ΑΛΛΑΞ’ Ο ΚΟΛΙΕΣ

δικαιοσυνη

Αλλη μια αποδειξη οτι “στρατος-αστυνομια-δικαιοσυνη”(και φυσικα μμε και εκκλησία) στη χωρα του Εφιαλτη ειναι τα βαρια εργαλεια της καθεστωτικης εξουσιας και ενωνονται με δεσμους ορκων και αιματος. Και κοινος τους εχθρος,ειναι το συνολο των εδω κατοικων. Η συμμορφωση των και ο συνεχης ραβδισμος των,προς επιρρωσην των εξωθεν εντολων.

“Αποκατάσταση αδικιών” λοιπόν. Οι πρώτοι που “αποκαταστάθηκαν” ήταν εκείνοι που με την σειρά τους θα “αποκαθιστούσαν” τους δικούς τους,τους βοηθούς τους. Οι Πολιτικάντιδες, οι βρωμεροί. Σκέπασαν,διέγραψαν με γελοίες επιτροπές και αλλοπρόσαλα πορίσματα,έκλεισαν καμια δεκαριά φορές τη βουλή ώστε να διαγραφούν όλα,κουμάνταραν έτσι τα νομίδια,ώστε να δωθεί ο απαραίτητος χρόνος  και να περάσουν όλα στις καλένδες και στη λήθη του χρόνου.

Ο Σαμαράς “σκέπασε” τον ΓΑΠ, ο Στουρνάρας “σκέπασε” τον Παπαδήμο,ο Παπαδήμος είχε “σκεπάσει” τον Σημίτη,η Ντόρα “σκέπασε” τον τεμπέλη της Ραφίνας, ο Λοβέρδος “σκέπασε” τον Βενιζέλο ο οποίος με την σειρά του είχε “σκεπάσει” τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σκέπαζε τον Παπαντωνίου κλπ-κλπ. Απαντες αποδώθηκαν στην κοινωνία καθαροί και δικαιωμένοι.

Ετοιμοι λοιπόν αυτοί και “καθαροί” πια,άρχισαν να “αποκαθιστούν” τις “αδικίες” τις “κοινωνικές”.

Και ξεκίνησαν την “αποκατάσταση”: Σβυστηκαν τα θαλασσοδανεια των κομμάτων τους. Στο χιόνι όλα γράφτηκαν. Πήραν επιδοτήσεις και “ανάσες” τα  Λαμπράκεια Μέγαρα και όλες αυτές οι πολιτισμικές δράσεις που σιτίζονται από το κράτος,για να το λιβανίζουν.

Επίσης,εν ριπή οφθαλμού “ρυθμίστηκαν” τα χρέη των πνηγμενων ΜΜΕ,πηραν νεα θαλασσοδάνεια,(στο ονομα του ελληνικου λαου βεβαιως)απο τραπεζες που “επαναχρηματοδοτηθηκαν” με εγγυηση του προαναφερομενου εγγυητη,του μαλακα ελληνικου λαου,επανηλθαν σε προηγουμενα σχεδον ορια οι μισθοι των ενστολων και τελος,προχθες,απεκατεσταθει αλλη μια “κοινωνικη αδικια”  και οι δικαστικοι επανερχονται και αυτοι μισθολογικα,σε επιπεδα προ κρισης,αφου το φαι τους το εβγαλαν και με το παραπανω.

Φυσικά,δεν ξέχασαν τα “χαμηλά στρώματα” και τις ευπαθείς ομάδες, όπως χαρακτηριστικά λένε ειρωνικά για τα αιώνια υποζύγια: Εδωκαν ένα μέρισμα. Ενα ξεροκόμματο που περίσσεψε,το πέταξαν προεκλογικά στα μούτρα των πεινασμένων,μπας και έτσι  εξασφαλίσουν κάποιες ψήφους,αλλά  κυρίως  για περισσότερη υπομονή των ανυπομονούντων για την ανάπτυξη.

Σειρα εχουν οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα,οι συνταξιουχοι κλπ,δηλαδη το “υπολοιπο” 80% του πληθυσμου,αλλα δεν μπορουν να γινουν ολα αμεσως. Σιγα-σιγα. Δεν τους  πηραν δα και τα χρονια. Και ετσι να μεινουν για τα επομενα 20 χρονια δηλαδη,τι θα παθουν;
Δε φτανει που τους “σωσαμε” απο την πτωχευση και την “καταστροφη”,θελουν και αυξησεις απο πανω; Ε,μην ειστε και πλεονεκτες.

Κοιταξτε το σκεπτικο τους. Εγω,δεν το βρισκω λαθος,η αδικο. Σου λενε: για να παρουν καποιοι αυξησεις (εμεις) θα πρεπει καποιοι “αλλοι” (εσεις) να δεχθειτε μειωσεις. Πως αλλιως θα γινει; Αριθμητικα,δεν βγαινει. Θα καταρριψουμε τους νομους των μαθηματικων τωρα;
Μακαρι να γινοταν να παιρναμε ολοι αυξησεις. Δεν γινεται παιδια.
Θα το μοιρασουμε το πραγμα. Δικαια. Εμεις θα παιρνουμε τις αυξησεις και εσεις θα παιρνετε τα “μπραβο” για τις θυσιες,λογω των οποιων ερχονται και οι αυξησεις των μισθων μας.
Μιλημενα- ξηγημενα. Για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
Σωστοι.

Το Σ.τ.Ε. λοιπον,αυτη η δικαστικη αστειοτης,”αποφασησε” προχθες οτι ορθως επιβαλονται οι μειωσεις μισθων στον ιδιωτικο τομεα και για λογους δημοσιου συμφεροντος τα εργασιακα επεστρεψαν στην εποχη του Τζορντανο Μπρουνο. Και οτι τελος παντων καλως επιβαλονται τα μνημονια και οι πρακτικες τους.

Φυσικα οχι μονο προχθες. Ουτε μονο παραπροχθες. Παντοτε με γνωμονα το  “δημοσιο” (προσεξε το αυτο σε παρακαλω) συμφερον,αποφασιζουν οι αδεκαστοι που δεν διοριζονται και κυριως δεν πιεζονται. Τα παντα τα εχουν νομιμοποιησει,αυτοι οι “βασταζοι” της εξουσιας.
Εως τωρα,μετα απο 6 χρονια απανωτων οικονομικων πολεμων και οριακων -και αρα αναποφευκτα και αδικων ή και εκνομων-αποφασεων,με “βιαστικες” και “κατεπειγουσες” ψηφοφοριες ατρομητων βουλευτων,με νομοσχεδια-μαμουθ που περνάνε “σε ενα αρθρο ολα”,με παρεμβασεις εξωθεν “αξιωματουχων” που οχι απλα παρεμβαινουν,αλλα στην κυριολεξια κατευθυνουν και τελος-τελος απειλουν,με απειρες προσφυγες ενωσεων,ιδιωτων,οργανωσεων και παλι,τιποτα αντισυνταγματικο δεν εχουν βρει.

Αρα,ενα εκ των δυο συμβαινει: ‘Η οι ανωτατοι δικασται μας ειναι -πολλοι απο αυτους-πουληταρια,ή ο Σοιμπλε σεβεται τοσο την “ελληνικη δημοκρατια”,ωστε πριν προτεινει τα “φαρμακα” και τις δοσολογιες, ξεφυλλιζει ολοκληρο το Συνταγμα,ωστε να μη βρεθει ουτε κοκος αντισυνταγματικοτητας να του προσαψουν,τοσο στον ιδιο οσο και στο υπολοιπο ιατρικο “τιμ” της “ευρωπαικης” κλινικης.

Και οπως μας εχει διδαξει ο Αριστοτελης,ο πρωτος νομος της λογικης ειναι οτι “δεν μπορουν να συμβαινουν δυο πραγματα ταυτοχρονα”. ‘Η το “α” ή το ‘β”. Ποτε μαζι και τα δυο. Οταν συμβαινει το ενα,δεν μπορει να συμβαινει και το αλλο. Και τουμπαλιν.
Αν συμβαινει το δευτερο,τοτε οντως οι Γερμανοι μας σεβονται,εστω και με αυτον τον ολιγο “παραξενο” τροπο.
Αν συμβαινει το πρωτο,τοτε μιλαμε για επαναλαμβανομενη λογοδοσια,σε βαθμο πληρους εξαρτησης,για να μη κανουμε λογο για “οικογενειακους” δεσμους μεταξυ εξουσιας πολιτικης-επιχειρηματικων συμφεροντων και δικαστικης “εξουσιας”. Δηλαδη να μιλησουμε για “φαμελιες”, “ομερτα” και βαλκανομαφια που ζει και βασιλευει,εδω και σχεδον εναν αιωνα,έχοντας φτιάξει ένα κράτος-δεσμοφύλακα του Ελληνισμού.

Η οποία εξουσια λοιπον,δεν τους αφηνει ποτε ετσι,τους διακαστας. Εκθετους και διχως “το κατι τις” τους. “Αποφασησε” λοιπον και αυτη ( ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ…) οτι καλως επραξαν οι “αδεκαστοι” υποτακτικοι της και εβαλαν βουλες νομιμοτητας σε ολα τα αντιδημοκρατικα και δικτατορικα μετρα που “σκαρφιζεται” ενας Γερμανος σακατης και προωθουν οι ιδιοι με την μορφη του “κατεπειγοντος” και ετσι οχι μονο αξιος ο μισθος των δικαστων,αλλα απεφασισθει απο τα “ανακτορα” να γινει και “αποκατασταση” των. Δηλαδη αυξηση των μισθων των δικαστων με τα “φουρω” εως και 35%.
Δηλαδη απο 30 αργυρια να παει στα 40.

Αξιος,οντως ο μισθος. Και οχι μονο αυτων. Ολων μας.
Καλα να παθει αυτος που παιρνει-με δικαστικες  αποφάσεις-σταθμό-  450 ευρω μηνιατικο και 300 ευρω συνταξη. Καλα να “παθει” και ο βουλευτης που παιρνει 7 “μονο” χιλιαρικα το μηνα,χωρια τα “μπονους αποδοτικοτητας” και καλα να παθουν και οι ενστολοι και οι δικαστικοι,που για ενα πιατο φαι και “το κεφαλι ησυχο” βαρανε τα κεφαλια εκατομμυριων συμπολιτων τους,αλλωτε με δικαστικες αποφασεις και αλλωτε με γκλοπς.
ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ” ΤΗΣ ΟΧΘΗΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.