ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο, με κόσμο, φωνή, παλμό και ποδοσφαιρικό φανατισμό, η ΑΕΚ μπήκε με το 4-3-3 και τα μετρημένα κουκιά της. Αυτήν την φορά είχε σέντερ φορ τον Γκαρσία, που φυσικά ήταν ανύπαρκτος. Οι δυό αντίπαλοι ήταν πολύ νευρικοί και αγχωμένοι και στην ουσία προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τα εκατέρωθεν όπλα.

Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε ένα κάκιστο θέαμα, χωρίς ρυθμό. Σαν παιχνίδι ήταν να μασάς και να φτύνεις. Οι άμυνες κυριάρχησαν – κορυφαίος σήμερα ο Μήτογλου –  και δεν άφησαν να δημιουργηθούν ευκαιρίες, με δύο εξαιρέσεις : Μια σούπερ ευκαιρία του Γκαρσία σε άδειο τέρμα και μια δοκαράρα του Άρη στο τελευταίο λεπτό. Έτσι όπως κατέληξε το σκορ, κρίνεται δίκαιο αφού οι δυό ομάδες πήραν κουλουράκια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Τα κουλουράκια οφείλονται στην καταπληκτική απόδοση του Σιμάνσκι, που έκοψε στη μέση τον Άρη, και στην ανυπαρξία του Μάνταλου και του Γκαρσία σε κάποιες προσπάθειες αντεπίθεσης ή τακτικής επίθεσης. Συνολικά η ΑΕΚ κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της αλλά ήταν διστακτική στην εκτέλεση. Όπως ήταν ξανά αργή στο κατέβασμα της μπάλας από την περιοχή της.

Ο Άρης, που έπαιζε για δυό αποτελέσματα,  ήταν τακτικά σωστός και δεν ήθελε να πάρει ρίσκα. Πολύ σωστά. Όλα αυτά όμως έφτιαξαν ένα πρώτο μέρος που ήταν διαγωνισμός λαθών και φάουλ. Μαζί με την νευρικότητα των παικτών και τις πολλές διακοπές, εντάξει το λες και ντέρμπυ το παιχνίδι, μας κούρασαν ιδιαίτερα. Όπως μας κούρασε και το ότι η ΑΕΚ πάντα θα κάνει ένα χαζό λάθος, που από καθαρή τύχη δεν την έφερε πίσω στο σκορ. Σίγουρα όμως κουραστήκαμε από το κακό θέαμα και από τις δυό τελικές όλο κι όλο σε ένα ημιχρόνιο.

Στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε η χαρά της πουτανιάς της μπάλας. Ο ανύπαρκτος Γκαρσία, έβαλε δυο γκολ. Χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο, χωρίς να έχει αλλάξει η εικόνα του πρώτου μέρους. Η ΑΕΚ έδειχνε να έχει βρει πορτοφόλι. Δεν ήταν και μικρό πράμα να έχεις προηγηθεί με τέτοιο σκορ.

Ο Άρης έδειχνε πελαγωμένος. Ο χρόνος κύλαγε και δεν μπορούσε να στρώσει το παιχνίδι του. Από την άλλη όμως μεριά, την δικιά, γινόταν ό,τι ήταν δυνατόν για να φάμε γκολ. Επιπολαιότητα και τρομερή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Σε παιχνίδι που έπρεπε να είσαι το αφεντικό κι απλά να διαχειριστείς τον χρόνο και την μπάλα. Λάθη επί λαθών, σχεδόν αβίαστα.

Δεν ήθελε και πολύ για να γυρίσει η πλάστιγγα, όσο κι αν προσπάθησε ο Οφρυδόπουλος να διορθώσει τα πράματα. Δεν ήταν πλέον δικό του θέμα, όσο κι αν χάρηκα που ξεφτίλισε τον Μάνταλο, που εύχομαι να μην ξαναπαίξει στην ομάδα μας. Ήταν θέμα παικτών, δύναμης και ψυχολογίας. Μια ψυχολογία η οποία ισοπεδώθηκε με την μείωση του σκορ, και η οποία μετά την ισοφάριση, έγινε ήττα ντροπής, πραγματικό ναυάγιο. Κάτι το απίστευτο για μια ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη και η οποία θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη.

Αν φύγω όμως από αυτά, μπορώ να πω οτι το παιχνίδι έγινε σπουδαίο. Με ένταση, σασπένς, και νευρώδη ρυθμό. Οπότε μας κράτησε σαν θέαμα, παρά αυτά τα συναισθήματα που λογικά διέλυσαν κάθε Αεκτζή. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Είσαι δυό γκολ μπροστά. Και τρέμεις. Και δεν μπορείς να καταπιείς την μπάλα. Όταν βγαίνεις μπροστά, δεν βάζεις κι άλλο γκολ. Όταν πας να αμυνθείς, τρέμουν τα πόδια σου, παρόλο που σε κρατάει δυό φορές ο Στάνκοβιτς.  Αυτά και μόνο αυτά, είναι ικανός οδηγός για τις μεταγραφές σου.

Κουράγιο παιδιά. Αυτά έχει η μπάλα. Και αυτά μπορεί να σου δώσει μια ομάδα κακή, ηττοπαθής, κακοσχεδιασμένη και χωρίς προπονητή. Δεν αξίζαμε την Ευρώπη. Αν την παίρναμε διότι ίσως κατέρρεε ο Άρης, θα ήταν απλά μια ένεση χρημάτων στον εγγυητή. Η ΑΕΚ δεν μικραίνει επειδή δεν θα πάει στην Ευρώπη. Ας βάλουν τον κώλο τους κάτω όσοι μείνουν για τη νέα ημέρα, κιας δουλέψουν. Πρώτη τους δουλειά είναι να φύγουν οι άχρηστοι. Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Να φύγουν αυτοί που πότισαν με μοιρολατρία αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στον Σιμάνσκι και στον Μήτογλου. Άξια θα συνεχίσουν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός.Απ’το πρωί εποπτευαμε τα έργα.Σίγουρες πληροφορίες από κεφτέδες αλλά και…σαμπρακους!Μέγιστη πίκρα!

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ενταξει Στηβεν,δεν μικραινει γιατι δεν βγαινει ευρωπη. Μικραινει γιατι οι εμφανισεις της εδω και χρονια,δεν δινουν ελπιδα,χαρα, στον κοσμο της. Μια κακομοιρια, μια μιζερια, ενα πραμα να μασας και να φτυνεις . Μια φλατ κατασταση,που σε σιγουρευει πως καθε καινουργια ποδοσφαιρικη χρονια θα ειναι ιδια και χειρωτερη. Μενεις εκτος,γιατι δεν κρατησες το 0-2 ,και δεν το κρατησες γιατι πλεον δεν εχεις μεταλλο σαν ομαδα. Ειμαι σιγουρος πως πολλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ , επαιξαν 1 στο στοιχημα στο 65` (εδινε 100). Διπλα μου , 2 ατομα επαιξαν απο 100 ευρω. Αεκτζηδες που απαξιωνουν το 0-2 γιατι ειναι σχεδον σιγουροι πως η ομαδα δεν εχει τα κοτσια να το κρατησει. Αυτο εχει φυτευτει για τα καλα στα κεφαλια μας,δεν ειναι ψεμματα. Δεν μικραινει γιατι εχασε την Ευρωπη, εχει μικρυνει εδω και χρονια .Και παμε του χρονου με ευχες,με προτροπες….Καταντια !

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΕΙ….με χάλασε αυτό, αλλά άμα πω ότι μόλις έγινε το 1-2 μέσα μου ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Ο Άρης το μόνο που έκανε ήταν 3 παίκτες μαζεμένοι στο 60, απλά έφεραν τη μπάλα στην περιοχή μας και είχαν ενέργεια και ψυχολογία. Όταν παίζεις με 13 παίκτες, κακοποιημένους όλο το χρόνο, η κατάρρευση είναι από πολύ πιθανή έως και βέβαιη.
    Απόψε έκλεισε οριστικά ο κύκλος της ΑΕΚ της Γ Εθνικής. Πήρε και 1 πρωτάθλημα, έκανε και μία καλή πορεία, έβγαλε και τα λεφτά για το γήπεδο με το τσου λου, αυτά.
    Έκλεισε κι ο κύκλος του εγγυητή, σε λίγους μήνες θα μπει μία άλλη ομάδα στην Αγιασοφιά.
    Η ομάδα που θα βγει του χρόνου Ευρώπη και θα πουλήσει στο επόμενο κορόιδο
    Ευχομαι απόψε αυτό να έγινε κατανοητό και από αυτόν, διότι μόνο αυτός δεν το καταλαβαίνει.
    Προσωπικά, εάν παραμείνει ο Μάνταλος, ούτε στο ίντερνετ, από εδώ στα ξένα, δε θα τη βλέπω.
    Δε με νοιάζει αν φύγουν και 10 και μείνει αυτός.
    Εγώ νομίζω ότι απόψε ήταν για καλό, εφόσον φύγουν ΟΛΟΙ, Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημάτος, Μάνταλος.

    Και ξεκινάμε πάλι από τις στάχτες και τα χαλάσματα, ΑΕΚ είμαστε…πείτε μου ομάδα που έπεσε Γ Εθνική και σε 5 χρόνια πήρε πρωτάθλημα.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το ΑΕΚ=Ελλάδα,μάλλον θα πρέπει να μετατραπεί σε ΑΕΚ=Μελισσανίδης.
    Και οι δυο εντός συνόρων. Ενδον.

    Ο ορισμός της κηδείας.
    Ελπίζουμε να γινει γερό ξεσκαρτάρισμα (αυτό είναι το πρωτεύον) και κατόπιν να έρθουν 5-6 ακόμα της προκοπής.Μπας και ξεκολλήσει το κάρο από το τέλμα που το έστειλε- εσκεμένα- ο Ιουστινιανός της Κοκκινιάς.
    Ο Μαρινάκης χόρτασε, ο Ιβαν εξαφανήσθει,πάρε μερικούς πάικτες της προκοπής,ώστε του χρόνου να την πουλήσεις πρωταθλήτρια.Να κονομίσεις και συ για να ανοίξεις ακόμα μεγαλύτερο λάκο.
    Απλά τα πράγματα.

    Αρκετοί υποστήριζαν: “μα είναι δυνατόν να μπούμε στο νέο γήπεδο και να λείπουμε από Ευρώπη”;
    Σα να λέμε “αγόρασα κοστουμι και θα λείπω από το πάρτι των Δελιγιώργιδων”;
    Βρε τί μας λες. Κοίτα κόψε τα νύχια σου πρώτα και κατόπιν βλέπουμε για κάλτσες…

  5. Ο/Η Bourekaki21 λέει:

    Κουράγιο κάνουμε 4 χρόνια τώρα! Φτάνει πια…! Δεν πάει άλλο! Εννοείται για μένα ο μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που έκανε μικρή την ΑΕΚΑΡΑ μας (γιατί μην κοροϊδευόμαστε….., γίναμε αεκάκι) είναι πρώτα από όλα ο τίγ(λ)ης. Το φάγαμε το παραμύθι με το γήπεδο και το χωνέψαμε 100 φορές! Όχι όμως άλλη ενοχή! Απ´την άλλη, οι μόνοι παίχτες που αξίζει να μείνουν στην ΑΕΚ είναι Στάνκοβιτς, Αραούχο (κι αυτός όχι γιατί θα αποδώσει καλά την νέα σεζόν, αλλά γιατί φέτος προσπαθούσε μόνος του), ο Κρικόβιακ (αν και αυτός δεν πρόκειται να μείνει με τίποτα) και φυσικά ο Γαλανόπουλος! Όλοι οι άλλοι τον π…….!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πότε θα ειδοποιήσει είπαμε?

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος : Συμφωνούμε σε όλα. Μια μικρή διόρθωση : Όχι κορόιδο. Λαμόγιο ήθελες να πεις.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Bourekaki21 : Ξέρω οτι φταίνε οι πάντες. Όμως Ο Σιμάνσκι, ο Βράνιες, ο Μήτογλου, ο Σιμόες ο Τσούμπερ δεν είναι για πέταμα. Και οι Ιρανοί ανεκτοί είναι. Το πρόβλημα είναι αλλού : Στην νοοτροπία. Κι αυτή θα είναι πάντα του ιδιοκτήτη. Του εκάστοτε εννοώ.

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Θα συμφωνήσω πλήρως με τον Steven στο θέμα της νοοτροπίας. Φυσικά χρεάζονται καλές προσθήκες αλλά μεγάλο μέρος του ρόστερ δεν ειναι για πέταμα. Εχει αξία, η οποία έχει…απαξιωθεί.
    Το μεγαλύτερο προβλημα είναι η ηττοπαθεια. Και αυτή πηγάζει απ΄την διοίκηση “(δείτε τα πρόσωπα που την απαρτίζουν,εννοώ και φυσιογνωμικά κι όλας και φυσικά φτάστε μέχρι τον αποκαλούμενο “μεγαλομέτοχο”, ο οποιος έχοντας κάτσει πίσω-λόγω επιχειρηματικού κυνηγητου και άλλων οικονομικών…εκκρεμοτήτων,μοιάζει ολοένα και περισσότερο με το “πουλέν” του,τον Μάνταλο. Οπως και κεινος, κωλοκάθεται κάθε τρεις και λιγο στο χορτάρι και σηκώνει τα χεράκια προς τον διαιτητή ζητώντας,παρακαλώντας μάλλον κάποιο φάουλ. Φάουλ είναι ο ίδιος φυσικά.Και φυσιογνωμικά και σαν χαρακτήρας.

    Εχετε δει,θυμάστε ποτέ τον Μάνταλο να διαμαρτύρεται ΟΡΘΙΟΣ; Ποτε. Ξαπλωμένος χάμω μυξοκλαίει. Σα να βλέπεις το Μελισσανίδη να μιλάει στο τηλέφωνο με Αμερικανό εισαγγελέα.
    Δεν είναι τυχάιο που ταιριάξανε τα χνώτα τους,αν και-φαινομενικά- διαμετρικά αντιθετες ιδιοσυγκρασίες.

    Αυτη η “Μανταλιτιδα” έχει τρυπήσει τους τοίχους στα αποδυτήρια. Σα μούχλα έχει καλύψει τα πάντα.
    Μεγαλομέτοχος και αρχηγός ομάδας και οι δύο με τα ζητιανόξυλα στα χέρια,έκαστος δια δικούς του λόγους.
    Μετέτρεψαν την ΑΕΚ σε Καϊλα.
    Κλαίγοντας ζει ο Μελισσανίδης κατα βάση τα τελευταία χρόνια.Επιείκεια ζητά.Μη τιμωρία. Το αυτό και το “Μανταλαίικο” στην ομάδα. Κλαψουρίζει με την είσοδο απο τη φυσούνα.Το αυτό και τα ριμαδοsites που μοιράζουν μαντήλια στους αναγνώστες καθε μερα να συλληπηθούν μα ζί με την διοικηση και την ομάδα.
    Ολοι μαζί,αντάμααπό πάνω ως κάτω,από πρόεδρο και στελέχη,ως τον τελευταίο αναπληρωματικό,ως τον τελευταίο “δημοσιογράφο”-μοιρολογίστρα.
    Απαντες παριστάνουν τις ρηγμένες,τις απατημένες,τις ορφανές και κατατρεγμένες.
    Ετσι βγάζουν τα προς το ζειν,χρόνια τώρα.
    Ο ατσαλένιος αετός σας μάρανε. Εχετε μεταξωτούς κώλους; Οχι.

    Εκει στο νεο γήπεδο,στις ωραίες μαρκίζες,εξωτερικά,μαζί με τα “δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ” και τα “φτιάξαμε την Ελλάδα” βάλτε και ένα: “δώσε ένα μπέναλντι κυρ διαιτητά,τόσο κόπο κάναμε να έρθουμε με το ΚΤΕΛ εδώ πέρα να πούμε…”
    Κλαψομούνιδες.

  10. Ο/Η JF λέει:

    Εγώ προσωπικά ανακουφίστηκα με την ήττα χθες. Με νίκη εχθές θα διαβάζαμε πάλι για “μάξιμουμ 4-5 προσθήκες” και για “ρόστερ που αδίκησε τον εαυτό του”. Όχι ότι περιμένω κάτι καλύτερο τώρα, για 1-2 βδομάδες θα κράζουν όλοι για τα μάτια του κόσμου και μετά που θα έχουν ηρεμήσει πάλι κάπως, όλοι θα γλύφουν την Προεδράρα μας.
    Θα “παραιτήσει” ο γατούλης 4-5-6 στελέχη , θα φέρει κάποιον “κοινής αποδοχής” (Ντέμης?) “δίνοντας του τα κλειδιά” για να κατευνάσει τα πνεύματα και τέλος. Άλλωστε το έχει ξανακάνει στο παρελθόν με Μανόλο, Ίβιτς, Μπάγεβιτς κλπ. Χιλιοπαιγμένο το εργάκι. Τόση πρεμούρα πάντως να βγούμε Ευρώπη από όλους δεν την καταλαβαίνω, λες και φέτος κάναμε καμιά πορεία.
    Αισιόδοξος δεν είμαι ούτε για του χρόνου, εδώ δεν έχωσε λεφτά να στηρίξει πρωταθληματική ομάδα που από το 18 και μετά λέμε κάθε πέρσυ και καλύτερα. Δεν έβαλε λεφτά ούτε όταν παντελόνιασε τα λεφτά απ’το Champions League και το Europa που είχε έσοδα με το τσουβάλι.
    Είναι επικίνδυνος.

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα σε όλους. Γράφω πολύ προσεκτικά, δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν ή να περάσω κάποιο μήνυμα απαξίωσης, ανωτερότητας ή εξυπνάδας. Επέλεξα να δω την Λίβερπουλ και μόνο χθες. Μαζί και ο μεγάλος μου γιος που βλέπει μόνο Λίβερπουλ και χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή του από τις προσλαμβάνουσες που έχει από εμένα.

    Χάρηκα ιδιαίτερα με τον εαυτό μου χθες. Ούτε φαρμάκι, ούτε τίποτα. Διαβάζω τα σχόλιά σας, τους ΑΡΔ, λαμβάνω μηνύματα από φίλους. Όλοι και όλα σχεδόν τα ίδια. Φταίνε οι παίκτες, τα στελέχη (εδώ γελάμε), ο σκιώδης (κι εδώ γελάμε) Γιαννάκης Παπαδόπουλος και άντε ας πούμε, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

    Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μην πάω στο νέο γήπεδο όσο παραμένει στην ΑΕΚ μας αυτός ο βρωμιάρης, αλλά δεν θα πάω. Ναι, εγώ που επανήλθα το 2013, βοήθησα σε ένα σημείο σε κάποια έξοδα τις 3 πρώτες χρονιές, έδινα σαν μαλάκας χρήματα κάθε χρόνο για διαρκείας για να ακούω δικαίως πόσο μαλάκας ήμουν, έφτασα στο σημείο να μη θέλω σχέση και δεν θα έχω. Ακόμα και τον Βαλβέρδε να φέρει μαζί με τον Μπουσκέτς.

    Για εμένα δεν έχει πλέον νόημα το αν θα φύγει ο Μάνταλος, οι αυτοφωράκηδες και οι λοιποί. Το εισιτήριο της δικής μου επανόδου είναι ο διωγμός του βρωμιάρη. Δικαιοσύνη θα υπάρξει μόνο όταν τον βρίζει όλο το γήπεδο εκεί μέσα, να φύγει όπως του πρέπει.

    Επιπρόσθτεα, μιας που γυρίζει(;) ο Κοσμάς στη ΝΦ, ελπίζω οι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΡΔ να αντιμετωπιστούν όπως ο CEO (χαχα) κάποτε…

    Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ…θα φύγει ο βρωμιάρης….

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    όπως ήταν αναμενόμενο η Α.Ε.Κάβουρα δεν έπιασε κανέναν από τους φετινούς της στόχους,ούτε καν να βγει Ευρώπη.
    Αν έβγαινε τέταρτη θα άλλαζε κάτι θα μου πεις;; Κοίτα, πιστεύω και προς το καλύτερο,δηλαδή μήπως από τα λεφτά και το πρεστίζ της Ευρώπης έρχονταν κάποιοι αξιόλογοι παίχτες,και προς το χειρότερο αφού η έξοδος στην Ευρώπη θα λογίζονταν ως επιτυχία και θα παγιώνονταν αυτή η μιζέρια που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα. Κουράγιο για να αναπτύξω το θέμα παραπάνω δεν έχω, πραγματική πίκρα ήταν η φετινή ΑΕΚ για μένα και σε όλους τους υγιείς ΑΕΚτζήδες
    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέγαν οι παλαιότεροι κάτοικοι αυτής της γωνιάς του πλανήτη, οπότε αν δεν αλλάξει νοοτροπία (λές;;) ο κάβουρας πάλι μια από τα ίδια θα έχουμε…με άλλα πρόσωπα ίσως.

  13. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    To χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου εκτυλίχθηκε μπροστά μας ακόμα μια σεζόν. Επαληθεύτηκε αυτό που έκανε μπαμ τον Οκτώβριο, τότε που άφηνε την ομάδα σε χέρια πουθενάδων γιατί το έχει βάλει αμέτι-μουχαμέτι να “βγάλει” προπονητή απο τα γαριδάκια. Να μας πείσει πως αυτός ξέρει μπάλα και βλέπει μπροστά.
    Το ίδιο με τον Δέλλα, το ίδιο με Γιαννίκη, το ίδιο με στελέχη στυλ Κονέδες, Λύμπε, Παπαδημητρίου. “Όλοι σας και μόνος μου, ένας είναι ο κόκορας” κλπ.
    Και αυτή η κουτοπονηριά πως “κουτσά-στραβά θα βγούμε στην Ευρώπη έστω και 4οι”, όπως το “ΑΕΚ είσαι, δεν πέφτεις” το ’13.
    Δεν είναι μόνο το οικονομικό handicap που δημιουργεί ο αποκλεισμός απο την Ευρώπη, είναι πως οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι και τα υποψήφια στελέχη θα σε αντιμετωπίζουν ως ομάδα Β’ κατηγορίας.
    Λογικό, όλοι θέλουν Τζένη Καρέζη και οχι Γεωργία Βασιλειάδου. Γιατί να έρθει ο άλλος στην ΑΕΚ? Πως θα βοηθήσει αυτό την καριέρα του? Επειδή θα του κάνουμε τη χάρη να μπεί σε ενα καινούριο γήπεδο? So what?
    Εχω περιέργεια να δω ποιό θα είναι το επόμενο θύμα στο οποίο ντεμέκ θα “δώσει τα κλειδιά” ενω θα του τραβάει το χαλάκι σε κάθε ευκαιρία και θα κερδίζει χρόνο.
    Εγω αν ημουν Αλμέιδα πάντως θα το σκεφτόμουν πολύ να επιστρέψω. Εαν και εφόσον υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον απο άλλες ομάδες, θα έκανα φραγή κλήσεων απο Ελλάδα.
    Λογικά θα’χει καταλάβει που πάει να μπλέξει.

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπέρα.Ξαναλέμε ολα καλά.Η Α.Ε.Κ. εχει συνέχεια και συνέπεια,ενα πραγμα σαν το Ελληνικό κράτος.
    Την Τρίτη οι “επιστήμονες” ετοιμάζουν άγριες καταστάσεις.Ο στόχος είναι να παίξουμε με κόσμο στο νεο γήπεδο.Μέχρι τότε καλά είναι και τα Σπάτα χωρίς κόσμο…
    ΥΓ 1 Πιστεύεις οτι ήθελε να βγούμε Ευρώπη

  15. Ο/Η bandog λέει:

    ηπρωταθλητρια της μαλακαις ακι αυτοκαταστροφης.

    εγω δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχουν ακομη σημερα στην ομαδα αυτοι που την αφησαν με 12 παικετς να παιξει πλευ οφ.

    οσο αργοκουροττες και να ειναι ο σβαρνας, ο σιμοες, ο φετιτς και ο λεταλεκ , χρειαζονταν ως λυσεις να ριξουν ρυθμο , να ριξουν καμιια κλωστια , να παρουν καμια καρτα., να μην νιωθουν οι αλλοι ως δεδομενοι ….

    ο τανκοβιτς και ο καρριμ γιατι να ξεφτιλιζονται ετσι για ενα τριλεπτο συμμετοχης?

    ο μισελεν τι προβλημα υπαρχει αν βαζει κρεας στον κωλο του?
    ο μπακακης και ο σβαρνας τον σεπτεμβρη επαιζαν εθνικη και ξαφνικα βρεθηκαν εκτος ομαδας.
    οπως και ο βρανιες.

    ειναι οι παιχταραδες?
    οχι αλλα ειναι λυσεις ξεκουρασης.

    δεν τους θελεις?
    μην τους ξεφτιλιζεις ρε νουμερο.
    δωστους την ελευεθρας, δωστους δανεικους, πουλα τους.

    πως θα ξεφορτωθεις με ανταλλαγμα παικτες που εχουν να παιξουν μπαλα ενα χρονο?

    και ποιος μανατζερ θα στειλει παικτη τουε δω αν η ομαδα συμπεριφερεται ετσι?

    ρε τι μαλακια πρυτανευει σε αυτη την ομαδα?

    και φυσικα δεν μικρυνε η οαμδα πεειδη εχασε απο 0-2 στον αρη.
    μικρυνε επειδη της εκαναν 0πλακα εντος εδρας κατι παγουραδες, βολοι και παναιτωλικοι καικανεις δεν ντραπηκε με πρωτο πρωτο τον “αρχηγο” της , τρομαρα της…..

  16. Ο/Η Pontios λέει:

    Ωραία το στήσανε εχθές.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Καλησπέρα φίλε μου. Οι επιστήμονες δεν ξέρω φυσικά τι ετοιμάζουν, αλλά είναι χαμένοι από χέρι. Δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα. Αν ήθελε να βγούμε στην Ευρώπη; Φυσικά και ήθελε, δεν πετάει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Όμως δεν πέθαινε κιόλας. Εγώ αυτό που έχω εισπράξει είναι οτι είναι καυλωμένος για τη νέα πραγματικότητα.

  18. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Και ποια ειναι η νεα πραγματικοτητα Στηβεν?
    Εισοδος σε ολοκαινουργιο γηπεδο,με νεο προπονητη,νεους παικτες ? Οκ μεχρι εκει. Απο κει και περα παμε στο “εγω οτι ηταν να κανω το εκανα….” . Διοικητικη στελεχωση θα υπαρχει? Δεν εννοω προεδρο ,αντιπροεδρο . Μιλαω επιχειρησιακα στελεχη,σκαουτερ, τεχνικους διευθυντες κλπ, μπας και αρχισουμε να γινομαστε επαγγελματικη ομαδα.

  19. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ειδα και την νεα φανελλα !!!
    Ενα θα πω μονο….ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ !!!
    Θα γελανε και οι ζεβρες μαζι μας.

  20. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Προς Παρατηρητή

    Για τον Αλμέιδα μην είσαι τόσο σίγουρος…

  21. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @hokan Σίγουρος για ποιό πράγμα?

  22. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν,αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι το δίδυμο Κοσμα,Δηματου θέλει να φυλάξει το κολο του και να φερουν ΤΔ και Υπευθυνο Ποδοσφαιρικου Τμηματος δικό τους για να κάνουν οτι γουστάρουν στην ομάδα.
    Σιγοντάρονται δε στην προσπαθειά τους απο την πλειοψηφία των Δημοσιογραφων.Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.Μην παρεξηγηθώ δεν λεω να μείνουν ,αλλά να φύγουν ΟΛΟΙ
    Νεα Κατασταση;;;;;;;;;

  23. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τσαταλης,Κετσετζογλου,Σαντοριναιος.Τα παληκαρια σφαζονται για τη θέση Δημάτου.Για αυτο σήμερα το πρωι ο κεφτες είπε μακάρι να ειχαμε και αλλα σστελεχη σαν το Γιαννακη.Αυτη ειναι δηλωση εκπροσωπου οχι δημοσιογραφου.
    Ο προεδρος πηρε τηλεφωνο κανα δημοσιογραφο,χθες,και του ετριξε τα δοντια;

  24. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Ποιά Ευρώπη να παίξουμε βρε παιδιά?

    Αυτή τη μάζωξη που κάνουμε τέλη Αυγούστου και δεν μπορούμε να περάσουμε κάποια Βελεζ ?
    Δεν πειράζει, φέτος θα μαζευτούμε η παρέα μετά τις διακοπές χωρίς να δούμε την ΑΕΚ στη συμμετοχή της στην Ευρώπη.
    Σιγά μην μας πάρουν στο ψιλό οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι….

  25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν,ακουσα τον κυβερνητικο και τι ειπε το πρωι.Νομιζω βρηκα την καταλληλη λεξη για ολους εντος και γυρω γυρω απο την ομαδα,που επιβεβαιωνουν το ρητο οτι τα αρουρια χορευουν οταν το αφεντικο ειναι απων.
    ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αυθόρμητη επίσκεψη οπαδών στα γραφεία.Τόσο αυθορμητη οσο και εκείνη ,κάποτε,στους Θρακομακεδόνες…
    Εχουν εμφανιστεί οι πάντες τις τελευταίες ώρες.Είδανε ελπίδες να λαδώσουνε το αντεράκι τους…

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Εγώ νομίζω οτι η Ευρώπη έγινε πιο φτωχή ( να λέμε και κανά αστείο ). Αν δεν συναντήσει τον Κονέ και τον Παπαδημητρίου, άσε και τον Δημάτο τον αναλυτή της πούτσας του Νικολαίδη, πώς να δει Λίβερπουλ και Ρεάλ;

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Λένε οτι οι εταιρείες κουβαλάνε τον χαρακτήρα του αφεντικού τους. Αν λοιπόν ο εγγυητής έχει απαγόρευση εξόδου από την χώρα, η ομάδα θα έβγαινε χωρίς τον εγγυητή της; Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. ” Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω…”