ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Μετά και το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο της υποχρεωτικής πώλησης,όπου τα προιόντα της Pfizer εγιναν ανάρπαστα και εξαφανίστηκαν από τα ράφια από δισεκατομύρια ενθουσιασμένους πελάτες, φάινεται ότι βρέθηκε η λύση για την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη μετά και την τελευταία συνάντηση των υπουργών οικονομικών της Ε.Ε.

Ηδη πολλές εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στον σχεδιασμό. Μεταξύ αυτών η Coca-Cola, η Αdidas, η Μercedes Αple, General Motors, Porsche κλπ.
Mε ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις λοιπόν, το “mandate selling” προχωρά με γοργους ρυθμούς.

Ηδη σε πολλές χώρες καθίσταται υποχρεωτική η κατανάλωση Coca-Cola,τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα ανά νοικοκυριό.
Σε νομούς της Μακεδονίας ,ξεκίνησαν πιλοτικά οι πρώτες υποχρεωτικές διανομές εισητηρίων Ferry Boat Ζάκυνθος-Κεφαλονιά με τους πολίτες να δηλώνουν ευχαριστημένοι για αυτήν την νοηματική διασύνδεση της Μακεδονίας με τα Επτάνησα. “Νοιώθω ήδη τα πόδια μου στην αμμουδιά” δήλωσε ο Θράσος Γουργουμέλος, κάτοικος της Φλώρινας.
“και μονο στη σκέψη της υγρασίας,σκούριασε το ψαλίδι για τα γίδια” εξομολογήθηκε άναυδος βοσκός της Πιερίας.

Στη Ρουμανία, κάθε οικογένεια είναι υποχρεωμένη πλέον να προμηθευτεί εντός ένός μηνός,μια Mercedes Ε Class. Με χωρητικότητα πορτμπαγκαζ άνω των τριων πτωμάτων.

Στην Κροατία,κάθε κάτοικος θα πρέπει να προσέρχεται τρεις φορές την εβδομάδα σε ειδικό κέντρο από όπου θα υποχρεούται να παραλαμβάνει τρία ζευγάρια παπούτσια αξίας 200 δολαρίων έκαστο,δωρεάν φυσικά,αφού προηγουμένως ο πολίτης παραχωρήσει τα περιουσιακά του στοιχεία στο κράτος.
Μονη υποχρεώση του είναι να μη περπατά πάνω από 3 χιλιόμετρα με το ίδιο ζευγάρι.Διαφορετικά αυτό θα εκρύγνηται και αν αυτός επιζήσει, θα παίρνει αναπηρική σύνταξη 25 ευρώ το τρίμηνο.

Στην Τσεχία,κάθε κάτοικος άνω των 11 ετών,έχει υποχρέωση να αποκτήσει ένα I Phone τελευταίο μοντέλο, “δωρεάν” φυσικά, υπό την προυπόθεση ότι στην οικογένεια υπάρχει θηλυκό μέλος, από 15 ως 40 ετών η οποία δύναται να εργαστεί ως κονσομασιόν σε κρατικό μπαρ.

Χιλιάδες κάτοικοι της Εσθονίας ήδη υποχρεώθηκαν να αποκτήσουν από ένα ρολοι Cartier βάζοντας με χαρά υποθήκη το σπίτι τους.
Ηδη,αποστέλονται τα πρώτα καλάσνικωφ στους πολίτες που έλαβαν ειδοποίηση από την κυβέρνηση της Αλβανίας και στην Αυστρία,θα ειναι υποχρεωτική η αγορά δύο F-35 σε κάθε χωριό άνω των 500 κατοίκων.

Και τέλος, σε μια εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου,δοκιμαστικά, 127 εκατομμύρια Ινδοί παρέλαβαν τις νέες κελεμπίες Versacε,συνολικού κόστους 65 μόλις δισσεκατομυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της επόμενης 10ετίας ευτυχώς.

Λύσεις υπάρχουν. Απλώς μερικές φορές τα προβλήματα δεν είναι τα κατάλληλα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  1. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ημουν απολύτως βέβαιος ότι ο φίλος μου Χρήστος το έχει πιάσει το νόημα για τα καλά.
    Πως αλλιώς μπορούσε να έχει γίνει ,όταν εκεί που βρίσκεται η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική ,από αυτήν της πέριξ ημών χωματερής.

    Έχω μία επιφύλαξη για τις χώρες Κροατία και Ρουμανία,καθ’όσον κάτι πληροφορίες μου λένε ότι εκεί τους έχουν γράψει κανονικά στ’ αρχίδια τους…Με ότι συνεπάγεται αυτό.Μπορεί να μου τα μετέφεραν και λάθος…Δεν βαριέσαι…Εμείς να περνάμε καλά κι ας πάνε να γαμηθούν τα υπόλοιπα.

    Να είσαι καλά βρε…Οαση ει…