ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Πολλά θα είναι τα ερωτήματα που θα προκύψουν για το σημερινό παιχνίδι. Που θα το απολαμβάναμε. Με τζάκι, με βαρύ γήπεδο και φυσικά με το μεγάλο διπλό που θα κάναμε.

Πώς προέκυψε η υψομετρική διαφορά στα τέρματα; Πώς το βρήκαμε ;

Από την στιγμή που προέκυψε το θέμα, αυτή επιδιόρθωση που έγινε φυσικά δεν μπορεί να επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα. Σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι. Δεν γίνεται να παίζει ο τερματοφύλακας σε γούρνα.

Το παιχνίδι θα πάει στον αθλητικό δικαστή και θα κατοχυρωθεί στην ΑΕΚ λόγω υπαιτιότητας του αντιπάλου.

Πολλά θα είναι τα σχόλια που θα ακούσουμε από τους αντιπάλους. Το χρέος της ομάδας είναι τα τους κερδίσει όλους.

Επίσης καλό είναι να ενημερωθούμε από τον πρόεδρο, αν επιστρέψαμε.

Υγ1. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι γαύρικες μέθοδοι.

Υγ2. Φυσικά mvp σήμερα ήταν ο Μανούχος.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Αγαπητέ Στηβ μόλις πληροφορήφηκα οτι τον κυριούλη που εσκαβε την γραμμή του τέρματος τον προσέλαβαν στο Διεθνες Γραφείο Μέτρων και Σταθμών.Κάποια στιγμή η κουτοπονηριά πρέπει να τιμωρείται,γενικά και ειδικά.Κρίμα και ο δανεισμός της τελευταίας στιγμής.Πάντως οι πληροφορίες μου διίστανται αν ηταν καρφωτή ή οχι….

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Προχθές που μιλήσαμε σου είπα ότι αυτό θεωρώ ως το πιο επικίνδυνο παιχνίδι. Δικαιώθηκα. Είχαν επενδύσει τα ΠΑΝΤΑ και οι 3 σε αυτό το παιχνίδι. Μιλάω για απώλεια βαθμών και παικτών. Για ματς Ροντέο, ικανό να μας δημιουργήσει εσωστρέφεια ενόψει Πέμπτης.

    Τους ΓΑΜΗΣΕ ο Μ και δείχνει πολλά. Τα δοκάρια τα κόντυναν σήμερα, σαφής καταστρατήγηση των κανονισμών. ΔΟΛΟΣ. Θα απολογηθούμε ή θα δικαιολογηθούμε στους ΚΛΕΦΤΕΣ επειδή (επιτέλους) αντιδράσαμε και προστατέψαμε τα συμφέροντα μας;

    Διαφωνώ 100% περί γαύρικης μεθόδου. Δεν έφυγε από κανένα αγώνα η ΑΕΚ. Αγώνας με ΠΟΥΣΤΙΑ, όχι! Δεν μιλάμε φυσικά για το ελάχιστο της αλλοίωσης, Αγκιμπού, Κονένογλου, Σπανός. Αυτά τα έχουμε αποδεχθεί, δεν παίζουμε επι ίσοις όροις, αλλά όχι και με πιο κοντή εστία!

    0-3, τα έξοδα και προχωράμε.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Δεν έχω κάποιο λόγο να διαφωνήσω. Αυτά που έγραψα είναι τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πού ευνοεί και πότε, ένα κοντύτερο δοκάρι κατά 4 πόντους.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    ΑΕΚΑΡΑ σε όλα τα επίπεδα.

    Ομαδάρα μέσα στο γήπεδο, γηπεδάρα να αφήσεις τη ψυχή σου, προπονητικά, λεωφορεία σούπερ, διαιτησία να σε σέβονται, τσιράκια να σε φοβούνται,…

    Μπράβο ρε Μήτσο, τους γάμησες πάλι.

    ΥΣ. δεν πιστεύω σε συμπτώσεις, ο μήτσος πρέπει να το ήξερε από πριν

  5. Ο/Η DNAEK λέει:

    Πόσο μα πόσο Ελλάδα περικλείει η σκηνή που σκάβουν για να αποκαταστήσουν το ακριβές ύψος των γκολπόστ;
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

  6. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Μια διαίσθηση ολη αυτή η φάση δεν ξέρω αν θα μας βγεί σε καλό την Πεμπτη.

  7. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Κόντρα σε μια ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε μόνιμα δανεικούς από τους δύο γάβρους και εσένα σε χτύπαγε όσο μπορούσε, νομίζω πως το αποψινό ήταν ότι έπρεπε για να στρώσει χαρακτήρα. Πριν λίγες μέρες πήραν δανεικό τον Ακιμπού, μόνο και μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Ε, τα αλεπουδάκια δε μπορούν να τη φέρουν στην αλεπού, παρά μόνο αν η αλεπού τα αφήσει…Ματς στο οποίο περίμεναν να μας στήσουν, το περάσαμε αναίμακτα, προφανώς με ενημέρωση εκ των έσω. Από εκεί και πέρα, βάλτους 3 γκολ την Πέμπτη και ας λένε μετά για τα δοκάρια. Και αυτό με τις ενστάσεις, είδα και όταν δεν κάναμε με τον ΠΑΟΚ τότε με τα δελτία, πόσο εκτιμήθηκε μετά. Οπότε, αφού είναι μάταιο σε ένα μπουρδέλο να ψάχνεις για παρθένες, καλά ξηγήθηκε απόψε η ΑΕΚ….Ο Μελισσανίδης έδειξε για πρώτη φορά ότι θέλει το πρωτάθλημα….

  8. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Σε περιμενουν και οι 2 ,μεσω τριτου, να σε στησουν στα 5 μετρα. Το παιχνιδι θα το εκαναν ροντεο οι ατρομητοι,σιγουρα θα φορτωνοσουν με καρτες ,χωρια πιθανους σοβαρους τραυματισμους . Ε, δεν καθεσαι με σταυρωμενα χερια .Για να μην φορτωθεις εσυ την ρετσινια και να εισαι καθ`ολα ενταξει, απλα προτεινεις να ειναι καλυτερα στερεωμενα τα δοκαρια μην τα παρει ο αερας .Τωρα, αν ο αρμοδιος ηθελε να τα στηριξει καλυτερα και τα χωσε πιο βαθια ,ειναι προβλημα του αρμοδιου. Εσυ μια συμβουλη εδωσες για το καλο των παιχτων και του ποδοσφαιρου.
    Απο τις αντιδρασεις ,μαλλον δεν περιμενε κανεις κατι τετοιο,οποιος ξεχναει τις υδροφορες αυτα παθαινει. Μεχρι και ο Σκαι εβγαλε καντηλες ,αναμενουμε Λουτσεσκου και Καραπαπα για να συμπληρωθει το τριο Στουντζες .Αν με χαλασε ολο αυτο ? Ναι ,στραβωσα στην αρχη. Μετα θυμηθηκα τον Αγκιπου,την λυσσα του Σπανου με οτι εχει να κανει με ΑΕΚ, τους δανεικους του γαυρου συνεχεια τα τελευταια χρονια ,και εκει καπου επανηλθα στην πραγματικοτητα. Ετσι κι αλλιως, και οι δυο θα ειχαν “αντιπαλο ” το κοντυτερο τερμα,οποτε δεν τιθεται θεμα πλεονεκτηματος. Απλα, πρεπει να τηρουνται οι κανονισμοι για το καλο του ποδοσφαιρου βεβαιως-βεβαιως. Εδω εχουν αρχισει τα “νεα Κανελλακεια ” ,στο τερμα θα κολλαγαμε….?

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Εντάξει με τις υδροφόρες, αλλά να δω πού και πότε θα πέσουν και τα φέρετρα. Για να θυμούνται οι παλιότεροι….Οι νέοι ας κοιτάνε το var…

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Οσονουπω…Προς το παρον οι γελοιοι ειναι στα πανελ.

  11. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ UEFA ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΛΑΚΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΟ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ 6 ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΡΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ UEFA ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    Ο ΑΚΙΣ 21 ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ?
    ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 5-6 ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ? ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 20 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2-3. Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΗΤΑΝ 5-6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΧΑΜΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΟΚΑΡΙ…

    Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΓΡΗΣ

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    πιο μικρά τέρματα ίσον μικρότερες πιθανότητες να μπει γκολ,ελάχιστες ίσως αλλά μικρότερες.
    Ποίον βολεύει να μην μπει γκολ; Να το πάρει το ποτάμι;
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες, εντάξει με τις διαστάσεις στον αγωνιστικό χώρο στα ελληνικά μπουρδέλα γήπεδα, αλλά είπαμε όχι και έτσι, πάλι καλά που είχαν και δίχτυ τα τέρματα
    Αλεξάνδρας, Περιστέρι Νέα Σμύρνη, Περισσός αυτά τα ερείπια που δεν μπορείς ούτε να κατουρήσεις θέλουν όλα γκρέμισμα
    Αυτό που πήγε να κάνει ο Σπανός στον Μελ είναι από παλιές εποχές τότε που ο δικός μας αυτά τα είχε βούτυρο στο ψωμί του

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Να συμπληρώσω τα εξής μετά από τις αντιδράσεις των απαταιώνιων συμμάχων.

    Δεν θα κουνάνε το δάχτυλο, ούτε θα μιλάνε για νομιμότητα αυτοί. Αυτοί που το καλοκαίρι ήταν στο ίδιο τραπέζι μοιράζοντας τις πρώτες 2 θέσεις χωρίς να έχουν υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα (ΑΕΚ).

    Αυτοί, που:

    1. Αλλοιώνουν κάθε πρωτάθλημα με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ.
    2. Μας ΕΚΛΕΨΑΝ στυγνά στη Λεωφόρο αλλοιώνοντας τη βαθμολογία.
    3. Μας ΕΚΛΕΨΑΝ στο Καραϊσκάκη αλλοιώνοντας τη βαθμολογία.
    4. ΕΚΛΕΨΑΝ Αστέρα (μέσα οι μεν, έξω οι δε) κερδίζοντας βαθμούς που δεν δικαιούνταν.
    5. Μας έστησαν στη ΝΙΚΑΙΑ έχοντας τάξει 25,000 σε κάθε παίκτη, ενώ είχαν κανονίσει να στείλουν την 7 για τραμπουκισμούς. Μέχρι που πήγε ο Μ.

    Δεν θα μας κουνάνε το δάχτυλο:

    1. Οι ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΑΥΡΟΙ που κακώς δεν τους ΡΙΞΑΜΕ στη Β το 2018, όπως και έπρεπε να γίνει.
    2. Οι ΛΑΓΟΙ που κακώς ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ στην Α’, οι αγνώμονες γλίτσες.
    3. Ο πιο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ οργανισμός που γέννησε ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

    Μέχρι να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα ”Ευρωπαϊκό” και μέχρι να σταματήσουν τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ που χρησιμοποιούν, η ΑΕΚ δήλωσε με κάθε τρόπο χθες, ότι είναι ΕΔΩ και ΝΑΙ, ρε ΠΟΥΣΤΗ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    Ακούς κοντέ;

    Εσύ και ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-ΠΟΥΣΤΗΣ Κατσουράνης, που μαζί στερήσατε από την ΑΕΚ 5εκ. Την ΑΕΚ που ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ για να πάει στον ΠΑΟ χωρίς να πληρωθεί η ΑΕΚ τη ρήτρα. Αυτή την ΑΕΚ θέλετε ρε λαμόγια, αυτή σας άρεσε. Η ΑΕΚ του 1985 που την ΣΦΑΞΑΤΕ στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ για να απονείμετε το πρωτάθλημα για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΚ του 1987 που αλλάζατε νόμους σε μία νύχτα. Αυτή του 2008 που δεν πήγε καν στο CAS!

    Στην ΕΛΛΑΔΑ δεν πήρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ η μεγαλύτερη ομάδα που πάτησε αυτά τα γήπεδα ρε! Ακόμα και την ΑΕΚ του 1996 δεν αφήσατε να σηκώσει το πρωτάθλημα!

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Συμφωνω με τον ΓΙΑΝΝΗ Κ., με τον ΧΑΡΗ και με τον nnektario, γιατι δεν γινεται μια ομαδα μονο να ευελπιστει σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα απο οτι ξεραμε μεχρι τωρα, και να πληρωνει την νυφη συνεχεια. Τωρα, με τσιμενταρισμενα τα δοκαρια ,γιατι οι αλλοι παιξανε και μεις οχι και απο που υπηρξε η πληροφορια ,δεν με ενδιαφερει καθολου. Αυτα τα κολπα ,τα εμαθε ο Μ απο τον πατερα του Σπανου,και τα εφαρμοζει κατα πως τον συμφερει. Γιατι το ιδιο πρωταθλημα εχουμε οπως και τοτε,απλα σημερα φορανε γραβατες ενω τοτε ησαν ολοι με τα ζιβαγκο.
    Απο δω και στο εξης, καθε παιχνιδι και πολεμος με πρωτο το κυπελλο με τον γαυρο. Μην δειτε ,με το πρωτο καπνογονο,να λιποθυμανε οι παικτες του γαυρου,να κλαινε σαν την Μαρθα Βουρτση στην σεντρα, και να απειλουν με αποχωρηση .Και αλλα πολλα θα γινουν αν τα ζωντανα τα δικα μας δωσουν δικαιωμα.Εκει σε θελω μαστορα Μ , να δω πως θα τα καταφερεις να κουλαντρισεις τους δικους σου…

  15. Ο/Η Savvi λέει:

    Για όλους τους ευαίσθητους ανταγωνιστές και μη “Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω”.

  16. Ο/Η Θωμας Περπεριδης λέει:

    Αυτο που λεγεται γενικα ειναι πως η Χαλκηδονα ειχε εντολη να σπασει καναδυο ποδια παιχτων της ΑΕΚ…και αυτο σφυριξαν στον Μελ και εκμεταλλευτηκε τα κοντα δοκαρια!!

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Θωμάς Περπερίδης και όλους: Συγκεκριμένα, αυτά των Γκαρσία, Αραούχο. Για τον Γκαρσία το «συμβόλαιο» έτρεχε και στη Νίκαια, όπου ίσως να μην ήταν «τραυματίας». Οι παλιοί μου φίλοι στην Πετρούπολη τα ακούνε στα στέκια που μιλάνε οι Περιστεριώτες. Μιλάνε πολύ.

  18. Ο/Η Pontios λέει:

    @nnektarios

    Εννοείται ότι έτρεχε από τη νικαια.

    Χέρι χέρι οι αδελφές από σήμερα.
    Θέλουνε να πνίξουν το πόνο τους μαζί.

    Το παράξενο είναι ότι ο αλμειδα δεν πήρε ρότα μουκουντι και γιονσον.
    Γιατί άραγε;