ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

Καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει κέφι. Σάμπως έχω εγώ; Σχεδόν δύο η ώρα και ξεκινώ να γράψω την κριτική. Σε κάτι που δεν κατάλαβα. Σε κάτι που διψούσα να δω. Σε κάτι που περίμενα. Σε κάτι που με γάμησε. Σε κάτι που κανονικά, δεν θα ασχολιόμουν άλλο.

Ναι ρε παιδιά. Εδώ είναι το προηγούμενο κείμενο μου. ” ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΠΑΙΣΙΑ “, έλεγα. Την ώρα που οι τίποτες γράφανε για την στατιστική της πάσας μεταξύ Βίντα και Τσούμπερ ή για τον Πινέιδα ή για το τρομερό πρέσινγκ που άσκησε η ομάδα ψηλά και σκότωσε την Λαμία. Μπούρδες παιδιά.

Και σήμερα ήρθε ο Βόλος. Χωρίς προπονητή. Και τι έκανε; Τίποτα. Έκατσε πίσω, έσφιξε κι έψαξε μια αντεπίθεση. Την βρήκε με ένα τυχερό ή υψηλής ικανότητας σουτ ( δεν θέλω να αδικήσω τον σκόρερ ) και μετά άραξε και πήρε σχεδόν περίπατο ένα διπλό. Πραγματικά περίπατο αν εξαιρέσω την απόκρουση του αγώνα του αντίπαλου τερματοφύλακα κάπου προς το τέλος του πρώτου μέρους, που όμως είναι αναμενόμενο η επαρχιακή ομάδα να κάνει και κάτι τέτοιο.

Η κερκίδα μανούριαζε. Για τον διαιτητή Παπαδόπουλο, που είναι γνωστός πράγματι. Θέλετε να είναι βαλτός ή θέλετε να είναι ανεπαρκής; Διότι δεν έβγαλε πιο πολλές κίτρινες ή διότι έκοψε τον ρυθμό ή διότι δούλεψε ελληνικά. Τα ακούω όλα. Δεν έχω πρόβλημα. Ρε υπάρχει Αεκτζής σήμερα, που θα πεί οτι ο Παπαδόπουλος δεν άφησε την ΑΕΚ να κερδίσει; Φυσικά και υπάρχει, όμως δεν θα τολμήσει να το γράψει δημόσια διότι θα μιλάμε για ανεγκέφαλο. Να ορίζουμε την σημερινή κριτική.

Η ΑΕΚ πού ήταν; Τι προετοιμασία είχε κάνει; 3-5-2 με τις παραλλαγές για να παίξει μια ομάδα που είχε ένδεκα παίκτες πίσω από την σέντρα; Αλήθεια ρε παιδιά; Δηλαδή στην λεωφόρο μεθαύριο, τι θα παίξει; Μιλάμε για μια ομάδα ρεντίκολο. Μια ομάδα που δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος αλλά έχουμε κι άλλες λεπτομέρειες. Είπαμε στο γήπεδο ήμασταν.

Και λέμε τα προφανή. Κορυφαίοι και σήμερα οι Τζαβέλας, Βίντα και Γιόνσον – ακόμα και σε λάθος θέση. Παίζαμε άμυνα για να έχουμε αυτούς κορυφαίους; Όχι. Δεν ξέραμε τι παίζαμε. Τι είδα εγώ; Οτι οι παίκτες δεν ακούν τις επιλογές του προπονητή. Αρνείται Ο Τσούπερ, αρνείται ο Άραμπαντ, αρνείται ο Γκατσίνοβιτς στο water break να πάει να ακούσει. Μαζί με αυτά είναι κάκιστος ο Πινέιδα κι ο Αραούχο, τι θέλετε να περιμένουμε;

Τα είδαμε και τα ακούσαμε; Τον Μελισσανίδη να μουτζώνει τον Παπαδόπουλο και τον Μάνταλο να γίνεται αλλαγή. Είδαμε και τον Πογιέτ. Παραδίπλα. Το έλεγα στην διάρκεια του διαλείμματος. Πάρτονα για το δεύτερο μέρος. Την ώρα που ο Αλμέιδα ακύρωνε τον εαυτό του πολλαπλώς. Ο Γκατσίνοβιτς δεξί εξτρέμ;  Μετά από λίγο στο κέντρο και μέσα ο Ρότα. Τι είναι αυτά ρε; Θες μπακ τελικά ή δεν θες; Και καλά από τα δεξιά. Από τα αριστερά σου είχε βγάλει τα μάτια ο Τσούμπερ; Γιατί να μην ήταν μέσα ο Μοχαμαντί;

Ξέρετε λίγα μπορώ να πω, διότι όταν τα πάντα είναι λάθος, τι να πρωτοδιορθώσεις; Και δεν μιλάμε για λεπτομέρειες. Μιλάμε για ουσία. Διότι το παιχνίδι χάθηκε σήμερα, και απόλυτα δίκαια, από προπονητικά λάθη. Είναι αστείο να βλέπεις μια ομάδα χωρίς πλάγια μπακ, είναι αστείο να βλέπεις επιθετικούς να σπαταλιώνται για ανάσχεση, είναι αστείο να βλέπεις το δεξί στόπερ να είναι εξτρέμ. Και είναι αστείο ακόμα. Διότι στην λεωφόρο και με ένα στοιχειώδες overlap του μοναδικού στην πτέρυγα, δεν ξέρω τι θα δούμε. Και τι θα μετρήσουμε βεβαίως.

Και για να τα πάμε ήρεμα, ας ρωτήσω : Γιατί παίζει ο Σιμάνσκι αμυντικό χαφ και όχι ο Γιόνσον; Γιατί πρέπει να πατάει στην αντίπαλη περιοχή ο Γιόνσον κι όχι ο Πολωνός; Γιατί έρχεται ο Βίντα μπροστά κι όχι ο Χατζησαφί; Υπάρχει τακτική που γέρνει προς τα δεξιά; Πώς ακριβώς θέλει το γκολ ο Αλμέιδα; Με σέντρα ή με πάτημα περιοχής; Υπάρχει κάποιο σέντερ φορ στην περιοχή; Υπάρχει κάποιο πλάτος στην ανάπτυξη της ομάδας όταν ο Βόλος κάνει συμφόριση στον άξονα του κι εσύ πηγαίνεις σαν χάπατο να κάνεις διάσπαση από εκεί;

Παιδιά, μια ΑΕΚ χωρίς καμία αρχή, μέση και τέλος. Μια ΑΕΚ που δεν ήξερε πώς να αναπτυχθεί και τι να ζητήσει από το παιχνίδι. Μια ΑΕΚ βραχυκυκλωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια ΑΕΚ αντιπαραγωγική. Διότι ναι, μπορείς και να χάσεις. Αλλά ρε φίλε, δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα. Παίξε κάτι. Μην μας τσαμπουνάς νεωτερισμούς ή ό,τι θες και πίστωση χρόνου διότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αλλιώς. Μην μας δουλεύεις κιόλας. Τον Βόλο είπαμε να κερδίσεις. Αυτή η ομάδα θα κέρδιζε κάποιαν άλλην ομάδα από πρωτάθλημα που δεν είναι αλλιώς;

Σύνελθε Αλμέιδα. Άλλαξε τακτική. Την πτέρυγα την παίζουν φουλ μπακ κι όχι επιθετικοί. Που έχουν μπροστά τους εξτρέμ, αν δεν είναι φουλ. Στο κέντρο παίζουν οι χαφ και οι στόπερ δεν κάνουν παιχνίδι. Νωρίς είναι βέβαια αλλά όχι για την διοίκηση. Που πρέπει να ξεσκονίζει βιογραφικά. Διότι δεν ήταν σήμερα θέμα παικτών.  Ήταν οτι ο Αλμέιδα δεν ξέρει τι του γίνεται. Και δεν έχει την γενναιότητα να αλλάξει στην διάρκεια του αγώνα. Την τακτική του ή να κάνει αλλαγή τον δικό του παίκτη. Ξύπνα αλμέιδα, δεν μπαίνει μέσα ο Αλμπάνης, οιύτε ο Γκαρσία είναι κεντρικός. Ξύπνα ρε πούστη μου. Με τον Βόλο έπαιζες.

Τόσοι πολλοί κακοί παίκτες; Αδύνατον. Κάτι άλλο φταίει. Εύχομαι να είναι μόνο η τακτική. Αλλιώς, κλάφτα Χαράλαμπε.  Κι είναι τόσο απλό το ποδόσφαιρο. Τέσσερα μπακ θέλει, τρία χαφ και τρεις επιθετικούς. Και θέλει να είσαι και γυμνασμένος. Δεν ήρθες κι από τον Άρη ρε συ Αλμέιδα. Από την Αργεντινή ήρθες το μπουρδέλο σε ένα άλλο μπουρδέλο. Άσε τις πουτάνες στο σαλόνι όπως τος βρήκες, δεν χρειάζεται να τις στοιβάζεις. Αν διαλέξει κάποια ο πελάτης, θα σου την ζητήσει να την κατεβάσεις από την ντάνα και να περπατήσει. Τον έντεχνα τεντωμένο κώλο λόγω στοίβας, δεν τον τρώει πια ούτε μέλος της θύρας 7. Άντε μαλάκα που έδωσες και συνέντευξη για την ψυχοθεραπεία….

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δες και την θετική πλευρά. Αν παίζαμε στο νεο γήπεδο θα γινοταν μαντάρα-όπως έδειξε και το χθεσινο “event”.
    Στη μία περίπτωση ο Αλμέιδα τα εβαλε με το ότι “θέλουμε καλυτερες σεντρες” και στην άλλη ο Μελισσανίδης τα έβαλε με τους ανθρώπους της εταιρείας security του γηπέδου.

    Εγώ προσωπικά στην πρώτη πέριπτωση δεν έχω ξαναδεί προπονητή να θεωρεί ότι το φάρμακο στη μαζική άμυνα είναι “οι σωστές σέντρες” και στην άλλη δεν έχω ξαναδεί εργοτάξιο να γίνεται κέντρο διερχομένων (με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται)

    Αγωνιστικά το φαινόμενο οι μπακ να γινονται φορ και οι φορ μπακ. το έχουμε ξαναδει.Στον Αγιαξ και πιο πρόσφατα στην Μπάρτσα του Γκουαρντιόλα. Αυτό προσπαθεί να κάνει; Να μας το πει να γελάσουμε μαζί. Με τι;Τotal football με μετριότητες; Ειναι σα να χτιζεις ενεργειακό σπίτι με τσιμεντόλιθους.Το αποτέλεσμα είναι στο τέλος του αγώνα αν ρωτήσεις και τους 11 “που έπαιζες μεγάλε”; θα σου απατήσουν όλοι εύλογα “δεν ξέρω”.(μεσα και ο πορτιέρο)

    Οταν βλέπεις προπονητη να ξεκινά την ενδεκάδα (πααααλι) με τον Μάνταλο βλέπεις απλά εναν συμβιβασμένο άνθρωπο.Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Μάνταλος είναι η πηγή του κακού πάντων.Απλά λέω ότι τον αφήνεις στον πάγκο (αν δεν κάνεις αίτημα για αποχωρηση του παίκτη για να ελευθερωθεί και θέση στο ρόστερ) Ειναι ένα χαλασμένο φαϊ στο ψυγείο.Τϊποτα παραπάνω πλέον.
    Τώρα για τα υπόλοιπα αν δεν έχει βρει την σωστή διαχειρηση του υπάρχοντος ρόστερ ο Αλμεϊδα θα φανεί στην πορεία. Τίποτα δεν μένει κρυφό (αγωνιστικά) στο πούστικο το ποδόσφαιρό.
    Τέλος πάντων.
    Αν δεν γίνουν προσθήκες (είναι γνωστές οι ελλείψεις) και αν δεν υπάρξει βελτίωση βλέπω το νέο γήπεδο να γνωρίζει μεγάλες “πιένες”.

    Συμπεράσματα: α Με πορδές δεν βάφεις αυγα.
    Και β) τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Θέλοντας και μη, ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί άσχετα αν δεν στηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του.

    1. Δεν απαιτεί μεταγραφές. Δουλεύει στην αμυντική λειτουργία και έκανε προετοιμασία χωρίς τα στόπερ. Επιπρόσθετα δεν ζητάει εδώ και καιρό τις απαραίτητες μεταγραφές. ΦΟΡ, Δεξί μπακ, ακραίος (ήρθε ο Ελίασον μετά τις πρώτες 2 αγωνιστικές), κι άλλο στόπερ.

    2. Μάνταλος. Το θέμα Μάνταλου δεν είναι αγωνιστικό, ένας νεκρός είναι εδώ και χρόνια μετά τον 2ο χιαστό. Μας έχουν ζαλίσει οι ΑΡΔ ότι μελετάει την ΑΕΚ επί μήνες ο Αλμέιδα. Δεν κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο; Πώς να πειστώ ότι δεν τον επιβάλλουν; Έχει καταλάβει και θέλει να τον απαξιώσει ώστε να τον απενεργοποιήσει με τον τρόπο του; Ίσως. Μέχρι τώρα θεωρώ ότι του τον επιβάλλει ο ιδιοκτήτης και αυτό είναι πολύ κακό δείγμα.

    4-3-3. Απλό έγραψε ο Steven, απλό το έκανε ο Πογέτ, απλό το κάνει και η Λίβερπουλ. Ωραία. Με δεξί μπακ ένα παίκτη Β’ Εθνικής; Και αριστερό έναν φιλότιμο αλλά λίγο Χατζησαφί μιας και τον Μοχαμάντι δεν τον πιστεύει; Έχει εύκολα το 3 του κέντρου. Γιόνσον-Πινέδα-Γκατσίνοβιτς. Φαίνονται και οι 3 μια χαρά για να το εξυπηρετήσει. Το 3 μπροστά όμως έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχει τον κεντρικό ΦΟΡ. Γουστάρω τον Αραούχο αλλά μόνο σε 4-4-1-1 (όπως με Λιβάγια) μπορεί να παίξει, στο συγκεκριμένο σύστημα δύσκολα.

    Δεν μου άρεσαν ούτε οι αλλαγές χθες. Όσο κακός και να είναι ο Πινέδα, ελπίζεις σε ένα σουτ. Προπονητής που βάζει τον Γκατσίνοβιτς για να παίξει wing back είναι για ΞΥΛΟ. Το ίδιο, όταν επιμένει στον Άμραμπατ για αυτό το ρόλο. Ο συγκεκριμένος είναι μόνο για αλλαγή μετά το 60′ σε παιχνίδια όπως το χθεσινό. Σιμάνσκι στο 6 δεν γίνεται. Και να βγάζεις τον κορυφαίο Γιόνσον για να παραμένει ο ΑΜΥΑΛΟΣ, ακόμα χειρότερα.

    Σε ένα διαφωνώ με τον Steven. Το γήπεδο το άνοιξε χθες και πήγε πολλές φορές από τα άκρα, τόσο στο Α όσο και στο Β. Στο Α, βρείτε μία ενέργεια του Μαροκινού. Ομοίως του Τσούμπερ. Κακός δεν ήταν, αλλά μία ενέργεια διαφοράς δεν έκανε. Στο Β πόσες πήρε ο Ρότα; Ενέργειες; Δράμα. Εκεί που ήθελε τον Γκαρσία, να κάνει μία ενέργεια.

    Έχει δουλέψει σίγουρα στη φυσική κατάσταση. Φαίνεται. Και μέχρι στιγμής δεν έχει τραυματισμούς. Είναι μία αρχή, όπως και η καλύτερη συνολικά αμυντική λειτουργία μέχρι τώρα. Δεν μπορούν να εξαλειφθούν όλες οι παθογένειες με τη μία. Χρειάζεται όμως να καθαρίσει το κεφάλι του, να απλοποιήσει τα πράγματα (το απλό είναι δύσκολο) και να ξεκαθαρίσει ότι είναι το αφεντικό προς όλους. Αν είναι, αν αντέχει να είναι, αν θέλει να είναι.

    Κλείνω με 2 σημεία.

    1. Κόσμος. Γήπεδο κλουβί, ατμόσφαιρα κρύα. 1-2 συνθήματα στο πέταλο, λίγο στην αρχή….ο κόσμος της ΑΕΚ είναι κουρασμένος, δεν έχει πίστη, δεν έχει αντοχές. Και δεν έχει και πέταλο μετά τον ΧΧ.
    2. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά. Τα μπουκάλια και κάποιες σκόρπιες μεμονωμένες φωνές για αρχή δείχνουν τι θα επακολουθήσει. Κάποια στιγμή (μάλλον το 2023) θα μπούμε στο γήπεδο. Είτε θα τσουλάει κάπως η ομάδα και θα τη γλιτώσει, είτε θα είμαστε όπως πέρυσι και θα φύγει με γιούχα από εκεί μέσα. Το περσινό που την πλήρωναν οι αυτοφωράκηδες και λοιποί συγγενείς, τελείωσε.

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ακριβώς όπως τα λες. Πονέσαν τα μάτια μας….και ο Αραούχο αριστερό εξτρέμ να αμύνεται…στο 1/4 ΜΑΣ! Το είδαμε κι αυτό. Είδαμε ΠΑΛΙ τη Μανταλενα να παίρνει τα στημένα στο 1ο ημίχρονο με το απολύτως αναμενόμενο αποτέλεσμα: Πάνω στον 1ο αμυντικό ή κάτι κομπίνες…στο κόρνερ, με κατάληξη πλάγιο ή απώλεια μπάλας. Παίρνουμε ένα κάρο παίκτες και όλα καταλήγουν στο Μάνταλο των 800 χιλ πάλι, τον πραγματικό αρχηγό μας, όπως παραδέχτηκε και ο φετινός.

    Πάει στο 65 (αμέσως μετά το γκολ έπρεπε, άσε που η τριάδα πίσω είναι εντελώς λάθος εξαρχής) να γυρίσει τη διάταξη με το Ρότα, αλλά είναι εμφανές ότι ούτε μέσα στο γήπεδο έχει τους παίκτες εκεί που πρέπε και φυσικά τα μυαλά όλων ήταν θολωμένα, οπότε δεν θα το εφάρμοζαν σωστά. Τελικά ο Καρίμ (μοναδικό φορ περιοχή) γιατί δε μας κάνει και τον παραγκωνίσαμε-απαξιώνουμε, χωρίς να φέρουμε αντικάταστάτη?

    Με τις μεταγγραφές να συνεχίζονται, ας αποδεχτούμε ότι φέτος πάμε να βγούμε Ευρώπη ως 4οι και να ετοιμάσουμε ομάδα. Αλλά αυτά τα τακτικά εγκλήματα, ποιός υπάρχει στον οργανισμό να τα επισημάνει και να του βάλει χέρι? ΟΚ, έγινε ότι έγινε, σήμερα θα πάει σε συνάντηση για review του χθεσινού να τον πιέσει κάποιος να εξηγήσει γιατί τα έχει κάνει έτσι και που στηρίζονται οι αποφάσεις του? Όταν λέμε εδώ και 10 χρόνια ότι χρειαζόμαστε οργανισμό, αυτό είναι μόνο για τα οφίτσια και τα αρεστά πρόσωπα?

    Μόνα θετικά η σχετικά καλή φυσική κατάσταση και ο Γιόνσον. Για εμένα δε φτάνουν ακόμα και για Αύγουστο.

    Καλή σεζόν!

    ΥΓ: Ο Μπέος έχει φτιάξει ομάδα με ταυτότητα, αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα και παίρνει παίκτες από το πανέρι, αλλά η ομάδα παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και διαρκώς καλά μάλιστα. Ας παραδειγματιζόμαστε μερικοί?

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δυστυχώς πέσαμε σε πουθενά προπονητή. Λογικό, αν ήταν κάτι σπουδαίο θα τον είχαν προλάβει άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Την τελευταία ομαδίτσα του MLS προπονούσε.
    Και στην πιο σημαντική σεζόν της 20ετίας αφήσαμε την ομάδα στα χέρια του Αργεντινού Καρντόσο με μαλλιά.

  5. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Λυπηρό αυτό που είδαμε. Σεντρες στο πουθενά, διάσπαση άμυνας μηδέν, μια ομάδα που σκοτώνεται να τρέχει χωρίς αποτέλεσμα. Από την αρχή ήμουν πολύ δύσπιστος με τον Αλμέιδα. Αυτά τα, ήρθα 2 μηνεςνωρίτερα να μάθω την ελληνική κουλτουρα, με τη μάνα μου συν η ηλικία του 50 χρόνων στην τελευταία ομάδα του mls και κανένας δεν τον ανακάλυψε ως τώρα, αν και γνωστός ως παίκτης, παραμονο η δύσμοιρη ΑΕΚ. Αυτό τώρα με το 5ετες συμβόλαιο του Ελιασον ενός παίκτη που δεν επιασε ούτε στη Β Γαλλίας πως το βλέπεις. Η Αεκ θέλει δεκάρι και φορ πολύ δυνατά. Όσο για τους Ιρανούς δεν κανουν ούτε για να περνάνε απέξω. Εκει είχες Κασαπη, δεν μπορείς να έχεις Χατζισαφι. Από ότι φαίνεται ο Μελισσανιδης ούτε τώρα ασχολείται και προβλέπω ότι στην Αγια Σοφια θα έχουμε πολύ γιούχα. Καλη συνέχεια.

  6. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπέρα.
    Λιαν συντόμως θα εχει αλλαγη συστηματος.
    Ολα τα αλλα τα εχουμε πει,γράψει εδω και ενα μήνα.Για αυτο χθες το βραδυ προτιμησα εξοδο.
    Μετα απο καιρο δεν ειδα την ομαδα.Οτι ειδα σημερα στο replay Tv.
    De ja vou…..

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς κοκκινιάς

    Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Ποιός προπονητής θα μπει με την ομάδα στην Αγιά Σοφιά? Ματθαίε αντέχεις?

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Εγώ πήγα κανονικά κι εντυπωσιάστηκα από το γήπεδο για άλλη μία φορά. Ειδικά αυτό το μπαρ το ξύλινο, δεν παίζεται. Και η αντιστοίχηση των θέσεων για τα διαρκείας και τις σουίτες ήταν εξαιρετική ( η Ανθή μοίραζε χαρτάκια για τις θέσεις ). Αν δεν αλλάξει σύστημα θα υπάρξει τρομερό πρόβλημα κυρίως για τον ίδιο. Από την άλλη, δεν έχει δεξί μπακ…

  9. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Οντως το μπαράκι είναι απαικτο.
    Θα το επισκεφθώ σίγουρα στο Απολλων-Καλαματα και ισως και σε κανα αλλοματς,μιας και εχω αρκετούς φίλους Απολλωνιστές.

  10. Ο/Η Pontios λέει:

    Πιο 3-5-2 ρε;;;;
    Που πας ρε τρυφωνα;;;
    Ντε και καλά να χωρέσουν στην ομάδα ο Μάνταλος και ο τζαβελλας!
    Φτανει βρε μαλακα εγγυητη με τον μανταλο!

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ρε παιδιά εχει πει επίσημα η ομάδα για εγκαίνια 17/9? ΟΧΙ Απλά κάποια σαίνια δημοσιογράφοι είδαν την αγγελία που ζήτούσε χορευτές χορεύτριες για την εκδήλωση των εγκαινίων.Η αγγελία εγραφε 17/9,αλλα αγγελία είναι οτι θέλει λέει.
    Εχει πεί επίσης κάποιος οτι ΔΕΝ θα γίνουν 17/9?
    Επίσης ΟΧΙ
    Με τους μόνους που γελάω είναι με τις δημοσιογραφάρες μας.Αυτούς που μεταφέρουν την είδηση χωρίς ρεπορτάζ,θα μου πεις ολοι το ιδιο κάνουν.Σημεία των καιρων…
    Η υπόλοιπη κατάσταση είναι για κλάματα.Ειλικρινά υπάρχουν ανθρωποι που στη παρούσα φάση του λένε οτι θα μπούμε οσονουπω στο γήπεδο?Και τους πιστεύει?Καθε Σαββατο εκεί είναι,βλέπει δεν είναι χθεσινός.Απλά εχει και αυτός την αγωνία του,ειδικά μετά την επέμβαση,να προλάβει να κοψει την κορδέλα.
    ΥΓ Ο Βούρος πότε θα την “ακούσει”????

  12. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΜΕ 3-5-2 ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΣΤΟ 5 ΗΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.
    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ). Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΟΙΤΑΖΑ. ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 60-65 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΤΡΟΚ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ? ΟΧΙ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΣΕΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΕΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΚΟΛ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΟΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 30. ΟΧΙ ΤΗ ΓΙΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ. (ΑΛΛΟ Η ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΟ Η ΓΙΟΜΑ).
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΛΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΖΑΡΤΖΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΙΝΕΔΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Ο ΠΙΝΕΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ).
    Ο ΔΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ ΝΟΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.

  13. Ο/Η placebo λέει:

    Απίθανη η αφήγηση (ανάλυση ) .. ως πρός το κείμενο , τι γκίνια είναι αυτή ρε Μελισανίδη , να περιμένουμε όμως. Καλό φθινόπωρο σε όλους .

  14. Ο/Η Dimitris λέει:

    Ψάχνουμε και 10άρι λένε!
    Προσοχή. Μην την πατήσουμε. Να μπορεί να παίζει και όλη την πτέρυγα, αριστερά ή δεξιά. Άμραμπατ και Τζούμπερ δεν…
    Υπάρχει και ο Μάνταλος. 8 μύρια κοστολογείτο πέρυσι. Δεν μπορεί να παίξει, τουλάχιστον, όλη την αριστερή πλευρά;
    Και υπάρχει και ο Φράνσον. Γιατί να μην δοκιμαστεί για όλη τη δεξιά πλευρά;
    Αν χάσουμε από Γιάννινα και βάζελους, θα γίνουν εγκαίνια;
    Τρέλα με κορδέλα.

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τις τελςυταίες μέρες ακούω διαβάζω κάτι αεκαρχες να μιλάνε για ελλείψεις,παικταράδες που χρειάζονται κλπ.
    Αναρωτιέμαι για ποιό λόγο.Κρίση ειλικρείνιας??? Δύσκολο.Φοβούνται το ξύλο? Πιθανόν.
    Πριόνοσμα του κοουτς? Αρκετά πιθανό.Πριόνισμα που εχει αρχίσει εδώ και κανα 20ημερο αν ακούσεις και διαβάσεις προσςκτικά…