ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Πάει η πρώτη εβδομάδα των διακοπών, που τολμώ να πω οτι ήταν σούπερ. Πολύ ξεάγχωτες και πολύ ενδιαφέρουσες. Κύρια διότι πήγα σε μέρη που δεν τα είχα ξαναδεί. Φυσικά εντυπωσιάστηκα από την Μονεμβασιά, την Βλυχάδα, τον Γέρακα και το Κυπαρίσσι. Όπως και από το Λεωνίδιο και τον Φωκιανό. Αλλά μετά, ο δρόμος μου με έβγαλε στην Μονή απέναντι από την Αίγινα, όπως και στην Απόνησο στο Αγκίστερι. Απίστευτα νερά και πολύ ωραία μέρη, δίπλα στην Αθήνα ρε φίλε. Και να μην έχω πάει;

Και φαίνεται οτι δεν έκανα μόνο εγώ διακοπές αλλά και η εταιρεία. Φύλλο δεν κουνήθηκε μεταγραφικά και μέχρι και κάποιοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ γκρίνιαξαν. Κυρίως για τον στόπερ. Τι να πω; Τίποτα. Μιλάμε οτι έχει χαθεί η λογική πλέον της προετοιμασίας αλλά και του φορμαρίσματος μιας ομάδας. Αλλά αυτό είναι και δεν αλλάζει. Και δεν μιλάμε μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Γιατί γίνεται αυτό; Μπορείς να εξηγήσεις κάτι το παράλογο; Όχι.

Μπορούμε όμως να πούμε μερικά πράματα. Φαίνεται οτι κατσικώθηκε το 3-5-2, είτε έτσι είτε με παραλλαγές. 3-1-4-2 ή 3-1-4-1-1. Μακάρι να πιάσει και να είναι η πρώτη επιτυχία του Αλμέιδα. Βάσει φιλικών, ευχαριστημένοι είμαστε. Και θα είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι όταν θα έρθει ένα κεντρικό στόπερ ( που τέτοιο ψάχνουμε ), ο εξτρέμ κι ο δεύτερος επιθετικός. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν θα τα καταφέρει ο Τσούμπερ με όλη την πτέρυγα ή αν σοβαρευτεί ο Γκαρσία κι ο Μαροκινός. Αυτά όμως θα τα δούμε στο γήπεδο.

Είναι παράξενη χρονιά πάντως. Με ένα πρόγραμμα ψιλοκαλό αλλά που κανείς δεν ξέρει τι σόι αλλαγές θα προκαλέσει η διακοπή για το Μουντιάλ. Της πάνε βέβαια της ΑΕΚ οι παραξενιές αφού κι αυτή παράξενη είναι. Της πάει και το σύστημα αυτό, όπως και θα της πάει και το νέο γήπεδο. Ειδικά αν το πουλί ανεβεί στην σκεπή.

Γενικά έχω μια αισιοδοξία. Μπορεί νάναι επειδή χαλάρωσα και πέρασα καλά. Μπορεί νάναι επειδή τα δυό πρώτα παιχνίδια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα θα έχουν γίνει πράματα. Μπορεί νάναι επειδή είναι πολύ νωρίς για γκρίνιες, αν και συνήθως από τέτοια εποχή τις πιάναμε. Φέτος δεν τις έχουμε διότι βλέπουμε τα μέχρι τώρα θλιβερούς αντιπάλους, μια οργανωμένη δουλειά στην ομάδα, μια αποφασιστικότητα για προσθήκες και μια διάθεση να πάμε ξανά, άλλη μια εβδομάδα διακοπές. Την Κέα έχω διαλέξει από αύριο, στην οποίαν δεν με έβγαλε ποτέ ο δρόμος μου.

Να χαιρόμαστε τους Παναγιώτες, τις Μαρίες και τις Δέσποινες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ερωτημα,που θα πανε τα εσοδα απο τα διαρκειας?

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν καλα να περνάς.Του χρόνου με το καλό κατέβα και προς τα μέρη μας,Καλαμάτα.Για τα υπόλοιπα θα δείξει,πέρυσι φτιάξαμε την επίθεση,φέτος το κέντρο οπότε η άμυνα μπορεί να περιμένει για του χρόνου.Μια μικρή παρατήρηση,ακούγωντας τους εκπροσώπους τύπου,νοιώθω οτι υπάρχει μια ασυμφωνία στις μεταγραφές και έχει ξεκινήσει μια πολυ προσεκτική στοχοποίηση του Αλμέιδα.Μακάρι να εχω καταλάβει λάθος.Ποδοσφαιρικά ,πολλές οι σκέψεις αλλά οπως σωστά λες ολα στο χορτάρι.
    Κλείνωντας θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αθλιος μπορεί να είναι κάποιος που απευθύνεται στο κόσμο της ομάδας και λέει οτι είναι ευεργεντηθέντες.Ποιοι ρε τασουλη,αυτοί που τα σπρωχνουν κάθε χρονο στα διαρκείας?Αυτοί που τρέχουνε σε κάθε γήπεδο για την ομάδα?Αυτοί που υπομένουν τόσες αγωνιστικές ξεφτίλες τα τελευταία χρόνια? Αυτοί που πήραν τα φετινά,πανάκριβα διαρκείας? Αυτοί που σαν και μένα που εχω στηρίξει την ομάδα τοσα χρόνια αλλά φέτος δεν μπορέσαμε να πάρουμε?
    Ευεργεντηθέντας είσαι εσύ τασουλη που αν δεν υπήρχε η Α.Ε.Κ ακόμη θα γύρναγες στους βλαχοπροέδρους να προτείνεις παίκτες.Εσυ που είδες τα εισοδηματά σου να αυξάνουν και που το μόνο που σε απασχολεί είναι τι εταιρικό αμάξι θα πάρεις.Πες μας λοιπόν τασούλη πότε θα μπούμε στο γήπεδο?Σεβάσου το κόσμο,και δεν είναι κακό να είσαι και λίγο αυτόφωτος.
    ΥΓ Επι του πιεστηρίου,μόλις βγήκε ο κυβερνητικός και είπε στο ραδιο οτι το πρώτο εντός παει για ΟΑΚΑ

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αναφερομαι στο τασουλη γιατι απο αυτον εκπορευεται η επικοινωνια.Και το αρθρο που ανεβηκε αρχικα ηταν ανυπογραφο και μετα ανεβηκε το ονομα του βουλγαρη

  4. Ο/Η Pontios λέει:

    @ΑΕΚ LFC

    η καψουρα με τον ρουμανο προπονητη δεν εχει σβησει.θυμησου το

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    @Pontios. Για το Ρουμανο εχει αρχισει η απομυθοποιηση πλεον…
    Για να δουμε τι θα ερθει πισω στην αμυνα,κανας Αφρικανος ή κανα πατριωτακι…

  6. Ο/Η Από το Πριγκηπατο.... λέει:

    Την βλέπω την παπαρια να έρχεται και θα κάνει και θόρυβο.Σε ένα γήπεδο, καινούργιο, πάνε να πουλήσουν 26 με 28000 διάρκειας.Περίσσευμα άντε 3000 εισιτήρια. Αποκλείουν από το γήπεδο σχεδόν το 90% της επαρχίας,που δεν έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν κάθε 15 μερες στο ΝΕΟ γήπεδο,γι αυτό και δεν πήραν διάρκειας.Αυτοί που θα πηγαίνουν θα είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό,σχεδόν απόλυτο, οι Αθηναίοι.Οι οποίοι θα περάσουν από μπουτίκ,μια-δυο φορές και τέλος. Ρε νούμερα με πτυχίο, σε καινούργιο γήπεδο που θέλουν να το δουν και να το “νιωσουν” ΟΛΟΙ οι Αεκτζηδες,βγάζεις το πολύ 15000 διάρκειας και αφήνεις αλλά τόσα ελεύθερα για να το δουν όσοι περισσότεροι μπορούν.Και οι οποίοι άντε το 30% να ειναι επαναλαμβανόμενο,οι υπόλοιποι καινούργιοι κάθε φορά θα τζιραρουν σε μπουτίκ και όπου αλλού έχεις έσοδα σαν εταιρία.Σίγουρα το έχουν σκεφτεί αλλά μάλλον υπερίσχυσε το παρτα τώρα που μπορούμε και βλέπουμε για μετα…Να κανετε το ιδιο και του χρονου στην Ευρώπη ,να δούμε πόσοι θα σας πάρουν με τις πέτρες,αφού θα έχει και η UEFA τους δικούς της.Κοροιδευαμε τον Κοκκαλη με τα 60000 κάποτε αλλά κι αυτοί οι δικοί μας δεν πάνε πίσω.Καλά ξεκινήσαμε…..

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στήβεν Καλημέρα.Επι της παραλιας χαλαρός μου γεννήθηκε μια απορία.Τα διαρκείας είναι ολα αγορασμένα απο φιλαθλούς μόνο ή υπάρχει και ενας μεγάλος αριθμός που έχει πάει σε χορηγούς?
    Κάτι ακουσα οτι το νούμερο σε φυσικα πρόσωπα,φιλαθλους,είναι πολυ κάτω απο τα 25 000 που λένε.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Για να σου πω κάτι με νούμερα, δεν ξέρω. Όμως ξέρω ότι κάποιοι παίκτες, που είναι κάτι μεταξύ χορηγών και σουιτών, έχουν πάρει μπόλικα εισιτήρια. Όχι όμως δωρεάν.

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλημέρα
    Πριν κανά μηνά είχα γράψει σ’ενα σχόλιο οτι το πιθανότερο πρώτο ματς εντός του Ναού θα είναι με Ιωνικό αρχές Οκτωμβρη.Τελικά για εκεί πάει το πράγμα.Επίσης η χθεσινή ερώτηση για τα διαρκείας μόνο τυχαία δεν είναι γιατί είχα ηδη πληροφορηθεί την συμφωνία της ΠΑΕ με τον Απόλλων για Ριζούπολη.Το γεγονός οτι πάμε σ’ενα 15αρι γήπεδο με κοντά 25Κ διαρκείας κατά τα λεγόμενα των δημοσιογραφάρων μου προκάλεσε απορίες.
    Οσο για το χθεσινό ματς είδα ενα Γιονσον να είναι παντού,είδα εναν,ανέτοιμο, Βιντα με καταπληκτικά στατιστικά.εναν Αραούχο και εναν Πινέδα να κάνουν την διαφορά.Πόσο πιο ξεκάθαρα να πούμε οτι η ποιότητα και η εμπειρία χρειάζονται μα και συνάμα λείπουν σε κομβικές θέσεις απο την ομάδα.Πιστεύω οτι θέλουμε ακόμη ενα στοπερ,ενα δεξί μπακ χαφ και ενα φορ γιατί ο Σέρτζιο δυστυχώς είναι επιρεπής σε τραυματισμούς.
    Χθές είδαμε και κάποια αλοπρόσαλλα πράγματα.Εφερες τον Γιονσον για εξάρι και δεν επαιξε στη θέση του.Εκεί έβαλες το Σιμανσκι.Εφερες Γκατσινοβιτς και όλη η επικοινωνία της ΠΑΕ ήταν οτι με αυτόν,τον Γιόνσον και τον Πινέδα έφτιαξες το κέντρο σου.Η ΠΑΕ ,παλι λέει οτι ο Γκατσι υπολογίζεται για δεξί μπακ χαφ…
    Και για να το υποστηρίξεις αυτό λες οτι πριν κάποια χρόνια ενας προπονητής τον είχε δοκιμάσει εκεί για πέντε ματς.Ο παίκτης εντωμεταξυ εχει παίξει συνολικά 100αδες ματς.Λες και το κάνουν επίτηδες για να χωρέσουν ολοι οι καλοί….

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΥΓ Η Cosmote που εχει αναλάβει ολα τα εσωτερικά,ηλεκτρολογικα,μηχανολογικα κλπ κλπ εχει πάρει παράταση παράδοσης μέχρι τέλους του έτους.