κ. Σπύρο Πάντο, καρφώνεσαι…

Εμφανίστηκε λοιπόν ένας Σπύρος Πάντος στα ξαφνικά κι έγραψε αυτό το σχόλιο σε κείμενο του Snitch. Τώρα υπάρχουν μερικά περίεργα:

  • Μου γράφει λοιπόν ο κ. Πάντος: «Έτσι κι αλλιώς το είχες δηλώσει. Ότι η προοπτική του να ηγηθείς μιάς υγειούς (sic) ΑΕΚ δεν σε αφήνει αδιάφορο». Αντιπαρερχόμεθα προς στιγμήν το ορθογραφικό λάθος στο «υγειούς». Ούτε εγώ δεν το θυμόμουν ότι έχω κάνει τέτοια δήλωση. Άρα δεν είναι απλός αναγνώστης ο κ. Πάντος, αλλά επαγγελματίας. Δημοσιογράφος, ίσως;
  • Ενδιαφέρον είναι, επίσης, ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι το κομμάτι του Snitch το έχω γράψει εγώ. Άρα είναι πρόσφατος αναγνώστης του blog, δεν είναι από τη μεγάλη των τρολ σχολή, που δε σταματάει να δουλεύει καμία μέρα του χρόνου—αυτοί μας ξέρουν καλά, χρόνια τώρα. Άσε που δεν είναι το ύφος τους, το δικό τους είναι πιο μπρουτάλ.
  • Γράφει τέλος σε ένα άλλο σχόλιο, απευθυνόμενος στο Στήβεν: «Να ξέρω καλύτερα τις σχέσεις σου; Όοοοξω βρε» (προσπάθησα να εγκρίνω το σχόλιο αλλά για κάποιο λόγο έχει κολλήσει—Δημήτρη μπορείς να το εγκρίνεις εσύ σε παρακαλώ;). Άρα, τις ξέρει καλά τις σχέσεις του Στήβεν (ο Στήβεν υποθέτω εννοεί τις σχέσεις του με το Μελισσανίδη) —από πού άραγε; Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι άλλο: ποιος λέει τη λέξη «βρε» τη σήμερον ημέρα, βάζοντας ταυτόχρονα τόνο στο κεφαλαίο όμικρον; Μόνο κανένας μπούλης από καλό σχολείο…

Ποιος να είναι άραγε; Δημοσιογράφος που άρχισε να διαβάζει το μπλογκ πρόσφατα (ίσως γιατί ανέλαβε νέα καθήκοντα;), είναι επιμελής  (ώστε να θυμάται παλιές δηλώσεις μου), γράφει επιτηδευμένα; Ποιος να είναι, ποιος να είναι; Και φαίνεται να έχει κι ένα μένος εναντίον μου—μήπως έκανα κάτι που τον πείραξε πρόσφατα;

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε: εγώ ό,τι γράφω, το γράφω με τ’ όνομά μου. Κι αν θεωρείς ότι είχα άδικο σε όσα σου καταμαρτύρησα, μπορούσες να απαντήσεις. Το να γράφεις ανώνυμα λιβελλογραφήματα σε μπλογκ είναι απίστευτη κατάντια ρε παιδί μου, δεν το καταλαβαίνεις;  Δηλαδή, πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις; Ότι θα έφτανες σ’ αυτό το σημείο δεν το φανταζόμουν ποτέ. Το άλλο, το γνωστό τρολ, είναι πολύ πιο ευθύ—αυτό να λέγεται (παρότι έχει φτάσει στο σημείο να απειλήσει εμμέσως πλην σαφώς και τα παιδιά μου ακόμη).

Πάμε παρακάτω: μην ασχολείσαι μαζί μου. Ο λόγος που ασχολήθηκα εγώ μαζί σου δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ, αλλά με το ότι κάνατε κάτι χυδαίο σε ανθρώπινο επίπεδο, για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι, κι όχι να γράφεις τρολιές.

Όσο για την τελευταία φράση σου «Μακριά μόνο από την κανονική ΑΕΚ», αισθάνομαι, ειλικρινά, κολακευμένος.  Αντιλαμβάνεσαι, βέβαια, ότι το γεγονός ότι το γράφεις αυτό δείχνει φόβο; Μα να φοβάστε εσείς εμένα—εγώ μόνο χαβαλέ κάνω, αν είναι δυνατόν.

Να φοβάστε αυτόν που επανήλθε δυναμικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παραμένοντας για την ώρα στο παρασκήνιο—γιατί υποψιάζομαι ότι σας έχει ήδη τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Κι αν ισχύει αυτό, κ. Πάντο μου, να δω που θα βρείτε δουλειά μετά…

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to κ. Σπύρο Πάντο, καρφώνεσαι…

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργο : Όπως βλέπεις, έχει εγκριθεί μιά χαρά. Τα πάντα εγκρίνονται ως γνωστόν. Εδώ μιλάμε για την ΑΕΚ, την Ελλάδα και τις κάβλες μας. Άρα δεν υπάρχει τίποτε για να κρυφτεί. Ενυπόγραφα και ανδρικά. Μπροστάρηδες είμαστε, ανεξάρτητοι οικονομικά, πουθενά κρατικοδίαιτοι και με κανένα μικροσυμφέρον.

  2. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Γιώργο,αυτός που αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο σου είναι ο συγκεκριμένος που έγραψες σε προηγουμενο άρθρο σου πως θα αναλάβει τον ,,,διορισμένο αφου ξαποστείλει τον Βανζέλ;
    Πιστεύεις πως είναι τοσο δυνατός που και με Μελισσάν πάλι δεν θα σηκώσουμε κεφάλι,διότι κάπως έτσι το μεταφράζω…

  3. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Προς akis: το ποιος θα κερδίσει αυτή τη μάχη δεν μπορώ να το προβλέψω. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλος είναι μεθοδικός και πανέξυπνος παίκτης, που βλέπει πολλές κινήσεις μπροστά. Προσωπικά, όπως έγραψα κι αλλού, ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει–το ποδόσφαιρο μου αρέσει και αγαπάω, όχι τις μάχες στα παρασκήνια.

    Ποτέ δεν ξέρεις πώς καταλήγουν αυτές οι μάχες, έχουν συνεχή απρόοπτα. Θυμήσου πώς καθάρισε ο Πατέρας τον Κόκκαλη, ο Μαρινάκης τον Κόκκαλη και μετά ο Μαρινάκης τον Πατέρα. Αν με υποχρέωνε πάντως κάποιος να διακινδυνεύσω πρόβλεψη αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι η ΑΕΚ θα πάει πολύ καλά βαθμολογικά, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχει κρυμμένη μια ωρολογιακή βόμβα τύπου Βάλνερ, η οποία θα ενεργοποιηθεί αν/όταν η ΑΕΚ γίνει επικίνδυνη ως προς τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί, βέβαια, η ΑΕΚ να εξουδετερώσει στο μεταξύ αυτή τη βόμβα.

  4. Ο/Η Σπύρος Πάντος λέει:

    Καλά όλα αυτά που λες Κιντή. Αλλά και ότι σε φοβόμαστε;…….Σε τρέμει το σύμπαν όντως.

  5. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Γιατί δε γράφεις με το όνομά σου τότε αν δε φοβάσαι; Τέλος συζήτησης, δε θα εγκριθεί κανένα σχόλιο αν δε γράψεις με το πραγματικό σου όνομά. Άντε μην αρχίσω κι ανεβάζω τους ύμνους που έγραφες στο Μαρινάκη–αυτούς επώνυμα πάντα.

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Διάβασα με πολύ προσοχή όλα τα άρθρα καθώς και τα σχόλια. Προσωπική μου απορία όταν χάσαμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά… Είχαμε καλή ομάδα ναι ή όχι; Ελεγχαμε το παρασκήνιο ναι ή όχι; Ας υποθέσουμε για την οικονομία της συζήτησης οτι όντος είχαμε καλή ομάδα και οτι δεν ελεγχαμε το παρασκήνιο( αφού το πρωτάθλημα το χάσαμε). Αυτό το γεγονός απο μόνο του αποδεικνύει οτι το παρασκήνιο μπορείς να το έχεις γραμμένο αν έχεις ομάδα. Άρα γιατί δεν κάναμε τις απαραίτητες μεταγραφές για να το πάρουμε την επόμενη χρονιά; Αν η ΑΕΚ έμπαινε στους όμιλους θα είχε χρεοκοπήσει; (ρητορικό το ερώτημα). Τέλος θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την νέα ΑΕΚ και το μοντέλο με το οποίο θα δημιουργήσει την πρωταθλήτρια. Αν και τις ενδείξεις για φέτος τουλάχιστον τις έχουμε.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Αγαπητέ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Ο Κόκκαλης ήταν τότε στα ίσα, στο προσκήνιο. Το δε δελτίο του Βάλνερ είχε εκδοθεί για να βοηθηθεί πιθανώς ο Λεβαδειακός, ποτέ ο γάβρος. Μετά βέβαια το χρησιμοποίησε ο Κόκκαλης που έκανε την μαλακία στην Καλαμαριά. Παρασκήνιο ψάξε στο γιατί ο κοντός δεν πήγε στο CAS. Να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά.

  8. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ δεν είπα αυτό. Η αναφορά έγινε να αποδείξω το αυτονόητο. Οτι δεν έχεις κανένα να φοβηθεις αν έχεις ομάδα. Και αν έχεις ομάδα βλέπεις και μπάλα και όχι τον ΠΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟ.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΟΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Θα συμφωνισω. Ρεαλ, Μπάρτσα, Αθλέτικο Μ. Αρα αν Κρινώ απο την τελευταία ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ είναι το Α και το Ω.

  11. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Προς Savvi:

    Όχι, το ερώτημα “αν η ΑΕΚ έμπαινε στους όμιλους θα είχε χρεοκοπήσει;” δεν είναι ρητορικό.Θυμίζω ότι η ΑΕΚ μετά τη δεύτερη χρονιά (και τα έσοδα του Τσ.Λ.) εμφάνισε στον ισολογισμό της ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία 830 χιλιάδων ευρώ, ενώ, σύμφωνα τουλάχιστον με το Σαγώνια και κάποια έγγραφα της Οικονομικής Αστυνομίας, υπέβαλε και πλαστή φορολογική ενημερότητα για να παίξει στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός επίσης, αν δε χρεωκόπησε, σίγουρα έσκασε οικονομικά μετά το τελευταίο πρωτάθλημα και παρά τη συμμετοχή στους ομίλους–ενώ είχε και δέκα Αμπράμοβιτς από πίσω του.

    Το αν έχεις να φοβηθείς το παρασκήνιο αν έχεις ομάδα: σίγουρα έχεις. Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα και το παρασκήνιο εδώ και κάποια χρόνια δεν περιορίζεται σε διαιτητές: πιάνονται και παίκτες φουλ.

    Όμως, γνώμη μου είναι (χωρίς, ομολογώ, να υπάρχει απόδειξη) ότι μπορείς να επιτύχεις πράγματα αδιαφορώντας για το παρασκήνιο. Το σίγουρο όμως είναι ότι μπορείς να το πολεμήσεις: δες ας πούμε πώς καθάρισε την παράγκα της Γιουβέντους ο Μοράτι (χωρίς να είναι, βέβαια, κι ο ίδιος άγγελος). Για να μην αναφερθούμε σ’ αυτόν που, όπως διαφαίνεται τουλάχιστον, σε λίγους μήνες και μετά από μεθοδική δουλειά ετών, θα έχει επιτύχει την αποχώρηση του Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο–χωρίς κι αυτός να είναι άγιος.

    Προς Στήβεν: Όχι ρε συ, μην είσαι άδικος, το πήγε στο CAS ο Ντέμης και έχασε. Ήταν μάλιστα σίγουρο ότι η υπόθεση ήταν χαμένη, γιατί ο νόμος ήταν ξεκάθαρος.

    Αλλού είναι το ψητό: σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Νέα και στην Ελευθεροτυπία ΠΡΙΝ το ματς Καλαμαριά-Ολυμπιακός, η διοίκηση της Καλαμαριάς γνώριζε ήδη ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα και γι αυτό δεν τον πήρε στην αποστολή με τον Πανιώνιο. Γιατί τον έβαλε τότε με τον Ολυμπιακό; Το απόσπασμα που ακολουθεί από την πρώτη δικογραφία για τα στημένα είναι ίσως διαφωτιστικό (αφορά άλλο αγώνα): “Την ίδια μέρα, ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με άτομο ονόματι “Λευτέρης”και του αναφέρει για κάποιον αγώνα ότι μπορεί να βάλει να αγωνιστεί κάποιος τιμωρημένος παίκτης, να κερδίσει τον αγώνα αλλά να τον χάσει στα χαρτιά”. Και πιο κάτω “Λίγο αργότερα επικοινωνεί με τον Αρφάνη Ιωάννη και του λέει να δηλώσει στην 18αδα τον ποδοσφαιριστή Κρητικό, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί, σε περίπτωση που χρειαστεί η Ηλιούπολη να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Αυτό που προκύπτει από τις σχετικές συνομιλίες του Τσακογιάννη είναι ότι είχε συμφωνήσει με τον Κομπότη να του δώσει το παιχνίδι, αλλά δεν έχει ακόμα αποφασίσει πως θα στοιχηματίσει στο live στοίχημα, ανάλογα με τις αποδόσεις που θα προέκυπταν”. Υπήρχε αυτή η πρακτική φαίνεται…

  12. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Και για να τελειώνουμε με τον κ. Πάντο. Καβάφης, αφιερωμένο εξαιρετικά:

    Ας φρόντιζαν

    Κατήντησα σχεδόν ανέστιος και πένης.
    Aυτή η μοιραία πόλις, η Aντιόχεια
    όλα τα χρήματά μου τάφαγε:
    αυτή η μοιραία με τον δαπανηρό της βίο.

    Aλλά είμαι νέος και με υγείαν αρίστην.
    Κάτοχος της ελληνικής θαυμάσιος
    (ξέρω και παραξέρω Aριστοτέλη, Πλάτωνα·
    τι ρήτορας, τι ποιητάς, τι ό,τι κι αν πεις).
    Aπό στρατιωτικά έχω μιαν ιδέα,
    κ’ έχω φιλίες με αρχηγούς των μισθοφόρων.
    Είμαι μπασμένος κάμποσο και στα διοικητικά.
    Στην Aλεξάνδρεια έμεινα έξι μήνες, πέρσι·
    κάπως γνωρίζω (κ’ είναι τούτο χρήσιμον) τα εκεί:
    του Κακεργέτη βλέψεις, και παληανθρωπιές, και τα λοιπά.

    Όθεν φρονώ πως είμαι στα γεμάτα
    ενδεδειγμένος για να υπηρετήσω αυτήν την χώρα,
    την προσφιλή πατρίδα μου Συρία.

    Σ’ ό,τι δουλειά με βάλουν θα πασχίσω
    να είμαι στην χώρα ωφέλιμος. Aυτή είν’ η πρόθεσίς μου.
    Aν πάλι μ’ εμποδίσουνε με τα συστήματά τους—
    τους ξέρουμε τους προκομένους: να τα λέμε τώρα;
    αν μ’ εμποδίσουνε, τι φταίω εγώ.

    Θ’ απευθυνθώ προς τον Ζαβίνα πρώτα,
    κι αν ο μωρός αυτός δεν μ’ εκτιμήσει,
    θα πάγω στον αντίπαλό του, τον Γρυπό.
    Κι αν ο ηλίθιος κι αυτός δεν με προσλάβει,
    πηγαίνω παρευθύς στον Υρκανό.

    Θα με θελήσει πάντως ένας απ’ τους τρεις.

    Κ’ είν’ η συνείδησίς μου ήσυχη
    για το αψήφιστο της εκλογής.
    Βλάπτουν κ’ οι τρεις τους την Συρία το ίδιο.

    Aλλά, κατεστραμένος άνθρωπος, τι φταίω εγώ.
    Ζητώ ο ταλαίπωρος να μπαλωθώ.
    Aς φρόντιζαν οι κραταιοί θεοί
    να δημιουργήσουν έναν τέταρτο καλό.
    Μετά χαράς θα πήγαινα μ’ αυτόν.

    (Από τα Ποιήματα 1897-1933, Ίκαρος 1984)

  13. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εγώ αυτό που θυμάμαι στην υπόθεση Βάλτερ είναι ότι ΑΕΚ και ΠΑΟ ήταν εκπροθεσμοι στην έφεση και μόνο η Καλαμαριά ήταν εμπροθεσμη.Χάνοντας το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά (κατάκύρωση της βαθμολογίας με πρωταθλητή Ολυμπιακο) το κυρίως δικαστήριο στο CAS για την οριστική απόφαση δεν έγινε ποτέ. Η Καλαμαριά έχοντας ήδη πέσει και μη έχοντας πλέον νόμιμο συμφέρον Απέσυρε την έφεση. (Εδώ υπάρχει κάτι. ….) ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν είχαν δικαίωμα σαν εκπρόθεσμοι να κυνηγήσουν την υπόθεση. Η ευθύνη του Ντέμη σε αυτό είναι σαφέστατη.

  14. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Δεν είχε κάνει προσφυγή τότε, το Φλεβάρη, γιατί, αν θυμάμαι καλά, βαθμολογικά δε διεκδικούσαμε πρωτάθλημα εκείνη τη στιγμή.

    Όμως, έκανε έφεση η Καλαμαριά, κανονικά και εμπρόθεσμα, και το πράγμα έφτασε στο CAS, όπου παρενέβη η ΑΕΚ κι όπου αναμενόμενα χάσαμε, γιατί ο κανονισμός μετεγγραφών είναι ξεκάθαρος.

    Ξαναλέω, το ότι θα χάναμε ήταν βέβαιο για κάποιον που ξέρει νομικά κι έχει διαβάσει τον κανονισμό. Το ψητό είναι στο ότι η Καλαμαριά (που μετά έκανε την παρθένα κι έτρεχε στα CAS) έβαλε τον παίκτη με τον Ολυμπιακό, ενώ αποδεδειγμένα ήξερε ότι έχει πρόβλημα και γι αυτό δεν τον είχε πάρει αποστολή στο προηγούμενο ματς.

  15. Ο/Η DNAEK λέει:

    Γιώργο νομικά δεν γνωρίζω, ούτε τον νόμο περί μεταγραφών κοινοτικών παιχτών έχω διαβάσει. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι η υπεράσπιση στόχευε περισσότερο στην ανατροπή του υπάρχοντος νόμου η έστω μιας τροπολογίας που να επιτρέπει τρίτη μεταγραφή αν οι δυο προηγούμενες προερχόταν από την ίδια χώρα (Βρετανία εν προκειμένω) αλλά από διαφορετικές ομοσπονδίες. (Αγγλια-Σκωτια – Ουαλλια). Κάτι σαν νέο νόμο ΜΠΟΣΜΑΝ. Εκεί ίσως αν γινόταν το κυρίως δικαστήριο στο CAS είχε πιθανότητες να κερδηθεί η υπόθεση. Θα μου πεις τι ψάχνεις τώρα .Γι αυτό όμως ακόμη και σήμερα, παρά τα όποια ελαφρυντικά ,ψέγω την τοτε διοίκηση που μας στέρησε την εστω και απειροελάχιστη πιθανότητα της δικαιωσης.

  16. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Από νομικής απόψεως, δεν έχουν βάση αυτά. Ο Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ισχύει διεθνώς και είναι κείμενο της FIFA. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση δικαίωσης, ό,τι κι αν έκανε η ΑΕΚ.

    Ξαναλέω, ότι η Καλαμαριά τον έβαλε με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι ο παίκτης είχε πρόβλημα, ενώ στο προηγούμενο ακριβώς ματς δεν τον είχε βάλει για τον ίδιο λόγο. Άρα;

  17. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    “Πιστεύω ότι υπάρχει μία σειρά ενδείξεων που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Μαρινάκη τον κυνηγάει κάποιος πολύ πιο ισχυρός και ευφυής…..”
    “Εκτιμώ ότι αυτός που τον κυνηγάει θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού…..”
    “Να φοβάστε αυτόν που επανήλθε δυναμικά…”

    Απο το “πιστευω” και το “εκτιμώ” στο “να φοβαστε”.
    Γιώργο τελικά είναι εκτίμηση ή πληροφορία;

    ΥΓ. Συγγνώνη αν έχω μείνει πίσω στην κουβέντα αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να παρακολουθήσω.

  18. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Εκτίμηση βασισμένη σε μια σειρά πληροφοριών, κάποιες εκ των οποίων γράφονται και κάποιες δε γράφονται. Να είμαι σαφής όμως: ακόμη και αυτές που δε γράφονται, ενδείξεις αποτελούν, όχι αποδείξεις.

    Άσχετο: είδες που πήρε φωτιά στα καλά καθούμενα το κότερο του Κόκκαλη;
    http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/15/koinonia-kokkalis_n_8139496.html

    Κι άλλο ένα άσχετο νέο: ο Απόλλωνας προσφεύγει στο CAS http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=130161478