Η ‘μεγαλη’ Αλβανια

this-banana-tastes-funny

Δεν τη ξερετε? Ειναι αυτη που ξεκιναει λιγο εξω απο το Dover ( το κοντινοτερο μερος στο Calais που περναμε το British Channel), καταληγει δυτικα στις Πορτογαλικες ακτες του Ατλαντικου και φυσικα περιλαμβανει και το Γιβραλταρ μεσα. ‘Τσακωνωνται’ τα γατακια οι Ισπανοι με τους Αγγλους για το βραχο βεβαια αλλα που να ξερουν οι αφελεις οτι απο πισω ειναι ο ξυπολυτος γιγαντας και θα τους κανει μια χαψια. Παρενθεση: οι Γιβραλταρνοι (δε ξερω πως να τους πω sorry) μολις εμαθαν οτι ο Κλανιερι ανελαβε την Εθνικη ιδρυσαν και την δικια τους Εθνικη με την ελπιδα να κληρωθουμε σε κανα ομιλο για να κανουν την πρωτη νικη τους..

Ανατολικα η ‘μεγαλη’ φτανει στα συνορα Ουκρανιας-Vladimir (πιο περα δε παμε γιατι θα φαμε φουσκο που θα γινει ο σβερκος μας πιο κοκκινος και απο τη σημαια) και νοτια ειναι στα ανοιχτα της Κρητης. Απο τη κατω μερια ετσι? Προς Αφρικη. Μη μπερδευεστε.

Η ‘σημαια’ που ειδαμε προχτες δεν ειναι η ‘μεγαλη’ αλβανια. Η πρωτευουσα ειναι μονο κατα τους ξυπολητους.

ΠΡΙΝ συνεχισω το κειμενο που ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη οπως παντα, θελω να ξεκαθαρισω την αποψη μου για τους Αλβανους. Μαζι με τους Φριτς θα ηθελα απλα να μην υπαρχουν. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Ουτε σκυλος να μη μεινει. Ουτε γλαστρα με βασιλικο. Αυτοι οι δυο λαοι ειναι οτι πιο σιχαμενο και βρωμιαρικο υπαρχει στο πλανητη. Επισης θα πω οτι δεν υπαρχει Βορειος Ηπειρος. Η μαλλον υπαρχει οσο υπαρχει Νοτιος Αλβανια. Οπως ο καθε λαος ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ τα συνορα του. Σε ΟΛΑ τα συνορα υπαρχουν πλυθησμοι και απο τις δυο μεριες. Πολλες δε φορες ο απεναντι λαος ειναι κατα πολυ περισσοτερος απο τον ‘ντοπιο’.

Απο τη στιγμη ομως που ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΧΤΕΙ αυτο που λεγεται κρατος, συνορα κλπ και το εχουμε συμφωνησει, αυτο ειναι και τελος. ΑΝ υπαρχει οποιαδηποτε ενσταση το παραδειγμα ειναι πολυ απλο και προσφατο: Scotland. Ναι ξερω ειμαι αγγλος ασθενης εγω τι δημοψηφισματα, και πολιτισμενες αποψεις εκφραζωμενες με δημοκρατικες διαδικασιες. Σε συντεταγμενες κοινωνιες που σεβωνται πρωτα τον ΕAYΤΟ ΤΟΥΣ και μετα ο ενας τον αλλον. Εδω ειναι Βαλκανια.

Μη φευγουμε ομως. Προχτες εγινε μια ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ κινηση και ολοι οσοι παρακολουθησαν το θεμα ΞΕΡΟΥΝ πολυ καλα ποιοι ακριβως την εκαναν. Το οτι η αστυνομια μπουζουριασε τον ‘αδελφο’ και μολις πηγαν να κανουν ερευνα τους εδειξε το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ διπλωματικο διαβατηριο του τα λεει ολα. Εγω ξερω οτι αμα δεν εχεις τιποτε να κρυψεις ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ να σε ψαξουν για να μην εχουν να λενε. Δε το παιζεις αμερικανακι.

Στα της ‘σημαιας’ ομως ενα πραγμα δε μου καθεται καλα. Καταλαβαινω απολυτα τη εξαγριωση των Σερβων μολις ειδαν αυτο το πραγμα ΜΕΣΑ στη χωρα τους. Ειναι σαν να παμε εμεις στη Πολη και να βαλουμε σημαια με την Ελλαδα οπως εφτασε να ειναι για λιγο διαστημα στους Βαλκανικους Πολεμους. Θα τα παρουν τα μεμετια και δικιο θα εχουν. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι βρωμιαρηδες ΓΙΑΤΙ εξαγριωθηκαν? Ειναι η επισημη σημαια του Αλβανικου κρατους αυτη και τους χαλασε που εριξε κατω το droneο Σερβος? Προσεβαλε δηλαδη ο Σερβος καποιο επισημο συμβολο των βρωμιαρηδων? Η μηπως πηγε εκει που ηταν οι κανονικες σημαιες και κατεβασε απο τον ιστο τη σημαια της Αλβανιας?

Δηλαδη αν παιξουμε αυριο στη πολη και παει ενας παπαρας με σημαια αναλογη, η εθνικη ελλαδος θα αρχισει τη κλωτσοπατιναδα με τα μεμετια, επειδη θα δειχνει τη μιση Τουρκια (και τη μιση Βουλγαρια και αλλα μισα) ως προαστιο της Θεσσαλονικης?

Προς τι ακριβως ολη η μανουρα απο τους βρωμιαρηδες? Με αρχηγο μαλιστα αυτον του ΠΑΣ που αμα εχει ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ο συλλογος επρεπε ΗΔΗ να τουν εχει στειλει στα κολο-Τιραννα να κανει οτι στο διαολο εκανε πριν γινει και αυτος ‘κατι’. Να κατσει στο Τιρρανο να τρωει ραδικια ωμα.

Ολοι ιδια φαρα ειναι. Τα ιδια δεν εκανε και ο Κατσε με το UCK και μας το επαιζε δεν ειδα δε ξερω δε καταλαβα? ΔΕΝ υπαρχει Αλβανος και καλος. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ουτε για δειγμα. Ειναι απο το DNA τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και θα στη κανουν τη πουστια οσο καλοι και να στο παιζουν ακομη και δεκαετιες. Κλεφτες, βρωμιαρηδες και πουστηδες ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. Επειδη θα πεταχτουν διαφοροι και θα πουν διαφορα ξαναλεω: ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. Δεν εχω πειραξει ΠΟΤΕ κανενα τους οπως ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δεν εχω δωσει δουλεια σε κανενα τους. Ουτε στην εταιρεια στις αποθηκες ουτε καν να ερθει να κανει μια δουλεια στο σπιτι. Ουτε ευρω, ουτε τσιχλα. 100 φορες Πακιστανους- Αιγυπτιους οτι αλλο να ναι εκτος απο αυτη τη σκατοφαρα. 100 φορες να πληρωσω παραπανω τον Ελληνα.

Ας ειναι καλα ο επιτυχημενος πιτσαδορος που ανοιξε τα συνορα και γεμισαμε με τη ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ..

Δεν θα μπω στη κουβεντα ΠΟΙΟΣ τους υποκινει και ποιος τους πατροναρει. Μιλαω ΚΑΘΑΡΑ για την ‘σημαια’ και την ενεργεια προχτες.

ΥΓ Για μενα η τιμωρια του Ηροδοτου ειναι ΜΙΚΡΗ. Δεν με νοιαζει αν φταιει ο καθε Ηροδοτος για το θανατο ενος ανθρωπου. Ουτε η καθε Arsenal και η καθε  West Ham π.χ εφταιγαν οταν οι Αγγλοι σκοτωναν τους Ιταλους και ο Μισελ πανυγηριζε τη κουπα με το ‘πεναλτυ’ την ωρα που υπηρχαν ΝΕΚΡΟΙ στον ιδιο χωρο μια ωρα πριν. Αλλα εκει ειναι ΄ασθενεις’ και οταν ειπαν αυτο ειναι λαθος και θα το φτιαξουμε, ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. Ας κοστισε απειρο χρημα και χρονο η ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ αποχη, ας δεχτηκε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πληγμα η περηφανια τους, ας φωναξαν και ας εσκουξαν αρκετοι που δεν εφταιγαν. Το αποφασισαν μαζι η κυβερνηση η FA και οποιος αλλος εμπλεκεται απο αστυνομια μεχρι τα clubs.Γι αυτο υπαρχουν ολοι αυτοι. Γι αυτο τους τοποθετεις εκει.

Κανενας οικτος και καμμια τιμωρια δεν θα φερει πισω τον ανθρωπο. Επειδη ομως ειμαστε Ελλαδαρα οταν θα γινει κατι αναλογο με τη Θυρα 7 τη θυρα 13 και τη Θυρα 21 τοτε θα χαρακτηρισθει μεμονωμενο και θα περασει ντουκου. Σιγα μη πειραξουμε τα μαγαζια του φαταουλ του τιγρη του ιβαν και του καθε παπαρα. Οσο πειραξαν τον ΜΠΑΟΚ τοτε με τον Μπλιωνα, οσο πειραξαν τον Ρουλη που αφησε αναπηρο εναν ανθρωπο, οσο πειραξαν εμας οταν ετρωγαν το γαυρακο εξω απο τη σκεπαστη. Ειπαμε εδω ειναι Βαλκανια. Εφαρμοζουμε τους νομους οσο μας βολευει, οπως τους κρινουμε και οσο δε μας πειραζουν. Μακρια απο το κολο μας και ας ειναι 2 μετρα.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Η ‘μεγαλη’ Αλβανια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    συμφωνω απολυτα με την κριτικη του κειμενου αλλα σε εποχες αντιρατσιστικου νομου (τρομαρα τους) , ας ειμαστε λιγο προσεκτικοτεροι στις εκφρασεις γιατι απο το πουθενα μπορουμε να βρεθουμε σε περιπετειες με τους σεριφηδες (ξανα τρομαρα τους)….

    το εντυπωσιακο στα συγκεκριμενα επεισοδια ηταν οτι δεν ηταν κατι αυθορμητο ή κατι οργανωμενο απο μια παραπολιτικη ομαδα αλλα μια ενεργεια καθολικα αποδεκτη και επικροτουμενη (ισως και ενορχηστρωμενη) απο την επισημη αλβανικη κυβερνηση !!!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) Για να εχει εγκριθει το σχολιο σου ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (εκτος αν το εκανε ο steven που εχει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ access rights σε ολους μιας και ΔΙΚΟ ΤΟΥ ειναι το site- εμεις απλα φιλοξενουμενοι ειμαστε) μαλλον δεν εισαι τοσο ανωνυμος. Βαλε ενα παρατσουκλι και εγω το ιδιο κανω, μη φοβασαι ουτε κοβω κατι (ποτε δεν το εχω κανει) ουτε θα κρινω καμμια αποψη. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΜΕΝΑ στη παρεα των τρελλων εδω να υποστηριζω 100% την αποψη του μεγα Clint (ενας ειναι ο Clint): Opinions are like assholes- everybody’s got one
    2) Φυσικα ειναι οργανωμενο οπως λες
    3) Ας βρεθουμε. Ρατσιστης νομιζω εισαι οταν επιβαλεις- πολλες φορες δια της βιας ειτε με ενεργειες σου, πετωντας μια μπανανα ας πουμε- την αποψη σου στον αλλον. Δεν επιβαλλω ουτε απαιτω απο κανενα να ασπαστει το λογο μου. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τον εκφραζω!
    Συμφωνω απολυτα σε οτι λες. Ζουμε στην Ελλαδα των gayfriendly αριστερων ποδηλατων οπως ειπε σωστα και γελασα πολυ ο φιλος J.PATIKAS

  3. Ο/Η bandog λέει:

    τωρα παρατηρησα οτι δημοσιευσα ως ανωνυμος…
    το αρχικο σχολιο ειναι δικο μου και η ανωνυμια οφειλεται προφανως σε αναβαθμιση του browser με ταυτοχρονη απωλεια των αποθηκευμενων κωδικων και των δεδομενων περιηγησης…

    με την ευκαιρια , ισως πρεπει να διορθωσετε αυτη τη λεπτομερια στο σαϊτ.
    τα σχολια δλδ να γινονται αποκλειστικα απο εγγεγραμμενους χρηστες χρηστες γιατι με το “ανωνυμος” πολλες φορες γινονται μπερδεματα…

    δε διαφωνω με την τοποθετηση 3 .
    εξαλλου τη θεση μου τη γραφω και με ονοματεπωνυμο στο ΦΒ και σε αλλα φορα…

    απλα βλεπουμε τον τελευταιο χρονο πως ερμηνευει προθεσεις η ελληνικη δικαιοσυνη , ιδιατερα σε ο,τι μπορει να προσδιορισει ως ρατσιστικο , ομοφοβικο , ξενοφοβικο κλπ

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Αγαπητέ, εμείς θα γράφουμε ό,τι μας κατέβει , κι η δικαιοσύνη ας κάνει την δουλειά της. Και δηλαδή αν κάποιος με εγκαλέσει σαν ρατσιστή ή σεξιστή ή ομοφοβικό, η δικαιοσύνη τι θα μου κάνει; ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ

  5. Ο/Η bandog λέει:

    καλα , δεν κυριολεκτουσα και απολυτα οταν εκανα αναφορα στο αντιρατσιστικο, απλα χιουμορ εκανα με τα σημεια των καιρων που αν πεις ενα ανεκδοτο με κουνουπια του νειλου αποκλειεσαι απο ολυμπιακους αγωνες, αν εχεις κυνηγετικη καραμπινα κατηγορεισαι για εξοπλισμο εγκληματικης οργανωσης , αν εχεις τατου κανα κελτικο σταυρο εισαι απογονος του χιτλερ και αν εισαι κανας μπουφος σαν τον κατιδη μπορει να βρεθεις και υπολογος για τα εγκληματα του τριτου ραϊχ ….

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : μα το .ιδιο είπαμε. Πλάκα κάνουμε με τους νόμους που θέλει ο Δημήτρης να τηρούνται. Όταν λοιπόν πει ο νόμος οτι απαγορεύεται να είμαι ρατσιστής, θα τον τηρήσω σαν το κείμενο του Δημήτρη. Και μετά ας με εγκαλέσουν σαν επιλεκτική εφαρμογή. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα θελω να τηρουνται. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Αυτο λεω. Οχι βρηκαμε ενα Ηροδοτο και τον ξαπατωσαμε!! Τωρα για το θεμα των σχολιων, οι εγκρισεις γινωνται προς το παρων ετσι. Απο οσο βλεπω δεν εχει κοπει κατι ποτε, εκτος απο ενα χυδαια υβριστικο επι προσωπικου (οχι σε μενα) που ορθα κοπηκε. Ο καθενας εγκρινει η οχι σχολια στα post του αλλα βλεπει (μονο βλεπει) ΟΛΑ τα σχολια. Πρεπει νομιζω να υπαρχει ενα μετρο για να μη γινουμε του σωρου αλλα 365. Αλλωστε χομπυ ειναι εδω λεφτα οχι απλα δε βγαινουν αλλα μπαινουν και ο καθενας εχει τις δουλειες του, ουτε ζει ουτε προσδοκα κανενα εσοδο απο εδω περα. Γι αυτο αλλωστε και μας ‘φοβουνται’ και μας κανουν ενιοτε και συστασεις. Λες και δεν βλεπουμε ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ διαβαζουν ΤΙ. Ειπαμε τη πλακα μας κανουμε δεν ειμαστε και ηλιθιοι. Μια χαρα καταλαβαινουμε νομιζω. Αν θελουμε να οξυνουμε τα πνευματα ειναι πολυ απλο και ευκολο. Οπως και το αναποδο βεβαια.

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Αμα ειχες σοβαρο κρατος,σε 24 ωρες εχεις δωσει “εντολη” και εχουν εξαφανιστει κατι Κατσε,Λιλα και δεν συμμαζευεται…..και εχει ξεβρωμισει ο τοπος. Οσα I`m sorry και να πουνε,ειναι του κωλου.Τους ειδαμε πως ετρεξαν να απαρξουν το σφουγγαροπανο απο τα χερια των Σερβων,φανατιλα σκετη…Εγω δεν κοιταω ποιοι ειναι ρατσιστες,τους αντιρατσιστες ψαχνω που στο τελος θα γινουν ( αν δεν ειναι,που ειναι) ρατσιστες. Μιλαμε για την χειρωτερη φαρα της Ευρωπης,που ειναι απλωμενη παντου και δουλευει συνεχεια για την Μεγαλη Αλβανια,με την βοηθεια της Τουρκιας.Αλλα αυτα θα τα ξεχασουμε τωρα που χειμωνιασε,γιατι υπαρχουν και οι ελιες που πρεπει να μαζευτουνε,οπως και οι ορδες τους στον ΟΑΕΔ για τα επιδοματα ανεργιας μετα τα βερικοκα και τα σταφυλια μαζι με τα ξεμπαζωματα και τις παραμανες με τους φραπεσες.Ενα εκατομμυριο μουσουλμανοι μαζεμενοι εδω περα,μια χαψια ειμαστε.Μαζι με τον φραπε και τον φρεντο, δωρο ενα γαμησι απο τον απλυτο και θα λες κι ευχαριστω….