Ντρογμπα vs Σωκρατη

10405485_661089577308877_3633669737694826403_n

Ειναι αληθεια οτι χτες αυτο που ειδα δεν το περιμενα. Γιατι να το περιμενω αλλωστε? Ποσες φορες εχει παιξει μπαλλα και οχι ταμπουρι με ξαφνικες αμυνες αυτη η ομαδα? Χτες ηταν σαν να βλεπω μια Ουρουγουαη, μια Χιλη με ασπρα μπλε. Χωρις το πουλεν του πρωην τεχνικου διευθυντη μας μεσα, ειμαστε 3 ταχυτητες πανω στα στοπερ αρα στο κατεβασμα της μπαλας. Με τον Λαζαρο να κανει ΣΟΥΠΕΡ ματς οπως και ο Σαμαρης. Λεω το Σαμαρη ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, οχι για το κλεψιμο-γκολ που ηταν μια φαση αλλα για το πανεξυπνο μαρκαρισμα του Τουρε σε πρωτο χρονο πριν παρει τη μπαλα, αναγκαζωντας τον να την ξεφορτωθει παραλληλα αντι να αρχισει τις καθετες και τις μπουκες. Εκανε 3-4 μπουκες σε μια πηρε παραμαζωμα μεχρι και τα ballboys αλλα οκ, ο κορυφαιος μεσος της Premier ειναι μη τρελαθουμε..

Ο Ντρογμπα εχει ΚΑΘΕΤΗ πτωση σαν παικτης. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ και χτες. ΟΚ μεγαλωσε αλλα μαλλον το χαβαλετζιδικο πρωταθλημα της Τουρκιας (με τις αναλογες προπονησεις και ζορια) τον εριξε πολυ. Καμμια σχεση ο  οδροστρωτήρας που πηρε ch.l πριν 3 χρονια με το παικτη χτες. Σε ανασες και σε ορεξη για μπαλα (που πανε πολλες φορες μαζι αυτα).

Ο Ζερβινιο (με τονισμο στο βι και οχι στην καταληξη ρε ΓΡΑΦΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ- αλλα Μιουλερ- αυτο μου ειπαν απο Ελλαδα) εξαφανισμενος οπως και ο Καλου που εκανε μια φαση. Στο γκολ βεβαια δεν εγινε καμμια μαγκια τρελλη. Απλα ΕΛΕΙΠΕ απο τη θεση του σεντερ μπακ ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ παικταρας των 157δις και κατι ψιλα. Δειτε το βιντεο του γκολ και πως ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να βγει στο πλαι ο Σωκρατης να κλεισει, αφηνωντας κενο στο κεντρο που τρωμε το γκολ. Οποιος βρει στο βιντεο τη παικτουρα που καπου εβοσκε κερδιζει χρυσουν ορολογιον. Πηγε να μας στοιχησει ΟΛΟ το παιχνιδι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Το εχω πει 100 φορες. Ο τυπος ειναι ΠΑΛΤΟ γιατι θα σου κανει ΣΙΓΟΥΡΑ ενα τσαφ (και δυο και τρια) που θα σου στοιχησει ολο το ματς. Οπως σου στοιχησε μια προκριση στο ch.l. Την εχει δει Μπεκαμπαουερ ανεβαινει και ξεχνιεται. Και αυτο στα 23 δεν αλλαζει.

Τα 2 δοκαρια επρεπε να γραψουν. Ο Χολεμπας που επισης εχω κραξει, εκανε πολυ καλο ματς χτες και ΟΛΗ η ενεργεια πριν το σουτ του ειναι για σεμιναριο. Απο το κοψιμο στην αμυνα μεχρι το ξεδιπλωμα και το σουτ. Με 3-4 πασες ανοιξε ολη η Ακτη για πλακα. Στο δευτερο του Καρα πρεπει, αν δεν στραβωσε το δοκαρι, να τρεμει ακομη. Τρελλο ΤΟΥΒΛΟ. Το δοκαρι του Τορο δεν ξερω αν ηταν σεντρα η σουτ. Μοιαζει για σουτ και αν εμπαινε θα ηταν το γκολ της διοργανωσης μεχρι στιγμης. Αλλα ειναι απο αυτα που λες οκ δεν ειμαστε και σιγουροι τι ηθελε να κανει.

Γενικως παιξαμε ΜΑΤΣΑΡΑ και αν και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ φυσικα, ηταν αυτο που λεμε θεια δικη. Αν μια ομαδα (και μιλαω ΜΟΝΟ για χτες) δικαιουταν να περασει αυτη ηταν η Ελλαδα. Αψογο ματς τακτικα, χωρις πανικο, με καλα ξεδιπλωματα και ας ειμασταν ατυχοι. Στα τελειωματα και φυσικα στις 2 αλλαγες που ειχαμε. Οχι γιατι χασαμε τον Σουαρες αλλα γιατι 2 αλλαγες στο 20-25 σε αποδιοργανωνουν σαν ομαδα και σε χαλανε ολο το ματς απο τη μερια του προπονητη. Χτες δειξαμε οτι ΜΙΑ ΧΑΡΑ μπορουμε να παιξουμε μπαλα αν θελουμε. Δεν ειμαστε Αργεντινη οκ, αλλα ουτε ειμαστε να παιζουμε 90 λεπτα αμυνα. Αυτο ελεγα και προχτες. Εχουμε παικτες νεους (για μενα χωραγε ανετα και ο Μανταλος που εκανε πολυ καλο πρωταθλημα και δεν το λεω γιατι ειναι δικος μας- στη θεση του Τζιωλη π.χ) που μπορουν και να τρεξουν τη μπαλα και να κανουν –στα ορια μας- μια χαρα παιχνιδι.

Ιταλια-Αγγλια-Ισπανια εξω. Ισως και Πορτογαλια με Ρωσια. Μονο γι αυτο το λογο ειναι μεγαλο κατορθωμα το χθεσινο. Οπως και να το κανουμε το να ειναι σπιτι του ο Ινιεστα ο Τζεραρντ και ο Μπαλοτελι π.χ και να συνεχιζει ο Σαλπι ειναι κατι.. Για τον κλαψιαρη δε λεω κατι. Μικρος παικτης ειναι καποιος που στα μεγαλα ματς-τουρνουα ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Μην ακουω για κακια πορτογαλια. Μια χαρα παικταραδες εχει και οι μεγαλοι παικτες ΧΕΣΤΗΚΑΝ για το τι κανουν οι συμπαικτες τους. ΔΟΓΜΑ σε αυτο ο ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, που επεφταν 10 αγγλοι πανω του και τους περναγε σα σταματημενους. Που τα εβαλε με ολοκληρες ομαδες ΜΟΝΟΣ του σε παγκοσμια κυπελλα και scudeto και τα πηρε. Τα αλλα για Πελεδες κλπ σε μια εποχη που τα μαρκαρισμαρα ηταν απο αποσταση 5 μετρων με τα ματια ειναι για Βραζιλιανικη καταναλωση. 3 ΠΕΛΕ ηθελε ο Ρομαριο για πρωινο..

ΥΓ Χτες πρεπει να πηγε κουβα η μιση υφηλιος και βαλε. Εδω παντως ΟΛΟ το Λονδινο πηγε σιγουρα.. και εγω μαζι στο τελικο αποτελεσμα. Ευτυχως εκατσε το over και ηρθαμε μια η αλλη. Για το καζο των Αγγλων δε μιλαω καν. Θα πω μονον πως ΟΛΟΙ χτες εδιναν συγχαρητηρια ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ και συγκριναν με τη δικη τους ομαδα που ΟΥΤΕ στη Κοστα Ρικα δεν εβαλαν γκολ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Ντρογμπα vs Σωκρατη

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φανταζεσαι να ειχαμε,εκτος του Σαμαρα, και αλλους συνονοματους στην επιθεση; Να ειχαμε π.,χ τριαδα μπροστα που να λεγονται: Σαμαρας- Παπανδρεου – Βενιζελος. Θα παιρναμε την κουπα του μουντιαλ.
    Εδω οι αλλοι, πηραν για πλακα 350 δισεκατομυρια. Τι λες τωρα;
    Φυσικα,ενας τελικος παγκοσμιου κυπελου μεταξυ Ελλαδας και Γερμανιας,θα ηταν οτι πιο διαβολικο,σατανικο και απιθανο θα εχουν δει τα ανθρωπινα ματια.