Γουιλι ο ΔΙΚΑΙΟC

8b925f7f9cd39fc7f17471b3aa51f80250ff9

Τουλαχιστον στην ΑΕΚ, μπορει ολα να πηγαινουν στραβα και αναποδα αλλα απο ταμειο σκιζουμε. Απο οσο γνωριζουμε φεσια δεν υπαρχουν και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε που ελεγε και ο Μητσοτακουλας. Λογικο να μην υπαρχουν φεσια αφου δεν υπαρχει και ροστερ. Οχι οτι ειναι δυσκολο να φεσωσεις μια εταιρεια- ποσο μαλλον ποδοσφαιρικη- αλλα να οσο ναναι θες και καμμια 80αρια μεταγραφες οπως εκανε ο ΑΕΚαρχης Ντεμης, να εχεις και ενα πατημα: μπορει να σας φεσωσα μεχρι τους αστραγαλους αλλα εφερα και τοσο κοσμο.

Οταν το ροστερ σου ειναι το το μισο Β Εθνικης και το αλλο μισο κατι γυρολογοι, μεσοκοποι και παικτες που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα τι να πεις οτι ξοδεψες? Ηλιο που βρηκαν στην Ελλαδα- σημερα 9 Δεκεμβριου εχει απιστευτη λιακαδα- και ειπαν να ερθουν να δοκιμασουν και εδω τη τοπικη κουζινα. Σαν αυτον το Ντιαζ που πρεπει να ειναι ο μοναδικος Ουραγουανος αμυντικος που δε μπορει να παιξει αμυνα. Η τον αλλον τον καινουργιο που θελουν να μας κουβαλησουν τον Ατζαρεβιτς που τον εχει διωξει μεχρι και ο Λεβαδειακος της Νορβηγιας.

Η πιο μεγαλη επιτυχια ομως- και εδω οφειλω να αναγνωρισω την αμπαλλοσυνη ΟΛΩΝ εκει μεσα ειναι αυτη η προπονηταρα ο βοηθος θερμαστη απο το Τσιμπουτι. Ο συμπαθης Γουιλι που παω στοιχημα οτι ακομη και καρβουνο να το βαλεις να φτυαρισει, σκατα θα τα κανει. Οταν θες να προσλαβεις εναν υπαλληλο εχεις πανω κατω μια αποψη για το τι ψαχνεις και αναλογα κοιτας υποψηφιους. Ειπε λοιπον ο Μελ με τον Λυσσανδρου οτι θελουμε προπονητη. Να παρει την ομαδα και να τη διορθωσει στα βασικα, οπως π.χ οτι μετα το 60-65 ολοι περπατανε, οτι η τριτη πασα ειναι αφορμη για πανυγηρισμους, η οτι για να μπει καθε φορα γκολ πρεπει να κανουμε ταμα. Επειδη  ειναι η ΑΕΚ και οχι η Βεροια, εκτος απο αυτα ΙΣΩΣ και να κερδισει κανα ματς και ΙΣΩΣ και να πλησιασει λιγο στη κορυφη του πινακα αυτο το ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ που λεγεται ΟΣΦΠ.

Πηραν λοιπον το βιογραφικο του Γουιλι και ενθουσιαστηκαν. Τι Υεμενες, τι βοηθος, τι ξανα προπονητης τι ξανα βοηθος τι τελευταιος στη Τουρκια! Τουμπες εκανε ο δικηγορακος απο τη Κυπρο με το λαβρακι. Εμπειρος, με διακρισεις, οπου παει αφηνει εργο, ξερει το Μουρινιο και πανω απο ολα θα μας ερθει και τσαμπα. Λιγοτερα απο τον Μητσικωστα θελει προεδρε. ΦΕΡΤΟΝ ηταν η αποφαση αμεσα και ας μου κραταει μουτρα ο πριγκηπικος βατραχος. 500 κολοτουμπες εχει κανει, ας κανει αλλη μια να γινουν 501. Σιγα τα ωα η τελευταια θα ειναι? Αυτος 100 χρονων να παει εκει να μας σωσει θα τελει μπρε.Γκια το καλο ΑΕΚ που εγκω και στο Κοκκαλη που μπηγα γκια ΑΕΚ το εκανα. Μεχρι και καραγκιοζη που εκανα με στολες παλαιμαχων παλι γκια καλο ΑΕΚ το εκανα.

Ηρθε ο Γουιλαρος λοιπον και αρχισε τις Μουρινιες: 2 μηνες στην ομαδα εχει κανει 2 νικες (η μια με τα δευτερα της Κερκυρας στο κυπελλο- το αλλο ματς κυπελλου μας το γυρισε η Καρδιτσα ) και …. αυτα. Τι? Θελετε και αλλα? Δε σας φτανει που μετα το 77’ τσακισα το Πλατανια? Τι θετε? -που ελεγε και ο Γκιωνακης. Σαμπως ο Μουρινιο τα παει καλυτερα? Τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ επιδοση της Referee United επι Premier League εχει ο αθεοφοβος. Καταφερε- αυτο οντως ειναι κατορθωμα- να παει την ομαδα χειροτερα απο το Moyes που το μονο που ειχες να θυμασαι ειναι το τριμπαλλο στο Gay. Τοτε που ο προπονηταρας ο Μιτσελ ειχε αφησει το Γκιγκς ελευθερο και μοιραζε στον Φαν Περσυ που ειχε κανει ΒΛΑΚΑ αυτον τον γραφικο το Κωστακη το ΤΣΑΦ και του ειχε βαλει 3 γκολ.Η αμυντικουρα της Ρομα που κανει 758εκκ ευρω.. Γελανε και τα πομολα με το χαζο.

Χτες λοιπον ο Γουιλι εκανε ενα – η αληθεια ειναι- πρωτοποριακο κολπο. Μοιρασε λεει χαρτακια και ρωταγε το καθενα που θελει να παιξει. Η αληθεια ειναι οτι αυτο δε το εχω ξαναδει σε κανενα μαγαζι. EVER. Να ρωταει δηλαδη το αφεντικο τους υπαλληλους σε πια θεση θελουν να ειναι. Να βγω εγω εξω και να ρωταω την γραμματεα μου -που ειναι οντως πολυ εντυπωσιακη: αμα σε αλλαζα θεση που θα ηθελες να πας? modelling in London dear, regarding the pay is good μιας και ειναι αγγλιδα, η τους αποθηκαριους: που νομιζεις οτι θα αποδωσεις καλυτερα παιδι μου? Νομιζω CEO κ.Δημητρη. Μαλιστα.. και εγω τι θα κανω 2 CEO θα ειμαστε? Ε ελατε στην αποθηκη να φορτωσετε καμμια παλλετα…

Αφου μοιρασε τα χαρτακια ο Γουιλι, ο καθενας εγραψε αυτο που νομιζει και τα μαζεψε λεει για να τα μελετησει. Βρηκε και ενα χαρτακι που ειχε κατι ιερογλυφικα ακαταλυπτα πανω: ΑΝΕΣΤΗ καρφωνεσαι.

Αφου λοιπον μελετησει το γκαλοπ ο Γουιλι, φανταζωμαι (για αυτο δε το εκανε αλλωστε?) θα κατεβασει αναλογα την ομαδα με το Κομποτιακο. Το συστημα θα ειναι το γνωστο γιουρια η αλλιως οσα πανε και οσα ερθουν. Ο πετρακης- ειμαι μισο σκαλι κατω απο το μαραντονα- θα αναλαβει ρολο δεκαριου-εκτελεση πεναλτυ/στημενων και μπουκαδορου οταν οι αντιπαλοι ειναι πεσμενοι στο χορτο. Ο Πεκχαρτ εχει αποστολη να μη τη βρει μια φορα με το μπουτι. Ο Ντιντακ (ως δεξι εξτρεμ που τον βαζει ο Γουιλι) να κανει μια σεντρα που η μπαλλα ΔΕΝ θα περασει σε υψος τους φωτεινους πινακες. Το Mission Impossible ειναι στο Πατατα: να κατσει σε δυο συνεχωμενες φασεις στην ιδια θεση στο γηπεδο.

Για σου ρε Γουιλι ΧΑΒΑΛΕ. Μια χαρα το πας και εσυ και ο Λυσσανδρου και το αφεντικο του Λυσσανδρου και ο πριγκηπας και ολοι σας. Τρελλα πουλατε και αναλογα θα εχετε προσελευση ΚΑΙ αυριο. Τρελλα πουλανε ολοι-ο γνωστος ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ- αφου διαβασε το κειμενο εδω πριν μια εβδομαδα ξεκινησε σημερα να το γυρναει σιγα σιγα και να μας λεει οτι μαλλον πρεπει να φυγει ο Γουιλι. Μεχρι προχτες βεβαια ο Γουιλι ηταν η ελπιδα μας –πηδα μας πηδα μας- και τον αποθεωναμε, αρα μαλλον σημερα πηρε χαμπαρι αυτο που εγραφα πριν 5 μερες και προφανεστατα αρχιζουν και διαδιδουν οι κυκλοι και τα τετραγωνα. Η εισαι καλος στη δουλεια σου η εισαι ΝΟΥΜΕΡΟ.. Δε τρεχει κατι χοντρε, απλα διαβαζε μπας και σου ανοιξουν τα ματια και πουλας ΣΩΤΟ πιο διακριτικα.

Εδωθει η 13η συνταξη χτες, μιας και ο μικρος ΜΠΟΥΦΟΣ εκανε το παρταολα. Ε αφου κοψαμε τη 10-11-12η δωσαμε τη 13η.  Να δωσουμε μια φορα και 300 ευρω σε αυτους που τους κοψαμε χιλιαδες και ετοιμαζωμαστε σε ενα μηνα να τους ξανακοψουμε. Δωσε σανο Αλιεξη γιατι εισαι στο 15% και πεφτεις καθε μερα. Μονο  μη κουνας τα χερακια τοσο πολυ, ζαλιστηκαμε χτες. Το να λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ αντε και αντεχεται, στην αναγκη κανεις και ενα Mute. Αυτο με τα χερακια παλι, τι ηταν? Μπας και κανατε καμμια ζαχαρη αχνη με το Καρανικα πριν το ‘διαγγελμα’  και σε επιασε η υπερκινητικοτητα? Μηπως εχεις πεσει στα σκληρα? Σε βλεπω και εχεις βαλει και καμμια δεκαρια κιλακια- η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη ασε που κοψαμε τις πορειες με το περπατημα και τις καταληψεις με τα σαντουιτς και το ριξαμε στις συναγριδες.  Γιατι πιο πριν- με τον Ομπαμα που ειχες χυθει στη καρεκλα- σε ειχα για πιο μαλακά, κανα μπαφο που σε χαλαρωνει κιολας.

Αλιεξη σου θυμιζω τι ελεγες το 2014 οταν ο Σαμαρας μοιρασε 500εκκ αναλογα: «Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες.Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας και διερωτόταν: «Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσει το τελευταίο που τους έχει απομείνει – την αξιοπρέπειά τους;».

«Το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σ’ αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. Σ’ αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων»

ΥΓ  Στη Γιδοβασιλη το ειπατε οτι θα μοιρασετε 680εκκ? Οχι τιποτε αλλο, αλλα εκλαιγε για τα 80εκκ (και 247 σε συνολο τριετιας) απο τους Εσκομπαρ και τα 15,000 παιδακια που δε θα πανε παιδικο σταθμο φετος.

ΥΓ2 Τo Εurogroup επισημα ζητησε κοφτη διαρκειας.

Αλιεξη hasta la ΜΠΟΥΡΔΑ siempre.

Τι ειναι ο ανθρωπος. H μαμα θελει οικογενεικη φωτο στη δουλεια. Ποιος να τη βγαλει ομως? Δε φωναζουμε τον Klop μωρε? Η διαφορα του να εισαι ΟΜΑΔΑ και οχι χαβελεδες που φορανε την ιδια μπλουζα..

13164395_10154322313747573_1919881147071453661_n

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to Γουιλι ο ΔΙΚΑΙΟC

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σανός ενισχυμένος με γεύση από Κουβανέζικο καπνό, ναργιλέ από το χλιδάτο Αμπού Ντάμπι και θυμίαμα από την τελευταία εκδρομή στην εξωτική Ιερουσαλήμ. Και μετά και τις συναντήσεις με Ντανιέλ Ορτέγκα, Μαδούρο και τους άλλους δικτάτορες, τώρα σούπερ ενισχυμένος αριστερός σανός turbo GTI ! η φτώχεια, η υπανάπτυξη, η κομματοκρατία και ο αριστερός κρατισμός σε συσκευασία χριστουγεννιάτικου δώρου! Αριστερός Αη-Βασίλης με το έλκηθρό του φορτωμένο με σανό!

  2. Ο/Η akis λέει:

    Snitch όσον αφορά την ΑΕΚ…
    Στο προηγούμενο κείμενο σου ΄΄κόλλησα΄΄ με το ΥΓ σου,,,Ετοιμάζει διάδοχη κατάσταση ο Μέλ η τουλάχιστον προσπαθεί για κάτι ανάλογο;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ akis
    Δεν μπορω να πω το παραμικρο, πραγματικα..

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ακόμα και να μην το πείς Δημήτρη είναι φως φανάρι πως κάτι γίνεται.
    Λογικό. Κανένας δε θα άφηνε την ομάδα στα χέρια του μέχρι να μάθει τι θέσεις παίζουν οι παίκτες.
    Εδω και 1,5 μήνα στην ομάδα και ακόμα δεν τους ξέρει? τί σόι αναλυτής του Μουρίνιο ήταν? Ανέλυε τους αντιπάλους και εδω δε μπορεί να αναλύσει την ομάδα που προπονεί κάθε μέρα?
    Βέβαια τέτοια εποχή μόνο κυνηγημένους και αποτυχημένους θα βρείς. Δηλαδή προπονητές που απολύθηκαν απ’τις ομάδες τους και ψάχνουν για δουλειά, ή προπονητές που δεν είχαν ομάδα απο το καλοκαίρι.
    Έγινε λέει και meeting για τις μεταγραφές.
    Σε πρώτη φάση τα ονόματα που ακούστηκαν είναι για τα πανηγύρια.
    Η καλή είδηση είναι πως φεύγουν ο Πλατέλλας ο Βάργκας ίσως και κανα-δυο ακόμη.
    Η κακή είδηση είναι πως επαληθεύεται ο νόμος των πιθανοτήτων και για το Τσιγκρίνσκι. Ξανά μανά τραυματίας. Τελικά είναι θαύμα πώς κατάφερε και έπαιξε οσο άντεξε. Περίπτωση Λέσκοτ και αυτός.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα και κατι γινεται. Ετσι λες να το ειπα? Απλα πρωτον ειναι πολυ νωρις και δευτερον πρωτα κλεινει κατι και ΑΝ γινει τοτε το ανακοινωνεις. Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω.
    Τι να κανουμε, το Τσιπρα που μοιραζε στη Θεσσαλονικη τα 247 εκκ απο τα καναλια ΠΡΙΝ τα παρει? Η τις χθεσινες συνταξεις που ΧΩΡΙΣ να ρωτησει βγηκε και εκανε το προυχωντα? Ρε ΡΩΤΗΣΕΣ το Σοιλμπλε, το Μοσκοβισι, το Νταισελμπλουμ και κανεις δωρα?Απο που κανεις το μαγκα? Με τις ξενες τσεπες?

    Ο καλογερος- σε ενα υγιες σκεπτωμενο οργανισμο- ειναι για να σου παιξει τα μισα ματς. ΔΕΝ τον χρειαζεσαι στα αλλα ετσι κ αλλιως τι να το κανω με το Πλατανια εντος που δε περναει τη σεντρα?
    Στα 6 ντερμπυ μεσα εξω, στα δυσκολα εκτος και οπου εχεις ενα δυνατο αντιπαλο μεσα. Αντε πχ με το νιονιο μεσα που τον θες. Στα εκτος και παλι εκει που εχει οκ αγωνιστικο χωρο να μη κινδυνευεις να τον χασεις απο τραυματισμο: στη Λαρισα μια χαρα ειναι το γηπεδο, στα Γιαννενα αναλογα ΔΕΝ τον βαζεις.
    Προγραμματισμος και διαχειρηση λεγεται και το κανεις αμα εισαι ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ σοβαρος.
    Τι θες τωρα να αρχισουμε να λεμε για λειτουργια ομαδας και εταιρειας? Οτι τα assets σου τα διαχειριζεσαι και ΔΕΝ τα εχεις στο τρεξιμο ολη μερα γιατι αλλιως ΠΑΟΥΝ να ειναι ASSETS? Οι ανθρωποι ειναι στο 1980 ακομη, μεχρι περσυ ειχαν το Μπουρουτζικα!!! γυμναστη… τι ψαχνεις?
    2 παικτες – ο θεος να τους κανει- θα παρεις. Επιπεδου Ατζαρεβιτς , δανεικους και ελευθερους. Το budget ειναι κατω απο 300 οπως αλλωστε και περσυ.
    Εκτος αν πιστευεις εσυ οτι ο αλλος θα ακουσει τις εισηγησεις του Γουιλι που κανει γκαλοπ που θελει λεει να παιζει ο καθενας. Το τι μπαρουφα ακουμε σε αυτη την ομαδα ειναι απιστευτο.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Κοπηκε ο Θελιν απο τον Μελλισανιδη. ΣΩΩΩΩΠΑ. 1,5 ΕΚΚ μεταγραφη και να κοπει? I wonder why! Η δικαιολογια ειναι λεει οτι δε θελει παικτη δανεικο αλλα κανονικη μεταγραφη.
    Τα λεει αυτα η ομαδα που εχει ρεκορ δανεικων και ελευθερων. Με κανονικη μεταγραφη πηρε περσυ ΕΝΑ παικτη 150χιλιαρικα και φετος 3 με 950 (Μπαρκας 600-Μπακασετας 300- Μανωλας 50) ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι τσαμπε.
    Δε λεω οτι ντε και καλα δε μπορεις να βρεις παικτη ελευθερο η δανεικο, λεω οτι αυτη ειναι η πολιτικη που εχει μεχρι στιγμης, οποτε μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΤΟ για το Τσιπρα που το εχει και εμφυτο.

    Εγω λεω οτι με 1,5εκκ ευρω και οχι ρουβλια για μεταγραφη, μονο τα γελια μπορει να βαλει ο Μελ, ειδικα Ιανουαριο μηνα και με την ομαδα σε αυτο το χαλι. Να δωσει 1,5 για να τελειωσει 2-3 με το ζορι και αν? Κραταει το 1,5 και τελειωνει 3-4 οπως περσυ και ολα καλα.

    Αλλωστε πριν 8 μερες ειχα γραψει εδω οτι δεν υπαρχει Θελιν και αυτα ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ του ΚΕΦΤΕ ως συνηθως. Τι θα πει δεν δεν υπάρχει φόρμουλα να εγγυηθεί η Μπορντό την παραμονή του για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο? Αμα θες το παικτη ΤΑ ΣΚΑΣ και τον παιρνεις. Πια ομαδα θα σου δωσει ενα περιουσιακο της στοιχειο για 1,5 χρονο? Για να μεινει ελευθερος και ΑΝ σου κανει να τον παρεις τσαμπα και να χασει τα 3,5εκκ που εδωσε τελειως? Ποιος τα σκεφτηκε αυτα? Ο Λυσσανδρου?

    Ρε δε κοβετε τη πλακα?

    Οποιος θελει παικτη ΠΛΗΡΩΝΕΙ και τον παιρνει. Αμα δε εχεις το καθε 1,5 και 2,5 και 500,5εκκ δε σε σταματαει καμμια Μπορντω και κανενας Θελιν.
    Δε το ξερω το παικτη ουτε λεω οτι μας κανει η δε μας κανει.
    Μπαρουφες δε μπορω να ακουω. Μας φτανει ο αυταπατης ο μεγαλος με τη συμμορια του.

  7. Ο/Η akis λέει:

    Αλέξανδρε προφανώς επειδή προχώρησα σε λάθος διατύπωση παρερμηνεύτηκε το μηνυμα που έστειλα στον Snitch…
    Οταν μιλούσα για διάδοχη κατάσταση εννοούσα για την…θέση του Μελ κι αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κάποιον για την ομάδα;

  8. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και μεσα σε ολα τα αλλα τα καταπληκτικα εστειλε και ο Κετσπαγια εξωδικη διαμαρτυρια διεκδικωντας για αυτον και τους συνεργατες του 400 χιλιαρικα και κατηγορει την ΠΑΕ οτι τους φερθηκε αισχρα,δηλαδη φτου ρε πουστη παει το μπατζετ του καλοκαιριου

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow: ΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ
    @ akis: Εκει αναφερωμαι

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μεσα σε ολα πεταχθηκε και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ στην ιστορια της ΑΕΚ:
    «Δεν λειτουργεί κι αν λειτουργήσει θα είναι για μια αγωνιστική. Πιο λογικό μου φαίνεται να μιλήσουν με τη διοίκηση παρά με τους παίκτες. Μερικές φορές είναι έτσι μερικές όχι. Δεν έχουν κάτι κακό στο κεφάλι τους. Νομίζουν ότι έτσι θα βοηθήσουν, όμως δεν επηρεάζει. Εμένα μια δυο φορές που μου έχει τύχει στην ΑΕΚ δεν έχει συμβεί τίποτα ακραίο. Απ’ την πλευρά του προέδρου δεν γίνεται να το αποδεχθείς. Αν υπάρχει τέτοια δίοδος ας έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Μόνο ο προπονητής μιλάει στους παίκτες»

    1) Oι ‘οπαδοι’ αρπαχτρα πηγαν αφου ζητησαν την αδεια που ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ. Κανενας πελατης δε παει σε κανενα μαγαζι χωρις να το ξερει το αφεντικο
    2) Οταν η εταιρεια ειναι ΜΠΑΧΑΛΟ ο καθενας κανει οτι γουσταρει
    3) Οταν ‘οπαδοι’ ανεβαιναν στους Θρακομακεδονες και ΕΔΕΡΝΑΝ τον Κασαπη και ο Τσιαρτας κλειδωνωταν στα locker, ο ‘προεδρος΄ το ηξερε? Γιατι οι ‘οπαδοι’ την επεσαν ΜΟΝΟ σε αυτους που δεν δεχωνταν να χαρισουν τα δεδουλευμενα και ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? Το να δερνουν παικτες της ομαδας σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ? Η δε μετραει γιατι ‘δεν το ηξερες’?

    Αιντε ‘προεδρε’ της αρπαχτης που εχεις και αποψη.. οποτε και για οτι σε συμφερει να ‘θυμασαι’.

    ΥΓ Εσενα οταν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ τη κοπαναγες το τριτο χρονο του συμβολαιου σου δε σε χαλασε καθολου που δε σε βρηκε κανενας ε? Μηπως γυρισες τα λεφτα που ειχες παρει πισω? Γιατι θυμαμαι οτι κυνηγησες το Ψωμιαδη- το κακο που ειχε φαει 20 εκκ ενω εσυ ‘διακανονισες’ κανα 60αρι- αλλα απο ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ, που ηταν μεσα στα 20εκκ δε θυμαμαι να γυρισες κατι πισω. Η κανω λαθος? ΛΑΜΟΓΙΟ

  11. Ο/Η akis λέει:

    Snitch αν θεωρήσουμε οτι μετά τον Μέλ έρχεται κάποιος άλλος,πιστεύεις οτι αυτός μπορεί να ειναι Ελληνας ή παμε απ’ευθείας σε λύση απο εξωτερικό;
    Διοτι ν’ασχοληθεί κάποιος με Ελληνικό ποδοσφαιρο και ελληνικη ΠΑΕ δεν θεωρειται επενδυση με υψηλο ρίσκο;

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Akis

    Τα ΠΑΝΤΑ στην Ελλαδα ειναι αυτη τη στιγμη υψηλο ρισκο. Δεν εχει σημασια απο που και ΑΝ θα μπουν λεφτα, σημασια σε ενα project- οποιο και αν ειναι αυτο- εχουν 2 πραγματα:

    1) Σταθεροτητα περιβαλλοντος: πρεπει να ξερεις οσο μπορεις με τι ορους θα παιξεις σε ολα π.χ εφορια, νομισμα-ρισκο, κατασταση αγορας.

    2) ROI σημαινει Return Of Investment: Ποτε και ποσο και κατω απο ποιους ορους θα παρεις πισω χρονικα τα λεφτα σου και ποτε, αν και ποσο θα εχεις κερδος.

    Οποτε δεν ειναι θεμα ΠΟΙΟΣ (ο Μελ στη παρουσα κατασταση) θα βαλει αν βαλει οτι βαλει αλλα ποτε και αν θα τα παρει πισω.

    Στην Ελλαδα που λεφτα ΔΕΝ εχει παρα μονο απο την UEFA και το περιβαλλον ειναι αυτο που ξερουμε ολοι με βρωμα απιστευτη, τιποτε απο αυτα δεν εχει ουτε 5% σιγουρια.

    Τι να το κανω π.χ το μοντελλο του Ιβαν που αν ηταν μονο ποδοσφαιρικο ειναι πηγαδι χωρις πατο? Φυσικα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ΜΠΑΟΚ ειναι το αναχωμα για αλλα πραγματα, αλλα αν δεις τι εχει κανει στην ομαδα εχει ριξει χονδρικα κανα 70αρι και απο εδοδα ειναι αστα να πανε. ΑΛΛΟΥ ειναι το χρημα φυσικα, ο Ιβαν με την DIMERA π.χ πηρε την Σουρωτη πριν κανα μηνα απο τη Coca Cola!!!, ενα brand που εχει τεραστια δυναμικη: Η εταιρία κατέχει στα ράφια των σούπερ μάρκετ το 80% της εγχώριας αγοράς με τζιρο περσυ 11,8εκκ ευρω. Μιλαμε για νερο ετσι? 12εκκ απο νερο!! Το δε εργοστάσιο εμφιάλωσης ανθρακούχου νερού της Σουρωτής δουλεύει στο 65% της δυναμικότητας του, κάτι που σημαίνει ότι η παραγωγή του μπορεί να αυξηθεί άμεσα κατά 50% να παει δηλαδη ΕΥΚΟΛΑ στα 20εκκ ευρω. Αυτα ΔΕΝ τα ξερει ο κοσμος μιας και δεν ασχολειται παρα μονο αν παιζει ο Τζαβελας στη δευτερη ομαδα..Φανταζεσαι που τον εχει γραμμενο το Τζαβελα και το καθε Τζαβελλα ετσι?

    Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ΜΟΝΟ ΤΟΥ δεν εχει λεφτα, παρα μονο προκαλυψη. Οποιοι ανακευτηκαν ΜΟΝΟ με το ποδοσφαιρο ειναι κατι ΛΑΜΟΓΙΑ τυπου Ντεμη και Αδαμιδη για να βγαλουν με αρπαχτες κανα σπιτι και κανα Ferrari η κανα γιαουρταδικο. Γιατι ΑΥΤΟ καταφερε ο Σταυρακας και ο αλλος: να εχουν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ στη πλατη τους και να γελαει ο κοσμος. Πιο κατω εχει αναλογα ψιλολοιδια για Κομποτηδες κλπ που βγαζουν ενα καλο μεροκαματο για να κανουν τους υποτακτικους στο καθε ισχυρο.

  13. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αkis
    Εγω νόμιζα πως λέγατε για προπονητή.. χεχε
    Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο διαχρονικός νόμος της αγοράς που λέει: το “φθηνό” το πληρώνεις ακριβότερα.
    Τώρα θα πληρώνεις τον Τιμούρ που ζητάει ολο το συμβόλαιο (δικαίωμά του), τον Μοράις και αν γίνει καμιά στραβή και τον διώξεις και αυτόν, μαζί και 3ο προπονητή σε ενα χρόνο.
    Αναρωτιέμαι όμως: απο τη στιγμή που απολύεις τον προπονητή, δεν πρέπει πρώτα να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες? Δεν πρέπει να κοιτάξεις το συμφέρον της ομάδας τελειώνοντας με ολες τις εκκρεμότητες?
    Δηλαδη, για να καταλάβω: έδιωξαν τον Τιμούρ και υπέγραψαν τον άλλον χωρίς να τελειώσει το θέμα Τιμούρ?
    Πώς αφήνεις έτσι την ΑΕΚ να διασύρεται? μαγκιά? “θα σε πληρώσω όποτε γουστάρω” ?
    Βέβαια το πράγμα έκανε μπαμ πως θα κατέληγε έτσι, γιατί ο Τιμούρ δεν πήγε σε άλλη ομάδα και προτίμησε να καθήσει. Σου λέει “αμα θα βρεί αμέσως ομάδα, απο την πρεμούρα του να υπογράψει κάτι θα γλιτώσουμε”.
    Και αφήνεις τον Τιμούρ να σε διασύρει 2 μήνες μετά? και να ζητάει ολο το συμβόλαιο που είναι πιθανόν να δικαιωθεί δικαστικά?
    Τόσους Λυσσάνδρου που κουβάλησες εκεί μέσα τι σκατά τους θέλεις αν οχι για τέτοιες δουλειές?
    Είναι δυνατόν εν έτει 2016 ολόκληρη ΑΕΚ να λειτουργεί λες και είναι χασάπικο στη λαϊκή του Ρέντη?
    “Δεν είναι εδω το αφεντικό, πάρτε τηλέφωνο αύριο”

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Το αν θα υπογραψει σε αλλη ομαδα ο καθενας δεν αναιρει τη συμφωνια που εχει με τη προηγουμενη. Εσυ αν αυριο απολυθεις απο τη δουλεια σου και μεθαυριο πιασεις στον απεναντι δε θα παρεις αποζημιωση απολυσης?
    Η ΑΕΚ με αυτους τους χαβαλεδες που εχει εκει μεσα εχει πληρωσει μεσα σε ενα χρονο:

    – Κανα 300αρι το Γκουαρδελλα
    – 250 το Gus για 6 μηνες και κανα 100αρι + τους βοηθους του
    – Κανα 150 αρι συνολο τους Μανωλαδες
    – 550 το Τιμουρ κ σια
    – Κανα 350αρι τον Γουιλι
    Εχει δωσει δηλαδη 1,7εκκ – αντε 1,5 να το κανουμε στρογγυλο και προπονητη ΔΕΝ ΕΧΕΙ, η μαλλον εχει το Γουιλι που του γυρναει η Καρδιτσα το ματς απο 0-2 σε 2-2…

    O Βαλβερδε- για να πιασουμε ενα νορμαλ αλλα καλο προπονητη- επαιρνε στον Gay 1.2εκκ. Στο Gay που καλοπληρωνει.
    Καπου στο 1εκκ ηταν και ο Ζαρντιμ της Μονακο.
    Αναλογα με 1εκκ βρισκεις πολλους – παρα πολλους- καλους προπονητες σοβαρους και κανονικους οχι χαβαλεδες.
    Ας πουμε τον ομοσπονδιακο το Σκιμπε. Το κοβεις για πιο σοβαρο απο τον Γουιλι? Μαλλον ναι. Ε με 5 κατοσταρικα ειναι. Ο Σαντος ηταν με 1,2 στην Ελλαδα που ειναι και ονομα.
    Τι θες τωρα να αρχισουμε να λεμε ονοματα? Που πηγαν και πηραν το Γουιλι προπονητη?
    O Tomas Saaf 55 χρονων με χρονια καλη καριερρα στη Γερμανια (1,65 ποντους ανα ματς ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) προταθηκε στο ΠΑΟ και αυτοι πηγαν και πηραν το Στραπατσονι το χαζο. Ποσα λεφτα? ΚΑΤΩ απο μυριο τη σαιζον..

    Φυσικα αυτο προυποθετει να εισαι και εσυ σοβαρος και οχι χαβαλες και να κανεις ‘σχεδιασμο’ κυριακη χαρα δευτερα λυπη..

  15. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Καλά στην ΑΕΚ δε μετράει μόνο τι συμβόλαιο θα πάρει ο προπονητής, αλλά και τι παίκτες θα απαιτήσει. Κυρίως το δεύτερο.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δηλαδη ο Σααφ που προταθηκε (αρα ειδε με τι εχει να κανει) στο Βαζελο εμας μας χαλαει?
    Δεν ειδε λες το ροστερ με το Κουτρουμπη και τον Κλωναριδη?
    ΟΚ να απαιτησει δεν ειπα οχι. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι απο καπου ξεκινας να φτιαξεις μια ομαδα.
    Θυμασαι ο Σαντος το 2004 τι ειχε? Πρεπει να ηταν η πιο αστεια και ατεχνη ομαδα πλην της χρονιας με τα 16χρονα του Βλαχου. Με τους δανεικους τη βγαλαμε τον Ασουνσαο και τον Αλβες. Με το Καπανταη CF επαιζες..
    Ο Φερερ δηλαδη τι ειχε απαιτησει στην ΑΕΚ? Τον Εμερσον στα 35 απο τη Ξανθη του φερανε, τον Τοζερ και τον Σωκρατη 18 χρονων ειχε το Καφε το Λαγο και το Πλιατσικα το Κονε και το Τσανκο!! Το κρασα το μαλμπασα και το σαπανη.
    Σιγα τα ωα. Σιγα το πρωταθλημα που θες το Gerrard για να κερδισεις το Λεβαδειακο και τη Βεροια.

    ΠΛΑΝΟ θες που να το κρατας- οχι ανεμομυλο- και να μη πετας λεφτα σε Λαζαρους, Ντιαζ και Λεσκοτ. Ελεος δηλαδη με τη πυρηνικη φυσικη.

  17. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Μιλώ για τη σημερινή την ΑΕΚ. Τη νοοτροπία της Μελισσανίδειας ΑΕΚ.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και εγω σου λεω οτι λεφτα δινει απλα τα πεταει γιατι δεν εχει πλανο και εχει αλλαξει στο παγκο πεντε. Δεν ειναι δυνατον να πας να δινεις λεφτα στο Λεσκοτ και το Ντιαζ. Η στο τελειωμενο το Λαζαρο.
    Φερνεις ενα ΣΟΒΑΡΟ προπονητη και πας σιγα σιγα να μαζεψεις ποδοσφαιρηστες. Θα παρεις και τον Τοζερ και τον Σουαρες δε γινεται να παρεις 11 παικταραδες, παιρνεις 2 τη μια σαιζον αλλους 2 την αλλη κλπ. Παραλληλα δενεις την ομαδα με τους Γκαλο και τους Μανταλους και τους Σιμοες και τους Γαλανοπουλους.
    Οχι αυτο το πραμα με τα 3 δεκαρια το κανενα εξτρεμ και τον Λεσκοτ με μισο cf μπροστα και το Πεκχαρτ.

    3 χρονια αν επαιρνε 2 οχι παραπανω κανονικους παικτες τη σαιζον τωρα θα ειχες μια 8αδα δεμενη και δυνατη και αλλους 8 απο πισω να παιζεις μπαλλα.
    2 παικτες των 500 χιλιαδω τη χρονια- αντι να πας να μου φερνεις το Λεσκοτ και το Κρισαντους. Μια ομαδα στην Ελλαδα διοικεις οχι τη Apple..

    Στην Ελλαδα που σου κοβει ποντους εντος ο Ηρακλης ο νιονιος κ ο Ατρομητος με το κυβρακιδη και το μπριτο και εκτος η Κερκυρα. 8 ποντακια που αν τα ειχες σημερα θα εισουν ενα βαθμο πισω απο τη κορυφη εχωντας παιξει ΜΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ εκτος.Να πω οτι μας εσφαξε και η διαιτησια?
    Ελεος που τα εχουμε κανει λες και παιζουμε στη Premier!