Οι δύο στόχοι της ΑΕΚ


“Ντούσαν σ’ ευχαριστώ και σου κάνω αυτό το δώρο γιατί όλα κύλησαν ρολόι εφέτος”. Μαλλον εχει χασει την αισθηση του χρονου ο μεγιστανας με τα λεφτα των αλλων. Το ότι το ‘ρολοι’ εχει κολλησει καπου στο 1994 το ξερουμε από τη στελεχωση της εταιρειας που είναι σα τη γνωστη χλωρινη: Αυτους ξερω, αυτοι με ‘εβγαλαν’ από τη δυσκολη θεση τοτε με το Τζανειο, αυτους εμπιστευωμαι.
Ρολοι λοιπον ολα: Ομαδα, φυσικη κατασταση, θεαμα, και κυριως μεταγραφες. Με κορυφαιο το Πιου που επιτελους βρηκε τη φυσικη του θεση, δηλαδη να σερβιρει. Αν και εκει οδηγιες δειχνει να παιρνει: Καλα μπρε ουτε το ποτηρι δε μπορεις να πετυχεις? Τι τα πω προεντρο πλεον? Το κανονικο οκι το γκιαλατζι..

Ρολοι και το γηπεδο. Αυτό που θα τελειωνε σε κανα τετραμηνο ντε. Για το οποιο και 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Το οποιο κανει πλεον ‘έκκληση στο Υπουργείο για να βγει η οικοδομική άδεια και να αρχίσουν τα έργα’. Δηλαδη για να καταλαβω καλα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ και το μονο που μενει είναι το ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΟ στον ΠΑΠΕΝ (τον υπουργο όχι το παικτη). Πρωτη φορα τη ζωη μου ακουω μεγιστανα να παρακαλαει.. πολιτικο. Το αναποδο ξερω, οτι πολιτικος παρακαλαει να πεσουν τα ψιλα… αλλα είναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ.
Στην εκδηλωση ο Μητσικωστας για τον οποιο ειχα γραψει παλιοτερα: Βαλτε το στο ΔΣ να πεφτει γελιο. Ετσι κ αλλιως ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ εισαστε. 1-2 είναι οι σοβαροι εκει μεσα. Βαλτε Μητσι να το κανετε επισημα κολοχανιο.
Στην εκδηλωση και άλλες σημμενουσες προσωπικοτητες: Ο αρτι πτυχιουχος (στα 62 του!!!) Ψαριανος η αλλιως ο ανθρωπος αλλαζω κομμα κάθε 3 μηνες, το παιντι Λαλιωτης, ο Λιανης και ολο το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ..

Ο δε Γωγος δηλωσε: Ξεκινά μια καινούρια περίοδος και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψουμε με χρυσά γράμματα καινούριες σελίδες. Κρατηστε τη δηλωση για τη παρελαση. ΑΝ θα τη προλαβει.

Καλη η πλακα όμως αλλα παμε στα σοβαρα:

Προπονητη ΦΥΣΙΚΑ και δε πηραμε και οσο είναι ο Σερβος δεν προκειται να παρουμε. Χωνεψτε το. Τους λογους τους ειπαμε, ασε που βολευει το σκηνικο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ εκει δηλαδη που απασχολει τον μεγιστανα. Που να τρεχεις τωρα να δινεις ΛΕΦΤΑ? Με κανα ρολοι μια χαρα τη βγαζουμε.Αντε και κανα μπουκαλι κρασι και λιγα ανθη για τη σύζυγο. Να παμε δηλαδη να παρουμε προπονητη με 10 και αυριο να βγει ο Ιβαν με προπονητη των 20 και ο Βαγγελας με των 30-50? Δε λεει.
“Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win” από το κινεζικο Art of War του Shun Tzu, ένα από τα αγαπημενα μου βιβλια μαζι με το Ιαπωνικο Bushido το είναι βεβαια διαφορετικο και εχει να κανει με το κωδικα.
Ο δευτερος στοχος είναι να πρωταγωνιστησει η ομαδα. Προσεκτικος ο νιαου δε λεω. Τη λεξη πρωταθλημα δε τη λεει ουτε στο Subbuteo. Αλλωστε το κραταμε πισινη είναι το εθνικο σπορ του Ελληνα. ΑΠΟ ΤΩΡΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ μπορω να σας πω τις ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ:
Ειμασταν ατυχοι
Μας πολεμησε το συστημα
Η ομαδα χτυπηθηκε από τραυματισμους και δεν μπορεσε να αποδωσει το πλανο
Ξερουμε τι χρειαζεται και θα βρουμε τις λυσεις (αυτό είναι διαχρονικο και λεγεται παντα)
Τα παιδια προσπαθησαν αλλα… (βαζετε εσεις ότι θελετε)
Το γενικο συμπερασμα είναι ότι ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
Ασχετα αν δεν εχει περασει μηνας που ο ΙΔΙΟΣ κατονομασε τον οργανισμο ως ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ. Προφανως και μαγευτηκε από τα ΕΞΙ (6) ματς χωρις νικη και την ΗΤΤΑ από τον Νικολια προχτες και το τσιρκο εγινε ρολοι. Τι μαρκας δε ξερω. Παντως Rolex δεν είναι σιγουρα. Για κανα μουφα KASIO με Κ το βλεπω made in Bangladesh.
Βαλτε Δηματους να τα λενε μιας και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, καντε γιορτες που ανεβηκε Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ Β ΣΤΗΝ Α!!! και όλα καλα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το σωματειο στο επιπεδο σας αφου δεν μπορειτε όχι να ανεβείτε εσεις στο δικο του αλλα ουτε να κοιταξετε προς τα πανω.
Με Βαργκας Γκαλο και Τζιμπουρ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ολους παντα. Ξερει τι κανει ο μεγιστανας. Σου λεει από τον ΠΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ καλυτερος θα είναι. Αρα χαμενος δε βγαινω.
Αν ειχα την ΑΕΚ ΘΑ ΝΤΡΕΠΩΜΟΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΡΤΗ επειδη κερδισα στη Β Εθνικη.
Αν ειμουν Δελλας η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και με ελεγαν τσιρκο θα ειχα φυγει εκεινη τη στιγμη- ουτε καν στη προπονηση δε θα πηγαινα.

Με μια ωραια δηλωση μετα: Αφου ο εργοδοτης μου νομιζει οτι η δουλεια μου ειναι ΤΣΙΡΚΟ δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να συνεχισω. Απλα και ΑΝΤΡΙΚΙΑ, τωρα να μου πεις υπαρχει ΑΝΤΡΑΣ που πεφτει κατω και πιανει τα νεφρα του κατ’ εντολη?
Αυτή αλλωστε είναι και η διαφορα της κανονικης ΑΕΚ από την ΑΕΚ 2015.

Των ξανθιων μεγαλομετοχων και του Σερβου. Του μεγαλυτερου ΚΑΡΚΙΝΟΥ που περασε απο την ομαδα τα τελευταια 30 χρονια με 4 φορες μετασταση..

 

ΥΓ. ΕΡΩΤΗΣΗ. Τον Μαυροβουνιο επενδυτη πως και δεν τον εχετε καλεσει να συμμετεχει? Μια χαρα πανε οι δουλειες του και εκανε και επεκταση στη Βενετια, ασε που ετοιμαζει και καζινο. Αντε ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ? Αμα θελετε παντως κονε μπορω ανετα να σας φερω σε επαφη. Ετσι κ αλλιως τη μπιλλια πεταμε και ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ, ασε που ειναι και στα μερη μας. Μικρα διαδικαστικα με απογορευσεις εισοδου τα ξεπερναμε ανετα, αλλωστε εδω ηταν το Πασχα και τα πιναμε στο Costa..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Οι δύο στόχοι της ΑΕΚ

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    “Ο δευτερος στοχος είναι να πρωταγωνιστησει η ομαδα.”
    Και ελεγα θα το προσέξει κανείς.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    πρωταγωνιστησει ειναι η λεξη κλειδι. Και ο Ατρομητος με το Νιομπλια πρωταγωνιστει. ΜΙΑ ΧΑΡΑ πηγε στα play ωχ το πρωταθλημα των χαμενων δηλαδη. Λιγο το εχεις?

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Αυτή, ποιά είναι δίπλα;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @steven. Η αδελφη του Μαυρογιαλουρου. Μια φυσικη ‘ξανθια’ οξυζενε με μαυρη ριζα. Δε τη ξερω. Παιζει ρολο το ονομα? Η Βαγια η Αγγελικη η Μαιρη η Σουλα η Τουλα η Κουλα.. ΟΛΕΣ ιδιες ειναι. Με αναλογο iq-radikiou.
    Εκτος αν ειδες εσυ εκει κανα σοβαρο απο τις φωτο της ‘γιορτης’ που ανεβηκαμε. Της γιορτης της ΝΤΡΟΠΗΣ δηλαδη.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ κανουν τσιμπουσια.
    Η αλλιως οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κολος μας. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    Εγω ξερω οτι γιορτες κανεις τη πρωτοχρονια και ΑΜΑ κατακτησεις κανα σοβαρο τιτλο. Αντε πρωταθλημα ας πουμε.
    Εμεις κανουμε για την μελλοντικη ομαδα που ΘΑ πρωταγωνιστησει.
    ΘΑ

  5. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Αν βγουμε δευτεροι θα εχουμε πετυχει του χρονου. Ο δευτερος εχει πρωταγωνιστησει. Αρα πετυχημενοι. Επιστρεψαμε, δευτεροι. Μην ξεχασει να τους ενημερωσει οπως ειχε πει.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πόσο προβλέψιμος,πόσο αναμενόμενος και πόσο εμπαθής…Μην τυχόν και πείτε καλό λόγο,θα πάθετε τίποτα.Καλά κάνει ο Πρόεδρος και σας αγνοεί επιδεικτικά.Κακώς ασχοληθήκαμε,το χρωστούσαμε όμως στον Στίβεν.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ποσο ανοητη που νομιζεις οτι γραφεις ανωνυμα, ποσο ηλιθια παραμενεις και ποσο ΒΛΑΧΑ παντοτε θα εισαι.
    Παρτο χαμπαρι ΒΑΓΙΑ οσο και ‘ανωνυμα’ να γραφεις σε προδιδει η μυρωδια της ΤΥΡΙΛΑΣ.

    O δειλος και ο ανικανος παντα ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ανωνυμα πισω απο τους αλλους:

    Αφιερωμενο στην ανωμυνια σου ενα μικρο δειγμα μονο:
    ISP: Greek Research and Technology Network S.A
    Organization: Hellenic Parliament
    Region: Athens (GR)

    Ειχα μια φαγουρα που με αγνοησε ο ‘προεδρος’ τι να σου πω. Στις μπυρες σταματησαμε προχτες απο την αγωνια: θα μας δωσει σημασια ο προεδρος? Η να παρουμε αλλο ενα γυρο μιας και ηδη μας φωναζαν The Guinness Boys? Κριμα να χαλασουμε το σερι.. Η εχει πιει και αυτος τα ουισκασκια του και θα μας πει αλλη φορα?
    Ποιος προεδρος βρε ορθιο βοδι? Ακομη να καταλαβεις οτι δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ πανω απο το κεφαλι μου? Τι με περασες? ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ‘ΠΡΟΕΔΡΟΣ’ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?
    Ποιος προεδρος βρε ορθιο βοδι? Ακομη να καταλαβεις οτι επικυψεις δε κανω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ?
    Ποιος προεδρος βρε ορθιο βοδι? Ο προεδρος εννοεις ο Ασλανιδης?

    ΥΓ Επειδη παραμενεις ΓΙΔΙ: κοιτα να δεις πως θα αρχισει το ενδιαφερον του προεδρου σε λιγο που θα βγουν τα διαρκειας. Εκει να δεις ποιος παρακαλαει ποιον, και ποσους τεμεναδες και μαλιστα μεγαλους θα κανετε μπας και δε ξυσετε πατο για αλλη μια φορα στο βαρελι.
    Εκει να δεις πως θα αρχισουν παλι τα τηλεφωνα μπας και παρετε κανα ψιλο.
    Εκει να δεις ποσο μας αγνοει ο ‘προεδρος’.
    Εκει να δεις που θα παρακαλας να σου δωσω κανα φραγκο και θα λες και ευχαριστω. Κατοπιν εντολης του ‘προεδρου’ βεβαια.. Που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εγινες κατι παραπανω απο ΒΟΣΚΟΣ επειδη σου δωσανε μια business card. Ακομη στην Ελλαδα κατι ΖΩΑ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΤΙ οχι απο αυτα που ειναι και που κανουν αλλα απο το τι λεει η καρτα τους..

    Επειδη το προεδρο το ξερουμε κοντα 25 χρονια: Προσεχε γιατι εχει μια ιδιαιτερη αδυναμια στη τσεπη. Ειδικα αμα ειναι λεφτα αλλων και βλεπει οτι τα χανει απο ανικανους υπαλληλισκους και ΧΑΖΟ-BIMBO-ΞΑΝΘΑ σα και του λογου σου. Αυτη η αδυναμια του παντα κερδιζει τη συμπαθεια. Αν δε ξερεις ρωτα να μαθεις με το % δουλευει η aegean με τους καπετανεους στα γεμισματα.
    ΜΠΕΕΕΕ ρεεε που εμαθες και το ανωνυμο internet..

    ΥΓ2 Αυτο που τον λετε προεδρο ολοι σας και αυτος δηλωνει απλος φιλαθλος να το κοιταξετε. Αποφασιστε η επειδη δεν μπορειτε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ρωτηστε τον ιδιο πως να τον λετε. Οχι τιποτε αλλο. Ειναι μυστηριοι οι καιροι και τα βραχιολια ειναι της μοδας..ασε που εκκρεμουν ακομη κατι υπολοιπα απο τη αλλη ΑΕΚ. Τη παλια ντε..Και δε μιλαω ουτε για ΙΚΑ ουτε για ΦΠΑ. Για πολυ πιο χοντρα μιλαω. Ρωτα και τους προηγουμενους ‘προεδρους’.. Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι τυχαια μεγαλωσε η αγκαλια και μοιραζαμε ‘συγχωροχαρτια’? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ το θεμα ακομη και πιανει πολυ κοσμο..Απο απλους ΄φιλαθλους’ μεχρι ‘προεδρους’ μεχρι και υπευθυνους εργων..Αιντε ΤΥΡΙΛΑ που ακομη δε βγηκες απο το μαντρι θα μας κανεις και υποδειξεις..Αιντε μην αρχισουμε τα ΒΑΡΕΑ γιατι ειναι πολυ ανθυγιεινα..

    ΥΓ3 Μπαινει ο ‘προεδρος’ μεσα (ο Μελλ οχι ο ασλανιδης μη μπερδευεσαι τελος παντων) και σας λεει ολους ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ. Και αμα διερρευσε μονο αυτο απο τους Δηματους, ε δε θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις ποσα Νικαιωτικα σας εσουρε…Οπως και αμα φτανει να φευγει απο το Πειραια μονο και μονο για να σας μπινελικιασει ΕΠΙΣΗΜΑ, δε θελει και πολυ φαντασια να σκεφτεις τι ‘γαλλικα’ εχουν πεσει ενδιαμεσα..
    Εσεις ΟΛΟΙ σκυβετε -YES MEN-το κεφαλι και ΕΝΑΣ δεν εχει την ΤΣΙΠΑ να πει παραιτουμαι! ΕΝΑΣ ετσι για το γαμωτο..
    Οταν σας τα λεει αυτος ειναι καλος ο λογος? ΝΟΥΜΕΡΑ