ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ

Καλημέρα σε όλους και όλες. Περνάω την τελευταία ραχάτικη εβδομάδα μέχρι την Πέμπτη που ξεκινούν οι υποχρεώσεις μου, κι ελπίζω μία από τις τελευταίες με υπομονή για την ΑΕΚ. Όχι, δεν γκρινιάζω που το γήπεδο δεν είναι έτοιμο. Άλλωστε σας το είχα γράψει και πριν από κανά μήνα, οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ετοιμαστεί στις ημερομηνίες που λέγανε. Γιατί τις λέγανε; Πολύ απλά διότι πρόκειται για Έλληνες ηλίθιους. Πράγματι δεν θέλανε να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Και επιμένω πάνω σε αυτό. Απλά ο ηλίθιος δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα.

Γιατί όμως υπομονή; Για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και μόνο. Στο γήπεδο θα μπούμε, δεν το συζητώ. Ομάδα όμως θα έχουμε; Παίκτες θα έχουμε; Αυτό είναι το κρίσιμο αυτήν την στιγμή και τίποτε άλλο. Ούτε η αρπακτική πολιτική της εταιρείας με τα ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια που θα βγαίνουν, ούτε η ανακοίνωση του Καραλή για την τίμια σχέση του εγγυητή με τον κόσμο. Αυτά είναι για τα καφενεία κι όχι για τον χώρο εδώ. Που παρεπιπτόντως να το πω κι αυτό : Επειδή θα βρίσκομαι σταθερά στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, οι κριτικές των παιχνιδιών (για εντός έδρας μιλάω) θα αργούν ελαφρώς να βγουν. Και φυσικά δεν θα έχουν πια την μορφή του χωρισμού των δύο ημιχρόνιων.

Είδαμε όλοι την ομάδα στην Λαμία. Και είδαμε όλοι μια ομάδα για τα μπάζα. Μια ομάδα που άνετα θα κυνήγαγε το σκορ και κανείς δεν ξέρει τι διάολο θα γινόταν αν η Λαμία δεν ήταν στο μπλοκ μας. Δεν ασχολούμαι με την φάση που προηγηθήκαμε αντί να φάμε το γκολ. Η φάση ήταν εντελώς τυχαία και βγήκε μετά από απανωτά λάθη του αντιπάλου, που ήταν σοκαρισμένος. Αυτό αποδεικνύεται από την νωθρή και ασύνδετη παρουσία της ΑΕΚ για τριάντα λεπτά. Το είδαμε ευτυχώς γραμμένο παντού.

Ας αφήσουμε όμως το σκορ. Σε αυτήν την έδρα και με αυτόν τον αντίπαλο, η ΑΕΚ ακριβώς τι προετοιμασία είχε κάνει; Να μπει και να περιμένει; Να μπει και να εκμεταλλευτεί την φυσική της κατάσταση; Να μπει και να διαβάζει θριάμβους για τον Αραούχο; Ίσα που την γαμήσαμε αν μια ομάδα περιμένει σωτηρία από έναν παίκτη. Πουθενά δεν είδα ΑΕΚ να πνίγει τον αντίπαλο, πουθενά δεν είδα κάτι σωστό σαν στήσιμο και σαν τακτική. Απεναντίας είδα έναν Αλμέιδα τρομοκρατημένο με χιλιάδες λάθη.

Δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε αμυντικό χαφ ο Σιμάνσκι αντί του Γιόνσον. Δεν κατάλαβα γιατί οι πτέρυγες παίζονται από επιθετικούς κι όχι από πλάγια μπακ. Σε παιχνίδι με περισσότερη ένταση, οι επιθετικοί δεν χάνουν ενέργεια όταν γυρνάνε τόσο πίσω για άμυνα;  Δηλαδή έβγαλαν μάτια οι Άραμπαντ και Τσούμπερ και δεν το είδα; Δεν κατάλαβα γιατί ο Βίντα δεν έπαιξε αριστερά και δεξιά ο Μήτογλου. Δεν κατάλαβα γιατί ο Γκατσίνοβιτς λογίζεται για τα δεξιά κι όχι για το κέντρο. Και τέλος δεν κατάλαβα αυτήν την παρουσία του Μάνταλου πάλι. Τι είναι ρε αυτά; Θα μου πεις δεν έχει άλλους παίκτες.

Ε αυτό λέω. Οτι περιμένω τις μεταγραφές. Θέλουμε μίνιμουμ κάποιον δεξιά και κάποιον για την επίθεση. Και στόπερ και χαφ θα ήθελα, αλλά ας μην γίνομαι και πλεονέκτης. Ας έρθουν αυτοί οι δύο τουλάχιστον μπας και μπορέσουμε κι έχουμε κι έναν πάγκο πιο αξιόπιστο από αυτόν που βλέπουμε. Με ταχύτητα, με πληρότητα και με γνώση των θέσεων που θα κληθούν να παίξουν. Με την προσθήκη του Γαλανόπουλου φυσικά για όσο μπορεί να παίξει.

Άντε αστέρια μου, κουνηθείτε. Τα κάνατε ρόιδο με το γήπεδο και τις πλατφόρμες επιβεβαίωσης για τα εισιτήρια, όπως και με τον Πλάνιτς , μην ξαναφτιάξετε την περσινή ομάδα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπέρα
    Αυτό που με τσαντίζει είναι οι μισές δουλειές στα μεταγραφικά.Η ομάδα φωνάζει για συγκεκριμένες θέσεις,στοπερ,δεξι ΜΠΑΚ-χαφ,σεντερ φορ.Με τσαντίζει το βαπτισμα παικτών σε θέσεις που δεν έχουν παίξει ποτέ,Γκατσι,Αμραμπαντ,Γκαρσια.Ρε απο τη μύγα ξύγκι??Ημαρτον.
    Η κατάσταση μου θυμίζει 2018,με το κόσμο δίπλα στην ομάδα,με εσοδα απο Ch L ,με τελική ανταμοιβή στο κόσμο Γιαννιώτα και Αλεφ.
    Ρε ενισχύστε ουσιαστικά την ομάδα εκεί που χρειάζεται.
    Δεξιά και Αριστερά θες παίκτες που πρωτίστως να είναι καλοί στο αμυντικό κομάτι και οσες φορές βγαίνουν μπροστά να εχουν σωστές επιλογές,κάτι σαν τον Ομαρ του γαύρου.Αφήστε τις αλχημείες και τα πειράματα και τα θα δούμε.Στηρίξτε την ομάδα και τον προπονητή.Προπονητής που ποτέ,ΠΟΤΕ,στην καριέρα του δεν εχει παίξει το 3 5 2. Στη προσπαθειά του και αυτός να πετύχει στην Ευρώπη κάνει αλχημείες και λάθη γιατί απλά μαθαίνει μαζί με την ομάδα.
    Το Σαββατο ο Βόλος μόνο εύκολος δεν θα είναι.Η τριαδα του μπροστά είναι σατανάδες.Φοβάμαι μη δούμε κανα Μουκουντί δεξιά ή αριστερά οπου χωρίς βοήθειες απο τον μπροστινό θα κλάψουμε.
    Πώς θέλεται πρωτάθλημα με τόσες σημαντικές τρύπες στο ρόστερ?
    Ο γαύρος ενισχύεται και θα στρώσει.Ο βάζελος πάει σα τη σιγανοπαπαδιά να χτυπήσει πρωτάθλημα.Εχει καλούς παίκτες,καλό προπονητή και καλές μεταγραφές.Θα παει πολυ δυνατά για πρωτιά.Αρκεί να μην προδοθεί απο την αμυνά του γιατί εκεί εχει πάρει ρισκα με Κοτσιρα και τον Μαγκουσεν.
    Τα σκουλίκια ηχηρές μεταγραφές αλλά με πελαγωμένο κόουτς.Ερωτηματικό αν θα καταφέρει μα φτιάξει ομάδα και να βρεί τις ισοροπιες ανάμεσα στα βαριά ονόματα που εφερε.
    Παοκ,χειρόφρενο ο Σαβιδης,έχουμε και κάτι λίστες ολιγαρχών βλέπεις,κόπηκε η μασα και πήγανε στο πλάνο νεανιες.Θα τους βγεί?

  2. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Και κάτι τελευταίο,επειδή ο κόσμος,ολα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα φετος τήρησε το συμβόλαιο τιμής που του αντιστοιχεί,πρόεδρε φέρε τρείς παικταράδες για να τηρήσεις και εσύ το δικό σου κομάτι.
    ΥΓ Καλές οι ανακοινώσεις οτι δεν θα μπούμε τωρα στο γήπεδο,λείπει το πιο βασικό,αν οχι τώρα πότε??
    ΥΓ1 Η υπογειοποιηση πότε θα δωθεί στη κυκλοφορία???

  3. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Οι άνθρωποι είναι κωμικοί. Σε μια φάση που ξεκινάς λες κάτι καινούργιο, αναμένεις να μπεις στο γήπεδο, είναι ο κόσμος φτιαγμένος, κάνεις μια νίκη με 3-0 έστω και με τραγικά κακή απόδοση, πας και κάνεις τη παπάτζα με το γήπεδο. Που έχεις βγάλει παπαγαλάκια τόσο καιρό να λένε πως θα είναι έτοιμο με το Βόλο, βάζεις και στο επίσημο site σου ότι το παιχνίδι θα γίνει Φιλαδέλφεια, και ξαφνικά λες θα γίνει Ριζούπολη. Μια Ριζούπολη που δε χωράει ούτε τα μισά διαρκείας. Για να το κάνεις και χειρότερο, βγάζεις και μια ανακοίνωση μαγκιόρικη, του τύπου άμα δε γουστάρετε και γκρινιάζετε ρε τσίπηδες που θα χάσετε σίγουρα ένα παιχνίδι που έχετε πληρώσει, και ποιός ξέρει και πόσα άλλα, ελάτε να πάρετε τα λεφτά σας πίσω και μην ξαναπατήσετε….Ρε νούμερα, είστε με τα καλά σας? Πόσοι άσχετοι έχετε μαζευτεί εκεί μέσα? Έχουμε και τον Καραλή να μας λέει ότι είναι ένας από εμάς, κάτοχος διαρκείας δηλαδή. Μπήκες και στην πλατφόρμα Γιάννη να κλείσεις θέση??? Τι να πω, οι άνθρωποι είναι καρτούν. Φιλαδέλφεια ήμουν σήμερα, αν μπούμε πριν το μουντιάλ θα το θεωρήσω θαύμα. Γιαπί είναι ακόμα, ενώ δεν είδα και ιδιαίτερη κινητικότητα από συνεργεία.
    Για την ομάδα τώρα. Ή είδε κάποιο περίεργο όνειρο ο Αλμείδα ή μάλλον είναι ακόμα ψαρωμένος. Θα του δώσω μια πίστωση χρόνου, εφόσον θυμάμαι και το Μπάγεβιτς το 88 να ξεκινά στο Καραισκάκη με ήττα από τον Πανιώνιο και αμυντικό χαφ τον Πεππέ. Αλλά ρε Ματίας, αυτό το νεκρό το Μάνταλο πώς σκέφτηκες να τον βάλεις εκεί? Μήτογλου πάγκο για να παίξουν ο Κίτσος και ο Χατζησαφί. Φουλ μπακ Τσούμπερ και Άμραμπατ? Γιόνσον κάτι σαν 8άρι? Σοβαρά? Για πάρτο λίγο αλλιώς, γιατί αν δε γκελάρεις στα 2 επόμενα εντός, που δεν είναι και δύσκολο, στη Λεωφόρο θα έχει κατηφόρα.
    Από μεταγραφές. Σε μια χρονιά που έχει βάλει παντελόνι κάνα 15άρι από διαρκείας και από το Μιτάι, ζήτημα να έχει δώσει 5 για μεταγραφές. Και ούτε αναμένω να δώσει. Ο άνθρωπος θα μπει στο γήπεδο να ακούσει τη συναυλία του Καζαντζίδη και να αυτοαποθεωθεί, και μετά θα πουλήσει. Ήδη είναι θετικός σε έσοδα-έξοδα, ομάδα δε χρειάζεται να φτιάξει, ας το κάνει ο επόμενος. Δε μας βλέπω καλά και όσα γίνονται καθημερινά είναι πραγματικά για ομάδα τοπικού…