ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Στο σημερινό (τελευταίο) παιχνίδι της κανονικής περιόδου παιζόταν η παρουσία μας στις ευρωπαϊκές θέσεις (sic) και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μην εξαρτόμαστε απο τα μαγειρέματα των υπολοίπων. Έτσι διατηρηθήκαμε στην 3η θέση παρόλη τη νίκη (lol) του Άρη απέναντι στον γαύρο.

Η ομάδα μας κατέβηκε με κάτι σαν 4-2-3-1 με Χατζησαφί στα χαφ μήπως και τσουλήσει η μπάλα λίγο καλύτερα.

Όντως υπήρχε μια σχετική βελτίωση στην κυκλοφορία, όμως στο κέντρο υπήρχε μόνο ένας Σιμόες που έτρεχε και δεν έφτανε ως συνήθως.

Παρόλα αυτά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τον Αραούχο στο πρώτο 20λεπτο και στη συνέχεια σκοράραμε.

Ο Αστέρας δεν απείλησε και γενικότερα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Στο Β’ ημίχρονο μας ισοφάρισαν απο (τι άλλο?) μια στατική φάση, τη μόνιμη πληγή της ομάδας τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Οφρυδόπουλος έδειξε να αντιδρά απο νωρίς και έκανε κάποιες λογικές αλλαγές μήπως και αλλάξει την εικόνα του αγώνα αφού μετά το γκολ που δεχτήκαμε αρχίσαμε να βαλτώνουμε και πιο πιθανό έδειχνε πως θα δεχτούμε και δεύτερο γκολ παρά πως θα βάλουμε.

Παρόλο που οι αλλαγές δεν μας βγήκαν ιδιαίτερα, τελικά ισοφαρίσαμε μετά απο κόρνερ με κεφαλιά του Τζαβέλλα και κάπως έτσι κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, αφού ο Αστέρας έμαθε τα αποτελέσματα των υπολοίπων και ουσιαστικά παράτησε το παιχνίδι.

Ολα καλά λοιπόν, πάμε για play-offs για να δούμε τι θα καταφέρουμε.

*Μη ξεχάσω και την “παραίτηση” Βασιλομπίλαρου, αφού πρώτα μας έκανε τη δουλίτσα με το ρουφιανιλίκι στο δικαστήριο του Βρωμοκωλάρωφ.

Συγχαρητήρια

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.