ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ

Δεν υπάρχει καμιά ΑΕΚ. Φέτος.
Μπορούν αυτό να το χωνέψουν και πολύ περισότερο να το “περάσουν” μέσα από τις φυλλάδες και τα sites τους οι κονδυλοφόροι; Εχουν αρχίδια να πουν αυτό το όχι πια και τόσο τραγικό και επώδυνο;
“Δεν υπάρχει μεγάλε ΑΕΚ φέτος. Κάνε πως δεν βλέπεις. Πήγαινε γήπεδο αν θες,βάλε το χέρι στη τσέπη για το εισητήριο στο γήπεδο ‘ή στην “Δικέφαλος 1924”, ή όπου αλλού νομίζεις,αλλά ΑΕΚ,ομάδα ΑΕΚ, όπως και εταιρεία ΑΕΚ. ΔΕΝ υπάρχει.
Δεν είναι ένα ατύχημα. Είναι μια κατάληξη. Και τέλος-τέλος μια απόφαση. “Από το “0” ξεκινάμε”.
Οπότε τι ζητάτε και τι ζητάμε φίλοι μας; Τι “γκολ”,τι “θέαμα”, τι “πρωτιές” και τι “28 σερί νίκες”; Τι ξεφτυλίκια είναι αυτά;

Μπορούν να το πουν αυτό;
Θα γλυτώσουν κόπο,λόγια,δικαιολογίες,χρόνο και άδικη στεναχώρια. Και πολλοί απο έμας θα γλυτώσουμε και τα αρχίδια μας,αφού έχουν γίνει σα Ζέπελιν.
Να πάψετε να πουλάτε από φέτος μια ΑΕΚ που θα φτιαχτεί από του χρόνου. Μη σκαλίζετε τη στάχτη να ξανάβρετε φωτιά.
Ωρες-ψώρες- Λάιβ-365 και δεν ξέρω ποιοι άλλοι ανακαλύψατε ότι “η ΑΕΚ έχει πλέον αφεντικό”. Οσο ασχολείται με σας,άλλο τόσο ασχολείται με την ΑΕΚ.
Εκτός και αν πάσχετε από τη νόσο της Στοκχόλμης και δεν μπορείτε δίχως δεσμώτη. αλλο αυτό.
Δεν υπάρχει αφεντικό,αφού δεν υπάρχει ΑΕΚ.

Από του χρόνου,ίσως,να πρέπει να ξετρυπώνετε τα “νέα”.
Φέτος,τί; Τις “γκολάρες” του Πιατέλα, τις ψηφοφορίες για MVP,τα ρεπορτάζ για τις αποθεραπείες των “χωριοφονιάδων” και τις κατασκοπίες των αντιπάλων “χωριών” από τον βοηθό Μπορμπόκη και τις στοχεύσεις από φέτος για τα ταλέντα τα οποία “σαρώνει” ο Λυμπερόπουλος,ψάχνοντας την ατζέντα του,την “επαγγελματική δουλειά στις ακαδημίες” από τον Ζήκο με την αγορά ενός μεταχειρισμένου πούλμαν και όλο αυτό το απόλυτα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ παραμύθι το οποίο πουλάτε στον κόσμο,με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος αυτού να έχει πειστεί ότι η ΑΕΚ φέτος Υπάρχει κάπου και κάτι διεκδικεί, ή σε κάτι αποσκοπεί.

Τίποτα δεν υπάρχει. Μπορείτε να τους το πέιτε αυτό “πρωτοσέλιδα”;
Να μην ανησυχούν. Οτι όλα είναι υπό έλεγχο και ας κάνουν φέτος μια “αγρανάπαυση” όσο αφορά την ανύπαρκτη ΑΕΚ.
Οσο την βάζετε ανάμεσα σε “συμπλιγάδες” ανύπαρκτές όπως οι Ηρόδοτοι και τα Περιστέρια και τα Ζωνιανά,τόσο μεγαλύτερη ζημιά ΑΚΟΜΑ κάνετε,συνεχίζοντας το παναρχαιο έργο της εκδιδομένης. Και την βιόλα που λέγεται ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΘΕ.

Κάντε ένα διαλειμα.Ενα Κιτ-Κατ..Δεν υπάρχει ομάδα ΑΕΚ,δεν υπάρχει εταιρεία ΑΕΚ.Μη “χαλάτε” άλλο τους ΑΕΚτζίδες. Τους ‘εχετε καταγαμίσει. ΕΛΕΟΣ! Αφήστε μια χρονιά να ηρεμίσουμε.

Κάντε άλλα ρεποράζ “γύρω” από την ΑΕΚ. Ρϊξτε διαφημίσεις δηλαδή, πριν την έναρξη του έργου.
Υπάρχουν τα ρεπορτάζ για την AegeaN,το νέο γήπεδο και τους σωρούς των φακελων που ζητά ο γραφειοκρατικός Μινώταυρος,το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα,τον Μάκη και τους αγώνες του Οικονομόπουλου για δικαίωση,υπάρχει ο Δημητρέλος και ο Αδαμιδης.Κάντε ένα αφιέρωμα για το πως και που ζούνε σήμερα οι σωτήρες του 04 και τα κατοπινά τρωκτικά τους. Κάντε ρεπορτάζ για τα δηλητηριώδη φίδια του Αμαζονίου,για τα κουνελάκια του Play-Boy, άλλωστε έχετε γνώση από “Gossip” και τσόντες,κάντε ότι άλλο τέλος πάντων,αλλά άν έχετε λίγο ακόμα φιλότιμο, βγείτε και πείτε στους ΑΕΚτζίδες οι οποίοι ακόμα νομίζουν ότι υπάρχει η ομάδα του έως χθες, και σε αυτούς που δεν δέχονται το φετινό “μαύρο” στην γηπεδική οθόνη ή αδημονούν από φέτος να αναμετρηθούν με τον χοντρό του Πειραιά, ή να πάρουν καμιά κούπα. Πέιτε το καθαρά:
“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΛΕΙΣΑΜΕ.
ΑΠΌ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ”.

Αντί τόσος κόσμος να βουρλίζεται για να κονομίσουνε 100 τεμπέλιδες γραφιάδες,καλύτερα πείτε ότι είμαστε κλειστά.Και εμείς,σαν καλά παιδιά,δεν θα σας αφήσουμε έτσι. Θα βάλουμε ρεφενέ και θα σας καλύψουμε τα μινιμουμ έξοδα,μέχρι την επαναλειτουργία του κανονικού μαγαζιού.Τότε δηλαδή που “θα τα δώσετε όλα τη νυχτα αυτή  και θα σας πάρουν σηκωτούς το πρωί”. Οταν θα βαράτε τύμπανα κανονικά και όχι τουμπερλέκια γύφτικα όπως τώρα.
Μη πουλάτε την ανακαίνιση, ή την κατεδάφιση (ανάλογα από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς) σαν εγκαίνια.
Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα.
Τί δουλεύετε τον κοσμο και άδικα ξεροσταλιάζει απόξω;
Το μαγαζί γράφει επάνω: ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΒΑΘΕΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ,Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο με tag . Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.