αλλη μια νικη ,απλα δεν εχεις γκρινια και μουρμουρες.Ειναι η καλυτερη πιστωση για εναν προπονητη,και καλο βεβαια για την ομαδα αφου εισαι μεσα στο κολπο της κορυφης. Το ζητουμενο ειναι να εκμεταλευτεις σωστα αυτη την πιστωση ,γιατι καθε μερα δεν ειναι του Αι Γιαννιου. Συμπερασμα παντως λιγο- πολυ εχουμε βγαλει,και τουλαχιστον για μενα καπου χανει το πραμα,οχι πολυ αλλα καπου χανει. Καποια κολληματακια του Γιαννικη καλο ειναι να αρχιζουν να εξαφανιζονται σιγα-σιγα γιατι μονο καλο δεν κανουν στους παικτες και γενικα στην ομαδα.

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Έχω πάθει πλάκα με τον Αμραμπατ! Τι προσωπικότητα, φυσική κατάσταση στα 34, τεχνική και τόσες πολλές λεπτομέρειες χωρίς τη μπάλα που δείχνουν αντίληψη στο ποδόσφαιρο που δεν έχουμε ξαναδεί για χρόνια. Πραγματικός ηγέτης και παίζει μπάλα για την καύλα του! Ακόμα και με το γαύρο,κάνει το λάθος, με το που διαισθάνεται επικίνδυνη κόντρα σε δέκατα δεπτερολέπτου κάνει φάουλ για κάρτα. Σήμερα στο πέναλτι είναι με πλάτη στο τέρμα και προσπαθεί να σταματήσει 2 αντίπαλους για να μην μπουν περιοχή! Έχουμε ένα κάρο χαφ και αμυντικούς και βγάζουν το παιχνίδια χωρίς κάρτα….με 5-6 κόντρες στην πλάτη της ομάδας διαρκώς!

    Ο γιαννίκης μαθαίνει πάνω στην καμπούρα μας, αλλά ο άνθρωπος έχει δουλέψει 2 κλάσεις κάτω ως εδώ. Νομίζω πρέπει να προστατευτεί και να γίνει επένδυση πάνω του. Σήμερα τζόγαρε με το 4-4-2, για 15 λεπτά χάθηκε το κέντρο, αλλά να παραδεχτούμε ότι το αντιλήφθηκε, έκανε αλλαγές και διόρθωσε το λάθος του. Ουδείς άσφαλτος, που λέει μιά ψυχή.
    Επίσης είδαμε μέταλλο μετά το 75 και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Όπως και ήμαστε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό και το γυρίσαμε.
    Ας πάρει τα στημένα από τη Μανταλένα, ΕΛΕΟΣ! Με το που μπήκε ο ντεφορμέ Λιβάι, βγήκαν όλα τα κόρνερ που εκτελούσε από τα δεξιά σε φάσεις.
    Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΣ φέτος νίκησε γαύρο του βορρά και διέσυρε τα σκουλήκια εκτός και αλογοτροφή εντός. Πολύ στιβαρή ομάδα, πιο ισορροπημένη από το Μπέο.

    Αναμενόμενα δύσκολη νίκη, αλλά νίκη. Με τη μισή ομαδα ντεφορμέ κιόλας.

  4. Ο/Η Netrino λέει:

    Ο απόφοιτος των ΤΕΛ Κολωνίας είναι επικίνδυνος,δεν του κόβει καθόλου ειναι ακριβως όπως τα εγραψε ο nektarios
    Σιγουρα χρειαζόμαστε δυο χαφ αλλά τι προπονητης είσαι αν δεν μπορεις να καμουφλάρεις τις αδυναμίες της ομάδας.

  5. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μπράβο στην ομάδα μας που κέρδισε ένα δύσκολο αντίπαλο εκτός έδρας,όσο στραβά και να άρχισε ξανά ο αγώνας για αυτήν.
    Ουφ πια με τους ”φιλάθλους” που χωρίς να δουν τον αγώνα, με περίσσια μιζέρια που κουβαλάνε μέσα τους και ως γνήσιοι ξερόλες σταυρώνουν τον προπονητή μας κάνοντας μαντεψιές για την απόλυση του και τον τρόπο που κάνει την ενδεκάδα.
    Έλεος πια, πηγαίνετε πιείτε κανένα ποτάκι να χαλαρώσετε και μετά τα ξαναλέμε.
    Ο κάθε Γιαννίκης θα κριθεί από το έργο του και μην ξεχνάμε ότι η καρέκλα του προπονητή στην ΑΕΚ είναι ηλεκτρική.
    Οι βαθμοί μετράνε όταν πέσει η αυλαία και κλείσουν τα φώτα.

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    Επειδή απευθύνεσαι σε εμένα:
    Δεν είμαι μίζερος. Δεν χρειάζονται υποδείξεις σε προσωπικό επίπεδο.

    Τον Γιαννίκη τον είδα θετικά. Βλέπω όμως ότι από την πρώτη ενδεκάδα που οι ΑΡΔ έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους φτάσαμε στο σημείο να πετυχαίνουν ενδεκάδα εύκολα. Κακό δείγμα. Βλέπω επίσης τις πιέσεις επαναφοράς της κλίκας. Στοχοποιούν συγκεκριμένους παίκτες σε δυο θέσεις για να επανέλθουν Σβάρνας και Μπακάκης. Όχι δεν είδα τον αγώνα, είδα τος φάσεις. Τι πιο εμφανές από την αλλαγή εκτελεστή στημένων; Δυο στημένα χωρίς Μάνταλο και η ομάδα έγινε επικίνδυνη. Ποσα 90’ πρέπει να δει ένας δίκαιος προπονητής για να του πάρει τα στημένα; Στα 50 θα δώσει και 2 ασίστ. Πόσες κάθετες έχει δώσει αυτός ο ποδοσφαιριστής; Ο Τσούμπερ εγκλωβίστηκε λόγω αυτού. Ο Τσούμπερ παίζει με τη μια, στο χώρο, ο Μάνταλος στριφογυρίζει.

    Ο Steven ίσως θυμάται ότι εμφανίστηκα υπέρ του Μάνταλου εδώ. Πλέον, δεν έχω υπομονή. Δεν θέλω να τον βλέπω. Και τελικά, πήραμε πρωτάθλημα γιατί έλειπε.

    Μακάρι να πετύχει ο Γιαννίκης. Μετά Χριστόν όλοι προφήτες είναι. Βλέπω ίδια, επαναλαμβανόμενα λάθη.

    Βλέπω ξανά το ίδιο έργο. Από την εφιαλτική νύχτα με τη Βελέζ που αυτός ο τύπος κρύφτηκε, περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα μας κάτσει ξανά στο σβέρκο. Εγώ όμως δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ ότι κρύφτηκε και μετά έκανε τον τραυματία.

    Καλή Κυριακή.

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν είδα το παιχνίδι,δεν έχω άποψη.
    Απλά συμφωνώ με τον “nektario” ο οποίος εύστοχα αναφέρει πως η πτώση του Τσούμπερ ταυτίζεται με την επανεισδοχή της Μανταλένας. Ειναι “συγγενικοί” οι χώροι που κινούνται. Ο ένας λειτουργεί με σβελτάδα, ο άλλος με την νοοοτροπία συνταξιούχου που μόλις έχει πάρει από το ΑΤΜ τη σύνταξη και κοιτάζει τριγύρω του τρομαγμένος. Ετσι “κουβαλάει” τη μπάλα. Οταν δει τα σκούρα,πέφτει κάτω και φωνάζει τον “αστυνόμο” με τη σφυρίχτρα. Ελεος με το πούστη.

    Τα αποτελέσματα “κάθονται” στον Γιαννίκη και αυτό είναι καλό βέβαια,αφού η ΑΕΚ είναι αυτή που κρατά καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
    Αυτα τα “ή έμπνευση του Γιαννίκη να βάλει τον Σάκχοφ στο τέλος” για να σκοράρει, θυμίζει θεία λειτουργία που συνέχισε μετά την διακοπή ρευματος, από το κέρι που άναψε ο νεοκόρος για να βλέπει τις προσευχές ο Παντοκράτωρ από τον τρούλο.
    Ελεος ξανά.
    Το ποδόσφαιρο είναι πρώτα ικανότητα,μετά ψυχολογία και κατόπιν κέρμα κορώνα-γράμματα. Δεν είναι ρώσσικη ρουλέτα.
    Πάρτε δυο κεντρώους που να μη χαμπαριάζουν,ώστε να “ράψουν” το χάσμα Ρϊο-Αντίριο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, καθώς και κανένα μπακακι καλό και όχι “Μπακάκια”.

    Συγχαρητήρια για τη νίκη. Η ομάδα-γενικά μιλώντας, εδώ και τρία χρονάκια,- θυμίζει ομάδα “πλασαρίσματος”. Να βρω νούμερο δηλαδή στην τράπεζα να σταθώ στην ουρά να προλαβω να φτάσω στον γκισέ πριν τις 2,γιατί περιμένει και η γρια στο σπίτι και θα κρυώσει η φασολάδα.
    ΜΗΔΕΝ πραγματική εξέλιξη.

  8. Ο/Η placebo λέει:

    σε Αυτό το μικρό το δέος θα ήθελα να αναφερθώ
    το ανάσκελο στο τίποτα &
    – μη νομίζεις ότι το αδικώ-
    σου δείχνω κατευθείαν ξανά πρός τον γκρεμό
    όπως θα ΄λέγαμε για μια ανάθεση απευθείας΄ για ένα έργο ή για μια οδό
    — για τον δύσμοιρο τον Μάνταλο ομιλώ ,που πάσχει σε λιτότητα και ποδοσφαιρικό μυαλό.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo : Τώρα κάθομαι και την ζωή μου αναμετρώ. Πόσο μεγάλη ήταν η φόρα, πόσο το πήδημα μικρό….
    Κανείς Μάνταλος δεν φταίει. Και καμία ΑΕΚ, που στην ουσία δεν υπάρχει.
    Έχουν ονόματα οι υπεύθυνοι που τρέχουν μια εταιρεία, έναν σύλλογο ή ένα σωματείο.
    Πόσα φορτώνουν επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν;
    Σαν το Σεραφείδιο, που ούτε κι ο ίδιος δεν ξέρει τι του προσάπτουν…

  10. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Άντε, πάμε για 2οι (???) φέτος. Το λες και πρόοδο.
    Ειδικά από τα χεσμένα βρακιά που εγκαταστάθηκαν και φέτος με τη Σέρβικη μαφία στα αποδυτήρια.
    Απόψε, νομίζω, επισημοποιήθηκε το τέλος της εποχής Σαββίδη.
    Το πήραν το πρωτάθλημα των Πρεσπών, τώρα επιστροφή στις παλιές καλές εποχές τριτοτέταρτων, τα ξαναλέμε σε 30-35 χρόνια (ζωή σε λόγου μας, ας είμαστε όλοι καλά να τους μελετάμε εδώ)…

  11. Ο/Η placebo λέει:

    @ Στιβεν
    καθαρά από εμπάθεια προς το πρόσωπο του , Άλλωστε με προσωπική του δήλωση πρίν χρόνια είπε , σε όποιον αρέσει αυτή η ΑΕΚ οί υπόλοιποι σπίτια τους , Κάπως έτσι σκέφτονται στόν (οργανισμό) και διατηρούν τέτοιους διάφορους Μάνταλους ,φαντάζομαι δεν είναι κι ο μοναδικός .

  12. Ο/Η Pontios λέει:

    Κερδίζει η ΑΕΚ στο 90′ τον ΠΑΣ που προηγήθηκε με πέναλτι – κωμωδία υποχρεώνοντας την να κάνει την ανατροπή: «Πήρε τεράστιο διπλό αλλά έχει θέματα προς επίλυση, προβλημάτισε ανασταλτικά κλπ κλπ».

    Κερδίζει ο ΟΣΦΠ με τεράστια δόση τύχης και διαιτητικής εύνοιας τον Μπέο (χαμένο πέναλτι Βόλου στο 10′, ακυρωμένο γκολ Βόλου στο 0-0, πέναλτι – μίκι μάους για τον οσφπ στο 80′) που έπαιξε με μισή ομάδα και διαβάζουμε: «Θρυλική νίκη, Μέταλλο πρωταθλητή, Ματιέ μου, τι γκόλ, Η καρδιά του θρύλου, Ανίκητος» και λοιπές μλκιες… Τελικά ο «ανίκητος» έπαιξε καλή μπάλα σήμερα ή σερνόταν;

    Τελικά τι ελέγχει η ΑΕΚ ρε μάγκες; Τη διαιτησία; Τα ΜΜΕ; Την ΕΠΟ; Για πείτε μας λίγο…

    Από την Καθημερινη

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo : Το κατάλαβα, κι απλά συνέχισα την σκέψη σου.
    Το τι είπε ο Μάνταλος δεν έχει καμία σημασία. Μιλάμε για φουκαρά, ίδιο με τον Σεραφείδη και τον Νεστορίδη. Και φυσικά δεν προσβάλω τίποτα, διότι δεν μιλάμε για τίποτα ήρωες αλλά απλά για παιδάκια που κλωτσάγανε κάποια μπάλα. Θα δεις τον Μάνταλο κάποτε να παρακαλάει να σφουγγαρίζει τα πατώματα…

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Εξακολουθείς να επιρρεάζεσαι. Άλλαξε το. Θα ζητάς να έχεις ομάδα καταρχάς. Θα κοιτάς πρώτα τα δικά σου. Πού πας μετά από 12 μεταγραφές, με Μάνταλο κουμανταδόρο, που μάλιστα είναι και κορυφαίος; Έχεις προπονητή ή προσπαθείς να φτειάξεις έναν τέτοιο για πιο φτηνά;
    ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Και σταρχίδια σου τι ελέγχει η ΑΕΚ. Με τι να το ελέγξει; Με την Ναυτεμπορική, την Δημοκρατία ή τις κλήσεις για συμβιβασμό του FBI; 15 μύρια θα δώσει η pwc. Σε λίγο έρχεται η Delloit. Μετά, έχει σειρά ο εγγυητής. Πώς να ελέγξει κάτι; Όπως ο Τσετσένος που πληρώνει κιόλας, ελέγχει τους μαλάκες εκεί πάνω; Άστο. Αθηναϊκή δημοκρατία λέγανε πάντα την πιο σκληρή παλιά δικτατορία.

  15. Ο/Η Dimitris λέει:

    Σιγά που θα γλύτωνε ο Steven Zuber. Και ο Sadio Mané να έρθει εκεί αριστερά, πάγκο θα φάει. Ζήτω ο Μάνταλος. Γήπεδο θα ξαναπάω όταν ξεκουμπιστεί (ο αρχηγός, όχι ο Zuber). Το τηρώ.

  16. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Μιας και έχουμε μια εικόνα Δεκέμβρη μήνα, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα οπότε οι αριθμοί δεν είναι κακοί. Έχεις μια ομάδα που θα βάλει 2.2 γκολ ανα ματς και ο πρώτος έχει μ.ο. 1,8 εκ των οποίων ματς στο ένα έβαλε 3 σε μας.

    Οπότε οι αριθμοί δεν είναι κακοί επιθετικά.

    Όμως όταν έχεις την πέμπτη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, δεν παίρνεις πρωτάθλημα ποτέ…

    Φυσικά θέλουμε ΧΑΦ αλλά μια απορία σχετικά με τον Βράνιες, τον έχει ευνουχήσει η Γελένα; Αυτός ήταν τρελός και πλέον είναι το πιο ήρεμο στοπερ της κατηγορίας. Πώς γίνεται να έχει πάει στο εντελώς αντίθετο άκρο;

    iPhone, iTypos, iApologize

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από ραοκ.στιβεν καλησπέρα έχουμε καιρό να τα πούμε ελπίζω να είστε όλοι καλά.θα ήθελα να σε ρωτήσω τι γνώμη έχεις για το παπά από την Κοζάνη.ποσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος ρε φίλε αν υπήρχαν και άλλοι.πιστευεις δεν πιστεύεις.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΟΚ : Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα. Την φωνή σου την θέλουμε. Για τον παπά έχω να πω οτι είναι μέσα στην λογική. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω οτι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Ούτε καν διαφορετικός.

  19. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εκεινη τη νυχτα,εκεινη τη νυχτα… που λεει κι ο Χιος ,εκεινη τη νυχτα λοιπον πριν ομως 39 χρονια,τυπωθηκε για πρωτη φορα και κυκλοφορησε το πρωι η εφημεριδα που εμελλε να παιξει καταλυτικο ρολο στα κοινωνικα δρωμενα της χωρας. Με το προσωπειο της αθλητικης,οχι με μαχαιρι,αλλα με μπαλτα εφτανε στο κοκκαλο της κοινωνικης σαπιλας. Η εφημεριδα που στην αρχη ολοι την χλευαζαν,μετα την σιχαινονταν,και στο τελος την επαιρναν ολοι. Μπορει να μην την αγοραζαν,αλλα την διαβαζαν ολοι.Στις αρχες της ,ηταν η χαρα της Σημανσης,μολις την επιανες αφηνες δακτυλικα αποτυπωματα παντου. Μετα εφτιαξε το πραμα,οπως φτιαχτηκαν και παρα πολλοι διαβαζοντας την. Κι αυτοι που χαλιοντουσαν ,εφταναν στα ορια της μαστουρας,πρωτα ” Ο Φιλαθλος” και μετα ο καφες ,ο πρωτος,ο πρωινος. Αντεξε οσο αντεξε,και πολυ θα ελεγα εγω,αφου ο Ελληνας θελει παντα εναν νταβατζη για να του λεει και ποτε θα παει για κατουρημα. Απο μονος του,δεν…. Και ηρθε ο Φιλαθλος ,και σου ελεγε , παρε αυτο και σκεψου το,δουλεψε το στο μυαλο σου, και κατεληξε καπου. Αλλα βαλτο το γαμημενο να δουλεψει ,να φερει στροφες, Απιθανα πραγματα για την εποχη εκεινη . Περαν της λογικης της αρβανιτοχωρας. Και καταφερε να την διαβαζουν απο τσοπαναραιοι μεχρι και πρωθυπουργοι.Γιατι ειχε κατι να σου πει.κατι αξιολογο που το απορροφουσες σαν σφουγγαρι. Υπηρχαν οι “τυχεροι” που μεγαλωσαν μαζι της. Υπηρχαν και οι αλλοι που εβγαζαν σπυρια μονο που την εβλεπαν,αλλα τις ματιες τις εριχναν αφου πανω απο ολα ο καθωσπρεπισμος. Μην χαλασουμε και το ιματζ ! Ριζωσε για τα καλα,εκει που ριζωνει καθε αξιολογο εργο.

  20. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΑ ΠΡΩΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΣΘΕΝΟΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΑΝΕ 2-3 ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΓΟΒΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΜΟΝΟ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΚΛΗΡΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟ 60. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΙΜΑΝΣΚΙ ΑΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΒΑΛΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΦΤΙΤΣ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΞΕ Η ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ Η ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΣΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΟΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ . ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΟΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΟΧΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.
    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ? ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΣΕ ΣΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ 15 ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν Καλησπέρα.
    Τι προτείνεις ως ευχή στις 31/12/2021?
    Ευτυχισμενο το …… συμπληρώνεις οτι θες.
    ΥΓ Το λάθος είναι που δεν συνελήφθησαν οταν έπρεπε Αισχύλος και Αριστοφάνης

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : …παρόν, όσο και όπου υπάρχει.