Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

Ατμόσφαιρα; Για άλλη μία φορά, εκπληκτική. Μια φωνή, ένα τραγούδι. Με παλμό όπως ταιριάζει σε ντέρμπυ μεταξύ πρώτων. Και μια κιτρινόμαυρη ενδεκάδα, όπως την περίμενα. Δεν έβλεπα Τσούμπερ μέσα αλλά Πινέδα πίσω από τον Αραούχο στην θεωρία. Διότι στην πράξη ο Αλμέιδα πάει να πάρει το κέντρο και να καταπιεί τον αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος, ποιος να έχει παράπονο; Τα είδαμε όλα. Πρεσάρισμα μέχρι θανάτου, πλήρης κυριαρχία στο κέντρο και μοντέρνα μπάλα. Συνήθως προτιμούσαμε την αριστερή πλευρά, αλλά κι από δεξιά βγήκαν πολύ όμορφες προσπάθειες. Είχαμε μπόλικες ατομικές αλλά κι ομαδικές επιθέσεις. Είχαμε όσα πατήματα θέλαμε στην αντίπαλη περιοχή και μιλάμε για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε κατοχή μπάλας, πλουραλισμό και άμεσες λύσεις ανάκτησης της μπάλας όταν την έπαιρνε ο αντίπαλος. Ένας αντίπαλος που περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο κι έψαξε κάποια αντεπίθεση ή κάποιο λάθος. Το οποίο και το βρήκε σε μια προσπάθεια του Βίντα αλλά ο Αθανασιάδης απεσόβησε το γκολ. Το γκολ που το βάλαμε κι εμείς – κι ήταν πολύ ωραίο – αλλά το var είχε άλλη άποψη.

Πάντως ήταν μια ΑΕΚ χάρμα ιδέσθαι, πολλή δουλεμένη και πολλή διαβασμένη. Δεν ευτύχησε να έχει σε καλή εκτελεστική μέρα τον Αραούχο αλλά δεν έχουμε παράπονο. Δικαιούμασταν ένα γκολ κακά τα ψέμματα, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Με ένα μόνο προβληματισμό : Θα αντέξουμε σε αυτόν τον φρενήρη ρυθμό; Μακάρι λέω εγώ. Έναν ρυθμό που τον επέβαλαν ο κορυφαίος Γκατσίνοβιτς , τα δυό αμυντικά χαφ μας καθώς και ο Πινέδα.

Στο δεύτερο μέρος, μιλάμε για επαλήθευση της κούρασης που έφερε ταυτόχρονα και το θολωμένο μυαλό. Ένα τρίλεπτο αντεπιθέσεων του Ολυμπιακού σε γήπεδο που θύμιζε αεροδιάδρομο, φάγαμε ένα αυτογκόλ κι άλλο ένα. Είναι προφανές ότι η ομάδα τα είχε χαμένα, οπότε το χάσιμο της το πλήρωσε και με ένα τρίτο. Όμως δεν θα μιλήσω για ευθύνες, δεν έχει κάποια σημασία για την πρώτη ήττα στο γήπεδο μας.

Κάποτε θα γινόταν κι αυτό, κι έγινε από τον Ολυμπιακό. Που φαντάζει μεν σαν μαγική εικόνα, αλλά τέτοια ήταν και η νίκη μας στο κύπελλο. Εγώ για σήμερα θα πω ότι δεν είδα κάτι να με φοβίζει. Ακόμα και στο 0-3, με τις αλλαγές του Αλμέιδα, βάλαμε ένα γκολ ενώ χάσαμε ένα άχαστο. Επίσης να τονίσουμε την τρομερή εμφάνιση του Πασχαλάκη, που σου φέρνει τα στοιχεία όλα για τον αγώνα και σβήνει μια πιθανή άποψη για συντριβή. Στα μπαράζ μπαίνουμε όλοι με μικροδιαφορές κι αν κάνεις το χρέος σου, θα φτάσουμε στον στόχο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα ήταν οι χώροι που φτιάχτηκαν από εμάς, που χάσαμε την συνοχή μας. Διότι φάγαμε ένα γκολ κόντρα στην λογική και την ροή του αγώνα αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος ρε αδερφέ. Μια χαρά θα ήταν και μια ισοπαλία σε σχέση με ένα βαρύ σκορ. Δεν πάνε όλα τα πράματα πάντα όπως τα σχεδιάζεις, κι ειδικά όταν δεν σου βγαίνουν αφού οι τελικές γίνανε αλλά δεν υπήρξε γκολ λόγω έλλειψης σκόρερ.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Είμαστε μέσα στους στόχους μας αλλά το κυριότερο : Βλέπουμε μπαλάρα. Εντάξει έχουμε μια εύθραστη ψυχολογία ακόμα, αλλά αυτό θεραπεύεται μόνο με επιπλέον προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος για την πολλή καλή συνέχεια και δίνω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στο τεχνικό τημ για ό,τι πέτυχαν μέχρι τώρα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μπράβο σε όλους που έφτασαν την ομάδα από το μηδέν ως εδώ…

  2. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Μπράβο για την προσπάθεια και το εκπληκτικό ημίχρονο. Θέλει και τύχη….και ικανότητα στα τελειώματα, που εμφανώς δεν έχουμε. Δε μπορεί μέσα σε μία σεζόν μετά από πέντε καταστροφικές να λυθούν όλα. Γινεται δουλειά και φαίνεται. Μακάρι να ξεκουραστούν τώρα οι παίκτες και όλα είναι ανοικτά. Μαθαίνουμε και προχωράμε.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, παρόλο ότι η ήττα στο σπίτι πόνεσε. Δεν πειράζει είμαστε ανώτερη ομάδα από τους γαύρους.

  4. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Μου αρέσει η ηρεμία που αποπνέει. Θα συνεχίσουμε σαν οικογένεια και θα τα κατάφερουμε στο τέλος. Απών ο Γκαρσία και εξουθενωμενος ο Γκατσινοβιτς. Πάντως ώσπου να έρθουν οι παραπάνω προσωσοπικοτητες και λίγο καλώς εννοούμενη πονηριά στο στήσιμο, σε περιπτώσεις όπως η σημερινή, με την μεγάλη κούραση των παικτών, δεν βλάπτει.

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μια πικρα ομως μενει,οπως και να το κανεις. Αντιστροφο παιχνιδι με το κυπελλο ακριβως. Το εκνευριστικο ηταν οτι ενω ειχες τελικες, και την μπαλα στην περιοχη τα γυρισματα δεν εβρισκαν παικτη της ΑΕΚ. Εχασες και τα αχαστα οπως με τον Μουκουντι,αλλα ηταν πολλα τα “μπερδεματα” στην περιοχη του γαυρου αφου δεν υπηρχε ενα ποδι να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα. Γρηγορα πρπει να ανεβει ψυχολογικα η ομαδα ,αν θελει να καταφερει το στοχο της και πανω απο ολα ,ας αξιοποιει καποιες απο τις κραυγαλεες ευκαιριες για γκολ που κανει κατα κορον .Καλη η κατοχη,καλη η εμφανιση αλλα αμα η μπαλα δεν μπαινει στο πλεχτο το πηλικον γραφει μηδεν…..

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μάλλον βιάστικε. Επρεπε να την “φουλάρει” στο δεύτερο. Φυσικά υπολόγιζε ότι τουλάχιστον ένα γκολ θα το έχουμε ως την ανάπαυλα. Κατόπιν ο γαύρος θα ανοιχτεί και θα έχουμε πανηγύρι. Ελα όμως που δεν ήρθε.

    Και ήρθε η χαστούκα του 2ου ημιχρόνου. “τυχερός” ο Ολυμπιακός; Φυσικά. Οπως-συμφωνώ- ήμασταν εμεις με το 3-0 του Κυπέλου. Καλη η Αγία -του Θεού-Σοφία, αλλά τι να πρωτοκάμει;

    Ειδικά όταν αυτός ο ανεκδιήγητος Γκατσίνοβιτς,νομίζει ότι είναι ο Ιμπραϊμοβιτς. (Σχεδόν) ΟΛΑ λάθος. Γάμησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του, πουλήματα μπάλας, (απο ενα τετοιο ηρθε το 2ο γκολ του γαύρου) και λοιπές ανοησίες. Οσο τον εκτιμησα στο προηγούμενο διάστημα-και ήταν μακρύ- τόσο τον σιχάθηκα σήμερα. Επρεπε να τον είχε πετάξει έξω από το ημίχρονο. Δεν πρόλαβε,δεν ήθελε,δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι την πατήσαμε. Αντιακτασταθηκε αργά (έλεος με τις μαζεμένες αλλαγές, λες και γίνονται σαν τις εκπτώσεις) απο αυτον τον πανηλίθιο Τσούμπερ.Του πετυχάινει η τρίπλα και…πέφτει κάτω. Μάλλον δεν είχε προλάβει ο εγκέφαλος να επεξεργαστεί τα δεδομένα. Θέλει και το χρόνο του. (μα φαίνεται απο τη φάτσα κάθε άνθρωπος) Δεν με ενδιαφέρουν τα 2-3 γκολ που έχει βάλει. Ο άνθρωπος είναι για το Μαρκομηχελάκειο.

    Τεράστιος Μουκουντί,σταθερότατοι αλλά πολύ αμυντικογενείς βρε παιδί μου οι “Διόσκουροι” Σιμάνσκι-Γιόνσον. Γυρίσματα μπάλας από το κέτρο στον Αθανασιάδη; Με τη Ρεάλ παίζαμε;
    Αστείος Βίντα,ολίγιστος Ρότας ή (Ρώτας,δεν ξέρω), “μικρός” ο Αθανσιάδης, και φυσικά Ανύπαρκτο σεντερ-φορ που να “μετράει”. Ευθυνη της διοικήσεως εδώ. Δεν είμαστε και η Μπαρτσα επι Πέπ που να παίζουμε χωρίς σέντερ-φορ, ούτε και τα κόλπα με το να “βαφτίζουμε” τέτοιους κάποιους που η δουλειά τους δεν είναι αυτή. (σε αυτόν δε τον “ινδιάνο”, πρέπει να του απαγορευτεί να μπαινει στη μικρή περιοχή. Δεν ξέρω πως. Με πρόστιμο. 10.000 για κάθε φορά που περνα τη γραμμή.

    Ρεζουμέ κανονικής σεζόν: Ευχαριστούμε Αλμέιδα για το ότι ξεπόνεσαν τα μάτια μας. Και για το ότι αναμένουμε να έρθει η -κάθε- επόμενη Κυριακή.
    Δεν γίναμε Μπαγερν,ουτε και Αρσεναλ. (άσχετα αν κάποιοι με τις αηδίες περί “κάστρου” και 37-2 γκολ και λοιπές μαλακίες νομίζουν -και τα καταφέρνουν σε καλο βαθμό είναι αλήθεια- να πασάρουν τον γίγαντα με τα πήλινα πόδια (άμυνα) και το γυάλινο κεφάλι (επίθεση)

    Η κεφάλα κάτω (για περισυλλογή εννοώ,όχι κάτι άλλο) εκεί στα Σπάτα (αλλά και στην διοίκηση και κυρίως στο τμήμα επικοινωνίας που μάλλον σήμερα θα ξεχάσει τα βιντεάκια περι δρομολογίου Φιλαδέλφειας-Πειραιά τα οποία έδειχναν στις οθόνες, όταν και ήρθε το “μαγικό” επίσης 3-0 του Κυπέλου.
    Αντε, προπετείς και απερίσκεπτοι.

  7. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Μπάλα είναι, όταν παίζεται στα ίσια μπορεί να κερδίσει και η ομάδα που είναι χειρότερη μέσα στο γήπεδο. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, που το έσβησε ένα κακό δεκάλεπτο. Πάντα τα είχε αυτά τα κακά δεκάλεπτα η ΑΕΚ, ακόμα και στις καλύτερες περιόδους της. Χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε πρώτοι στα play offs και να τελειώσουμε τους γάβρους από απόψε, αλλά η εικόνα της ομάδας μου βγάζει μια αισιοδοξία ότι θα τερματίσει πρώτη. Θα δείξει..

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ξέρουμε που ήμασταν πέρυσι και το έγινε μέχρι αυτόν τον αγώνα. Δεν θα αδικήσουμε κανέναν, το επισημαίνω απλά για να μη φανεί ότι διαγράφω πράγματα. Θα ήθελα λοιπόν να μιλήσω για το σημερινό αγώνα χωρίς να ακυρώσω την προσπάθεια κανενός.

    Είδα μια εξαιρετική ΑΕΚ στο Α, ξανά ανίκανη όμως. Με κύριο εκφραστή της ανικανότητας τον Αραούχο, στον οποίο θα πρέπει να απαγορευτεί η θέση του ΦΟΡ. Ατυχής έμπνευση, όχι επειδή ήταν ΜΟΙΡΑΙΟΣ αλλά γιατί οι κινήσεις του ως φορ σε σχέση με αυτές του Τσούμπερ είναι ελλιπείς.

    Στο Β είδαμε ξανά το σοβαρο πρόβλημα που έχει η ομάδα στο αμυντικό transition. Υπεύθυνος για αυτό, μια ολόκληρη χρονιά ο Ματίας. Παίζει υπερβολικά ψηλά με 2 αργά στόπερ. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Εγκληματικά λάθη των Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και ανισορροπία ερασιτεχνικού επιπέδου.

    Το χειρότερο όλων όμως ήταν η ψυχολογική κατάρρευση και η θολούρα στο 0-1. ΟΚ, έγινε. Στο 50’ είναι. Και είσαι μια σαφώς ανώτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ποιος ο λόγος της θολούρας, της παγωμάρα και της βιασύνης; Για εμένα αυτό ήταν ένα σοβαρό καμπανάκι.

    Προφανώς δεν έχει χαθει τίποτα, αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να στρίψει ο Ματίας και να μαζέψει με κάποιο τρόπο το αμυντικό transition.

    Αυτό που δεν αντέχω προσωπικά, είναι οι μαλακίες που είμαι αναγκασμένος να ακούω μετά από ένα παρά φύση αποτέλεσμα περί πρωταθλητών κλπ. Μια ομαδούλα της πλάκας, μόνιμη μανούρα στο διαιτητή, περίμενε το μοιραίο ή κάτι τυχερό όπως και συνέβη.

    Τέλος, μπράβο στους υπανθρώπους με τα καπνογόνα. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για αυτούς που κατηγορούν στα πανό.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Συμφωνούμε απλά αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί πρέπει να παίξει σε τέτοια ένταση Ο Γκατσίνοβιτς. Δεν θα μπορούσε να παίξει δυό εικοσάλεπτα; Τέλος πάντων, λεπτομέρειες. Αν ΑΕΚ είχε προηγηθεί, δεν θα έχανε διότι θα έβγαινε μπροστά ο ΟΣΦΠ. Όπως πιστεύω ότι θα ισοφαρίζαμε αν είχε μπει η κεφαλιά του Μουκουντί.

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    …Aφήστε που -πλέον- όλο και πιο σοβαρά,- όσο αφορά στην ρεβάνς του κυπέλου-θα περνα η σκέψη απο το μυαλό το γαύρου: “αφου σού έβαλα 3 στο γήπεδό σου,γιατί να μη σου βάλω άλλα τόσα και παραπάνω στο “τιγάνι”;
    Η, όπως θα έλεγε και ο Χανιμπαλ Λέκτερ : ” I’m giving very serious thought… to eating your wife”.

  11. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Απόλυτα συμφωνώ.Ίσως γιατί ο Φερναντες είναι πολύ light και ο Ελιασον πολύ εύθραυστος μετά την επιστροφή του, ρίσκαρει μεΓκατσινοβιτς. Όμως αυτό το τέρμα γκάζι και ότι γίνει, με προπονητες γάτες θα το πληρώσουμε. Βέβαια ίσως μας ταιριάζει καλύτερα το όλα η τίποτα, αφου θέλουμε να κάνουμε ομαδαρα που δεν θα κλέβει αποτελέσματα, αλλά θα έχει τον ψυχισμό να πατάει τον αντίπαλο.

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα.Οσα μας εδωσε στο κυπελλο μας τα πήρε σημερα.
    Πληρωσαμε τα “δοκαρια” του Περιστεριου σημερα με ξεφουσκωμα στο Β’.
    Μεταλλο δεν ειδα και δεν βλεπω.
    Λειπει η ουσια στην επιθεση.

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ασχετο,αλλά σχετικό ολίγον. Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε ζώα τους τρεις το -τέως-Π.Ο.Κ.: Ο γαύρος είναι ο “λέων”. Ο “γαμάω” της στέπας. Ετσι νοιώθει.Αν τον πηδήξουν,κρύβεται απο τροπή στους θάμνους…αλλά αυτό κρατάει μονο λίγες ώρες.Κατόπιν επανέρχεται σα να μη τρέχει τίποτα.
    Ο βάζελος είναι η ύαινα. Αν βρεθεί κάτι βολικό,το κηνυγάει.Αλλά συνήθως είναι ζώο της υπομονής. Και καιροσκοπος. Τρώει τα σκοτωμένα απο άλλους θηράματα,αφού πρώτα τους εκφοβίσει. Ποιο ζώο έχει θεαματικό τρόπο κυνηγιού, ηψηλότατα ποσοστά επιτυχημένων σπρινταρισμάτων,αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας να κρατήσει την λεία του; Το ντελικάτο Τσιτάχ. Υπέροχο και εύθραυστο παράλληλα.Σαν την ΑΕΚ. Η οποία ΔΕΝ είναι “τίγρης” σαν τον “εγγυητή” της. Είναι γατόπαρδος.
    Ας είναι.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να θυμισουμε οτι μεχρι τον α γυρο,αποθεωναμε τον Αλμειδα,του καναμε συμβολαιο ζωης και λεγαμε πως ειχαμε χρονια να δουμε θεαματικη ΑΕΚ.

    Στο β γυρο τα πραγματα εχουν αλλαξει,φανηκαν οι αδυναμιες στην αμυνα και το τερμα,η επιθετικη δυστοκια,δεν επρεπε να το χασεις αυτο το παιχνιδι με αυτο τον τροπο,απο εναν αδυναμο οσφπ που στο α ημιχρονο ηταν για 2-0 σβηστο.

    Eιναι η δευτερη σφαλιαρα σε ντερμπυ μετα το 2-0 στη τουμπα,5 γκολ σε δυο παιχνιδια δηλωνει προβλημα τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση.Εφτασες δυο φορες στην κορυφη και επεσες παλι πισω απο τον παναθηναικο.

    Η πενταδα αθανασιαδης,βιντα,μουκουντι,χατζησαφι,ροτα ειναι για κλαμματα πισω,αργες επιστροφες,μηδεν αλληλοκαλυψη,πουληματα μπαλας συνεχεια.

  15. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Η μπάλα είναι πορνη…αλλά δεν έχεις σέντερ φορ τι να τις κάνεις τις τόσες άστοχες τελικές.

  16. Ο/Η michS21 λέει:

    Υπό κανονικές συνθήκες:

    Ομάδα που όποτε βρίσκεται πίσω στο σκορ χάνει , πρωτάθλημα δεν παίρνει (5/6 ήττες έτσι)

    Ομάδα που ο τερματοφύλακάς της δέχεται διαρκώς παραπάνω γκολ από όσα πρέπει πρωτάθλημα δεν παίρνει

    Ομάδα που χρειάζεται 8 τελικές για να σκοράρει πρωτάθλημα δεν παίρνει

    Ομάδα με τόσες ήττες πρωτάθλημα δεν παίρνει

    Για να καταλάβουμε τι γίνεται φέτος η ΑΕΚ δεχόμενη σχεδόν τις μισές κλασσικές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό έχει το ίδιο παθητικό μαζί του (14 γκολ) και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες παραπάνω έχει χειρότερη επίθεση.

    Όμως η φετινή ΑΕΚ είναι τόσο επιβλητική σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που τα παραπάνω δικαίως πρέπει να θεωρούνται στατιστικό λάθος. Δεν είναι όπως πέρσι δηλαδή που ερχόταν ο Βόλος και ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και σε νικούσαν δημιουργώντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Εδώ έχουμε δύο σερί ντέρμπι που έχεις δεχθεί σε κάθε ευκαιρία του αντιπάλου γκολ και σε 30 δικές σου έχεις βάλει μόνο 1.

    Αυτός είναι ο λόγος που παρά την κακή ήττα και τα άσχημα στατιστικά που δημιουργούνται είμαι αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. Πιστεύω θα πάρουμε το νταμπλ.

    ΥΓ Κάποτε ο Γεωργέας έτρωγε τη θέση του Αρουαμπαρένα , τώρα ο Ρότα τρώει τη θέση του Σιντιμπέ. Αγαπάει τους Μπακάκηδες ο οργανισμός.

    ΥΓ2 Και ο Αραβίδης μια χαρά πρέσαρε και έκλεβε μπάλες να πει κάποιος στον Αραούχο. Γκολ μας νοιάζει να βάλει. Ασσίστ μοίραζε και ο Αρχηγός και τον έβριζαν όλοι επειδή δεν σκόραρε.

    ΥΓ3 Με Άμραμπατ, Αραούχο , Σιμάνσκι, Ρότα, Χατσισαφί βασικούς πέρσι βγήκες 5ος. Πλην Χατσισαφί κανείς από τους άλλους δεν δικαιούταν τόσο χρόνο συμμετοχής χθες.

    Καλημέρα σας

  17. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Το μόνο θετικό που είδα εγώ είναι ότι θα μείνει ο Μίτσελ προπονητής στον Ολυμπιακό.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο μονος υπευθυνος ειναι ο καραγκιοζης ο Αλμειδα,τζαμπα ηττα στην τουμπα που κατεβασε ομαδα για ισοπαλλια,ντροπιαστικη ηττα εντος εδρας επειδη ο ηλιθιος ανεβασε ολα τα μπακ και την αμυνα ψηλα,ενω γνωριζε πως ο γαυρος χτυπαει στις αντεπιθεσεις,ποσο βλακας μπορει να εισαι να ανεβαζεις τον βιντα και τον μουκουντι ψηλα,που αν χαθει η μπαλα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.