Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Κρύο παιδιά όχι αστεία. Παγωνιά κι αγωνία για μια καλή εμφάνιση και μια νίκη χρήσιμη για την πιστοποίηση της συνεχούς ανόδου της ομάδας. Σε ένα κατ’ ευφημισμόν ντέρμπυ. Μπορεί έτσι να λέγεται το παιχνίδι, αλλά για μένα δεν ισχύουν αυτά. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ κάτω από τα Τέμπη γενικώς. Αλλά δεν υπάρχει και ειδικώς φέτος. Μια ομάδα ασταθέστατη, άναρχα δομημένη, χωρίς προπονητή,  αλλά και τον Ιβάν να ασχολείται με άλλα πράματα και λεφτά ρίχνει για την βιτρίνα του. Αυτά τα γράφω πριν το παιχνίδι φυσικά, κι ό,τι και να δούμε, δεν πρόκειται να αλλάξει η θέση μου.

Όπως δεν άλλαξε η θέση του Πογιέτ. Το κλασσικό σύστημα, το οποίο θα έπρεπε να έχει την υποστήριξη της ταχυδύναμης. Όπως και να το κάνεις, υπήρχαν χάντικαπ σε κάποια ζευγάρια, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα, αλλά έχει καλύτερους παίκτες από εμάς. Άρα θα έπρεπε το δικό μας ομαδικό σύστημα να λειτουργήσει καλύτερα.

Κι αυτό είδαν στο πρώτο μέρος, οι περίπου δώδεκα χιλιάδες ήρωες του κρύου. Μια ΑΕΚ με θέληση, με συγκεκριμένο πλάνο, που έφτανε εκεί που μπορούσε σύμφωνα με το ταλέντο των επιθετικών της. Πήρε την συντριπτική κατοχή, ερχόταν από τον άξονα αλλά και τα πλάγια, και προσπαθούσε λογικά. Τώρα, αν παίζει ο Αραβίδης κι όχι ο Τζιμπούρ, ή αν ο Μπακάκης είναι προτιμότερος του Γκάλο, αυτά είναι στην ιδεοληψία του προπονητή, που θέλει την ομάδα σωστή αμυντικογενώς κύρια. Αυτό είναι η σχολή της Ουρουγουάης.

Διότι αυτό που είχαμε, ήταν κύρια ένα παιχνίδι κέντρου, χαζό, σχεδόν χωρίς καμία τελική. Είχαμε καλό ρυθμό μεν, αλλά δεν είχαμε ουσίες. Οι δυό εστίες δεν κινδύνεψαν καθόλου, με εξαίρεση τους κλασσικούς επικίνδυνους. Τον Άρθο από εμάς, που τον κάλυψε ο Ανέστης, και τον Βελλίδη από την άλλη, που απέδειξε βεβαίως στην φάση του γκολ μας, το πόσο μικρός τερματοφύλακας είναι. Και βεβαίως ο Άρθο έχει κάποιον πίσω του μπας και σώσει την κατάσταση αλλά όταν το λάθος το κάνει ο τελευταίος, τρέχα γύρευε.

Το σκορ λοιπόν, ήρθε υπέρ μας. Ήταν δίκαιο; Δεν θα το έλεγα. Πιο δίκαιη θα ήταν κάποια ισοπαλία. Ή τα δυό λάθη, να έχουν γίνει γκολ. Λεπτομέρειες αυτά, αλλά εδώ δεν είμαστε τύποι που λέμε, κρατάμε τους βαθμούς και πετάμε όλα τα άλλα. Εδώ προσπαθούμε να λέμε ό,τι κρίνουμε σωστό, για το ποδόσφαιρο κι όχι μόνο για την ομαδάρα μας, που ναι μεν θέλουμε να κερδίζει συνεχώς, αλλά την ώρα που όλοι παραδέχονται οτι το ρόστερ δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ, ταυτόχρονα να το ξεχνούν και να μιλάνε για περηφανείς νίκες. Να μην πούμε κιόλας, οτι σήμερα ο Γιόχανσον δεν ήξερε πού πατούσε και τι εύρισκε; Να μην πούμε για τους μαλάκες του πέταλου, που ανάψανε τους πυρσούς λες και είχαμε ανάσταση; Πόσο μαλάκας δηλαδή πρέπει να είσαι για να πανηγυρίζεις φλεγόμενος….Και πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να παίξεις χωρίς κόσμο με τον γάβρο.

Αλλά είχαμε και το δεύτερο μέρος. Θα ήθελε να το θυμάται κανείς; Μιλάμε για μια τακτική σούπα. Ο Πογιέτ πήγε να κλειδώσει το αποτέλεσμα δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και σκοπεύοντας να χτυπήσει στην κόντρα με τον Τζιμπούρ, κι ο Τιούντορ, ήθελε να πάρει την ταχύτητα χωρίς να υπάρχουν χώροι. Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα. Πλάκα δηλαδή που παρακολουθείς ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό έχουμε, τι να δούμε δηλαδή Κυριακή βράδυ; Τον Τσίπρα να μας μιλάει για ανάπτυξη;

Ο ρυθμός έπεσε λοιπόν και το θέαμα έγινε κακό. Η κατοχή του ΠΑΟΚ, ήταν καθαρά συμβολική. Επικίνδυνες φάσεις δεν έγιναν εκατέρωθεν, με εξαίρεση την μαλακία του Γιόχανσον που μου ήθελε κι ανάποδο ψαλίδι. Κι αυτά τα λέω μέχρι την στιγμή του τελευταίου δίλεπτου. Που ο Ανέστης, έκλεψε τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα, από τον Σιμόες. Έναν Σιμόες που ηρεμούσε τον ρυθμό, που ανέβηκε την ώρα που – λογικότατα – αποβλήθηκε ο Μπερμπάτωφ. Ο ΠΑΟΚ απλά ήταν καλύτερος χωρίς τον τίποτα πλέον.

Ο Πογιέτ όμως, πήρε το πρώτο του ντέρμπυ κι αυτό είναι σημαντικότατο. Διότι με χειρότερο ρόστερ από τον αντίπαλο, έδειξε πιο ομάδα. Και την ομάδα την έχει φτειάξει αυτός φυσικά, κι όχι ο Δέλλας που αν δεν είχε από κάτω του τα σούργελα του πρωταθλήματος, ίσα που θα είχε υποβιβάσει την Χαλκηδόνα. Αυτά για να τελειώνουν οι κουβέντες για το νούμερο που είχαν στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης κι ο Μπάγιεβιτς.

Εγώ από το παιχνίδι, δεν ευχαριστήθηκα φυσικά. Όμως βλέπω τακτικές κινήσεις, που πρέπει να συμπληρωθούν από τις ενισχύσεις. Που μου είπανε οτι έρχονται. Είναι κρίμα να έχεις κανονικό προπονητή, που προσπαθεί με τα ψέμματα. Σαν τον Μελισσανίδη, που γινόταν μεγαλοεπιχειρηματίας στην χώρα της ευκαιρίας, που λέγεται Ελλάδα. Ευχαριστήθηκα όμως, για τον Πογιέτ. Όπως ευχαριστιόμουν τότε, πολύ παλιά, που ο Μπάγιεβιτς ήταν μόνος του. Και μας κρατούσε όρθιους. Μην γελιέστε. Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΓΙΕΤ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

49 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Πιστευω οτι προλαβαινει λιγο ακομα ο Δελλας να τον ριξει β εθνικη τον τρομαγμενο

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αυτο ειναι το τιμημα να μην παρεις εναν κανονικο προπονητη το καλοκαιρι, μπαλα δεν θα βλεπαμε αλλα αποτελεσματα θα περναμε(που αυτο μετραει μετα απο 22 χρονια ατιτλοι)

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Εγω ο ασχετος εχω να πω πως παραλιγο να το χασει το παιχνιδι ο Πογιετ που κοιμηθηκε στο βητα, αστοχη η είσοδος του Τζεμπουρ,ο Μπακακης θα ηταν πιο χρησιμος κ φυσικα η χρησιμοποιηση Γκαλο Αρθο ειναι πλεον εξοργιστικη. Ρεντα εχει ο κοουτς κ τιποτε αλλο, ο Παοκ απο τις χειροτερες ομαδες που εχω δει φετος στο ΟΑΚΑ.

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Πλατελλας ηθελα να γραψω οχι ο Μπακακης που πρεπει πλεον να παιζει βασικος,ο Γκαλο αστειος

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΠΑΣ εχει κανει δυο νικες εκτος. Η μια ειναι ο Πλατανιας. Η αλλη ειναι με τον Ατρομητο του Δελλα, που οντως ο ΜΟΝΟΣ λογος που δεν υποβιβαζεται ειναι οτι τον εχουν προλαβει η καλλονη και ο πανθρακας (ο οποιος και αυτος τον κερδισε στην εδρα του!!)
    Ο δε προπονηταρας της φακης σε 90 ματς εχει 2 νικες, 3 ισοπαλιες και 4 ηττες!!
    Αυτα για τα δελλακια που ειχαν θαμπωθει με το θεαμα και τα αποτελεσματα.

    Μικρη ομαδουλα ο ΜΠΑΟΚ, εκανε μια κατεβασια ο Ροντριγκεζ (ο μονος που αξιζει απο εκει μεσα) απο τις σουπες του παικταρα του Αρθρο – οπως μας ελεγε ο Μελ..
    Ειδικα εκει με την αλλαγη του ΠΕΡΠΑΤΩΦ που πραγματικα δε ξερω τι ακριβως εκανε στο γηπεδο, το μονο που εκανε ηταν ενα ανουσιο γυρω γυρω στη σεντρα.

    Το ματς πηγαινε στο γκολ το βαλαμε και τελειωσε. Οπως φυσικα μπορουσαμε ανετα να το φαμε στο τελος που ουδεις καταλαβε γιατι παθαμε πανικο. 90 λεπτα δε ετρεχε καστανο και ξαφνικα με το ζορι να κανουμε παικτη το τζαβελα?
    οκ θα σου κανει 2-3 ευκαιρειες στο παιχνιδι η αντιπλαη ομαδα αλλα δε καταλαβα γιατι αυτος ο πανικος.

    Anyway παμε στις 6 νικες +6 απο μπαοκ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΓΙΕΤ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΛΑ ΞΥΠΝΙΟ..
    Παρακαλαμε να γινει τσαφ να το παιξουμε εξυπνοι. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΕΚΑΡΕΣ..

    ΥΓ Μεγαλος ειναι ο παικτης που οχι μονο παιζει αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι κυριος και αρχοντας. ο ΠΕΡΠΑΤΩΦ στην Ελλαδα δεν ειναι τιποτα απο τα 2.

    ΥΓ2 Η ΑΕΚ σημερα ειχε 3 Σιμοες. Ο τυπος ηταν ΠΑΝΤΟΥ εκοβε, εραβε, πασαρε, γυρναγε πισω πιεζε μπροστα.. Που να μην ηταν και λιγος δηλαδη.

  6. Ο/Η digeo21 λέει:

    O Πογιέτ πραγματικά είναι το μόνο που μας κρατάει αυτή τη στιγμή. Έχει και ένα άστρο ο τύπος. Από εκεί και πέρα η γύμνια του ρόστερ φάνηκε και σήμερα αλλά αφού κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει τον άλλο να βάλει λεφτά, ας αρκεστούμε σε ορθολογικές επιλογές παικτών και σε μία αύξηση εσόδων από του χρόνου( όχι ότι αρκεί). Για μένα η ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες έχει πιάσει το μάξιμουμ και το γεγονός ότι με μπάτζετ Αστέρα Τρίπολης είμαστε άνετα δεύτεροι είναι επιτυχία.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Δεν προλαβαίνει. Πέσανε οι γνωστοί. Ο Ελευθερόπουλος υπέγραψε στην Βέροια. Απλά πράματα : Ο ΔΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φίλε μου επιμένεις, χωρίς να βλέπεις την ουσία. Πάντα στο παιχνίδι, κάποιοι θα υστερούν. Αυτό είναι νομοτέλεια. Και γι’ αυτό υπάρχει και τερματοφύλακας. Όμως, αφού το έχεις δει οτι μόλις μπει το γκολ, κλειδώνει η ομάδα, γιατί φωνάζεις; Μπορεί να μην σου αρέσει, οκ, αλλά αυτή είναι η ταυτότητα του προπονητή σου. Και η ομάδα κερδίζει. Θάθελες Δέλλα που ευτυχώς που υπάρχει η Καλλονή από κάτω; Θάθελες λαϊκά δικαστήρια; Απόλαυσε τις νίκες σε πρώτη φάση. Απόλαυσε τον Ρανιέρι που τον έδιωξες.

  9. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Το αποψινό ματς;Ανέστης-Ο τινάζων την αχλαδιά Βελλίδης :1-0.Παίκτης- άρθο -δεν πρέπει να υφίσταται στην ΑΕΚ.Σεντερ- μπακ ,προχθές ,για να μην κλαίμε με γαύρο και στα πλευ- οφς.Έκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι στην μακροπρόθεσμον κα εις βάθος σκεδίασιν…
    Όσο για τον προπονητή,ναι,το παλεύει με τα ψέμματα.Μόνο που κάποιος να λέει στον εγγυητή ότι κάποια στιγμή και τα ψέμματα τελειώνουν.
    Μπορεί βέβαια κι ο ίδιος να παρακαλάει να τελειώσουν…Αβυσσος ,άλλωστε η ψυχή τ΄ανθρώπου…

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί πηγαίνουμε στο γήπεδο και δεν καθόμαστε στην τηλεόραση να ακούμε μαλακίες. Ας πούμε, την προηγούμενη αγωνιστική, είχαμε ακούσει οτι ήταν κακοχτυπημένο το πέναλτυ στον Ανέστη. Αν είχε πέσει από την άλλη γωνία κι είχε μπει γκολ, θα ήταν κακό το χτύπημα; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ. ΕΛΕΟΣ.
    Ο Σιμόες ήταν παντού, ο Ανέστης εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε – αυτός έχει άστρο καθότι της πλάκας – κι ο Πογιέτ έκανε το καθήκον του. Και να θυμηθούμε τις πρώτες δηλώσεις του Δέλλα σαν προπονητής ( Γωγώ είσαι εδώ; ) του Ατρόμητου : ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ 95. ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ.

  11. Ο/Η Dimitris - IronMan λέει:

    Στηβεν, μιας που είπες για άσχετους, είπε κάποιος στον ΣΚΑΪ ότι ο Αρθο έκανε λάθη, όμως έκανε και το γύρισμα στο γκολ μας (!), έλεος πια. Απορώ γιατί παίζει αυτός ο παίχτης, επειδή μιλά Ισπανικά? Ολες οι ευκαιρίες του ΜΠΑΟΚ από κει ξεκίναγαν…
    Εκτός από τον άριστο Σιμόες, μπράβο και στον Αραβίδη που πάλεψε πολύ και στο τέλος μας γλίτωσε από έμφραγμα…

  12. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Και να θυμηθούμε τις πρώτες δηλώσεις του Δέλλα σαν προπονητής ( Γωγώ είσαι εδώ; ) του Ατρόμητου : ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ”

    Αληθεια ειπε αυτο το πραγμα? Τελικα δυο μετρα μποι καθολου μυαλο στο κεφαλι…

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Η λογικη πως επειδη δεν εκανε ο Δελλας κανει ο Πογιετ εντελως δικη σας ετσι? Να ερθει ενας προπονητης που προτεινει ελκυστικο ποδοσφαιρο λεω εγω και να αφηστε τις εμμονες, ο Πογιετ ειναι αντιεμπορικος, μη λεμε τα αυτονοητα.

  14. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Νετρινο, σε χαλασε παλι ο ”αχρηστος” ο Σιμοες που εσβησε τον Βουλγαρο για χαβαλε, και κερδισε και την αποβολη του; Φοβερος σημερα εκανε και τη δουλεια του πολυ κακου Γιοχανσον που ηταν οπου ναναι πραγματικα.
    Μπραβο στον Ανεστη που συνεχιζει τις καλες εμφανισεις και που μας εσωσε 2 φορες στην ανευ λογου τρικυμια στο τελος. Μπραβο στον Αραβιδη και τον Μπαρμποσα για τα πολλα τρεξιματα και τις βοηθειες.
    Καμια απειλη απο τον Μπαοκ της πλακας παρα το χωρο που του εδωσε ο Πογετ στο δευτερο ημιχρονιο, εκτος απο το τελευταιο δεκαλεπτο. Ο μονος που μπορουσε να δημιουργησει ευκαιρια για τον Μπαοκ ηταν το ανεκδοτο Αρθουρος που ξερει μονο γιομες και τιποτα αλλο. Τζαμπα θα το τρωγαμε απο αυτον σε 2 φασεις. Χιλιες φορες να παιζει ο Λαμπροπουλος αφου σεντερ μπακ δεν προκειται να παρουμε. Ροντριγκεζ πραγματι ο,τι καλυτερο εχουν αυτοι, μακαρι να τον ειχαμε για εξτρεμ.
    Συγχαρητηρια στον προπονητη μας για την αλλη μια νικη και προχωραμε με κυπελλο.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΗΡΘΕ.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μανίας και Τσούκαλας λέμε. Ειδικά το πρώτο γκολ που έφαγε ο Δέλλας ειναι copy paste τα γκολ που τρώγαμε στην ΑΕΚ της αφέλειας: κατοχή my ass, αλλα για αλλα στο transition τσιμπάς τα γκολακια σου κανεις τη 4η ήττα σε 9 ματς μη πας απάτος.
    Ειδικά δικαστήρια λεει είχε στη Χαλκηδόνα μετα το ματς. Φαντάσου δηλαδή μέχρι και οι ανύπαρκτοι ξεσηκώθηκαν!

    Δίκιο εχεις. Αν δε πας στο γηπεδο μπορείς πραγματικά να απολαμβάνεις τα απίθανα: ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ την απογοητευτική προπώληση (λιγότερα απο χίλια) και οι αλλο έγραφαν για 30-35 χιλιάδες κοσμο!
    Οι δε της nova έλεγαν για 20.000. Πραγματικά δηλαδή ειναι να απορείς με το τι λένε και ποςο αδιάφορο τους ειναι να εκτίθωνται τοςο απροκάλυπτα.

    Μετα απορείς γαιτι ειναι τοςο χαμηλό το επίπεδο και η εκπαίδευση των φιλάθλων στην Ελλάδα. Οταν θεωρείται κορυφαίος αυτος ο ΑΣΧΕΤΟΣ ο Σωτηρακόπουλος επειδή ξαμολαει 10 στατιστικά και κυριολεκτικά δε καταλάβαινει τι βλέπει, οπως θεωρείται λεει και αθλητικογράφος αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ο Σπυροπουλος που εχει πρόβλημα συντακτικού και ορθού λόγου..

    Θα κανουμε ομως ενα ποστ για τον έλληνα φίλαθλο και τι ΝΟΜΙΖΕΙ οτι βλέπει κι καταλαβαίνει.
    Άλλωστε και ατο γηπεδο έλους κάθε φορα τι λένε. Αννίτα Πανιά κανονικά ..

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris – IronMan : Αυτά λέω στο κείμενο αγαπητέ. Το τι λένε στα κανάλια, ούτε τα είδα, ούτε και ξέρω τι λένε, χώρια που με αφήνουνε αδιάφορο. Λες να ξέρουν παραπάνω μπάλα τα κανάλια, από άνθρωπο έφτειαξε ομάδες;

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΜΟΝΟΣ που εχει θεμα με το πογιετ (εδω μεςα τουλαχιςτον) ειςαι εσυ.
    Ε απο αυτα που εχουνε ακούσει (άστοχη αλλαγή παίκτη που είχε διάστρεμμα!!! Αυτο ειναι αξέχαστο…) μικρό το κακο.
    Ειναι δα να παω εγω στο Gordon Ramsey να του πω οτι ειναι αντί εμπορικός !!!! Επειδή βρίζει…

    Δε σου κάθεται κιόλας ρε γαμωτο να χάσει και κανα ματς. Στη γωνία περιμένεις αλλα αυτος εκει νικάει.

    Ασε που περίμενες σημερα στο Ντεμπυ να τον “ζυγίζεις” και αυτος πάλι σβηστά το κέρδισε.
    Α ρε πογιετ δε σε ζύγισε ο νετρίνο!!!!

    Υπομονή θα χάσει που θα παει. Μια δυο πέντε έξι οκτώ ε καπου θα χάσει.
    Να βγεις και εσυ να πεις σας τα έλεγα.

    Σε καταλαβαίνω. Ενα μηνα τωρα σε εχει σκάσει…

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Οι πρώτες δηλώσεις του ήταν όταν του βρήκαν δουλειά του σκουλαρίκια. ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΛΙΜΠΕΡΟ. ΕΙΠΑΜΕ, ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ.
    Δυό μέτρα μπόι, και περίμενες να τον κρίνεις σαν προπονητή κι οχι από αυτό που παντρεύτηκε; Έλα αδερφέ. Ένα νούμερο είναι.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Να έρθει, είπαμε να μην έρθει; Μέχρι νάρθει όμως, άσε να πάρουμε και μερικές νίκες. Να φύγει ο Πογιέτ και νάρθει ο Δέλλας δηλαδή; Πλάκα μας κάνεις ; Βρε συ, σε λίγο δεν θα υπάρχει Δέλλας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι μαλάκας είναι ;

  20. Ο/Η Latinos λέει:

    Ολα καλα και σημερα…Η ομαδα μας νικησε επιτελους ενα δυσκολο παιχνιδι!!Ποδοσφαιρο ουσιας και αλλη μια επαγγελματικη νικη για τον Πογιετ που συνεχιζει να ανεβαζει τις μετοχες του για την φυγη του το καλοκαιρι!!Μαγκας!! Ανεστης Κολοβετσιος ΣΙΜΟΕΣ Αραβιδης Μανταλος και Μπαρμποσα πολυ καλοι!!!
    Steven παιχτες χθες!!! Εξτρεμ φορ και οπωσδηποτε στοπερ!!! Μη σου πω φορ και στοπερ σε πρωτο πλανο!!! Αλλα μυριζομαι φολες….Τι λες??

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Ξαναπέστο, παίχτες χθες. Εγώ σας είπα τι άκουσα και περιμένω κι εγώ. Στο στόπερ δεν επιμένω πάντως. Αλλού θέλουμε την πλάκα. Όχι οτι είναι καλός, αλλά κανείς δεν κέρδισε με την άμυνα. Μπροστά να μπαίνουνε και να μην κατεβαίνουνε αφού θα πρέπει να φυλάνε. Τώρα για τον Πογιέτ, δεν έχουμε λόγια. Σκέψου να είχε παλιότερο ρόστερ. Σκέψου οτι φωνάζει οτι παρότι έχει Τζιμπούρ, απλά δεν τον ξεκινάει.

  22. Ο/Η Latinos λέει:

    Η ομαδα και ο Πογιετ θελουν στηριξη!!! Ειναι κριμα! Με 3 παιχτες σοβαρους μενεις δευτερος για πλακα και του χρονου εχεις λιγες προσθαφαιρεσεις!!Τωρα ακουμε για δυσκολιες για τον Σα…οι τυποι δεν παιζονται!!! Θα ηθελα Πογιετ και το καλοκαιρι αλλα προβλεπω να ζηταει να ξηλωθει ολη η ομαδα και οι αλλοι τα τραβανε τα βυζια τους!! χααχχααχ Με τα μπακ μας που οι σεντρες τους ηταν επιπεδου κοφι αμπονσα τι γινετε?? Γατι βαλε λεφτακια ομορφα και ωραια γιατι θα μεινεις στο γηπεδο εσυ μαζι με τον φιλο σου τον Σαββιδη…

  23. Ο/Η bandog λέει:

    ματσαρα….
    ηρωες οσοι βρηκαν το κουραγιο και πηγαν να το δουν!
    αντε να γινει καμια μεταγραφη γιατι βαρεθηκαμε να βριζουμε ολο τους ιδιους…
    αλλη μια επιτυχια για τον πογετ !
    να μαζευει ποντους στο βιογραφικο του ωστε να βρει μια καλη ομαδα στην α αγγλιας το καλοκαιρι.

  24. Ο/Η netrino λέει:

    Διαβασε κανα σαιτ να δεις τι λενε για το ποδοσφαιρο του Πογιετ φιλε Snitch, αλλα ξερω δεν χρειαζεται εσυ εχεις παντα δικιο.
    Αφηστε το παραμυθι με το ροστερ σε οποια ομαδα πηγε ο Πογιετ αυτο το αντιτουριστικο ποδοσφαιρο προτεινε, αυτο ξερει να παιζει το παλιο αγγλικο
    kick κ run

  25. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Άντε πάλι τα ίδια. Άλλοι ασχολούνται με Πογιέτ χωρίς να καταλαβαίνουν τι βλέπουν και άλλοι έχουν γίνει Ατρομητολόγοι που παρακαλάνε να χάνει ο Δέλλας στη Χαλκηδόνα!
    Συγνώμη, είμαι 48 ετών, έχω μπλέξει με μεγάλα ΜΩΡΑ εδώ μέσα? Που ο καθένας κρίνει ανάλογα με ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ???
    Πάμε να ξαναπούμε τα αυτονόητα. Με ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΑΛΙ, ναι. Αφού προκαλείτε.

    Ο Πογιέτ, παίζει με παίκτες και ομάδα ΔΕΛΛΑ. Με κάτι που δημιούργησε στο γήπεδο ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ο ΔΕΛΛΑΣ, με μια ομάδα συνολικού μπάτζετ συμβολαίων 3,4 εκ. ευρώ, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΣΑΔΑΣ. Αυτά τα λεφτά του διέθεσε ο Φίλαθλος για να φτιάξει ομάδα.
    Αυτήν την ομάδα λοιπόν, ο κυνικός Πογιέτ έχει κατορθώσει-ως πιο έμπειρος προπονητής – να τη μεταμορφώσει σε μια ομάδα-κυνηγό καθαρά του αποτελέσματος (και μου αρέσει αυτό), να παίζει ένα πιο «σφιχτό» ποδόσφαιρο, να δώσει νέους ρόλους σε παίκτες, να δουλέψει περισσότερα συστήματα, περισσότερο αντεπίθεση, να βελτιώσει γενικά αδυναμίες και απ ότι φαίνεται ως τώρα να την κάνει πιο ανταγωνιστική και σκληρή σε κάποια μεγάλα παιχνίδια όπως το χθεσινό. Να συμμετέχει την ώρα του αγώνα και να «κοουτσάρει» καλύτερα από τον προκάτοχό του. Παράλληλα να κάνει όμως και κάποια ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΛΑΘΗ, όπως αυτό με τη μονιμοποίηση του ΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΡΘΟ, τον οποίο ο Πογιέτ είναι αυτός που τον καθιέρωσε στην ομάδα και με τον οποίο ακροβατεί κάθε εβδομάδα με την καταστροφή. Πόσο μάλλον όταν περνάνε οι μέρες και ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ έναν κανονικό κεντρικό αμυντικό, ενώ πλησιάζουν τα πιο σοβαρά ντέρμπι και το κύπελλο, όπου μπορεί να ΞΑΝΑΠΑΜΕ Καραισκάκη. Εκτός από Τούμπα και Λεωφόρο.
    Τα έλεγα εδώ τις προηγούμενες μέρες και ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ (τα γραπτά μένουν κύριοι), τόσο για τον αστείο Άρθο όσο και για τον κάκιστο αμυντικά Γκάλο (αντί για Μπακάκη ο οποίος θα πρέπει ασυζητητί να παίζει βασικός στην ΑΕΚ) που γελοιοποιήθηκαν χθες στο α ημίχρονο και μας ξαναέσωσε ο Ανέστης. Μιλάμε για ακατανόμαστες ύβρεις χθες από όλο το γήπεδο ειδικά για τον Άρθο που ουδέποτε-ευτυχώς- σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει ο Δέλλας και μας τον φύτεψε καθαρά ο Πογιέτ.

    Ο Δέλλας που παρέδωσε στον διάδοχό του μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και που έπαιζε ένα αξιοπρεπέστατο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΗΔΗ . ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ, (1,8 ήταν πέρσι, όσο κοστίζει μια μέτρια μεταγραφή του γαύρου κόστιζε ολόκληρη ΑΕΚ), ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΡΣΙ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΩΝ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, η ΑΕΚ έπαιξε ΚΑΙ ελκυστικό ποδόσφαιρο.
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ Π.Χ. ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ 3-0 ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ ΚΥΡΙΩΣ) Η ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    Ούτε καν σαν το φετινό 1-0 με τον Ατρόμητο, και παρά την αγχωτική νίκη στα τελευταία λεπτά με το γκολ του Μάκη (1-0 αντί 5-0, τα στιγμιότυπα στο youtube στη διάθεση όσων ξεχνούν εύκολα). Τη μπάλα που έχει παίξει η περσινή ΑΕΚ σε κάποια ματς δεν την ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝ η φετινή ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι που το συζήταγαν και το παραδεχόντουσαν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στο γήπεδο χθες, κάτι που μου έκανε εντύπωση, με όσους κι αν μίλησα. Που έβγαλαν το χτικιό πάλι στο β ημίχρονο αλλά όπως έχω ξαναπεί ΧΑΛΑΛΙ, αρκεί να έρχεται το αποτέλεσμα.

    Όσο και να χτυπιέστε κάτω λοιπόν, ο Δέλλας στην ΑΕΚ ήταν ένας προπονητής ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. Ανέβασε την ομάδα δυο κατηγορίες αέρα με ρεκόρ βαθμών και διαφορών, και το κυριότερο: πέρσι ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ από τη Β Εθνική κιόλας. Και αν δεν του το στερούσαν οι γνωστές γκρανκάσες, δε θα τον κουνούσε ΤΙΠΟΤΑ από την ΑΕΚ. Τώρα με τα χέρια του Χάρα και τα οφσαιντ του Αραβίδη στο τηγάνι, με τις 2 εγκληματικές διαιτησίες πέρσι με γαύρο στο κύπελλο, τις αναβολές κλπ και γενικότερα με τα ΦΡΥΔΙΑ της παράγκας, ξέρω κι εγώ να κάνω το μάγκα εδώ μέσα. Και με τον καλύτερο παίκτη του πέρσι τον Μάνταλο να τραυματίζεται στο β ημίχρονο, τους ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ-ΚΟΡΔΕΡΟ (με τους οποίους ξεκίναγε την ομάδα πέρσι όλη τη χρονιά) να ΜΗ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περσινή ρεβάνς κυπέλλου με τον gay αφού ήταν ανέτοιμοι για πρωτοδεύτερες λύσεις (και αποδείχθηκε αυτό και στα ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ή ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ξανατραυματίστηκαν) κι ας ήταν στον πάγκο εκείνο το βράδυ. Με μόνες λύσεις Ντακόλ και Χρύσανθο ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    Επίσης ο Δέλλας (του γελοίου μπάτζετ, μικρότερου και της χρονιάς της πεσάδας επαναλαμβάνω) βελτίωσε και ανέδειξε παίκτες, (κάποιους από το ΠΟΥΘΕΝΑ στην Εθνική) δεν έθαψε ΚΑΝΕΝΑΝ ικανό παίκτη και γενικά παρέδωσε ΟΜΑΔΑ στον επόμενο προπονητή.
    Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί ακόμα ασχολείστε με το Δέλλα, και γιατί βγάζετε τέτοια χολή και ΜΙΣΟΣ, για χαλαρώστε λίγο κάποιοι εμπαθείς!!!! Εκτός κι αν ο Τράι έκανε κάποιου είδους ΚΑΚΟ στην ΑΕΚ και δεν το έχω καταλάβει…..
    Κετσετζόγληδες καταντήσατε και χρησιμοποιείτε ΤΑ ΙΔΙΑ επιχειρήματα αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ! (απευθυνόμενοι στους εδώ Αντιδέλλες- Κλεφτάκηδες … )

    Όσο για φέτος στην Α, ο Δέλλας πήρε ΟΛΑ τα ματς που έπρεπε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας, δεν έχασε από ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ (όπως π.χ. έχασε ο Πογιέτ εντός έδρας από Λιβαδειές και Αστέρες, άσχετα με το μερίδιο ευθύνης του Πογιέτ ) παρά μόνο από τον Μπαοκ του ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ μπάτζετ και το γαύρο του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ και στα δύο ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και με ΑΙΣΧΡΕΣ διαιτησίες.

    Και μην ακούω παρλαπίπες για τις κακές εμφανίσεις με μπαοκ και γαυρο, βεβαίως έκανε λάθη σε αυτά το ματς ο άπειρος Δέλλας (με ελλείψεις τραυματιών παικτών, χωρίς χρόνο να φτιάξει χημεία στην ομάδα και κάτω από τρομερές πιέσεις των ΑΡΔ που προσπαθούσαν να του επιβάλλουν ενδεκάδες με τους «τρεις μάγους» μέσα κι άλλες τέτοιες αηδίες) αλλά εδώ έχουν κάνει ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εμφανίσεις κάποιες ΑΕΚ του παρελθόντος με παιχταράδες μέσα και με προπονηταράδες έχουν φάει 4 και 6 (θυμηθείτε τα 4 του Τσαγκαράκη ας πούμε με Ντέμηδες, Τσάρτηδες και Κασάπηδες μέσα με μια ανάλογα εγκληματική διαιτησία Τσαγκαράκη και επόπτη Παπαδόπουλου το 2001), δε θα έκανε η φετινή ΑΕΚ του ισχνού μπάτζετ και των παικτών που οι περισσότεροι –προερχόμενοι από τη Β- δεν είχαν καν εμπειρίες πρωταθλητισμού και επίγνωση της βαρύτητας της φανέλας της ΑΕΚ σε τέτοια ματς ? Μιλάμε ακόμα για τη φετινή εμφάνιση στην Τούμπα τη στιγμή που ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΕΚ του παρελθόντος έχουν κάνει πολύ χειρότερα παιχνίδια, θυμηθείτε ας πούμε την ΑΕΚ του Ντέμη (που έριξε 4 στο χάρτινο γαύρο) πώς διασύρθηκε από τη ΛΑΡΙΣΑ εκείνη τη χρονιά και πόσα έπρεπε να αρπάξει στο Αλκαζάρ ή για πόσα ήμασταν σε εκείνο το παλιότερο ματς στη Λάρισα με το γκολ του ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ με φάουλ? (επί πρωταθληματικής ΑΕΚ Μελισσανίδη 1993, ήμουν στο γήπεδο). Και πολλά παραδείγματα ακόμα, μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΕΣ εμφανίσεις, πολύ μεγάλων ομάδων της ΑΕΚ του παρελθόντος εναντίον πολύ κατώτερων ομάδων από τον φετινό μπαοκ.

    Και η ήττα λοιπόν, και η κακή μέρα και εμφάνιση είναι μέσα στο πρόγραμμα, και δε γίνεται να καταστρέφουν καριέρες προπονητών. Και ο Πογιέτ 8 έφαγε από τη Σαουθάμπτον και σίγουρα θα έκανε τραγικά λάθη, και ο Δέλλας αν δεν έβγαζε κακώς το Σιμόες θα έτρωγε έτσι κι αλλιώς 3 (με την τροπή που πήρε το ματς, τα ανύπαρκτα οφσάιντ και το πρώτο άκυρο γκολ του Μποτία) και όχι 4, γιατί κάποια στιγμή φυσιολογικά θα ρισκάραμε να ισοφαρίσουμε. Ο Δέλλας λοιπόν πλήρωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον πληγωμένο εγωισμό του Φίλαθλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να χωνέψει πως μία δικιά του λανθασμένη αλλαγή, βοήθησε στο 4-0 από την ομάδα του μισητού χοντρού και τον ώθησε (με ανέντιμο τρόπο) σε παραίτηση.

    Οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι παπαριές καμαρωτές, θυμόμαστε καλά ότι δεν είχε γίνει ΚΑΜΙΑ προεργασία εκείνη την περίοδο για αλλαγή προπονητή.

    Άρα λοιπόν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ο Τράι στην ΑΕΚ μέχρι εκείνο το σημείο και ΜΕΣΑ σε όλους τους στόχους του με τα ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ, τη συνέχεια αν έμενε δεν θα τη μάθουμε ποτέ κι όσο για το μπουρδέλο της Χαλκηδόνας που (κακώς ίσως?) ανέλαβε να σώσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ,ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ, Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΙΧΕ 3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 6 ΗΤΤΕΣ!) τη συνέχεια θα τη δούμε προσεχώς.

    Και πάμε για επίλογο στη δική μας συνέχεια που ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ. Τα έχω ξαναπεί:

    *ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΕΙΡΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟΠΕΡ στην ομάδα ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, διαφορετικά η μεταγραφική περίοδος θα αποδειχτεί ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Με Άρθους δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ, θυμηθείτε το. Και θα έχει σοβαρές ευθύνες κι ο Πογιέτ πλέον, που δεν ΑΠΑΙΤΕΙ κεντρικό αμυντικό.

    *ΑΜΕΣΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ο Μπακάκης, ένας παίκτης γεννημένος για μεγάλη ομάδα και πρωταθλητισμό, που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά για πλάκα και που έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του Μιχάλη του Κασάπη. Αντί του μετριότατου αμυντικά Γκάλο ο οποίος ίσως μπορεί και να προωθηθεί ως δεξί χαφ.

    *ΜΑΚΑΡΙ να υπάρξει κάποια ενίσχυση και στην επίθεση. Εννοείται ότι χρειάζεται και φορ και εξτρέμ. Εδώ φαίνεται ότι ετοιμάζονται να πάρουν παίκτη και περιμένουν αυτήν την εβδομάδα και μέχρι την τελευταία στιγμή να πέσουν οι τιμές.

    *Ο Πογιέτ θα πρέπει να ξαναδεί λίγο τους ρόλους Γιόχανσον-Μάνταλου και ειδικά στα πιο δύσκολα ματς. Γιατί όπως φάνηκε και χθες, σε πιο δύσκολα ματς ίσως και να αχρηστεύεται ο Γιόχανσον στη θέση που τον βάζει.

  26. Ο/Η πατρινος λέει:

    Καλημερα.Θελω να ευχαριστησω ολους σας, για την παραταση της επαφης μου με την ΑΕΚ μου ,με το χαρακτηριστικο της σοβαροτητας.

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα : ενα μηνα τωρα 25 μέρες και έξι ματς περιμένεις να ζυγίζεις¨ εσυ ( εδω γελάμε δυνατά) ενα τύπο που εχει παίξει και εχει κατακτήσει τρόπαια σε ευρωπαϊκό και λατινοαμερικάνικο επίπεδο.
    Ο νετρίνο που θεωρεί οτι ένας παίκτης με διάστρεμμα ειναι άστοχη αλλαγή!!!! ( κάθε μέρα θα στο κοπανάω για να σου δείχνω ποσο κακόβουλα ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ) θα ζυγίσει τον αρχηγό της chelsky, τον δις κυπελλούχο Ευρώπης, τον κάτοχο cop a libertadores.
    Ρε δε πά να λένε τς site που διαβάζεις οτι θέλουν? σιγα μη περίμενα τα site zστην ελλαδα για να μάθω μπάλα λες και δεν εχω ματάκια.
    Αυτα ειναι για σένα που μας έλεγες το μπαρμποσα δεκάρι!!!!! Και οτι ο κουν αγκουερο δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο…
    Αντε παλικάρι μου στη πίκρα σε εχει ο πογιετ τοσο καιρο. Παρακαλάς να χάσει η ΑΕΚ να το παίξει έξυπνος αλλα αυτος εκει νικάει με kick and run
    Ρε τον αντιτουριστικο που εχει τόσους χαρισματικούς παίκτες σαν τον άρθρο και τον ανάκογλα τον πιατέλα και τον πιού και παίζει αυτο το χαλί
    Ασε που κερδίζει κιόλας και δε σου κάθεται να ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ
    γιατι όμως δε πας να δεις λιγο Χαλκηδόνας αφου θες ήττες αλλα θεαματικό ποδόσφαιρο
    Μια χαρα τα παει ο Δέλλας εκει, χτες τον ξεβράκωσε ΚΑΙ ο Πας εντός έδρας.
    Αντε τραβά Χαλκηδόνα να βλεπεις θέαμα απο τον άπολυτα πετυχημένο και ασε τον αντι τουριστικό τον μπηξε δήξε να σε εχει σβηστά δεύτερο μονο με νίκες σε έξι ματς σε 25 μέρες
    Θα χάσει που θα παει μην αγχωνεσαι. Να φωνάξεις ζήτω κ εσυ και να πεις σας τα λεγα. Άλλωστε κατι τέτοιους ΑΕΚΑΡΕΣ εχουμε μπόλικους τόσα χρονια και προκοψα με

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το σχόλιο μου πέρασε ως ανώνυμος μιας και ήταν απο το κινητο.
    Θα γινει όμως κανονικο ποσο καποια στιγμη ίσως σημερα για τον έλληνα οπαδό που νομίζει οτι βλέπει μπάλα επειδη παει στο γήπεδο μιας και απο ποδοσφαιρική κουλτούρα ειμαστε μηδέν εκει που χονδρικα ειναι όλη η κουλτούρα μας

  29. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω απολυτα με JFK

    οσο για τον πογιετ νομιζω οτι ουτε αυτος κανει για την αεκ , ουτε η αεκ για αυτον.
    αλλη μια προχειροτητα στην μεταγραφικη πολιτικη.
    πηραν προπονητη χωρις να εχουν αξιολογησει το στυλ του και τα αγωνιστικα του ζητουμενα.
    αεκ σημαινε μια ζωη επιθετικο ποδοσφαιρο και αυτο το πραγμα που βλεπουμε δεν το παιζει ουτε ομαδα που κυνηγαει αποτελεσματα για να μεινει κατηγορια.

    παιζεις με αυτον τον παοκ που οι κεντρικοι αμυντικοι του ειναι πιο αργοι απο το δελλα στα 40 του και δε μπορεις να βγαλεις 5 φασεις τις προκοπης ως γηπεδουχος.
    μετα κλεινεσαι και δινεις χωρο στον κιτσιου και το τζαβελα. ευτυχως που ο τουντορ ειναι ακομη πιο ασχετος και δεν περασε το ροντριγκες στην πλευρα του ντιντακ να εχουμε γελια.

    καταλαβαινω τη νοοτροπια του να παιζεις για να κρατησεις το αποτελεσμα αλλα αυτο προϋποθετει και να σκοραρεις.
    και ο σαντος γαι το αποτελεσμα επαιζε αλλα ειχε δουλεψει και 2-3 τροπους να βγαζει η ομαδα γκολ. πχ καθε στημενο επι σαντος μοιριζε γκολ.
    εκτος και αν εχει δουλευτει στην προπονηση η μαλακια του καθε βελιδη…

    γενικα δεν εχω καταλαβει το συστημα του πογιετ πιο ειναι….
    κυριως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το συστημα του να βαλει η ομαδα γκολ. εβλεπα το μανταλο και δεν ηξερα που και τι παιζει. ομοιως ο αραβιδης…

    τεσπα , αν και ειμαι γενικα της αποψης οτι τα εργαλεια κανουν το μαστορα , την αποψη μου την εχω καταγραψει για τον πογιετ αλλα και τον καθε πογιετ που φευγει απο την αγγλια για να ερθει να ζησει το μυθο του στην ελλαδα και ειδικα στην αεκ των μετρημενων κουκιων του μεγιστανα.
    τελειωμενη ιστορια….

    ΥΓ: και για οσους νομιζουν οτι εχθες ειχαμε καποιου ειδους ντερμπυ , αυτο ειναι ντερμπυ:

    https://www.youtube.com/watch?v=rtze4MWrbB4

    ελπιζω τουλαχιστον να δωσει αυτο το στοιχειο στην ομαδα ο λατινος προπονητης.

  30. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στήβεν καλησπέρα.Για το χθεσινό παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ομάδα βγάζει χαρακτήρα κ αυτό πιστώνεται στον Πογιέτ.
    Άκουσα κάτι για αντικαταστάτη μετά την μεταγραφική περίοδο του Μιλοβάνοβιτς.
    Ισχύει;Έχεις υπ’όψην ονόματα αντικατάστασης;

  31. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    o Σα παντως παει προς Μακαμπι Τελ Αβιβ μαλλον….

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Το σύστημα είναι ένα κλασσικό 4-3-3, με ολίγον βάθος στις μπροστινές γραμμές. Τα εργαλεία είναι περιορισμένα τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, και δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε εκ του ασφαλούς. Το σίγουρο είναι οτι αν ο Γκάλο τελείωνε την φάση, αν ο Γιόχανσον δεν πήγαινε για ανάποδο ψαλίδι και αν έμπαινε και η φάση του Μάνταλου, άλλα θα λέγαμε σήμερα. Όπως φυσικά αν έπαιρνε χαμπάρι την κούραση του Μάνταλου κι έβαζε τον Λαμπρόπουλο μέσα με αλλαγή του συστήματος, ούτε περιοχή δεν θα πάταγε ο ΠΑΟΚ. Για τον Ντίντακ δεν έχεις δίκιο. Ο Ροντρίγκεζ έπεσε πάνω του για κάποια λεπτά και πήγε καλά.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Φώτη μου, τα έγραψα μεσοβδόμαδα για τον καινούργιο τοποτηρητή. Για να φύγει βέβαια το λαμόγιο, θα πρέπει να φύγει κι ο Μπάγιεβιτς. Θα δούμε μπόλικα.

  34. Ο/Η mporat λέει:

    Να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου…
    Κατ’αρχήν πάω στο γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς γιατί νιώθω την ανάγκη να συμπαρασταθώ στην ομάδα με τις κιτρινόμαυρες φανέλες. Δε με νοιάζει ποιος τις φοράει και ποιος τις προπονεί. Πείτε με αφελή και αγαθό, αλλά εγώ γουστάρω να φωνάζω για την ομάδα μου σε κάθε περίπτωση (δεν πάω στο πέταλο).

    Είχα κουραστεί να βλέπω την ομάδα του Δέλλα που σου έδινε την εντύπωση ότι αποτελείτο από 11 γατάκια που φοβόντουσαν και τη σκιά τους. Κανένας κυνισμός, κανένας τσαμπουκάς στον αντίπαλο για να καταλάβει με ποιον έχει να κάνει, κάτι που είναι χαρακτηριστικό μεγάλων ομάδων.

    Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι κυνισμός στο έπακρο, περάσαμε δηλαδή στο άλλο άκρο. Δε μας αρέσει και πολύ στο μάτι, αλλά φέρνει μια σιγουριά. Φοβάμαι ότι οι παίχτες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες), δεν έχουν τα άντερα για αυτό το επίπεδο. Αυτό φάνηκε στη ρεβάνς πέρσι με το γαύρο, φάνηκε και χθες που, αν και δεν το γύρισε σε 3-5-2 που φωνάζουν οι “έξυπνοι” ότι μας γυρίζει πίσω, πάλι γύρισαν από φόβο.

    Διάβασα και το τελευταίο για το Ντίντακ και μου βγήκαν τα μάτια, το τελευταίο 20λεπτο ο Ροντρίγκεζ πήγε πάνω του και χάθηκε, ο Ζάιρο μπήκε αριστερά, ας βλέπουμε τι γίνεται και μετά να μιλάμε.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Δόξα τω θεώ, γειά στο στόμα σου. Σε λίγο θα μας πουν οτι δεν βλέπουμε τον Μουρίνιο στο πρόσωπο του Δέλλα, ο οποίος σε λίγο θα προπονεί την ομάδα του σχολείου που δουλεύει ο Ζήκος.

  36. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όντως Στηβεν,απλά άκουσα ότι θα γίνει άμεσα σχετικά.Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποιος υποψήφιος. Θα δείξει κάποια πράγματα αυτή η κίνηση πιστεύω για τον αλλάζουμε ρότα.
    Όσο για αυτά που είπε ο mporat +1.

  37. Ο/Η digeo21 λέει:

    To να καθόμαστε ακόμα να μιλάμε για Δέλλα είναι άτοπο. Για μένα και μάλλον για πολλόυς ακόμα το ό,τι κρατήσαμε το καλοκαίρι τον Δέλλα ήταν η λευκή πετσέτα του Τίγρη. Ένας yes man με μη σωστή ποδοσφαιρική οξυδέρκεια. Τώρα όμως πρέπει να δούμε το μέλλον. Έχουμε έναν ικανό προπονητή με φτωχά υλικά. Το μόνο που πρέπει να μας προβλημ ατίζει είναι ότι με δεδομένο ότι ο άλλος δεν βάζει λεφτά(και κατά τον Snitch ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ, και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό), αν επαρκεί η ΕΠΟ και δύο τρεις παίκτες για να πάρουμε τίτλο. Για μένα όχι. Η μόνη μου ελπίδα είναι ο Ουρουγουανός, ο οποίος ειδικεύεται σε κυνικό άντρικο ποδόσφαιρο, που ναι μεν θέμα ίσως δεν προσφερει, αλλά στο τέλος της ημέρας παίρνει αποτελέσματα. Επομένως προσδοκώ ανανέωση συμβολαίου στον Πογιέτ και 100% επιτυχημένες μεταγραφές τώρα και το καλοκαίρι. Κοινώς προσδοκώ να γίνει ένα μικρό θαύμα και να ξαναδώ κούπα μετά την Τετάρτη Δημοτικού που ήμουν.

  38. Ο/Η bandog λέει:

    συγνωμη ρε μαγκες γιατι θα τρελαθουμε…

    στο συμπαν της αεκ δλδ υπαρχουν μονο δυο προπονητες , πογιετ και δελλας?
    πως προεκυψε οτι αυτος που κρινει τον πογιετ και δεν βλεπει κατι ιδιαιτερο προπονητικα σε αυτον , ειναι θαυμαστης του δελλα?
    που και σε αυτη τη συγκριση ακουσαμε οτι ο πογιετ ειναι καλος προπονητςη επειδη πηρε τιτλους ως ΠΑΙΚΤΗΣ

    κυνισμος????
    αλλο προπονητικο συστημα και αυτο?
    να μπαινει και στα βιογραφικα του καλου προπονητη τοτε . “εχει διακρισεις , γνωσης και ειναι κυνικος”. σα το διογενη….

    γατακια οι 11 του περσινου καραϊσκακη που παιζαν μονοτερμα των γαυρο στην εδρα του και παληκαρια οι χθεσινοι που ενα δευτερο ημιχρονο δωσαν περισσοτερες πασες στα μπολ μποϋς απ οτι σε συμπαικτες τους??

    ρε η ομαδα δε βλεπεται , ο προπονητης δεν εχει δειξει δειγμα προπονητικης ποιοτητας , ο γεναρης φευγει και μεταγραφη δεν εχει γινει ενω εχει διαγνωστει αναγκη απο το σεπτεμβρη και εμεις χαϊδευομαστε βαφτιζοντας το ταμπουρι και το αντιποδοσφαιρο κυνισμο?

    ΥΓ: επισης στηβεν αν ο βελιδης δεν ειχε κανει μαλακια , το παιχνιδι μπορει να ηταν 0-0 και θα λεγαμε ακομη πιο διαφορετικα σημερα….

    ΥΓ2: μηπως εχει καποιο μπαγκ το σαϊτ???
    οποτε μπαινω μου βγαζει μπλε οθονη ο υπολογιστης και κλεινει…..

  39. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς digeo21 : Λάθος αγαπητέ. Δεν ήταν αυτή η λευκή πετσέτα, που δεν θα την πέταγε ποτέ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΠΑΛΙΑ, η λαμογίστικη. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Εκεί την πάτησε στην γνώμη του, κι εκεί την πάτησε που δεν άκουσε αυτούς που ξέρανε. Δεν μπορώ να πω παραπάνω.

  40. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Bandog ειναι ενα θεμα το οτι δεν εχει γινει μιση μεταγραφη(και ουτε προκειται) και αλλο το “αντιποδοσφαιρο” του Πογιετ που λες, ο ανθρωπος με αυτη την στανη αυτο το γαλα θα βγαλει τι να κανει να μετατρεψει σε Λεβαντοφσκι τον Αραβιδη?

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Συγνώμη ρε μάγκα, αλλά την αλλαγή θέσης του Ροντρίγκεζ την είδες; Ποιός ασχολείται με τον Δέλλα; Επειδή πετάμε μερικές ατάκες; Συγνώμη, που ακόμα θυμάμαι τον Φάντροκ ή τραγουδάω Διονυσίου. Ποιός βαφτισε σύστημα προπονητικής τον κυνισμό ή την ανεπάρκεια του να δει τον Ανάκογλου ξανά; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, που ένας προπονητής οφείλει να υπακούει σαν υπάλληλος. Εμείς λέμε τα απλά : Κι ο άλλος την διοίκηση άκουγε, αλλά δεν έπαιρνε νίκες. Και προχτές, μέχρι και η Χαλκηδώνα τον πήρε είδηση κι ο Σπανός έφευγε με περιπολικό. Ο Σπανός, που τόση μπάλα ξέρει, που είχε πάρει τον Μπάγιεβιτς. Πλάκα μας κάνεις;
    Είσαι καιρό εδώ, κι ο λόγος μου είναι καθαρός. ΠΡΩΤΙΣΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΜΕΤΑ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΠΟΓΙΕΤ, που ναι είναι λαμόγιο αφού άφησε την Αγγλία κι ήρθε εδώ, μαζί με όλους μένουν εδώ. Εντάξει, καλυφθήκαμε;
    Επί της ουσίας όμως και πριν φύγουν τα φράγκα για την ΕΠΟ και τους διαιτητές. Ο άλλος, γιατί δεν έκανε τίποτα; Επειδή ο εγγυητής δεν λάδωνε, τότε που είχε παραπάνω κόσμο, και λαδώνει τώρα για να μαζέψει τον κόσμο, που ο ίδιος έδιωξε; Ο Δέλλας που είχε σε κάθε αποστολή τον Πίου; Τόσο έιχε εντυπωσιαστεί μαζί με τον Ζόριτς κιόλας; Ένα σύστημα άλλο, είχε δοκιμάσει ποτέ; Έλεος με τον τίποτα, επιπέδου Ζήκου, Μπορμπόκη και Μπουρουτζικα.
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΝΑΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ή ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟ, τυχαία δεν γράφτηκε αυτό το κείμενο εδώ μέσα.
    Ποιές συγκρίσεις προπονητών; Την ΕΠΟ πάει να πάρει και να γεμίσει το ΟΑΚΑ με ό,τι λιγότερο. Θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι; Χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
    Δες το δάσος κι όχι το δένδρο. Όταν λοιπόν μου πεις τι δουλειά κάνει, τότε θα σου πω κι εγώ τι ήταν ο Φάντροκ, ο Στάνκοβιτς και τι μπάλα ξέρει ο Μελισσανίδης.
    Υγ. Νομίζω οτι στην κριτική μου είπα, οτι ο Βελλίδης απλά δεν είναι τερματοφύλακας.
    Υγ. Για bug δεν ξέρω. Υποθέτω θα το έλεγαν κι άλλοι.

  42. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Επί της ουσίας όμως και πριν φύγουν τα φράγκα για την ΕΠΟ και τους διαιτητές. ”
    ????

  43. Ο/Η mporat λέει:

    Ρε bandog, δεν είπα ότι και χθες γύρισαν πίσω επειδή είναι γατάκια; Γιατί διαστρεβλώνεις αυτά που λέω; Διάβασε ξανά και μην ερμηνεύεις όπως θες, σε παρακαλώ.
    Επίσης, κυνισμός δεν είναι νέο σύστημα προπονητικό, αλλά περισσότερο ψυχολογικό θέμα. Βάζεις γκολ και μετά άσε τον άλλον να χτυπιέται. Τόσα μπορεί να κάνει το ρόστερ σου, αφού το ξέρετε ότι δεν έχουμε ποιότητα σε παίχτες και ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να κάνει έξοδα αυτή τη στιγμή, γιατί εθελοτυφλείτε; Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αρχίστε το πλέξιμο, φτιάξτε ένα παζλ με 3000 κομμάτια, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξει.

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το εγραψα προχτες σε απαντηση: Υπαρχουν πολλα λεφτα που δινωνται και δεν μπορουν ουτε να γραφτουν σε ισολογισμους ουτε να τα λεμε δημοσια.
    Ε ΠΟΣΟ ΠΙΑ νια νια να το κανουμε?

    Και για να το παμε και ενα παρακατω: Ο ΑΡΘΡΟ ειναι εντολη του αφεντικου στον υπαλληλο να παιζει. Ελπιζω το αφεντικο να καταλαβε πλεον τη μαλακια του (ειναι παιχταρας) και να το σταματησει συντομα.
    Οπως και για τον Ανταμ- δε φταιει το παιδι τιποτα που ο β.τ εχει αλλα προβληματα. Ε οχι να βγαζουμε ολο το τσαμπουκα μας σε ενα παιδι που εχει συμβολαιο 11Κ.

    Ο ψηλος βαδιζει φουλ στα βηματα του πατερ. Ιδιος ακριβως και αυτα για τρενα που ανεβηκαν 2 κατηγοριες με τη Τριγλια και το Λεωνιδιο, να τα πειτε στον αλλον που διοργανωσε κυπελλο Γ εθνικης!!!! και ο αλλος πηγε και εφαγε διμπαλλο απο τους ντελιβεραδες. Εκεινο το απογευμα που τα καντιλια ακουγωντουσαν σε ολο το πειραια.

    Εμα πια, πρεπει να γραφουμε τα ιδιωτικα (εστω 3 απο τα 1000) για να καταλαβουμε?

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Τι δεν κατάλαβες; Έχεις δει κάποια νέα κίνηση για την κάθαρση; ΤΥΧΑΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ; Ο χώρος αυτός είναι χτιστός. Βασίζεται στα προηγούμενα κείμενα. Δεν πάει ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Πρώτα βάζουμε τα δεδομένα και μετά πάμε για την λύση του προβλήματος αν υπάρχει. Δεν πετάμε 4000 ονόματα ποδοσφαιριστών που θα έρθουν και μετά απλά εξαφανίζουμε τα ρεπορτάζ. Ούτε λέμε οτι είμαστε πλήρεις και μετά ψάχνουμε για παίκτες. Ούτε λέμε οτι το στοίχημα θα βγει και μετά είμαστε με τον Πογιέτ.
    Πώς τα λαμόγια θα νικήσουν τα λαμόγια λοιπόν; Χωρίς χρήματα;

  46. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν οσα χρηματα να δωσεις στα λαμογια χωρις ομαδα παλι μια τρυπα στο νερο θα κανεις

  47. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, η εκτιμηση σου ειναι οτι ο Πογιετ θα μεινει η θα φυγει το καλοκαιρι?

  48. Ο/Η Savvi λέει:

    @bandog

    Αν έχεις πρόβλημα με μπλε οθόνη θα πρέπει πολύ γρήγορα να την βγάλεις φωτό ή να γράψεις τον αριθμό του σφάλματος. Αν τα καταφέρεις googlare το μήνυμα και θα δεις τι πρόβλημα έχει το PC πχ. Ram, σκληρός δίσκος κτλ,κτλ,κτλ.

  49. Ο/Η bandog λέει:

    @savvi

    το προβλημα ειναι οτι καθε φορα βγαζει διαφορετικο κωδικο λαθους.

    ρωτησα για τη σελιδα επειδη στις 10 φορες που θα μου βγαζει μπλε οθονη , οι 8 θα ειναι οταν επισκεπτομαι εδω και γραφω..

    ο υπολογιστης μενει πολλες ωρες ανοιχτος και δεν παρουσιαζει προβλημα παρ’όλο που τρεχουν torrent, skype , fb κλπ ολα μαζι…
    μολις μπω dailytrypes ή youtube τοτε κρασαρει….
    γιαυτο και ρωτησα μηπως εχει παρατηρησει και αλλος τιποτε σχετικο και ειναι μπαγκ της σελιδας…

    τεσπα , καθαρισα registry , εκανα ενημερωση ολους τους οδηγους, ελεγξα δισκους κλπ και θα δω πως θα παει απο δω και περα 😉