ΑΕΚ – Λεβαδειακός 3-0

Δεν έχουμε συνηθίσει την ΑΕΚ να παίζει Δευτέρα απόγευμα, όμως ο σημερινός αντίπαλος προσφερόταν για μια καλή προπόνηση, σκορ και θέαμα.

Η εντεκάδα που παρέταξε ο κόουτς ήταν αυτή που συνήθιζε να βάζει όσο καιρό έλειπαν οι Γκατσίνοβιτς – Ελίασον, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή μετά το ’65.

Είδαμε μια ΑΕΚ που πίεζε και κυριαρχούσε, όμως έλειπαν κάποια στοιχεία που “γλυκαίνουν” το παιχνίδι της όταν έχει στην 11άδα τους δυο αυτούς παίκτες.

Ο Λεβαδειακός ήρθε με σκοπό να μας πιέσει και να μας αποσυντονίσει και μέχρι ενός σημείου τα πήγε αρκετά καλά για το επίπεδό του, αφού η ΑΕΚ χωρίς δημιουργικούς χαφ είχε κατοχή μπάλας με δυο αμυντικούς χαφ αλλά χωρίς παραγωγή ευκαιριών.

Λίγη φλυαρία στην δεξιά πλευρά και ένας Βίντα με λαθάκια όπως τον έχουμε συνηθίσει μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ, όμως αρκούσε ο Γκαρσία για να πάρει παραμάζωμα την άμυνα του Λεβαδειακού σκοράροντας, κερδίζοντας φάουλ, κάρτες, αποβολή και μπέναλτ που εκτέλεσε εύστοχα ο Αμραμπατ.

Το α’ ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-0 και με την κούραση του αντιπάλου (είχε μείνει με 10 παίκτες) όλα έδειχναν πως το Β’ ημίχρονο θα ήταν τυπική διαδικασία ενόψει Τούμπας.

Μετά το ’60 ο Αλμέιδα έκανε αρκετές αλλαγές και έβαλε την επίθεση που είχαμε στα παιχνίδια κυπέλλου. Η ομάδα αναμενόμενα έριξε τον ρυθμό της, όμως παρόλα αυτά οι φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν περισσότερες σε σχέση με το α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα ενα ακόμα μπέναλτ (αστόχησε ο Τσούμπερ) και το 3-0 από τον Φαν Βεερτ.

Οσο βλέπαμε το παιχνίδι της ΑΕΚ ακούσαμε στο ράδιο πως την πάτησε ο παοκ (από 0-2 –> 2-2 στα χασομέρια) και θυμηθήκαμε πόσα παιχνίδια της ΑΕΚ στράβωσαν έτσι τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ θα πάει στην Τούμπα πλήρης και ελπίζω αυτή τη φορά να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα γιατί στο τέλος για την ΑΕΚ μετράνε μόνο οι νίκες και οι βαθμοί.

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΑΕΚ – Λεβαδειακός 3-0

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Θεού, μην πειράζετε τον Τσούμπερ. Τον ξέρουμε ( Κετσετζόγλου ), είναι παικαταράς ( ανώνυμος ), είναι άντρακλας ( Αναστασία Γιόυσεφ ).

    Κερδίζουμε το πέναλτυ και πάει να το χτυπήσει ο Τσούμπερ. Ρωτάω τον διπλανό μου : Θυμάται τι είναι πέναλτυ; Μου απαντάει : Θα δούμε τώρα.
    Μιλάμε για παιχτούρα ( πιο μαλάκας πεθαίνεις ) τύπου παλαίμαχου με ταχυκίνηση. Και μόνο που βλέπεις πώς τρέχει, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τέως παίκτη.
    Ναι, έχω εμμονή με την αλήθεια….

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πιο άσχημη εκτέλεση πέναλτυ δεν έχω ξαναδεί. Οχι πιο άστοχη. Πιο άσχημη. Αν δεις φωτο την ωρα που σουτάρει,θα πεις με σιγουριά, “αυτον,τον πηραν απο την κερκίδα,του φορεσαν παπούτισια και σορτσάκι και τον εβαλαν να εκτελέσει”. Τιποτα πιο αρτσούμπαλο. “Αρτσουμπαλερ” θα πρέπει να λέγεται.
    Ο Βίντα μόνιμη πηγή κινδύνου.Σκουπίζουμε το μετωπό μας όταν φτάνει η μπάλα στα πόδια του.
    Ασχετο: Τρομερή εντύπωση μου έκανε αυτο το θέατρο του παίκτη του Λεβαδειακού. Πιτσιρικάς μάλιστα. Κριμα να μεγαλώνουν νεοι πάικτες μέσα στο ψέμα και την πουστιά .Κανονικά η διοίκηση της Σουβλακόπολης, πρέπει να του επιβάλει πρόστιμο. Περνας με κάποιον τρόπο τον τερματοφύλακα,-που αποφασίζει σωστά να μη σου κάνει πέναλτυ-περνά και η μπάλα, και βρίσκεσαι-σχεδόν- φάτσα με το τέρμα και… πέφτεις κάτω; Πλακώστε τον στις φάπες να συνέλθει.

    Αλλά ας μη γκρινιάζουμε (μεμονομένα) Κερδίζουμε με τριάρες και αναζητούμε σημεία αδύνατα. Αυτό έχει καταφέρει ο Αλμέιδα φέτος. Οπως σωστά παρατήρησε κάποιος, οι 8 από τους 11 που ξεκίνησαν με τον Ολυμπιακό, ήταν περσυνοι. Του αχταρμά που βλέπαμε τότε.Αρα; Αρα ο άνθρωπος κάνει δουλίτσα..
    Τέλος πάντων. Πάμε για το επόμενο που είναι με τον μαριδόδιχτο.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο Τσούμπερ θα εκτελεί (κυριολεκτικά) τα μπέναλτ μέχρι να βάλει κάποιο.
    Με το ζόρι θα τον ξανακάνουμε ποδοσφαιριστή, θέλει-δε θέλει.
    Είναι το ζονκ της δεκαετίας και κάπως πρέπει να πιάσει τόπο έστω ενα € απ’αυτά που πληρώσαμε. Μήπως και συγκινηθεί κανένα θύμα και μας τον ζητήσει.
    Βέβαια η αγορά δε φημίζεται για τέτοια κορόιδα, αλλά που ξέρεις.. υπάρχουν οι Άραβες, οι Κινέζοι, οι Αμερικανοι even

  4. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Τελικά μάλλον του τη φέρανε του γάτου.Χαλκηδόνα -ΑΕΚ,αναμένεται να ορίσουν ημερομηνία.
    Χοντραίνει το παιγνίδι.

  5. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    O Τςούμπερ το έβαλε εκεί που μέτραγε και μας έδωσε τους πόντους: Με τον Ιωνικό. Μέχρι εδώ ζημιά δε μας έχει κάνει με τις χασούρες του, νομίζω δε θα τον αφήσει ο Αλμέιδα εκεί που καίει η μπάλα και παίζονται βαθμοί. Σιγά σιγά θα επανέλθει πλήρως ο Γκάτσι, ο Άμρα αισθάνεται άνετα και κάνει πράγματα, μακάρι να προλάβει κι ο Ελίασον. Βασικά ο Τσούμπερ είναι αρκετά πίσω στο ροτέησον και δεν πρόκειται να ανέβει αν δεν υπάρξει τραυματισμός. Μακάριοι οι πτωχοί το…πέναλτι!

  6. Ο/Η Pontios λέει:

    με αυτα και με τα αλλα παμε στο cas
    ετσι το βλεπω εγω.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Με τίποτα

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Εγώ να το ξαναπώ κι εδώ : Ο Τσούμπερ είναι τέως παίκτης. Και δεν φταίει η Αναστασία σε αυτό. Εγώ τον είχα ονομάσει Οκόνσκι πέρσι με βάση το σύστημα του Γιαννίκη. Με το φετινό σύστημα, και μόνο που τον βλέπεις πώς τρέχει, απλά δεν είναι ούτε για τα τρίτα. Φυσικά όλες οι τοποθετήσεις είναι δεκτές, ας πούμε τον ξέρουμε ,είναι παικταράς κλπ.

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Τσουμπερ μονο ζελε ξερει να βαζει,αργος,βαρυς παικτης,αλλα μονο για το γκολ νικης στον ιωνικο,θα τον κρατησουμε.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δε μπορώ να εξηγήσω πως έφαγε τέτοια φόλα μ’αυτόν εδώ για ενα μήνα μπάλας.
    Τα 2/3 της περσινής σεζόν ήταν χειρότερος απ’ότι είναι σήμερα. Πως τους έπεισε και πλήρωσαν τόσα λεφτά για τον παλαίμαχο. Ο Γερμανός ακόμα πρέπει να πίνει μπύρες στην υγειά μας

  11. Ο/Η ORIGINAL 21 TRIKALA λέει:

    θα ηθελα να παραθεσω μερικα πραγματακια που γνωριζω τα οποια δεν μπορουν να βγουν στην επιφανεια για ευνοητους λογους.Τα παντα εχουν να κανουν με την ενσταση της ΑΕΚ κατα του Ατρομητου.Η ΑΕΚ με βεβαιοτητα θα επαιζε το παιχνιδι εστω με 4 ποντους κατω το δοκαρι αλλα αυτο ηταν το πατημα να μην το παιξει για μια σειρα γεγονοτων που δεν ειναι γνωστα απλα τα γνωριζουν λιγα ατομα και εγω καποια λιγα τα περισσοτερα των οποιων ειναι διασταυρωμενα.Ολα αρχιζουν απο το παιχνιδι με τον Ιωνικο οπου ο δικος μας ο μεγαλος 2 μερες πριν το παιχνιδι μαθαινει οτι ο Τσιριγωτης θα εχει στο γηπεδο 20 μπραβους απο Πειραια μερια με σκοπο την τρομοκρατια οπως επισης με εντολη απο Πειραια μερια στοχευμενα να χτυπησουν παικτη μας και συγκεκριμενα τον Λιβαι.Αν θυμαστε η ΑΕΚ δηλωνει τον παικτη τραυματια και φυσικα δεν αγωνιζεται χωρις φυσικα να εχει το παραμικρο προβλημα απλα εντολη του μεγαλου να προφυλαχθει ο παικτης.Επισης μια ψυχη παιρνει τηλεφωνο σε μια αλλη ψυχη και του λεει Αν πειραχθει εστω μια τριχα απο των μελων της αποστολης της ΑΕΚ στο γηπεδο καποιος απο εσας θα βρεθει τυλιγμενος σε ασπρο σεντονι.Τι εγινε στην συνεχεια?Η ΑΕΚ κατεβηκε χωρις Λιβαι και τελευταια στιγμη μη προγραμματισμενα σκαει ο μεγαλος στο γηπεδο με συνοδεια Γιαννακη Παπαδοπουλου και μπαινει στα μπουθ κανοντας επιδειξη ισχυος.Τα αποτελεσματα γνωστα πηραμε το παιχνιδι στο οριο.Για το περιστερι επισης εχει πληροφορια στοχευμενα με εντολη απο Πειραια μερια σημαδευουν παικτες να χτυπησουν,αν δειτε την ενδεκαδα του Ατρομητου εκεινη την μερα θα δειτε ποσους αυτοφορακηδες παικτες μιας χρησης ειχε μεσα,ουσιαστκα μας πηγαινανε για σφαξιμο.Δηλαδη προσπαθουν εδω και καιρο να μας κανουν ζημια τα παιδια του Πειραια με τα παραρτηματα τους.Η ΑΕΚ ηθελα να αποφυγει αυτη την σφαγη και εφοσον ειχε την πληροφορια για τα δοκαρια η ενσταση ηταν μονοδρομος.Επισης ειναι δεδομενο αν χαθει η εφεση παει cas χωρις δευτερη σκεψη.Αυτα τα ολιγα για την ωρα γιατι ο δρομος θα ειναι πολυ μακρυς.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ομάδα θα παίξει το παιχνίδι με το σπανό χωρίς να τιμωρηθεί τουλάχιστον ο σπανάκιας. ο ομάδα πρέπει να είναι μεγάλη και εκτός και εντός γηπέδων και όταν δε σε σέβεται ο άλλος πρέπει να σε φοβάται.

    εύχομαι ο μήτσος να τα γαμήσει όλα αυτά τα κωλοπαίδια αυγενας, σπανάκιας, καραππάπαρες, σαπιοκοιλιάς-χοντρός κτλ Ουστ ψευτόμαγκες

  13. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Αφήστε τον Τσούμπερ και πάμε για διπλό στην Τούμπα…

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Αλμειδα πετυχε με καποιους παικτες το ακατορθωτο,να παρουν νεο συμβολαιο η να μεινουν στην ομαδα,εκει που μεχρι περυσι ηταν ξεγραμμενοι,αμπαλοι κλπ.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν γεια σου και σε όλους τους φίλους του σάιτ θα ήθελα καταρχήν να ρωτήσω πως βλέπεις το ματς της Κυριακής.επισης πιστεύεις ότι η ανακοίνωση σήμερα της ΚΕΔ(να σε κάψω Γιάννη να σε αλοιψω λάδι)υπάρχει περίπτωση να είναι απαίτηση από λιμάνι μεριά για ενδεχόμενη σφαγή σας;τέλος αυστηρώς ποδοσφαιρικά πιστεύω ότι ο πιτσιρίκος μας μεθαύριο θα κάνει όργια

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το συμβόλαιο στο Περιστέρι ήταν για Γκαρσία, Αραούχο. Την απόφαση του Δικαστή-Υπαλλήλου του Μαρινάκη που απολαμβάνει και την προσωπική του προστασία (μπράβοι) την έγραψε ο Κούγιας. Ο ίδιος δικαστής τιμώρησε 5 στελέχη της ΑΕΚ μετά τα ΑΙΣΧΗ του 3-3 στην ΚΡΗΤΗ. Όμως, Κούγιας, Αυγενάκης, Αλαφούζος, Μαρινάκης σε πλήρη σύμπραξη, κάνουν τα χειρότερα με την ΑΝΟΧΗ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτός είναι που αφήνει τον χοντρό να δρα ανενόχλητος, προφανώς επειδή εκβιάζεται. Το Περιστέρι δεν ήταν 3 βαθμοί, αλλά πολλά περισσότερα.

    Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Εδώ και καιρό το έχω πει πολλές φορές εδώ, το Πρωτάθλημα συμφωνήθηκε να πάει στον Αλαφούζο. Η ΑΕΚ τους το χαλάει. Τα μέσα του Αλαφούζου συμπεριφέρονται εναντίον μας πιο εμετικά από αυτά του χοντρού. Το πιο γελοίο είναι ότι επικαλούνται ΗΘΙΚΗ! Ποιοι;

    Οι ΠΡΩΤΟΙ διδάξαντες της ΒΡΩΜΙΑΣ.

    ΝΕΛΣΟΝ, ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΑ με εμβληματικότερο όλων τον ΟΦΗ, αλλά και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΔΡΑΜΑ, ΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ. Αυτοί που ψήφισε ο ΟΣΦΠ για να μην υποβιβαστούν και κανόνισε ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ να μην υποβιβαστούν ξανά το 2018! Αυτοί που λένε ότι δεν έκαναν ποτέ ΕΝΣΤΑΣΗ, αλλά έκαναν το 1952 εναντίον μας και το 2014 εναντίον του παοκ, τη θέση του οποίου πήραν στην Ευρώπη. Αυτοί που μας έκλεψαν ΒΛΑΧΟ-ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ και έφτασαν πριν 2-3 χρόνια να παίζουν μα δανεικούς από τον παοκ!!!

    Η ομάδα που παίζει σε αμφιβόλου ιδιοκτησίας έκταση και θα την ανταλλάξει χωρίς να πληρώσει ευρώ για να της χτίσει γήπεδο ο εργολάβος περιπατητικών οδών.

    Είμαστε 50, ξέρουμε, βιώσαμε τι εστί ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΣ με Τριβέλλα και πραγματικά ΚΑΚΩΣ τον είχε ο Μ στα εγκαίνια καλεσμένο. Ας κάνουν παρέα στις ταβέρνες.

    Ο Παο ήταν και θα είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! Αυτές τις ημέρες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο με τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ, εξαργυρώνοντας τα γραμμάτια του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

    Το δάχτυλο στα μούτρα σας!

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    To παιχνιδι θα γινει,θα παρει η ΑΕΚ τους 3 βαθμους στο χορταρι,μετα δεν θα εχουν να λενε για κανενα χαρτινο.Εχουν λυσσαξει να ορισουν το ματς πριν την αγωνιστικη με το γαυρο,γιατι ετσι τους βολευει,γιατι ετσι πιστευουν οτι οι ξυλοκοποι του σπανου θα μας διαβαλουν κ’ατεντολη του.

    Ο χοντρος εχει λυσσαξει σε τετοιο βαθμο να μην παρει η ΑΕΚ του Μελισσανιδη το πρωταθλημα που προτιμα να βοηθησει τον αιωνιο εχθρο του,εχει λυσσαξει για το γηπεδο επισης,2 φορες ακομη θα περασει τη νυχτα του αγιου βαρθολομαιου στη ΝΦ,αυτες οι 2 φορες δεν θα ειναι με τα δευτερα σαν το κυπελο.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Καλημέρα φίλτατε. Εγώ σφαγές δεν βλέπω, ούτε θεωρώ ότι λέει κάτι η ανακοίνωση. Επίσης το ότι έχει λυσάξει ο οσφπ, δεν μου λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα μάτσο ηλίθιοι είναι που ασχολούνται με την κατσίκα του γείτονα για να καλύψουν τον φουκαραδισμό τους. Για το παιχνίδι τώρα. Θεωρώ τον ΠΑΟΚ φαβορί, αλλά δεν ξέρω πόσο αγωνιστικά θα παιχτεί.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ORIGINAL 21 TRIKALA : Γραμμένα όλα αυτά που λες εδώ, από τον Νεκτάριο. Εμάς τι μας αφορούν όλα αυτά; Εννοώ σαν οπαδούς. Για ποιο λόγο δεν κερδίσαμε; Για ποιο λόγο δεν χάσαμε; Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη για τον πόλεμο των κοινών ποινικών; Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την θέση μας. Γιατί πάμε στο γήπεδο; Αν θέλουμε να δούμε έργα μαφίας, μάλλον έχει καλύτερα ο κινηματογράφος. Οι παικταράδες μας δηλαδή, χωρίς τον Μελισσανίδη, δεν μπορούν να κερδίσουν τον τελευταίο; Δεν μπορούμε ούτε τον Ατρόμητο; Παίζεται εξωθεσμικά το παιχνίδι; Άντε να το δεχτώ. Στο γήπεδο γιατί πάμε λοιπόν; Είμαστε στρατοί των προέδρων;

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Φυσικά θα τον κρατήσουμε. Κάποιος πρέπει να φέρνει τα τσάγια.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Άρα αποκλείεις το cas. Λόγω δευτεροβάθμιας που είναι της ΕΠΟ; Δεν βγαίνει ο συλλογισμός. Εκτός αν γίνει άλλη συναλλαγή, που δεν είναι της παρούσης, αλλά είναι στο ότι ο πρόεδρος δεν έχει πρόβλημα να πάρει τον τίτλο η ” μεγάλη ομάδα που είναι ο ΠΑΟ “.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Κάποιες σκέψεις για το αποψινό ώστε να μην κάνουμε τους μ.Χ. προφήτες. Ξεκινάω από τον γηπεδούχο.

    Διαφορετικός σε σχέση με τον Α γύρο λόγω της παρουσίας του Ζίφκοβιτς. Πλέον ο Κωνσταντέλιας παίζει μπροστά από τα 2 αμυντικά ψαφ, ένα εκ των οποίων είναι ο Αουγκούστο. Στον Α γύρο ο Αουγκούστο έπαιζε κορυφή στα χαφ με 2 πίσω του. Μπορεί να το επαναλάβει σήμερα ο Ρουμάνος για να προσπαθήσει να ελέγξει το κέντρο. Ο παοκ, ειδικά στην Τούμπα ξεκινάει πάντα με πίεση, για όση ώρα αντέχει, 20′ δηλαδή. Αυτό είναι το σημείο κλειδί. Πώς θα διαχειριστεί η ΑΕΚ αυτό το 20΄.

    Η ΑΕΚ είναι μία δουλεμένη ομάδα σε επιθετική πίεση, ένταση, γρήγορο συνδυαστικό παιχνίδι στο επιθετικό τρίτο. Είναι όμως μία αδούλευτη ομάδα στο να βγάζει τη μπάλα σωστά από την άμυνα. Δεν έχει τερματοφύλακα με ικανότητα στα πόδια και ούτε πλάνο για το πώς να σπάει την πίεση. Το είδαμε και απέναντι στον ΟΣΦΠ, πετάνε μπροστά τη μπάλα τα στόπερ. Τώρα δεν δουλεύεται αυτό, αλλά ας το κρατήσουμε στην άκρη αν όλα πάνε καλά για την Ευρώπη του χρόνου. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γυρίσει ο Πινέδα στο 6 δίπλα σε έναν από τους Γιόνσον-Σιμάνσκι. Είναι ο καλύτερος χειριστής της μπάλας, κινείται κάθετα και μπορεί να σπάσει την πίεση των αντιπάλων με τις αλλαγές κατεύθυνσης που χρησιμοποιεί. Αν η ΑΕΚ διαχειριστεί σωστά την πίεση του παοκ έχει σαφέστατα πλεονέκτημα για τη νίκη, μιας και είναι μακράν ποιοτικότερη και με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο μπροστά. Νομίζω ότι έχει και καλύτερη φυσική κατάσταση άρα θεωρητικά όσο περνάει η ώρα θα πατάει καλύτερα.

    Δεν περιμένω να ξαναδώ την ΑΕΚ του Χαριλάου ή του Καραϊσκάκη, θα είμαστε ξανά πιο μετρημένοι στο πλάνο.

    Έξω από τις γραμμές, παίζουμε με την καρικατούρα του γάβρου σε όλα τα επίπεδα, μία ομάδα που δεν κυνηγήσαμε να υποβιβαστεί όπως έπρεπε το 2018, που της επιτρέψαμε να ανασάνει οικονομικά αφού δεν κινηθήκαμε με τα Δελτία και παρ’ όλα αυτά, μας αποκαλούν χάρτινους. Αυτοί που μας ΕΚΛΕΨΑΝ 3 Κύπελλα στη σειρά με Διαιτητικές αποφάσεις που έφτασαν μέχρι στην Πλαστοπροσωπεία των Διατητών. Ακόμα και πέρυσι δεν κατάλαβε κανείς μας πώς ακυρώθηκαν δύο γκολ με τις περίεργες γραμμές του VAR. Μία ομάδα που από το παιχνίδι της ανόδου μας ΕΣΤΗΣΕ με τον Σιδηρόπουλο στην Τούμπα, δεν ΑΔΙΚΗΘΕΙ ούτε σε μία αμφισβητούμενη φάση στα μεταξύ μας παιχνίδια από το 2017 και μετά!

    ΥΓ. Σωστά αναρωτιέται ο Steven, γιατί πάμε στο γήπεδο αν παίζεται εξωθεσμικά το παιχνίδι; Το ίδιο δεν συμβαίνει και στην κοινωνία;