ΟΠΑΠ ( Οτι Παίρνεις Ακούμπατα Πούστη)

Ενα δις ευρώ αποζημίωση αξιώνει ο ΟΠΑΠ από το κράτος,για την μη εφαρμογή και λειτουργία των “VLT’S” (ηλεκτρονικών “κουλοχέριδων” δηλαδή).
Κύριες αιτιάσεις του “οργανισμού μονοπωλιακού ποδοσφαιρικου στοιχήματος -και όχι μόνο- Ελλαδος”,πως είναι αδύνατη η εφαρμογή των κουλοχέριδων,με βάση τους περιορισμούς που τίθενται οι οποίοι είναι:
α)Περιορισμός στα 80 ευρώ ανά ημέρα ως ανώτατο όριο ανά πάικτη.
Αν είναι δυνατόν! Να έχεις παραπάνω και να σου απαγορεύουν να τα “σπρώξεις”; Που γίνονται αυτά. Εϊμαστε ελευθερη μονοπωλιακή αγορά ή όχι;
Προφανώς πιστεύει πως τα “θύματα” διαθέτουν περισσότερα από το παραπάνω ποσό ημερισίως,για να τα “καταθέτουν” στις τσέπες των “Μελισσανίδηδων”). Γιατί όχι. Υπάρχει περιθώριο πάντα.

Εγώ προτείνω,να συστεγάζονται στα πρακτορεία και ανταλλακτήρια. Να μπορεί ας πούμε ο παίκτης, υπεύθυνα,να παραδίδει τη βέρα του,έναν αναπτήρα, μια καρφίτσα,ένα ζευγάρι παπούτσια,ένα χρυσό δόντι,ένα νεφρό,το παιδί του εν ανάγκη και να παίρνει κανένα “ψιλό” για να συνεχίζει να απολαμβάνει το “υπεύθυνο παιχνίδι” και την χαρά του στοιχηματισμού.
Να μην βγαίνει απ’το πρακτορείο κανείς,που να έχει έστω και ένα ευρώ στην τσέπη για ένα μπουκάλι γάλα δηλαδή. Ούτε εισητήριο για το λεωφορείο. Με τα πόδια να πηγαίνει σπίτι. Ασε που θα του κάνει και καλό στο κυκλοφορικό.

β) Το ωράριο λειτουργίας των πρακτορείων να περιορίζεται ως τις 12 τα μεσάνυχτα. Απαράδεκτον. Πρέπει να γίνουν “after” τα κουλομάγαζα.
Θέλουν -και σωστά-δηλαδή να τραβάει δηλαδή ως το πρωί. ‘Η και 24ωρη συνεχής λειτουργία,θα ήταν ακόμα καλύτερα,ώστε να εξασφαλίσουμε πως από κει μέσα,τα θύματα θα φεύγουν τελείως αποκαμωμένα και απένταρα προς το σπίτι τους,όπου θα περιμένουν η μάνα και τα παιδιά το “θύμα”,για να φάνε τα αρχίδια του Μελισσανίδη και των “Τσέχων” βραστά καπαμά.

και γ) Την αναγραφή του ΑΦΜ του παίκτη.
Απαράδεκτον και αυτό εκτός από ρατσιστικό. Και οι μετανάστες έχουν δικάιωμα να “συμμετάσχουν υπεύθυνα” και χαρούν το παιχνίδι,αλλά και γενικά καθότι είναι γνωστό τοις πάσι πως το “μαύρο” χρήμα έχει κι αυτό ψυχή και πρέπει να είναι ευπρόσδεκτο στα πρακτορεία.

Δηλαδή οι λογής-λογής “noor 1”,δεν έχουν δικαίωμα στην “υπεύθυνη διασκέδαση”;

Αλλωστε και οι μέτοχοι του οργανισμού,κάτι θα ξέρουν από “λόντρυ” και ετσι κατανοούν απόλυτα την ανάγκη του παίκτου να “σπρώξει” τα “μαύρα” ελεύθερα και δίχως περιορισμούς.
Αν περιμένεις να κονομίσεις από την σύνταξη του παππού και το χαρτζιλίκι του πιτσιρικά,”σώθηκες”.

Για να “αλλάξει σελίδα” και να πάει πιο πέρα ακόμα ο ληστρικός οργανισμός,πρέπει να αδειάσει όλες τις τσέπες. Δηλωμένες και αδήλωτες.
Για ακόμα περισσότερα συσσίτια. Για ακόμα περισσότερους μέσα στους κάδους. Για ακόμα περισσότερους με το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια.
Για ακόμα περισσότερους στο κεφαλόσκαλο.

Οχι τίποτα άλλο,αλλά πρέπει να συνεχιστεί και το κοινωνικό έργο του “οργανισμού”.Να βάψουν κανένα τοίχο σε καμιά παιδική πτέρυγα νοσοκομείου.
Κάθε 10.000 “μπατιροθύματα” και ένα παιδικό χαμόγελο.
Ενας στο χώμα,χιλιάδες στον “αγώνα”.

Οι εκκλησίες και τα μοναστήρια σας μάραναν,πουσταράδες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.