Χαλαρά πάμε

Σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τα σημερινά στην ΕΠΟ, δεν νομίζω να υπάρχει. Εννοώ σοβαρός στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο.. κι αν θεωρείται σοβαρό αυτό το χόμπυ. Διότι ήταν τα πάντα έτσι δομημένα για να κάνουν το show τους οι ιδιοκτήτες και οι παρατρεχάμενοι τους.

Να το εξηγήσουμε αυτό το τελευταίο : Ο Σαββίδης δεν ήταν αφού υπάρχει ξεκάθαρα η εντολή από την Ευρώπη. Ο Καρυπίδης δεν θα μπορούσε να ήταν αφού μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ότι είναι εικονικός. Ο Μαρινάκης ήταν εκεί, αλλά όπως και να το κάνεις τα προβλήματα υγείας έφεραν στο προσκήνιο έναν κάποιο που του έχει μείνει, με τρομερές δυνάμεις πυρός : Ο ένας πέταξε ένα στυλό κι ο άλλος ένα φουρό. Να χέσω τα κιλά τους.

Έμεινε ο δικός μας που είναι σαφέστατα γνήσιος ….( βάλτε ό,τι θέλετε ) και στην ουσία τους γλεντάει, αλλά και ο Αλαφούζος, που σαν γνήσια πριμαντόνα, απεχώρησε την κατάλληλη στιγμή αλλά έκανε και πολύ καλές δηλώσεις. Πολύ καλές για το ποδόσφαιρο. Τι να κάνει κι αυτός, θα μου πεις. Για τίτλο πάει αφού μια πενταετία ο κόσμος της ομάδας του, τον έχει πλήρως απαξιώσει. Κι αν βέβαια είναι κάτι να χτιστεί, θα γίνει με αυτόν που ναι μεν θα ήθελε να είναι γκάνγκστερ κι αυτός, αλλά δεν έγινε οπότε προτιμάει να μοστράρεται με την φορεσιά του ευγενούς. Και φυσικά έμεινε κι ο Μπέος, που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο άνθρωπος αυτός, άνετα έχει την γλώσσα του πολιτικού, κι άνετα του παράγοντα. Σαφώς είναι ο μοντέρνος Κανελλάκης, για τους πιο παλιούς.

Φυσικά δεν βγήκε τίποτα, αφού τίποτα δεν ήταν για να βγει. Όλοι θέλανε να δουν τους άλλους, για να ετοιμασθούν για την οριστική μάχη. Να κοιταχθούν στα μάτια και να δουν το γρύλισμα. Όσο μπορεί να κάνει ο καθένας. Είπαμε, κάποιοι λείπανε. Βασικά ο Τσετσένος. Ο Μπέος είναι ο ρυθμιστής, δήθεν μην του σπάσουν την πόλη. Φυσικά ο Αλαφούζος τόσο αντέχει κι έτσι πάει, στα μουλωχτά. Έμεινε λοιπόν το δίδυμο των προβληματικών χοντρών κι ο δικός μας. Οι χοντροί που αισθάνονται ηλίθιοι μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού και καλύπτουν την μαλακία τους φέτος με αυτά τα shows. Διότι μπροστά στον δικό μας – και δεν το γράφω για κοπλιμέντο – είναι για καραμέλες. Άλλο ότι δεν έχουμε την πλήρη ομάδα για να τους ξεφτιλίσουμε. Οπότε έχουν παραμείνει στην φάση, του με τίποτα να μην το πάρει η ΑΕΚ. Μιλάμε για τίποτες νεοέλληνες που τάχουν με τον γείτονα που έχει κατσίκα.

Kαι πού πάμε; Κατ’ αρχήν εμείς πάμε χαλαρά. Δεν μπαίνουμε σε κανέναν πόλεμο που θα δημιουργήσουν οι αρχηγοί. Κι όταν μιλάμε για αρχηγούς, χρειάζεται να θυμίσω τα έργα και τις ημέρες του καθενός; Από πιστόλια μέχρι πουτάνες;. Από ναρκωτικά μέχρι λαθρεμπόρια παντός τύπου. Αυτός που φαίνεται ο πιο τίμιος, είναι Ο διαπλεκόμενος με την εκάστοτε κυβέρνηση. Όχι ότι δεν είναι οι άλλοι, αλλά εδώ μιλάμε για κανονική δουλειά. Και βέβαια ρυθμιστής είναι ένας με την βούλα φυλακόβιος.

Που πρέπει να τον πάρουμε πολύ στα σοβαρά, όταν είπε : Να μην έχουμε αίματα. Δηλαδή ίδια κουβέντα που είχε πει το λαμόγιο ο Ανδρέας παλιά : Μην ποινικοποιείτε την πολιτική ζωή του τόπου. Να μην αίματα λοιπόν. Ψυχραιμία λοιπόν συστήνει ο κοινός υπάλληλος. Και πολύ καλά κάνει.

Έλα όμως που εμείς το θέλουμε αλλιώς. Κι αν όχι εμείς, εγώ. Να γαμηθούμε, να γίνει της πουτάνας. Να έχουμε αίματα και να έχουμε και ό,τι άλλο θέλεις. Διότι και πολύ μας πήγε το κυριλάτο. Πληρώνουμε εισιτήριο και συνδρομές στις τηλεοράσεις γιατί γουστάρουμε το ξεκατίνιασμα. Θέλουμε δράση ρε αδερφέ. Να δούμε ξανά Βαρδινογιάννη και Μελισσανίδη να τραβιούνται από τις γραβάτες. Να δούμε Σαββίδη να πυροβολάει στα γήπεδα. να δούμε Αλαφούζο να τραβοτανιέται με τον Πορτοσάλτε. Να δούμε Μαρινάκη και Καραπαπά, να πλακώνονται με μπράβους και να τρέχει η Κούγια να δικανίζει. Να βαράνε όλοι τον Καρυπίδη, την ώρα που κονταίνει την φούστα που σήμερα φόρεσε στο κεφάλι ο Μπαλτάκος. Τι άλλο να θέλουμε σαν θεατές; Και να τρέχουν όλοι αυτοί στην δικαιοσύνη εν μέσω ακυβερνησίας. Με υπηρεσιακό υπουργό δικαιοσύνης, που δεν ανήκει πουθενά.

Έλα ρε πατρίδα. Πράγματι το ωραιότερο πρωτάθλημα….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Χαλαρά πάμε

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    ” Δεν ξερω αν το καταλαβατε,ειμαστε μια ωραια οικογενεια…”
    Κι η αληθεια ειναι πως πολυ στο light ειναι μεχρι τωρα. Δεν ασχολουμαι με τον δικο μας,τον Σαββιδη και τον Αλαφουζο, Εμενα μου κανουν εντυπωση τα δυο παχυδερμα του κοκκινου βαλτου. Πραγματικα ειναι να απορει κανεις με την λυσσα τους, με την επιθετικοτητα τους.Δεν μιλαμε να κρατανε τα προσχηματα,αστο αυτο. Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι, καταπτυστοι, καραγκιοζηδες, σκοτωνω γαμαω κλανω μια μαντρα αρχιδια….Η κατι καπνιζουν πριν κανουν δημοσιες εμφανισεις, η αυτα που ελειπαν ,τα 900, τα κρατησαν για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τους χρηση ! Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως η ολη συμπεριφορα τους. Βεβαια βρισκουν και τα κανουν,αλλα το θεμα δεν ειναι τι κανει το κρατος και η δικαιοσυνη,το θεμα ειναι τι κανουν αυτοι.
    Σορρυ,πριν ξεχασα τον Καρυπιδη, αλλα με αυτον δεν ασχολειται και κανεις.
    Ο Μπεος ,μπροστα σε αυτους ,φανταζει οσια παρθενα . Αυτο που θελει το καταφερνει,χαμηλωτερους ομως στοχους απο τους αλλους, και πουλαει ανετοσυνη .Με δυο ντερμπυ στον Βολο τον Σεπτεμβρη, βλεπω να παιρνει 85% στις εκλογες και να τραβανε οι αλλοι υποψηφιοι τις πουτσοτριχες τους.
    Και τωρα Μπαλτακος. Να στειλει ολο το video της συναντησης στην uefa, στην fifa , και οπου αλλου ανακατευονται με ποδοσφαιρο στον γλομπο, κατι ακουσα θα το στειλει και στην F.A να παρουνε γευση τι να περιμενουν καποια στιγμη που θα εχει “αναλαμπες” ο προεδρος.
    Να σου πω και κατι Στηβεν. Ναι γουσταρω ολο αυτο το ψευτοροντεο, και να γινουν ολα κωλος -μουνι-γαρυφαλλο. Τι ειχαμε τι χασαμε. Τουλαχιστον να εχει λιγο δραση …

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Ωραία τα γράφεις……..κι εγώ τα φχαριστιέμαι τα τσαμπουκαλέματα, τα μπουνίδια, κτλ……….το καλύτερο που ακούστηκε κατ εμέ είναι το να δεις τον αυγενάκη πρωθυπουργό………………….έχω ακούσει μαλακίες και μαλακίες αλλά τέτοια….

    απάντησε όμως σε κάτι, γιατί Η κούγια, τον κωλατσίζει?

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ήταν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διδακτική συνάντηση η χθεσινή. Ας ξεκινήσουμε με τα πρόσωπα.

    ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Προσπαθεί να κερδίσει όσο χρόνο μπορεί, μήπως και τελειώσει ο εφιάλτης και καταφέρει να γυρίσει να μαζέψει ότι έχτισε. Δύσκολο. Εγώ σε διαγωνισμούς που κατεβαίνω διαβάζω όρους να μην μετέχουν στην εταιρία Ρώσοι, συγγενείς κλπ. Πέρα από το προφανές, είναι ζωντανός; Skype ακούμε και Skype δεν βλέπουμε. Πριν 1-2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος δημοσίευαν κλήσεις Skype μαζί του, τώρα;

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ. ΠΟΥΣΤΗΣ. Ο ορισμός. Εμφανίστηκε για λίγο και την κοπάνησε. Δεν εμπλέκεται πουθενά φανερά, δουλεύει μεθοδικά, παρασκηνιακά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την Κυβερνητική υποστήριξη στη διάθεση της οποίας έχει θέσει τα μέσα του αυτά τα χρόνια. Μιλάμε για τον ΠΟΥΣΤΗ που στα κανάλια του υποστηρίζει την Ουκρανία αλλά μεταφέρει κρυφά, παράνομα Ρωσικό Πετρέλαιο. Μιλάμε για τον ΠΟΥΣΤΗ που πήγε κρυφά στη ΦΙΦΑ για τη διαιτησία, αυτή που του έχει επιτρέψει να είναι 1ος αντί για 4ος φέτος. Αυτός που είπε, όχι άλλοι Νταμπάνοβιτς, αλλά δεν μας είπε…άλλους Καμπάκοφ θέλουμε; Άξιος ηγέτης ενός ΠΟΥΣΤΙΚΟΥ σωματείου, του μεγαλύτερου πλυντηρίου της παράγκας Κόκκαλη με αντάλλαγμα μία ΔΕΥΤΕΡΗ θέση που οδηγούσε σταθερά στα προκριματικά του Champions League. Ενός κόσμου που γνωρίζει από το καλοκαίρι ότι είναι το πουτανάκι του χοντρού (και το αποδέχεται) για ένα πρωτάθλημα. Τελικά, ναι, τους άξιζε η Ριζούπολη.

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά βγήκε συμπαθής με τις ατάκες, όλοι γέλασαν με την ψυχή τους. Ουσιαστικά και κύρια όμως, κατάφερε και ξεμπρόστιασε κάποιες από τις παρασκηνιακές ενέργειες του χοντρού. Η ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ για τους γνωρίζοντες, είναι η ΒΙΖΙΤΑ ΚΟΞΕΝΟΓΛΟΥ η οποία γλύκανε τον ΛΟΡΔΟ. Έκανε απόλυτα γνωστό τον ρόλο του Λόρδου και αποκάλυψε με στοιχεία την ιστορία με τον Διαιτητή. Δέχθηκαν τις κάμερες και έτσι όλα όσα καταγράφηκαν είναι νόμιμα. Δεν ξέρω αν θα κινηθεί εναντίον τους η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Αυτοί είναι μεγαλύτεροι απατεώνες έτσι κι αλλιώς, όπως και ο ίδιος είχε αναφέρει. Μάχεται όμως, απέναντι στα μούτρα του χοντρού, απέναντι στη μιαρή οικογένεια (ελπίζω μετά τους Παπανδρέου να ζήσω τη μέρα που θα εξαφανιστούν) κας αυτής της γλίτσας, τον Αυγενάκη.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο πιο βρώμικος οργανισμός που γέννησε ο πλανήτης. Εκπροσωπήθηκε επάξια από αυτά τα πρόσωπα. Μόνο που δεν έχουν ούτε κατά διάνοια τη ΔΥΝΑΜΗ του Κρόκους. Ο κρόκους δεν φώναζε. Η σημερινή κυβέρνηση (όχι ότι ο Τσίπρας τον πείραξε) είναι απλά κουμπάροι. Ο Κοντονής που δεν τον φοβήθηκε ανέδειξε μέχρι που τον παίρνει.

    ΑΣΧΕΤΟ(;). Το βίντεο και τα στοιχεία της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του ατυχή, επόμενου μάρτυρα κλειδί για το ατύχημα στα ΤΕΜΠΗ, έρχεται να αναδείξει μία τεχνογνωσία. Αυτή που χρησιμοποιήθηκε στους άτυχους του NOOR1, σε ανακριτές, πρώην ποδοσφαιριστές και γιατί όχι, ακόμα και στο ατυχές περιστατικό με τη φωτιά στο αεροπλάνο του Μελισσανίδη.

  4. Ο/Η H Ελπιδα πεθαινει τελευταια λέει:

    Δυστυχως βλεπω την ΑΕΚ,παρασκηνιακα να μενει πισω αλλα και αγωνιστικα,τα λαθη του αλμειδα αλλα και η μη ενισχυση τον γεναρη απο τον μελισσανιδη,ειναι πιθανον να μας στοιχισουν το πρωταθλημα.

    Τουλαχιστον θα πρεπει να τελειωσουμε την χρονια στη 2η θεση και ως κυπελλουχοι,για να θεωρησουμε οτι κατι καναμε φετος και να μην μεινουμε απλα στον καλο α γυρο απο πλευρας θεαματος.

    Η κερδιζεις τον λουτσεσκου στη τουμπα,η δεχεσαι μοιρολατρικα οτι δεν ειχες τα ψυχικα,τα αγωνιστικα και τα παρασκηνιακα αποθεματα για να κερδισεις αυτο το πρωταθλημα.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Στα τελειώματα είναι ο Κούγιας πλέον ως δικηγόρος. Λόγω ηλικίας αλλά και διότι καινούργια φιντάνια έχουν βγει και αμφισβητούνται οι μέθοδοι του ( που πάντα ήταν ο εκφοβισμός των εναντίον του ). Άρα, εκτός από τις δίκες που συγκεντρώνουν την περιέργεια της κοινής γνώμης και είναι δωρεάν γι΄αυτόν, πρέπει να πορευθεί με τους ισχυρούς.

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ειπε ο φασιστας τον Μπαλτακο φασιστα …! ! !

  7. Ο/Η nikos λέει:

    καλο το show στην επο απο τους 10 ελληνες που ασχολουντουσαν με τα τεμπη οι 3 ασχολουνται τωρα με μαρινακη και καραπαπα.αλλοι 2 με τη ρωσσιδα κατασκοπο 2 με τη κοντρα κανακη προτοσαλτε.δεν θα υπαρχει και κανενασ μαλακας να ασχολειτε με το μικρουτσικο και το ξεπαρθενιασμα της τρεμη.2 μεινανε.ο πιο ξεφτιλισμενος απο ολουσ ειναι ο μπαλτακος δεχτηκε να παιξει αυτο το ρολο και να ξεφτιλιστει.μετα εχει πατσαβουρα και μετα καπελωμα με σωβρακο .μου θυμιζει αυτουσ που περνει ο σεφερλησ στο δελφιναριο τουσ δινει 40 ευρω τη μερα και τουσ εχει να τουσ βαραει φαπες και να γελανε τα παιδακια.τουλαχιστον δεν μπορουνε τα τσιρακια καραπαπασ γκαγκατσης κοσμας να μην κανουν πηγαδακι απεξω προτου τη συναντηση και να τους βλεπει ο κοσμος να γελανε?ειδα και το ποσταρισμα του καραλη και συνειδητοποιησα οτι με την ιδια σωληνα που τραβασ τα σκατα μπορει να κανεισ και λαθρεμποριο πετρελαιου.

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα.
    Την Κυριακή θα πάρουμε το διπλό?
    Ο κοουτς εχει “ηρεμήσει”?
    Αντε πια,δεν παίζουμε και με την μικτή κόσμου.
    ΥΓ Οταν αποφασίζεις να μπλέξεις με την βρωμιά,οσο και αν δεν σου “ταιριάζει” να ξέρεις οτι,δυστυχώς, θα χρειαστεί να την πολεμήσεις με βρωμιά.Μα ακόμη πιο σημαντικό είναι να καθαρίσεις την βρωμιά που θα βρεία γύρω σου και κοντά σου.

  9. Ο/Η nikos λέει:

    ΠΡΟΣ AEK LFC:το μονο εμποδιο για το διπλο ξεπεραστηκε με τη στημενη αποβολη λουτσεσκου με αρη αφου ο γυφτοσ δεν δεχετε να κατσει να χασει απο εμας.το θεμα ειναι ποιοσ θα το παρει ο πρεζεμποροσ ο λαθρεμπορος ο τσιγαρεμπορος η ο εμπορος οικολογιας?ο οικολογος φυσικα .ο λαθρε εχει σειρα του χρονου