ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο τραπέζι : Κάτι πρέπει να κάνουμε, κάτι πρέπει να πούμε στο λαό για το γήπεδο. Εν άλλοις, για την Αγιά Σοφιά. Ξεκίνησε από εχθές η ειδησεογραφία αυτή, που αλιεύτηκε από δημοσιογραφάρες και από τον στενό κύκλο ανθρώπων της ΑΕΚ. Τώρα είναι μέσο πίεσης των ΜΜΕ, που κι αυτά ευρίσκονται εν αμφιβολία, ή πράγματι διέρρευσε από στόματα έμπιστων ανθρώπων της ΑΕΚ, σας το αφήνω στην κρίση σας.

Όπως και στην κρίση σας αφήνω , το ” άνθρωποι της ΑΕΚ. ” Παλιά λεγόντουσαν αλλιώς τα πράματα : ” Κύκλοι της ΠΑΕ ” ή ” από το στενό περιβάλλον του προέδρου “. Δηλαδή μαλακίες λεγόντουσαν πάντα, αφού ακόμα και οι πιο χαμηλού βεληνεκούς ηγέτες, είχαν αγκαζέ κάποιον που το έπαιζε επικοινωνιολόγος και προσπαθούσε να αφουγκραστεί το πόπολο.

Καλώς, κακώς, έτσι παίζεται το παιχνίδι κι ειδικά όταν τα χρονοδιαγράμματα έχουν ξεφύγει. Είχαμε ακούσει για τις περίφημες 100 ημέρες και τώρα πάμε για τους τεμπελχανάδες του δεύτερου θερινού τμήματος της βουλής που θα φέρουν άλλον ένα νόμο. Οπότε το ρεπορτάζ συνεχίζει σήμερα και λέει : ¨Έφτασε η ώρα να μιλήσει η ΑΕΚ για το γήπεδο. ”  Σώωωωωωπα.

Για πάμε λοιπόν από το χεράκι. Το οικόπεδο της Φιλαδέλφειας, πού ανήκει; Στο ΤΑΙΠΕΔ ; Για ποιό λόγο λοιπόν πρέπει να περάσει από την ψηφοφορία; Όταν έχεις ένα δικό σου οικόπεδο και θέλεις να χτίσεις κάτι, περιμένεις να γίνει νόμος του κράτους μέσω εθνοσυνέλευσης, ή βουτάς έναν μηχανικό και του λες να φτειάξει ό,τι γουστάρεις, ΑΛΛΑ ΣΥΝΝΟΜΑ; Και τι σημαίνει σύννομα; Σύμφωνα με νόμο που διέπει την περιοχή της ιδοκτησίας σου. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, που πρέπει να πάρει άλλη έγκριση.

Αυτό λέει το απλό μυαλό μου. Όπως η απλή παρατήρηση μου στα κτίσματα που έχω συναντήσει στην Ελλάδα, λέει οτι αν γουστάρεις,  κάνεις και πενήντα αυθαιρεσίες, τις οποίες θα νομιμοποιήσεις αργότερα με το κράτος που αφού δεν μπορεί να κάνει ανάπτυξη, σκαρφίζεται φόρους και λοιπά άλλα. Εδώ βέβαια, κρύβεται το μυστικό του χρήματος. Πρέπει να ρίξεις λεφτά για να φτειάξεις κάτι, είτε νόμιμο είτε ελαφρώς παράνομο.

Όταν λοιπόν τα πάντα είναι σύννομα, κατά πώς λένε, κι όταν το οικόπεδο είναι δικό σου, για ποιό λόγο πρέπει να επέμβει η βουλή; Εγώ ας πούμε τώρα κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι μου. Μιλάμε για μεγάλη. Δεν πήγα στο υπουργείο δημοσίων έργων. Στην πολεοδομία πήγα κι έβγαλα μια κωλοάδεια. Δεν πήγα στον περιφερειάρχη για τίποτα ψιλά , που κι αυτός για να είναι καλυμμένος τα ενέκρινε αλλά για να τα δώσει, θέλει πρώτα να δει το ΦΕΚ. Γκε γκε;

Υποθέτω οτι πάμε καλά. Μέχρι βέβαια να ακουστεί η θέση μου για το γήπεδο. Δεν μου λέτε ρε μάγκες. Έχει κανείς απαίτηση από εσάς , με το που προσληφθείτε σε κάποια δουλειά, να έχετε και δικό σας σπίτι; Η ΑΕΚ βέβαια είναι άλλο. Δηλαδή τι άλλο είναι; Ερασιτεχνικό σωματείο ξέρω οτι είναι κι έρχεται τώρα στην επαγγελματική κατηγορία. Έχει κόσμο. Και λοιπόν; Και το Μπαγκλαντές έχει και η Ουγκάντα. Τι σημαίνει αυτό; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ή έχει φάει το σώτο οτι ο Μελισσανίδης είναι μεγιστάνας καθότι διαθέτει και σκάφος αλλά και αερόπλανο.

Και συμφωνώ οτι κάποτε η ομάδα θα πρέπει να έχει γήπεδο. Και δεν μου λέτε ρε μάγκες, για να βγάλεις λεφτά και για να χτίσεις γήπεδο, είναι ανάγκη να παίζεις σε δικό σου γήπεδο; Στο ελληνικό πρωτάθλημα που βασιλεύουν οι λαμογιές, οι στημένοι πίνακες διαιτησίας, οι κατηγορίες για εγκληματικές οργανώσεις και τα λοιπά, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, το γήπεδο θα κάνει την δουλειά; Οι καρέκλες θα παίζουν ή τα τσιμέντα; Γιατί δεν είσαι νοικοκύρης με το καλημέρα; Γιατί δεν κάνεις κομπόδεμα – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ – και μετά έχοντας στην άκρη τα απαραίτητα, προχωράς και για το ανάκτορο απέναντι στα χαμώσπιτα της Καππαδοκείας;

Τι παραμύθι είναι αυτό για το σπίτι μας; Έχετε δει πόσες ομάδες έχουν δικό τους γήπεδο – είτε δημόσιο που το κάνανε δικό τους, είτε ιδιωτικό – κι έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη; Σιγά που όταν έχεις γήπεδο, σκίζεις. Βάλτε το περσινό ρόστερ στην Αγιά Σοφιά και πέστε μου αποτελέσματα. Άντε με την τρέλα του γηπέδου. Γιατί ρε δεν πάτε κι εσείς που δεν έχετε χρήματα, να φτειάξετε ένα σπίτι;

Κι εγώ δεν λέω οτι δεν υπάρχουν κάποια μύρια στις τσέπες των ανθρώπων της ΑΕΚ που πάλι θέλουν να μιλήσουν κι όχι να πράξουν. Υπάρχουν αλλά δεν θέλουν οι άνθρωποι να τα βάλουν. Λογικότατο αν σκεφτείς σε ποιά χώρα τα βάζουν, σε τι αγορά,  και με τι αντισταθμιστικό όφελος όσο αναφορά την απόσβεση. Τι θα γίνει η ΑΕΚ με γήπεδο και τι διαφορά θα έχει με την ΑΕΚ χωρίς γήπεδο; Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά. Θα αλλάξει κάτι; Αυτά είναι μόνο για τον Χατζηχρήστο που κατηγορούσε τον Μπάγιεβιτς οτι φεύγοντας, η ΑΕΚ δεν έγινε ποτέ η πανελλήνια ομάδα. Λες και δεν βλέπουμε στις άλλες χώρες με γαμάτα στελέχη, τι γίνεται ποδοσφαιρικά.

Οπότε η ώρα έφτασε για αλήθειες κι ό,τι άλλο θέλετε. Και καλά κάνει ο Σύριζα που λέει για τα όρια του οικοπέδου. Κι αν οι Φιλαδελφιώτες καίγονται τόσο πολύ για το άλσος, ας το βάλουν στον κώλο τους. Ουδείς εξ άλλου από άλλη περιοχή, πάει στην Φιλαδέλφεια για να αγαλιάσει η ψυχή του. Όσοι πάνε, θα πάνε για την ΑΕΚ. Ή εμείς που πηγαίναμε στην Καλογρέζα και στο ΟΑΚΑ, μετά ή πριν, κάναμε και μια βόλτα στις γραφικές γειτονιές του άλλου προάστειου; Αλλά κι όσοι το κάνανε, άντε να καθόντουσαν και σε καμιά καφετέρια για να περάσει ή ώρα. Ρε με τα πιτσάδικα, τα σουβλατζήδικα και τις καφετέριες θα γίνει η ανάπτυξη; Ή μήπως την απαγόρευε ο Μαζιώτης που ήταν ελεύθερος;

Να τελειώνουμε; Καιρός είναι. Βαρέθηκα τις κουβέντες και τις παρουσιάσεις. Το γήπεδο θα κοστίσει 86 μύρια με το ΦΠΑ εννοώ. Υπάρχουν τα λεφτά; Αν ερχόταν ο Τζιμπούρ θα υπήρχαν; Τα είκοσι της περιφέρειας, άντε και δίνονται, που προσωπικά το αποκλείω. Τι θέλεις γήπεδο ρε ξυπόλυτε, χωρίς λεφτά και το πας στην βουλή και στο ρυθμιστικό της Αθήνας και τα άλλα μπουρδολογήματα με Ντινόπουλους, Λοβέρδους, Μπαγιεβιτς και Μιλοβάνοβιτς. Αμάν με τον κόσμο και το όραμα του. Στα γήπεδα της έπαιζε η Βραζιλία κι έφαγε δέκα γκολ σε δυό παιχνίδια. Μιλείστε για τα λεφτά κι αφείστε τον κόσμο ήσυχο. Με την Δικέφαλος και τον Στράτο ή την ΜΚΟ με τον Νεστορίδη.

86 μύρια, πόσα βάζει ο μεγιαστάνας και οι συν αυτώ,  και τα λοιπά περί μεταγραφών αεροδρομίου, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕΡΒΟ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, είναι μπαρούφες.  Στο τέρμα είμαστε και πάντα η αλήθεια θα βγει. Κόφτε το δούλεμα κι αφείστε τα κανονίσματα του κύπελλου μπας και πάνε τα διαρκείας λίγο παραπάνω. Διότι αν μας ξεκώλιασε ο Αγροτικός Αστέαρς πέρσι, φέτος βλέπω βραζιλιάνικο end happy. Και σταματείστε να φοράτε ψιλοτάκουνα με σμόκιν. Ή κασμίρια με αθλητικά. Ήδη από Diners πήγαμε σε Φειδάκη.

Το γήπεδο ΔΕΝ πρέπει να γίνει αφού δεν υπάρχουν λεφτά. Ομάδα πρέπει να γίνει που να φέρει τα λεφτά. Και πρέπει να υπάρχει και εξωστρέφεια. Με τα φιλαράκια, δουλειά δεν γίνεται. Θέλει και ολίγον τεχνοκρατισμό το θέμα. Ποιός είναι ο Δέλλας, ο Μιλοβάνοβιτς κι ο Μπάγιεβιτς;  Γυρνάμε σελίδα μπροστά ή ξαναγυρνάμε στα πίσω; Σκίζουμε την σελίδα ή είμαστε μια ζωή πρόσφυγες με τεράστια βίλα αλλά με το κρίμα μέσα μας; Θα μιλήσουν λέει στον κόσμο. Σώωωωωπα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Διαφωνώ σε ορισμένα μερη του κειμένου,αλλα εν όλω συμφωνώ.
    Και εξηγούμαι. Διαφωνώ στο ότι μπορεί κάποιος να χτίσει χωρίς να περιμένει εγκρίσεις κρατικές η Δημοτικές, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ “ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (μέρος του άλσους εν προκειμένω). Αρα, καλώς η κακώς, πρέπει να περιμένουμε στην ουρά τα ψηφίσματα και τα λοιπά γελοία του κράτους,ώστε νομικά να μη προσβάλεται ούτε παράγραφος.

    Επίσης διαφωνώ με την διαπίστωση ότι “ΔΕΝ πρέπει να φτιαχτεί γήπεδο αφού δεν υπάρχουν λεφτά” και πολύ περισσότερο με το “θα πρέπει η ομάδα να φέρει τα λεφτά (για το γήπεδο εννοείς φαντάζομαι).

    Οπως διαφωνώ με το ότι “δεν αναβαθμίζεται η περιοχή με την παρουσία του γηπέδου”.

    Συμφωνώ βέβαια με την διαπίστωση ότι “ουδείς πέραν του κοσμάκη βάζει το χέρι στην τσέπη εκ των “συμπαικτών” του “μεγιστάνος”.
    Συμφωνώ με την διαπίστωση ότι “δεν κάνει η έδρα την ομάδα, αλλά η ομάδα την έδρα”.
    Συμφωνώ επίσης με το ότι δεν έχουν αντιληφθεί μάλλον εκεί μέσα ότι ο κόσμος είναι καί άφραγκος και καχύπτος. Ισως νόμισαν ότι άμα τι αφίξει του “σωτήρα” θα πεσουμε όλοι στα πατώματα και θα δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς,τις κορες μας,τις γκομενες μας,τα νεφρά μας, ή ότι αλλο χρειαστει ο “τίγρης” και το παρεάκι του. Εσφαλαν. “ε τι παλάμι και ούτω βοήσωμεν, ή βοηθησωμεν”. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ 25.000 ΤΗΣ ΑΜΚ ΤΗΣ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ”, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    Τι θα πουν στην συνέντευξη τύπου; Που να ξέρω; ( η οποία ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ-ΚΑΙ- ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ-ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ- ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΨΗΦΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΡΩΤΑΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

    Τελος να πω το επαναλαμβανομενα ειπωμενο: ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Ε Κ Ε Ι Ν Ο Σ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ-ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ “ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ” ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΙΔΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”, ΣΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ” ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ; ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΡΙΝ ΤΟ “ΟΡΑΜΑ” ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΑ “ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ”;
    Οταν παραθέριζε με τον αρχιτέκτονα στη Σαρδηνία, εκτός από σχέδια, λεφτά έψαξαν να βρουν; Κανένα τηλέφωνο έγινε; Κάποιος πρώτος προυπολογισμός έγινε; Η έτσι ξεκίνησαν,μεταξύ τυριού και αχλαδιού,κατά μεσής της Μεσογείου;

    ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΙ; ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΙΣ “ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΕΣ”, ΜΕ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 20 ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ;
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    “ΕΠΙΜΟΝΟΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΟΥ ΙΣ ΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΟΥΟΛ-ΣΤΡΗΤ”…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.

    Ο “ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ” ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΤΙΖΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΟΒΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΩΩΝ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΠΡΩΤΑ “ΧΩΝΕΙΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ” ΜΙΣΤΕΡ “ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ”.
    ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ 12 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ,ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 600.000 ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΝΙ-ΜΑΝΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 50.000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΣΟΣ ΔΙΠΛΑ. ΤΗΝ ΑΛΤΗ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.)

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ “ΞΕΝΑ” ΝΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΥΡΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ: 1ον ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 2ον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

    “ουκ αν λαβοις παρα του μη έχοντος”. Αυτο φωνάζει και αυτό-μάλλον- θα φωνάξει και στην επικειμενη συνέντευξη τύπου.
    Καλώς. Ουτε και μεις εχουμε ομως, φον Δημητράκη.
    Αντε να δουμε πιανου θα περάσει.

  2. Ο/Η Χρήστος Χοντζέας λέει:

    Διαφωνώ σε ορισμένα μερη του κειμένου,αλλα εν όλω συμφωνώ.
    Και εξηγούμαι. Διαφωνώ στο ότι μπορεί κάποιος να χτίσει χωρίς να περιμένει εγκρίσεις κρατικές η Δημοτικές, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ “ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (μέρος του άλσους εν προκειμένω). Αρα, καλώς η κακώς, πρέπει να περιμένουμε στην ουρά τα ψηφίσματα και τα λοιπά γελοία του κράτους,ώστε νομικά να μη προσβάλεται ούτε παράγραφος.

    Επίσης διαφωνώ με την διαπίστωση ότι “ΔΕΝ πρέπει να φτιαχτεί γήπεδο αφού δεν υπάρχουν λεφτά” και πολύ περισσότερο με το “θα πρέπει η ομάδα να φέρει τα λεφτά (για το γήπεδο εννοείς φαντάζομαι).

    Οπως διαφωνώ με το ότι “δεν αναβαθμίζεται η περιοχή με την παρουσία του γηπέδου”.

    Συμφωνώ βέβαια με την διαπίστωση ότι “ουδείς πέραν του κοσμάκη βάζει το χέρι στην τσέπη εκ των “συμπαικτών” του “μεγιστάνος”.
    Συμφωνώ με την διαπίστωση ότι “δεν κάνει η έδρα την ομάδα, αλλά η ομάδα την έδρα”.
    Συμφωνώ επίσης με το ότι δεν έχουν αντιληφθεί μάλλον εκεί μέσα ότι ο κόσμος είναι καί άφραγκος και καχύπτος. Ισως νόμισαν ότι άμα τι αφίξει του “σωτήρα” θα πεσουμε όλοι στα πατώματα και θα δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς,τις κορες μας,τις γκομενες μας,τα νεφρά μας, ή ότι αλλο χρειαστει ο “τίγρης” και το παρεάκι του. Εσφαλαν. “ε τι παλάμι και ούτω βοήσωμεν, ή βοηθησωμεν”. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ 25.000 ΤΗΣ ΑΜΚ ΤΗΣ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ”, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    Τι θα πουν στην συνέντευξη τύπου; Που να ξέρω; ( η οποία ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ-ΚΑΙ- ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ-ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ- ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΨΗΦΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΡΩΤΑΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

    Τελος να πω το επαναλαμβανομενα ειπωμενο: ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Ε Κ Ε Ι Ν Ο Σ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ-ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ “ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ” ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΙΔΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”, ΣΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ” ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ; ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΡΙΝ ΤΟ “ΟΡΑΜΑ” ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΑ “ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ”;
    Οταν παραθέριζε με τον αρχιτέκτονα στη Σαρδηνία, εκτός από σχέδια, λεφτά έψαξαν να βρουν; Κανένα τηλέφωνο έγινε; Κάποιος πρώτος προυπολογισμός έγινε; Η έτσι ξεκίνησαν,μεταξύ τυριού και αχλαδιού,κατά μεσής της Μεσογείου;

    ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΙ; ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΙΣ “ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΕΣ”, ΜΕ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 20 ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ;
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    “ΕΠΙΜΟΝΟΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΟΥ ΙΣ ΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΟΥΟΛ-ΣΤΡΗΤ”…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.

    Ο “ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ” ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΧΤΙΖΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΟΒΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΩΩΝ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΠΡΩΤΑ “ΧΩΝΕΙΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ” ΜΙΣΤΕΡ “ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ”.
    ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ 12 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ,ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 600.000 ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΝΙ-ΜΑΝΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 50.000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΣΟΣ ΔΙΠΛΑ. ΤΗΝ ΑΛΤΗ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.)

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ “ΞΕΝΑ” ΝΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΥΡΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ: 1ον ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 2ον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

    “ουκ αν λαβοις παρα του μη έχοντος”. Αυτο φωνάζει και αυτό-μάλλον- θα φωνάξει και στην επικειμενη συνέντευξη τύπου.
    Καλώς. Ουτε και μεις εχουμε ομως, φον Δημητράκη.
    Αντε να δουμε πιανου θα περάσει.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Το θεματου γηπεδου ο περισσοτερος κοσμος το αντιλαμβανεται οπως εσυ και μαλλον καπως ετσι εχουν τα πραγματα.Οσον αφορα τα στελεχη εχεις αδικο, εχεις παραμυθιαστει κ συ οπως κ εγω πως ειμαστε μεγαλο κλαμπ, δυστυχως ομως δεν παιζει κατι τετιοιο, ποιος δηλαδη να δουλεψει στην ΑΕΚ της Β εθνικης? Εδω η Μονακο του Ρωσσου μεγιστανα οταν ηταν στη Βητα τον Τζαβελα ειχε αριστερο μπακ.
    Εχουμε να παρουμε πρωταθλημα 20 χρονια κ δεν ειναι περιεργο, με κατι μικρες παρενθεσεις ετσι εχει κυλησει η ιστορια για την ομαδα.
    Εχει βαρεθει ο κοσμος το παραμυθι , ειμαστε οπαδοι του τριτοτεταρτου ποδοσφαιρικου κλαμπ της Ελλαδας στην εποχη της παγκοσμιοποιησης του αθληματος, κλαιν μαιν δηλαδη
    Χαλαρωστε

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ως αρρωστος οπαδος της Liverpool θα πω το εξης γιατι στα αλλα υπογραφω με χερια και με ποδια.
    Η ομαδα ΜΟΥ στο νησι, εφτασε στο χειλος του γκρεμου οικονομικα οταν αυτα τα λαμογια George Gillett και Tom Hicks εφτασαν το χρεος της εταιρειας στα 350εκκ ΛΙΡΕΣ (δηλαδη περιπου 440εκκ ευρω).
    Στις 15 Οκτωβριου του 2010 με επικεφαλης την Royal Bank of Scotland που ηταν και creditor της ομαδας σε μεγαλο, ο High Court judge, Mr Justice Floyd ΕΠΕΒΑΛΕ την πωληση του club στον σημερινο ιδιοκτητη της Fenway Sports Group του John W. Henry (ιδιοκτητη των Red Socks ομαδας baseball για τους μη γνωριζωντες) προς 300εκκ ΛΙΡΕΣ ( περιπου 375 εκκ ευρω). Οχι ο Henry ΔΕΝ εριξε τη Liverpool στη Γ εθνικη- δεν εχει μαγκιες εδω, αλλα ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ στην ομαδα.
    Η οποια ομαδα εχει απο το 1892… δικο της γηπεδο στο οποιο ασχετα με το πως ειναι αγωνιστικα οποιος μπαινε μεσα ΧΕΖΕΤΑΙ.
    Απο το 2010 λοιπον και με μεταγραφες νησιου (o Allen για παραδειγμα που ειναι παγκο κοστισε 19εκκ ευρω- εκκατομυρια οχι χιλιαρικα μεγιστανα) η ομαδα εχει πεσει απο τα 440εκκ ευρω στα 110εκκ χρεος και φετος με ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ και την συμμετοχη της στο ch.l αναμενεται να πεσει και αλλο (μονο ο δρακουμελ πουληθηκε 90εκκ ευρω- φυσικα αποκτηθηκαν και αλλοι αλλα μεχρι στιγμης το πηγαινε ελα ειναι ΣΥΝ +19ΕΚΚ ΜΕ τις αφιξεις Λαλλανα και Μαρκοβιτς μεσα)
    Δηλαδη +19 και αλλα 20 απο το ch.l μας κανουν ενα 40αρι συν και το χεος πεφτει απο τα 110 στα 70 μεχρι στιγμης.
    Παραλληλα (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ) ανακοινωθηκε η ανακαινηση στο γηπεδο απο 45,000 θεσεις στις 60,000 θεσεις κατι που ανεμενεται να κοστισει 150εκκ λιρες ( γυρω στα 190εκκ ευρω).

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ κ.Μεγιστανα.
    Μειωση χρεους απο 440 στα 70 και νεο γηπεδο μεσα σε 3 χρονια.

    Σε μια ομαδα που ουτε σε καμμια Γ επεσε ουτε εκανε καμμια ΑΜΚ των 25,000 ευρω ουτε εβαλε τον φσστ μποινγκ να κλαιει στις μακετες απο τους καμπινεδες.

    Σε μια ομαδα που επισης εχει να παρει πρωταθλημα 24 χρονια αλλα στο τελευταιο της ματς που απλα απο ενα γλιστρημα ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ επευφημήθηκε οσο ποτε αλλωτε (ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ) αντι να εχει πεσει ΕΝΤΟΛΗ να μπουν μεσα να του παρουν …. τα παπουτσια.

    Γκε γκε η να πω κ αλλα?