ΩΧ…ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ

δελλας

Τελικά(sic) η απόφαση επάρθει και ο δούλος του υπηρέτη που υπηρετεί το παιδι για τα πετρελαιοθελήματα,θα παραμείνει στον πάγκο.
Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Αλλο τι θέλαμε αρκετοί εξ ημών. Ας πούμε κάποιον ενγνωσμένης αξίας κόουτς με ένα μπάτζετ 10-15 μυρίων στα χέρια κλπ-κλπ. Και ο Τσιπρας θέλει λεφτά χωρίς δεσμεύσεις. Αλλο τι θέλουμε και άλλο ο σχεδιασμός των άρτι αφιχθέντων στην ΑΕΚ (Μπαγεβιτς Αρκάδη Μελισσανιδη, Μπουρουτζίκα,τον Περσία γιατί τον άφησαν πίσω δεν ξέρω….κλπ-κλπ)

(αλήθεια,όπως διαβάζω-χα-χα- ο Δέλλας ζήτησε μεταξύ άλλων,να παραμείνει το επιτελείο ως έχει. Να μη φύγει κανείς. Είναι κάργα ευχαρηστημένος. Ειδικά από τους γυμναστές και τους αποθεραπευτές.Γελάω για δύο λόγους: α) επιβρυέυονται οι τελευταίοι που σακάτεψαν το μισό ρόστερ και β) γελάω γιατί, ο Δέλλας δεν είναι σε θέση να αποφασίσει ούτε για το ποιο πλυντήριο θα πλύνει τα σώβρακα και τις φανέλες. Πόσο μάλλον να αρθώσει λέξη για “επιτελεία” για συνεργάτες και πόσο μάλλον για μπάτζετ και μεταγραφές. Οτι του φέρουν θα το προπονεί. Οπως οι γύφτοι ότι καρπούζι πιάνουν σου λένε “πάρτο, είναι λουκούμι” Δεν είναι εκει για να έχει γνώμη.Γκνώμη έκει μονο ο Σέρβος προιστάμενος. Που και κεινος την χάνει την γνώμη και τη λαλιά,όταν στέκεται απέναντί στον “αθέσμιτο”

(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΞ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΘΕΣΜΙΤΟΣ; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ; ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ “ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΝΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ”. ΜΠΟΥΑ-ΧΑ-ΧΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ;)

Σεβαστή ο απόφαση του αμέτοχου λοιπον,να παραμέινει στο “τζαμπέ”.
Φυσικά, πόλεμο δεν θα κάνουμε. Τουλάχιστον εγώ. Και νομίζω κανέις άλλος από εδώ μέσα. Ετσι αποφάσησαν αυτοί που ξανα-αγάπησαν την ΑΕΚ και την κουμαντάρουν τώρα, οποτε οφείλουμε να δώσουμε πίστωση χρόνου και τέλος πάντων ΑΕΚ είμαστε και όχι προσκείμενοι σε κάποιο πρόσωπο.

Αν αυτό το “στοίχημα” αποδειχθεί ορθό και σηκώσουμε κούπα πρωταθλήματος με καλή μπάλα,τότε όλα καλά.
Αν πάλι παίξουμε καλή μπάλα και δεν πάρουμε κούπα πρωταθλήματος,και τότε -σχεδόν- ολα καλά. busines as usual.
Αν δεν συμβεί τίποτα απ’τα δύο, ο Μελισσανιδης θα αναλάβει την ευθύνη που το ένστικτό του έπεσε έξω προκειμένου αυτό να προστατέψει την καβουροτσέπη του. Και την επόμενη χρονιά,θα μαζέψει τον Στέλιο για τον πάγκο και μπορεί να του κάτσει το στοίχημα. Αυτός θέλει λεφτά βέβαια και μάλιστα στην ώρα τους. Πρόβλημα εδώ για τον Πόντιο που έχει μάθει να πληρώνει μετά θάνατον.

Τέλος πάντων. Αποδεχόμαστε την απόφαση του αθέσμιτου “μεγιστάνα” που δεν θέλει να σπάσει η χημεία- όπως λεει και ο Δημάτος. Οταν λέμε “χημεία” εννούμε απλά μια παρέα με την οποία σπάει πλάκα ο Μελισσανίδης.

Που χρειάστηκε να ανέβει στα Σπάτα μεσημεριάτικα για να χωρίσει τις κατίνες Μπάγεβιτς και Δέλλα και να τους πει πως αυτό που έχει σημασία είναι …η οικονομία.

Δέλλας λοιπόν μέχρι (ποιος ξέρει). ο.κ.
” Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται”. Αυτό είναι το δόγμα. Τι και αν η Κύπρος δνε μπορεί να αποφασίσει ούτε για το τί κωλόχαρτα θα εισάγει και είναι απλά ένα καράβι στον Αμερικάνικο στόλο.
Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η συμπαράσταση. Αυτό κάνουμε και εμεις λοιπόν.
Με βαριά καρδιά είναι αλήθεια και ολίγον “παγωμένοι” από την σούπα που θα ξαναφάμε στη μούρη. Αλλά δεν βαριέσαι.
Δεν μπορούμε να προλέγουμε το μέλλον. Μπορεί να βγει και “δεύτερος Μπάγεβιτς” όπως λέει ο υπεύθυνος επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα φόντα. Είναι ήσυχος,θέλει σκυμένα κεφάλια και δουλειά πολύ,σέβεται όλους τους αντιπάλους,δεν έχει γνώμη απέναντι στο αφεντικό,δεν τα πάει καλά με τις βεντέτες γι αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλευουμε με “εργαλεία” και όχι με παίκτες κανονικούς και κυρίως έχει αρχισει να τον λοξοκοιτά ο Ολυμπιακός.

Προχωράμε λοιπόν.
2-3 ψευτομεταγραφές ελευθέρων και ωραίων να κάνει ακόμα και είμαστε εντάξει. Ενα τέρμα,έναν κεντρικό στόπερ, και έναν σκόρερ. Σύνολο δαπάνης 400 χιλιάρικα και οι τρεις.

Επιτυχημένη διετία ειχε το επιτελέιο,γιατί να μη συνεχίσει; Ο Δέλλας-άγνωμος χωρίς άποψη και χωρίς ούτε μια μεταγγραφή να έχει εγκρίνει-τα πήγε καλά. Ο Μπάγεβιτς μαζί με τον άλλον τον τουρίστα τον Μιλοβάνοβιτς πέτυχαν το 100% αστοχία στις επιλογές τους με τους “ιτς” και ο ΜΠουρουτζίκας με το λοιπό επιτελείο,πέτυχαν να κάψουν τουςκαλύτερους του ρόστερ και τους έστειλαν σε 6μηνες και 8μηνες διακοπές. Αρα και εκεί θετικός ο απολογισμός.

Αρα; Αρα ο Μελισσανιδης θέλει να συνεχίσει να έχει δίπλα του ένα κάρο υποτελείς,”αιχμαλώτους” και κυρίως παρωχημένους, ώστε να νοιώθει ασφαλής. Μη δει άνθρωπο καταρτησμένο,τον παίρνει με τις πέτρες.
Με τους “Μπάγεβιτς” και τους “Δέλλες” πορεύεται. Ασε που τους προσβάλει και τους μειώνει όποτε θέλει. Που το πας αυτό. Μεγιστάνας και να μην έχει κοντά του 5-6 πρόσωπα να βρίζει όταν δεν νοιώθει καλά, η να κάνουν τους καραγκιόζηδες όταν έχει αυτός κέφια; Αλίμονο.

Οταν μεσα στη μούρη του προπονητή σου λες εξ αρχής “και εγώ να παίξω θα ανέβουμε”,τότε καταλαβαίνει κανείς για τί είδους “εκτίμηση” μιλάμε.
ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ όλους τους έχει.

Ας γίνει το καλύτερο δυνατό όμως. Ποιος δεν το θέλει; Την ΑΕΚ θέλουμε ψηλά,έστω και αν αυτό πρέπει να “περάσει” μέσα από τους μπαγιάτικους,τους αναχρονιστικούς τους κομπλεξικούς και τους παρωχημένους που αυτην την στιγμή κρατάνε τα γκέμια.

Υ.Γ. Μπορείτε να καμώνεστε για ότι θέλετε. Οτι ξέρετε πολλά…οτι τα κάνετε όλα καλά…οτι είστε άτυχοι αλλά προσεχώς τυχεροί…ότι ξέρετε τους τρόπους και τους δρόμους για την επιτυχία… Οτι θέλετε.
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΗ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ. ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ,ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ “ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΥΧΟΠΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ. ΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ “ΑΕΚΙΛΙΚΙ”.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΑΛΛΟ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.