ΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΜΕ

Χαίρεσθε αγαπητοί κι αγαπητές. Καιρό έχουμε να τα πούμε αφού πήξαμε στην δουλειά από την μία, αλλά και ΑΕΚ απούσης από την άλλη. Φυσικά το θέμα το κυρίαρχο αν φύγουμε από τα πολιτικά, είναι το Mundial. Όσο άχαρο κι αν είναι στις ώρες που γίνεται. Εγώ τουλάχιστον είδα κάποια παιχνίδια το βράδυ. Λίγα, πολύ λίγα λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων.

Φυσικά την κρυάδα την πήρα νωρίς με την Ουρουγουάη, αλλά ό,τι και να λέω εκείνη φταίει. Όταν δεν κερδίζεις την Κορέα, πλέον και το σύστημα έρχεται και σε καπελώνει. Σου στήνει το λαμόγιο τον Σάντος και σε πετάει έξω. Εντάξει μετά δουλεύει ο νόμος της μπάλας κι αποκλείεται κι αυτός, αλλά τι να το κάνεις;

Τώρα με αυτά που είδα, έχω να πω οτι μάλλον καλή μπάλα παίχτηκε λόγω της εποχής. Παρόλο που δεν το μάθαμε έτσι το mundial, έχω να πω οτι οι παίκτες δεν είναι ξεζουμισμένοι κι άρα προσπάθησαν. Τι να κάνουν όμως κι αυτοί όταν πλέον μιλάει αυτή η τεχνολογία που τα ισοπεδώνει όλα. Και σου κάνει το άσπρο μαύρο μπόλικες φορές. Χωρίς πραγματικά να ξέρεις πού σπρώχνουν το κύπελλο.

Είχαμε σοβαρές εκπλήξεις και πολλούς αποκλεισμούς γενικά. Δεν είναι κακό αυτό μεν όμως δείχνει οτι ο θεσμός αρχίζει και χάνει την λάμψη του. Πράμα που θα γίνει και χειρότερο στο επόμενο mundial, που θα έχει μπόλικους κατιμάδες.

Προς το παρόν ας δούμε τι μας έχει μείνει. Η τρομερή έκπληξη που λέγεται Μαρόκο και που εξυπηρετεί την συνωμοσιολογία για κατάκτηση από μουσουλμάνους. Το βλέπω; Όχι ρε παιδιά δεν μπορώ να το δω. Με απλή λογική : Η Γαλλία είναι ομαδάρα και δεν την βλέπω πώς μπορεί να αποκλειστεί. Άμα βάλω και λίγη φιλοσοφία αποικιοκρατίας, ενισχύω κι άλλο την γνώμη μου. Όπως και νάχει πάντως, το παιχνίδι αυτό έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Αύριο όμως είναι όλα τα λεφτά. Ματσάρα, μπαλάρα και ξύλο. Φυσικά περιττό να ξανααναφέρω πώς όταν αποκλείεται η Ουρουγουάη, αμέσως πάω στην Κροατία. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα αφού και οι δύο ομάδες έχουν παικταράδες κι άρα κάτι θα δούμε.

Φυσικά και στοιχηματικά δεν ακουμπάμε τα παιχνίδια αυτά. Τα ακουμπάμε μόνο σαν θεατές και μάλιστα καυλωμένοι. Διότι όπως και να το κάνεις, κι αφού το πακετάραμε το mundial, άντε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι, μπας και δούμε και λίγη μπάλα από την ΑΕΚ μας. Την ανώτερη ομάδα από όλες του mundial !!!!!

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΜΕ

  1. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο... λέει:

    Θέλω τελικό την Κροατία, αφού δεν πολυγουσταρω την Αργεντινή. Την πάω μόνο με αντίπαλο τους κλαψομουνιδες και τους ναζί. Αν είναι δυνατόν να το σηκώσει κι ολας απέναντι στους Γάλλους, αφού είναι πανδυσκολο αν και τίποτα αδύνατο να δούμε τελικό με Μαρόκο. Να τελειώνουμε, να αρχίσει το δικό μας που δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο…

  2. Ο/Η Νίκος λέει:

    Στήβεν δυστυχώς δεν γνωριζόμαστε.Σε διαβάζω όμως χρόνια.
    Απο την εποχή του Φιλάθλου,εκεί στην 2η σελίδα,χαμηλά.
    Είναι όμως σα να σε ξέρω.
    Πήρα το βιβλίο σου γιατί μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου.
    Γράφεις και εκεί αυτά που δεν τολμάνε να πούνε οι πολλοί.
    Το έπιασε και η γυναίκα μου και έριξε μια ματιά και άρχισε να μονολογεί”τι γράφει ο τύπος..μεγάλη μορφή”.
    Μακάρι να είσαι γερός και να συνεχίσεις να γράφεις για πολλά χρόνια.
    Και εδώ στο blog εννοω..όχι μόνο για την ΑΕΚ μας.
    Να είσαι καλά.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος : Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

  4. Ο/Η placebo λέει:

    kαλημέρα στους τερματοφύλακες , αλλά και στούς σεντερ φορίσιους .