Παλασκας


Όχι το γνωστο κεντρο εκπαιδευσης που περασαμε 28 αλησμονητες μερες τη δεκαετια του 80. Μαθαινωντας ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ στο στρατο, οπως να καθαριζουμε μαγειρια τη πρωτη μερα, η να κανουμε βημα τις 27 υπολοιπες 8 ωρες την ημερα.. Τοτε που η θητεια ηταν στο ναυτικο 28 μηνες! Γιατι ακουω τωρα κατι τυπακια που θα πανε 9 μηνες και κλαινε λες και τους στελνουν στο πολεμο..
Ο εν λογω Παλασκας είναι ο τυπος που ΔΕΝ ειδε ουτε τις χειρονομιες του Περειρα στο κορνερ (εκει που ετσι κ αλλιως ΠΑΡΑΝΟΜΑ βρισκωταν) ουτε τις χειρονομιες του Κασαμι σε ολο το κοσμο επι ωρα..
Το ότι κατι εκανε ο Περειρα, δηλαδη χειρονομουσε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το καταλαβαμε από την 9 δηλαδη την απεναντι θυρα! Οκ δεν ηταν ξεκαθαρο αλλα βλεπαμε ότι κουναει τα χερια του προς τη κερκιδα. Το Κασαμι μεσα στο χαμο και από τοση αποσταση ΔΕΝ τον ειδα.
Η δουλεια του Παλασκα όμως πια ηταν? ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δηλαδη να παρατηρει ΤΙ γινεται στο γηπεδο. Με αριστη θεαση από εκει που καθεται.
Αυτό που ειδαν λοιπον κοντα 70,000 κοσμος ο Παλασκας ΔΕΝ το ειδε. Πως δεν ειχε δει ο Γιαχος (αν θυμαμαι καλα) το Μανιατη να αποκρουει σαν Κουρτουα σε τελικο κυπελλου πανω στη γραμμη? Αυτό που ειδαν δηλαδη ΟΛΟΙ στο γηπεδο και στη τηλεοραση? Ε κατι τετοιο..
Για την αψογη οραση του ο Παλασκας επιβραβευτηκε. Άλλος μπορει να το πει, τον ξαναβαλεμε για να ειμαστε σιγουροι: Ορίσθηκε στην ιδια θεση να κανει την ιδια δουλεια που τοσο επιτυχημενα εφερε σε περας τη προηγουμενη φορα. Δεν ειρωνευωμαι. Μια χαρα του βγηκε του Βαγγελα η εκθεση οποτε γιατι να μη το ξαναβαλει?
Όπως διαβασα και σε κορυφαιο σχολιο: Σε λιγο θα πηγαινουν πρωτα ολοι μαζι στα μπουζουκια να γιορτασουν τον νεο τιτλο του ΟΣΦΠ και μετα θα γινεται το ματς.

BTW: Μισο ΑΔΕΙΟ το γηπεδο σε τελικο κυπελλου! 28,000 πηγαν. Μαλλον ειχαν μεινει οι αλλοι μισοι μεσα στο τραινο. Μη φυγει παλι και δεν προλαβουν!!!

Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Δεν ακούστηκε ποτέ από εμένα η λέξη διαφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να προδόσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ.
Εδώ, εγω ο αφελης, θα παω με τα γεγονοτα και όχι με το παρασκηνιο. Το θεμα του Τραι είναι αν ειπε τη ΛΕΞΗ διαφωνια, όχι αν την αφησε να εννοειται μεσα από τις δηλωσεις του. Είναι (όπως και ολοι οι πανεπιστημιακου επιπεδου ποδοσφαιρηστες) και δυσκολο να καταλαβεις αν και τι θελει να πει ο ποιητης κάθε φορα. Αλλα μιας και τις λεξεις: Δεν υπάρχει περίπτωση να προδόσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ, τις ειπε, τοτε ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ? Γιατι από οσο θυμαμαι ο Τραι εμφανιστηκε εντελως ξαφνικα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΠΑ.
Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
2 ματς στη σαιζον 2012-2013 εμεναν με την ΑΕΚ στη Λιγδα και ξαφνικα εμφανιστηκε ο Τραι στο παγκο μεσα σε ένα βραδυ. Όπως βεβαια ξαφνικα ΕΥΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ από τον πολυασχολο ‘εγγυητη’ μετα του σερβικου μαντροσκυλου-ουρας και εμφανιστηκαν στο ΟΑΚΑ μετα από χρονια.
Στα δυο ματς λοιπον που ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ και ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ, ηρθε ο Τραι. Αρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
1) Ειτε οι ανθρωποι που τον εφεραν εδώ (δηλαδη ο Δημητρελος και ο Παπας) είναι ΑΚΟΜΗ στις αναλογες θεσεις και ο Τραι δε μπορει να τους προδωσει.
2) Ειτε τον ‘εφερε’ ο ‘εγγυητης’ με ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ πλανο να πεσει η ομαδα στη Β’ – αρα και στη Γ’ Εθνικη.
Τι από τα δυο είναι? Γιατι τριτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπαρχει..
Φιλικη συμβουλη προς ξανθιες υπευθυνες επικοινωνιας- μεγαλομετοχους εταιρειων εν μια νυκτι: Καλυτερα να μασας παρα να μιλας- αφου δε μπορεις. Η αλλιως όπως λεει ο λαος: δεν είναι σκατα τα εκανε η γατα..
Λετε που λετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ κάθε φορα με τις ανακοινωσεις, τουλαχιστον ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ γιατι δε κρατιουνται ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ.

ΥΓ Τα συγχαρητηρια και από μενα στο ‘προεδρο’ Ασλανιδη, τη ‘μεγαλομετοχο’ Αρκαδη και τον ‘προπονητη’ Δελλα για την ανοδο. Οποιος πιστευει ότι αλλοι κρυβωνται από πισω να του καει το βιντεο που ελεγε και ο Χαρρυ παλια..

ΥΓ2 Αυτος ο Κρισαντους-ΠΙΟΥ που μας εφερε ο Σερβος ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ οτι μπορει να χρειασθει να παιξει??
ΥΓ3 Παμε να κανουμε ομαδαρα, ειπε ο μη εχων σχεση με την ΑΕΚ χτες. ΜΑΖΙ ΣΟΥ μεγαλε. ΦΕΡΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΦΕΡΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μη φοβασαι, ο κοσμος ΧΑΖΟΣ δεν είναι. Ματακια και κριση μια χαρα εχουμε..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Παλασκας

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Παντως δεν πας να σκασεις 200 χιλιαρικα για να υποστηριξεις τον παλαι ποτε κολλητο του παρατηρητή και πατέρα νυχτοπερπατητη.. Αλλα θα τυχουν και αυτα.. ολοι κανουν τις επιλογες τους και κρινονται απο το αποτελεσμα. Ας παρει ο εγγυητης τον Ολλανδο και κανα 2 αλλους και θα μας απογειωσει για τα καλα. Λες να μπορει να συνυπαρξει ενας Ολλανδος με εναν Σερβο ? Για να δουμε τι θα δούμε

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε χωραει ο v8 της Ferrari σε Φιατακι. Οπως η αναλογη Ferrari δε θα παει μια αμα της βαλεις ζαντολαστιχα απο 500αρακι.
    Ο Ολλανδος ΗΤΑΝ καλος παικτης καποτε, απο οσο βλεπω στο Αμβουργο 2 χρονια ΔΕΝ..
    Τα 32 δεν ειναι κακη ηλικια, ισα ισα που εχει 2 χρονακια για τα Ελληνικα δεδομενα ανετα. ΨΙΛΟΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ειναι και εχει μικρα με συχνα δε προβληματα ‘τραυματισμου’. Καλος παικτης φυσικα- δε ξερω αν το value 4 money σε αυτα τα λεφτα που ακουγωνται αξιζει για τον συγκεκριμενο. Παντως οσο ενδιαφερουσα περιπτωση ακουγεται αλλο τοσο ρισκο ειναι.
    Αν με ρωτας, εγω δεν νομιζω οτι αξιζει ΤΟΣΑ λεφτα. Με κατω απο τα μισα ναι. Θελω να πω οτι με 2 εκκ γι αυτον, παιρνεις 2 παικτες του 1εκκ, που ισως θα προσφερουν περισσοτερα. Ο Ντε Βιτσεντι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που τον ξερεις και ειναι καλος παικτης (ο ΤΙΜΙΟΣ που λεω εγω) και ξερει και την Ελλαδα κοστιζει 7 κατοσταρικα. ΟΣΟ Ο ΠΙΟΥ!!
    Απλα πραγματα ειναι, το οτι ασχολουνται κατι τυποι σαν τον Μιλοβανοβιτς, που κανονικα δεν τον εμπιστευεσαι να σου βρασει 2 αυγα, τα κανει να δειχνουν και καλα κατι.
    So if u ask me, ρισκο 32 παικτη με 2εκκ το χρονο ΔΕΝ θα επαιρνα σε μια ομαδα που τωρα στηνεται. ΑΛΛΟ να ειναι ετοιμη και να ερθει προσθεση- τεραστια διαφορα.
    Τωρα το αν μπορει ο 65αρης ποδονιφτης να συνυπαρξει με ανθρωπους που απο τη μια τον παιρνουν χαμπαρι ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ και απο την αλλη εχουν καποιο ΄βαρος΄θα σου πω μερικα απλα ονοματα:
    Οκονσκι, Νικολαιδης, Ζαχοβιτς (καλα αυτος ειναι ψυχακιας), Τζιοβανι κλπ

    Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ και ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ που δεν εχει ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ να βγει μπροστα στα 65 του!!! και ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΛΛΑ… τα παει καλα μονο με πιτσιρικια που τους πουλαει ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ τουπεδακι, το οποιο και αποπνεει ΠΑΝΤΑ η εκαστοτε ‘πλατη’ που τον συνοδευει.
    Γιατι οποτε δεν ειναι πισω του ο νιαου η ο ΘΕΙΟΣ: ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ: και καθεται και ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ οπως εκανε τοσες φορες και σε μας..
    ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι μακρια απο την αγκαλια του νιαου και του θειου ο ‘πολυνικης’ (μη χεσω) εχει παρει ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ με το ΜΠΑΟΚ ολο και ολο.Στο οποιο ολη η πορεια στο τελικο ηταν κατι φιλικα, στον προημιτελικο ειχε παιξει με τη Ξανθη και στον ημιτελικο με τον Απολλωνα! την ωρα που οι μεγαλοι σφαζωνταν μεταξυ τους. Τοση πολυνικιαση, μεχρι και ο Δωνης με τη Λαρισα (ααααλλο φρουτο) τον εχει περασει..

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς …..: << ....δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παίκτες έξω. Ήταν απόφαση της διοίκησης, με την οποίαν διαφωνώ...>> ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ. Τώρα μπορεί να διαφωνεί με την διοίκηση ή με την απόφαση της διοίκησης. Μπορεί να βρίσκει και σημαντική διαφορά σε αυτό που λέω, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Επίσης καλό είναι να θυμάται ο πέστε κάτω οτι έχει και κάποια εργαλεία στο παντελόνι του. Δεν του τάχει πάρει φυσικά, το σούργελο με το οποίο περιφέρεται

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ήταν απόφαση της διοίκησης, με την οποίαν διαφωνώ…
    Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Δεν ακούστηκε ποτέ από εμένα η λέξη διαφωνία.
    Αλλο διαφωνια και αλλο διαφωνω. Το ενα ειναι ουσιαστικο και το αλλο ρημα.
    ΑΡΑ εισαι τρελλος.
    Εχει τεραστια διαφορα το ενα απο το αλλο: οση διαφορα εχει το παραιτουμαι, απο το με διωχουν..
    Η το αποφασιζω, απο το μου αποφασιζουν και απλα εκτελω.
    Εξαλλου αποφαση της διοικησης (δηλαδη του Ασλανιδη του ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ του ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ του ΔΕΔΕ και της Αρκαδη..) ηταν αρα διαφωνησε με αυτην.
    Οπως συμφωνησε με τον εγγυητη μετα που δεν ειναι διοικηση αλλα απλα a concerned citizen που λενε και οι Αγγλοι.
    Αν και εσυ (ως concerned citizen) ελεγες π.χ κρατα το Ροβα αλλα διωξε τους αλλους δυο, θα υπηρχε ΜΕΡΙΚΗ διαφωνια κατα 33%(ουσιαστικο) η θα διαφωνουσε (ρημα) κατα 66%. Αλλο 33% αλλο 66%. Ξεκαθαρα πραγματα.
    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?