Αμάν, τι λάθος έκανε ο Χάρης!

Ο Χάρης ο Γρηγορίου. Ο χαλκέντερος νομικός, το δεξί χέρι όλων των προέδρων, του Ντέμη, του dear all, του Σταύρου και τώρα του Τίγρη. Εκ των προσωπικών δικηγόρων του Ντέμη. Ο άνθρωπος που κόσμησε τα έδρανα της αθλητικής δικαιοσύνης ως αθλητικός δικαστής τα χρόνια που κάποιοι εμπαθείς ονομάζουν «της παράγκας».

Ο Χάρης που, όπως διαβάσαμε στους διαλόγους που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα στημένα (σ. 58, 107 και 111), δεν κράτησε μούτρα στον Αχιλλέα παρά το 0-4 στο ΟΑΚΑ και λίγες μέρες μετά του κανόνιζε ραντεβού με πρώην παράγοντα του Ηρακλή που ζει στη Ρόδο, κατά σύμπτωση πριν το ματς του Βόλου με τον Ηρακλή. Ο Χάρης που, στην άλλη συνομιλία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τα στημένα, μεταφέρει στον Αχιλλέα τις εξηγήσεις που έδωσε ο Μάνταλος για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0—παιχνίδι για το οποίο, όπως μαθαίνουμε από άλλο σημείο της δικογραφίας, ο Βαγγέλης ήταν θυμωμένος με τον Αχιλλέα, ο οποίος «είχε κάνει μια προσπάθεια» με το θέμα του Μάνταλου που προφανώς δε βγήκε.

Όπως διαβάσαμε στο e-reportaz.gr λοιπόν, ο Χάρης ο Γρηγορίου έκανε ένα λάθος. Να, το καταστατικό της ΠΑΕ προβλέπει το άτιμο στο άρθρο 38 δύο ως τέσσερις εκκαθαριστές.

katastatΟ Χάρης μπερδεύτηκε λοιπόν, κι έβαλε έναν εκκαθαριστή, τον Ανδρέα το Δημητρέλο, όπως προκύπτει από το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης. Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος, να πέσουμε να τον φάμε;

διορισμός εκκαθαριστή

Τι αποτέλεσμα έχει αυτό; Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 7 Ιουνίου είναι άκυρη ως αντικείμενη στο καταστατικό κι άρα η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καν. Όσο η ΑΕΚ παίζει στη Γ΄ Εθνική αυτό δεν έχει καμία επίπτωση: τα χρέη της ΠΑΕ εξακολουθούν να μην αφορούν το ερασιτεχνικό σωματείο (παρά τις σχετικές γνωμοδοτήσεις του Κώστα Κετσετζόγλου). Όμως, όταν ανέβει με το καλό η ΑΕΚ στη Β΄,  εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, θα έχει εφαρμογή το άρθρο 111§1 εδ. 3 του ν. 2725/1999: «εάν πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση η ομάδα ανέλθει κατηγορία, διακόπτεται η διαδικασία της εκκαθάρισης και επαναφέρεται σε λειτουργία η Π.Α.Ε.».

Με δύο λόγια, θα ξαναέχουμε τότε μετόχους τους Supporters και το Μάκη τον Κασνακίδη. Τι είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη, μπροστά σ’ αυτή τη χαρά; Άσε που μπορεί να γυρίσει κι ο Σταύρος ο Αδαμίδης για να είναι η ευτυχία μας πλήρης–είναι κι αυτός μέτοχος, μην ξεχνάμε, μέσω της Hyfold Trading Limited.

Πάντως, πρόκειται σίγουρα περί λάθους του Χάρη. Δόλος δεν μπορεί να υπήρξε, να την έφερε δηλαδή στο Μελισανίδη για να εξυπηρετήσει τα γνωστά παλικάρια που δεν ξεκολλάνε με τίποτε από την ΑΕΚ.  Άσε που θα έπρεπε να μη  υπάρχει Μελισσανίδης στην ΑΕΚ όταν ανέβει η ομάδα στη Β΄, για να μπορούν τα παλικάρια αυτά να κάνουν  όνειρα. Είναι άραγε δυνατόν να υπολογίζουν ότι θα τον φάει τον Τίγρη ο χοντρός ή να είναι διατεθειμένοι να βάλουν κι αυτοί το χεράκι τους για να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση; Δε γίνονται αυτά.

Για να ανακεφαλαιώσουμε: για να  τεθεί εγκύρως η ΠΑΕ ΑΕΚ σε εκκαθάριση πρέπει να συγκληθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση που να διορίσει «δύο ως τέσσερις εκκαθαριστές». Αυτό δεν απαιτείται παρά μόνο εάν ο Μελισσανίδης μπορεί να βασιστεί στο λόγο του Ανδρέα Δημητρέλου, του Χάρη Γρηγορίου, του Μάκη Κασνακίδη και των άλλων μετόχων ότι δεν θα προσβάλουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Ιουνίου, ούτε θα σφυρίξουν την ακυρότητα στη Νομαρχία ή στην ΕΠΟ. Είναι τέτοιο όμως το ήθος των ανδρών (και βέβαια ο λόγος τους συμβόλαιο), ώστε να μη χρειάζεται να επιμείνουμε σε τέτοιες τυπικότητες.

Το καλό είναι ότι θα του φύγει και του Χάρη Οικονομόπουλου ο καημός, αφού με την εκκαθάριση μη περατωθείσα θα μπορεί να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη κατά του Ψωμιάδη (για τα της ΑΕΚ) η οποία είναι προσδιορισμένη στις 18 Σεπτεμβρίου.  Παρότι η δίκη μάλλον θα αναβληθεί λόγω απεργίας των δικηγόρων,  το πιθανότερο είναι ότι η νέα δικάσιμος θα προσδιοριστεί πριν περατωθεί η εκκαθάριση, αφού θα πρέπει πρώτα να συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση, να διορισθούν εκκαθαριστές κ.λπ.

Μια κι αναφέραμε το Μάκη: η άλλη δίκη (για τα στημένα) έχει προσδιοριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου. Παρότι λοιπόν, όπως λέγαμε, η δικογραφία είναι κατά τη γνώμη μου διάτρητη (από νομικής απόψεως και μόνο—επί της ουσίας είναι προφανές τι έχει γίνει) κάποιοι λένε ότι θα πέσουν βαριές καμπάνες. Ίδωμεν.

Και κάτι τελευταίο: όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο e-reportaz  «ο συγκεκριμένος ισολογισμός [λήξης εκκαθάρισης της ΠΑΕ] δεν φέρει την απαιτούμενη υπογραφή του τελευταίου οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτη Βαλασσόπουλου [ο οποίος] μέχρι στιγμής παρά τις πιέσεις δεν υπογράφει».

Ένα περίεργο πράγμα. Ούτε η Empire δημοσιεύει ισολογισμούς (δύο στη σειρά έχασε), ούτε η Supporters, ούτε τώρα η ΠΑΕ. Θα το έχουν σε κακό στην ΑΕΚ φαίνεται.

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Αμάν, τι λάθος έκανε ο Χάρης!

  1. Ο/Η Μονο ΑΕΚ λέει:

    Για μένα τα νεα ειναι ευχάριστα. Κι αν ο Οικονομοπουλος κερδίσει τα λεφτα της ΑΕΚ απο τον Μάκη ψωμιαδη δεν θα χρειάζεται κανένα λαμογιο με λεφτα και πληρωμενους δημοσιογράφους η ΑΕΚ. Μπορει να ξαναζήσει το όνειρο του 2004.

  2. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Ένα είναι βέβαιο: κι αυτό να γίνει, ο Χάρης ο Γρηγορίου θα είναι εκεί!

  3. Ο/Η Μονο ΑΕΚ λέει:

    Αν όντως το εκανε το λάθος νομίζω ότι θα το δικαιούται.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όσο η ΑΕΚ παίζει στη Γ΄ Εθνική αυτό δεν έχει καμία επίπτωση: τα χρέη της ΠΑΕ εξακολουθούν να μην αφορούν το ερασιτεχνικό σωματείο (παρά τις σχετικές γνωμοδοτήσεις του Κώστα Κετσετζόγλου).

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Και εγω που νομιζα οτι ο Κετσε παιζει στα δαχτυλα το Πτωχευτικό Δίκαιο,την Πολιτική Δικονομία κλπ κλπ

  5. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Προς Μόνο ΑΕΚ: λες να ήταν σε συνεννόηση οι δύο Χάρηδες; Για το καλό της ΑΕΚ πάντα…
    Φαντάσου όμως να μάθαινε κάτι τέτοιο ο Τίγρης, δε θα θύμωνε πολύ; Δικαίως κιόλας, γιατί τον πληρώνει με το μήνα το Χάρη το Γρηγορίου απ’ όσο ξέρω. Πάντως, επειδή νομίζω θα μένουν καμιά τριανταριά εκατομμύρια χρέη και μετά το 44, ίσως είναι λίγο δύσκολο να εισπράξει ένα τέτοιο ποσό από το Μάκη ακόμη κι ένας δικηγόρος του βεληνεκούς ενός Χάρη Οικονομόπουλου (δεδομένου μάλιστα ότι το αστικό μέρος της υπόθεσης, από το οποίο κανείς περιμένει κανείς συνήθως να πληρωθεί, έχει τελεσιδικήσει από 2008 χωρίς ο Μάκης να έχει κάνει καν τον κόπο να ασκήσει έφεση, και βέβαια δεν έχει εισπραχθεί μία).
    Αν όμως επανέλθουν όλοι αυτοί, μπορεί να βρουν και που έχουν βάλει το στοκ της Puma των 4 εκ. ευρώ—να μην τρέχουν πάλι (αυτοβούλως πάντα) να βοηθήσουν τη δικαιοσύνη στο έργο της.

  6. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Δεν είχα προσέξει και κάτι άλλο στο άρθρο του e-reportaz. Λέει λοιπόν εκεί: «Μάλιστα, το Υπουργείο έχει ενημερώσει γραπτώς αρκετές φορές τον Χάρη Γρηγορίου, νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα και συγκεκριμένα η Υπηρεσία που προΐσταται ο κ. Μασγανάς. Αυτές οι γραπτές ενημερώσεις αναφέρουν ότι η εκκαθάριση από έναν εκκαθαριστή την στιγμή που το καταστατικό της προβλέπει υποχρεωτικά από δύο έως τέσσερις είναι παράνομη και πρέπει να εκλεγεί και δεύτερος». Άραγε να ενημέρωσε το Μελισσανίδη ο Χάρης για το πρόβλημα αυτό (δεδομένου μάλιστα ότι, όπως διαβάζαμε εδώ, ήδη στις 30 Ιουλίου ο Μελισσανίδης βιαζόταν να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση), ή να κράτησε την πληροφορία για τον εαυτό του; Αν δεν ενημέρωσε πάντως, θα το έκανε από ντροπή και μόνο για το λάθος που έκανε.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μακάρι η φιφα να συμφωνεί με τον κιντη και όχι με τον κετσεογλου αλλιώς βλέπω να χαιρεταει ο τιγρης. Πάνω από 5 χαρτιά είναι του μπουγιουρντι και η φιφα δεν ασχολείται με ελληνικούς νομούς. Η ρειντζερς έπεσε λόγω χρεών τρεις κατηγορίες και πληρώνει 50 παίκτες.

  8. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Κιντή σου γράφω ότι είχα γράψει και στο βόλει που έλεγες για κατασχέσεις. Θα πάρουν τα αρχίδια του Μελισσανίδη και εσύ θα μείνεις με τα αστεία δημοσιεύματα του πρώην φίλου σου του Χάρη. Με το μούσι όχι του άλλου.

  9. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    http://www.sport-fm.gr/article/oristika-stin-a1-i-aek/693469
    «Η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ) επικύρωσε πως η ΑΕΚ δήλωσε συμμετοχή με επιστολή που την υπογράφουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνος Κωτσάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου. Σε αυτή αναφέρεται: «Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το Σωματείο μας, έχει έλθει σε συμφωνία με το σύνολο σχεδόν από τους προπονητές και αθλητές για διακανονισμό των προς αυτούς οφειλών παλαιότερων ετών και συνεπώς το ΤΑΑ Πετοσφαίρισης ΑΕΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα A1Volley League και League Cup της ΕΣΑΠ καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδος”».

    Δεν ξέρω αν στις συμφωνημένες ημερομηνίες πληρωμής η Ερασιτεχνική προτίθεται να καταβάλει στους παίκτες αρχίδια και δη του Μελισσανίδη όπως λες–υποθέτω όμως ότι θα καταβάλει χρήματα. Άρα οι παίκτες του βόλεϊ μάλλον θα πάρουν χρήματα κι όχι αρχίδια όπως προέβλεψες.

    Που θα τα βρει η Ερασιτεχνική αυτά τα χρήματα; Από τα κοινά διαρκείας μπάσκετ και βόλεϊ; Γνώμη μου είναι ότι θα πληρωθούν από το κοινό ταμείο της Ερασιτεχνικής, στο οποίο τα μόνα άξια λόγου χρήματα μπαίνουν από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κι αν δεν πήγαιναν αυτά τα χρήματα στους παίκτες του βόλεϊ, θα κάλυπταν κάποιες άλλες ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

    Τα χρήματα αυτά πληρώθηκαν (και) επειδή υπήρχε ο φόβος των κατασχέσεων. Και μη μου πεις ότι η ΑΕΚ είναι υπεράνω νόμων: κάτι τέτοιο δεν είδαμε ούτε με το γήπεδο στο Ελληνικό, ούτε με την παρουσίαση στο ναυτικό όμιλο. Κάτι καραγκιόζηδες αβανταδόροι όμως καλλιεργούν αυτό το κλίμα (οι ίδιοι με μους αβανταδόρους του Κοζώνη και του Βιντιάδη), με αποτέλεσμα να εκτίθεται και ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ.

    Όσο για το Χάρη Οικονομόπουλο δεν υπήρξε ποτέ φίλος μου. Νομίζω τον απογοήτευσα το 2008 όταν αρνήθηκα περάσω από τη Γενική Συνέλευση τη σύμβαση για το προπονητικό.

  10. Ο/Η Zastro λέει:

    Σοφα λογια μεγαλων ανδρων: “Είμαι πολύ μικρός για μια τόσο μεγάλη ατιμία. Είμαι πολύ μεγάλος για να φύγω. Είμαι πολύ νέος για να παραιτηθώ από την ελπίδα.”

    Ωραια και η σποντα για τον Αρβανιτοπουλο. Αν το εγραφε κανενας Αβραμιδης ή κανενας Κιντης θα ηταν εχθροι της ΑΕΚ. Τα λεει ο Don Quixote ομως που θα παρει λεφτα απο ποινικη δικη.

  11. Ο/Η Μονο ΑΕΚ λέει:

    Υπαρχει κοινό Ταμειο της ερασιτεχνικής; Μακάρι Γιωργο αλλα πολυ αμφιβάλλω. Νομίζω πως όλα τα λεφτα του ποδοσφαίρου τα κρατάει ο μέλ.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε Γιώργο με κάνεις καποιες φορές και απορώ τρελά. Κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά; Σε μπριζώνει ένας ανώνυμος που μπορεί να ειναι και στημένος και του απαντάς προφανώς νευριασμένος γράφοντας πράγματα που αν τα σκεφτείς ένα δευτερόλεπτο θα γελάσεις κι εσύ ο ίδιος. Κάθεσαι και κάνεις ολόκληρη επιχειρηματολογία για τα χρέη στους παίκτες του βόλεϊ της ΑΕΚ και πανηγυρίζεις επειδή τα χρέη θα τα πληρώσει η Ερασιτεχνική όπως είχες προβλέψει. Μα Γιώργο μου τότε έχεις άδικο στο άλλο που ισχυρίζεσαι. Στο ότι τα χρεή της ΠΑΕ μηδένισαν και η Ερασιτεχνική δεν θα πληρώσει φράγκο. ΠΑΕ η μία, ΤΑΑ Πετοσφαίρισης ΑΕΚ το άλλο. Η Ερασιτεχνική ή πληρώνει τα χρέη των εταιριών που κάνουν χρήση ονόματος και σήματος ή όχι. Για αυτό δεν ήταν σίγουρο ότι θα κατέβει στο πρωτάθλημα το βόλεϊ. Για να μην αναβιώσουν τα χρέη του παλιού ΤΑΑ που ήταν 500 χαρτιά. Αν έμενε στην Α2 θα έμεναν κάτι ψηλά που χρωστάει η Ερασιτεχνική. Αν ήταν έτσι όπως τα έλεγες από πέρυσι θα είχαν πέσει οι κατασχέσεις στην Ερασιτεχνική για τα χρέη του ΤΑΑ. Πρόσεχε Γιώργο γιατί είμαστε κάποιοι που σε παίρνουμε πολύ σοβαρά και δενθέλουμε να σε παρασύρουν σε τέτοιες γκέλες.

  13. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Σωστός ως προς το πρώτο. Η ΠΑΕ όμως έχει χωριστή νομική προσωπικότητα, οπότε τα χρέη της δε μεταφέρονται στην Ερασιτεχνική (πλην των οφειλών σε παίκτες και προπονητές που, λόγω FIFA, σβήνουν μόνο αν πέσεις τουλάχιστον μια κατηγορία εξ αιτίας των οφειλών). Η ΠΑΕ είναι κάπως σαν θυγατρική–όταν πτώχευσε η θυγατρική της Leo Burnett στην Ελλάδα, τα χρέη δε μεταφέρθηκαν στη μητρική.

    Τα ΤΑΑ δεν έχουν χωριστή νομική προσωπικότητα (είναι σαν υποκατάστημα εταιρείας ένα πράγμα) οπότε τα χρέη βαρύνουν τα «κεντρικά», δηλαδή την Ερασιτεχνική.

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, ειλικρινά. Έχω ακούσει πολύ μπινελίκι κι όταν ακούω καλή κουβέντα παραξενεύομαι καμιά φορά (άσε που ψάχνω να δω τι λάθος έκανα).

    Για τον άλλο ανώνυμο, ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί. Αν το κάνει, το αφεντικό του θα λάβει την απάντηση που του αξίζει.

  14. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Γιώργο σε ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια. Εχεις άδικο. Τα χρέη του ΤΑΑ δεν βαραίνουν την Ερασιτεχνική και για αυτό τον λόγο ο Αλεξίου έπαιξε το χαρτί της μη συμμετοχής της ΑΕΚ στην Α1 και την παραμονή της ομάδας στην Α2 σαν τμήμα της Ερασιτεχνικής για να αναγκάσει τους πιστωτές να υπογράψουν τους διακανονισμούς που τους πρότεινε όπως και έγινε. Επεσε ψαλίδι μέχρι και 80% σε κάποιες περιπτώσεις. Μαλάκες ήταν να τα χάσουν αν μπορούσαν να τα πάρουν από την Ερασιτεχνική; Κοίτα κι αυτό με το κοινό ταμείο που ρώτησε ο άλλος φίλος. Το θεωρώ απίθανο να υπάρχει.

  15. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Νομικά αυτό δε στέκει. Άλλο τι τους είπαν (ίσως για να δεχθούν το ψαλίδι) κι άλλο τι λέει ο νόμος. Δες ΑΠ 626/2003:
    Πραγματικά Περιστατικά: Καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διεκδικεί τα δεδουλευμένα από το σωματείο του.
    Έτσι, το 1996 ασκεί αγωγή στο Εφετείο Θεσσαλονίκης την οποία και στρέφει κατά του αθλητικού σωματείου. Το Εφετείο απέρριψε την αγωγή του αθλητή με τη δικαιολογία ότι αυτή δε νομιμοποιείται παθητικώς κατά του σωματείου, αλλά ότι έπρεπε να στραφεί κατά του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ.
    Ο αθλητής ασκεί αναίρεση κατά της απόφασης του Εφετείου. Λέει λοιπόν ο Άρειος Πάγος:
    «Τα Τμήματα Α. Αθλητών (ΤΑΑ) εξακολουθούν και μετά την ίδρυσή τους να υπάγονται στο νομικό πρόσωπο του αθλητικού σωματείου, στο οποίο ανήκουν, απολαμβάνοντας έναντι αυτού οικονομική και διαχειριστική αυτοτέλεια, χωρίς όμως να αποκτούν και αυτοτελή νομική προσωπικότητα.
    […]
    Εκ τούτων έπεται ότι η αγωγή που ασκείται από αμειβόμενο αθλητή, με την οποία ζητείται η επιδίκαση των αμοιβών που του οφείλει το αθλητικό σωματείο, δεν μπορεί να στραφεί κατά του οικείου Τμήματος Α. Αθλητών (ΤΑΑ), καθόσον τούτο στερείται νομικής προσωπικότητας και, ως εκ τούτου, δεν έχει ούτε ικανότητα δικαίου, ούτε ικανότητα προς το δικολογείν, αλλά πρέπει να στραφεί υποχρεωτικά κατά του αθλητικού σωματείου.
    […]
    Έτσι, η προσβαλλόμενη απόφαση με το να απορρίψει την αγωγή, προϋποθέτοντας σιωπηρώς ότι από της ιδρύσεως του και εφεξής, φορέας της πιο πάνω υποχρεώσεως ήταν μόνο το ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ, καίτοι δέχεται ότι τούτο στερείται νομικής προσωπικότητας και άρα, δεν είχε την ικανότητα δικαίου, παραβίασε την ουσιαστικού δικαίου διάταξη του άρθρου 2 παρ. 3 του ν.1958/1991, γι’ αυτό και πρέπει να αναιρεθεί, κατά τον βάσιμο από το άρθρο 559 αριθμ.1 ΚΠολΔ πρώτο λόγο αναιρέσεως, ενώ με το να την απορρίψει ως παθητικώς ανομιμοποίητη έναντι του αναιρεσιβλήτου σωματείου, παρά το νόμο κήρυξε απαράδεκτο, εντεύθεν δε πρέπει να αναιρεθεί και για την αυτεπαγγέλτως από τον εισηγητή προταθείσα (ΚΠολΔ 562 παρ.4) πλημμέλεια του άρθρου 559 αριθμ.14 ΚΠολΔ. Αναιρεί την 1919/2001 Εφετείου Θεσσαλονίκης
    ».