Welcome

“Υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη όπου πρέπει να παίξεις ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, όπου δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με το να μένεις πίσω και να αγκομαχάς όταν ανεβαίνεις με την μπάλα. Υπάρχουν μέρη όπου εάν το κάνεις αυτό, ο κόσμος θα πει: ‘Εάν αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξεις, δεν θα έρθω να σε δω'”

ΑΥΤΗ ειναι φιλοσοφια  (που πολλες φορες την εκανε και πραγματικοτητα) ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητη. Οχι ‘στοιχηματα’, σερβικες μπουρδες  και σαχλαμαρες.

£5m a year, rising to £7m with bonuses for a Premier League title or Champions League qualification: 10εκκ ετησια για 3 ετη θα λαμβανει ο Κλοπ οταν ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης (Daniel Sturridge) ειναι περιπου 1εκκ λιγοτερο.

Οι ομαδες ΧΤΙΖΩΝΤΑΙ απο προπονητες ΣΟΒΑΡΟΥΣ. Οταν ο υπευθυνος δε ξερει που πανε τα τεσσερα και μαθαινει!!! στου κασιδη το κεφαλι τοτε το οικοδομημα ειναι σαθρο. Τοτε βλεπεις αυτο το καραγκιοζιλικι να αλλαζει η ομαδα συστημα 15 φορες σε ενα ημιχρονο και  οι παικτες θεσεις και ρολους ανα 3 λεπτα.

Επειδη μπορει  να μου πειτε τι συγκρινεις τωρα, την Liverpool με την ΑΕΚ, θα απαντησω:  H Liverpool εχει να παρει πρωταθλημα απο το 1989-90, εχει ενα γηπεδο που κατασκευαστηκε το ….1884 και χωραει 45,276 θεατες. Α και ο προηγουμενος προπονητης ειχε ξοδεψει 300εκκ σε 3 σαιζον εκ των οποιων στις 2 ΔΕΝ επαιξε ch.l και στη μια πηγε μεχρι τους ομιλους..

Οταν πριν 3 εβδομαδες παρατηρηθηκαν αδειες θεσεις στο γηπεδο (πραγμα εξαιρετικα σπανιο) απλα επισπευσαν την αποφαση για την αλλαγη προπονητη που ηδη ηθελαν. ΑΥΤΗ ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι: ΑΔΕΙΕΣ θεσεις στο γηπεδο? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Εδω σε κανα διμηνο (γυρω στα Χριστουγεννα) πρεπει να κανουμε reserve τη θεση μας για του χρονου!

ΑΥΤΗ ειναι η ΔΙΑΦΟΡΑ φιλοσοφιας απο διοικηση, marketing μεχρι υπευθυνες  επικοινωνιας.

Ενας στη θεση του Mc Allister λειπει μονο, απο οσο μου ειπαν εχει ΗΔΗ γινει η προταση που ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει ΚΑΝ λογος κουβεντας:

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Welcome

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εξαιρετικη επιλογη για τη λιβερπουλ.

    απο προπονητη καθαρισαμε. τωαρ θελουμε τρεις παικτες…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι και να γυριςει ο hendo. Να δούμε επιτέλους benteke staridge μαζί.
    Ο μικρος που ξεκίνησε φέτος ο rossiter ειναι 5.10″, 68 κιλα και διεθνής σε όλες τις εθνικές απο τα u16.
    Εχει τσαμπουκά παιζει και τα δυο πόδια και δειχνει να εχει καλή πάσα.
    Στην ομάδα απο under 6!!!!!
    Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει…

  3. Ο/Η netrino λέει:

    ωραιο ποδοσφαιρο προτεινει ο Κλοπ,βεβαια στην αμυντικη λειτουργία εχει ενα θεματάκι.Αν αληθευει ειδηση πως ο Πεπε παει Σιτυ η Πρεμιερ θα ανεβει επιπεδο,