Παραμενουμε ως εχουμε (μεχρι να αλλαξουμε)

However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.
Winston Churchill

Εγιναν οι συναντησεις του ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ με τον ΣΕΡΒΟ και αποφασίστηκε η παραμονη του Γωγου. Από τη στιγμη βεβαια που εχει αποφασιστει η παραμονη του ασπρου αλογου, το θεμα εκ του αποτελεσματος, ηταν να βρουμε και τη μαριονέτα του παγκου. Αυτόν δηλαδη που ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ θα δεχεται όχι απλα χαρτακια για τους παικτες, αλλα και ‘τακτικες’ και ‘μεταγραφες’.
Τα ειπανε τα συμφωνησανε και παμε παρακατω λοιπον.

Τι ειδαμε 2 χρονια από το υπάρχον οικοδομημα?

Τη πρωτη χρονια ειδαμε ένα ροστερ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και μαλιστα κακης. Ένα συνονθύλευμα 20 ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ που εχανε από τα Βελεστινα μεχρι να ανεβει ο άλλος και να παρει 5 ΠΑΙΚΤΕΣ σε δυο μερες μπας και γλυτωσουμε ΕΠΙΚΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ. Ηταν και στο συνδυασμο ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ μεσα- αυτος που τσιμπαγε μαζι με το Γωγο 250αρες συμβολαιο (και ηταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ CASH ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) από τον Σταυρακα που ειχε αφησει μεχρι και το Internet (50 euro!) απληρωτο και τους το κοψανε. Με το δε τσαμπουκα στο Πηλιο σφραγίστηκε και η ‘παραμονη- ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ’ του πεστε κατω στο Σερβο.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ και ΟΠΟΙΟΣ θελει ας βγει να πει το αντιθετο.

Αφου στο μοναδικο σοβαρο ματς ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, του διωξαμε ΟΛΟΥΣ και πηραμε αλλους. ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

Στη δευτερη χρονια και με ροστερ που δεν εχουν ολοι οι αλλοι μαζι μια από τα ιδια. Με τον Κορδερο να στοιχηζει 535 για 3 χρονια τον Μπαρμποσα αλλα τοσα ενδεικτικα. ΑΥΤΟΙ τα λενε όχι εγω. ΚΑΚΟ ΘΕΑΜΑ αγχωτικες νικες μετα το 60 που παρεδιδαν τα οπλα οι αντιπαλοι και μια ομαδα που σε ΟΛΕΣ τις θεσεις ειτε ειχε 2-3 που εκαναν τα normal (Μπακακης-Μανταλος στην ουσια) ειτε παρουσιαζε ΕΠΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ που δε τις κανουμε ουτε εμεις στα 47 μας. Από το τερμα με αυτόν τον ΑΣΤΕΙΟ τον Ανεστη μεχρι το σεντερ-φορ με αυτό το ΓΙΔΙ τον Μπεεσεβιτς. Ειδαμε ΖΟΡΙΤΣ!! και ΠΙΟΥ, ειδαμε Σοιλεδη και Πεταυρακη.

Η χρονια σωθηκε από το ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ανεβασμα του Αραβα που στο πρωτο μισο ειχε βαλει ΕΝΑ (1) ΓΚΟΛ και ξαφνικα πηρε μπρος με ποσοστα καριερας. Που φυσικα μια φορα γινωνται για οποιον εχει δει μπαλλα στη ζωη του. Προστεθηκε και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μεταγραφη του Σουηδου ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ και καπως εστρωσε το πραγμα στο κεντρο ανασταλτικα.
Με το που χτυπησε ο Μανταλος και χασαμε το κυπελλο, η ομαδα ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.
Κακη μπαλλα, κακιστο θεαμα και αναλογα 4 φορες που μας πετυχε ο Απολλωνας 4 φορες μας εκανε ρομπα. Όπως και ο Ηρακλης όπως και η ….Λαρισα. Οποιες ομαδες δηλαδη εχουν ένα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ροστερ και μπορουν επισης να κανουν τα βασικα επι 90’ χωρις να τρεμουν τα ποδια τους το τελευταιο μισαωρο.

Οποιος εχει από το πιο μικρο εως το πιο σοβαρο τραυματισμο απλα χανεται στο χωροχρονο: Ο Σοιλεδης εχει ένα μυϊκό που τον κρατησε εξω από τον Ιουλιο μεχρι τα Χριστουγεννα, ο Μπεεσεβιτς μια που τον ειδαμε μια που τον χασαμε, ο Κορδερο θα γυρναγε τον Φεβρουαριο και ακομη το παλευει Ιουνιο μηνα, ο Κολοβετσιος για ένα ΑΠΛΟ τραυματισμο 15 ημερων εμεινε εξω 2 μηνες.
Οι παικτες πεφτουν σα τα κοτοπουλα και ο Μπουρουτζικας με τους χασαπηδες είναι στο κοσμο τους. Ενδεικτικα ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ με διαφορα ο Γιοχανσον που επαιξε μετα ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ και νομιζες ότι βλεπεις τον Bolt να τρεχει κατοσταρι με αντιπαλους παιδακια του δημοτικου.

Η ομαδα, από το δε κανει ένα βημα εμπρος της περιοδου Φεβρουαριος-Μαιος, εφτασε ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΑΙ  κανωντας στα play off: 5 νικες, 5 ισοπαλιες και 2 ηττες. Στα δε τελευταια 6 ματς όχι μονο ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΣ αλλα εκανες και ηττα από τον Νικολια και τον Ελευθεροπουλο!!

Στις μεταγραφες ο κάθε ενας που ερχεται είναι μεγαλυτερη απογοητευση από το προηγουμενο με κορυφαιο το παιδι με το χαμογελο, το ΠΙΟΥ που πραγματικα δε πρεπει να κανει ουτε για να μαζευει τις μπαλλες. Ο Πορτογαλος δεν είναι απλα ΛΙΓΟΣ αλλα είναι και ο τυπος που μολις δε του πιασει μια ενεργεια απλα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ από το παιχνιδι.

ΑΣΧΕΤΟΣ να εισαι αμα σου πουν ότι σε μια ομαδα ο με διαφορα καλυτερος παικτης σου είναι ένα αμυντικο χαφ από τη Σουηδια που ηρθε τον Ιανουαριο, μπορεις να παρεις μια ιδεα και για τους υπολοιπους αλλα και για το επιπεδο δουλειας που 2 χρονια εχει γινει.

Παραμενουμε ως εχουμε λοιπον αφου και το παιδι ‘ακουει’ και φυσικα είναι και φτηνο.. Που να τρεχουμε να μπλεκουμε τωρα με κανονικους προπονητες που ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ αλλα και μπορει να θελουν να κανουν το δικο τους? Εκτος αν φανταζεται κανεις ότι θα ερχωταν ο Χ-Βαλβερδε και θα ανεχωταν τον 65αρη καραγκιοζη να του κανει υποδειξεις. Όπως π.χ μου εβαλε τον Ντακολ στο ματς με το Gay όταν χτυπησε ο Μανταλος ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-0 για να παιξει αμυνα!!!!

Που να τρεχουμε να μπλεκουμε με Σκοκους που ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ και αυτοι και οι ομαδες τους? Παρε εκει ένα Βαργκας ΕΛΕΥΘΕΡΟ και με το ΜΙΣΟ ΚΑΣΕ και μια χαρα είναι.

Να γραψουμε και αλλα? ΜΠΑ σας αφηνω να ξεμπροσιαστητε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Εδώ ειμαστε αλλωστε και μια χαρα καταλαβαινουμε τι γινεται.

Μονο να ξερετε ότι αναλογα, όταν ερθει η ωρα, θα ακουσετε και από το κοσμο:

Που να τρεχουμε τωρα στο ΟΑΚΑ να δουμε Γωγο και Βαργκας? Καπως ετσι σχεδιαζετε καπως ετσι παρεχετε καπως ετσι θα λαβετε. Και θα ερθει παλι το φθινόπωρο για να μας γραφει η επικοινωνια να περιμενουμε να μας πει το νουμερο από τις καρτες. Ξερετε το ιδιο νουμερο ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

Αλλωστε το βαρελι δεν εχει πατο. Το εχω πει εδώ και καιρο: συνεχιστε ετσι στα της ομαδας, συνεχιστε ετσι με τις διοικουσες και τις ξανθιες με τις μπουκες και τα χαιδεματα στα καλοπαιδα και τα 8500 περσυ θα σας φαινωνται αστρονομικο νουμερο. Οσους ΔΗΜΑΤΟΥΣ να βαλετε για να χτισετε νεα ‘ντενοτεχνεια’

ΥΓ Παρασκευη σημερα. Ηταν που Δευτερα ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ θα πηγαινε ο φακελος στο ΥΠΑΠΕΝ. Ετσι δεν μας εγραφε ο 365? Μετα μεσα στην εβδομαδα καπου ….’ξεχαστηκε’. Ο φακελλος οχι ο 365. Αυτος μια χαρα γραφει ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ.

Αμα δεν υπαρχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΔΩΡΕΑΝ, 500 φακελλους να στειλετε ουτε τουβλο δε μπαινει. Εκτος αν το χτισετε με τραπουλοχαρτα και φακελους. Εδώ δεν υπαρχει σαλιο και καιγεται 6 μερες η φωτια και εχουμε μπουχτισει τοξικα για 200,000 ευρω επιχωματωση, η σκυλομουρα το μονο που κανει ειναι να κατηγορει τον Σταλινο-λαφαζανη ο οποιος λεει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ (6) ΜΕΡΕΣ!!  ολα καλα και καμμια καθυστερηση!!!!!! και  εσεις περιμενετε από τους πρωτη φορα να δουλεψουν!!!! Ρε αυτοι ειναι ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!

Ασε που τον μονο Παπεν που ξερω είναι ο Γαλλος που επαιζε στη Μιλαν πριν 15-20 χρονια..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Παραμενουμε ως εχουμε (μεχρι να αλλαξουμε)

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    “Που να τρεχουμε τωρα στο ΟΑΚΑ να δουμε Γωγο και Βαργκας? Καπως ετσι σχεδιαζετε καπως ετσι παρεχετε καπως ετσι θα λαβετε”

    Νομίζεις τον ενδιαφέρει? Το είπε σήμερα ο Δημάτος :”Το μπάτζετ της ΑΕΚ, όπως και στις δύο προηγούμενες κατηγορίες, θα καθοριστεί αποκλειστικά από τα έσοδά της”. Με λίγα λόγια, πρώτα θα μου τα δώσετε, και μετα θα τα δώσω έγω στην ομάδα. Να βάλω εγω λεφτά και να περιμένω να βγάλω μετά, μην περιμένετε απο εμένα. Δεν το έκανα ποτέ, δε θα το κάνω ουτε τώρα. Και το ίδιο φυσικά ισχύει και για το γήπεδο. Οπότε, μέσα τα κεφάλια, οχι πολλά πολλά στους γαύρους και στους βάζελους (οι οποίοι δυναμώνουν) γιατι μετά θα λέμε “σχήμα λόγου” το θα τα σαρώσουμε όλα. Και φυσικά μιλάμε για σπιράλ συρρίκνωσης. Κακή ομάδα, λιγότερα έσοδα, χειρότερη ομάδα, ακόμα λιγότερα έσοδα, ακόμα χειρότερη ομαδα και ουτω καθεξής. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι καλύτερος του Θανόπουλου και ο Μάκαρος χειρότερος του.
    Μόνο μια ΑΙΤΙΑ μπορώ να δεχτώ για όλα αυτά, χωρίς να πω κουβέντα. Ομως δεν την επικαλείται.
    Και κάτι ακόμα. Φυσικά και η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ αλλά ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟ ΧΑΟΣ. Οπότε, στηρίζουμε (διαρκείας), κριτικάρουμε (εδω) και περιμένουμε. Εξάλλου, είμαι σίγουρος οτι το μικρόβιο της ΑΕΚ το έχει, μπορεί κάποια στιγμή να τον οδηγήσει. Προς το παρόν μάλλον τον οδηγούν τα βιώματα του. Για τον ίδιο, σίγουρα αυτό δεν είναι κακό. Μπορεί να μην είναι και καλό βέβαια. Για την ΑΕΚ πάντως, σίγουρα δεν είναι καλό αυτό.

    ΥΓ Το μόνο που μου είναι αδύνατο να δω του χρόνου, είναι ΠΛΑΤΕΛΑ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ στα ακρα.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι νομίζεις ενδιαφερει εμένα να τα χώνω στο μαγαζί για να με κοροϊδεύει ο Νικαιώτης;
    Θα του δώσω λοιπον ανάλογα με αυτα που μου προσφέρει. Γώγο και Βάργκας εσυ;
    Απο μακριά και ΟΤΕ-τv εγω.
    Οχι τιμές Nobu στο Mayfair, στη ψαροταβέρνα ο Μητσος μη τρελαθούμε!!
    Ρόστερ 10 εκκ εσυ;
    Διαρκείας χιλιάρικο εγω.
    Ροστερ 20εκκ με προπονητη σοβαρο εσυ?
    Σουιτα εγω με τη παρεα μου.
    Ετσι παει φίλε μου. Υποχρεώσεις έχουν τα σόγια στις γιορτες. Τοτε που πεφτουν οι βιζιτες απο ξεχασμενους ‘συγγενεις’ που χαμογελανε σα χανοι μεταξυ τους.
    Ανώνυμη ΠΑΕ ειναι και μαγαζί.
    Οτι προσφέρει ανάλογα θα παίρνει.
    Πουλας ΣΩΤΟ με μετοχες 2 χρονια εσυ? ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΓΩ.
    Φτιαχνεις γηπεδο εσυ? ΜΕΣΑ ΕΓΩ να πληρωσω κανονικα.

    Και οποίος θέλει να περιμένει εχει στάση στο λεωφορείο να παει να κάτσει.
    Μας έριξε στη Γ, μας ξεφτίλισε 2 χρονια για να μας κανει να παλεύουμε για τη πεντάδα;
    Χωρις χρέη και φέρνεις τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού? ε ανάλογα λοιπον θα λάβεις..
    Οχι το θραψαλο για σουσι..
    Και μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ παράπονο

    Οσο για το Δηματο εχει ραμματα η γουνα μπολικα μη φοβασαι. Κρατανε απο την εποχη του κοντου. Γιατι ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, εγω ειδικα, ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.
    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ που μας περναει ολους για προβατα..

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Αρχισαμεεε………….