ΠΑΟ – Α Ε Κ

Σε μια λεωφόρο από τα παλιά. Σε ένα καταπληκτικό γήπεδο άλλης εποχής, η ομάδα μας κλήθηκε να παίξει το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς. Θεωρητικά με κάποια σοβαρότητα αλλά με μπόλικο σκεπτικισμό για το μπέρδεμα του Αλμέιδα.

Που όμως το μπέρδεμα δεν ήρθε από την αρχή. Η ομάδα κατέβηκε με 4-2-3-1 και μάλλον σωστά τοποθετημένους τους παίκτες. Κι αν εξαιρέσεις την αρχική νωθρότητα λόγω του φόβου της λεωφόρου – λάθη Τζαβέλα και Στάνκοβιτς -, μπορώ να πω οτι από ένα σημείο και μετά, άρχισε να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα και να επιχειρεί και κάποιες δειλές επιθέσεις. Όχι τίποτα επικίνδυνο μεν αλλά  έβλεπες μια οργάνωση και μια διάθεση, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλος έδειχνε σημάδια βραχυκύκλωσης.

Κάπως έτσι και σε μια πολύ καλά στημένη επίθεση μας, προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεν νομίζω οτι κάποιος Αεκτζής ζητούσε κάτι άλλο, παρά μόνο μια σοβαρότητα για την συνέχεια. Η οποία όμως δεν φάνηκε. Και δεν φάνηκε διότι τα λάθη των παικτών μας ήταν παιδαριώδη. Είτε στο κράτημα της μπάλας, είτε στην απόκρουση των φάσεων, είτε στην απλή διαχείριση ενός πάναπλου παιχνιδιού του αντιπάλου.

Να μιλήσω για διαιτησία; Όχι ρε παιδιά. Δεν χρειάζεται. Έχουμε τόσους ανθρώπους που πληρώνονται από την εταιρεία για να τα πουν αυτά. Εγώ τράβαγα τα μαλλιά μου στα δυό πέναλτυ, που γίνανε. Στο πρώτο ο Ιρανός πηδάει σαν μπασκετμπολίστας και στο δεύτερο, ο χειρότερος παίκτης του αγώνα – ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ – έπεσε άγαρμπα πάνω στον αντίπαλο του. Δυό πέναλτυ, αντί να έχεις αυτοκυριαρχία και να κρατάς την μπάλα στο κέντρο.

Το έβλεπες το τυχαίο, δεν το συζητάμε αλλά αυτό ανέλαβε να το τελειώσει ο Αλμέιδα. Μιλάμε για αλλαγές συγκλονιστικές. Μιλάμε για το οτι πέταξε όλη την ομάδα, όλο το κέντρο της και όλη του την προετοιμασία στα σκουπίδια. Κανένα χαφ δεν του έκανε, καμία αλλαγή θέσης έστω δεν τον κάλυπτε. Διέλυσε όλη την ομάδα στο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνιου, την συνέχισε χωρίς αμυντικό χαφ κινδυνεύοντας με συντριβή, και φυσικά μπέρδεψε τους πάντες με κάτι που έμοιαζε με 4-2-4.

Και πραγματικά σωθήκαμε είτε από τα δυό δοκάρια του αντιπάλου, είτε από μια απόκρουση το Στάνκοβιτς. Οι αντεπιθέσεις μας στα κουτουρού, και φουλ γιόμες. Τσαρλατάνικο ποδόσφαιρο χωρίς καμία συνοχή σε καμία γραμμή. Από θαύμα μιλάει σήμερα για αξιοπρεπή ήττα. Από θαύμα στέκεται ακόμα εκεί. Και το θαύμα είναι οτι ο αντίπαλος έμεινε από δυνάμεις και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Έβγαλε μεν τις αντεπιθέσεις του, όμως ήταν με έναν παίκτη μόνον αφού όλοι οι άλλοι φύλαγαν το σκορ. Γιατί τις έβγαλε; ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΡΟ.

Ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσε να γίνει. Ήταν μια βιαστική απόφαση λες και τα έπαιζε όλα για όλα από το 55. Αφού δείχνει και λέει πολλά για τον προπονητή. Που στην ουσία δεν εμπιστεύεται κανέναν αλλά κυριότερα δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του. Με αντίπαλο της πλάκας. τζάμπα φόβος υπήρχε. Αν δεν είχαν γίνει οι αλλαγές, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΓΚΑΡΣΙΑ, το υπογράφω: θα είχαμε κερδίσει.

Κορυφαίος σήμερα ο Ρότα και ο Βίντα. Στην πορεία βελτιώθηκε κι ο Τζαβέλας. Πολύ καλός ο Γιόνσον που τον έφαγε ο Μάνταλος. Από εκεί κι έπειτα τι να πεις για τον Αραούχο ; Που ακριβώς την θέλει την μπάλα για να σκοράρει; Δεν πάει πουθενά η ομάδα με αυτά τα μυαλά του Αλμέιδα. Τι άλλο να πεις; για κάποια ατομικά λάθη των παικτών; Αυτά γίνονται. Τα άλλα, τα στρατηγικά δεν γίνονται.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to ΠΑΟ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Pontios λέει:

    Το παιχνίδι χάθηκε εξαιτίας ενός προπονητή που έχουμε στο πάγκο και κινδυνέψαμε όντως στο τέλος μέχρι και να διασυρθούμε.
    Όντως απορίας άξιο είναι γιατί ο γκατσινοβιτς αριστερό εξτρέμ και γιατί ο γκαρσια 90 λεπτό;επίσης όταν δεν παίρνεις Σέντερ μπακ και έχεις μέσα τον Τζαβέλα ο οποίος έπεφτε κάτω κάνοντας θέατρο θα κινδυνεύεις συνέχεια.μιλάμε ότι σε κάθε κόρνερ του Παναθηναϊκού κινδυνεύαμε!και το πληρώσαμε εξάλλου.

    Άλλαξε τον τρυφωνα στο πάγκο ρε μαλακα εγγυητη!που τον βρήκες ρε δαυτον;

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο Αλμέιδα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ήταν χαφ επιπέδου. Από αυτή τη σκοπιά αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο και ως προπονητής. Έμαθε στην ομάδα να πιέζει και να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου, δηλαδή ο,τι κάνει ο αμυντικός χαφ.
    Όμως δεν δίδαξε στην ομάδα πως να επιτίθεται. Και αυτό δεν είναι κάτι που φτιάχνεται άμεσα, εκτός αν είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε το “αγροτικό” του Αλμέιδα για να πειραματίζεται και να μαθαίνει στου Κασίδη το κεφάλι πως παίζεται το οργανωμένο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και πως διασπάς τις αντίπαλες άμυνες με σχέδιο και ψυχραιμία. Να δοκιμάζει διάφορα συστήματα, να αλλάζει θέσεις στους παίκτες και να μπερδεύει τους πάντες μέχρι να καταλάβει πως κάνει λάθος και να προσπαθεί να το διορθώσει.
    Δεν πιάσαμε ούτε 15 Σεπτεμβρίου και είμαστε ηδη πίσω, με την εικόνα της ομάδας να μην βελτιώνεται επιθετικά. Το αντίθετο, οσο περνά ο καιρός και αυξάνεται η πίεση η τρικυμία μεγαλώνει.
    Μ’αυτό το all in – τρικυμία που έκανε με 4-5 αλλαγές μαζεμένες απο τύχη γλιτώσαμε διασυρμό.
    Ούτε σε φιλικά παιχνίδια δε γίνονται αυτά τα επικίνδυνα πειράματα. Βγάζεις τους καλύτερους χαφ σου, εξαφανίζεις το κέντρο και κάνεις τον Αραούχο 8αρι.
    Χάνεις με 2-1 και κάνεις λες και χάνεις με 3-0. Τί κερδίσαμε μ’αυτό? Χάσαμε χρόνο μέχρι να βρούνε τις θέσεις τους και ζήτημα να κάναμε μια ευκαιρία ενω ο βαζέλας μπορούσε να μας βάλει 2-3 γκολ αν δεν κρατούσε ο Στάνκοβιτς.
    Επικίνδυνος ο Αλμέιδα και χωρίς ψυχραιμία. Η ΑΕΚ δεν είναι αλάνα.
    ** Τα μπέναλτ κατά την άποψή μου ήταν και τα δυο κανονικά.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Total 0% football. Oύτε η Νικολούλη δεν μπορεί να βρει ποιος παίζει που και γιατί.
    Αν δείτε σε κανενα επομενο ματς τον τερματοφύλακα να φορά γάντια μηχανής τον Γκαρσία με βατραχοπέδιλα και τον Αραούχο με σκάφανδρο μην απορησετε
    Απλά δεν θα έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες από τον προπονητή που ευτυχώς τουλάχιστον θυμάται που είναι ο κιτρινόμαυρος πάγκος και δεν πάει να καθήσει στους απέναντι.Πρέπει να έχει καλούς βοηθούς.
    Το τρεχαλητό και η έλειψη τραυματισμώνείναι καλό.Είναι το “Α” στο ποδόσφαιρό. Οχι όμως το “Α και το Ω”. Λείπουν ακόμα 23 γράμματα. Εντάξει δεν έχουμε την απαίτηση να πάρουμε φιλολογική έδρα σε πανεπιστήμιο.Αλλά να μη μπορούμε να δούμε και μια ομάδα του Δημοτικού έστω στο γηπεδο;
    Πως θα μπεις στο νέο γήπεδο έτσι; Τι αχταρμάς είναι αυτός; Τι πελαγοδρόμιο! Στα Εξάρχεια έπρεπε να πάιζουμε. Αναρχοι.
    Ο Αλμέϊδα μου θυμίζει μάγειρα του “Αυτόφορου” που τον κάλεσαν σε εκμπομπή. Και κάθεται και μπερδεύει τα λιτά και πτωχά υλικά για να βγάλει πιάτο “ρουστίκ”.Ρε βγάλε εκεί έναν πατσά να μας δει ο Θεός.Μη ντρέπεσαι. Δεν είναι τράπουλα το ρόστερ.Για όνομα της Παναγίας.Δεν τον βλεπω καλά. Δεν θα προκάμει Οκτώβρη.Θα μας κουβαλήσει ο Μητσος κανένα βετεράνο για να δένει και με το νέο γήπεδο.
    Ο Ντούσαν δουλεύει ακόμα η μπα…;

  4. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλημέρα.
    Το πρώτο πέναλντι είναι μαλακία και του Χατζησαφί.Νοιώθει το σπρώξιμο και σηκώνει τα χέρια.Το δεύτερο δεν υπάρχει,αλλα βέβαια το σώμα του παίκτη είναι εξω και η καρδιά του μέσα.
    Παίζεις με την ίδια αμυνα με πέρυσι…
    Παρατηρούσα το τρόπο που κοίταζε ο Βιντα τον Κιτσο,τον έπνιγε άνετα.Υπάρχει σωτηρία οταν βγαίνει ο Γιονσον για να μπεί στη θέση του ο Μάνταλος?
    Ρητορικό βέβαια το ερώτημα.
    Αυτή η υπερομαδα του Παο τι ευκαιρίες σου εκανε στο 1ο ημίχρονο? 3 όλες απο μαλακίες δικές μας,Τζαβελλα,Στάνκοβιτς.Σου κάνουν τα κόρνερ δεύτερο δοκάρι και κοιμάσαι.
    Στο δεύτερο οι αλλαγές μου δείχνουν οτι ο προπονητής είναι οσα πάνε και οσα έρθουν.Δεν είναι και τόσο καλό αυτό,για την ομάδα αλλά και τον ίδιο.Η δε υπερομάδα του βαζέλα ενω είσαι με Μανταλο ,Πινέδα στο 6-8 σου κάνει δυο ευκαιρείες συν το γλίστρημα του Μοχαμάντι.
    Αν ήμουν παναθηναικος θα προβληματιζόμουν που σε αυτήν την Α.Ε.Κ δεν έριξα μια πεντάρα.
    Σημείωση δεν λεω οτι είμασταν υπερομάδα.
    Οι ελείψεις παραμένουν όπως και η συγχηση.
    Χαζές Ερωτήσεις:
    Αυτή η παικτούρα ο Μουκουντί που είναι?
    Ο Γκατσι θα παίξει ποτέ στη θέση του?
    Ο Γκαρσία είναι εξτρέμ ή φορ?
    Ισοπαλία θα πάρει η ομάδα?
    ΥΓ Φέτος ήρθε η σειρά να ξεχρεωθούν τα γραμμάτια στον έταιρο κυβερνητικό υποστηρικτή.

  5. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Δε λέω, το 4-2-4 απ το 55 δεν είναι το πιο σύνηθες ωστόσο θα μπορούσε εν τέλει και να μας δικαιώσει καθώς πίστευε ότι θα εκμετάλλευόμασταν την κακή περίοδο του ΠΑΟ μετά το 60 και σε περίπτωση που καθόταν θα μιλούσαμε για ιδιοφυΐα (χωρίς βέβαια να άλλαζε την ουσία, ότι ήμασταν χάλια).

    Πείτε με τρελό, εμένα κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε η λατινοαμερικάνικη αλητεία του δώστα όλα επιθετικά κι ας μην ήμασταν τακτικά καλοί. Δε μιλάω μόνο για χθες αλλά γενικώς.

    Τώρα με τα «άλλαξε τον» δε συμφωνώ καθόλου. Του πήραν δεξί μπακ, αμυντικό, εξτρέμ και επιθετικό τελευταία στιγμή ενώ είναι στην ομάδα απ τον Ιούνιο…

    Εγώ λπεω ότι σε σχέση με τα τελευταία χρόνια (εκτός Πογετ και Μανόλο), έχουμε μια προσωπικότητα στον πάγκο που εμπνέει σεβασμό στους παίχτες και προσπαθεί να έχει την ομάδα σαν οικογένεια κάτι που πιστεύω θα φανεί περισσότερο στην πορεία.

    Τώρα για την τακτική, και πάλι δε λέω ότι βλέπουμε κάτι ορθό αλλά απ την άλλη, το πρωτάθλημα φέτος είναι ούτως ή άλλως ταγμένο στην αλογοτροφή, ας τον αφήσουμε να δουλέψει ως το τέλος της σεζόν ώστε και αυτός να μάθει το Ευρωπαϊκό (και ιδιαίτερα Ελληνικό) στυλ ποδοσφαίρου αλλά και να δούμε λίγο απ την ποδοσφαιρική αλητεία που ίσως να δώσει κάτι στην πορεία.

    iPhone iTypos iApologize

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προπονητης καραγκιοζης,επρεπε να τον καθαρισει σημερα κιολας οπως εκανε ο μπεος με τον δικο του προπονητη μετα την πρωτη ηττα.

  7. Ο/Η Σταύρος Χατζημάνης λέει:

    Αγαπητέ Στίβεν καλημέρα. Επίτρεψέ μου να διαφοροποιηθώ μερικώς στις διαπιστώσεις σου. Η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο καλά στημένη για πρώτη φορά και χάλασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο οποίος, απ΄ όσο τον έχω παρακολουθήσει διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο δουλεμένη και συνεκτική ομάδα. Το πρώτο πέναλτι που έδωσε ο Βούλγαρος δεν υπήρχε, αφού υπήρχε σπρώξιμο του επιθετικού στον αμυντικό μας, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή από την τηλεόραση. Βεβαίως, είναι παιδικός ο τρόπος που πηδάει ο Χατζησαφί με τα χέρια ψηλά, λες και είναι τερματοφύλακας χάντμπολ. Ομοίως και το δεύτερο πέναλτι είναι φάουλ εκτός περιοχής και είναι απορίας άξιο, πώς οι varistes δεν ενημέρωσαν σωστά το διαιτητή και στις δύο περιπτώσεις. Από κει και πέρα όντως ο Αλμέιδα έχασε τη μπάλα και δεν ήξερε τί έκανε με την τετραπλή αλλαγή και η ομάδα κόπηκε στη μέση γλιτώνοντας το διασυρμό. Ασφαλώς με τα αν και τις υποθέσεις δεν βγαίνουν συμπεράσματα, όμως η ομάδα θα μπορούσε τουλάχιστον να μην είχε χάσει το παιχνίδι, εφόσον δεν είχαν δοθεί αυτά τα φαλτσοσφυρίγματα στο ζέλα. Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου και περιμένουμε τη συνέχεια….

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Περίμενα να δω την πνευματική προετοιμασία από τον προπονητή. Είδα μία χεσμένη ομάδα.
    Αυτό που έκανε στο Β δείχνει παρανοημένο ψυχάκια. Τράβαγα τα μαλλιά μου και είπα ο Θεός να μας λυπηθεί εκείνη την ώρα και πράγματι εισακούστηκα. Από την άλλη όμως έκανε και 3 μεγάλες ευκαιρίες., το αναφέρω γιατί δεν αναφέρεται επιμελώς στο αυτομαστίγωμα πολλών συνοπαδών. Έχει ενδιαφέρον για το τι άλλο θα δούμε από τον Αλμέιδα, δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει νορμάλ. Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να μείνει όλη τη χρονιά.

    Δεν είχα πρόθεση να αναλώνομαι σε ονόματα και λεπτομέρειες, αλλά θα το κάνω για να αιτιολογήσω τα παρακάτω.
    Η κίτρινη που δίνει στον ΠΙΝΕΔΑ επειδή πανηγύρισε έτσι είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
    Στη φάση του 1ου Πέναλτι δεν υπάρχει ΚΟΡΝΕΡ, είναι ΑΟΥΤ μπροστά στα μάτια του.
    Στο 2ο πέναλτι η παράβαση είναι ξεκάθαρα εκτός ΠΕΡΙΟΧΗΣ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σπρώξιμο που να το δικαιολογεί.. Αν το θεωρεί σπρώξιμο θα έπρεπε να σφυρίξει και αυτό του Σπόραρ στον Χφι.
    Το πιο ΥΠΟΠΤΟ είναι το VAR. Σοβαρά, τώρα, καμία φάση δεν άξιζε επανεξέτασης από τον διαιτητή;

    Κύριε Δημήτρη, θα γέλαγα αν σου έκανε πλάκα ο Αλαφούζος, αλλά σε δικαιολογώ, μιας και σου κάνει πλάκα ο ανώμαλος ωτακουστής που παριστάνει τον Λουδοβίκο.
    Να χάσεις, δεν λέω όχι. Για πόσο ακόμα η παρωδία; Χωρίς VAR, με VAR, Έλληνες ή Ξένους, πράσινη / κόκκινη / μαύρη / κίτρινη ΕΠΟ, ΠΑΣΟΚ διαφορετικών αποχρώσεων… και πάλι…μια ζωή αυτή η ΑΤΙΜΙΑ…

    ΤΟΥΡΚΟΙ θεωρούμαστε…ακόμα;

  9. Ο/Η Konstantinos λέει:

    Πολύ σωστή και λιτή η ανάλυσή σου Στήβεν, δεν έχω τίποτα να προσθέσω, σε όλα συμφωνώ ! Όποτε ευκαιρήσω, θα γράψω αναλυτικά για τα μέχρι τώρα λάθη, τις αστοχίες, τους κινδύνους, αλλά και κάποιες αχνές ελπίδες από τη μέχρι τώρα δουλειά του Αλμέιδα. Μετά από πολλά χρόνια ξανά…

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σταύρος Χατζημάνης : Όλα καλά φίλε Σταύρο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα πού διαφοροποιήθηκες από εμένα.

  11. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Η ομαδα ειναι γυμνασμενη με εξαιρετικη φυσικη κατασταση. Αυτο βοηθαει στο πρεσινκγ αλλα ο τροπος που πιεζει δεν ειναι ακομα ο ιδανικος. Μια καλη ομαδα μπορει να το σπασει. Επισης θεωρω οτι αν μας πιεσουν ψηλα γελαει και το παρδαλο κατσικι με Ροτα, Χατζισαφι, Σιμανσκι Τζαβελα η μπαλα βγαινει μονο με κλωτσια στο διαλο. Επισης υπαρχει προβλημα στις συνεργασιες εκτος μεγαλης περιοχης ελλειψη δεκαριου. Το συστημα που επαιξαν σημερα ειναι λογικο να εχει κενα καθοτι 2 μηνες δουλευε αλλο συστημα για το οποιο του λειπουν 3-4 παικτες. Το λεγαμε οτι Σεπτεμβρη θα τρεχει να δουλεψει αλλο συστημα. Σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα βαζουμε γκολ μονο απο κλεψιμο. Απεναντι σε οργανωμενη αμυνα, ουτε φαση. Ροτα Χατζισαφι Τζαβελας Μοχαμαντι ουτε εξω απο τα αποδυτηρια.
    Παντως δεν πιστευω οτι ο Αλμειδα ειναι προπονητης για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο. Πιο πολυ για ομαδες τυπου ΑΡΗ

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Α Ε Κ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Πέρσυ μας έστειλαν το μήνυμα στην Κρήτη, πάνω κάτω στην ίδια αγωνιστική, με κερκίδα παθιασμένη όπως χθες, με όφη και καλά έκανε να παίζει ως σαν σε τελικό champions league, με πέσιμο στα επίσημα στην αποστολή όπως χθες στον ενωσιτικό πάγκο, και με μοιραίο μαλάκα όπως χθες τον εκτός τόπου και χρόνου λιβάι-παπάρα

    Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου…Άσπρίσανε τα μαλλιά να βλέπω τους βαζέλες να αδικούν την ομάδα μου. μια ζωή με τα κοράκια παρέα. τι να πρωτοθυμηθούμε ρε βρωμερέ σύλλογε;

  13. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Του ειχαν πεΙ πως μετα το 60` κλαταρει ο ΠΑΟ, οποτε βαζει 4 φρεσκους μαζι για να τον αποτελειωσει. Σαν σκεψη δεν ειναι ασχημη,αλλα να βαλεις 4 που να τρεχουν και να εχουν την στοιχειωδη λογικη να κανουν και 3-4 μπαλιες. Τωρα,ποιος απο αυτους που μπηκαν ,εκαναν εστω και το 50% που ισως τους ειπε ο Αλμειδα ? Μαλλον κανεις τους. Με την εισοδο στην ομαδα του Σιντιμπε ,πιστευω τελικα να βαλει τον Γκατσινοβιτς στην ΦΥΣΙΚΗ του θεση,για την οποια τον πηραμε κιολας. Και να σταματησει να κανει πειραματα με τον Γκαρσια. Τον θελεις ρε ανθρωπε μου η οχι ? Τον θελεις εξτρεμ ,σεντερ φορ , τον θελεις διπλα στον Τζαβελα να καθαριζει στον αερα οτι περναει με το αλμα που εχει? Ξαναλεω,ο Σιντιμπε ειναι η λυση για τα δεξια,με τον Γκαρσια μπροστα του,και τον Γκατσι στην θεση του.
    Πραγματικα ομως ,αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ηταν το κλαψομουνιασμα στις καμερες για τα πεναλντυ.Τα οποια τα κερδισαν οι του ΠΑΟ πολυ εξυπνα,ειδικα το δευτερο. Στο πρωτο βοηθησε κι ο μαλακας ο δικος μας ,που ουτε θεατρο δεν μπορεσε να κανει.Ασε λοιπον τα πεναλντυ ,πες δυο κουβεντες και τελειωνε.Ντε και καλα να μιλανε ενα τεταρτο λεγοντας τα ιδια και τα ιδια ……