Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

Η ΑΕΚ με το γνωστό της σύστημα αλλά χωρίς τον Πινέδα, μπήκε ελαφρώς υπερφίαλα και υπεροπτικά στο παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι ότι ο αντίπαλος αιφνιδίασε τον Αλμέιδα, αφού δεν μπήκε στο γήπεδο για παθητικό παιχνίδι αλλά αρκετά επιθετικό. Εγώ δεν θυμάμαι τόσες τελικές από αντίπαλο της ομάδας μας στο γήπεδο μας.

Το πρώτο μέρος λοιπόν είχε ένταση και ρυθμό και μπόλικα ανεβοκατεβάσματα της μπάλας. Τουλάχιστον για το πρώτο μισό του διάστημα. Είχαμε δυό πολύ μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν που δεν βρήκαν στόχο. Μετά είχαμε κάποιους τραυματισμούς και ο ρυθμός κάπως έπεσε, αλλά όχι η πολλή καλή οργάνωση του Άρη στο κέντρο.

Κι εκεί που έβλεπες κάποια σύννεφα να πλανώνται, η ΑΕΚ έβγαλε κάποια ένταση στα πρεσαρίσματα και προηγήθηκε με ένα πέναλτυ του Γκαρσία. Αμέσως όμως οπισθοχώρησε κι έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να απειλήσει πρώτα και μετά από ένα παιδαριώδες λάθος στην άμυνα μας – δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα γιατί αλλάζουν την μπάλα μεταξύ τους οι αμυντικοί -και να ισοφαρίσει.

Φυσικά δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα, που όμως φαινόταν δίκαιο. Πιο πολύ όμως δεν μας άρεσε ο τρόπος της συνοχής των γραμμών μας. Όπως επίσης η επιπολαιότητα με την οποίαν γίνονταν οι επιθέσεις και κύρια οι καταλήξεις τους. Θα μπορούσε να είχε μπει κάποιο δεύτερο γκολ και να ήμασταν πιο ήσυχοι. Αντί αυτού, είδαμε αυτό το λάθος όπως είπα και μπόλικη γκρίνια και νευρικότητα στην κερκίδα. Είδα τον Ελίασον μάλλον για καλύτερο, ενώ δεν κατάλαβα γιατί ο διαιτητής δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτυ. Επίσης είδα ξανά έναν πολύ νευρικό και κακό Γκατσίνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πλέον ένα πραγματικό ντέρμπυ. Ψηλός ρυθμός, τρομερές μονομαχίες, ένταση, νεύρα και το προφανές : Τους παίκτες που σαν πραγματικοί ρολίστες, θα έγερναν την πλάστιγγα. Σε αυτό βοήθησαν τρομερά οι αλλαγές του Αλμέιδα, που είδε το πρόβλημα στο κέντρο κι έριξε στον αγώνα τον Μάνταλο, τον Πινέδα και τον Φερνάντες, ενώ άλλαξε και τον χασογκόλη σήμερα Αραούχο με τον Τσούμπερ. Δυστυχώς δεν ξέρω τα ονόματα των παικτών του Άρη για να γράψω αντίστοιχα, όμως υπήρχαν κι από εκείνη την πλευρά.

Η κατοχή της μπάλας πέρασε στην ΑΕΚ, ενώ οι επιθέσεις ήταν προσεκτικές και με την ποιότητα που έχουν οι κεντρώοι. Η ΑΕΚ έκανε πάμπολλες επιθέσεις και αντίστοιχες τελικές. Ανέδειξε σε κορυφαίο του Άρη τον τερματοφύλακα του, ενώ στην υπηρεσία της έβγαλε σαν πιο πολύτιμο τον Τσούμπερ. Ναι, χωρίς κανένα δισταγμό από εμένα. Εμένα που τον λέω τέως παίκτη. Ήταν αυτός που δεν φοβήθηκε να σουτάρει κι ήταν αυτός που ξεκλείδωσε το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα κλείδωσε τη νίκη.

Θα μπορούσαν τα πράματα να είχαν τελειώσει νωρίτερα, όμως ο Θεός της μπάλας έτσι ήθελε αυτό το παιχνίδι, που σίγουρα ήταν το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι τώρα. Σε ρυθμό, σε θέαμα και σε φάσεις. Διότι μπορεί να φαίνεται η ΑΕΚ καταιγιστική, όμως είχε και ο Άρης τις σπουδαίες στιγμές του, και σήμερα απείλησε πραγματικά. Διαθέτει παίκτες κοντρολαρισμένους, με πολύ καλά ατομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά, που βλέπουν τον κενό χώρο ενώ είναι άριστοι χειριστές της μπάλας.

Όμως η ΑΕΚ το ήθελε αλλά και το πίστευε. Σήμερα είχαμε την καλύτερη εκμετάλλευση του βάθους του ρόστερ που διαθέτουμε και την απόλυτη δικαίωση του Αλμέιδα. Η κανονική επίθεση ξεκίναγε από την προσωπικότητα του Βίντα, που βγήκε μπροστά ξανά σαν ηγέτης. Αυτή η αδάμαστη διάθεση του, εύρισκε την τέχνη του Μάνταλου, και το ζουζούνισμα του Πινέδα, που είχε κι ένα δοκάρι σε μιά άψογη επίθεση μας. Και φυσικά ολοκληρωνόταν στην εκτελεστική διάθεση και δεινότητα του Τσούμπερ. Ειδικά το δεύτερο γκολ μας, ήταν γκολάρα.

Ήταν τελικά όλα καλά; Όχι βέβαια. Σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι κι απέναντι σε ένα πολύ καλό, οργανωμένο και διαβασμένο αντίπαλο, είδαμε μπόλικες αδυναμίες στην άμυνα μας αλλά και στο κέντρο. Δεν είναι όμως της παρούσας στιγμής αυτά, διότι τώρα έχουμε πανηγύρια. Τα δικαιούμαστε άλλωστε. Αγχωθήκαμε πολύ κι όσο τα πράματα πήγαιναν στραβά ( ακύρωση του πέναλτυ, κάποια φάουλ που έκοβαν τον ρυθμό μας ), εύκολα έβλεπες ότι χανόταν και η σιγουριά της εξέδρας. Οπότε δίνουμε τα συγχαρητήρια για την πολλή μεγάλη νίκη και το άψογο κοουτσάρισμα. Όπως και την διαχείριση των φυσικών δυνάμεων.

Υγ. Ο Διαμαντόπουλος είχε δύσκολο παιχνίδι να διευθύνει. Νομίζω ότι ήταν λάθος του που δεν έβγαλε κάρτα στην φάση του πέναλτυ. Φυσικά έκανε κι άλλα, όμως τήρησε μια ουδετερότητα και διαφύλαξε τα ατού της έδρας. Οπότε παίρνει σπουδαίο βαθμό για την διαιτησία του. Το γράφω αφού ο άνθρωπος κλήθηκε να διαιτητεύσει χωρίς καν να είναι σε φυσική και ψυχολογική ισορροπία ενώ σίγουρα πρέπει να είχε σπασμένα νεύρα με τις παλινωδίες του λιμανιού για τους Πολωνούς. Τώρα ήταν μεθυσμένοι ή δεν ήταν, προπηλάκισαν ή προπηλακίστηκαν, μας αφήνει αδιάφορους.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

  1. Ο/Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ λέει:

    Το θέμα είναι αν οι Πολωνοί ήταν ματιασμενοι

  2. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ο διαιτητής μας έδωσε ένα (1) μεγάλο σπόρι σε μία αντεπίθεση στο 2ο που τον έριξε κάτω ο Σιμάνσκι και δεν έδωσε καν φάουλ (ούτε κίτρινη). Από εκεί και πέρα νομίζω δεν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας κόψει βαθμούς ή να μας δώσει το παιχνίδι. Νομίζω η 2η κίτρινη που δεν έδωσε ή και το πέναλτι που έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στο κέντρο δε μπορούν να θεωρούνται ως…ΕΠΟ που ανήκει στο Μελισσάν. Και φυσικά τα καραγκιοζηλίκια με την αντικατάσταση των Πολωνών….θα το πάρουμε κόντρα σε θεούς και δαίμονες….

    Πολύ διαβασμένος και καλός ο Άρης, πως κατάφερε κι έχασε στην έδρα του από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δεν το καταλαβαίνω…φυσικά σήμερα θυμήθηκε να βάλει τον Κουέστα που θα μπορούσε μόνος του να μας στερήσει τη νίκη.

    Στα δικά μας η ομάδα προφανώς είχε κάνει συντήρηση με Βόλο, νομίζω μάλλον και με ΠΑΟΚ (δεν ήταν στο 100% σε ένταση κατ εμέ). ΟΡΘΟΤΑΤΑ, διότι ΑΠΟΨΕ ήταν εμφανές ότι θα τη χρειαζόταν, όπως και την ερχόμενη Τετάρτη που θα δούμε αρκετές αλλαγές για να διατηρηθεί. Πολύ ψηλός ρυθμός σε μεγάλη διάρκεια και μέχρι το τέλος, εξαιρετικές αλλαγές και τη σωστή στιγμή. Να τα λέμε, πλην του Τσούμπερ (που 3η φορά φέτος κερδίζει παιχνίδια ΜΟΝΟΣ του), ο Αλμέιδα το πήρε. Και η νίκη του αυτή είναι ακόμα σημαντικότερη διότι ο Άρης ήταν εξαιρετικά στημένος και διαβασμένος. Επίσης, η ομάδα ναι, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ νικητή. Διότι με το σπάσιμο του ρυθμού και τις καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό, την ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου (κακό σημείο) και το πέναλτι που γύρισε φάουλ δεν ήθελε και πολύ να χάσουν τα μυαλά τους, που δεν έγινε. Το πιστώνεται ο Αλμέιδα κι αυτό.

    Από εκεί και πέρα, σήμερα Γιόνσον-Σιμάνσκι κράτησαν το κέντρο απέναντι σε τριάδα με πολλή ποιότητα και ένταση, καλός Τζαβέλας, Ελίασον, Μάνταλος, Πινιέδα. Και ο Λιβάι έπαιξε καλά με πλάτη και κόντρα. Με ένα Χ μεταξύ των απαταιώνιων απόψε και αν δε χάσουμε στο τηγάνι στα πλέη ωφ (και προκριθούμε και την Τετάρτη για ψυχολογικό αβαντάζ) θα έχουμε κάνει έναν εξαιρετικό 1ο γύρο πλέη ωφ.

    Τέλος, μία παρατήρηση: Στα πλέη ωφ είναι διπλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Τρομερά σημαντικό το βάθος πάγκου (που δεν έχει η βαζέλα), η φυσική κατάσταση (που δεν έχει η γαβριέλα), η προσαρμοστικότητα (που φαίνεται να έχουμε) και το μέταλλο (θα το δούμε αυτό, πάντως ως εδώ το δείχνουμε). Ο Αλμέιδα είναι προφανές ότι έχει στρατηγική για τα πλέη ωφ και το πιστώνεται κι αυτό. Κι ας μην το πάρουμε φέτος.

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Το παιχνίδι το πήραμε γιατί ο κόουτς κατάλαβε,λιγο αργά,οτι η ομάδα είναι πάνω απο πρόσωπα.
    Δεν ενθουσιάσαμε σήμερα,χωρίς παιχνίδι ουσίας απο τα πλάγια και στον άξονα μπλοκαρισμένοι.
    Δυστυχώς ο Ροτα γύρισε στις εργοστασιακές του ,περσινές,ρυθμίσεις.
    Χατζησαφι μου φάνηκε κουρασμένος, απολύτως λογικό.
    Γκατσι ατομιστής.
    Τώρα φαίνονται οι απουσίες Σιντιμπε και Αμραμπαντ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΕΚΑΡΑ

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΥΓ Μην ξεγελαστούμε απο το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.Η στόχευση των γαύρων είναι το μάτς της Τετάρτης.Το λεω αυτό γιατί πραγματικά δεν υπάρχει αλλη εξήγηση για την ομάδα που κατέβασε ο στιχουργός στη Λεωφόρο.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    ο ελβετός το έφερε το τυρόγαλο και σήμερα. τυχαία καβαλάει την αραπίνα? καθόλου τυχαία…

    ο χοντρός κατεβαίνει να παίξει στο ντέρμπι των αιώνιων ρεζίλιδων χωρίς προπονητή και χωρίς τον μακαμπού, τυχαίο κι αυτό?

    οι δυό μας βαζελάκο από εδώ και πέρα…

  6. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Και τώρα Στηβεν τι πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει με τον Παναθηναϊκό;Εγώ βλέπω ότι τον αφήνουν οι περισσότερες ομάδες να περνάει εύκολα η δύσκολα τα παιχνίδια. Ειμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει στο Καραϊσκάκης να περάσει όπως τον άφησε ο Άρης την προηγούμενη αγωνιστική. Άραγε έχουμε κάποιον σύμμαχο στα πλαυ οφ η πρέπει να νικήσουμε παντού; Πάντως επειδή είδα το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σκληροπετση ομάδα που πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωης μας για να τον κερδίσουμε στη Λεοφορο.Οπως επίσης πιστεύω ότι θα σκυλιασει να μας κόψει βαθμούς ο Ολυμπιακός. Μακάρι να τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός νικούσε σήμερα, θα ήταν πολύ καλύτερα για εμας

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μπράβο για τη νίκη. Επαγγελματική και αυτή θα έλεγα. Το καλό είναι ότι δεν βλέπουμε ταραχη και έλειψη ψυχραιμίας όταν στραβώνει κάτι, ή όταν η κλεψύδρα του χρόνου τελειώνει. Φυσικά μεγάλο χαρακτηριστικό η εκμετάλευση του πάγκου. Μπαινοβγαίνουν και δεν εντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε να κάνουμε με “βασικούς” και “αναπληρωματικούς”.
    Για τον δε Τσούμπερ -που και εγώ δεν τον θεωρώ νυν ποδοσφαιριστή- να του αναγνωρίσω τα δυνατά σουτ.Και το στιγμιαίο ξεμαρκαρισμα που προηγειται απο καθε σουτ. Μπορεί να βγει και εκτος γηπέδου η μπάλα όταν σουτάρει-καθότι αρτσούμπαλος-αλλα όταν κατευθυνεται αυτή εντός εστίας, ένα στα δύο “γράφουν”.
    Αυτός ο Γκατσίνοβιτς έχει καταντήσει αηδία πια. Ο δε Ρώτας ή Ρότας, ευτυχώς-για τον ίδιο- που πρόκαμε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ξεγέλασε τους πάντες. Τέτοια τρίπλα από αμυντικό,δεν περίμενα. Ευγε του.
    Αριστο κουτσάρισμα από τον Αλμείδα.
    Πάμε για την Τετάρτη τώρα,για την ρεβανς του 3-0 του Κυπέλου,με τον Βαγγέλα που σήμερα έχασε με κάτω τα χέρια και τα πόδια ψηλά.
    Τι τις θες τις “Elite” διαιτησίες καϊμένε. Κράτα εκει τις ελληνικές, μπας και πάρεις κανένα σφύριγμα και ρεφάρεις την αγωνιστικη ανεπάρκεια.
    Εμαθε καλά τη φλογέρα ο βοσκός και απαιτεί συνθεσάιζερ.
    Ο Βαγγέλας είισαι, όχι ο Vangelis

  8. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Και τώρα Στηβεν τι πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει με τον Παναθηναϊκό; εγώ βλέπω ότι τον αφήνουν οι περισσότερες ομάδες να περνάει εύκολα η δύσκολα τα παιχνίδια. Ειμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα σκυλιασει με την Αεκ, όπως και ο Αρης.Αραγε έχει κάποιον άσσο στο μανίκι ο Μελισσανιδης; Ίδωμεν. Ελπίζω ο Παοκ να παίξει στα ίσια τον Παναθηναϊκό, όχι όπως ο Ολυμπιακός σήμερα, που έπαιξε περίεργο παιχνίδι.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    καλη ειναι η ομαδα.
    ας αναλογιστουμε τι χαλι συμμαζευτηκε απο περσι.

    γκατσινοβιτς , γκαρσια και ελιασον δεν επεστρεψαν καλοι απο τοςυυς τραυματισμους.

    με εκνευριζουν τα λαθη δωρα της αμυνας οπως στο γκολ σημερα και κατι επιπολαιες τριπλες του γκατσινοβιτς πισω απο το κεντρο που δινουν μπαλα στον αντιπαλο..

    αλλα η ομαδα εχει χαρακτηρα και παικτες με ποιοτητα που βοηθουν να αντιμετωπιστουν κακες στιγμες στον αγωνα.
    ειναι εντυπωσιακο που ερχονται απο τον παγκο παικτες οπςως τσουμεπρ, μανταλος, φερναντεζ κλπ
    περσι κοιταζες και εβλεπες τον κοσιδη και τον τανκοβιτς….

    δεν ξερω αν θα απρουμε τιτλο αλλα ειμαι αισιοδοξος.
    ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι ειμαστε μονοι μας και ολοι τους.

    συγχαρητηρια καραπαπα σε βαζελο? ρε θα μας τρελανουν τουτοι?

    ενα ςβαζελςο που πηγαιενι γκανιαν με κωλο για πρωταθλημα.
    οκ καλο παιχνιδι πασων, καλο πρεσιν αλλα δεν γινεται ναν βαζεις γκολ μονο με δωρα αντιπαλων και διαιτητων ρε φιλε και να παιρνεις πρωταθλημα….

  10. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζεος λέει:

    Υπάρχει κανείς που να είδε την εντεκάδα της γαβριελας χθες βράδυ και να μη σιγουρευτηκε ότι το πρωταθλημα είναι στημένο από τους απαταιωνιους και τον κουλη? Το Mega θα πάει ΠΑΣΟΚ και μετά συγκυβέρνηση η τρικομματικη για το μεγάλο ξεπουλημα. ΣΚΑΙ δεν το κουναει απ το μαντρί. Τίτλος στο παλάτι, νομίζουν ότι εμάς μας προλαβαίνει η τρούμπα με κανένα Λιθουανό δημητροπουλο για να βγουν τσουλου σα δεύτεροι… Φέτος είναι πιο στημένο και από των Πρεσπων. Αυτό είναι των Πρεσπων του Αιγαίου…

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Θεωρώ ότι ήναν μία κακή ημέρα του Αλμέιδα η χθεσινή. Αρχικά η ομάδα μπήκε απροετοίμαστη, κάκιστη νοοτροπία συλλόγου που πάει για το Πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να περιμένεις όλα τα παιχνίδια σαν ώριμο φρούτο μετά το 60′. Ανεξάρτητα από αυτό, η συνεχής επιμονή στο πιο ασύμβατο δίδυμο (Σιμάνσκι-Γιόνσον) που έχω δει στη ζωή μου, δείχνει μία ατέρμονη εγκεφαλική μαλακία.

    Οι 2 συγκεκριμένοι, χθες, ούτε έκοψαν (φάγαμε πολλές φάσεις) και φυσικά ως άμπαλοι που είναι δεν μπορούσαν να προωθήσουν τη μπάλα. Γράφετε για τις αλλαγές. Μα και εκεί μαλάκας ήταν! Αρχικά έκανε τριπλή αλλαγή και δεν έβγαλε κανέναν από τους δύο!! Αντιθέτως έβγαλε τον πολύ καλό Ελίασον. Η ΑΕΚ νίκησε όταν βγήκε ο ένας από τους δύο και τσούλησε η μπάλα! Τόσο δύσκολο είναι; Ξέρω, ξέρω….προπονητής είμαι; Όχι, αλλά κάθε φορά που θα παίζουν αυτοί οι 2 η ΑΕΚ θα είναι χειρότερη.

    Τέλος πάντων, αυτός μας έφερε εδώ, αυτός θα το συνεχίσει μέχρι τέλους. Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, βλέπουμε πολύ καλά τι γίνεται με τον οργανισμό της γλίτσας και της ρουφιανιάς.

    Για τους Πολωνούς λοιπόν. Ισχύει 100%. Είναι ηχογραφημένοι κανονικά. Αυτοί που τους ηχογράφησαν πέρασαν από το γήπεδο χθες, ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αποφασίστηκε να μην γίνει, βρέθηκε άλλη λύση. Προσέξτε ότι, το ΞΕΠΛΥΜΑ τους το ανέλαβε ο ΣΠΟΡ ΦΜ φυσικά αλλά το απόγευμα, αφού πέρασαν οι ώρες για το αλκοτεστ και ξαφνικά εμφανίστηκαν και άρχισαν να κελαηδάνε. Κάτι ακόμα…καλά ρε μαλάκες….με Πολώνούς πήγατε να κάνετε δουλειά…όταν η ΑΕΚ έχει τον ΚΟΥΧΑΡΣΚΙ; Τόσο μαλάκες; Τέτοια πρεμούρα; Τόσο άγχος και πανικός; Που να το περιμένατε και εσείς τότε, στο τραπέζι της SL…ε; Ακόμα εδώ η ενοχλητική ΑΕΚ;

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπυρος : Τα λες πολύ σωστά. Από εκεί κι έπειτα, εγώ δεν κοιτάω για συμμαχίες. Κανά δυό εβδομάδες πριν είχα γράψει για δέκα νίκες. Με την αλογοτροφή δεν την κάναμε, άρα πάμε για 9 νίκες. Ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο αλλά δεν με πειράζει. Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι τρομερή ομάδα η αλογοτροφή. Δεν είδα κάτι χθες που να με τρόμαξε. Ούτε με τον Βόλο με τρόμαξε…

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    υπάρχει ένα άγχος στον κόσμο του τύπου ”σήκωσε το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω”.
    Το βλέπεις στα καφέ, στις πλατείες στις κερκίδες παντού πριν τον αγώνα στην Φιλαδέλφεια. Άγχος που μετατρέπεται σε πίεση για νίκη. Την νιώθεις στην ατμόσφαιρα, I can feel it coming in the air toninght που λέει ο συμπαθής Phil Collins.
    Κατά ένα μέρος μεταφέρεται και σε όλο το τιμ, ασχέτως που υπάρχει και ψυχολόγος σε αυτό, αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος, ελπίζω μόνο σε νίκες.
    ΥΓ: Την ίδια κουβέντα είχα και εγώ με το διπλανό μου χτες, όταν παίζουν μαζί Σιμάνσκι και Γιόνσον η ομάδα δεν τσουλάει…

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Να μας πει ο κοντοπουτανος,ποτε ηταν εντιμη η ομαδα μας αλλα τωρα δεν ειναι. Ταυτοχρονα,να μας πει και για την δικια του ομαδα , ποτε ηταν κι αν ειναι ακομα και σημερα εντιμη. Οπως το εννοει αυτος τουλαχιστον,οπως οριζει αυτος την εντιμοτητα. Μιλαει ο ανθρωπος που ειναι προεδρος σε μια ομαδα που η λεξη εντιμοτητα δεν υπαρχει απο καταβολης ποδοσφαιρου στην Ελλαδα.
    Εγω θα χρησιμοποιησω μια φραση του “αποδυτηριακια” πριν απο χρονια.αναφερομενος στους Ολυμπιακους αγωνες γενικως . “Ολοι οι αθλητες ειναι ισοι μεταξυ τους αφου ΟΛΟΙ ντοπαρονται”. Στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,ολοι χρησιμοποιουν πλαγια μεσα για να κατακτησουν το πρωταθλημα. Η διαφορα τους ειναι ο τροπος που διαλεγουν.Οπως και η ντοπα δεν ειναι η ιδια για ολους. Απο Τεταρτη βγαινουν τα Καλασνικωφ , γιατι δεν ειδαν χαιρι μεχρι τωρα . Οψομεθα….

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Και βεβαια, ειδαμε , οσοι το ειδαν, το “παθος” , την “ορμη”, τον υπερ παντων αγωνα των γαυρων να παρουν το παιχνιδι. Το el classico του Ελλαδισταν. Που αμα δεν ηξερες τις ομαδες θα νομιζες οτι επαιζε ο Ολυμπιακος Λουτρακιου η Λιοσιων με τον ΠΑΟ. Ντερμπυ να μασας και να φτυνεις.Τον ηθελε ο γαυρος τον αγωνα ,λενε, για να μεινει κοντα στην κορυφη. Και εχουν πεσει αναλυσεις για τα μπλοκα του Γιοβανοβιτς στο κεντρο, για την πιεση ψηλα , κι αλλες παπαριες που ακους απο ειδικους. Που θελουν να μας πεισουν οτι ο γαυρος ΗΘΕΛΕ αλλα δεν τον αφησε ο βαζελος. Να δουμε την Τεταρτη, το ιδιο “παθος” απο τους γαυρους με εμας . Λιμανισιες αδερφες με τις αδερφες του ελεους που μπλεξατε τα μπουτια σας….

  16. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν είναι πόλεμος όλοι εναντίον της ΑΕΚ. Είναι,όλοι εναντίον του Μελισσανιδη. Δεν έχουμε τίποτα με την ΑΕΚ ο ένας, έχει υπάρξει έντιμη στο παρελθόν ο άλλος.Δηλώσεις αγνών παρθένων ιδιοκτητών ,που ούτε καν βλαστημανε και κάθε Κυριακή είναι στην εκκλησια.Μιλαμε για δυο ΠΑΕ, που οι ιδιοκτήτες τους δεκαετίες ολόκληρες κατέστρεψαν και καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που την αρχή την έκανε ο βαζελος και ακολούθησε η “παντα”κυβερνητική ομαδα. Και βγαινει σημερα ο χοντρος που θα καταφυγει στην δικαιοσυνη για το τι εγινε με τους Πολωνους.Και που φυσικα αμα αυριο αποκλειστει με κάτω τα χέρια όπως έπαιξε με τον βαζελο ,θα ζητήσει να βγουν οι αύρες στον δρομο.Από κοντά κι ο κοντοπουτανος,αφού ρέει το χρήμα στην Πειραιώς,οπότε θέλει κι αυτός την κούπα.Τζάμπα,δεν δίνουμε τίποτα. Ποση γελοιότητα ακομα χωραει σε αυτη την χωρα.Ποια Κολομβία, ποιά Βενεζουέλα, τι μου λέτε εσείς για Αλβανιες και Ουζμπεκιστάν ,Τατζικιστάν και Κιργιστάν.Ελλάδα κύριοι,το στάνταρ της σιχαμαρας, της γελοιότητας,της παρανομίας, της ρεμούλας, του άσπρου -μαύρου.Δεν περνάνε και κάνα δυο F-35 να “αδειάσουν “ότι έχουν στο λιμάνι, να ξεβρωμισει για αρχή η χώρα,μετά βλέπουμε…