WE ARE LIVERPOOL ??????

image image

IMG_32 LIV_DORT_14_04_16

IMG_31 LIV_DORT_14_04_16

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to WE ARE LIVERPOOL ??????

  1. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αυτα τα κανει μονο η Λιβερπουλ !!!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    We are LIVERPOOL
    POST αύριο μαζί με φωτο δεν υπαρχει φωνή φωνάζουμε απο το μεσημερι, ειμαςτε για μπυρες ΦΥΣΙΚΑ
    Παρεα με Γερμανούς! ολοι μαζί..
    Να βλεπεις τη κόρη σου να κλαίει.. Στο 94 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ μητσο
    Χορτάσαμε μπαλλα για 10 χρονια

    THIS IS ANFIELD ??????

    @ Jason: καλο βράδυ …

  3. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Εδώ δακρυσα εγώ από το σπίτι. Αν ήμουν μέσα θα πάθαινα έμφραγμα.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτα δεν γινονται ουτε σε αμερικανικες ταινιες….. !!!!!!! Και ειπε ο Αντρεας,που το μονο κοκκινο που φοραει πανω του ειναι η ΔΩΡΟ φανελα της LIVERPOOL, οτι θελει τον ΚΛΟΠ στην ΑΕΚ…. Ρε τι επιθυμιες εχουν τα μικρα παιδια !!!!

  5. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Μαγεία, ευλογημένος που είδες και αυτό το ματς. Snitch ανέβασε βιντεάκια.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    UPDATE: Απο οσο διαβαζω με τον αποκλεισμο της Ντορτμουντ ο ΟΣΦΠ παει για προκριματικα ch.l. Υπαρχει μια περιπτωση – πρεπει να το διασταυρωσουμε- να παιξει απ ευθειας ΜΟΝΟ αν το κατακτησει η Σαχταρ η οποια ειναι 5 ποντους πισω στο πρωταθλημα και πρεπει να κατακτησει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. Νομιζω οτι ΟΛΟΙ οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και ΟΛΗ η νορμαλ ΕΛΛΑΔΑ ειναι πλεον αν οχι με εμας, με τους αλλους δυο ΕΚΤΟΣ απο τη Σαχταρ. Για να δουμε τωρα που δεν ειναι και τοσο σιγουρα τα 25+ τι επενδυσεις θα κανουμε ΠΡΙΝ μαθουμε το αντιπαλο στη κληρωση.. 2-3 μηνακια εμειναν

    @ Conpater: πες στο μικρο οτι μπορει να ερθει ο Κλοπ. Ελπιζω διακοπες σε κανα νησι, ουτε καν αντιπαλος- δε θελω να το σκεφτωμαι αν ριχνει 4 ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΙΞΕ (να θελει δηλαδη 3 γκολ) στη Ντορτμουντ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΑΕΚ αμα τη πετυχει σε ευρωπαικο ματς. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ: ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ CH.L ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ..

    @ ALL:
    To ματς (και ολο αυτο που εγινε πριν κατα τη διαρκεια και μετα- ακομη και στο ημιχρονο) ισως ειναι το καλυτερο της δεκαετιας. Ρυθμος, φασεις συνεχεια, ευκαιρειες, ανατροπες στο σκορ, γκολ-πολλα γκολ (7), ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με λιγα φαουλ που εδινε ροη και φυσικα κατι που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Η Dortmund ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ στο συνολο, με αυτον τον Ομπαμεγιανγκ να ειναι διαολος σκετος. Pain in the ass που λενε εδω κανονικο ομως. ΑΥΤΟΝ ναι τον θελω στην ομαδα- και ας εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα: ΣΚΑΕΙ εκει γυρω στο 65-70 και χανεται που σημαινει οτι σε εμας με το ρυθμο που παιζουμε το αθλημα ουτε ημιχρονο δε βγαζει.
    Οπως ΚΛΑΤΑΡΑΝ χτες εκει στο 70′ οι Φριτς και τους παιρναμε αερα ολες τις μπαλλες ειδικα στα χαφ.
    ΕΠΙΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – το τι ακουσα για τον ΕΛΛΗΝΑ… δε λεγεται, απο ενα παππουλη που εχει την ΙΔΙΑ θεση στο γηπεδο απο το 1968!!!!! χωρις ομως ουτε ΜΙΑ φορα οχι να βρισει αλλα να πει ασχημη κουβεντα- ειδικα στο Α σταματησε τρια προς το τερμα.
    Απιστευτη πασα ο Χουμελς στο γκολ, αλλα γενικα ΔΕ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ μαζι του, ειναι καλος μεν αλλα αργος ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ειδικα στη κοντρα, αν δεν ειχε το Σωκρατη διπλα θα ειχε εκτεθει πολλες φορες. Καλος εμπειρος, πολυ καλος στο κατεβασμα αλλα δυο κλικ πιο αργος απο αυτο που παιζει το νησι.

    Σε εμας? ΚΛΟΠ κυριοι- αν οχι Ο αλλα σιγουρα στη τριαδα των καλυτερων στο κοσμο. Ο τυπος ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ και σαν ανθρωπος ασε τα αλλα. Χαμογελαστος, παθιασμενος και το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερει τη δουλεια. Χτες εβαλε τον Αλλεν και τους πηρε τα σωβρακα. Ενα μπαλαδορο ανασταλτικο που κραταει μοιραζει και μαρκαρει, παρε και τον Sturidge να φοβασαι πισω και τους κλεισαμε στα δοκαρια τους 20 λεπτα.
    Φυσικα θες και τυχη για να κανεις ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ αλλα την εχουμε ξανανει ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ CH.L και σε ημιτελικο UEFA και σε προημιτελικο CH.L (με τη Chelskey αν και δε περασαμε – ειχαμε χασει 1-3 και νικησαμε 3-4 στο Bridge).

    Πριν το ματς- με το που φθασαμε- γινωταν ΧΑΜΟΣ. Γερμανοι και Αγγλοι ΜΑΖΙ να φωναζουν- οταν λεω μαζι εννοω ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ουτε καν σε απεναντι πεζοδρομια- οι pub τιγκα, καλος καιρος λιακαδα και η αστυνομια ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ απλα ΧΑΛΑΡΑ να δινει οδηγιες σε οτι χρειαζωσουν- εχει ενα κολλημα η μικρη με τους Bobbies παει και τους ρωταει τα παντα και πιανει τη κουβεντα..

    Το video το ανεβασε ενας απο τους γερμανους- και μοιραζε το link. ΜΑΖΙ τραγουδανε ΟΛΟΙ και φωναζουν συνθηματα ο ενας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στο προσωπο του αλλου. Μετα πανε μεσα και παραγγελνουν αλλο ενα pint..

    Το να μιλησουμε βεβαια για το τι ΚΑΛΟ κανει στη τοπικη οικονομια ΟΛΟ αυτο- 45,000 κοσμος 2 μερες ΜΟΝΟ να ΞΟΔΕΥΕΙ απο φαι ποτο ξενοδοχεια μεχρι αναμνηστικα, εισητηρια γηπεδου, αεροπορικα και οτι αλλο μπορει να φανταστεις νομιζω δεν εχει νοημα καν. 45,000 επι 100 λιρες (μιλαω ΑΥΣΤΗΡΑ για φαι ποτο μεσημερι βραδυ) επι 2 μερες ειναι 9εκκ ΛΙΡΕΣ, ετσι χαλαρα. Χωρις ξενοδοχεια και αλλα εξοδα. Αυτα να τα βλεπουν τα ΖΩΑ οι δικοι μας..

    Αυτα τα ολιγα, φωνη ισα που βγαινει. Οπως ειπα ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ακομη και 3-3 να εληγε. Αντε τωρα να δεις ΑΕΚ- πλακα κανουμε?

    ΦΩΤΟ απο τη Rockfield Road- ειναι ο δρομος που παει στο γηπεδο καταληγει σχεδον πλαι- απεναντι απο το KOP.

    @ jason σου ειπα στη κληρωση: Αλλοι ΛΕΝΕ οτι θα ριξουν τα ταληρα και αλλοι φευγουν με τις κουπες. Θα μαθεις οταν μιλας για μας και λες για 4-5αρες οτι ΔΕΝ παιζουν αυτα τα σκορ. Φυσικα ειναι μπαλλα και μπορει να φας και 6 και 7 (οπως εχουμε φαει και εμεις και ολοι) αλλα να προδικαζεις τετοια σκορ σε ευρωπαικο ματς της Liverpool, ε …ειναι λιγο χοντρο. Ειναι καλυτερη ομαδα οι Γερμανοι αλλα εμεις ειμαστε Liverpool and THIS IS ANFIELD.

    PS: Due to the high number of fans that have registered for a season ticket, the waiting list is closed for new applications and is likely to remain so for the foreseeable..
    Every year the Club reviews the breakdown of its ticket allocation before the start of a new season and typically a small number of season tickets become available. Those fans at the top of the list are offered the opportunity to purchase a season ticket and will be removed from the list. The list will only be updated once a year (late July/early August), so fans shouldn’t expect to see their position change at any other time.

  7. Ο/Η bandog λέει:

    εχθες βραδυ δακρυσα…..

  8. Ο/Η Τακης λέει:

    Φιλε Snitch συγχαρητηρια για το θριαμβο, αλλωστε λιγοι είναι αυτοι που κανουν τοσα χιλιόμετρα και διαθετουν χρονο και χρημα. Το πρωτο παιχνιδι που θυμαμαι της Λίβερπουλ πρεπει να ηταν ενας τελικος, δεν θυμαμαι ποτε, με την Αουστρια Βιέννης και αυτό που θυμαμαι είναι ένα γκολ του Κηγκαν(μπροστα πρεπει να ‘παιζε ο Χαιγουει-τερμα κλασσικα ο Κλεμενς) και ένα φανταστικο Αυστριακο τερματοφυλακα που επιανε τα απιαστα. Ηταν ετσι ή απλα φαινοταν τερματοφυλακαρα στα δικα μου ματια-πιτσιρικος τοτε.

  9. Ο/Η Tasos λέει:

    Βρέθηκε ένας φίλος της στήλης και είπε κάτι για 4-5άρες όταν έγινε κλήρωση. Σεβαστή η άποψη του φίλου, την ακούσαμε με περισσή προσοχή. Το συμπέρασμα είναι ότι είναι άσχετος από ποδόσφαιρο. Εντελώς όμως.

    Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι φίλαθλος ή οπαδός και αγαπά το ποδόσφαιρο και ασχολείται με το άθλημα που κάνει τους άντρες να κλαίνε σαν μικρά παιδιά, το πρώτο πράμα που οφείλει να έχει είναι σεβασμός στον αντίπαλο και ειδικά στον μεγάλο αντίπαλο. Οι τεχνικές γνώσεις έπονται. Η έλλειψη (ίσως και η ολοκληρωτική άγνοια ύπαρξης) αυτού του βασικότατου χαρακτηριστικού ενός φιλάθλου-οπαδού σε οδηγεί στο να μιλάς για 4άρες και 5άρες έχοντας παρασυρθεί από την αγάπη σου ή το μίσος σου προς μια ομάδα. Αυτό είναι ένα γενικό συμπέρασμα που ισχύει για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Μισώ τη Ρεαλ και την Μπαγερν πχ, δεν θα πω ποτέ όμως ότι θα τους ρίξω 4αρες. Δεν έχεις το δικαίωμα να πεις κάτι τέτοιο, και το πιθανότερο είναι αν το κάνεις να «τιμωρηθείς». Αν τους αποκλείσω θα χαρώ, αλλά δεν θα υποτιμήσω κανένα.

    Και συγκεκριμένα τώρα, επειδή ο φίλος μίλησε για την τεράστια Λιβερπουλ ας κόψουμε τις αβρότητες. Που πας ρε καραμήτρο και μιλάς για 4αρες; Που στον πούτσο ζεις, δεν έχεις δει κανένα βίντεο, ειδικά από το 2005 και φυσικά πόσα άλλα πριν; Μιλάς μια μια ομάδα που γύρισε 3-0 σε ημίχρονο τελικού ch.l. με την Μίλαν (Κακά, Κρέσπο, Σεφτσένκο, Ντιντα κλπ); Που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο με Μπέλαμι και Ρίισε, που είχαν πλακωθεί με τα μπαστούνια του γκολφ μια μέρα πριν; Που μετά από 2 χρόνια ξαναπήγε τελικό ch. l.; Τα έχεις δει πολλές φορές αυτά;

    Που να αρχίσω και που να τελειώσω ρε μυρωδιά που θα μιλήσεις για 4αρες και 5αρες. Τις έχουμε φάει και τις έχουμε ρίξει, έχουμε αποκλειστεί από πολύ μικρότερους αντιπάλους και έχουμε αποκλείσει πολύ καλύτερους με τριπλάσια μπατζετ (Τσελσι). Αλλά δε θα μιλάς πριν από διπλά ματς με το δεύτερο να είναι στο Άνφιλντ ρε αγαθιάρη. Καλύτερη η Μπορούσια, αλλά τι να κάνουμε η φανέλα (όπως και άλλα πράματα στο Μερσευσάιντ) είναι πολύ βαριά.

    Και για να καταλάβεις τι εννοώ περί σεβασμού στη φανέλα (αν μπορείς) ρίξε μια ματιά στο tweet της Μπορούσια μετά το ματς. Έτσι πρέπει να είναι τα πράματα από όλες τις πλευρές.

    Λιβερπουλ είμαστε γιατί αυτή η ομάδα σπάνια αποκλείεται και σπάνια αποκλέιει κάποιον χαλαρά.

    Έβλεπες 4αρα αλλά δεν μας είπες ποιος θα τη ρίξει. Φιλιά από τον Clyne.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο φίλος ειναι όντως φίλος και κανει πλάκα η μου τι λέει για να με πειράξει. Με ειχε προειδοποίησει άλλωστε οτι θα μου τα χώσει γραπτώς ξέροντας το θέμα που εχω με την ομάδα.
    Βεβαια κάπου το παραχεσε με 4-5αρες αλλα μικρός ειναι θα μάθει.
    Το 2005 δε το εχει δει και σίγουρα δεν εχει δει ουτε Γάνδη ουτε τςελςυ κλπ
    Είδε το προχθεσινό, θα μάθει που θα παει

  11. Ο/Η Tasos λέει:

    Το μήνυμα δεν είναι προσωπικό και ας ακούγεται έτσι. Για την ΑΕΚ μπορώ να δεχτώ σχεδόν τα πάντα, αλλά για τη Λιβερπουλ μου πατάς πολύ ευαίσθητο νεύρο, όποιος και αν μιλήσει υποτιμητικά…

    Η ομάδα έχει κερδίσει το σεβασμό μέσα στο γήπεδο από πολύ μεγάλους αντιπάλους με πράξεις. Αν όντως ο φίλος είναι μικρός (κι εγώ δεν είμαι πολύ παλιός) θα μάθει. Και κακά τα ψέμματα ομάδες όπως η Μπορούσια δεν γίνεται να αποτελούν φόβητρο, όχι ότι δεν μπορούν να σε αποκλείσουν με 4αρες, τα έχουμε δει αρκετές φορές, αλλά δεν έχουν να μου πουν κάτι.

    Η Λίβερπουλ πρεσβεύει όλα αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΚ απλα σου λεω πλακα κανει γι αυτο το λογο, επειδη ξερει οτι εκει που μιλαμε πραγματικα για μπαλλα και οχι για χαβαλαδες ΑΕΚ, με πειραζει. Δε τρεχει κατι, πιστευω οτι η απαντηση δωθηκε και στα 2 ματς- γιατι και εξω αν καποιος επρεπε να κερδισει ειμασταν ΚΑΘΑΡΑ εμεις βαση ευκαιρειων.