Τελικος 2016

Οι καρτες παλι στα παιδια μας σημερα, μιας και μας πηγε καλα το προηγουμενο ματς. Αν και τελευταιο ματς, μια βαρεμαρα υπαρχει- ισως επειδη ριξαμε και ταξιδια και ειδαμε και αρκετα ματς της Liverpool φετος- και δεν αναμενουμε και τιποτε τρομερο σημερα απο πλευρας θεαματος: Απο τη μια το ΜΠΑΟΚ που ειναι για τα θηρια και απο την αλλη η ΑΕΚ που ειναι σκασμενη πριν αρχισουν τα play-ωχ, ποσο μαλλον τωρα. Η διαφορα αλλωστε φανηκε στον Μπαρμποσα ενα μετριο παικτη που απλα εδειχνε Μεσι επειδη αραξε μια βδομαδα.

Η νικη σημερα ειναι επιβεβλημενη για τον απλο λογο: Αν περασεις τη θεωρητικα ευκολη ομαδα στο τριτο προκριματικο, παιρνεις 3κκ ευρω ακομη και ως χαμενος στα play-off του CH.L. Μαζι με αλλα 5εκκ αν μπεις στους ομιλους του Europa μετα, συνολο 8. ΑΥΤΟΣ ειναι ο στοχος και καλυπτει ΟΛΟ το Budget που αναμενουμε εξτρα για φετος σε παικτες και προπονητη. Που φυσικα και εχει ΚΛΕΙΣΕΙ ηδη και απλα αναμενουμε τη ληξη της περιοδου για να τον ανακοινωσουμε ελεω marketing και timing. Αυτα τα ‘ραντεβου’ ειναι για το ποπολο και να πουλησουμε και λιγη αγωνια μιας και η επιλογη εχει γινει απο μια λιστα που δοθηκε πριν κανα δεκαημερο απο ΕΛΛΗΝΑ παραγωντα στο εξωτερικο. Απο τη στιγμη που συμφωνηθηκε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ το budget του, ειναι τυπικη η διαδικασια μιας και ο μεγαλος στοχος απλα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ να δουλεψει στο Μπανανισταν.

Αυτα για οποιους φανταζωνται ειτε παραμυθια με ανυπαρκτους δρακους η δε μπορουν να σκεφτουν βασιζωμενοι στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ πραγματικοτητα που ειναι ΜΙΑ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ και μονον: Παιρνεις 8, δινεις 8 και ανεβαζεις το μαγαζι σε υλικο και ολα τα αλλα εσοδα, διαρκειας-απλα-τηλεοπτικα-ΕΠΟ- διαφημισεις-χορηγιες πανε στη ροη της εταιρειας.  Με μια καβατζα παντα αμα γινει καμμια στραβη αλλα Καμπαλα και δε γινεις Αλαφ-ουζος αρα ρομπα.

Σημερα ο ενας τελικος λοιπον και αναλογα μετα το ματς με το νιονιο.

Χτες ειδαμε ενα τελικο με 2 ομαδες που εμενα μου ειναι αδιαφορες ως μισητες. Απο τη μια η Ρεαλ που εβαλε ενα γκολ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ OFFSIDE (σε αυτο το επιπεδο ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ λαθος) και μετα αυτος ο γελοιος που εβαλαν στο παγκο εκανε νοηματα στο 30 να γυρισουν πισω!! Εισαι (και καλα) μεγαλος και τρανος, εχεις τη Ρεαλ (και οχι τη Γραναδα) σε τελικο CHL και σε πιανει η καμερα 2-3 φορες να χτυπιεσαι να γυρισουν πισω ολοι πριν το ημιχρονο. ΑΥΤΟΣ ειναι ο Ζιζου (ακου Ζιζου.. ονομα απο κανισακι ειναι αυτο) και αυτη ειναι η Ρεαλ των 11 που τα πρωτα 5 τα εχει παρει νυχτα σε ενα ‘τουρνουα’ προσκεκλημενων ομαδων και ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ οπως ΘΕΛΟΥΝ να λενε.

Απο την αλλη ο καπεταν ταμπουρης που στο δευτερο ημιχρονο τους πατησε και μετα και οι 2 απλα περπαταγαν. Τωρα αν θες με CF τον Τορες το 2016 που θυμιζει Χαριστεα να παρεις CHL οκ σηκωνουμε τα χερια ψηλα..ΜΟΥΦΑ το ματσακι και στα πεναλτυ κεδιζει αναγκαστικα καποιος που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχει με τον καλυτερο μιας και ειναι καθαρα μια στιγμη 5 sec να σε κανει πρωταθλητη η χαμενο. Καπως ομως πρεπει να τελειωσει το ματς αρα …

Η μεταδοση για αλλη μια φορα ηταν για τα μπαζα, αυτος ο Σωτηρακοπουλος μας τα εσπασε επι μιαμιση ωρα οτι ολοι οι τελικοι στη Ιταλια πανε στα πεναλτυ, μεχρι καποιος να του σφυριξει οτι λεει μαλακιες και το γυρισε μετα. Στη διαρκεια του ματς μπερδευε τους παικτες (ως συνηθως) και μας ελεγε οτι ο Κροος (αυτη η τεραστια ΑΠΑΤΗ- Νο2 μετα το παικταρα τον Σβαισταιγκερ) ειναι λεει ο καλυτερος παικτης της Ρεαλ και κανει φανταστικο ματς. Μεχρι που τον πεταξε εξω ο αλλος- αφου ηταν ο καλυτερος ντε στο 70.. Ειναι πραγματικα κατορθωμα να βλεπεις 30-40 χρονια μπαλλα, να το παιζεις γνωστης και επαγγελματιας  και να μην καταλαβαινεις ΤΙ βλεπεις.

Ευχωμαι να καθαρισουμε σημερα και στο επομενο να κλεισουμε ΠΡΩΤΟΙ τη ταλαιπωρια. Αν μας πανε ολα νορμαλ – δε στοχευουμε σε κατι απιθανο- αναμενουμε σημαντικη βελτιωση για του χρονου. Ο manager ειναι σοβαρος και ας μην εχει κανα τρομερο ιστορικο- αν ειχε σιγα μην ερχωταν στην Ελλαδα και δη στην ΑΕΚ του Πλατελα. Περιμενουμε να δουμε και την αναβαθμιση του ροστερ σε θεσεις που ΠΟΝΑΜΕ. Αλλωστε απο οτι διαβασα καραδοκει και ο Γκουαρδελλας να παρει τα πεταμενα απο μας στυλ Πιατελλα-Σοιλεδη και αλλων μουντιαλικων ασων στη Χαλκηδωνα, για να δουν προκοπη. Αναλογη με αυτην που ειδαν με το Γροντη. Θα μου πειτε τωρα αμα εισαι καραγκιοζης θα αλλαξεις στα 40 σου?

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ 2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ

YΓ. Pink Floyd-Fearless, Album: Meddle (1971). Σιγουρα η καλυτερη μπαντα στο πλανητη EVER και ισως η μεγαλυτερη (μετα τους Stones φυσικα). Το κομματι ειναι το original και δεν εχει υποστει ΟΥΔΕΜΙΑ επεξεργασια. Για να μαθαινουμε μερικοι μερικοι μικροι, μετα το 4:45…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to Τελικος 2016

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπερα Snitch, θελω σχολιο οποτε ευκαιρεις για τις επικες δηλωσεις Βαγενα και Κυριτση

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ανώνυμος
    Θα τα πουμε μολις τελειωσει το αγωνιστικο κομματι της ΑΕΚ που θα υπαρχει χρονος.
    Οι ανθρωποι απλα λενε και ειναι αυτο που ανεκαθεν πρεσβεουουν και πιστευουν:
    ΔΙΧΑΣΜΟ, ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ταξικο μισος. Ενα μπουλουκι ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ, κακιασμενων, τεμπεληδων που θεωρουν την αριστεια ντροπη. Ενα ματσο ανεπαγγελτων λαμογιων που ο μονος σκοπος τους ειναι να κανουν τους αλλους σα τα μουτρα τους: ΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΚΑΡΑ-ΚΙΤΣ και τη χωρα Σοβιετια.

    Οτι ηθελαν να κανουν με τον εμφυλιο το κανουν τωρα, απλα ειναι: δες τι επεδιωκαν τοτε και τι κανουν τωρα. ΟΥΔΕΜΙΑ αποκλιση.
    Εχεις δει εσυ προκοπη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στο πλανητη απο κουμουνια και αναρχοβρωμιαρηδες? Στη ΕΣΣΔ που οποιος τολμαγε να μιλησει τον ετρωγαν τα γκουλαγκ? Στη Κουβα που εχει μεινει περηφανα 70 χρονια πισω? Στο πρωην ανατολικο μπλοκ μεχρι το 89 που εβλεπαν τσιχλα και κλαιγανε απο τη χαρα τους? Στη Κορεα του συντροφου Κιμ που ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον τους λεει οτι θα τρωνε ριζες φυτων (δε ξερω αν ειναι βρασμενες η pure με το χωματακι μαζι).
    Η μηπως στο πρωτυπο μας τη Βενεζουελα του πρωην οδηγου λεοφωρειου Μαδουρο που δεν εχον πλεον ουτε ηλεκτρικο? Ξερεις εκει που ο στρατος φυλαει τα αδεια μαγαζια και στα super market κανουν διαγωνισμο σκονης στα ραφια: ποιος μαζευει τη περισσοτερη. Εκει που η χρυση κοτα ΟΙ Δ.Υ δηλαδη δουλευουν 2 μερες την εβδομαδα (οπως εδω και αμα) ειδικα αμα εισαι ‘πτυχιουχος’ αλλα πηραν και αυξηση 30%. Σε βοτσαλα και αραχνες..

    Με μια λεξη: ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ: επαναστατες της φακης με τις ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Μη πας μακρια εχει μπολικους εδω που ειναι πρωτοι στα λογια. Στα εργα ζοριζωνται λιγο αλλα μπρος στα ιδανικα μας τι να μας πει ο καλος στον εγκεφαλο?

  3. Ο/Η πατρινος λέει:

    Γεια σου Δημήτρη.Πόσο βαθμολογείς τον μεγάλο στόχο που δεν ενδιαφέρθηκε να δουλέψει στο μπανανιστάν.Παίζει να μάθουμε και ονομα;

  4. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    εγω ειμαι που εγραψα το σχολιο πιο πανω
    δεν φτανει που ειναι ηλιθιοι, αλλα ειναι και ηλιθιοι που αντι να το βουλωσουνε και να κατσουνε στην γωνια τους επιμενουν και εχουνε βγει σβαρνα να κανουνε δηλωσει, ο αλλος ειπε οτι μπορει να βρεθει μεσω εφοριας ποιο ψηφισανε Ναι, πως ρε εξυπνε βαλανε στους ψηφισαντες barcode στο χερι? Τους σκαναρανε ειδικες μικροκαμερες μεσα στο παραβαν?Ελλας, η χωρα των ατελειωτων τσαμπα δηλωσεων μεταξυ τυρου και αχλαδιου με την διαφορια οτι τις ασυναρτησιες που λεγανε μεταξυ τους με αλλους σουρωμενους στις ταβερνες εδω και χρονια τωρα τις εχουνε μεταφερει στον δημοσιο λογο.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @πατρινος
    Κλωντ πιελ ηταν. Τωρα καλός κακός δε ξερω. Δε παρακολουθώ γαλλικό ποδόσφαιρο (έλεος) μια λίγκα που οι Άραβες έκαναν μια πολυεθνική στη Παρί και οι αλλοι;;

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @better
    Επιλέγεις να δε συμβουλεύει κάποιος που εχει παραπάνω γνώσεις απο σενα η ειδικεύεται σε κατι που εσυ δεν ξέρεις.
    Ε εμεις έχουμε σύμβουλο το …καρανικα το μπάρμαν που βλεπει Μενεγάκη!!
    Ο Καρανίκας συμβουλεύει το φιλη (απόφοιτο λυκείου) και αυτοι κυβερνάνε τη χώρα με τη Βαγενά.
    Νομιζω αυτο τα λεει ολα

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Μπαρμαν που μοιαζει με εξωγαμο του Σταθη Ψαλτη που βλεπει μενεγακη και με βιογραφικο που γραφει η καριερα ειναι χολερα και καθαριζει 2 χιλιαρικακια το μηνα ψωλαροντας αμεριμνα στα social media, ζουμε σε χωρα μαγικη εντελει.

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    “Η νικη σημερα ειναι επιβεβλημενη για τον απλο λογο: Αν περασεις τη θεωρητικα ευκολη ομαδα στο τριτο προκριματικο..”

    δεν υπαρχει ευκολη ομαδα ρε snitch sto 3o προκριματικο..
    μιλαμε για τα σημερινα δεδομενα ροστερ ετσι ?
    αν ο αλλος χωσει χρημα και φερει σοβαρο παγκο βλεπουμε.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ανώνυμος. Βαλτε ενα ονομα να μη μπερδευομαστε. Οτιδηποτε..

    Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ ευκολες ομαδες στο τριτο προκριματικο ακομη και με το σημερινο ροστερ. Βαριεμαι να κανω copy paste απλα κοιτα τις ομαδες του Second qualifying round (ζευγαρια) και ποιες θεωρεις οτι περνανε απο εκεινο το group. Αν δε μπορεις να περασεις ΕΣΤΩ και τις καλες ομαδες απο αυτο το group τοτε δεν εχει κανενα νοημα να μιλαμε για ευρωπαικα παιχνιδια. Δε μιλαμε για τη πλειονοτητα που ειναι για τα μπαζα κανονικα (Liepāja, Ludogorets Razgrad, Mladost Podgorica, Qarabağ, Slovakia Trenčín, Vardar Skopie, Skënderbeu Korçë, Zrinjski Mostar) και αλλες υπερδυναμεις του παγκοσμιου πρωταθληματος πιτσαριας-μπυραριας..

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Snitch μαλλον εννοει τριτο προκριματικο champions league ο ανωνυμος φιλος, ναι αυτοι που λες στους προκριματικους του γιουροπα καφενεια ειναι

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτες οι ομαδες παιζουν στο δευτερο προκριματικο. Οι νικητες απο τα ζευγαρια παιζουν με εμας στο τριτο.
    Ε μη τρελλαθουμε κιολας, ακομη και καντεμης να εισαι 2-3 ομαδες ειναι σοβαρες. Οι αλλοι ειναι για φιλικα ελεος δηλαδη Σλοβακιες Μολδαβιες Μαυροβουνια και Λουξεμβουργα ειναι μεσα. Το ΑΠΟΕΛ οι Κελτες και κανα δυο ειναι. Αν δε μπορεις να περασεις σε αυτο το επιπεδο τι ευρωπη καθωμαστε και λεμε?
    Εχεις να παιξεις πεντε χρονια Ευρωπη και εχεις 7940 ποντους ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΝ. Απο τις 30 ομαδες εισαι στην θεση 11- για να καταλαβουμε το επιπεδο..Πιτσαριες ειναι λεμε
    Στα play off ειναι αλλιως αλλα εδω λεμε για τα 3εκκ που θα παρεις ακομη και χαμενος στα play off (να περασεις το γυρο δηλαδη) και τα αλλα 5 να μπεις στον ομιλο.

    Second qualifying round 2016–17 UEFA Champions League

    Austria Red Bull Salzburg Coeff. 42.520
    Scotland Celtic Coeff. 40.460
    Cyprus APOEL Coeff. 35.935
    Belarus BATE Borisov Coeff. 34.000
    Poland Legia Warsaw Coeff. 28.000
    Croatia Dinamo Zagreb Coeff. 25.775
    Bulgaria Ludogorets Razgrad Coeff. 25.625
    Denmark Copenhagen Coeff. 24.720
    Azerbaijan Qarabağ Coeff. 13.475
    Norway Rosenborg Coeff. 12.850
    Kazakhstan Astana Coeff. 12.575
    Albania Skënderbeu Korçë Coeff. 7.825
    Serbia Red Star Belgrade Coeff. 7.175
    Georgia (country) Dinamo Tbilisi Coeff. 5.875
    Iceland FH Coeff. 5.750
    Slovakia Trenčín Coeff. 5.400
    Luxembourg F91 Dudelange Coeff. 5.050
    Lithuania Žalgiris Vilnius Coeff. 4.925
    Israel Hapoel Be’er Sheva Coeff. 4.725
    Slovenia Olimpija Ljubljana Coeff. 4.625
    Republic of Macedonia Vardar Coeff. 4.200
    Sweden IFK Norrköping Coeff. 3.975
    Hungary Ferencváros Coeff. 3.475
    Northern Ireland Crusaders Coeff. 3.400
    Bosnia and Herzegovina Zrinjski Mostar Coeff. 3.175
    Republic of Ireland Dundalk Coeff. 2.590
    Montenegro Mladost Podgorica Coeff. 2.475
    Finland SJK Coeff. 1.730
    Latvia Liepāja Coeff. 1.075
    Moldova Champions of 2015–16 Moldovan National Division

  12. Ο/Η 4minister λέει:

    Χαιρετούρες, γιατί έχω καιρό να γράψω εδώ, συχαρίκια για το μουσικό τεμάχιο.

  13. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    το χασαμε το τσου λου πατριωτη

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπηρχε περιπτωση ch.l. Μονο μεχρι τα play off να παρεις τα φραγκα να πηγαινες. Παμε για τους ομιλους europa ετσι κ αλλιως.

  15. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ναι αλλα το ταμειο ειναι μειον(δυνητικα εστω) 3 εκατομμυρια τωρα Snitch

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    ταμειο κανεις οταν τελειωσει η χρονια. τωρα ειναι μηδεν. αν πας ομιλους ειναι συν 5 σε σχεση με περσυ.μη βιαζεσαι, απεβαλλε αυτη τη κακη συνηθεια του ελληνα
    ταμειο ειναι μειον πχ με ο σουκου που τον πληρωσες και χτυπησε.
    ταμειο γινεται στο τελος της χρησης πιο πριν με εικασιες δε κανεις τιποτα.
    κανεις δεν εγγυαται οτι θα κερδισεις η θα χασεις κατι πριν παιξεις.
    και ο βαζελος περσυ ετσι εκανε ταμειο και βγηκε -8..με τη καμπαλα
    η χρηση κλεινει 30-6 εκει κανεις ταμειο.
    απο 1-7 κοιτας τα επομενα τι δινεις και τι παιρνεις.

  17. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη, Σε διαβάζω συχνά και συμφωνώ με τα περισσότερα που λες. Μπράβο και για το άσμα. Εκφράζω όμως μία μεγάλη απορία. “Η μεταδοση για αλλη μια φορα ηταν για τα μπαζα, αυτος ο Σωτηρακοπουλος μας τα εσπασε επι μιαμιση ωρα”. Είδα τον τελικό στην ΕΡΤ και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ο Μπακόπουλος. Αντίθετα εκτιμώ πολύ το Σωτηρακόπουλο. Και γνώσεις έχει και μπάλα ξέρει. Τόσο χάλια ήταν? Στον ΟΤΕ? Φιλικά,
    Δημήτρης

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ iron
    Ο Σωτηρακόπουλος κανει μια επίδειξη “γνώσεων” αραδιάζοντας στατιστικά που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Τι εγινε πριν 20-30 χρονια και πόσες φορες είχε παίξει κάποιος σε μια ομάδα εναντίον κάποιας άλλης. Πραγνατα καθαρά ανούσια που προ Ίντερνετ ΙΣΩΣ ενδιέφεραν καποιον αλλα στην εποχή της τεχνολόγιας μπορείς να τα βρεις με 3 κλικ.
    Το κανει μονιμα σα φιγούρα γνώσεων. Απο μπαλλα ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ και έφτασε να μας λεει τη γνώμη του για το τι κανει ο κλοπ η ο κάθε κλοπ λες και ξέρει καλύτερα η ο κάθε προπονητής ΑΥΤΟΥ του επιπέδου ειναι στραβός και δε βλεπει.
    Η περιγραφή ενός αγώνα ΔΕΝ ειναι σχολιασμός ουτε αραδιαςμα Αχρήστων στατιστικών αλλα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.
    Εκανε μια σωστή κίνηση ΟΤΕ και σούταρε αυτο το ανέκδοτο που λέγεται Σπυροπουλος που έλεγε οτι αρλουμπα του κατέβαινε. Μακάρι να γλιτώσουμε και απο αυτο το βλάκα που δε ξέρει καν μπαλλα, χτες μας έλεγε ο Γερμανός ηταν ο καλύτερος της Ρεάλ την ωρα που ΟΛΑ τα προβλήματα ξεκίναγαν απο τη θεςη του γι αυτο και τον άλλαξε αρον αρον ο άλλος ξοδεύωντας τη τριτη άλλαγη του. Πρέπει να ειςαι εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ για να μη το έβλεπες οτι η τρύπα με το κρος ηταν σαν του όζοντος ειδικά με το που έπεσε πανω του ο κόκε!
    Περιγραφή και ειδικά premier κανει ο Τσακίρης που εχει απείρως περισσότερες γνώσεις (γνώση δεν ειναι να αραδιάζεις στατιστικά) στο αγγλικό ποδόσφαιρο και κανει “βρετανική” μετάδοση καθαρά. Πτι γίνεται και τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή.
    Αν εχεις την ευκαιρεια παρακολούθησε αγγλική μετάδοση και θα καταλάβεις τη διαφορα.
    Έχουν σχολιαστές τον τεραςτιο λινεκερ πχ και ο άνθρωπος ειναι σοβαρότατος.

    Ευχαριστώ ολους για το κομμάτι. Τωρα που χαλαρώνουμε απο αγωνιστικά θα βάζουμε κανενα που και που να θυμόμαστε τη πραγματική μουσική..

  19. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Σεβαστή η άποψή σου, δεν έχω ΟΤΕ και δεν παρακολουθώ δυστυχώς Αγγλικό ποδόσφαιρο,ότι θυμάμαι από εποχές Mega channel. Πάντως μου άρεσε ο τρόπος που περιέγραφε. Ίσως λίγο φλυαρος αλλά από άλλους που θυμάμαι πολύ καλύτερος. Anyway, γούστα είναι αυτά. Επίσης είναι μεγάλος φαν της Liverpool καθώς και η γυναίκα του είναι από εκεί. Ξέρει από Αγγλία. Την καλημέρα μου

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ iron
    ΚΑΙ απο το Mega τον εδιωξαν κακην κακως που πηγε να το παιξει και καπως τρομαρα του. Μαζι με Θαναηλακη, το Μενιο (που κοντραρει σε γραφικοτητα το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης) Σακελλαροπουλο και ολο αυτο το παρεακι που ειχε μαζεψει- και στο Σπορ FM- και ειχανε κανει το καναλι ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ και ΕΞΕΔΡΑ στις εκπομπες μεχρι που τα πηρε στο κρανιο ο αλλος (μετα απο εκμπομπη ch.l που νομιζες οτι εισουν σε καφενειο με φανατικους) και τους σκουπισε απαντες.
    Στο μαγαζι του δηλαδη στο Σπορ FM, εφτασε να δουλευει υπαλληλακος αν αυτο σου λεει κατι..
    ΤΙΠΟΤΕ δεν ειναι τυχαιο φιλε μου.

    Οπως δεν υπαρχει σχεδον τιποτε σοβαρο στην Ελλαδα, ετσι κ εκει ειναι πολυ δυσκολο να βρεις sportcaster που απλα να κανει τη δουλεια του- δηλαδη να περιγραφει- και οχι να μας ζαλιζει τα αυτια με τη γνωμη του και οτι αλλο του κατεβει. Γι αυτο ΑΝ θες παρακολουθεις post-pre game απο σχολιαστες. Την ωρα του ματς λες τι γινεται στο ματς. Χωρις την αποψη σου-δε μας ενδιαφερει ματια εχουμε και βλεπουμε και κρινουμε- και χωρις το ποτε πηγε για κατουρημα πριν 20 χρονια το CB. Αυτα ειναι- εκτος απο ηλιθια- ανουσια στοιχεια που μπορει ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να τα βρει στο Ιντερνετ.
    Προχτες πρεπει να ειπε 10-15? φορες οτι ολοι οι τελικοι επι ιταλικου εδαφους φτανουν στα πεναλτυ. Μας τα ζαλισε κανονικα καθε 10 λεπτα την ιδια παπαρια. Καποια στιγμη προφανεστατα καποιος του σφυριξε ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και στη παραταση ειπε ΜΙΑ ΦΟΡΑ οτι: Α ΝΑΙ ειναι και ενας τελικος που δεν πηγε στα πεναλτυ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ!!!

    Γινεται να εισαι ΠΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ? Φυσικα: αμα σε λενε Σπυροπουλο μονο.

  21. Ο/Η sirax23 λέει:

    @snitch

    Δυστυχως φιλε ,εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες .Αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να ακουει αγγλικες περιγραφες αλλα και pre/post αναλυση (ολες απο πρωην παικτες/προπονητες) θα διαπιστωσει τη χαωδη διαφορα με την ελληνικη πραγματικοτητα στο κομματι,εκπομπη,αναλυση ,κλπ. Ακομα και τωρα που δεν εχω δυνατοτητα να ακουω τις αγγλικες περιγραφες συνηθως παρακολουθω το match of the day με τον Gary Lineker και τους καλεσεμενους που εχει οι οποιοι συνηθως ειναι spot on στις αναλυσεις τους . Τοσο μα τοσο δυσκολο ειναι να βρεθουν 4-5 πρωην ποδοσφαιρανθρωποι να μπορουν να πουν 5 σωστες κουβεντες γι’αυτο που βλεπουν ??

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Ασε την αναλυση. Αυτη ΟΠΟΙΟΣ θελει τη βλεπει. Εδω λεμε για οτι ασυναρτησια τους κατεβαινει τη ξαμολανε την ωρα του ματς στη περιγραφη (ο θεος να τη κανει).
    θες να πεις οτι δε σου αρεσει ο ΖΗΤΩ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ-Πετρος Μιχος, ο ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η Θ7 Τακης Γκωνιας?
    Η μηπως ο ΜΙΛΑΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΜΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ LEXOTANIL-Βασιλης Τσιαρτας? Τουλαχιστον ο τελευταιος δε λεει αρλουμπες να γλυφει την θρυλλαρα μας..
    Μια χαρα εχει ανθρωπους αμα θελουν αλλα βλεπεις αυτοι δεν ειναι ‘δικοι μας’. Ενα παρεακι ειναι καμμια δεκαρια που ανακυκλωνωνται να μας τα πρηζουν. Οποιος δε πουλαει ταχα μου μενει εκτος. Ξαναλεω περιγραφη σωστη κανει ο Τσακιρης: λεει οτι γινεται, δε πουλαει εξυπναδα και ‘γνωσεις’ και μιλαει παντα σοβαρα χωρις ουρλιαχτα και καραγκιοζιλικια π.χ του Θαναηλακη. Ο τελευταιος ομως ειναι κεντρικος παρουσιαστης, γιατι οι κραυγες για τη θρυλαρα στις μεταδοσεις πρεπει να ανταμοιβωνται..

    Ποιος Lineker τωρα? Ποιος Σιρερ και ποιος Χανσεν? Ποιο BBC με 50 χρονια εκπομπη που μεταδιδεται σε 100+ χωρες με τηλεθεαση ΔΙΣ ανθρωπων?

    ΥΓ Εχεις δει ποτε παρακαμερες, επιμαχες φασεις να σχολιαζωνται επι ωρες? Εδω εμεις εχουμε πουρουπουπου!! στελνουμε στο ΠΚ τον θεοφιλοπουλο!!!!! και Μπαρουχα που 50 χρονια δεν εχει μαθει οτι ειναι penalty με Π και οχι ΜΠΕΝΑΛΤΥ..
    Ο Ομπραντοβιτς τους ειχε κανει το καλυτερο σε αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ τον Καρμοιρη (ονομα και πραγμα): του λεει δε σου μιλαω και σηκωθηκε και εφυγε. WHY, WHY?

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Που τον θυμήθηκες τον Θεοφιλοπουλο, αυτόν τον θυμάμαι από τότε που ξεκίνησα να έχω αναμνήσεις (41 αισίως ). Κρίμα που δεν έχουν ακόμα τον Χούντα να λέει τις ειδήσεις να κοιμόμαστε πιο γρήγορα.
    (Απορων)

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ απορων
    Αν θυμασαι ηταν στο προηγουμενο ΠΚ!! Χανωνται τα αστερια?

  25. Ο/Η Tasos λέει:

    Μένω εδώ και 6 χρόνια στο εξωτερικό και από τότε κατάλαβα πόσο χάλια μεταδόσεις αγώνων έχουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι οι Άγγλοι φοβεροί και τρομεροί speakers, οι δικοί μας είναι για τ’ανάθεμα…

    Υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια, κατά την προσωπική μου άποψη ο Τσακίρης που ανέφερες, ο Κολλίντζας και ένας ακόμα (αν θυμάμαι σωστά Ισίδωρος Πρίντεζης λέγεται). Ο τελευταίος πριν χρόνια περiέγραφε γαλλικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα στη nova, μάλιστα έτυχε να μεταδίδει live την ώρα που πέθανε ο Miklos Feher.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tasos
    δε νομιζω οτι χρειαζεται να κανεις κατι τρομερο. λες οτι βλεπεις ηρεμα και τελος, αντε να πεις και 1-2 στοιχεια για ενημερωση.
    ο κολλιτζας επισης ειναι καλος συμφωνω

  27. Ο/Η bandog λέει:

    α) τα σημαντικοτερα εσοδα απο προκριματικους τσουλου θα ηταν απο τα εισητηρια.

    80.000 κοσμο θα μαζευε η ομαδα αν επαιζε με ονομα. 2 καλες μεταγραφες δλδ.

    παμε ουεφα τωρα αν και δεν ειμαι αισιοδοξος αν δε γινουν αμεσα μεταγραφες και δεν ξεκινσησει νωρις η προετοιμασια.

    β) ο σωτηρακοπουλος μερικες φορες ειναι εκνευριστκα σπασικλας. στον τελικο ηθελε να μας πεισει οτι ειναι οφ σαϊντ το γκολ της σεβιλης οταν η πασα εγινε απο παικτη της λιβερπουλ.
    στοιχειωδεις κανονες ποδοσφαιρου…
    τι αν το κανω αν ξερει ποιο δημοτικο τελειωσε ο μπατζανακης του μπεντεκε ?

    τα περισσοτερα ματς τα βλεπω διαδικτυακα με αγγλικη μεταδοση που ειναι απολαυση!
    βρετανικο ποδοσφαιρικο παθος και κλασσικο αγγλικο φλεγμα.

    γ) καποια στιγμη νομιζω πρεπει να σταματησει το κραξιμο στους συριζαιους και να αρχισει το ξυλο.
    κατι που γινεται ηδη δειλα δειλα..
    για δευτερη φορα μεσα σε λιγο διαστημα ο κατρουγκαλος εφαγε κραξιμο στην πολη που εκλεχτηκε βουλευτης χωρις να την γνωριζει.
    ο κοσμος πλεον αρχιζει να εκνευριζεται και συντομα θα εξοργιζεται…

    διαβαζα το πρωι οτι ο φυλης θα απαγορευσει την προσφωνηση “πριγκιπισα” για τα κοριτσακια.

    η χουντα δεν ειχε τετοιο θρασος…

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Α) Το ΟΑΚΑ παιρνει γυρω στους 69,000 και κατι ψιλα. Υπολογισε οτι ακομη θες κανα 5000 για χορηγους προσκλησεις κλπ πας στα 64 και βγαλε και ενα ποσοστο που παει στο φιλοξενουμενο. Δηλαδη κανα 50-55 να εχεις. Το ιδιο μπορεις να εχεις αν πεσεις με ενα καλο ονομα στο Europa. Αλλος ειναι κυρια ο λογος που θα μαξεψεις κοσμο: αν εχεις κανει μεταγραφες και μονο. Κανεις σοβαρες κινησεις? Εχεις ενα 40,000 με 20 ευρω Μ.Ο εβγαλες το συμβολαιο του Σουκουλινι σε ενα βραδυ. Απλα νουμερα ειναι δε ειναι δα και τιποτε ολοκληρωματα..
    β) Ο ανθρωπος ειναι απλα γελοιος. Κατι λιγοτερο απο το Σπυροπουλο που ειναι ο ορισμος του γελοιου ο οποιος εχει μαζεψει μεχρι και φαπες και δε μιλαω μονο απο τους γαυρους φετος αλλα μεχρι και απο πανιωνιους παλιοτερα. Τωρα για το γκολ δεν εχω δει ακριβως τι λεει ο κανονισμος στα αγγλικα. Αν δηλαδη ειναι offside το deflection (στη περιπτωση της Σεβιλλης- δηλαδη ακουσια επαφη που κανει ο Λαλανα) η οχι.Θα μου επιτρεψεις να διαβασω ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ τον κανονισμο μιας και οι ελληνικες μεταφρασεις ειναι απο τον Μπαρουχα-μπεναλτυ- δηλαδη κατι αναλογο με τα αγγλικα του Τσιπρα. Αλλο deflection αλλο pass
    γ) Πριν καιρο ειχα γραψει:ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ και μαλιστα θα φυγουν κυνηγημενοι. Γιατι αλλο πεφτεις (Σαμαρας) και αλλο φευγεις νυχτα και ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ..
    δ) Η χουντα ηταν τιποτα μπροστα τους. Αυtοι ειναι ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ- η χειροτερη φαρα του πλανητη. Τραγουδανε ΕΑΜ εχουν φωτογραφιες του εθνικου προδοτη-ΑΡΗ και μιλανε για Βαρκιζες ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ σε οποιον ψηφισε ΝΑΙ στο δημοψηφισμα.. Ε ρε συνταγματαρχες που θελουν…
    ΚΑΝΑΝΕ 60 χρονια να κυβερνησουν γιατι πολυ απλα ο λαος ξεχασε τι εστι κουμμουνι- αφου θελουν να παμε σε μνημες εμφυλιου ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ οι Σταλινιστες της πορδης με τα εκκ. τωρα θα ξανακανουν αλλα 100 και αμα. πληρωστε 24% φπα απο αυριο γι αρχη περηφανοι μνημονιοσκιστες

  29. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    @Snitch προφανώς έχεις τα δίκια σου για τη φλυαρία του Σωτηρακοπούλου, όμως τον είχα συνηθίσει τόσα χρόνια ως must και μου τον αποκαθηλωσες απότομα. Εννοείται ότι ο κολλητός του ο Θαναηλακης είναι πολύ χειρότερος από αυτόν . Τώρα αν τον έδιωξαν από το Mega μετά από τόσα χρόνια επειδή είναι άχρηστος ή λόγω χρεοκοπίας και ότι πήρε η Ερτ το Ch.L. είναι άλλο θέμα. Δεν λες που πήγε ευρωβουλευτής ο Μαυροματης και γλιτώσαμε κι από αυτόν!

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Δημήτρης Iron 21
    Απο το Mega εφυγε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ (τους ξηλωσαν απαντες που ανεφερα) φαληρισει και ΠΡΙΝ χασει το chl το καναλι- ειχε γινει της … με το Μπουτο και την ειχε δει ο captain america εκει μεσα , η να το πω καλυτερα το mega επισημα (γιατι ανεπισημα ο τυλετυπος χρωσταει της μιχαλους εδω και χρονια- εγω π.χ ΔΕΝ τους πουλαω ουτε με σφαιρες) φαληρισε περσυ το καλοκαιρι. Οταν δηλαδη φαληρισαν και οι τραπεζες και σταματησαν να εξυπηρετουν τα δανεια.
    Καλα ο Θαναηλακης ειναι ΟΥΓΚΑ τελειως δε το συζηταμε.

    Κοιτα και τα σχολια αλλων φιλων και θα δεις τι εννοω.

  31. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλησπέρα,

    Γνωρίζεις αν ισχύει το δημοσίευμα για συνάντηση Μελ-Μαρινάκη.

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ο Απορών
    Οχι αλλα ειναι κατι που ευκολα μπορουμε να μαθουμε σε 5 λεπτα. Δεν θα μου προξενουσε καμμια εντυπωση. Παντα ο απερχωμενος κοιταει να σωσει οτι μπορει. Ειδες τι εγινε χτες στη Θεσσαλονικη και ποσο στεναχωρηθηκε ο Μελ με τον Ιβαν..

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Αδερφέ, δεν τα βλέπεις καλά τα πράματα. Ποιοί 80000 ή έστω οι 69000; Μέσα στον Αύγουστο, άντε νάχεις 10000. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα, κι ούτε ασχολέίται κανείς.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    @stevie
    Σε δυο ματσάκια μαζεύεις απο 20.000 άνετα. Μιλαω να περασεις το πρώτο γύρο και να παιξεις δεύτερο ειδικά αν σε αυτο εχεις και μια καλη ομάδα.
    Περσυ φιλικό με τη Σεβίλλη τοςο είχε άντε μα ηταν 17000.
    Οποτε μια χαρα χτυπάς ενα μυριακι Αύγουστο μηνα και κακώς δεν ασχολούνται οι large στη ΠΑΕ που τους τρέχουν απο τις τσέπες.
    Τωρα θα μου πεις περιμένω κ εγω marketing και οργάνωση απο τη βαγια..