Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Πρώτη του Οφρυδόπουλου ( ! ) και κατέβασμα της ομάδας με 4-2-3-1. Τι να άλλαζε ο άνθρωπος με μία προπόνηση; Άσχετα αν τα είπε όλα για όλους ο Κυριακίδης : Λίγη ευθύνη αν μπορούσε να δεχτεί να πάρει ο καθένας….Νόμισε ο εγγυητής ότι δεν τον αφορούσε η δήλωση.

Και τι μπορούσε να αλλάξει και η ΑΕΚ; Την ψυχολογία της οτι έχει γίνει σάκος του μποξ από τον ΠΑΟΚ; Ή μήπως την βραδύτητα της στην εκδήλωση των επιθέσεων; Δύσκολα πράματα αυτά, ειδικά όταν στο πρώτο μέρος έχεις κορυφαίο σε μάτι για το γήπεδο τον Μάνταλο. Όταν στα χαφ σου επικρατεί ο τρόμος, κι όταν ακόμα κι ο Ρότα δεν ήθελε να βγάλει κάποια σέντρα.

Ήταν πολύ κουραστικό το ημιχρόνιο αυτό. Κακό ποδόσφαιρο μέχρι την μέση του. Ακόμα κι όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, δεν μπορούσες να το δεις μέσα στο γήπεδο. Απλώς το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε, άνοιξε λίγο τον ρυθμό μας αλλά όχι και την φαντασία μας. Η μπάλα θα πήγαινε στον Μάνταλο μπας κι αλλάξει καμιά μπαλιά της προκοπής είτε στον Μοχαμαντί για να βγει η σέντρα. Εν πάση περιπτώσει είδαμε ένα γκολ μας, μια τεράστια ευκαιρία του Μάνταλου εξ επαφής και φυσικά και την ισοφάριση μας, αφού φαίνεται οτι οι παίκτες μας ούτε σωστό τείχος δεν μπορούν να κάνουν. Άκου να ανοίξουν…

Κάτι άλλο να πούμε δεν υπάρχει. Τακτικά εννοώ και παικτικά. Αυτό που έβλεπες είναι το μούδιασμα και τον φόβο. Την δυσκολία να βγει η μπάλα από την άμυνα. Την φλυαρία για κάποια πιθανή εκτέλεση. Και φυσικά καταλάβαινες οτι το ισόπαλο αποτέλεσμα ερχόταν επειδή ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Που όμως δεν άλλαζε την σίγουρη πρόβλεψη για το τι μπορεί και τι θα κάνει η ομάδα μας. Κι ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση, είχε δώσει το γήπεδο και σου έλεγε : Παίξε ρε. Γνωρίζοντας την αδυναμία μας αλλά και βλέποντας και την κακή ημέρα κάποιων κομβικών παικτών, όπως του Τσούμπερ και του Αραούχο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράματα γίνανε ακόμα πιο εξόφθαλμα σε σχέση με αυτά που έγραψα. Ο ΠΑΟΚ πήγε σε μια λογικότατη διπλή ζώνη άμυνας και στην ουσία γέλαγε με την ΑΕΚ. Πραγματικά γελάς με μια ομάδα που δεν ξέρει τι να κάνει το γήπεδο και την μπάλα. Να πω οτι χρειαζόμασταν σχεδόν τρία λεπτά για να κατεβάσουμε την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Να πω για τα τόσα κόρνερ, που από ένα σημείο και μετά, τα παραχωρούσε επίτηδες ο αντίπαλος. Να πω για το παράλληλο ποδόσφαιρο ή μήπως να πω οτι την ώρα που έπρεπε να σεντράρεις, ψάχνανε όλοι τον Σιμόες.

Όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟκ έψαχνε μια καλή αντεπίθεση, χωρίς όμως και να καίγεται. Ήταν πολύ κουραστικό το θέαμα, χωρίς ρυθμό, χωρίς φαντασία και χωρίς τελικές ! Ο Οφρυδόπουλος έκανε ό,τι αλλαγές  υπήρχαν και μέχρι και σύστημα άλλαξε, όμως το αποτέλεσμα για τα μάτια μας ήταν πάμφτωχο. Η ΑΕΚ ήταν ανήμπορη. Χωρίς νεύρο και πολύ ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Σχεδόν ομοφοβική με το ποδόσφαιρο. Κι αυτό είναι το χειρότερο για το μέλλον. Διότι τι θέλει να κάνει στα μπαράζ; Αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα. Αυτό είναι θέμα του εγγυητή, που διέλυσε άλλη μία δική του εταιρεία. Κάτι άλλο δεν χρειάζεται να πούμε. Συλλυπητήρια….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Pontios λέει:

    Σήμερα το βράδυ έγινε συνάντηση με τον ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ,πηγαμε 6 άτομα για να δούμε και να μας πει τι θα κάνει με την ΑΕΚ ,να σας πω την αλήθεια δεν έγινε καλη συζήτηση.
    Δεν ακούσαμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορες
    Το αστείο είναι ότι μας είπε ότι η ομάδα έχει γκίνια.Απίστευτο !!!
    Στην ουσία μας είπε τα ίδια ,δηλαδή ότι έχει κάνει λάθη ,ότι θα φέρει έναν καλο προπονητή το καλοκαίρι,του ειπαμε για τα στελεχοι και μας είπε οτι θα διώξει πολλούς το καλοκαίρι και θα φέρει άλλους .
    Του ειπαμε ότι αυτά τα ακούμε κάθε χρόνο και όλο τα ίδια γίνονται.
    Μας είπε ότι θα κάνει μια ακόμα προσπάθεια το καλοκαίρι να φτιάξει την ομάδα , υποτίθεται πιο σοβαρή και ότι αυτό μπορεί να κάνει.
    Από τη μια μας είπε ότι θα φτιάξει το γήπεδο και μετά από ένα χρόνο θα φύγει και μετά μας είπε ότι στο γήπεδο θα φτιάξει ομαδάρα ,τι να πω;;;
    Στην ουσία πάλι θα δούμε το καλοκαίρι.

  2. Ο/Η Αλεξης λέει:

    ασε μας ρε χαλβα που ειχες και συναντηση. παπατζη

  3. Ο/Η Μελισσανιδης λέει:

    Στη συνάντηση είχα έρθει και εγώ; Εγινε πριν τη καρπαζια μ το ΠΑΟΚ η μετά; πες μου να ξέρω τι να λέω αμα με ρωτήσουν.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς
    Πόντιε στη συνάντηση με τον εγγυητή μήπως σας κέρασε και περγαμόντο?

  5. Ο/Η @Pontios λέει:

    @αλεξης
    Κανε καμία φούσκα με τη μυξα σου.

    Η συνάντηση έγινε πριν το ματς με το παοκ.

    @Μελισσανιδης
    Εσυ να κάνεις αυτό που έγραφε το πανό μαζί με τους υπόλοιπους.

  6. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Πρώτη φορά είπα να πάρω τον μικρό να ρθούμε Ελλάδα και να πάμε στο γήπεδο να δει τουλάχιστον την κιτρινόμαυρη.

    Αμ δε… δεν έχουμε ΑΜΚΑ λέει… Αν έχετε tips στείλτε ένα μήνυμα 🙂

  7. Ο/Η Pontios λέει:

    @ανωνυμος

    Δεν συναντήθηκα εγώ πήγαν τα παιδιά από την οργάνωση.

  8. Ο/Η Μελιτζανιδης λέει:

    Ρωτάω γιατι τη μια λες συναντηθηκαμε βραδυ τη άλλη λες πριν το παιχνίδι.
    Επειδή το ματς ξεκίνησε 8:30 άρα βρεθήκατε κανα δίωρο πριν τουλάχιστον, πόσο βράδυ νομίζεις ότι με είδες; Τι ώρα βραδιάζει στο Ποντο; Στις 6; Ήταν αργά στον ύπνο σου η ξημέρωμα;
    Στην αρχή λες ΠΉΓΑΜΕ τώρα μας λες πήγε η οργάνωση.
    Αστο ρε Ποντιε (όνομα και πράμα) σε πειράζω χαλάρωσε. Ο Μητσικωστας είμαι και ντύθηκα μεγιστάνας για τη “συναντηση”. Τι νομιζες; μόνο εσύ θα λες μαλακιες;

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από paok.εγω πάντως εδώ πάνω έμαθα ότι στη συνάντηση ήταν και ο χρυσανθος(ένας είναι ο Χρύσανθος)και είπε το η θάλασσα φουρτούνα εττον για συμβολικούς λόγους.ψεμματα μας λέγανε τόσα χρόνια οι αθλητές ότι ήταν πεθαμένος.

  10. Ο/Η Pontios λέει:

    Άστο ρε μεγάλε μην ασχολείσαι.
    Αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν εσυ μην ασχολείσαι.

  11. Ο/Η Μελιτζανιδης σκορδαλιάς λέει:

    Σιγά μην ασχολούμαι ρε Πόντιε με τις φαντασιώσεις σου που σε 3 γραμμές τα έχεις πάρει 5 φορές πίσω.Στο ψιλό σε έχουμε πάρει όλοι και νομίζεις ότι βρέχει ρε κακόμοιρο.Την άλλη εβδομάδα σου έχω κανονίσει να βρεθείτε με το Βαρδινογιάννη και το Κόκκαλη θα είμαστε καρέ να παίξουμε καμμιά ξερή. Είχε προσφορά στις 3 μάσκες τις 2 δώρο με 50 ευρώ για τις Απόκριες και πήρα μπόλικες. Έχω να σου ρίξω συνάντηση να φαν και οι κότες. Όλους τους μεγιστάνες θα σου κάνω να ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Μέχρι και Άραβα κροίσο μαζί με Τσάκα, αυτός μου εχει μείνει από τότε με το Παναθηναϊκό. Είχα και Ρωσσοποντιο αυτόν τον Καλτσιδα που μας έλεγες ότι είχες και εκεί πληροφορίες από μέσα, αλλά πλέον δεν είναι της μόδας, έφαγαν πόρτα οι επενδυτές του Πόντου με τα ρούβλια.
    Με εκτίμηση, Γιώργος Μητσι.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από paok.εμεις πάντως πήγαμε στο Μακεδονία Παλλάς αλλά ο έτσι ήταν στο Πόρτο Καρράς.πουτανα τράπουλα νέας δικαστές.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από.paok.χα.χα.μας δικασες

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Πόντιε θα σου πω εγώ που είμαι της ίδιας συνομοταξίας με τον Μελιτζανίδη. Ομάδα μην περιμένεις, ο πρωτομάστορας είναι της εποχής του λίθου.

    από εκεί και πέρα ένα πράγμα μένει, αν ο πρωτομάστορας όταν παραδώσει έχει την ομάδα χωρίς βάρη-χρέη(πράγμα που αμφιβάλω), τότε ΝΑΙ έχει πρόσημο ρέζους θετικό. Αν όχι φασκελοκουκούλωστα, με πιάνεις?

    τα δε αγαπητά ξαδερφάκια του μπαοκτήδες κλάφτους