ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Είχε ενδιαφέρον το σημερινό παιχνίδι για να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα μετά την (δύσπεπτη) ήττα από τον παοκ, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που παραδοσιακά μας δυσκολεύει.

Ο Αλμέιδα κατέβασε την γνωστή 11αδα με μόνη διαφοροποίηση Τζαβέλλα αντί του Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς αντί του Σιμάνσκι, πράγμα που σήμαινε πως ο Πινέδα πήγε στον άξονα.

Από το πρώτο λεπτό έγινε ξεκάθαρο πως ο Αστέρας δεν ήρθε απλά να κόψει βαθμούς, ήρθε με την αποστολή να φθείρει την ΑΕΚ τραυματίζοντας παίκτες. Πως αλλιώς εξηγείται το δολοφονικό πάτημα στον Αραούχο μόλις στο 4ο λεπτό που τους κόστισε την κόκκινη κάρτα? Και δεν ήταν το μοναδικό φυσικά. Απλά αυτή τη φορά δόθηκε η κάρτα που έπρεπε.

Αφού έμεινε τόσο νωρίς με 10 παίκτες ο Αστέρας όπως ήταν λογικό μαζεύτηκε κάτω από το κέντρο αφήνοντας στην ΑΕΚ οχι απλά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν υπήρχαν, για 90 λεπτά δεν έγραψαν τελική. Η ΑΕΚ έγραψε 34 τελικές όμως δεν μιλάμε για φοβερές ευκαιρίες ευκαιρίες, οι περισσότερες ήταν κάτι ψόφια σούτ, μια φλυαρία και αμέτρητες (αποτυχημένες) σέντρες του Αμραμπατ τον οποίο επιμένει να έχει βασικό. Οι καλύτερες ευκαιρίες της ΑΕΚ έγιναν όταν ο Αμραμπατ αντικαταστάθηκε από τον Ελίασον, ο οποίος είναι πιο ουσιαστικός, δεν ζαλίζει τη μπάλα και έχει καλύτερες σέντρες.

Απόψε είδαμε και τον Βίντα προ-μουντιάλ που έκανε ενα ηγετικό παιχνίδι, έδωσε ασίστ για το πρώτο γκολ και γενικά ήταν αλάνθαστος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί έρχονται play-offs και η προσωπικότητά του είναι απαραίτητη.

Ακόμα ένα θετικό στοιχείο είναι πως ο Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις και ο Ελίασον δείχνει να συνέρχεται μετά τον τραυματισμό του.

Το δυσάρεστο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Γκαρσία που μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι. Αν χρειαστεί να λείψει καιρό, είναι σκούρα τα πράγματα γιατί δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να κάνει την δουλειά όπως την κάνει ο Γκαρσία.

Ο Αραούχο δεν είναι πλέον φορ, είναι κάτι μεταξύ χαφ και δεκαριού, από τον Μπέο ψωνίσαμε από σβέρκο αφού και οι δυο παίκτες που μας έδωσε κλάταραν, επομένως ξεμείναμε στο πιο κρίσιμο σημείο.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τον επαναληπτικό με τον γαύρο που αν κρίνουμε από τα αποψινά δύσκολα θα γυρίσει την κατάσταση υπέρ του. Για να αποκλειστεί η ΑΕΚ θα πρέπει να κλειδωθεί στο Holiday Inn της Αττικής Οδού.

 

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    από την τηλεόραση η ομάδα φαινόταν πολλή νευρική, γιατί άραγε? δυσκολευόμαστε με τον πρωταθλητισμό?

    στην ανάπτυξη από δεξιά ο ρώτα με τον καράφλα συνέχεια μπερδεύονται.

    στο τηγάνι την πέμπτη θα μπει η ομάδα του κυπέλλου?

  2. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Aλέξανδρο:100% σωστός…Και ο Ελίασον δεν είναι παλαιστής.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο Γκαρντάφσκι σημάδεψε τον αχίλλειο του Αραούχο και δικαιώνει αυτά που μάθαμε. Κανονικά σε τέτοιους αλήτες πρέπει να απαγορεύεται να παίζουν για 6 μήνες, δεν φτάνει η κόκκινη.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Την Πεμπτη πρεπει να μπει η ομαδα με ολα της τα οπλα για να τελειωνει απο το α ημιχρονο,οριστικα και αμετακλητα την προκριση στον τελικο κυπελου.Διοτι οι αλλοι θα πανε το παιχνιδι στο βρωμικο τροπο,μηπως πετυχουν ενα γρηγορο γκολ για να ελπιζουν.

    Η ΑΕΚ δεν ειναι καλη ουτε μεσα στο γηπεδο της,επειδη υπαρχει πιεση και αγχος για το τι θα γινει με τον ατρομητο,αυτο βγαινει στο χορταρι.

    Σε μια ομαδα με 10 παικτες,επρεπε να ριξεις 3 η 4 γκολ,αντιθετα το πηγε safe με 1,2-0.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    *Update: Η απουσία του Γκαρσία υπολογίζεται περίπου σε 3 εβδομάδες, σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ.
    @Ανώνυμος: αν δεν τραυματιζόταν ο Γκαρσία πιστεύω πως τα 3-4 γκολ που λες θα τα βάζαμε, ειδικά από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε ο Αμραμπατ.
    Με φορ τον Τσούμπερ και το 2ο γκολ που βάλαμε πολύ ήταν.

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μετα τον τραυματισμο του Ελιανσον,παρα λιγο να χαναμε και τον Αραουχο.Θα φτασουμε να δικαιωσουμε τον Μελ. για την αποφαση του με τον Ατρομητο.Ηδη οι γαυροι εχουν ξεσαλωσει μετα και το ματς με τον βαζελο.Κολαση θα ειναι εκει μεσα, και θα πρεπει ο διαιτητης να ειναι απο “Κολινα” και πανω. Εδω δεν τους κανει πλεον ουτε το var , και εφτασαν μεχρι το χορτο 350 κιλα λιπη και ξυγκια να διαμαρτυρηθουν στον ρεφερυ για το αυτονοητο. Δεν θα εκπλαγω αν απο το πρωτο λεπτο αρχισουν τις αγκωνιες και τα τακλιν στην καρωτιδα κι οποιον παρει ο χαρος….

  7. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ο αγώνας του κυπέλλου είναι Τετάρτη 20:00.

    Τα κλειδιά του Holiday inn της Αττικής οδού,άκουσα τα έχει ο Μήτσος…Ο οποίος έπαιζε αγκωνιές στο μπουθ-κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού vs αστέρα- με τον ομώνυμο του οφι…

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να δηλωσω την απεχθεια και την αντιπαθεια που μου προκαλει πλεον ο Σωκρατης,ενας παικτης που επαιξε στην ΑΕΚ,στη Μιλαν,στη Ντορντμουντ,στην Αρσεναλ…καταντησε να πουλαει οπαδιλικι για να ειναι αρεστος στο φιλαθλο κοινο της ομαδας που πηγε για να κολλησει ενσημα.

    Αυτος και ο μανωλας ειναι ανεπιθυμητοι,ουτε εξω απο τη ΝΦ και μονο ως αντιπαλοι,ας φιλανε την σωβρακοφανελα με τον δαφνοστεφανωμενο για λιγα φραγκακια παραπανω.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο άλλος ολη την εβδομάδα έσκουζε για elite διαιτητή, τον έφεραν και όταν δεν του άρεσε η ακύρωση του γκολ κατέβηκε κάτω για να κάνει τσαμπουκάδες.
    Στην Πρέμιερ όμως φιλάει εικονίσματα και γούρια. Που να τολμήσει να κουνηθεί εκεί

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Αγησίλαε είδα το μήνυμα, σ’ευχαριστώ πολύ. Θα σου στείλω e-mail από την δουλειά αύριο

  11. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Αλέξανδρο:Να είσαι καλά.Θα χαρώ πολύ.

  12. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Καλο μηνα σε ολους
    Αζερος ο Αγκαγιεφ που σφυριζει σημερα . Δεν τον λες και elite , αλλα τις παρουσιες του τις εχει στα ευρωπαικα γηπεδα και στα ελληνικα χωραφια. Ξερει τι γινεται στο Ελλαδισταν ,ξερει τι θα αντιμετωπισει στο λυομενο ,για αυτο και εχω μια καποια ανησυχια για το παιχνιδι,οσον αφορα σκληρα φαουλ και καμια αμφισβητουμενη για πεναλντυ. Τα λιπη με ποδια θα το κανουν ροντεο απο πριν το ματς,οποτε πας υποψιασμενος για το οτιδηποτε συμβει κι ας φαινεται τυχαιο….

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χάσαμε και την έφεση,προσωπική ήττα του Μελισσανίδη.

  14. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Τελικά στη ζωή πότε δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει. Έτσι μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όλα παγώνουν και πάμε στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ…
    Για να δούμε τι έγινε με τον πρόεδρο του στη σουίτα του δικού μας.
    Βγάλανε και απόφαση για τον Ατρόμητο πάνω στην αναμπουμπούλα οι κεραταδες…

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, πριν την εκδίκαση αυτοεξαιρεθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Μελισσινός, δηλώνοντας κώλυμα λόγω αιφνίδιας ασθένειας. Τη θέση του πήρε η αναπληρωτής κα Μανέτα.

    Αν το συγκεκριμένο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ είναι αληθές,τότε πήγαμε σαν πρόβατα στη σφαγή,γνωρίζοντας ότι οι επιτροπές και οι συνθέσεις των αθλητικών δικαστών και της εφέσεων είναι επιρροής άλλων ομάδων.

    Ο Κούγιας έκανε σκόνη το επιτελείο δικηγόρων της ΑΕΚ και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης τρώει ήττα.

    Δεν έχει κανένα νόημα το CAS,το οποίο μπορεί να δηλώσει και αναρμόδιο στην τελική,ταλαιπωρία,μεγάλη αναμονή,πεταμένα λεφτά.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν έχω λόγια από χτες. Ποιά ΑΕΚ και ποιός Ολυμπιακός. Πριν από 1-2 χρόνια είχε έρθει επίσκεψη ο πατέρας μου με το τρένο και είχαν πόσες ώρες καθυστέρηση λόγω βλάβης.
    Από τότε του εχω απαγορεύσει να ξαναμπεί σε τρένο. Ποτέ και για κανένα λόγο. Αεροπλάνο ή ΚΤΕΛ αν βαριέται να οδηγήσει.
    Εχω πει στους γονείς μου “ο,τι και αν γίνει θα κάνετε τα πάντα για να κρατηθείτε σε απόσταση από καθετί κρατικό. Νοσοκομεία, συγκοινωνίες και γενικά οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία που είσαι στο έλεος των υπαλλήλων. Θες γιατρό? πήγαινε σε ιδιώτη. Θες μεταφορά? Πάρε αεροπλάνο. Έχουμε covid? κράτα αποστάσεις για να μη χρειαστεί να πας στο νοσοκομείο γιατί δεν ξέρεις πως θα βγείς από εκεί μέσα.
    Αυτό είναι το κράτος που ζούμε, το γνωρίζουμε και προφυλαγόμαστε. Το πληρώνουμε, δεν μας παρέχει ούτε τα βασικά (πόσο μάλλον ανταποδοτικά για τους φόρους μας) και οφείλουμε να προφυλαγόμαστε από την ανικανότητά του.

  17. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οσο για το Ατρομητάκι επειδή μας τα’πρηξε, πας εκεί του ρίχνεις 5 γκολ και φεύγεις κύριος. Αφού δεν διαθέτουμε την ικανότητα για 50/50 παρασκηνιακά, τουλάχιστον ας κάνουμε αυτό που φέτος γνωρίζουμε πολύ καλά.

  18. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “παρατηρητής”. Δεν συμφωνών για τα τραίνα ως μη ασφαλή μέσο.Το αντίθετο.
    Παραμένουν απο τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς,λογο σταθερης τροχιάς. Πριν απο αυτό το φρικτό συμβαν δεν υπήρχε κάτι άλλο (πέρα απο συμβάντα με τις αφυλακτες διαβάσεις, οπου τις περισσότερες φορές φταίνε οι απρόσεκτοι οδηγοί,ποδηλάτες,πεζοί κλπ.
    Φυσικά -οσο αφορα΄στο χθεσινό φρικαλέο- η ευθυνη ειναι τεράστια-αλλά αυτο δεν μειώνει την ασφάλεια εν γένει της μεταφοράς επιβατών σε σταθερη τροχιά.
    Τα δε “ι.χ.” που αναφέρεις ως “καλύτερα με αυτα παρα με…” είναι απέιρως πιο θανατηφόρα απο πλευρας πιθανοτήτων. (και τα δε αεροπλάνα επίσης, -που και αυτα παραμένουν απο τα πιο ασφαλή μέσα- ιδιωτικές εταιρείες τα κατέχουν ως επιτο πλείστον και τα στουκάρουν στέλνοντας κοσμάκι στον άλλο κόσμο.
    ΚΤΕΛ και “ΗΛΙΟΣ” (αεροπορική) ηταν τα δυο προηγούμενα μεγαλα δυστυχηματα στην Ελλάδα.

    Τέλος πάντων. Βαριές μέρες. Ο τι και να πει κανεις,ειναι λίγο και ταυτόχρονα περιττό.

  19. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ VAR ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΦΣΑΙΝΤ . ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΩΡΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΡΑΦΑΛΕ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ Η Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΛΩΝΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΔΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

  20. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ΓΙΑΝΝΗ Κ.:”Ειναι αηδιαστικά λυπηρό να είσαι απόγονος του καραγκιόζη και να κορδώνεσαι ότι είσαι απόγονος του Πλάτωνα.”
    Με το τελευταίο τα είπες όλα…

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Αλλάζουν κυβερνήσεις για να βάφουν τα χέρια τους με το αίμα ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο. ΟΛΟΙ.

    Για την υποτιθέμενη δίκη, τους πανηγυρισμούς του Κούγια και τις μαλακίες που διαβάζω περί ανικανότητας της Ρίζου, αναγκάζομαι να γράψω τα εξης:

    Η Ρίζου όπου βρήκε τον Κούγια τον ΓΑΜΗΣΕ! Το ίδιο και τον χοντρό για την υπόθεση Aegean-USA. Πλήρωσε για συκοφαντία και ταπεινώθηκε ζητώντας συγνώμη έστω και στα ψιλά σε όλα του τα μέσα. Καμία νίκη δεν πέτυχε ο Κούγιας, μια γελοία υπεράσπιση ακολούθησε με την οποία γελάνε και οι πρωτοετείς. Η ΧΟΥΝΤΑ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αποφάσισε ετσιθελικά να βγάλει μια γελοία απόφαση.

    Στη χώρα που είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ, περιμένει κάποιος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    Μια από τις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις που είδε ο τόπος, ένα τσούρμο άψυχων ερπετών σαν τον Αχιλλέα Καραμανλή που στις 20/02 δήλωνε ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!! Αυτός λέει παραιτήθηκε τουλάχιστον. ΧΘΕΣ θα έπρεπε να είναι στη ΦΥΛΑΚΗ!

    Εμπρός! Βάλτε όλη σας την δυναμη, την επιρροή, την αστική σας κουλτούρα ελεεινά υποκείμενα, Μαρινάκης και Αλαφούζος, χέρι-χέρι…θα τα καταφέρετε βρε! Ποια ΑΕΚ τώρα; Θα μας φάνε τις θέσεις ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

  22. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το`χε γραψει ο Στηβεν πριν καιρο,και ειναι περα για περα η ωμη πραγματικοτητα. “Στην Ελλαδα υπογραφεις δηλωση του ν.105 ,πως ζεις και μενεις με δικια σου ευθυνη…” . Ανελαβε την ευθυνη που του αναλογει ο Καραμανλης και παραιτηθηκε ! Αληθεια,τι ποσοστο του αναλογει? 10 % ? 20% ? Σε νεκρους πως μεταφραζεται ? Ο προηγουμενος επι ΣΥΡΙΖΑ , τι ποσοστο εχει στην ευθυνη του ? Επι Σαμαροβενιζελων τι ποσοστο περισσευει για αυτους? Ποσο ποιο γελοιοι μπορουν να γινουν ?
    Να πηγαινουν τα τρενα με 200 χλμ μας μαρανε,να γλιτωνουμε χρονο.Αμα γλιτωσεις απο τον χαρο παλι καλα να λες. Αλλα οκ, ανελαβε ο Ντογιακος να ξεκαθαρισει την κατασταση.
    Η ΑΕΚ εχει να περασει παλουκι .Οπως εκατσε η καρασταση , θα πρεπει να υπερβαλει εαυτον για να τα καταφερει. Ολα τα παιχνιδια ” στα κοκκινα” θα τα εχει. Την εφεση την εχασε , κι ο Κουγιας παριστανει για μια ακομη φορα το γυφτικο σκερπανι. CAS και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις τις παρατας ,δεν ασχολεισαι. Βαζεις στοχο να γαμησεις τους παντες και τα παντα με τις δυναμεις της ομαδας. Και μονο αυτο…..

  23. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    “Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα,
    ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός,
    ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας,
    ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος,
    ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο,
    ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο,
    ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά.
    Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου…
    Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε.”

    Ζοζέ Σαραμάγκου, Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998″

    ΥΓ Μην ανησυχείτε τα Νεκροταφεία παραμένουν Δημόσια…

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Οσο για το Ατρομητάκι επειδή μας τα’πρηξε, πας εκεί του ρίχνεις 5 γκολ και φεύγεις κύριος.

    Αν ηταν ετσι,τι καναμε τοτε ολη την ιστορια με τα δοκαρια και τις μεζουρες,ας μπαιναμε να παιζαμε,να κερδιζαμε και να τελειωναμε,τωρα τι καταφεραμε,μας ξεφτιλισε ο κουγιας και το παρασκηνιο του χοντρου που εβαλαν δικαστες δικους του για να παραγγειλουν αποφαση.Θα σου ορισουν το παιχνιδι οποτε βολευει αυτους και μην εισαι τοσο σιγουρος για τη νικη,ο Σπανος ειναι ερμαιο του μπουλη.

  25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιατι ο κ.Μελισσανιδης πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος,θα προτιμουσα να ειχαμε παιξει το παιχνιδι με τον Σπανο και ας μην κερδιζαμε,ας παιρναμε μια ισοπαλια,τι καταλαβαμε τωρα με την ενσταση για τα δοκαρια,να συσπειρωσουμε ολους τους αντιπαλους εναντιον μας και να μας την φερουν.

    Θα ορισουν και το παιχνιδι με τον ατρομητο ενδιαμεσα πριν το ματς με τον γκει.