ΙΩΝΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Μια ΑΕΚ παιδική χαρά στο πρώτο μέρος. Μια ΑΕΚ αργή, νωθρή χωρίς να έχει ούτε έναν διακριθέντα. Με νωχελικό κέντρο και με άκρα χωρίς συγκέντρωση. Χωρίς ταχύτητα, χωρίς δύναμη κι αποφασιστικότητα και μηδενική κίνηση. Αν σε αυτά προσθέσουμε το τρομερό πάθος των αντιπάλων, το σκληρό παιχνίδι τους όταν χρειαζόταν και την φοβερή αμυντική τους λειτουργία, έχετε πλήρως την εικόνα του μέρους αυτού και το δίκαιο του σκορ. Ναι, δεν ήταν μόνο το γκολ. Ο Ιωνικός είχε απειλήσει και νωρίτερα την σχολική σήμερα άμυνα της ομάδας μας.

Νομίζω ότι ο Σπανός όλη την εβδομάδα μελέταγε την ομάδα μας. Άφηνε να την μπάλα μέχρι την σέντρα, και μετά ορμούσαν στην μπάλα σχεδόν όλοι παίκτες του Ιωνικού και αποσυντόνιζαν τους δικούς μας. Που βέβαια δεν θέλανε και πολύ, αφού φάνηκε ότι οι περισσότεροι ήταν σε κακό ξεκίνημα. Δεν υπήρχαν αυτοματισμοί και φαντασία. Η μπάλα σχεδόν μονότονα κατέληγε στην δεξιά μας πλευρά κι από εκεί επιχειρείτο κάποια σέντρα. Αν μάλιστα θέλω να φανώ και κάπως υπερβολικός, δεν θυμάμαι κάποια τελική προσπάθεια της προκοπής.

Ήταν μάλλον το χειρότερο πρώτο μέρος που έχω δει φέτος. Και δεν το λέω λόγω αποτελέσματος. Το λέω για την συνεργασία των παικτών μας και για τον ρυθμό, τον οποίο επέβαλε ο αντίπαλος. Ένας αντίπαλος που έπαιζε την σωτηρία του κι αυτό ήταν η καλύτερη προειδοποίηση για τον Αλμέιδα. Κατέβηκε με διπλή ζώνη άμυνας, προετοιμασμένος να τα δώσει όλα και να βγεί με γρήγορες αντεπιθέσεις στην πλάτη της άμυνας μας, και το κατάφερε. Να μην δώσουμε συγχαρητήρια; Δεν γίνεται παιδιά αυτό.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε άλλαγμα στο σκηνικό. Η ΑΕΚ αποφάσισε να ξυπνήσει κάπως. Λέω κάπως διότι δεν έβγαλε μάτια μεν, αλλά γίνανε σωστές κινήσεις από τον πάγκο. Το ότι πίεσε παραπάνω ήταν εκ των ουκ άνευ βοηθούμενη κιόλας από το ανέβασμα λιγάκι της άμυνας του Ιωνικού. Βγήκαν λοιπόν οι αρνητικοί Σιμάνκσι και Πινέδα και κάπως τακτοποιήθηκε η ομάδα με τον Γκατσίνοβιτς, τον Μάνταλο και τον Φερνάντες.

Χωρίς να υποτιμώ το τρέξιμο που έγινε, θεωρώ οτι η ανατροπή του αποτελέσματος οφείλεται πιο πολύ στο βάθος του ρόστερ. Και σε κάποιους παίκτες που πλέον δεν δέχονται να χάνουν τόσο εύκολα., όσο πέρσι. Τέτοιος είναι ο Βίντα ας πούμε, που ισοφάρισε με ασύλληπτη κεφαλιά. Χωρίς να είναι σπουδαίος σήμερα σε επίπεδο απόδοσης.

Ένα άλλο κομμάτι που βοήθησε ήταν το ότι ο αντίπαλος έμεινε από δυνάμεις κι αναγκάστηκε να αμυνθεί μέσα στην περιοχή του. Εδώ ήταν και το λάθος του Σπανού, που προανέφερα με την άμυνα πιο ψηλά. Η ΑΕΚ πήρε την μπάλα, είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής και μπορούσε να σχεδιάζει επιθέσεις από τα άκρα κυρίως, ενώ έμπαινε πολύ συχνά στην περιοχή του Ιωνικού και απειλούσε είτε με κεφαλιές είτε με σουτ. Σε ένα από αυτά τα κοντινά, είχε κι ένα δοκάρι.

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην πολλή μεγάλη απόκρουση του Αθανασιάδη, που κράτησε  την ομάδα . Ήταν από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις που βγήκαν από μεριάς Ιωνικού. Από εκεί κι έπειτα, όλες οι αλλαγές κάνανε την δουλειά τους. Ο Φερνάντες έδωσε ποιότητα στα δεξιά – ήταν πολύ κακός σήμερα ο Ρότα -, ενώ ο Γκατσίνοβιτς απελευθέρωσε τον Χατζησαφί αλλά και τον Τσούμπερ. Οπότε ο αντίπαλος ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει όλη αυτή την έκρηξη ποιότητας. Το γκολ θα μπορούσε να έχει έρθει και νωρίτερα, όμως μπήκε με ένα πολύ εμφαντικό τρόπο : Την σουτάρα του Τσούμπερ.

Θα περίμενε κανείς να δώσω συγχαρητήρια και σε εμάς. Δεν θα το κάνω φίλτατοι. Διότι η ομάδα φέτος αξίζει πολλά και μόνη της παρ’ ολίγο να χάσει το παιχνίδι σήμερα. Αδικαιολόγητα μάλιστα. Διότι όσο αξιόμαχος κι αν ήταν ο αντίπαλος, δεν παύουμε να ξέρουμε ότι στην βαθμολογία είναι τελευταίος. Αδύνατος πολύ και με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Αλλά ας το λήξουμε εδώ. Κι ας χαρούμε με την ανατροπή του αποτελέσματος, που εκτός από το βάθος του  πάγκου, έδειξε το μέταλλο και το καθαρό μυαλό ακόμα και στις καθυστερήσεις. Και κάπως φτιασίδωσε την πολλή κακή εμφάνιση  του πρώτου μέρους.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to ΙΩΝΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γάκης λέει:

    Αθανασιαδης έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ.. γενικά έχει πάρει πολλά ματς φετος, δεν έχει κάνει καποια γκαφα, αλλά δεν θα έλεγα ότι διακρίνεται. Προτιμώ Στανκοβιτς, που στο χρόνο που έχει παίξει έχει κάνει πιο πειστικές εμφανίσεις.

    Κατά τα άλλα Φερναντες έπρεπε να μπει νωρίτερα ή και να ήταν και βασικός.

    Ρότα δυστυχως δεν μπορεί να βοηθήσει επιθετικα, ιδίως σε τετοια παιχνιδια που δεν εχει χωρους να τρεξει και πρεπει να κανει κατι πιο εμπνευσμενο. Συνεχιζω να πιστευω ότι το μεγαλυτεορ προβλημα ειναι τα πλάγια μπακ μας μαζί με έναν γρήγορο αριστεροποδαρο στοπερ..

  2. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Η ΑΕΚ του 1ου, χειρότερη ΑΕΚ φέτος, ήταν καθαρά ευθυνη του Αλμέιδα. Όπως είναι και η ΑΕΚ που βλέπουμε και χαιρόμαστε με Παναιτωλικό, γαβριέλες κλπ. Τραγική ψυχοπνευματική και τακτική προετοιμασία, τόσο κακή που οι παίκτες, πλην Μουκουντί, ουδέποτε μπορέσαν να συνέλθουν και να μπουν στο παιχνίδι.
    Ούτε κατάλαβαν ότι θα παίζουν σε γήπεδο 5Χ5, ούτε ότι θα γίνονται διαρκώς καθυστερήσεις και μανούρα, ούτε ότι ο αντίπαλος θα κατέβαινε με 11 πίσω από τη μπάλα, αλλά και 2 (σημαντικό αυτό, όχι 1) έτοιμους να κάνουν ζημιά στην κόντρα.
    Ευτυχώς εχουμε φέτος βάθος, όπως είπες, έκανε τις σωστές αλλαγές (για εμένα έπρεπε και νωρίτερα) και έγιναν τα δέοντα.
    Γενικά δυσκολεύεται να κατανοήσει παιχνίδια έξω από το φάσμα για το οποίο έχει δουλέψει την ομάδα. Ίσως επειδή είναι και η 1η του χρονιά στο Γιουνάν Μπεηλίκ.
    Νομίζω αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα αυτού του προπονητή. Ο Γκας ή ο Μανόλο του ρίχνουν σε αυτό, δε σου κάνω πλάκα. Εντάξει, άμα είχε και αυτό δε θα ήταν στην Ελλάδα. Εύχομαι να φτιάχνεται.

  3. Ο/Η Δημήτρης Iron λέει:

    καλησπέρα Στηβεν. Συμφωνώ με αυτά που λες, ωστόσο παρότι παίζαμε με τον ουραγό του πρωταθλήματος αισθάνομαι ότι η νίκη αυτή είναι τρομερά σημαντική. είναι σημαντική διότι παίζαμε σε αφιλόξενη έδρα με αντίπαλο που είχε το μαχαίρι στα δόντια και βαραγε στο ψαχνό και επίσης νομίζω ήταν η πρώτη νίκη με ανατροπή. από τις πρώτες κλωτσιές που φάγαμε και τις κάρτες που δεν βγήκαν φάνηκε ότι θα είχαμε δύσκολο απόγευμα. Το ευχάριστο είναι ότι στο δεύτερο μέρος και όσο προχωρούσε ο αγωνας, η ΑΕΚ πίεζε όλο και περισσότερο και φαινόταν ότι θα έρθει η ισοφάριση. το βάθος του πάγκου βοήθησε αρκετά, όπως και ο Πετρακης και ευτυχισαμε να πάρουμε το σημαντικό διπλό που δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο, το οποίο έλειψε π.χ. με τα Γιάννενα… τέτοιες ανατροπές είναι απαραίτητες στο φετινό μαραθώνιο. Η κλωτσιά του Ρομαο στον αμραμπατ ήταν μόνο κίτρινη? πάντα τέτοια λοιπόν!

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Περί Μετάλλου ο λόγος, συνέχεια. Η ομάδα συνεχίζει να χτίζεται και το σημερινό της πρόσθεσε ένα ακόμα στοιχείο. Πολύ καλύτερο από ένα 0-3.
    ΑΠΟΡΙΕΣ.
    Ενημέρωσε κάποιος τον Αλμέιδα ότι ΑΥΤΟ το μπλόκο, χρηματοδοτούμενο από το χοντρό θα αντιμετώπιζε ακριβώς σήμερα;
    Ο Μελισσανίδης, πήγε να κάνει τι εκει; Να απολαμβάνει να του κάνουν ακόμα μια φορά πλάκα αφού το πέναλτι Μαρς στον Ρότα θάφτηκε;
    Ο Αλμέιδα, πόσα ακόμα εκτός χρειάζεται για να προετοιμάζει σωστά την ομάδα;

    Η χειρότερη ΑΕΚ στο Α. Πέρα από αυτό, βλέπαμε 10 αδερφές εκτός του Άμραμπατ. Καλύτερος παίκτης σήμερα ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ. Πήρε μπάλα, την κυκλοφόρησε, την προώθησε. Το πίστεψε και ναι, αυτός το γύρισε. Φυσικά ωραία η κεφάλια του Βίντα και εκπληκτικό το τελείωμα του (πολύ καλού) Τσούμπερ, αλλά αυτός που κουβάλησε την ομάδα ήταν αυτός. Πολύ καλός και ο Φερνάντεζ. Ευχάριστη είδηση η κατάσταση του Γκατσίνοβιτς. Μάλλον δεν θα αργήσει να επανέλθει. Ώρα να πάρει ανάσες ο Αραούχο. Ώρα να φάει πάγκο ο Ρότα που την είδε κάπως.

    Ο Τσιγκρίνσκι, ούτε έξω από το ΝΑΟ. Στου Ρέντη φροντιστής. Ντροπή. Όχι γιατί δεν άνοιξε τα πόδια, ποτέ δεν το ζητήσαμε…αλλά ρε πούστη Ουκρανέ…

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, πόνεσε πολύ τον χρηματοδότη του ΜΠΛΟΚΟΥ.
    Και εσυ ΧΟΝΤΡΕ ΤΣΩΧΕ…βρήκες τη μιλιά που έχασες στο 1-2;

    Η ΑΕΚ είναι ακόμα εδώ. Και όσο είναι εδώ, τόσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα που θα σφαχτούν οι σύμμαχοι.

    Επόμενο ΜΠΛΟΚΟ, σαφώς πιο δύσκολο…Περιστέρι.

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα.
    Το 1ο μας ημίχρονο ήταν το χειρότερο της φετινής χρονιάς.
    Ο Σπανός με το τρόπο παιχνιδιού του ανέδειξε τις αδυναμίες της ομάδας μας.Στο τέλος μίλησε η ποιότητα αλλά και η κούραση των Ιωνικών.
    Ισως χρειάζεται ενα γρήγορο στόπερ,ο Βίντα εχει μείνει στο Καταρ.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    To αποτέλεσμα “δίόρθωσε” την είκονα. Ειδικά του Α μέρους. Δεν βαριέσαι. Δικαούμαστε που και που μια ανάπαυλα. Δεν γίνεται όλα τα ματς να είναι “πάρτι”.
    Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με αντιπάλούς που συνειδητοποιούν ότι πέφτουν κατηγορία πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα(!!) σε ένα γήπεδο-κοτέτσι.
    Η φυσική κατάσταση και οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη, η οποία είναι Σημαντικότατη.
    Ευγε και πάμε για την επόμενη νίκη με τον ονειροπόλο αλλά και καθαρό αθλητικά Αρη.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Iron : Σωστά τοποθετείσαι για την αφιλόξενη έδρα. Έτσι θα είναι και η Τούμπα και σχεδόν όλες. Η ισοφάριση φαινόταν πράγματι, αλλά δεν θα ήταν αρκετή, χώρια που θα είχε κι άλλον αντίκτυπο. Η κλωτσιά ήταν κόκκινη αλλά είναι δουλειά του var για κόκκινη. Ο Σιδηρόπουλος σωστά έβγαλε κίτρινη, όσο είδε.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Να σε χαιρόμαστε βρε. Σου έκανε δώρο και η ομάδα, όπως και η αλογοτροφή.

  9. Ο/Η Αντωνης λέει:

    Ο Τσουμπερ αποψε έδειξε σφυγμο καθως και ότι ειναι επιπολαια κριτικη περι παλαιμαχου παίχτη που είναι εν ενεργεία βασικός σε Εθνική που έπαιξε σε μουντιαλ. Λες και αγωνίζεται στην Αγγλία.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Εγγυητής είναι, πήγε με τον Σιδηρόπουλο κι όχι με τον Καραντώνη. Του βγήκε πάντως μελισσανιδικά. Ο ΠΑΟΚ σήμερα αποκατέστησε τις ισορροπίες. Κακό είναι αυτό, αλλά την αλογοτροφή ουδέποτε την χώνεψα.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αντώνη : Κατ΄αρχήν να πω ότι η κριτική ασκείται για να μεταβιβάζεται. Από εκεί κι έπειτα, αν δεν έμπαινε το γκολ, θα έλεγες τα ίδια; Δηλαδή έχεις θαμπωθεί κι εσύ σαν την Αναστασία ;

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Το καλύτερο δώρο ήρθε από τον ΠΑΟΚ.
    Η διαφορά εξανεμίστηκε με βάζελο.Φυσικά τίποτε δεν κρίθηκε,αλλά τέλος πάντων να γίνει όπως λες αποκατάσταση.Δεν είναι δυνατόν να προμοτάρεται -από τις ψηφιακές φυλλάδες κυρίως-ως ομάδα-“τραίνο” ο οδοντωτός της Λεωφόρου.

    Ο Μελισσανίδης ορθά ηταν εκεί. Πρώτα σφυριζε ο Σηδιρόπουλος και κατόπιν επιβεβαιωνε και σήκωνε τη σημαία το “περίεργο” πλαινό κοράκι, το οποιο μάλλον έπασχε απο οφθαλμική στρεψαυχαιμία Κα μάλιστα σε φάσεις που γινονταν μπροστα στα μάτια του.
    Ο Σιδηρόπουλος τον εβαλε στα σωστά γράδα. Τα πήγε μια χαρα.

    Δεν είναι μακρυά ο καιρός που ολοένα και πιο δυνατά θα ακουμε: “απαιτούμε Ελληνες διαιτητες στο πρωτάθλημα γιατί δεν έχουμε καμια εμπιστοσύνη στους ξένους”.
    Ελλάδαρα,ξεφτίλισες τα πάντα.

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    O Mαρινάκης σήμερα πλησίασε κατά 1 βαθμό τον πρώτο και απομακρύνθηκε κατά 2 βαθμούς από τον δεύτερο. Θα κοιμηθεί με το ένα πλευρό όλη τη νύχτα ως το πρωϊ,για αυτοτιμωρία αλλά και για ημιικανοποίηση.

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Απο δω και περα, ολα τα παιχνιδια θα ειναι ροντεο αν δεν τα καθαριζεις νωρις. Σε ενα γηπεδο λιγο μεγαλυτερο του μπασκετ, με εναν αντιπαλο με σαφεις ” εντολες ” , δεν μπορεις να κανεις παιχνιδι οπως ξερεις. Που μαλλον ο Αλμειδα δεν ηξερε. Αν ειμαστε σοβαροι σαν κρατος τετοια γηπεδα,οπως και καποια αλλα επρεπε απλα να μην υπαρχουν. Οπως φυσικα και οι ομαδες που εχουν εδρες αυτα .
    Πηραμε οπως πηραμε το διπλο, και προχωραμε …

  15. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Ήμουν Νίκαια απόψε, όπως και πολλοί ομοιδεάτες…Κακή η ομάδα, αλλά το πήρε, αυτό μετράει όσο πάμε προς το τέλος. Ο γάβρος γκέλαρε, οπότε αν περάσουμε Άρη και Περιστέρι, η διαφορά με αυτούς θα ανοίξει κι άλλο αφού παίζουν μεταξύ τους στην Τούμπα…Το πρωτάθλημα μας κλείνει το μάτι……

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Έχουμε κι εμείς Τούμπα. Όμως δεν νομίζω ότι μετράει το όπως όπως. Πρέπει η ομάδα να παίζει μπάλα. Για να κάνουμε περίπατο στα μπαράζ.

  17. Ο/Η Αντωνης ΑΕΚΑΡΑ λέει:

    Προς Το φως του φεγγαριού
    Δεν θαμπώθηκα σαφώς. Όμως δεν λησμονω ουτε τους πρώτους μήνες που μας χαζεψε ουτε το ότι είχε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα ουτε οτι περσι αγωνιζοταν σε σαπιο περιβαλλον

  18. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Ναι, έχουμε Τούμπα κι εμείς, αλλά αλλιώς να πας με 5 βαθμούς αβάντα και αλλίως με ακόμα περισσότερους. Νομίζω ότι σε κάποια παιχνίδια η ομάδα μας μπαίνει κοιμισμένη, είναι θέμα προπονητή, νομίζω ότι μάλλον υποτιμάει κάποια παιχνίδια. Αλλά είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Ήδη γύρισε ο Γκατσίνοβιτς, θα μπει και ο Ελίασον, με κάτι τέτοιες νίκες έρχεται και η ψυχολογία νικητή. Είμαι αισιόδοξος, ελπίζω να μην διαψευστώ.

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ ΠαλαιάςΚοκκινιάς

    στη νεάπολη σήμερα στην παλιά γειτονιά παρέα με παλιόφιλους από το πρωί. ουζάκια και φαγητό στη δραπετσώνα, αναμνήσεις, κουβέντες για τα παλιά, στεναχώρια για το νίκο το ξανθόπουλο, το δικό μας παιδί…

    Ο ιωνικός παραδόξος ήταν πολύ καλός, ακόμη και για τους πιστούς του.Για εμένα η φάση του αγώνα είναι η απόκρουση του αθανασιάδη πριν το 2-0. αν έμπαινε το παιχνίδι σχόλασε.

    μεγάλη χαρά στο τέλος, κι έβλεπες σε πολλούς ενωσίτες κοκκινιώτες τη χαρά το πρόσωπο τους.(του μήτσου συμπεριλαμβανομένου).

    με νίκη στα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια η ομάδα μας είναι πρώτη στην κανονική διάρκεια.

    ο γαύρος με μίτσελ στον πάγκο δεν τον πιστεύω, ο βαζέλας με πάγκο β εθνικής δεν τον πιστεύω. αντίπαλος φέτος για τους τίτλους ο μπαοκ.

    Αν η ομάδα μας δε ρετάρει ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    πετραδάκι πέτραδακι για τα σένα το ‘χτήζα..

  20. Ο/Η Hokan λέει:

    @ steven
    Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Την 3άρα που έπρεπε να φάνε από μας την φάγανε χθες.
    Και που έχουμε Τούμπα τι έγινε ? Στο Περιστέρι με τον (πολύ καλό ) Ατρόμητο και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ μπορούμε να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε το 2πλό ?
    Μη μας ξεγελά το 0-3. Εντάξει καλό σύνολο του Ρουμάνου αλλά μετά το δεύτερο γκολ, όπως λες και συ όλοι παιχταράδες φαίνονται. Και ο άλλος προσπαθεί να κάνει παιχνίδι από πίσω με τον Πούγγουρα ,τον Κότσιρα και τον Σεγκελφεντ που μονίμως γλιστράει. Νομίζω ότι την Πέμπτη θα δούμε άλλο παιχνίδι.
    Σε κάθε περίπτωση να πάμε με νίκες μέχρι εκεί, να είμαστε πλήρεις, χωρίς φοβικά σύνδρομα (δηλ χεσμένοι) και τότε να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    Υ.Γ. Αυτή η κομπλεξαρα όταν είπε για καινούργια γήπεδα και διαιτησίες εμάς εννοούσε ?

  21. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ησυχια δεν εχουν εκει κατω στο αδερφατο. Γιατι να μπει ο ΝΑΟΣ σε φακελλο διεκδικησης τελικου της uefa κι οχι το λυομενο τους ,ρωτανε την ΕΠΟ.
    Εχει δοκιμαστει η σιδηροκατασκευη τους σε ευρωπαικα παιχνιδια ,χωρια που εχουν εμπειριες σε διοικητικο επιπεδο να φερουν σε περας εναν τελικο !!!!
    Αυτα τα τρελλα απο τις τρελλες κατω στον Πειραια στο λιμανι…απο τους βαρυμαγκες με τα μαυρα και τα ροζ. Οταν λεω εγω ,με μονοβολο στο κουτελο φωναζετε….
    Hokan, μαλλον για μας ελεγε,τι να σου πω. Εχει ξεφυγει η μαλακινση σε καποιους ,το χουν καψει τελειως. Ειδικα αυτος ,ειναι αλλου για αλλου.