Η ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ

Θα είστε ήδη ενήμεροι για την αποσκίρτηση της Βέροιας από το μπλοκ μας. Καιρό γραφόντουσαν αυτά σε διάφορους χώρους, αλλά δεν γίνονταν και τόσο πιστευτά, κύρια από τον Γραμμένο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Όμως τα γεγονότα ήρθαν, κι έφεραν μια προσωπική ήττα του Ιβάν, κι όσους είναι μαζί του. Τα γεγονότα επιβεβαιώθηκαν με την μετακόμιση του Ελευθερόπουλου, ο οποίος χτίζει καριέρα με την απιστία και φυσικά ακολουθεί το νεύμα του Ολυμπιακού, όπως έπαιρνε τα χρήματα του σαν προπονητής του Πανιώνιου.

Από την άλλη μεριά, ο Πανθρακικός ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, αφου στον συσχετισμό δυνάμεων που σας είχα γράψει, τον εμφάνιζα κοντά στην συμμαχία, αλλά άνευ αποτελέσματος, αφού ο υποβιβασμός του ήταν και είναι σίγουρος. Τώρα αν το τελευταίο του παιχνίδι με την Καλλονή θεωρείται καθαρό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι όχι δική μου δουλειά. Το σίγουρο είναι οτι το αποτέλεσμα που ήρθε, είναι μίνιμουμ περίεργο, όπως και ηδιάθεση των παικτών του, που σίγουρα χειραγωγήθηκαν από τον μοντέρνο Μπάγιεβιτς, που κι αυτός διέψευδε τις φήμες της μετακόμισης.

Η μάχη λοιπόν συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται για καιρό ακόμα. Μια μάχη που έφερε το σημερινό έγγραφό του Κοντονή, που στην ουσία αναβιώνει τον σε αδράνεια νόμο του Φούρα. Όποιος διώκεται μετά την έκδοση του βουλεύματος, υποχρεωτικά παύεται. Χωρίς να έχει σχέση για ποιόν λόγο διώκεται. Για πλημμέλημα ή για κακούργημα. Κι αν δεν αντικατασταθεί εντός δώδεκα ημερών, τότε εκπίπτουν όλα τα διοικητικά συμβούλια, που δεν εφάρμοσαν τον νόμο.

Φυσικά ο Μποροβήλος, για τον οποίον και χτυπάει κύρια η καμπάνα, δεν έχει κάποιο θέμα. Αυτός θα έφευγε τον Ιούνιο, με την λήξη της θητείας του. Οπότε και φεύγοντας νιά ώρα αρχίτερα, δεν τρέχει και κάτι κι ούτε αλλάζει κάτι σημαντικό. Τα καθάρματα που διοικούν την ΕΠΟ, εξακολουθούν να είναι στις θέσεις τους, κι εξακολουθούν να διορίζουν Μήτσιους και λοιπούς,  και να κάνουν το παιχνίδι. Το παιχνίδι του χάπια.

Όμως το έγγραφο, είναι απλά η προειδοποίηση για αυτά που έρχονται. Διότι σε κανά δίμηνο, θάναι έτοιμο το νέο βούλευμα για την φρέσκια εγκληματική οργάνωση. Αυτή που διώκει από παράγοντες μέχρι ποδοσφαιριστές. Αυτή που διώκει την ουσία. Αυτή για την οποίαν υπάρχει η σιωπή της ΑΕΚ αυτήν την στιγμή. Αυτήν που θα στηριχτεί στους διωκόμενους παίκτες, που βιοπαλεύουν και δεν παραγοντίζουν, οι οποίοι παράγοντες μπορούν να τα βρουν και στο αλλιώς. Η υπόθεση είναι δεμένη χειροπόδαρα.

Φυσικά καταλαβαίνω τις ανησυχίες όσων παρακολουθούν την μάχη εκ του συστάδην. Αυτών που βλέπουν δηλαδή κάποιες ομάδες να πατάνε αυτήν την στιγμή σε δυό βάρκες. Η Βέροια, δηλαδή ο Καρυπίδης, διάλεξε εμφαντικά βάρκα, όχι για την Βέροια φυσικά, αλλά για τον Άρη που ανεβαίνει φέτος και πρόκειται να γίνει εταιρεία. Ουδεμία ανησυχία υπάρχει σύντροφοι.

Σε μιά μάχη, δεν γίνεται να προχωράς αναίμακτα. Ο αντίπαλος δεν διώκεται για κουκιά. Είναι πολύ καλά οργανωμένος και καλά καλυμμένος από καμικάζι. Λογικό είναι να καταγάγει κάποιες νίκες. Λογικό είναι επίσης να επιχειρήσει δολιοφθορές μέσω των εντεταλμένων οργάνων του. Μιλάω για τον θεσμό του κυπέλλου αλλά και τα επερχόμενα ντέρμπυ μας. Σας διαβεβαιώνω οτι έχουν αναλυθεί τα δεδομένα και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όσο κι αν η Βέροια ήταν μια έκπληξη. Για τον Ιβάν μιλάω κύρια, κι όχι για εμάς. Εμείς ήμασταν προειδοποιημένοι και χωρίς κάποια απαίτηση για σύσσωμη την Μακεδονία.

Εμάς μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο κατόπιν θα μπει στις κρεατομηχανές της επεξεργασίας. Δουλεύουν οι κατάλληλοι με σύμμαχο την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, την τακτική δικαιοσύνη αλλά και το υπουργείο. Οι μέρες τελείωσαν και προχωράμε στο ξέφωτο. Με εκατέρωθεν όμως απώλειες, τις οποίες και προσπαθώ να περιορίσω με αυτό το κείμενο. Προσοχή στην συμπεριφορά μας για ένα μήνα περίπου. Ας περιορίσουμε την τρέλα ή την αγάπη μας στα απολύτως αναγκαία.

Υγ. Αγαπητέ φίλε μου, το να κάνω εκτιμήσεις δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Ο Πογιέτ πρέπει να φύγει το καλοκαίρι διότι στην Ελλάδα δεν ταιριάζουν άνθρωποι με πλάνο, με όραμα ή κάποιοι που νομίζουν οτι υπάρχει μια οργάνωση για να του λύνουν τα θέλω του. Εδώ, μόνο κατσαπλιάδες μπορούν να πετύχουν, βίζιτες και γλύφτες κάποιων κρατικοδίαιτων αφεντικών.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Η ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Υγ. Αγαπητέ φίλε μου, το να κάνω εκτιμήσεις δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Ο Πογιέτ πρέπει να φύγει το καλοκαίρι διότι στην Ελλάδα δεν ταιριάζουν άνθρωποι με πλάνο, με όραμα ή κάποιοι που νομίζουν οτι υπάρχει μια οργάνωση για να του λύνουν τα θέλω του. Εδώ, μόνο κατσαπλιάδες μπορούν να πετύχουν, βίζιτες και γλύφτες κάποιων κρατικοδίαιτων αφεντικών.”

    Η απαντηση που μου εδωσες ειναι καλυτερη και απο εκτιμηση φιλε μου, τον αφησαν ξεκρεμαστο και θα την κανει ο κοουτς…..

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στήβεν ο twiterakias κάνει τίποτα; κινείται;

  3. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Στηβεν οταν λες για προσοχη στη συμπεριφορα κ περιορισμο της τρελας , αναφερεσαι στον κοσμο που παει γηπεδο? μας την εχουν στημενη για τιμωρια ?

    εγω δεν ξερω ποσο ειναι εφικτο παντως αυτο…ο κοσμος ειναι στα καγκελα απο οτι διαβαζω στο 365..και εδω κ καιρο εχουν σταματησει να ασχολουνται με τον χοντρο κ βαλουν κατα του εγγυητη σωρηδον .. 9 στα 10 σχολια τον κραζουν κ δικαιως…και το περιεργο ειναι πως περνανε απο την διαχειρηση κιολας..φοβαμαι πως αν στραβωσει καποιο ντερμπι ή αλλο ματσακι εντος του ΟΑΚΑ θα εχουμε περιεργες καταστασεις και οδυνηρες..δεν γινεται να μην εχει παρει το μηνυμα ο εγγυητης για την αγανακτηση του κοσμου..

    Thomas S.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Κινείται αλλά συνέχεια κάνει μαλακίες. Πρώτα πήρε τον υπόδικο για σύμβουλο, μετά φόρτωσε όλα τα χρέη της ομάδας του στο κανάλι, τρίτον δημιουργεί καινούργια, τέταρτον πήγε στον υπουργό και του ζήτησε το κλείσιμο της 13 κι ενώ αυτός το ΄έκανε τον έβγαλε τρελό κι άρα έχασε την υποστήριξη και πέμπτον τους τραμπούκους τώρα τπυς στέλνει στην 6 – 7. ΜΑΛΑΚΑΣ

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Ναι αυτό λέω κι αυτά τα είπα και δια ζώσης. Τώρα από εκεί και πέρα, κάποιος ας βάλει το χέρι του.

  6. Ο/Η Latinos λέει:

    Λετε ολοι γιατι ειμαστε μιζεροι. Φωναζουμε γιατι και ο Πανθρακικος να επαιρνε το καλοκαιρι σεντερ μπακ που δν του εβγαινε θα τον αλλαζε, ενω εμεις περιμενουμε αν θελει να φυγει μονος του, παροτι δινει δυο ασιστ παρε-βαλε στην αντιπαλη ομαδα καθε Κυριακη. Φωναζουμε γιατι ο Αστερας των 150 εισητηριων στα εντος παιρνει παικτη απο την Μποκα και εχει ακριβοτερο ροστερ, την στιγμη που η ΑΕΚ των 20000 εισητηριων ΜΟ (βαζω τα 60 χιλιαρικα που θαχουμε με γαυρο βαζελο), εχει εναν Μακολι Κρισαντους για φορ και τον Αραβιδη (καλος χρυσος φιλοτιμος) επιπεδου Πανιωνιου (οχι φετινου Πανιωνιου χαχα). Και πριν πει κανεις ο Αστερας επαιξε Ευρωπη, γιατι με τα ντερμπι με ΠΑΟ ΟΣΦΠ εντος οπως και αλλο ενα οπως φαινεται ερχεται στο κυπελο ειναι σχεδον σαν να επαιξε Ευρωπη η ΑΕΚ. Γιατι ο βασικος αντιπαλος για την δευτερη θεση ΠΑΟ εκανε 7 μεταγραφες και μερικες πολυ καλες (Ουντινεζε, Γκρεμιο, Ναπολι, Ιντερνασιοναλ, Μπουμαλ που ξεχωρισε πολυ στο πρωτο γυρο κλπ κλπ) , ενω εμεις 3 μερες πριν την ληξη καναμε συσκεψη για να παρουμε καποιον απο την Τιγκρου Μορες και την Ιγκολσταντ. Γιαυτο φωναζουμε. Γιατι εχετε μικρυνει την ΑΕΚ. Δεν επεσα στην Γ εθνικη για να μην μπορω να αλλαξω ενα γαμημενο στοπερ που δεν μου βγηκε και δινει δυο γκολ στον αντιπαλο σε καθε ματς. Επεσα στην Γ ακριβως για να μπορω να το κανω αυτο. Και θα ερθει καμια φαπα μετα σε κανα ντερμπι και θα λετε η ΑΕΚ δεν ηταν ετοιμη φετος, του χρονου θαναι καλυτερη και θεωριες. Μια χαρα ετοιμη θα ηταν η ομαδα και μια χαρα διψασμενος ειναι ο κοσμος. Εσεις στην διοικηση δεν κανατε το καθηκον σας να παρετε εστω τους βασικους φορ εξτρεμ και στοπερ. Τους βασικους. Οχι το Μεσι τον Σουαρεζ και τον Πικε. Τους βασικους. Γιαυτο γκρινιαζουμε…..γιατι μας εχετε ξενερωσει. Σε ΟΛΑ τα επιπεδα.

    Copy paste απο 365…Κοιτα να δεις που εχει και λογικα παιδια εκει μεσα…συμφωνω 100% σε οτι εγραψε εννοειτε…

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Συμφωνώ κι εγώ με χέρια και με πόδια, αλλά τις παθογένειες του Μελισσανίδη σας τις έχω ήδη γράψει ( υπαρξιακή ανασφάλεια ).

  8. Ο/Η Latinos λέει:

    Ε λοιπον Steven αυτο δεν ειναι η ΑΕΚ που ονειρευομαι..Ειναι η ΑΕΚ που μισω..και υπευθυνος ειναι εκεινος…Μπορει να το αλλαξει ολο αυτο?? Θελει να το αλλαξει ολο αυτο?? εκει ειναι το θεμα…γιατι τον βλεπω με 2000 κοσμο στο ντερμπυ με τον γκει..και θα η ευθυνη ειναι δικια του…Εχουμε 2016…οχι 1992…τοτε ναι…καυλωνες τον παιχτη και τον επαιρνες…τωρα πληρωνεις για να παρεις…εχουν αλλαξει τα πραγματα…
    Υ.γ Βατραχια και ανικανοι σερβοι να αποχωρησουν παρακαλω…

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Ξανασυμφωνώ, σκέψου οτι έχω δει την ΑΕΚ επί Φάντροκ, επί Τσικ, και φυσικά την ομάδα του Μπαγιεβιτς.
    Οι Σέρβοι είναι έτοιμοι για ξου, ήδη είναι παροπλισμένος αφού υπάρχει αρχισκάουτερ πλέον και μένει να φύγει κι ο κλαψομούνης. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο.

  10. Ο/Η Latinos λέει:

    Αυτα ειναι εξαιρετικα νεα!! το θεμα ειναι οτι επρεπε να ειχε γινει χθες…χανονται στοχοι και καλες περιπτωσεις επειδη αυτοι οι δυο ειναι εγκεφαλικα αναπηροι!!Δεν γινετε να μας κανει πλακα ο δομαζος σε εκδοση προεδρου(καθαρα στην εμφανιση)…Η ομαδα μας ειναι 2 χρονια πισω αυτη τη στιγμη….για ελλαδα παντα…για ευρωπη βαλε +5….αυτη ειναι η αληθεια και καλο ειναι να το καταλαβουμε ολοι μας…Λεφτα επενδυση νεο ευρωπαικο συγχρονο αιμα και γηπεδο…μονο ετσι….

  11. Ο/Η bandog λέει:

    τελικα δε βλεπει κανεναν ο χοντρος .
    σε κανενα επιπεδο….

  12. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο.”

    Νομιζω οτι εισαι πολυ αισιοδοξος φιλε μου