Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι (αφού η ΑΕΚ ουσιαστικά είχε προκριθεί μετά το 3-0 στην Ν. Φιλαδέλφεια), το μόνο ενδιαφέρον ήταν να δούμε τι απόδοση θα είχαν τα “δεύτερα” της ομάδας όπως και ο Γκατσίνοβιτς που πρέπει να βρει ρυθμό μετά την επιστροφή του.

Απέναντι σε μια ομάδα που (για τα κυβικά της) παίζει καλό ποδόσφαιρο είδαμε την ΑΕΚ να μπαίνει με την σωστή νοοτροπία και σ’αυτό το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ των προηγούμενων χρόνων είχε κυρίως θέμα προπονητή και οχι τόσο θέμα ρόστερ.

Μετράνε φυσικά και οι καλές μεταγραφές, όμως τα χτεσινά “δεύτερα” ήταν οι περσινοί βασικοί και τους είδαμε αρκετά βελτιωμένους και με συνεχή κίνηση ενώ πέρυσι τα περίμεναν όλα από τον Μάνταλο.

Αν ερχόταν ο Αλμέιδα την προηγούμενη σεζόν πιστεύω πως η ομάδα θα είχε πολύ καλύτερη τύχη, όμως ας όψεται ο πρόεδρος και το ξερό του κεφάλι, καθώς επέμεινε στον ανύπαρκτο Γιαννίκη που μας στοίχησε την Ευρωπαϊκή ευκαιρία.

Περσινά ξινά σταφύλια θα μου πείς, όμως κάθε φορά που βλέπω την ομάδα να αποδίδει καλά με Μάνταλους και Τζαβέλλες σκέφτομαι πόσους παίκτες κάψαμε γιατί δεν είχαν καλή διαχείριση, και όταν λεω διαχείριση  εννοώ όλο το προπονητικο team του Αλμέιδα.

Βλέπεις παίκτες που πέρυσι πήγαιναν από θλάση σε θλάση (πχ Αραούχο, Γκαρσία κλπ) φέτος να είναι παρόντες σε ολα τα παιχνίδια και να βγάζουν 90λεπτα χωρίς κανένα πρόβλημα και με σταθερά καλή απόδοση. Τόσα χρόνια αναρωτιόμασταν τι έφταιγε για τους τραυματισμούς. Τα Σπάτα? το ΟΑΚΑ? τα ξίδια? Τελικά το μόνο που χρειαζόταν οι παίκτες ήταν καλό προπονητικό team.  Για διαφυγόντα κέρδη από πιθανές πωλήσεις κλπ ας μην αρχίσουμε να γράφουμε γιατί θα μας πιάσει απελπισία. Η ομάδα κακοποιήθηκε από μαθητευόμενους μάγους.

Στα του παιχνιδιού η ΑΕΚ νίκησε με 2 γκολ του Μάνταλου και 1 του Μαχαίρα, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι βασικοί ενόψει Άρη.

Όλοι θα χρειαστούν για τη συνέχεια και ο προπονητής φροντίζει να τους έχει σε εγρήγορση και έτοιμους να προσφέρουν ακόμα και στο 5λεπτο.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που σε γεμίζει τόσο πολύ με την εικόνα της, που στο τέλος ακόμα και αν στραβώσει το αποτέλεσμα δεν σε ενοχλεί οσο παλιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιντιμπέ δυστυχώς είναι πολύ βαρύς για την θέση που τον θέλουμε. Ποδοσφαιρικό μυαλό, άψογες σέντρες, βοήθεια στην ανάπτυξη όμως τι να το κάνεις αν δεν έχει επιστροφές.

Αριστερά χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτης γιατί εκεί εκτός από ποιοτικά έχουμε έλλειμμα και ποσοτικά. Πιστεύω πως το καλοκαίρι θα το φτιάξουν.

Το καλό με την φετινή ΑΕΚ είναι πως αξιοποιούνται όλοι οι παίκτες και δεν χρειάζεται ξήλωμα από την αρχή όπως γινόταν κάθε χρόνο.

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

  1. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν,Καλησπέρα.Εβγαλε κάτι καλό η σημερινή συνάντηση κορυφής;Θα γίνει κάποια αγορά ή μόνο πι πωλήσεις ενδιαφέρουν?