U.S of Air

Ετσι τους αποκαλουσε ενας Αγγλος φιλος-συμμαθητης στο πανεπιστημιο back in the day- μιας και ακουγε αμερικανους και αμερικη και ανεβαζε πυρετο. Δεν ηταν θεμα πολιτικης, ο τυπος επαιζε να ηταν ο πιο φανατικος Θατσερ και απο την ιδια τη Maggie. Στα Αγγλικα το full of -hot- air εχει μια ιδιαιτερη εκφραση, οι Αμερικανοι το λενε full of shit (ως γνησιοι βλαχοι).

Νεος προεδρος λοιπον ο Donald. Τον οποιο ψηφισαν λεει οι χαμηλου μορφωτικου επιπεδου οι λευκοι και οι ανεργοι. Δε ξερω ποιος τα λεει βεβαια αυτα, μιας και οι ιδιοι που εκαναν ερευνες μας ελεγαν οτι η τρελλη ηταν μπροστα 5 μοναδες και θα καθαριζε ανετα.

Πιστευω οτι πρεπει να εχεις συνδυασμο ΟΛΩΝ των ανωτερω δηλαδη να εισαι αμορφωτος, λευκος, blue collar, και λιγο γιιιι-χααααα για να ψηφιζεις Donald. Απο την αλλη πρεπει να εισαι αμορφωτος, το χρωμα δε παιζει ρολο, και λιγο μαζοχας να ψηφισεις την ΑΧΩΝΕΥΤΗ.

Θεωρω απο τη μια μεν την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτιλα για την US να εχει 2 υποψηφιους σαν και αυτους: Απο τη μια ενα τυπο ο οποιος ειναι μισο κλικ πανω απο τον Αλιεξη μας- με τη μονη διαφορα οτι εχει κανει και 5 πραγματα στη ζωη του και δεν το ετρεφε ο μπαμπας του μεχρι τα 42 – και απο την αλλη την ψυχασθενη που γυαλιζει το ματι της σαν του Jack στη Λαμψη (τη κανονικη οχι του Γιαγκου Δρακου).

Οι ρεπουμπλικανοι δηλαδη απο 500-1000 (να το πω απλα) υποψηφιους επελεξαν τον Γκουφη απο τη μια και οι δημοκρατικοι μετα τον Ομπαμα δε βρηκαν αλλο υποψηφιο απο μια τυπισα που δε στεκει καλα ουτε στα μυαλα, ουτε στη υγεια της.

Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε μια ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ προεκλογικη περιοδο με ηλιθιες κατηγοριες: ο ενας εψαχνε κατι mail σε καποιο server και η αλλη αναλογα εψαχνε ποσες εχει χουφτωσει ο μουρνταρης ο Donald, λες και θελει πολυ μυαλο για να δεις οτι ο τυπος δεν αφηνει θυληκια γατα ησυχη. Αυτα βεβαια σε εμας φαινωνται αστεια, αλλα στους Αμερικλανους ειναι σοβαρα, εχω ξαναπει οτι πιστευω δε πρεπει να υπαρχει πιο ηλιθιος και χαμηλοτερου επιπεδου λαος στο πλανητη.

Donald λοιπον και παει και στραφι ολη η επικοινωνιακη πολιτικη του Αλιεξις που ειχε στησει με τον Ομπαμια: Τι να πει και τι να υποσχεθει ο Ομπαμιας στον Αλιεξη οταν ερχεται ο περουκινης σε 2 μηνες? Αστα Αλιεξη τη πατησες: Πανω που περιμενες απο το μαυρουκο κανα ξεροκομματο μπας και πεις κανα παραμυθι ακομη, παει και αυτο:  ποιος θα περιμενε τη ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ να περιμενει με τοση αγωνια τον φονια των λαων να τη σωσει?

Πραγματικα πιστευα οτι μετα τον Bush (GW) τον γιοκα, δυσκολα θα εβλεπα μεγαλυτερο βλακα ως προεδρο. Ποτε μη λες ποτε λοιπον και πραγματικα δε μπορω να ξεχωρισω, δεν εχει να κανει με ιδεολογιες αυτο, απο αυτους τους 2 μονομαχους χτες ποιος ειναι χειροτερος. Η τρελλη απο το ψυχιατρειο η ο καβαλημενος με τη κομοδινι κουρτινα?

ΥΓ Για τον τραμπ πανηγύρισαν η λεπέν, ο εκπρόσωπος της κου κλουξ κλαν και ο καμμένος.

ΥΓ2 Θελω να δω ολα αυτα τα ΝΟΥΜΕΡΑ με πρωτο το De Niro και ολους αυτους τους celebrities -my ass αν θα κανουν πραξη αυτο που ελεγαν οτι θα εγκαταλειψουν τη χωρα αμα βγει ο Donald. Για να σε δω ρε συ Bobby, γιατι καλα τα ελεγες στο βιντεακι, εχεις πακεταρει η λεγαμε καμμια μπουρδα να περναει η ωρα?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to U.S of Air

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί για τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν. Έχει προτείνει να αντικατασταθούν οι επτά φορολογικές κλίμακες, που ισχύουν , με τρεις και οι φορολογικοί συντελεστές να διαμορφωθούν στο 12%, το 25% και το 33%. Ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής που ισχύει σήμερα είναι 39,6%.

    Παράλληλα, θέλει να καταργήσει το φόρο ακινήτων και να μειώσει το φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15% από το 35%. Το σχέδιό του θα επιτρέψει στα νοικοκυριά να εκπίπτουν από το φόρο εισοδήματος τις δαπάνες για τα παιδιά τους και θα προσφέρει περαιτέρω στήριξη μέσω της ισχύουσας πίστωσης φόρου για πολίτες με χαμηλότερο εισόδημα.

    Επίσης, θα δώσει έξι εβδομάδες πληρωμένης άδειας μητρότητας για τις νέες μητέρες. Σύμφωνα με ανάλυση του συντηρητικού Tax Foundation, το τελευταίο σχέδιο που ανακοίνωσε ο Τραμπ θα κοστίσει στην αμερικανική κυβέρνηση περίπου 5,9 τρισεκ. δολάρια σε έσοδα μέσα σε 10 χρόνια.

    Το φορολογικό πρόγραμμα του ρεπουμπλικανού υποψηφίου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε “μείωση των φόρων σε όλα τα επίπεδα εισοδημάτων παρότι τα νοικοκυριά με το υψηλότερο εισόδημα θα είναι αυτά που θα επωφεληθούν περισσότερο”, επισημαίνει το Tax Policy Center (TPC).

    Η πρόταση του ρεπουμπλικανού για μείωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από 35 σε 15%, μπορεί να “αυξήσει το ύψος των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων” στις ΗΠΑ, αλλά θα συντελέσει στην αύξηση του χρέους της χώρας κατά 7,2 τρισεκ. δολάρια μέχρι το 2026, δηλαδή μια αύξηση 36,5%, σύμφωνα με το TPC.

    Θα τα κανει αυτα ο κεραμιδογατος? Γιατι πολλα μου δειχνουν. Απο την αλλη αν υπαρχει ενας λογος που βγηκε ειναι αυτος ΣΥΝ τη προσβαση στο δανεισμο νεων για δημιουργια επιχειρησεων και τη διατηρηση των τρεχωντων αλλα και δημιουργια νεων βομηχανικων μοναδων.

    ΑΝ τα κανει. ΕΙΔΩΜΕΝ

    Μπορειτε να συγκρινετε τη διαφορα νοοτροπιας με τους δικους μας..

  2. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Νομίζω οτι ζούμε το τέλος εποχής του politically correct να ενδιαφέρεσαι για τον κάθε της γης πικραμένο και να μην ασχολείσαι με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτο έδειξαν το Brexit και οι εκλογες στην Αμερική και μάλλον αυτό θα δείξουν και οι εκλογές που έρχονται σε Γερμανία και Γαλλία.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @jpatikas
    Ειςαι ρατσιστής…

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπέρα
    Οι Αμερικανοί ψηφίζουν με ένα και μόνο κριτήριο, την τσεπη τους, δεν τους ενδιαφερει αν βομβαρδιζουν την Συρια γιατι οι περισοτεροι δεν ξερουν καν που είναι και δευτερον δεν ξερουν καν ότι αυτό γινεται.Αυτό λοιπον που ειπε ο Τραμπ είναι ότι τα χρηματτα που δινουμε ως κρατος σε επιδόματα σε μετανάστες κλπ θα τα επιστρεψω στην οικονομια και δευτερον θα μπορεσω να μειωσω την φορολογια.Πως? Διωχνωντας ολους τους παρανομους και κατά καποιο τροπο “κλεινοντας” τα σύνορα.Επισης με αυτό τον τροπο διασφαλιζω την ασφαλεια,και μπορω να κοιτάξω καλυτερα τα του οικου μου.Επειδη είναι μπίζνεσμαν για τους Ρωσους ειπε ότι πρεπει να δουμε πως θα συνεργαστούμε μαζι τους,ενω στο συγκεκριμενο θεμα η Κλιντον πηγαινε φουλ για Γ παγκοσμιο με τους Ρωσους.Ετσι ο μεσος Αμερικανος που σε πολλες περιπτώσεις νοιωθει αδύναμος και ξενος στο ιδιο του το σπιτι,σου θυμιζει κατι, λογω της αυξανομενης εγκληματικότητας που προερχεται από συγκεκριμένους χωρους,τον ψηφισε με τα τσαρουχια.Το πιο σημαντικο όμως είναι τι εχει πει για το πρόβλημα της Ελλαδας.Ο τυπος εχει πει πρωτον ότι κακως η Ελλαδα μπηκε στο Ευρω και ότι θα επρεπε να εχει αποχωρησει απ’αυτο εδώ και καιρο,για την δεδομενη στιγμη πιστευει ότι ακομη και να φυγουμε η κατασταση δεν γυρναει.Λεει όμως ότι η Ελλαδα είναι πρόβλημα της Γερμανιας ,όχι της Ευρώπης,οχι των ΗΠΑ, και αν θελουν οι Γερμανοι μπορουν να συνεργαστουν με τον Πουτιν για την επιλυση του θεματος.Ο τυπος είναι ρεαλιστης μεχρι εκει που δεν παει,αλλα λεει και αληθειες που δεν αρεσουν.Βεβαια λεει και πραγματα τα οποια είναι υπερβολικα και ακρως ρατσιστικα.Αλλα αυτά για τους Αμερικανους είναι ψιλα γραμματα μπροστα στην τσεπη τους.Τελειωντας θελω να δω τι απ’ολα αυτά θα κανει.
    ΥΓ1 Τις δημοσκοπησεις τις εκαναν οι ιδιες εταιρειες που τις κανουν και στην Ελλαδα. Ολες επεσαν μεσα.
    ΥΓ2 Καψαν λεει το σπιτι του Μπικα ,γινεται της π@@@@@@@ το καγκελο.Ρε δεν μαζευόσαστε στο ΟΑΚΑ να σας κλεισουν μεσα και να ερθουν μετα από τρεις μερες να δουν ποσοι ζητε?Στον συγκεκριμενο αγωνα πρεπει να συμμετασχουν όχι μονο οΙ ΦΛΙΛΑΦΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Θελω να δω ολα αυτα τα ΝΟΥΜΕΡΑ με πρωτο το De Niro και ολους αυτους τους celebrities -my ass αν θα κανουν πραξη αυτο που ελεγαν οτι θα εγκαταλειψουν τη χωρα αμα βγει ο Donald. Για να σε δω ρε συ Bobby, γιατι καλα τα ελεγες στο βιντεακι, εχεις πακεταρει η λεγαμε καμμια μπουρδα να περναει η ωρα?”

    Για καποιους απο αυτους (γιατι οι πιο πολλοι ειναι ετσι και αλλιως αναλωσιμα προιοντα) ηταν ντροπη για την υστεροφημια τους και το οποιο καλλιτεχνικο εργο εχουνε αφησει τετοια καραγκιοζιλικια…….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC AEK
    ΔΕΝ τους γνωριζω τους Βορειο-Αμερικανους μιας και στο βορειο κομματι της ηπειρου δεν εχω παει ποτε. Θα τους γνωρισω πρωτη φορα την επομενη εβδομαδα, και θελω πραγματικα να δω απο κοντα ολο αυτο το πραγμα αν και δε μπορεις να κρινεις μια χωρα μονο απο 2 πολεις ειδικα αν ειναι η μια η Νεα Υορκη. Φανταζωμαι οτι εχει τοσο σχεση οσο το Λονδινο με την Αγγλια, δηλαδη καμμια.
    Μολις ακουσα τη δηλωση της τρελλης: πραγματικα δε ξερω τι διαολο σκεφτωντουσαν που κατεβασαν αυτη τη μουρλη για προεδρο. Τωρα το τι θα κανει και τι οχι ο αλλος μενει απλα να το δουμε. Παντως ο ουρανος δε θα πεσει στο κεφαλι μας, ουτε χασαμε τα χρυσα κουταλια που θα τρωγαμε με τη ζουρλη. Εχουν βγει ολοι και λενε το μακρυ τους και το κοντο τους, τους ειδαμε τους Clinton και με τθς φουσκες στις τραπεζες και με ολα. Το οτι κατηγορουσε μουρνταρη η τρελλη τον αλλον με ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ το μπηχτη παντως εχει το γελιο του..

    Η περιοδος Ομπαμα ηταν γενικα καλη. ΔΕΝ εκανε κατι τρομερο ουτε εξωτερικα- ισα ισα- και εσωτερικα αφηνει μια χωρα με σχεδον τα ιδια προβληματα που ειχε σε ανεργια, οικονομια και παραγωγη. Ειδικα η δευτερη περιοδος μου φανηκε τελειως αχρωμη- αλλα απο την αλλη ειμαστε πολυ μακρια για να κρινουμε.

    Για το ΥΓ τωρα τα ειδα. Εχω πει εδω και χρονια. ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ FA εδω, τι κωστακης κουτσοκουμνης και μωρα και πρασινα αλογα. Κατεβαστε και ενα κλιμακιο της Yard και σε 6 μηνες τους εχουν μαζεψει απαντες με δεμενα κατηγορητηρια.
    Ολα τα αλλα ειναι να περναει η ωρα και να βγαζει ανακοινωσεις ο Δηματος με το καραπαπαρα

  7. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω με ολους και με ολα οσα γραφηκαν (4 πρωτες απαντησεις + το θεμα δλδ).

    εμενα μου εκανε εντυπωση η επιλογη υποψηφιων.
    δλδ κοτζαμ αμερικη να εχει να διαλεξει αναμεσα σε τραμπ και χιλαρυ και μετα απογοητευομαστε εμεις , ενα σκατο στον παγκοσμιο χαρτη , που εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε κουλη και αλεξη…

    το δευτερο που μου εκανε εντυπωση ειναι η εντυπωσιακα ευφανταστη καμπανια της πολιτικης κορεκτιλας σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη.

    δλδ αντι να προβαλουμε τις αρετες του υποψηφιου μας , προβαλουμε τα μειονεκτηματα του αντιπαλου , επιστρατευοντας καθε σελεμπριτυ απο καταξιωμενο ηθοποιο μεχρι ποπ βασιλισα του τσιμπουκιου…

    (εμεις τα καναμε αυτα πριν 20 χρονια γατακια αμερικανακια . τοτε που ο σημιτης ελεγε να κανει διαιτα ο χοντρος και ο εβερτ απαντουσε να κανει μονοζυγο ο κοντος)

    επιπλεον νομιζω οτι ο τραμπ εκφραζει περισσοτερο τον μεσο αμερικανο . λαϊκο στις εκφρασεις, φαφλατα, αλαζονα , χοντροκομμενα σεξιστυ , με τα λεφτα μου γαμω και τη κυρα μου κλπ
    δλδ εκτιμηθηκε η ειλικρινια του λογου του που βασιστηκε στο “αυτος ο μαλακας ειμαι , ψηφιστε με” σε αντιθεση με την ανοργασμικη κερατωμενη που ηθελε να μας παρουσιαστει ως καθως πρεπει κυρια της αυλης (γιατι μπορει να ευθυνεσαι για 5 πολεμους αλλα αν πιασεις κωλο αεροσυνοδου εισαι το κωλοπαιδο) , επιχειρηματολογωντας κατα του αντιπαλου για τις γυναικοδουλειες του, την ωρα που φερει το επωνυμο του μπερμπατη τεως προεδρου που λεκιαζε φορεματα γραμματεων στο οβαλ γραφειο ….

    υποκρισια που το ποπολο δεν πολυγουσταρει.

    τεσπα, η αμερικη ειναι σοβαρο κρατος οσο ασοβαρος και να ειναι ο προεδρος.
    (εβγαλε 2 θητειες ο μπους που διαβαζε το βιβλιο αναποδα και τραγουδουσε “χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω” σε νηπιαγωγειο ενω του ανακοινωναν οτι επεφταν οι διδυμοι στη νεα υορκη.εδω βγηκαν νικητες απο τον ψυχρο πολεμο απεναντι στην πανισχυρη ΕΣΣΔ και τον αρμαγεδωνα με κουτοπροεδρους σαν τον καρτερ και τον ρηγκαν)

    η αμερικη λοιπον εχει ανεξαρτητη δικαιοσυνη (νομιζω οτι ο γενικος εισαγγελεας που ελεγχει ακομη και τον προεδρο, εκλεγεται και δεν διοριζεται οπως στο τζατζικισταν, ενω ενας απλος δικαστης στελνει την κορη του προεδρου για φασινα σε κοινωνικη εργασια για παραβιαση παρκομετρου) ,
    εχει κονγκρεσο που αποφασιζει ακομη και για τη βιδα που θα εξαχθει για ενα τουρκικο ή ελληνικο αεροπλανο (και οχι κολλητους , κουμπαρους και συμπεθερους μεσαζοντες) ,
    εχει γερουσια ,
    εχει φορεϊν οφις και στρατηγικο σχεδιασμο με στελεχη της πιατσας (και οχι συμμαθητες απο της καταληψεις και τις πορειες)
    και εχει μια CIA που με μια σφαιρα απο μια ταρατσα διορθωνει οποιο λαθος εγινε σε προσωπο ευθυνης…

    συνεπως η αμερικη δεν περιμενει κανεναν τραμπ και καμια χιλαρυ για να ασκησει πολιτικη.

    οι εκλογες εκει γινονται για να ακουστει η ταση του ποπολου της Νεας Ρωμης που η βασικη του πολιτικη ανησυχια δεν διαφερει πολυ απο του ποπολου της οριτζιναλ παλιας.
    αρτον και θεαματα δωστου και την ψυχη του παρε….

    με λιγα λογια η αμερικη ειναι εξαιρετικα σοβαρο κρατος για να εξαρταται η πολιτικη της ζωη απο την ψηφο του μεσου μαλακα αμερικανου που νομιζει οτι η ταγκανικα ειναι μεξικανικο φαγητο , η ακροπολη ειναι τοπικη ομαδα του φουτμπωλ και ο νευτωνας (νιουτον) ειναι μοναδα μετρησης.
    (στην ελλαδα αυτους βεβαια τους κανουμε πρωθυπουργους)

    ΥΓ: ειναι θετικη η εκλογη τραμπ γιατι σηματοδοτει σε παγκοσμια κλιμακα την θεληση των λαων να ασχοληθουν τα κρατη με τα του οικου τους.

    αυτο μπορει να αποβει μοιραιο για εξαρτημενα προτεκτορατα οπως το δικο μας που εχουν γινει αποθηκη λαθροαποικων ( να και το ρατσιστικο να με μαλωσει και μενα ο κιντης) και ειναι παντελως ανικανα να ασχοληθουν ακομη και με το κρεμασμα των κουρτινων του οικου τους αλλα παντα ημουν της αποψης οτι καθενας πρεπει να θεριζει ο,τι σπερνει…

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Ευτυχως τα μαλωματα μας τελειωσαν, οποτε μην φοβασαι.
    Στα αλλα συμφωνω και νομιζω κατι τετοιο βλεπει ο καθε νοημων.

  9. Ο/Η Δημήτρης Σουηδία λέει:

    Μιας και είμαι στην Ουάσινγκτον για κάποιες μέρες, έχω 2 σχόλια που κράτησα από ντόπιους εκ των οποίων ένας απ το κόμμα της Χίλαρυ.

    1) 2 φορές στη ζωή μου ντράπηκα να πώ ότι είμαι απ τις ΗΠΑ. Μια με τον Μπους jr και μία με αυτούς τους υποψηφίους…

    2) Μέχρι σήμερα γυρνούσα τις ΗΠΑ για να πω τι ιδέες έχω και πως θα κάνω και θα ράνω για τη χώρα. Η χώρα όμως έδειξε ότι τελικά έχει άλλες προτεραιότητες οπότε από δω και στο εξής θα γυρνάω τη χωρά μόνο για να ακούσω τι ενδιαφέρει τους πολίτες.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω τα ειδα μια χαρα,τα αποτελεσματα στο Αμερικα.Κι εγω Τραμπ θα ψηφιζα αν ημουν εκει. Ενας τριμαλακας ειναι,αλλα αν ειναι να διαλεξω σε αυτον και στην αγαμητη με την γυαλαδα στο ματι,προτιμω τον πρωτο. Οχι οτι κανουν και τιποτα σοβαρο σαν προεδροι,αλλοι δουλευουν ολο τον μηχανισμο του κρατους, αλλα η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Κλιντον ειχε προσβασεις και κονε που μπορουσαν να κανουν κωλος-μουνι-γαρυφαλλο ολο τον γλομπο. Μου θυμισαν παλιες ενδοξες στιγμες αυτης της χωρας με το ” ταβανι” που επιασαν και οι δυο απο πλευρας μεστου λογου,παροχων,ηθικολογιας…. “Αντρεα ζεις εσυ μας οδηγεις…” Τωρα,γιατι ψηφισαν οπως ψηφισαν τα αμερικανακια,μονο αυτοι το ξερουν. Πηραν χαμπαρι τι εστι Κλιντον ? Τους βαρεθηκαν? Τους σιχαθηκαν? Οταν λεει ο βαψομαλλιας,πως θα διωξει τους μεταναστες,και αυτοι τον ψηφιζουν,απλα καθεσαι και κοιτας την θαλασσα,δεν ασχολεισαι. Οτι δουλεια ειχε να κανει το FBI, την εκανε και με το παραπανω. Απλα να συμφωνησω,πως δεν πιστευα πως μετα τον Bush jr θα υπηρχε υποψηφιος για την προεδρεια με τα αναλογα προσοντα,κουτος,βλακας,ηλιθιος, αλλα μια αλλαγη της ολης καταστασης παντα χρειαζεται για να κουνηθουν τα στασιμα νερα…. Εμεις σαν Ελλαδα,τι συμφερον εχουμε ? Τα ιδια που θα ειχαμε και με την αγαμητη. Οτι ακριβως ειχαμε απο τον πολεμο και δωθε…

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all from my email:
    ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΛΑΖΟΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΑΙΗΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΤΑΡΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΜΕΡΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΟΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛ ΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ,ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΑΝ, ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η IOWA ,COLORADO, OKLAHOMA ,NORTH AND SOUTH DAKOTA, NEW MEXICO, NEBRASKA, KANSAS, MONTANA ,TEXAS ,ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΕΞΑΣ, ΙΛΛΙΝΟΙΣ, ΦΛΟΡΙΔΑ,ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ, ΑΡΙΖΟΝΑ, ΟΧΑΙΟ ,ΚΑΡΟΛΑΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ (ΣΝΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΥΟΡΚΕΖΟΙ Η ΟΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΝΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ,ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ, ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΙΗΛ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ .
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ APPLE ΚΑΙ ΤΗΝ FORD, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ .
    ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΛΕ ΜΠΡΟΝ, ΚΛΠ)ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ.

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Παρακολουθησα χθες το βραδυ ολο το σκηνικο. Στην τηλεοραση εναλαξ ΕΤ1-ΣΚΑΙ , και στο internet ειχα ταυτοχρονα BBC,,CNN, NBC, και την ροη του MSN… Μιλαμε για κλαμα ,οδυρμο, λιγο ακομα και θα πεφτανε απο τα μπαλκονια.Ειδικα αυτοι στον Σκαι,ηταν να περνουν χαπακια υδροκυανιου και να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. Στο CNN, ηταν και λες και του χτυπησε μετεωριτης και περιμεναν και τον δευτερο απο ωρα σε ωρα. Χωρια,που εβγαζαν αποτελεσματα, τουλαχιστον 10-15` αργοτερα απο το NBC !!! Θα ελεγα οτι στο bbc ησαν ψυχραιμοι,αν και διεκρινα ενα ιχνος χαιρεκακιας προς την Κλιντον,ενα σκαστο σνομπ χαμογελακι,ειδικα οταν εφταναν στις μεσοδυτικες πολιτειες,μετα στην Φλοριντα,Οχαιο,Μιτσιγκαν κατα σειρα…Μιλουσα και με φιλη μου στο Long-island, που τον περισσοτερο καιρο για δυο χρονια ηταν στο Ντενβερ, μου εξηγουσε αυτα που αναφερεις για τα χαμηλα εισοδηματα,για τους αγροτες και για την μεγαλη ανεργια .Ιρλανδη,4ης γενιας, ασχετα τι ελεγε ο Τραμπας απο το Λευκονοικο της Κυπρου (!), δημοκρατικη η ιδια και η οικογενεια της, ψηφισε τον βαψομαλλια γιατι σιχαθηκε τους Κλιντον και τις ραδιουργιες τους,οπως και πολλοι αλλοι βεβαια,πιστευοντας πως η Αμερικη πρεπει να ξαναγινει Αμερικανικη με την εννοια οχι των μεταναστων,αλλα με την δημιουργια προυποθεσεων να ξανανοιξουν οι βιομηχανιες και πασης φυσεως βιοτεχνιες . Ειναι δε, τοσο χαλια χαλια η κατασταση σε πολλες πολιτειες που εχουν σταματησει να βλεπουν τα μεγαλα καναλια,και αρκουνται στο internet. Θα πρεπε ηδη να ειχε στειλει η κυβερνηση καποιους να ειναι απο κοντα στο επιτελειο του Τραμπ. Το 90% της ομογενειας ηταν με την Κλιντον,καθως και συσσωμη η ελληνικη πολιτεια. Ε, τωρα αμα σε γραψει στα αρχιδια του θα εχει αδικο? Εμαθα πως ουτε ο Bush τον υποστηριζε,φαντασου για τι κατασταση μιλαμε…

  13. Ο/Η Tasos λέει:

    “Το οτι κατηγορουσε μουρνταρη η τρελλη τον αλλον με ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ το μπηχτη παντως εχει το γελιο του..”

    Αυτό μου θύμισε ένα ανέκδοτο που κυκλοφορούσε την εποχή της Λεβίνσκι: όλοι απορούν με τον Κλίντον, πως είναι δυνατόν να του παίρνει πίπες μια άλλη γυναίκα όταν τη δική του τη λένε Χίλλαρυ;

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βγηκαν χτες οι ‘δημοκρατες’ και εκαναν διαδηλωσεις οτι ο κομοδινι δεν ειναι ο προεδρος τους. Σε μια απο αυτες η Lady Gaga πανω σε σκουπιδιαρικο. Υπαρχει πιο χαρακτηριστικη εικονα απο αυτο? Το ΑΡΧΙ-σκουπιδι πανω στη σκουπιδιαρα. Δε ξερω αν οδηγουσε η ζουρλη με το ματι που γυαλιζει μονο..

    Αμερικη κυριοι δεν ειναι τα 3-5-10 εκκ που ζουν στη χλιδα του Manhattan, της 5th Avenue και του L.A με το Beverly Hills. Ουτε οι παραλιες με τις φουσκωμενες ξανθιες του Baywatch ουτε το Malibu. Δεν ειναι ο Steve Jobs ο Bill Gates ο De Niro και η Madonna ουτε ο Brad Pitt και ο Lebron.
    Οπως Αγγλια ΔΕΝ ειναι το Knightsbridge το Mayfair και το Covent Garden. Ουτε ειναι το Harrods και οι σουιτες στο Emirates..

    Αμερικη ειναι 323εκκ κοσμος που ζει απο την Αλασκα μερχι το Midwest και το Νοτο που ειναι ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΕΣ του κερατα και δεν εχουν ιδεα οχι το τι γινεται στο κοσμο αλλα μεχρι που φτανουν τα συνορα του state. Αμερικη ειναι rednecks και αμορφωτοι με λεξιλογιο 300 και αμα λεξεων. Αμερικη ειναι αγροτες, γελαδαρηδες και small town business που δεν ειδαν σχεδον τιποτε στη καθημερινοτητα τους με τον Ομπαμια.

    Δε μιλαω για τη νικη του κομοδινι. Μιλαω οτι σε μια κανονικη κοινωνια ο τυπος επρεπε να αντιμετωπιζεται ως κλοουν και να μην λαμβανεται ΚΑΝ στα σοβαρα. Τωρα βεβαια σε μια κανονικη κοινωνια δε θα ειχε αντιπαλο τη μουρλη που εχει ως χομπυ να βομβαρδιζει κοσμο οποτε της γυρισει το ματι. Και της εχει γυρισει ΠΕΝΤΕ φορες μεχρι τωρα..

  15. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Snitch ειδες τελικα την εσκισε την γατα ο Ντε Νιρο ρε, http://m.lifo.gr/now/people/120879

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο De Niro ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος. Τελευταια- εδω και 15 χρονια βεβαια- εχει γινει ενας μετριος τυπος που εχει καταντησει γραφικος στην επαναληψη χαζων ρολων σε light αμερικανιες, μονο και μονο για τα φραγκα. Ιδιοι ρολοι, ιδιες γκριματσες, ιδιες ατακες, συνηθως παριστανει τον πρωην μαφιοζο-wise guy-cia, γενικα ενα τυπο ex που ειναι πλεον μπαμπας-παππους κλπ.
    Για να δεις τι εννοω κοιτα την αναλογη επιλογη ρολων του ΓΙΓΑΝΤΑ AL PACINO που επαιξε π.χ απο αρωμα γυναικας (ενα εργο που ο τυπος απλα εδωσε ΡΕΣΙΤΑΛ) απο carlito’s way απο 88 minutes μεχρι Simone και Humbling και συγκρινε. Αυτα και σαν ταλεντο και σαν δουλεια.

    Στα πολιτικα εκανε ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ να μιλησει ετσι. Μπορεις ως δημοσιο προσωπο να εκφρασεις την θεση σου αλλα το να βριζεις χυδαια δεν την ισχυροποιει. Βεβαια στην Αμερικη εισαι και μιλας σε Αμερικλανους. ΟΚ.
    Μπορουσε να πει ενα low level, ενα απλο fool ενα non-experineced, non educated κλπ.
    Το να λες κλοουν και μποζο εναν υποψηφιο για προεδρο των ΗΠΑ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Μπορει ο αλλος να ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης, αυτο δε σημαινει οτι βγαινεις να το λες ετσι χυμα.
    Τωρα ΦΥΣΙΚΑ βγηκε και τα μαζεψε αν και ΔΕΝ μαζευωνται τετοιες εκφρασεις.
    Οπως ΦΥΣΙΚΑ ειναι ΚΟΤΑΡΑ και δεν τα εχει μαζεψει να φυγει ΗΔΗ. Γιατι αμα λες οτι θα κανεις κατι, εχεις δεκαδες εκκ περιουσια και εισαι 73 χρονων, ε ΚΑΝΕ ΤΟ και σταματα να κοροιδευεις πρωτα απ ολα τον εαυτο σου.
    Δεν εχει σημασια αν συμφωνω η οχι, αλλα ο Ντεπαρντιε αναλογα τα εχωσε στη Γαλλικη κυβερνηση και σηκωθηκε και εφυγε και πηγε στον Vladi.
    Η λες κατι και το κανεις, η αλλιως δε το κανεις και γινεσαι απλα γραφικος. Ακομη καλυτερα δε λες τιποτα και απλα κανεις οτι πιστευεις. Αν δε, νομιζεις οτι πρεπει να το ανακοινωσεις απλα το κανεις ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. Προς το παρων shut the fuck up και κανε μια κυβιστηση ΚΑΙ εσυ μεχρι να κανεις πραξη τα λογια σου..