ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ…

 

Ποιος αϊτομάτης παρατήρησε τους πόντους που έλειπαν από τα οριζόντια δοκάρια;
Ο τερματοφύλακας καθώς έκατσε απο κάτω τα είδε κοντά; Το σέντερ φορ καθως ζεσταίνοταν με σουτ, είδε μια δυσκολία στο να βρει στόχο; Ο Οδυσσέας απο το κλουβί του, μίλια μακρυά,είδε ο άτιμος ότι λείπουν πόντοι,γιατί κάποτε είχε κάτει στο δοκάρι και κόζαρε την απέναντι καντίνα με τα “βρώμικα”;

Ο Μήτσος που μετά και από την πολύχρονη ενασχόλησή του με την κατασκευή του γηπέδου,είδε κατευθείαν το κατασκευάστικό λάθος στο γήπεδο του Ατρομητου και μάλιστα απο τηλεοράσεως.!

Και γιατί δεν το έλεγε πιο νωρίς, να ειχε φτιαχτεί για να παίζαμε;
(Ισως το είχε δει πιο πρίν,αλλά ήλπιζε ότι αυτό θα λειτουργούσε κατά των διεκδικητών. Και όντως. Χάθηκαν βαθμοί, από ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ εκεί λόγω…4 πόντων. Αφησε να ερθει η ωρα του αγωνα μεταξύ μας, να φτιαχτουν οι θηριώδεις αποστάσεις των δοκαριών και κατόπιν να περασει απο κει ο Παναθηναικός και να κερδίσει,αφού με 4 πόντους ψηλότερα γκολποστ, ο Ιωαννίδης και ο Κλάινχάίσλερ θα είναι άχαστοι.

Οταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, οι αισθήσεις του οξύνονται,το δίχως άλλο.
Δεν είναι μάτια αυτά. Αλφάδι με laser είναι.

Οι άλλοι πάλι,σκάψανε τάφρο, για να ξεκινα η μέτρηση από εκεί. Μιλάμε για γελοιότητες. Αν διορθώνονταν έτσι, θα μπορούσε μια ομάδα να εχει δοκάρια ενάμιση μέτρο ύψος από το τεραίν και το υπόλοιπο ένα μέτρο στη γραμμη επάνω να εχει σκαφτεί ένα μέτρο τάφρος.Και να βάζεις μεζούρα απο εκεί κάτω και να βγαίνει 2.44 ακριβώς.

Κανονικά δηλαδή, την εγκατασταση των δοκαριών στα γήπεδα, θα έπρεπε να την αναλαμβάνει η ΔΕΗ. Οπως περνά τα καλώδια. Απίστευτα πράγματα.

Φυσικά και καλό ήταν να γίνει το ματς.Θα ακουστούν τα εξ αμάξης τριγύρω
Κρίμα πραγματικά που εφευρίσκονται τέτοιες γελοιότητες για να ακυρώνονται αγώνες και να κατακυρώνονται στα χαρτιά.
Αντε να είναι για λόγους ντόπιγκ. Αντε για σοβαρή κατασκευαστική αμέλεια. Αντε για παράτυπη συμμετοχή παίκτη. Αντε να είναι για διακοπή λόγω επεισοδίων.
Αλλά για 4 πόντους; Αλήθεια τώρα; Αν έχανες, θα έχανες γι αυτό;

Η ομάδα στο γήπεδο λάμπει και  τη μαυρίζουν πρακτικές του ’80.

Ντροπή ρε.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ…

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Απολαυστικός, όπως πάντα. Μένει να δούμε τι θα γράψει ο mvp σήμερα. Εγώ λέω οτι θα γράψει ότι ο αγώνας δεν έγινε διότι ο Ατρόμητος τον κατέστησε επικίνδυνο κι άρα ακατάλληλο. Καμία σχέση τα δοκάρια….

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Iσως. Γιατί το “τα δοκάρια ηταν 4 ποντους κοντύτερα” δεν λέγεται.
    Αλήθεια, αν εν τέλει αυτος καταδειχθει ο κυριος λογος διακοπης,δεν θα πρεπει να ανακυψουν θεματα και με τους άλλους που περασαν απο κει; Αναδρομικά;
    Μαλάκες ήταν εκεινοι που έπαιξαν με γκολπόστ-ΑΜΕΑ; Μύλος.
    Βλέπω τον Μαρινάκη όντως να στρίβει στην πρώτη, στον αγωνα κυπέλου. Και είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιαο, ότι κάτι θα συμβεί.Ειτε κατα την διάρκεια,είτε-κυρίως- πριν την έναρξη.
    Ρε αυτή η χώρα να θέλει μονιμο νταβα. Να μη μπορεί να δει προκοπή όταν δεν υπάρχει μονοπώλιο.Οπωςσδήποτε να προκύπτει κάποιος νταβατζής. Σε όλους τους χώρους.Δευτερόλεπτο δεν περνά και ως που να αποκάμει ο ένας,αναλαμβάνει ο άλλος. Χειροπόδαρα ειναι δεμένη η κορασίς.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Τίποτα δεν μπορεί να γίνει αναδρομικά. Ή το πιάνεις αμέσως ή όχι. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Η χώρα έχει κανόνες.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ναι, αυτό το είχα ξεχάσει….

  5. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χρηστάρα μου, συγγνώμη νομίζω δεν έχεις πιάσει το νόημα….
    Κατόπιν ανασκόπησης των διάφορων αναφορών, ανακοινώσεων, στιγμιοτύπων κρίνω ότι:
    1. Ήταν σαφέστατα καρφωτή, σιγά μην το είδε ο Άμρα, ο Ρόα ή ο Κονέ….
    2. Το ήθελε, ίσως και να του το ζήτησε ο Μελισάν, ο Σπανός να αναφέρει ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ο Μελισάν του έιπε ότι πάει για πρωτάθλημα. Άποψη μου είναι ότι ΟΛΟ αυτό έγινε για να βγει και να το κράξει σε όλους.
    3. Από το 1-0 με τη ζέλα ο Μελισάν έκρινε ότι παμε για πρωτάθλημα, άρα και ρίχνει και τα εξωαγωνιστικά όπλα.
    4. Η κόντρα της Κοξένογλου, καθώς και ο δανεισμός του Καμαρά λίγο πριν το παιχνίδι μας νομίζω δημιούργησε αντανακλαστικά στο Μελισάν και είδε ότι τον έχουν στημένο. Προσθέτω και ότι μας ζητήθηκε να παίξουμε εν μέσω….Μπάρμπαρας (όταν όλη η Αττική ήταν στο γύψο)…Στήσιμο κόντρα στο στήσιμο, λοιπόν.
    5. Μετά από αυτό το παιχνίδι ο κύβος έχει ριφθεί. Βλέπω και τις ζέλες πως κλαίγονται για τη στρακαστρούκα….άρα και αυτοί καταλάβαν.
    6. Πως το βλέπω να πηγαίνει? (ας βγω λάθος) Ο Μελισάν λέει στον Σπανό: Είτε θα πας κόντρα και θα χάσεις ΕΞΙ (6) βαθμούς λόγω μηδενισμού. Είτε επανέρχεσαι σε ισορροπημένη θέση και θα χάσεις τρεις (3) που πιθανότατα θα τους έχανες ούτως ή άλλως. Αν ο Σπανός δεχτεί, το ματς θα παιχτεί, αλλά λόγω κυπέλλου….το Μάρτη (πιθανότατα μετά και την τελευταία αγωνιστική!) όπου όλα θα έχουν κριθεί για τον Ατρόμητο και οι παίκτες θα κατεβαίνουν με το μυαλό στις παραλίες, τα τζωνυ μπλακ και τις γκόμενες.
    7. Περί ηθικής: την ημέρα το 2013 που υποβιβάστηκε η ΑΕΚ στη Γ Εθνική πήρε για ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ τα κρίματα της. Ο ΠΑΟΚ πόσες φορές έπρεπε να είχε υποβιβαστεί? Η γαβριέλα? Μόνο η ΑΕΚ πλήρωσε. Οπότε, αν μπορεί ας τους κάνει ότι θέλει ο Μελισάν.
    8. Αν (και όποτε) πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου πουλάει και φεύγει.
    9. Τα σκυλιά γαυγίζουν, το καραβανι προχωρά, έλεος με το αυτομαστίγωμα του ΑΕΚτζή.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η ΑΕΚ φοβήθηκε την…Κοξένογλου, τον…Αγκίμπου και τον …καιρό; ( οι άλλοι γιατί παίξανε την Κυριακή με την Μπάρμπαρα; Ειναι μαλάκες;)
    Ε, τότε γιατί υπάρχουμε; Να φύγουμε τελείως και να παραμείνει το τμήμα του σκάκι.
    Κοίτα: ‘Η υπάρχει θέμα μονο και μονο με τα δοκάρια και τέλος, ή απλά τα κοντά δοκάρια είναι πρόφαση να μη παίξει η ομάδα με τον…στημένο Ατρόμητο που μας περίμενε στη γωνία με τον Αγκίμπου και την κυρία Κάτια. ΑΕΚ είσαι γαμώτο.
    Σε κάθε αγώνα-ειδικά οταν συμβάινει το “παράξενο” να υφίστανται μηνα Φλεβάρη 4 διεκδικητές, κάποιοι αγωνες να έχουν αρκετές “ιδιαιτερότητες”. Αλλού θα είναι το τεραίν,αλλού ο κόσμος στις κερκίδες,αλλου τα κυνηγητά στα πούλμαν,αλλού οι “φαρμακερες” δηλώσεις και οι προβοκατόρικες,, αλλού οι περίεργοι ορισμοί διαιτητών, αλλού η “περίεργη λύσσα” της αντιπάλου ομάδας να κόψει βαθμούς κλπ-κλπ. Τι να κάνουμε; Να το γυρίσουμε στο φρίσμπυ;

    Η,για να το πω ανάποδα: Αν η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει ματς λόγω 4 πόντων κοντυτερων γκολποστ, τότε πόσους θα έπρεπε να ειχε χάσει αν κρίνει κάνεις από το ότι στην έδρα μας τα μισά ματς ξεκινάνε με 20 λεπτά καθυστέρηση απο τα καπνογόνα και τη αποπνικτική ατμόσφαιρα (δεν προσθετω τα κυνηγητα με τα ΜΑΤ τριγυρω και τις λοιπες ομορφιές- και στα μισα γκολ που έχουμε βάλει χρειάζονται άλλα 10 λεπτά να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Απαντες έρχονται και φεύγουν κλαίγοντας και τα βράδυα ξεστρεβώνονται με κολύρια.Με κροτίδες,με γηπεδική ασφάλεια σουρωτηρι. Και φυσικα με δυο νεκρούς στην “πλάτη” οπου ανετα αυτοί -απο νομικής πλευράς αν θελει κάποιος- μπορεί να τους αποδώσει στις αποπνικτικες συνθηκες. Και δεν εχει κουνηθεί φύλλο. Ούτε πρόστιμο.
    Μην ακούω τώρα αηδίες (δεν ανφερομαι σε εσενα φυσικά) περί κοντής ψωλής και λοιπών χιλιοστών. Φτιάχνεις ζουγκλα εντός έδρας και εκτός σε σφίγγουν οι ζαρτιέρες;
    Ολα τα υπόλοιπα γηπεδα η ΑΕΚ τα βρήκε εντάξει (εχει περάσει απο κολασμένα) και ταράχτηκε με τους 4 ποντους του Σπανού, ο οποιος είναι μεγαλος κινδυνος και θα μας αποτρέψει απο την κατακτηση του πρωταθλήματος το οποίο “αν δεν το παρουμε εμεις ας το παρει ο Παναθηναικος που το δικαιούται στο κάτω-κάτω”;
    Δεν γαμιομαστε λέω εγώ;

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το μόνο θετικό από όλο αυτό,είναι ότι χρειάστηκε να εξομολογηθεί τηλεφωνικά ο Μελισσανιδης στο Σπανό ότι πάει για πρωτάθλημα.Και ο Σπανός να μαρτυρήσει το μυστικό του Μήτσου. Είχαμε μια υποψία ότ πάει για τον υποβιβασμό. (δεν ξέρεις καμια φορά …μπορεί και να μπερδευτεί από τους ετερόκλητους στόχους κάθε χρονιά)
    Ωστε πας για πρωτάθλημα; Και γιατι μας αφηνεις στα σκοτάδια ρε Μήτσο;

  8. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Την πάτησα κι εγώ που ήθελα να δω τερματζήδες να παίζουν μέσα στα αμπρί…Έτσι, για καταστάσεις που να θυμίζουν Β’ΠΠ.
    Τώρα σειρά έχει το νέο σώου.Την Πέμπτη.
    Γιατί κάτι μου λέει ότι το σκηνικό με τους νεκροθάφτες και τα ξινάρια θάχει συνέχεια…Με άλλο σενάριο…
    Τι διάλο γραικυλοπιθηκιστάν είμαστε,αν δεν δικαιωθεί η ονοματοδοσία;

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Αγησίλαο: Τερματοφύλακες να βγαίνουν απ τα χαρακώματα της εστίας και να φωνάζουν “Εγώωωω” στον στόπερ. Σέντερ φορ με τη μεζούρα στη τσέπη να ελέγχουν πριν το πέναλτι τις εστίες. Πλαινους διαιτητές με φτυάρια αντι για σημαιάκια στα χέρια.
    Στα επίσημα να φοράνε κράνη εργασίας,χρωματιστα αναλόγως το αντίτιμο του εισητηρίου.
    Η ομάδα να έχει χορηγό στη φανέλα την Caterpilar
    Και στις κερκίδες να ακούγεται εν χορώ: “εδώ θα γίνει ο τάφρος σας”.

    Για την Πέμπτη,δεν ξέρω.Συνηθως,στους αγώνες που περιμένουμε να γίνουν πολλά και διάφορα, δεν γινεται εν τέλει τίποτα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αν δεν διαφωνουσε ο Μελισσανιδης για την διεξαγωγη του αγών,θα γινοταν κανονικά. /και ας ξεραμε για το γεγονος των 4-5 ποντων καποιας εστιας.Θα ασχολουνταν κανενας,αν ελεγαν “παιζετε”; Ουδεις.Θα γινοταν κανενας χαμος σε εφημεριδες sites κλπ Κατοπιν.Ουδεις θα ασχολείτω. Θα έβγαιναν τίποτε ανακυνώσεις εκατέρωθεν; Θα έπαιρναν καμια θέση οι “όγλου” ; Θα έβλεπε τίποτε εξοργιστικό ο Γαβαθιώτης; Θα χρειαζοταν να υπερασπιστεί καμια θέση της ΠΑΕ ο κάθε Κετσετζόγλου; Θα τρώγαμε χρονο στα τηλεοπτικά παράθυρα.Τίποτα απο αυτά.

    Γιατι ασχολούμαστε; Γιατι ο Μελισσανιδης αποφάσησε οτι “πάει για πρωτάθλημα”. Δηλαδη αν δεν πήγαινε,θα ελεγε “never mind να γινει το ματς κανονικά”;
    Θα κρινουμε την ηθική εν γένει, με τη “μεζουρα” του Μελισσανιδη;
    Και θα συμφωνουμε με καθε αποφάση; Ειτε “να γινει το ματς” είτε “να μη γινει το ματς” και θα ακολουθουμε πιστα τις οδηγίες περί “ηθικότητας” ανάλογα με τα κόζα του;
    Και θα βγάλει ΄τωρα “μεζούρα”, την οποία σε άλλες πιο κραυγαλέες περιπτώσεις την “ξεχνά” στην τσέπη,γιατί έτσι τον συμφέρει προσωπικά;

    Δεν θα συμμορφώνουμε την ηθικη μας- ή την αισθητική μας- σύμφωνα με τα τρέχοντα συμφέροντα κάποιου.Ειδικά κάποιου που τον κυνηγάει η μιση Ελλάδα και οι μισές ΗΠΑ και κάθε βδομάδα είναι σπίτι-δικαστήριο, δικαστήριο-σπίτι .
    Φυσικά δεν είναι ο μόνος. Η μετακύληση του “ορθού” ανάλογα με την περίσταση, εφαρμόζεται συχνά από όσους έχουν συγκεκριμένα συμφέρονται,χρησιμοποιώντας τους κοινωνικούς αυτοματισμούς και τα αγελαία ένστικτα σύμφωνα με τα -όποια-προσωπικά κέρδη και τις -όποιες καθε φορά- επιδιώξεις τους.
    Χεστήκαμε.
    Για ζωντόβολα ψάχνουν; Μάλλον. Και τα βρίσκουν. ο.κ. Με γειά τους με χαρά τους.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οσες φορες η ΑΕΚ και η εκαστοτε διοικηση προσπαθησει να βασιστει στην ηθικολογια και οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στο γηπεδο και οχι στις δικαστικες αιθουσες βγηκε χαμενη,τωρα που ο Μελισσανιδης κανει επιδειξη ισχυος,κυριοι,με μαο μαο δεν παιζουμε,τους ρουφιανεψαν εκ των εσω,το φυσανε και δεν κρυωνει.

    Το παιγνιο θα γινει,αλλα σε σημειο που θα βολευει την ΑΕΚ,θα εχει πατησει και τον γαυρο στο κυπελο,οποτε δεν θα γλιτωσει ουτε ο Σπανος.

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    H αποθέωση θα ήταν η εξης: Να δικαιωθεί τελεσιδικα η ΑΕΚ, να τις προστεθουν οι 3 βαθμοί,-δεν εχει ζητησει να παρει το ματς στα “χαρτιά”, απλά διαπίστωσε κακοτεχνία στα γκολποστ και αυτη εγινε δεκτη-εκεινη να μη τους δεχθει τους 3 βαθμους,να ζητήσει να γινει το ματς κανονικά και μαζί με αυτην-εχοντας εννομο συμφέρον- να συνυπογράφουν και ο γαυρος και ο βάζελος.Και να …μη δικαιωθεί κανεις απο τους τρεις εν τελει και όλοι μαζί να βάλλουν κατά τις παράγκας που διαφεντευει την αθλητική δικαιοσύνη την οποία παράγκα μαλλον θα την εχει στησει η κυρία Κάτια απο το κομμωτηριο. Α ρε Μελισσανίδη. Κάντα τουμπα ρε…

  13. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Βλέποντας την αποστολή, ακούγοντας τις πιθανές εντεκάδες για το ματς ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τη γαβριέλα καταλαβαίνουμε όλοι ότι άπας ο οργανισμός ΑΕΚ ασχολείται με ένα και μόνο πράγμα. Το πρωτάθλημα. Δεν τον νοιάζει ούτε το Κύπελλο (καλώς να έρθει, φυσικά), η εκδίκηση, ούτε να σπάσει το ιστορικό κακό σερί, ούτε να μπουν 4 γκολ, ούτε να εξασφαλίσει από απόψε την πρόκριση, ούτε ότι απέναντι είναι η γαβριέλα ούτε τίποτα. Μετά τα ντράβαλα του Περιστερίου, μετά τις μαζεμένες τακτικές με βαζέλες και σκουλήκια, προτιμά να κρατήσει την ομάδα φρέσκια για την Τούμπα. Ως και με τον Κομποτιακό παίζει να δούμε πιο πολλούς βασικούς απ ότι απόψε, για να τους προετοιμάσει για ΠΑΟΚ.

    Κυνικότατος….

    Μόνο ο Μελισσάν δεν είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα, το φωνάζουν όλοι οι άλλοι γι αυτόν. Ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

  14. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Δε βαριέσαι…τρίμπαλο με τη β’ ομάδα…