ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Γνωστό το σύστημα, ψιλοάγνωστοι οι συμμετέχοντες. Λογικά πράματα αφού θα έπρεπε να γίνει και διαχείριση εν όψει Κυριακής. Πάντως η ενδεκάδα που παρέταξε ο Αλμέιδα, ήταν πολλή λογική και απόλυτα ισορροπημένη.

Κι είδαμε ένα μάλλον αργό πρώτο ημιχρόνιο, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Ατρόμητο να αμύνεται μαζικά. Να έχουμε πλήρη κατοχή του κέντρου και να ξεδιπλώνουμε επιθέσεις από τα άκρα αλλά κι από τον άξονα, ενώ πίσω να μην έχουμε απειληθεί καθόλου. Κύριοι εκφραστές σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ο Σιντιμπέ από τα δεξιά, κι ο Γκατσίνοβιτς μαζί με τον Χατζησαφί από τα αριστερά. Αυτοί μαζί με τον Γιόνσον, θεωρώ ότι ήταν οι καλύτεροι μας παίκτες.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το ημιχρόνιο αυτό, ήταν το φανταστικό πρεσάρισμα μας σε όλο το γήπεδο, που απέδωσε  ένα γκολ του τέως παίκτη Τσούμπερ αλλά και δυό δοκάρια. Δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο παράπονο, αφού η ΑΕΚ είχε επιλέξει να έχει κι ένα κάλμα ρυθμό και να πάει πιο πολύ σε σίγουρο και κοντρολαρισμένο παίξιμο. Να δείξει για άλλη μία φορά ότι είναι δουλεμένη σαν ομάδα κι ότι έχει μεγάλη επάρκεια σε ρόστερ.

Το δεύτερο ημιχρόνιο ήταν πλήρως απογοητευτικό. Τόσο σε ρυθμό όσο και σε θέαμα. Κι αν αυτά δεν αρκούν, απλά θα πω οτι η ΑΕΚ έριξε τόσο πολύ την ένταση και την διάθεση της, που πραγματικά στο τέλος κινδύνεψε. Ο Ατρόμητος με εντελώς άλλη επίθεση, βγήκε στην πλάτη μας κι έκανε τρεις τελικές που από τύχη δεν άλλαξαν το σκορ. Ήταν τελικές σωστές τις οποίες ούτε ο Αθανασιάδης θα μπορούσε να αποτρέψει.

Έβλεπα την ομάδα μας να χαλάει όλη την κακή εντύπωση που άφησε στο πρώτο μέρος. Τόσο στην ταχύτητα , όσο και στην νωθρότητα που έβγαλε από πολύ νωρίς και χωρίς να έχει κλειδωμένο το παιχνίδι. Στα αβίαστα λάθη, στην επιπολαιότητα και στο μπλαζέ υφάκι, ειδικά προς το τέλος του αγώνα, όταν και δεν θα είχε χρόνο για να ξαναπροηγηθεί.

Και η εντύπωση μου αυτή επιτείνεται διότι, αν και καθυστερημένα, ο Αλμέιδα είχε κάνει τις αλλαγές του, βγάζοντας έξω τους τραγικούς Τσούμπερ και Ελίασον. Κι αυτοί που μπήκαν είχαν μπροστά τους ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ( στο 70 μπήκαν ) για να μπορέσουν να μην μας αγχώσουν. Δεν το έκαναν ενώ άφησαν τους υπόλοιπους να πελαγοδρομούν, έρμαια πια και της κούρασης αλλά και της σκέψης τους για την Κυριακή. Καιρό είχα να πω ουφ για την τελική θετική κατάληξη.

Και να τα λέμε όλα. Στην ουσία η ΑΕΚ έκανε μία τελική της προκοπής ( η κεφαλιά του Αραούχο ), κι έφαγε τρεις, ενώ φυσικά έχασε την μάχη στο κέντρο αφού κανείς δεν κατάλαβε γιατί έμεινε μέσα ο Σιμάνσκι και βγήκε ο Γιόνσον. Κι έχασε όλη την συνοχή της ενώ έβγαλε μια απίστευτη επιπολαιότητα σε όποιες αντεπιθέσεις επιχείρησε με πολύ γήπεδο άδειο στην διάθεση της. Όχι και να πούμε ότι ήταν καλή η εικόνα επειδή έλειπε ο Γκαρσία. Έλεος κάπου.

Συγχαρητήρια όμως θα δώσουμε. Μαζί με τα χρόνια πολλά στον Μελισσανίδη, που η βαθμολογία τον βρίσκει με ένα καλό δώρο. Όπως βρίσκει κι εμάς που ετοιμάζουμε άλλο ένα πάρτυ την Κυριακή. Και μακάρι να αποζημιωθούμε και μακάρι η ομάδα να μην ήταν κουρασμένη αλλά απλώς να κράτησε τις δυνάμεις της για τον χάπια.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Με το μυαλό στο ματς της Κυριακής κερδίσαμε χαλαρά την Χαλκηδόνα. Σε όλο το παιχνίδι κάνανε τρεις ευκαιρίες οι ”κοντά δοκάρια” θα έπαιρναν και βαθμό δηλαδή; Σίγουρα θα έπρεπε να τους είχαμε βάλει άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κακώς δεν το κάναμε.
    Μπράβο στα παιδιά και πάμε δυνατά να κλείσουμε το στόμα του χοντρού την Κυριακή

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Μπάμπη μου, παρά λίγο να ισοφαρίσουν. Δεν παίζει ρόλο πόσες ευκαιρίες χάνεις. Παίζει ρόλο πόσες βάζεις.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ενόσω προσπαθεί να βγάλει τα δοκάρια από τον κώλο του ο Κούγιας, ας μιλήσουμε για το αγωνιστικό σήμερα.

    Η εικόνα στο Β ήταν κακή. Σε νοοτροπία κυρίως. Είναι φυσιολογικό να τραβάς το γκάζι, ειδικά όταν ακολουθεί ντέρμπι, αλλά αυτό θα δικαιολογούνταν αν ήταν 0-2. Στο Α ημίχρονο όμως είδαμε ξανά, μετά από μήνες την ΑΕΚ προ Μουντιάλ. Η πίεση που άσκησε η ΑΕΚ και η επιβολή της ήταν τέτοια που νόμιζες ότι έβλεπες Άντρες ανέντιμο Κ19.

    Φυσικά θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε, υποθετικό, όπως θα έπρεπε να είναι 0-4 στο ημίχρονο. Δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν φάγαμε και κάρτες, άρα η σημερινή νίκη ήταν εξαιρετική.

    Σίγουρος δεν είναι, αλλά νομίζω ότι είχε υπολογίσει να φορμαριστεί η ομάδα στα πλοφ. Θα δούμε.

    Να σημειώσω και για κάποιους παίκτες τι είδα.

    Αθανασιάδης, πολύ λίγος για ΑΕΚ. Αυτός έπρεπε να καθαρίσει τις φάσεις στο τέλος αντί να ριζώσει στα δοκάρια.

    Η διαφορά του Γιόνσον από τον Σιμάνσκι είναι χαοτική.
    Ο Ελίασον ΦΟΒΑΤΑΙ, πλήρως ανέτοιμος.
    Η καλύτερη εμφάνιση του Βίντα.
    Καλός Σιντιμπέ.
    Μην αφήνετε τον Μουκουντί μόνο απέναντι σε γρήγορους παίκτες.

    Ο Τσούμπερ ήταν κακός αλλά το έγραψε. 6 πόντοι δικοί του, μετράνε.

    ΥΓ: Τεράστια νίκη του εορτάζοντα απέναντι στο σύστημα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΥΓΕΝΑΚΗ.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για το Μήτσο, στο γειτονόπουλο μου. μήτσο μόνο εσύ μπορούσες να ξανακάνεις την ομάδα μας μεγάλη, και να κοντύνεις τους βρωμιάρηδες γαυροβαζέλες.

    την κυριακή την κυριακή αν θες κι εσύ αν θες κι εσύ…

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Κρατω την τελευταια παραγραφο περι δυναμεων για την Κυριακη. Οπως και να το κανουμε, ειναι ΤΟ ΜΑΤΣ. Πρεπει να το παρεις,και με καλη εμφανιση . Δεν ειναι τιποτα σιγουρο,για μπαλα μιλαμε, οποτε πρεπει να κατεβει η ομαδα αποφασισμενη να παρει το παιχνιδι. Λυσσα θα τους πιασει ολους για αυτο το ματς αλλα και τα αλλα των play-offs,ειδικα τους γαυρους που θα ξεκινησουν με +6 απο το παραρτημα της φτωχομανας .

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Για τους παίκτες : Το ίδιο πρόβλημα με τον Αθανασιάδη, έχει κι ο Στάνκοβιτς. Ο Βίντα έχει πλέον ανέβει και είναι προσωπικότητα. Ο Μουκουντί δεν κάνει αλλά ξέρει να πέφτει πάνω στον παίκτη για να καλύψει το αργό του δέμας. Ξέχασες τον κορυφαίο, Γκατσίνοβιτς. Στην αλλαγή Γιόνσον φάνηκε ότι κάτι δεν βλέπει ο Αλμέιδα. Θέλω να τονίσω ότι ο Χατζησαφί, με όσο ξέρει, έχει βγει ασπροπρόσωπος. Αν η ομάδα, όπως γράφεις, είναι για τα μπαράζ, προβλέπω 10 νίκες.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Σε όλο τον δεύτερο γύρο, δεν έχουμε φέρει μια ισοπαλία…

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    προς Steven

    λεβεντόπαιδο δε μπορώ να φανταστώ διαφορετικό αποτέλεσμα την κυριακή εκτός από τον άσσο, δεν είναι θέμα ποδοσφαίρου, είναι θέμα προσωπικότητας.

    από τη μία η ομάδα βγάζει αγριάδα στα φιλαδέλφεια από την άλλη χωρίς χάμες , σωκράτη δε βλέπω προσωπικότητα στο γαύρο. τους βλέπω για δεύτερη φορά να κάνουν κακάκια την κυριακή…

  9. Ο/Η Γιώργος bpi λέει:

    Στήβεν την πιστεύεις την ομάδα.? Μάλλον θέλεις αλλά δεν

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ομαδα μετα την διακοπη του μουντιαλ εχει πεσει σε αντοχες και ρυθμους,λογικο ως ενα σημειο,δεν μπορεις να κανεις κατακτητικο ποδοσφαιρο και να πιεζεις συνεχως επι 90 λεπτα,θα αρχισουν παικτες να τραυματιζονται οπως και εγινε,να παθαινουν θλασεις οπως και εγινε με τον γκαρσια.

    Ο Τσουμπερ εχει δωσει 6 βαθμους απο τον παγκο,χωρις να εντυπωσιαζει,απλα το παστελωσε.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Για τον Τσούμπερ, συμφωνούμε πλήρως

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργος bpi : Την πιστεύω θέλοντας και όχι κάνοντας. Θέλω να νιώθω ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί, ότι δεν φοβάται κι ότι δεν κρατιέται. Ας χάσει, δεν με πειράζει. Θέλω όμως να νοιώσω αυτό το συναίσθημα. Γι αυτό θα ήθελα 8 μεταγραφές το καλοκαίρι.

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Για το θέμα με τον τερματοφύλακα συμφωνώ 100%. Έχουμε θεματάκι εκεί…

  14. Ο/Η Ε.m λέει:

    Κανονικά πρέπει να προσφύγουμε κ στο cas παρά την νίκη μας

  15. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΕΥΣΤΟ. ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ(ΠΧ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ). ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΑΝ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΨΥΧΩΝ.
    ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ . ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ (Η ΓΡΙΠΠΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ). Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΟ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. .
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ Η ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΑΤΑΙ ΑΜΜΕΣΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΛΩΝΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΧΙ.
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΩΤΙΕΣΚΛΠ). ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΙΖΕΣ. ΗΔΗ ΕΝΩ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.
    ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΚΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΔΩΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ?

  16. Ο/Η Πίσσα και Ππύπουλα λέει:

    Να κάνουμε ένσταση για ψηλά δοκάρια.Τα οποία βοήθησαν το σουτ του Τσούμπερ.
    Οπότε, να γινει επανάληψη του αγώνα. Και αν δεν δικαιωθούμε,ακομα και μετά την ενσταση , να πάμε στο CAS. Και να προσληφθεί ο Κούγιας για δικηγόρος.
    Ρε τρόλαρέ τους ρεε…

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : Ποδοσφαιρικά, μοιάζεις ηττοπαθής. Τι θα πει από εδώ και πέρα δεν σε νοιάζει τι θα γίνει; Χάσε λοιπόν δέκα παιχνίδια και δήλωσε ευχαριστημένος επειδή από πέρσι βελτιωθήκαμε. Υποθέτω κατάλαβες. Τι; Την διαφορά από κάποιον που θέλει δέκα νίκες. Στα πολιτικά καλά τα λες αλλά χωρίς λύση αφού ο λαός – ένας είναι αυτός παγκόσμια – πρέπει να είναι σε κοπάδι, κι αφού όπως λες το πρόβλημα είναι παγκόσμιο. Αλλά να σε ρωτήσω : Πολιτεύεσαι εσύ για να σε ψηφίσω;

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Την αλλαγή Γιόνσον την αιτιολόγησε. Ισχύει και για τον Στάνκοβιτς. Χρειαζόμαστε σίγουρα καλύτερο τερματοφύλακα που θα είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια αλλιώς δεν στεκόμαστε στην Ευρώπη. Ο Μουκουντί είναι εξαιρετικός συνολικά, του λείπει η ταχύτητα. Αν την είχε, λόγω προσόντων και τεχνικής κατάρτισης θα έπαιζε Premier League.

    Γκατσίνοβιτς. Μιλάμε για τον MVP του πρωταθλήματος.

    Βήμα-βήμα για τον τίτλο. Πρώτα η νίκη την Κυριακή και θα δούμε τα επίπεδα έντασης με τα οποία θα παίξουμε στα πλοφ. Από την αρχή επιμένω ότι η σέξυ βαζέλα έχει το κυβερνητικό αλλά και το μαφιόζικο χρίσμα της συμμορίας των -ΑΚΗΣ. Και ο Ροκάκης το είχε, μαζί με τις ευλογίες της Ντορούλας. Έχασε όμως…

  19. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Στα εξωαγωνιστικά πρώτα: Βλέποντας τα “όλως τυχαία” ντόπινγκ κοντρόλ πριν ΜΟΝΟ από παιχνίδια με τις γαβριέλες, καθώς και το πως πήγε η φάση με το γαυρομάγαζο των ΔΠ, είναι προφανές ότι μας έχουν διαρκώς στημένους και είναι επαρκέστατες οι αποχρώσες ενδείξεις ότι υπήρχαν συμβόλαια για Αραούχο-Λιβάι στο παιχνίδι αυτό. Γι αυτό και τους κυνηγάει ο Μήτσος όσο πάει.

    Στα αγωνιστικά: Ο Αλμέιδα είχε σωστό πλάνο. Πίεση μέχρι το 60, να είμαστε μπροστά (θα είμαστε άνετα 0-3 μπρος με τις ευκαιρίες που χάθηκαν) ήταν εμφανές από την επιλογή του επιθετικογενούς Σιντιμπέ και του μαρκαρίσματος ψηλά και της ανάπτυξης απο τα πλάγια, ώστε να σπάσει το πούλμαν. Έχουμε 3 παιχνίδια μέσα σε 1 εβδομάδα και αυτό ήταν στη μέση, οπότε με ΟΦΗ αλλά και με γαυρομάγαζο δεν ήθελε να λιώσει τους παίκτες με πίεση μετά το 60. Οπότε η διαχείριση δυνάμεων και έντασης ήταν απόλυτα λογική και του βγήκε. Και στο Περιστέρι σωστά έβαλε παίκτς που κρατάν μπάλα, μέσα σε αυτό το πλαίσιο αλλά….έπρεπε να το είχε κάνει 10λεπτά νωρίτερα….

    Η αδυναμία του είναι ότι είναι παθητικός στην τακτική διαχείριση, και αντιδρά αργά στις κινήσεις του αντίπαλου, δε λειτουργεί με πρωτοβουλία.Και μάλλον σπασμωδικά αυτός παίρνει τακτική πρωτοβουλία μέσα στο παιχνίδι, εκτός άμα στραβώσει πολύ. Άμα δεν τα είχε και αυτά τα ελαττώματα δεν θα ήταν στην ΑΕΚ, απλά….

    Job done, για να δούμε και αύριο. Θα έχουμε τακτική τηγανιού ή βαζέλας εντός? Εγώ προβλέπω το 2ο. Μας κάνει και το Χ, διπλό θα είναι μάλλον καταστροφικό για το πρωτάθλημα, είμαστε τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Συν αυτό είναι 3ο παιχνίδι μέσα στη βδομάδα, νομίζω λείπει αυτό το έξτρα 10% δυνάμεων που έουν οι παίκτες μας από τους άλλους, ώστε να μαρκάρουν ψηλά διαρκώς. Μάλλον θα το κάνει 2-3 δεκάλεπτα άμα τους δει χεσμένους.

  20. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΠΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
    ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΣΙΔΗΡΟΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΝΑΙ 30% ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΝΙΜΟΥΜ.
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΓΕΛΗ ΕΠΙΖΗΤΑ ΑΡΧΗΓΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΒΛΕΠΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ. ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝ ΔΩ ΤΟ ΦΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ . ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΒΛΕΠΩ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ 8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΦΩΝΑΧΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ