Παει πιο κατω?

syriza_internet_2

Αναλογα γιατι μιλαμε. Αν μιλαμε για τις επιλογες του γελαστου παιδιου το βαρελι δεν εχει πατο: Μετα τον μεγιστο Χαικαλη που τον δωροδοκησαν για τον ΠτΔ, που ειχε… ξεχασει 50,000 ευρω αδηλωτα και παραδεχτηκε ότι εχει off-shore που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ συμφωνα με το νομο για βουλευτες, από σημερα η εκλεκτη πρωθυπουργος ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ στην επετηρίδα, πρωτη φορα αριστερα παντα, για να γινει προεδρος του Αρειου Παγου, διαλεξε την Πρωτοψαλτη για υπουργο! Την βαρια βιομηχανια τη χωρας την διαχειριζεται πλεον η …Πρωτοψαλτη με τα τσιφτετελο-τραγουδα της ποιοτητας. Παλι καλα που δε βαλαμε τη Παολα να μου πεις. Αλλα ποτε δε ξερεις, μπορει αν βγει η δευτερη φορα αριστερα να τη δουμε μαζι με Παντελιδη υπουργο οικονομικων, Αλεφαντο αθλητισμου και Σεφερλη κυβερνητικο εκπρόσωπο. Για το τελευταιο η θεση είναι ‘κουτι’.

Αν μιλαμε για το Βαζελο πιο κατω δεν εχει. Για τον απλο λογο ότι η Καμπαλα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ομαδα στην βαθμολογια της UEFA. Οποτε αν χανεις από τον τελευταιο και να θες, πιο κατω δεν εχει. Μετα πας σε οικογενειακό διπλο αναγκαστικα.

Εδώ οφειλω τα εύσημα στο σχεδιασμο της ομαδας και τον προεδρο της. Προπονητης ενας τυπος που τριτη χρονια δεν εχει καταφερει να αλλαζει πασα η ομαδα πανω από 3 φορες μετα τη σεντρα.

Μεταγραφες εγιναν: ο πιο αμπαλος Γερμανος (όχι ότι οι αλλοι είναι τιποτε τρομερο-ειδαμε και τον μεγα Σβαισταιγκερ στη Man United και ακομη κλαιμε από τα γελια), ο Εσιεν που αποκτηθηκε για να κανει την διαφορα στα προκριματικα μονο που τους διεφυγε ένα χειρουργειο και άλλος ενας που δεν επαιξε καν αλλαγη. Τοσο βοηθεια λεμε από τις ενισχυσεις..

Στο τερμα είναι ο Κοτσολης (no comment) και πηγε να χτυπησει Ευρωπη με τον …Κουτρουμπη αμυντικο χαφ! Αυτόν που γελαγαμε επι Σταυρακα.. Μπακ είναι καποιος Πρανιτς, στα χαρτια γιατι στο γηπεδο είναι εξαφανισμενος και ο Μπουρμπος! Ο ιδιος Μπουρμπος που μας ειχε κουβαλησει το γκοντο το 2004 και τραβαγαμε τα … μας με αυτά που βλεπαμε. Ξεχασα και το ΑΛΒΑΝΑΚΙ το 25ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ το Νινι. Που κανει σπριντ 3 μετρα και μετα θελει 20 λεπτα ξεκουραση. Μεγαλος μπαλαδορος ο ΑΛΒΑΝΟΣ. Και γερο κορμι, τον βλεπουν οι αντιπαλοι και πεφτουν κατω. ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. Σεντερ μπακ παιζει ο ισπανος Ραμπεσαντρατανα που θελει κανα δεκαλεπτο για να βγει από τη περιοχη του και κανα μισαωρο να φτασει τη σεντρα. Του εχει πει όμως ο κοουτς Γιαννης να μη το κανει γιατι μετα πρεπει να γινει ημιχρονο για να επανελθει.

Ενας κοουτς Γιαννης που χτες εδωσε εντολη στο ημιχρονο και νομιζα από τις γιομες και τις καμιναδες ότι εβλεπα αγγλικο ματς QPR-Leicester, τελη δεκαετιας 70. Πρεπει να εγιναν πανω από 50 γιομες από ολες τις παντες. Ολοι καμιναδα από το τερμα τα μπακ μεχρι τα χαφ. Αν μπορουσε ο Σουηδος να κανει σεντρα και μετα να τρεξει να παρει τη κεφαλια θα το βλεπαμε και αυτό.

Ένα Μπεργκ και ένα Ζεκα εχουν και τελος. Αν αυτοι βγηκαν δευτεροι πριν 3 μηνες, τοτε εμεις πρεπει να παρουμε το CH.L φετος.

Μονο κοιτατε να παρετε κανα σεντερ φορ σοβαρο..Σοβαρος θεωρειται καποιος που τα τελευταια 2 χρονια εχει πανω απο 10 γκολ Μ.Ο σε κανονικο πρωταθλημα ευρωπης. Αντε και σε κανενα Αργεντινης

Αλλωστε κατά τη δηλωση του εγγυητη οταν ξεκινησε το project, σε κανα τριμηνο μπαινουμε και στο γηπεδο μας. Τσαμπα πληρωνουμε τοσα χρονια μετοχες?

ΥΓ Πληροφοριες λενε ότι το over στο πρωτο ευρωπαικο ματς του Gay εχει ηδη φραγη..

ΥΓ2 Ο (πρωην) γραμματεας του κομματος ‘ξεχασε’ 10 χρονια να παει φανταρος.

Ο πρωην ΥΠ.ΟΙΚ ‘ξεχασε’ να δηλωσει τα 5000 ευρω το μηνα, που νοικιαζε το σπιτι του στον ΕΟΤ και στην εφορια. Φανταζωμαι οτι αναλογα ‘ξεχαστηκε’ και το προστιμο 50,000 ευρω που αφορα την περιπτωση

Ο Β’ αντιπροεδρος της Βολης, πρωην ΠΑΣΟΚΟΣ, νυν ΤΣΥΡΙΖΑ Μητροπουλος, ΄ξεχασε΄να δηλωσει 1,8 εκκ ευρω εμβασμα στο εξωτερικο

Ο Χαικαλης- βολευτης/ υπουργος ‘ξεχασε΄να δηλωσει μια off shore

Η Βαλαβανη ‘ξεχασε’ τα 200,000 της μαμας της και οταν τα ‘θυμηθηκε’ μας ειπε οτι δεν της μιλαει (αλλα εχει τα παιδια της συνδικαιουχους στους λογαριασμους)

Τελος το γελαστο παιδι εχει ΄ξεχασει’ σχεδον τα παντα απο τον Ιανουαριο και επειτα..

Πολυ μικρη μνημη εχει πεσει, πρωτη φορα παντα

ΥΓ3 Υποτιμούσε “το προϊόν” ο ΟΠΑΠ. Με τα 15 πανω κατω που εδινε χορηγια. Πλεον μια εταιρεια (δεν υπαρχει αλλη προσφορα) δινει 1,7 εκκ ευρω και τελος. Αμα εχεις Μποροθρυλλο να τον κουναει ο Βαγγελας αυτα παθαινεις. Συμβουλη: Παρτε τα και αυτα γιατι σας βλεπω με χορηγια κανα δεκαχιλιαρο απο το γιαουρταδικο του Σταυρακα, του επιφανους δικηγορου που παρατησε λαμπρη καριερα εις Λονδινον για να θυσιαστει για την ομαδα και μετα να γινει γιαουρτας . Και αυτα φεσωμενα θα ειναι. Μη ξεχναμε και τις παλιες μας συνηθειες..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Παει πιο κατω?

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ο βαζελος τραγικος. το εχω πει απο καιρο και οποιος θελει παιζει :

    Η2Η αεκ-παναθηναϊκος αεκ 2.50 !

    νικητης χωρις ολυμπιακο αεκ 3.75 !

    πως ειναι δυνατον αυτος ο παναθηναϊκος να δινεται τοσο φοαβορι απεναντι σε αυτη την αεκ ???

    και επειδη φορ δε βλεπω να παιρνουμε , οποιος προλαβε επαιξε το οβερ 7.5 γκολ του αραβιδη στο 1.85

    μιας και ειπα φορ, κυκλοφορει ελευθερος ο προσιτος για το οικονομικο μοντελο της ομαδας, μαρκο μποριελο.
    ενας παικτης που στη σουπερ λιγδα μπορει να κανει παπαδες.

    μη μας παραμυθιαζουν για ιμπισεβιτς που θελει 1.5 μυριο οταν ταβανι ειναι τα 300.000 για συμβολαιο στην ομαδα….

    ΥΓ: κατσε να τιναξει πομολα και η νοβα και θα δεις κανονια που θα πεφτουν στη σουπερ λιγδα…

    οι ομαδες θα γινουν επιτελους 10 (οσες δλδ θα επρεπε βασει εμπορικης και αγωνιστικης δυνατοτητας) θελοντας και μη….

    ΥΓ2: δυστυχως αυτοι οι απιθανοι τυποι θα ξανα (συγ)κυβερνησουν σε 3 βδομαδες….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    sorry αλλα ξερω το μποριελο απο τη μιλαν… ασε καλυτερα… λιγος
    αν βεβαια θες να παρεις παικτη κ οχι αρπακτη μισης σαιζον, μπορει εδω να κανει φετος 5\8 γκολ αλλα αν και αμα και μεχρι εκει
    η νοβα τα εχει τιναξει ηδη το σπαρταρησμα του νεκρου βλεπεις φετος πριν τη τελευταια πνοη. παρακαλανε να πουληθει πηγε να μπει ο ηδη μετοχος και εκανε πισω. γιατι δεν ειναι μονο η νοβα ειναι ολο το πακετο με fothnet κλπ. δες ισολογισμο να κλαψεις. και που να δεις τον επομενο που εχασε champions league φετος. μονο την ελλαδα δειχνει ουσιαστικα, τα εχει παρει ολα ο ΟΤΕ. Αγγλια, ιταλια ισπανια ch.l + europa και ειναι και τα μισα λεφτα η συνδρομη: 21 ευρω δινω για το full πακετο και η νοβα ειναι πανω απο 50.
    δε ξερω ποιος θα βγει μιας και απο το ΜΥΡΙΖΑ καθε μερα τη κανουν καμμια 50αρια με ελαφρα. αλλα το ψεκασμενο χλωμο να μπει στη βολη. ειπαμε μαλεας ο ελλην αλλα τα υγρα εχουν φτασει στα ματια πλεον..

    σεντερ φορ θα παρουμε:κανα ελπιδοφορο ΙΤΣ ξερεις απο αυτους που κουβαλαει το αετισιο ματι του σερβου ΚΑΡΑΒΙΕΣ καθε χρονο. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να δουμε Ζοοοοοριτς. Φανταζεσαι διπλα στο Κρισαντους? ο Βυντρα θα λειπει μονο για να κυνηγαμε τις μπαλλες εξω απο το ΟΑΚΑ