Γινωμαστε καλυτεροι

ΔΕΝ ειδα γαυρο χτες. Πρωτον γιατι ειμαι εκτος Μπανανισταν και  δευτερον γιατι τον ειδα με την Μπερσεβαλονα. ΤΙ να αλλαξει δηλαδη σε 10 μερες? Θα μαθει ο Σιοβας μπαλλα η θα αλλαξει ο Φορτουνακος απο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ σε ποδοσφαιρηστη? Διαβαζω οτι ΚΑΙ ο τριτος προπονητης σε 2 μηνες αγανακτησε και τον πεταξε εξω αλλαγη. Ιδια στανη ιδιο γαλα ειναι, και το οτι προκριθηκε ο Gay εχει να κανει μονο και μονο στο γεγονος οτι δεν ειχε ομαδα απεναντι του αλλα μια πιτσαρια εξ Πορτογαλιας αντι για μια οποιαδηποτε σοβαρη ομαδουλα που θα τον επαιζε special συστημα-πουλμαν κα θα τον πηγαινε εστω στα πεναλτυ: καλυτερα να τραβας το ματς ΟΣΟ μπορεις παρα να το χανεις. Ειναι το ρητο που λεει αν δε μπορω να κερδισω, κοιταω να μη χασω.

Οταν ομως εισαι ο Three-Loss και με αντιπαλο τη Μπερσεβαλονα και την Heineken πορτογαλιας εχεις βαλει σε 4 ενενηνταλεπτα, ΕΝΑ (1) γκολ, ε μια ποιοτητα τη δειχνεις. Την ειδαν και στο ταψι και το κραξιμο μετα το 70 (εμαθα-διαβαζω) πηγε συννεφο. Υπερωριες εκανε ο dj με τα μεγαφωνα τσιτα να μη περναει στη tv η γιουχα..

Απο φιλο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ στελεχος του Gay-παιδικο φιλο- που μιλησα το πρωι να του κανω πλακα η απαντηση στο μυνημα ηταν μια λεξη: ΑΣΕ… Οποτε καταλαβαμε ολοι τι παιζει ετσι?

ΑΣΕ βεβαια που ΗΔΗ λεει ο προπονητης μας εκει που πηγε και εμπλεξε. Που του εχουν απορριψει 4 παικτες μεχρι στιγμης. Ειναι τοσο απροκαλυπτα ΑΣΧΕΤΟΙ που δε εχουν καταλαβει- 40 χρονια στο χωρο- οτι οταν παιρνεις ενα manager, ακομη και 100% να διαφωνεις με τις επιλογες του, 2 παικτες που ζηταει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ. Γιατι πρωτον τους θελει για συγκεκριμενους (και αγωνιστικα αλλα και για αλλους) λογους και δευτερον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΔΕΝ τον ξενερωνεις και δεν το κανεις να νιωθει (οπως σε ολες τις δουλειες που παιρνεις ενα υψηλοβαθμο στελεχος) ξεκρεμαστος, ΜΗ υπολοιωντας ουτε ΜΙΑ προταση του. ΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? Για να κανω διατασεις και βαρακια στην ομαδα η να λεω αυτα που πιστευω σε ανθρωπους που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι μου κανουν?

26/08/2016 και να παμε λιγο πιο πισω, οχι πολυ λιγους μηνες:

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο GUS ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Τα ειπε οτι ΔΕΝ βλεπω να κανετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προταση μου δεκτη και οτι ΔΕΝ θα δωσετε budget σοβαρο για να γινουμε ομαδα? Η ερωτηση απλα για να μη ξεχνιωμαστε και μπας και φυγει και λιγο η τσιμπλα απο το ματι του Κεφτε που εφτασε να μας λεει οτι εφυγε επειδη ζηταγε 4εκκ συμβολαιο. Τωρα θα μου πειτε εδω βγαζαμε τον Keith Harris να πεταει με ελικοπτερα παρεα με τον Βιντι στα 4εκκ θα κολλησουμε?

Αλωνιζει το scouting στην ομαδα που ανακαλυψε τον παγκο της Ελλας Βερονα, εναν ΙΤΣ στ τριανταφευγα και τον …Λαζαρο. Τρελλο scouting, πρεπει να εχουν σπασει τα κεφαλια τους να ανακαλυπτουν παικτες νεους, ελπιδοφορους με μεταπωλητικη αξια και κυριως με πολυ καλα βιογραφικα. Το Λαζαρο τον αργοκουρουτα βρηκαν που στα 29 του ειναι πιο παλαιμαχος και απο το τριαξονικο το Τζιωλη στα 31 του. Μας εφαγε η sport connection ρε χαφιεδακο ε? Μεχρι και ΕΚΕΙ ηττα?

Φερτε μεσοεπιθετικους στην ομαδα- ετσι νομιζει ο Βοσνιος που προφανεστατα βαζει κανα DVD το βραδυ και αναπολει τις μερες του 90. Σου λεει μου το εκαναν τοτε (ΑΛΛΟΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) γιατι να μη το κανω και τωρα? Βεβαια καπου του φευγουν οι συγκρισεις Βαργκας-Σαβεφσκι, Πετρακης-Μπατιστα, Μπακασετας-Τιμουρ κλπ αλλα ετσι ειναι αυτα: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΛΛΑ στα 65 θα μαθει? ΜΥΡΩΔΙΑΣ ηταν ειναι και θα ειναι και ο χαρακτηρισμος δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ υπερβολη. ΠΟΤΕ του δεν ειδε παικτη, μονο ΕΝΑΝ ΣΑΒΕΦΣΚΙ  που στατιστικα να το παρεις και εκει η αποδοση ΧΑΛΙΑ ειναι, καταφερε να βρει 30 χρονια. Μιλαμε για κανονικο παικτη ετσι? Γιατι τον Κωστη π.χ, ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΣ πρεπει να εισαι για να μην εβλεπες τι ειναι..

Μη παρετε CB μη παρετε CF φερε μεσοεπιθετικους να χορτασουμε γυρω γυρω ολοι στη σεντρα και τηγανητα τιποτα. Ο Αλμειδα θα βαλει ΟΛΑ τα γκολ μιας και δευτερος δεν υπαρχει. Και τα 25 αυτων που εφυγαν (Τζιμπουρ-Μπουοναταπας-Μπαρμποσα κλπ) αλλα και αλλα τοσα μπας και περασουμε το διαστημικο φραγμα των 50 τερματων σε μια χρονια..

ΦΟΥΛ για Λαζαρους λοιπον. Μονο ανασταση μη περιμενετε γιατι θα αργησει πολυ. Παιζει να μην ερθει και καθολου..

ΥΓ1 Αυτον τον Λεσκοτ που τον παρουσιαζετε σαν παικτουρα να ΕΥΧΕΣΤΕ να τον παρει ο Gay. Μιλαμε για ΜΕΓΑ ΑΜΠΑΛΛΟ οχι αστεια. Στη καλη τη βρισκει με το καλαμι. Στη κακη με το γονατο.  Τον ξερω χρονια απο τη Premier ο τυπος ειναι 5 σκαλες χειροτερος απο τον Κολοβετσιο..

ΥΓ2 ΞΑΝΑ ερωτηση και δεν εχει να κανει με το προσωπο αλλα ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Εχει και αλλους γιους-ξαδελφους-ανιψιους-θειους δευτερο ξαδελφια κλπ στο σοι? Ρωταω για να δω  ποσους Μανωλαδες ειναι υποχρεωμενη η ΑΕΚ να αποκαταστησει επαγγελματικα μεχρι να θεωρησει η Ναξος οτι ξεχρεωσε. Γιατι το χρεος για ενα κυπελλο ΗΔΗ το ξεχρεωσε η ομας. Να πεις οτι το πηρε και ο ιδιος παει στα κομματια..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Γινωμαστε καλυτεροι

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εάν προσέξετε, σε πολλά άρθρα, τον Τζιόλη τον παρουσιάζουν και “πολύ καλή και αξιόπιστη λύση σαν στόπερ”, οπότε το γλυκό πάει να δέσει. Ειδικά εάν -όντως υπερεκτιμημένος ελέω Man. City και premier league- Λέσκοτ δεν έρθει. Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν ήδη να παρουσιάζουν τον Ρέτσο σαν τον κλαρινογαμπρό Κιελίνι. Είμαι φίλαθλος του ΠΑΣ, αλλά ακόμη και σ’ εμάς να έφερναν Τζιόλη πάλι θα ξενέρωνα. Τώρα ο Λάζαρος, ποιός ξέρει σε πόση προχωρημένη σήψη έρχεται; Όσοι Έλληνες επιστρέφουν απ’ έξω, μου φαίνονται ακόμη πιο αργοί και άμπαλοι. Όντως ο Κολοβέτσιος θα είναι τουλάχιστον πιο αθλητής από τον Άγγλο. 43 τραυματισμούς θα βγάλει στη χρονιά.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Lescot ως παικτης ειναι για γελια. Εκτος οτι ειναι 34 χρονων που βγαζει τραυματισμους ανηκει στη κατηγορια ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιρηστων – αν τολμας να τον πεις τετοιο. Τη κατηγορια δηλαδη που κοιταμε να παρουμε κανα παλτουδακι ΔΩΡΕΑΝ και να λεμε και καλα οτι καναμε μεταγραφη.

    Στα 9 καλα του χρονια στο σιχαμα Νο2 (1 ειναι η Referee United) και στη City εκανε 220 συμμετοχες απο τις 342 που ειναι κανονικα. Δηλαδη επαιξε το 64% του χρονου. Προσοχη, συμμετοχη ειναι να μπεις και αλλαγη στο 89′.. Αρα να πουμε οτι επαιξε τις μισες φορες (και αμα) οσο ηταν πιτσιρικας?
    Τετοιον παικτη θες? Μια να παιζει 2 να καθεται? Γιατι αμα θες τετοιον παω και εγω- 1 στα 3 το βγαζω ειδικα με αντιπαλο τον Παμλιδη της Κερκυρας το Μανια του Πας και τον Μανουσο του Πλατανια..

    Ακου εκει Leskot..τον ειδαμε περσυ στο 0-6 με μας.. ΜΑΚΑΡΙ να παει στο Gay, ο Σιοβας και ο Ντακοστα με τον αλλον τον Μποτια θα δειχνουν διαστημικοι μπροστα του.

    Ελληνας και εξω ΔΕΝ υπαρχει. Κατι φεγγαρια ΑΜΑ κανουν. Πολυ λιγοι π.χ Κατσουρανης-Παπασταθοπουλος οσο προλαβε ο Κυριακος Παπαδοπουλος πριν χτυπησει εχουν παιξει ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και επι συνεχωμενες σαιζον σε υψηλο επιπεδο. Οι αλλοι ειναι για καμμια Ελλας Βερονα δηλαδη επιπεδο Καλλονης και αμα. Ομαδες που εχουν σχεδιασμο ΑΕΚ δηλαδη: οσα πανε και οσα ερθουν με αρπαχτες.

    ΥΓ Ο Τζιωλης ειναι προταση Λυμπεροπουλου και Κουτσολιακου (αλλη μια) να γυρναμε τα λειψανα περιφορα μπας και τσιμπησει κανας κακομοιρης. Ελα ομως που ο αλλος μολις του το ειπαν του επεσαν και τα φρυδια μιας και μαλλια δεν..

  3. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Λες να σκάσει καμία παραίτηση;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    τι παραιτηση?

  5. Ο/Η bandog λέει:

    διαβαζα σημερα οτι κυκλοφορουν εκει εξω ως ελευθεροι ο μπεντνερ για σεντερ φορ , ο ομπερνταν και ο τρεντε ως εξτρεμ , ο κασερες ως σεντερ μπακ …

    αλλα οταν εισαι μεγιστανας και εχεις αλλανια στο σκαουτιν χτυπας λεσκοτ και χριστοδουλοπουλο που και ποιοτητα εχουν και θα σου απογειωσουν τα εισιτηρια !

    εξαλλου ποιος πιτσιρικας δεν ψοφαει να αποκτησει την τιμημενη κιτρινομαυρρη με το χριστοδουλοπουλος στην πλατη?

    τεσπα, μη γινομαι σαρκαστικος.
    να ‘ναι καλα η διοικηση που σκεφτεται την στεπη μου και με αποτρεπει να χαλασω ενα 100σταρικο να ανεβω απο την καλαματα να δω ματσακι της ομαδας.
    μη πληρωνω και σταμπα τη nova…

    ΥΓ: ρε ποιος χριστοδουλοπουλος ??????????????

    κανε θεε μου να ειναι ο μακης τουλαχιστον !

  6. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ο Lescot δεν είναι πρόταση Κετσπάγια;

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Συγνώμη, λόγο κεκτημένης ταχύτητας δεν το έγραψα. Του Κετσπαγια παραίτηση εννοώ.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φωτης
    ΟΧΙ
    @PATIKAS
    Συμπαικτες το 2000!! Τωρα προσφατα δηλαδη…

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ειπαμε προχτες για τα ΦΕΣΙΑ στη μανα. Πλεον επειδη εβγαλαν τρελλο το ψηλο, βγηκαν και 2 σκουροι και μιλανε ευθεως για χρωστουμενα και μαλιστα απο καιρο..
    Και πολυ αργησαν να σκασουν θα συμπληρωσω εγω και ας λενε οτι θελουν οτι ‘και καλα΄δεν τους θελει ο προπονητης. Ποσους πια δε θελει ο προπονητης και περιμενε την προετοιμασια για να το καταλαβει? Τα ειπαμε και περσυ σε ροστερ που εχει αλλαξει 857 παικτες μεσα στη σαιζον ακομη και σε αυτη τη γελοιοτητα που λέγεται μπασκετ-ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.
    Συνηθως οταν βρωμαει κατι το βαζουμε ΜΠΟΥΓΑΔΑ και το ‘καθαριζουμε’. Σωστα?
    ΥΓ Καρτα φιλου μη ξεχασετε να παρετε…

  10. Ο/Η mporat λέει:

    Έχω μερικά χρόνια να δω το Λέσκοτ να παίζει μπάλα και αναγνωρίζω πως θα ξέρεις καλύτερα. Ωστόσο, τις γκέλες και τα λάθη τις έκανε με αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης, σε ένα πρωτάθλημα 5 ταχύτητες πάνω από το δικό μας.
    Ελπίζω πως η εμπειρία και οι ικανότητες που έχει σε αυτή την ηλικία να αρκούν για να αντιμετωπίσει τον Κλάους, τον συνομήλικο Καρντόσο και τον πυγμάχο Μπεργκ. Για παρακάτω δε μιλάω, δεν υπάρχει και λόγος. Αν έχει όρεξη, θα γίνει ένα καλό δίδυμο με τον Ουκρανό και θα έχουμε και βάθος πλέον με τον Κολοβέτσιο στον πάγκο (δυστυχώς για μένα).
    Όσο για το Λάζαρο, μου άρεσε στο τελευταίο Μουντιάλ, αλλά δεν ξέρω ποια η ικανότητα του σε κλειστές άμυνες, έχει χρόνια να παίξει σε τέτοια ομάδα κι ανησυχώ.
    Τι να κάνουμε, τόσα διέθεσε ο πολυχρονεμένος για παίχτη και σκάουτινγκ.

    Άντε να ξεκινήσουμε κάποτε, όλα στο χορτάρι θα κριθούν, τον καρκίνο θα τον βγάλουμε και φέτος έτσι κι αλλιώς.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @mporat
    Ειναι μεγάλος γκαφατζής στο νησι. Μεγάλος ομως. Ειναι Άργος και Ατεχνος.
    Ψηλά ειναι καλός χαμηλά εχει θεμα. Σίγουρα το νησι ειναι 30 φορες πιο δυσκολο και πιο γρήγορο αλλα εχει ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ που δεν εχουν να κανουν με τη δυσκολία.
    Γι αυτο άλλωστε ποτε δεν εκανε καριέρα σε σοβαρο club
    Ασε που ειναι πολυ επιρρεπής σε τραυματισμούς και αρκετά περίεργος τύπος.
    Αυτα απο οςο τον εχω δει στη premier.

    ΥΓ οπως ειναι υα πράγματα μέχρι και χτες που έφυγα ΔΕΝ ξεκινάει πρωτάθλημα στις 5. Εγινε η επίδοση και θες 15 μέρες. ΜΕΤΑ απο αυτές ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ πίνακες και δικαστές βλεπουμε. Μέχρι τοτε δες premier. Εγω αυτο κανω..